Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gave til teenage drengen - fede gaveideer

Bedste Gave Til Teenage Drengen – 34 Fede Gaveideer

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Det kan være svært at finde den absolut bedste gave til teenage drengen. Generelt er det ikke let at købe gaver til teenagere. Heldigvis har vi her samlet 34 fede gaveideer, som en hver teenage dreng vil elske at modtage i gave. Om du leder efter fødselsdagsgave, julegave eller adventsgaver til teenage drengen, vil du få masser at god inspiration her på listen. Der er gaver til en hver teenage drengs smag. Både oplevelsesgaver, ting til drengeværelset, gadgets, sjove gaver og meget mere.

Teenagealderen er den alder mellem barn og voksen. De er for store til at få legetøj i gave, og stadig for unge til at få voksen gaver. Netop det gør det vanskeligt at finde gode gaveideer til teenage drenge. Der er dog masser af fede gaver som egner sig perfekt til teenagere. F.eks. vil teenage drenge gerne have et fedt drengeværelse. Derfor er det ideelt at give dem dekorationer, gadgets og andet sjovt der kan pifte deres værelser op. Det kan være alt fra højttalere, til vægdekorationer, til en sækkestol. Vi har selvfølgelig inkluderet gaveideer fra alle disse kategorier, på listen over den bedste gave til teenage drenge.

 Samtidig er det også i teenage årene at de begynder at gå mere op i personlig pleje og hvordan de ser ud. De begynder at skrive parfumer, nyt tøj, armbånd og måske endda barbergrej på ønskelisten. Det er her de fleste forældre for alvor begynder at indse, at deres børn er blevet teenagere. Gaveideer der passer på disse kategorier har vi ligeledes inkluderet på listen. Med andre ord, på listen kan du finde fede gaver til teenage drengen uanset hvilken type han er. Du finder endda gaveideer til teenagere der elsker at game og dyrke sport. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over gaver til teenage drengen

Find Den Bedste Gave Til Teenage Drengen

3D Lampe - Høretelefoner

Denne fede 3D lampe kan vise hele 7 forskellige farver. Den kan vise en enkelt farve, eller den kan indstilles til at skifte mellem farverne, både langsomt og hurtigt. Kan sættes til computeren med USB ledning eller denne kan fungere trådløst med batterier. Super fed gave til teenage drengen, som uden tvivl vil sætte et unikt præg på drengeværelset.

Coca Cola Minkøleskab

Coca cola minikøleskabet er den perfekte måde at køle sine cola- eller andre sodavandsdåser på. Den rummer 10-12 dåser, men kan selvfølgelig bruges til andet også. En gave som enhver teenage dreng vil elske at have på drengeværelset. En sjov gave til teenage drengen som elsker en kold drik på værelset når han gamer, ser film eller hænger ud med vennerne.

Multispeaker - Højttaler Med Powerbank

Denne smarte multispeaker fra Soundliving, fungerer både som bluetooth højttaler samt powerbank. Ydersiden er af hård silikone, hviket gør den modstandsdygtig og vandafvisende. Højttaleren kan spille 10 timers musik på en opladning, og kommer med Aux kabel, opladningskabel og krog til at hænge denEt genial gaveide hvis du leder efter den bedste gave til teenage drengen.

Parfume Gave Til Teenage Drengen

På et tidspunkt hvor alle teenagere får brug for en parfume. Derfor kan en parfume være den perfekte gave til teenage drengen. Vælg mellem populære mærker som Calvin Klein, Giorgio Armarni, Paco Rabanne og Jean Paul. Ideel som konfirmationsgave, julegave og fødselsdagsgave til teenageren.

Gofast GX4 El-Løbehjul

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver teenager. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til teenage drengen som skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, fritidsjob eller andet. Bemærk aldersgrænsen for lovlig kørsel er 15 år+.

Læderarmbånd Fra Paul Hewitt

Det elegante læderarmbånd fra populære Paul Hewitt er fremstillet af nylon og stål. Længden på armbåndet er 16 cm. Dertil kommer det i en glot gaveæske, som gør det til en ideel gaveide. Perfekt gave til teenage drengen, i konfirmationsgave eller fødselsdagsgave.

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver teenage drengs drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til teenage drengen som elsker biler. Ideel til konfirmationsgave og som gave til teenageren der har alt.

