Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Geniale gaveideer din mor vil elske at få i gave

25 Geniale Gaveideer Din Mor Vil Elske At Få I Gave

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Her har du 25 geniale gaveideer din mor vil elske at få i gave. Vi har gennemsøgt nettet for at finde de 25 gaveideer som vi mener er værdige nomineringer til den perfekte gave til din mor. Den perfekte gave kommer selvfølgelig an på anledning, hvilken type din mor er og en række andre faktorer. Derfor har vi lavet listen så den har mange forskellige og anderledes gaveideer. På den måde er du næsten 100% sikret, at du kan finde mindst et par gaver på listen, som din mor vil elske at få i gave. Nogle af gaverne er anderledes, allesammen er geniale, gode, og gaver din more vil elske!

Du finder både personlige gaver, praktiske gaver og unikke gaver. Mange af gaveideerne ville du måske slet ikke have tænkt på selv, og flere af dem har du helt sikkert aldrig hørt om før. På listen er der samtidig gaveideer til en hver anledning. Så om du er på udkig efter bryllupsgave, fødselsdagsgave, mors dags gave eller noget helt 4, vil du helt sikkert få nogle gode gaveideer og en masse inspiration.

Gaveideerne er ikke rangeret, men blot 25 ideer til gaver som vi syntes er super gode. Min overordnet personlige favoritter på listen er dog gaveide nummer 4 og 24. Hvis du er på udkig efter en personlig gave til din mor, vil jeg anbefale dig at tjekke gaveide nummer 8, 10 og 23 ud. Hop ned i listen og lad dig inspirere, rigtig god fornøjelse!

Indholdsfortegnelse Over Gaveideerne

25 Gaveideer Mødre Vil Elske At Få

Personlig Pude ''Jeg Elsker Dig Mor''

”Jeg elsker dig mor” puden er en gave som en hver mor vil blive lykkelige over at få fra deres barn. En god gaveide til både fødselsdagsgave, mors dags gave og julegave. Du bestemmer selv teksten under ”jeg elsker dig”. Du kan skrive din søn, din datter, et navn eller noget helt fjerde, du bestemmer.

Hjertecollage med 46 Billeder

Leder du efter en personlig gave til din mor? Giv hende en billedecollage med egne billeder og minder fra jeres liv. En personlig gave som en hver mor vil elske. Egner sig særligt godt som mors dags gave. Collagen kan også laves i andre former, farver og størrelser. Der tilbydes også gavekort.

Bosch Foodprocessor

Denne foodprocessor fra Bosch vil helt sikker gøre livet lettere for din mor i køkkenet. Foodprocessoren har adskillige funktioner. Blandt andet kan den rive, skære og snitte grøntsager, frugter og meget andet. Den kan også ælte dej og piske fløde. Perfekt gave ide til din mor hvis hun bruger meget tid i køkkenet, og godt kan lide at lave mad og bage. 

Danish Skincare Sæt​

Din mor vil helt sikkert elske dette sæt fra danish skincare. Sættet indeholder skincare wash, skin day protector, skin power treat og skin moisturizer. Alle produkterne er uden skadelige ingredienser. Pakken fås også i en mindre udgave. Genial gave til moren som går op i sin hud.

Massage Eller Wellness Gavekort

Mange mødre har ofte en travl hverdag med meget lidt tid til selvforkælelse. Forkæl din mig med et gavekort til massage, ansigtsbehandling eller andet wellness. Hun fortjener det! Hvis hun ikke får det i gave, får hun det nok aldrig. Perfekt gaveide til moren som trænger til forkælelse og en pause fra hverdagens travlhed.

Lækkert Tæppe med Ærmer

Dette lækre tæppe med ærmer er den perfekte gave til din mor hvis hun elsker hygge. Det er varmt, blødt og stort. Det måler cirka 40 x 152 x 213 cm. Kan vaskes i vaskemaskine på 40 grader. Genial gaveide til hende som altid fryser.

Opslagstavle med Spejl

Denne lækre opslagstavle fra Lifa living har samtidig indbygget spejl i designet. Der er 3 knager og 4 klemmer. Opslagstavlen måler 48×48 cm. Den perfekte gave til moren som elsker at være organiseret, men samtidig sætter pris på stil og design.

Flotte ''Mor'' Smykker

Giv din mor et ”Mor” smykke i gave, så hun altid har dig med sig hvor end hun er. Vælg mellem halskæder, armbånd, øreringe og andre fantastiske smukke smykker. Fås både i guld, guldbelagt og sterling sølv, så der er til en hver mors smag. Perfekt gaveide som gave fra barn til mor, eller som mors dags gave. Smykkerne leveres i en fin gaveæske.

Acu Mat til Bedre Søvn

Acu Mat stimulerer kroppen så den udløser masser af endorfiner. Det hjælper med at falde hurtigere i søvn og opnå en betydelig bedre søvn kvalitet. Samtidig løsner den op i muskelspændinger. Pakken indeholder måtte, hovedpude og taske. Perfekt gaveide til den travle mor som trænger til et hvile ud og vågne op med fornyet energi.

Personlig Chokolade ''Til Min Dejlige Mor''

Hvis din mor elsker chokolade vil hun helt sikker blive ellevild med denne personlige gave. Hvad mere kan en mor ønske sig end chokolade og en erklæring fra sit barn om at hun er elsket? Du har også mulighed for at skrive en personlig besked med chokolade. Den perfekte personlige gaveide til mor som elsker chokolade. Genial til både mors dags gave og som gave fra barn til mor.

Bagesten af Stål

Med bagestenen kan du lave lækre brød, pizzaer og flutes i både ovnen og på grillen. Få den sprøde skorpe som alle stiler efter når de bager. Bagestenen af stål giver 18x mere varme og passer i alle standard ovne. Intet mindre end en genial gave til moren som elsker at bage. Kommer med hele 10 års garanti!

Massagepistol

Reecover Grab-2 massage og vibrationsgun til massage og vibrationsterapi. Med vibrationsterapi kan du forbedre muskelstyrke, øge blodgennemstrømning under huden og meget mere. Perfekt gave til moren som elsker både at give OG få massager.

Den Bedste Mor Plakat

Vis din mor hvor meget du holder af hende og hvad hun betyder for dig, med denne ”Den Bedste Mor” plakat. Ideel gaveide til mors dags gave eller som gave fra børn til mor. Denne gave vil uden tvivl give din mor et smil på læben og få hendes hjerte til at smelte. Plakaten fås i 4 forskellige størrelser.

Lækkert Vinsæt

I dette lækre vinsset fra VacVin får du 4 dele: En twisted proptrækker. En active elegant vinkøler som holder vinen kold i timevis. Et crystal vinilter samt en praktisk vakuum pumpe som laver vakuum i vinflasker for længere holdbarhed. Genial gaveide til den mor som elsker et glas vin.

60 Sekunders Salatskål

Med denne smarte salatskål kan du snitte salat på ingen tid. Put grøntsager, frugter eller endda ost i skålen, vend den, og skær ned i rillerne. Kan vaskes i opvasker. Perfekt gave til moren som dagligt laver mad, men er presset på tid.

''Things I Love About You'' Udfyld Selv Bog

Fortæl din mor din alle de ting du elsker hende for, med denne udfyld-selv bog. Denne gave er en sjob og anderledes gave, som med garanti rammer lige i hjertet hos din mor. En rigtig god gaveide som din mor vil elske, og hun helt sikkert ikke havde regnet med at få. Endnu en perfekt gaveide til mors dag.

Fodboblebad med Vibrationsmassage

Trænger din mor til at blive forkælet? MyStyle fodboblebadet har vibrationsmassage og varmelegeme som holder vandet dejligt varmt. Har 4 massageruller og indbygget infrarød lysterapi. Den perfekte gave til moren som trænger til forkælelse og afslapning.