Gavekort til Tøj fra Streetammo

Din teenager ønsker sig tøj i fødselsdagsgave, men du ved ikke hvilket tøj du skal købe. Den situation har alle forældre til teenagere på et tidspunkt været i. Hvorfor ikke købe et gavekort til tøj? Streetammo har et KÆMPE udvalg af sneakers, sweatshirts, t-shirts, jakker og meget mere. Perfekt gaveide til teenage drengen som ønsker sig tøj i gave.

Fourze Lightning RGB Gamer Stol med lys!

Fourze Lightning RGB gamer stolen er den ultimative gamer stol til teenageren! Stolen har et fedt design med RBG lyst hele vejen rundt. Samtidg har den en super komfort med støttepude til både nakke og ryg. Den har justerbart ryglæn og kan generelt justeres på stort set alle leder og kanter. Den perfekte gave til den seriøse gamer.

Gamingpakke m. Tastatur, Mus + Måtte og Headphones

Alt i en Havit Gaming pakke med Tastatur, USB 7.1 headphones, mus, musemåtte. Med dette sæt er han garanteret at have gamingudstyret i orden. Perfekt gave til teenage drengen som elsker at game, og trænger til en opgradering. 

Boksebold til Skrivebordet

Er din teenage dreng en af dem som godt kan blive en smuuule frustreret når han spiller computer? Så er denne boksebold til skrivebordet lige noget for ham. Lad ham få frustrationerne ud på boksebolden i stedet for tastaturet. Sjov gave til teenage drengen som en gang i mellem trænger til at afreagere.

Elektrisk Skateboard

Din teenage dreng vil med garanti elske dette elektriske skateboard i gave. Det kommer med forbedret grip og stødabsobering. Med en fjerbetjening kan du styre hastigheden på boardet, som har flere hastighedsniveauer. Helt op til 39 km/t. En fed gave til teenage drengen som han vil elske dig for. 

PlayStation VR Worlds Bundle Inkl. Headset

Virtual Reality er det nye inden for spillekonsoller og PlayStation. Med dette sæt kan han hoppe ind i spillet og være en del af det, med fantastisk 360 graders syn og 3D lydteknologi. Med andre ord, han kan blive en del af den viretuelle verden på den fede måde. Enhver teenage drengs drøm. Leder du efter den bedste gave til teenage drengen behøver ud ikke lede længere, for her er den!

Apple AirPods i Gave Til Teenage Drengen

Apple AirPods, klassikeren som alle teenagere har ønsket sig i enten fødselsdagsgave eller julegave. Hvis du rigtig vil forkæle din teenager, så er dette en som god gaveide. En fed gave til teenage drengen, som han helt sikkert vil elske dig for at modtage i gave. Apple AirPods er trådløse høretelefoner og kommer med opladsningsetui. 

Personlig Toblerone med Navn

Overrask din teenager med en toblerone med hans eget navn på. En personlig gave som samtidig er sjov og anderledes. Elsker din teenage dreng chokolade, vil denne gaveide helt sikkert være en succes. Du behøver ikke skrive et navn. Der kan f.eks. også stå ”God fødselsdag”, ”Glædelig jul”, eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

Nike Lean Smartphone Holder

Med dette Nike armbånd til smartphones, kan han løbe og dyrke motion med nem adgang til mobilen. Den beskytter skærmen og giver adgang til både knapper, porte og kamera. Passer til de fleste iPhones og smartphones. Fed gaveide til teenage drengen som løber, dyrker motion eller går til sport.

Bobby Tyverisikret Rygsæk

Den tyverisikret Bobby rygsæk er en perfekt gave til teenage drengen som går i skole, tager offentlig transport eller bor i byen. Den er designet så man kun kan gå i den fra den side som vender mod ryggen. Den har skjulte rum og er fremstillet i slidstærkt materiale. Samtidig har en USB lader kabel indbygget. En af de bedste gaver til teenagere i fødselsdagsgave eller julegave.

Cornhole Kastespil

Kender du cornhole spillet? Det gør din teenager helt sikkert. Spillet går ud på at kaste poserne over i modstanderens hul. Super sjovt spil din teenager kan spille med sine venner i haven. Pak kongespillet og stangtennis sammen, cornhole er det nye havespil! Perfekt gave til teenage drengen som elsker at konkurrere med sine venner og familie.

Gavesæt Med Ur og Armbånd

I stedet for bare at give et ur, kan du i stedet give et gavesæt som indeholder både ur og matchende armbånd. Vælg mellem mærker som Hugo Boss, Emporio Armani, Tommy Hilfiger og mange andre. En fed gave til teenage drengen, som egner sig godt som konfirmationsgave og studentergave.