Termoflaske Til Te Elskeren

Drikker din mor te? Så vil hun uden tvivl elske denne te termoflaske. Termoflasken er med dobbeltvægget glas. Te’en kan derfor holdes varm i mange timer. Te-sien er lavet af rustfrit stål og låget af bambus. Flasken rummer 500 ml. Geniale gaveide til moren som elsker en god kop te. Med denen termoflakse kan hun også drikke den på farten.

Georg Jensen Harmony Lysestage

Georg Jensen Harmony lysestage i stål med plads til 5 lys. En elegant og stilfuld dekoration til boligindretningen. Din mor vil helt sikkert elske at få den smukke lysestage i gave. En perfekt gave til en hvor mor som kan lide et smukt og stilfuld design til boligen. Ideel som gave fødselsdagsgave til mor. Lysestagen fås også i guld.

Hyggelige Mikroovns-Sutsko

Er din mor typen som altid fryser? Så er disse mikroovnssutsko en geniale gaveide til hende. Sutskoene er ikke kun hyggelige og super bløde, de kan også varmes i mikroovn. De er fyldt med boghvede, så de efterfølgende forbliver varme i helt op til 2 timer. Perfekt gaveide til mor som elsker hygge. Sutskoene er ideelle til både weekend morgener og hyggelige aftener foran fjernsynet.

Krydderurteholder - Altid Friske Krydderurter

Med krydderurteholderen fra Her Savor, kan din mor holde krydderurterne friske i flere uger. Krydderurterne skal blot klippes og sættes i holderen, hvorefter der fyldes vand i den. På den måde har hun altid friske krydderurter til maden. Perfekt gave til moren som laver mad dagligt. Ideel som både fødselsdagsgave, julegave eller mors dags gave.

Lækker Gavekurv ''Dejlige Mor''

Hvem elsker ikke at modtage en god gavekurv i gave? Denne gavekurv er lavet specielt til mødre og deraf navnet Dejlige Mor Gavekurv. Den er fyldt med alle de lækkerier som din mor elsker. Bl.a. mousserende vin, karameller, Bolcher fra Almuegaarden og Pesto fra Italien. En gavekurv som en hver mod vil elske at få i mors dags gave eller anden anledning.

''MOR'' Badehåndklæde

Super lækkert badehåndklæde fra Georg Jensen Damask, med ”MOR” invævet. Håndklædet er vævet af 100% egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld og måler 75×150 cm. En både unik og personlig gave til mor. Gaven egner sig særligt godt som mors dags gave, fødselsdagsgave eller julegave.

Sort Robotstøvsuger

Hjælp din mor med en af de daglige byrder som støvsugning, ved at overraske hende med denne robotstøvsuger. Man møder har en travl hverdag, og en robotstøvsuger er en perfekte gaveide som kan være med til at give din more lidt ekstra fritid. En gave som hun helt sikkert vil være taknemmelig over at få. En gave som er ideel at give til stort set alle anledninger, både julegave og til fødselsdag.

Kvalitets Grydesæt i 7 Dele

Giv din mor et nyt, supper lækkert grydesæt i gave. Grydesættet er i 7 dele, fra Merano og af super kvalitet. Gryderne er lavet at rustfrit stål. De kan anvendes på alle varmekilder og er modstandsdygtige over for slitage. Samtidig er de lette at rengøre og kan tåle opvask. En god, praktisk gaveide som din more vil takke dig for. (Denne pris er UTROLIG billig!)

Inspiration til gode gaveideer til mor

Efter du nu har kigget listen med de 25 gaveideer igennem, har du forhåbentlig fundet den perfekte gaveide til din mor. Om ikke andet i det mindste en masse inspiration du kan bruge. Det kan være vanskeligt at finde gode gaveideer til sin mor. Ikke fordi der er mangle på gaveideer, tværtimod. I dag er stort set alle produkter tilgængelige på nettet, og det kan være overvældende at vælge den rigtige gave, netop fordi der er SÅ mange valgmuligheder.

Det er blandt andet en af grundende til at vi har lavet liste med gaveideer til mødre her. Vi har gennemgået over 100 danske webshops, og kogt det ned så du har de bedste gaveideer til din mor på en overskuelige liste. Hvis du efter at have set listen igennem stadig mangler inspiration, kan jeg anbefale dig at tjekke siden med Gaveideer Til Mor. Her har vi samlet yderligere 250+ gaveideer til mødre, delt op i overskuelige kategorier. Kategorierne er gaver til mor fra børn, gaver til mors dag og gaver til mor 50 år+.

  

Personlige gaveideer til mor

Mor er den person som de fleste af os har et tæt, personligt forhold til. Derfor er en gode gaveide til mor ofte også en personlig gave. På listen ovenfor er der derfor en god håndfuld personlige gaveideer. Hvis du hurtigt vil tjekke de personlige gaveideer igennem, er de på listen som nummer 2, 8, 10, 13, 16 og 23. Hvis du leder efter en personlig og unik gave, vil en af disse helt sikkert være et godt bud. Samtidig er der til hver en smag og selvfølgelig hver en anledning.

Er du sulten efter endnu mere inspiration til personlige gaver til mor? Så tjek kategorien Personlige Gaver Til Mor her på siden. Her har vi samlet over 100 personlige gaveideer som passer perfekt til mødre. Siden bliver løbende opdateret, så du kan med fordel tjekke den hver gang der er en anledning til at give din mor en gave. Tjekker du den til hendes fødselsdag, efter følgende til mors dag og igen til jul, vil du helt sikkert finde nogle nye og spændende gaveideer.

  

Anderledes og sjove gaveideer til mor

Ikke alle gode gaveideer til mor behøver nødvendigvis at være personlige og sentimentale. Nogle gange er den bedste gave en anderledes eller sjov gave. En gave som din mor ikke regnede med at få, men som hun stadig vil blive glad for og finde interessant. Derfor har vi på listen inddraget nogle anderledes gaver som din mor helt sikkert ikke vil kunne gætte på at få. Se gaveide nummer 9, 15, 16, 20 og 21. Overrask din mor med en af disse anderledes, sjove og unikke gaver, og giv hende et smil på læben. Disse anderledes gaveideer egner sig særligt godt til mors dags gaver.

  

Gaver til mor 50 år

Når din mor fylder 50 år er det en helt speciel dag, både for dig og hende. Derfor skal hun selvfølgelig forkæles med en ekstra god gave. En gave som måske er lagt lidt flere tanker i end normalt. Det kunne f.eks. være en hjertecollage med billeder af hende og familien, som viser hendes liv i billeder. Den gaveide finder du som nummer 2 på listen. Et smykke er også en super god gaveide til en 50 års fødselsdagsgave. Så nummer 8 på listen for et flot udvalg af personlige, unikke smykker.

Hvis du stadig mangler inspiration har vi her på siden en hel kategori tildelt Gaveideer Til Mor 50 år. Hvis du ikke har fundet den perfekte gave til hende her på listen, vil du med garanti kunne finde den her. Du finder både smykker, køkkenmaskiner, dekorationer til boligindretningen samt mange andre spændende gaveideer.

Denne artikel er anmeldt af Anne Katrine Visbjerg (5/5)
5/5
50 rabatkoder bog

Veeeent!
Inden du går...

Kunne du tænke dig 50 rabatkoder med op til 20% rabat? Det eneste du skal gøre er at udfylde din oplysninger nedenfor, og de bliver sendt direkte til din mail.

Ved at sige ja tak til rabatkoderne, godkender du at blive tilmeldt Geniale Gavers emailliste samt vores Cookie- og privatlivspolitik.