RETROit Canvas Sækkestol

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen. 

Gun Alarm Clock

Har din teenager svært ved at stå op om morgenen til den almindelige mobil alarm? Med dette pistol vækkeur skal han skyde skiven for at slukke for alarmen. Han er tvunget til at vågne op og koncentrere sig. Sjov og anderledes gaveide. Genial gave til teenage drengen som elsker sin seng lidt for meget om morgenen.

KENZO Hættetrøje i Sort

En hver teenage dreng vil elske at modtage den populære KENZO hættetrøje i gave. Den klassiske sorte hoodie er med KENZO print trykt på fronten og er regular fit. En af de bedste gaver til teenage drengen som går op i tøj og mode. At få denne trøje i fødselsdagsgave eller julegave er med garanti et sikkert hit hos din teenager.

Secrid Cardslide Kortholder

Kortholderen er et elegant og minimaltstisk alternativ til den klassiske pung. Kortholderen fylder ikke meget, men kan stadig rumme både kort, seddler og mønter. Den er produceret af højkvalitet polycarbonat, som bl.a. bliver brugt i produktionen af skudsikkert glas. Fed gave til teenage drengen, til at holde styr på kort og kontanter på en nem og elegant måde.

Sega Toys Homestar Original Stjerne Projektor

Sega Toys Homestar Original Stjerne Projektoren giver dig din helt egen stjernehimmel hjemme på værelset. Hele 60.000 stjerne roterer smukt på loftet, og kan endda instilles til at vise stjerneskud en gang i mellem. Fed gave gave til teenage drengen, som han helt sikkert vil elske at have på drengeværelset.

Nutella Spand på 3kg

De fleste teenage drenge er vilde med nutella. Er du træt af, at din teenage søn altid spiser nutellaen? Giv ham hans helt egen 3 kilos nutella spand, og der vil med garanti gå noget tid før han har arbejdet sig igennem den. En sjov gave til teenage drengen som elsker nutella! Ideel som sjov gave til fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller studendergaver.

Money Maze - Pengegave Gaveæske

Mange teenagere ønsker sig penge i gave. Populært til konfirmationsgave, men også mange gange i fødslesdagsgave og julegave. Med money mazen skal labyrinten klares før der er adgang til pengene i gaveæsken! Gør den kedelige pengegave til sjov og anderledes gave. En sjov gave til teenageren der har alt.

Proshave Barberings Startsæt Til Begynderen

Der kommer på et tidspunkt hvor alle teenage drenge skal til at begynde og barbere sig. Det kan være svært for dem at finde ud af hvordan de skal begynde. I stedet for at de køber en engangskraber, vær på forkant og giv dem et startsæt, så de kan barbere sig med stil fra starten af. Perfekt gave til teenage drengen som er ved at blive voksen.

20 kg Håndvægte Sæt i Kunststof

Mange drenge begynder allerede at træne i teenage alderen. Derfor kan et par gode håndvægte til at træne der hjemme, være en fed gave til teenage drenge. Sættet indkluderer 4 x vægtskiver á 1,25kg, 4 x vægtskiver á 2,5kg, 2 x Håndvægt stænger á 2,5 kg 350mm x 31mm (en til hver hånd), 4 x Lukke mekanisme.

Nike Duffelbag Træningstaske

Denne Nike Brasilia Duffelbag, er en super fed træningstaske i god kvalitet. Den rummer 61 liter og er fremstillet i 100% polyester. Tasken måler dertil 60L x 31H x 28B cm. Fed gave til teenage drengen som dyrker sport og kan bruge den som træningstaske. Genial som både fødselsdagsgave og julegave til teenagere. Tasken fås i flere farver.

Fede Caps og Kasketter

Caps og kasketter er et hit blandt teenagere. Mange teenage drenge har det med caps, som teenage piger har det med tøj, de kan ikke få nok af det. Det er en accessory som skal passe til outfitet, og derfor er det ikke altid nok med en eller 2. En fed gaveide til teenage drengen i fødselsdagsgave. Vælg mellem mange forskellige fra mærker som Nike, ALIS, Les Deux og flere.

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til teenage drengen som elsker et godt spil kort.

3D Printer Pen i Blå

3D printer pennen gør det muligt at tegne 3D figurer i den fri luft. Pakken indkluderer 3D pen, oplader, filameter i 3 forskellige farver (det der bruges til at printe) og en brugermanual, så du nemt kan lære hvordan den bruges. Hvis teenageren du leder efter gaveideer til er kreativ, så er denne gave et godt valg. En sjov gave til den kreative teenage dreng, som han uden tvivl kan få mange timer til at gå med.

Hvide Dancing Water Speakers

Disse fede højttalere indeholder vand og neonlys, og får vandet til at danse i take med musikken. De kan sættes til både computeren eller mobilen, og spiller samtidig utroligt godt på trods af deres størrelse. Fed gadget til drengeværelset eller som supplement til en fest. Perfekt gave til teenageren der har alt.

Verdenskort Wallsticker Til Drengeværelset

Wallsticker verdenskortet er en fantastisk dekoration til teenage drengeværelset. Han kan have den som på billedet, eller han kan pin pointe eller sætte billeder af de steder han har været. En super fed gave til teenage drengen, som dekoration til værelset. Fås i flere størrelser og farver. Genial gaveide til både fødselsdags gave og julegave.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Den perfekte gave til teenage drengen

At finde den perfekte gave til teenage drengen er lettere sagt end gjort. Teenagere er som alle andre forskellige. Der gør selvfølgelig at den perfekte gave til dem, ikke er ens for dem alle. Nogle teenagere elsker at game computer, mens andre elsker at spille fodbold og dyrke sport. Når vi skal finde den perfekte gave til teenage drengen, skal der naturligvis tages højde for deres hobbyer og interesser.  

Til teenageren der gamer, vil den perfekte gave til ham være noget han kan bruge til det. Det kan være alt fra gamer tastatur, mus og høretelefoner, til en gamerstol eller endda et gamerbord. Det kan dog også være noget mere utraditionelt som et minikøleskab eller en skrivebordsboksebold.

Hvis han er mere til sport og motion, kan den perfekte gave til ham være trænings redskaber eller udstyr. Det kan f.eks. være en ny træningstaske eller et sæt håndvægte. En super fed gave til teenage drengen som løber, er en smartphoneholder til armen, som du også kan finde på listen ovenfor.

Er han kommet i alderen hvor kan går mere op i sig selv og sin tøjstil, kan en parfume eller noget tøj være den perfekte gave til ham. Det kan være en specifik trøje, som KENZO hoodien, eller det kan være et gavekort. Nogle gange kan et gavekort til tøj være bedre, da det kan være svært at købe tøj til kræsne teenagere.

   

Gave til teenage drengen der har alt

Ja, hvad giver man i gave til teenage drengen der har alt? Gode gaveideer til sådanne teenagere, er ofte noget som de ikke kan få nok af, eller noget helt unikt de aldrig selv have tænkt på. Af gaveideer til sager som de fleste teenagere ikke kan få nok af, er f.eks. parfumer, tøj, caps, og selvfølgelig den kedelige klassiker, penge. Pengegaver behøver dog ikke være kedelige. I stedet for at give pengene i hånden eller i en konvolut, kan du putte gave i Money Maze gaveæsken. Du finder denne gaveæske som nummer 26 på listen med den bedste gave til teenage drenge ovenfor.

Udover gaverne som de ikke kan få nok af, er der som sagt også de unikke gaver, som gør sig godt som gave til teenage drengen der har alt. Det kan f.eks. være en oplevelsesgave, som en tur i en Ferrari eller Lamborghini. Du kan købe et gavekort til sådan en tur til ham for kun 895 kr., denne gaveide finder du som nummer 7 på listen.

Andre unikke gaver kan være sjove spil og gadgets som f.eks. cornhole spillet, gun alarm vækkeuret eller stjerne projektoren. Hvis han er til chokolade er der også den personlige toblerone med navn på. Alle disse gaveideer kan du naturligvis finde på listen ovenfor.

   

En fed gave til teenageren

De fleste teenage drenge går op i trends og hvad der er nyt og in, på den ene eller andet måde. Fodboldspilleren vil gerne have de nyeste fodboldsko og træningstøj, mens gameren ønsker sig den bedste gamer mus og de nyeste høretelefoner. Dertil kommer der selvfølgelig alle dem som vil elske at få det nyeste tøj i gave.

Heldigvis har vi spækket listen med fede gaver, og du kan uden tvivl finde en fed gave til teenageren på den. Det er svært at vælge den absolut fedeste og bedste gave på listen, men skulle jeg vælge er mine personlige favoritter gave nummer 5, 13, 14 og 19. Jeg håber du finder din egen personlige favorit på listen, så du kan give den bedste gave til teenage drengen du leder efter gave til.

Denne artikel er anmeldt af Oscar H. (5/5)
5/5