Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Julekalender til børn den ultimative guide

60+ Julekalendere Til Børn 2020 – Den Ultimative Guide

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Hvert år til jul giver vi vores børn julekalendere, og hver dag i december bliver en låge i kalenderen spændt åbnet. Tradition tro, skal børnene have den klassiske julekalender, som følger årets tv-julekalender. Dertil skal de selvfølgelig have en chokolade julekalender. Og hvis de er heldige, måske også en julekalender med legetøj i.

Der er efterhånden rigtig mange julekalendere til børn, og hvert år kommer der flere og flere til. Vi ved at det kan være svært, at danne sig et samlet overblik over de mange valg. Derfor har vi her lavet den ultimative guide over de sjoveste, fedeste og bedste julekalendere til børn 2020.

Hvis du er på udkig efter de almindelige papjulekalendere, eller de typiske Kinder og Toms julekalendere, så må jeg skuffe dig. Leder du derimod efter de julekalendere som for alvor hitter hos børnene, uanset deres alder, så er du landet det helt rigtige sted. Du finder bl.a. pakkekalendere med dine børns favorit legetøj som LEGO, Playmobil, Harry Potter, Barbie og Schleich. Du finder de populære Gurli Gris julekalendere til de mindste. Og til de unge finder du fede julekalendere til teenagere. Du har endda lav-det-selv julekalenderne, skulle du ske ikke at finde den helt rigtige blandt de mange andre forslag.

Børnenes U-landskalender 2020 - Støt et godt formål

Støt et godt formål, og køb børnenes U-landskalender 2020 for kun 44,95 kr. Julekalenderen følger den nye tv-julekalender på DR ‘Julefeber’. Alt overskud fra børne julekalenderen går til Danida, som støtter UNICEF’s arbejder i Etiopien.

Hop direkte til julekalendere til børn kategorien…

Chokolade julekalendere kategori
Chokolade
Slik
Lego
Playmobil julekalendere kategori
Playmobil
Schleich
De bedste julegaver til drenge
Til drenge
De bedste julegaveideer til piger
Til piger
De bedste julegaver til børn under 10 år
Til små børn
Til teenagere
Andre julekalendere Harry Potter Funko Pop
Andre

Lige meget om dine børn er helt små, mellem eller teenagere, vil du helt sikkert kunne finde en julekalender som passer til lige netop dem. God jul!

Se også den Ultimative Guide over de Bedste Julekalendere Til Voksne.

Inholdsfortegnelse over julekalendere

Chokolade Julekalendere Til Børn og Teenagere

Reese's Julekalender Til Børn og Teenagere

En af de lækreste julekalendere til børn 2020! Reeses’s chokolade julekalender gemmer på 24 stykker lækkert Reese chokolade. Den perfekte kombination af chokolade og peanutbutter! En god julekalender, som et hvert barn og teenager vil ELSKE at gå i krig med d. 1 december.

Aalborg Chokoladen Julekalender Til Børn

I Aalborg chokoladen julekalenderen til børn, får du 24 stykker lækkert kvalitetschokolade. Chokoladen er specielt udvalgt til børn, og har 5 forskellige chokoladevarianter. Inde i kalenderen, er der en side med tegning, som børnene selv kan farvelægge. En super lækkert chokolade julekalender til børn 2020.

Chokolade Julekalender Med Figurer

En opgradering af den klassiske chokolade julekalender du finder i et hvert supermarked op til jul. I stedet for pap chokolade, får du i denne kalender kvalitets chokolade formet som små søde figurer. En af de bedre chokolade julekalendere til børn, som de helt sikkert vil sætte pris på.

Økologisk Chokolade Julekalender

Handler du økologisk, men vil stadig gerne give dit barn en god chokolade julekalender? Den økologiske chokolade julekalender fra Malmö chokoladfabrik har 24 stykker økologisk chokolade bag lågerne. De er super lækre, dit barn vil helt sikkert elske den!

Aalborg Chokoladen Sukkerfri Julekalender

Syntes du, at dine børn får nok sukker i julen? Så er den sukkerfri julekalender fra Aalborg chokolade måske den perfekte julekalender til børnene i år. Den lækre chokolade julekalender indeholder 5 forskellige kvalitetschokolade varianter uden tilsat sukker. Så bliver det både en sund og god jul!

Eksklusiv Chokolade Julekalender i Træ

Den eksklusive chokolade julekalender i træ, er et perfekt alternativ til den almindelige chokolade jukalender fra den lokale brugs. Den lækre julekalender indeholder 24 chokolade trøfler i 8 varianter. Kalenderen har samtidig lys, og er utrolig flot og dekorativ. Kan bruges igen og igen, år efter år.

Mega Chokolade Julekalender

I mega chokolade julekalenderen, får du hele 30 stykker kæmpe chokolade. Der er både mælkechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade. Hertil alt fra karamel smag til jordnødder og marcipan. Den ultimative hokolade julekalender som alle børn og teenagere drømmer om at få til jul!

Chokolade Julekalender - Plant Et Træ

En børnejulekalender fyldt med lækkert økologisk mælkechokolade. Det særlige ved denne julekalender til børn, er at der doneres 5 kr. til organisationen ”Plant et træ”, hver gang der sælges en julekalender. Læs mere om organisationen via linket.

Slik Julekalendere Til Børn

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

I denne veganske slik julekalender, er der vingummier formet som små kattehoveder i hver lille kasse. En af de mere anderledes slik julekalendere til børn, som samtidig er sjov. De syrlige vingummier er ikke kun virkelig smagfulde og lækre, selv julekalenderen er også dekorativt flot at have stående.

Almuegaardens Bolche Julekalender​

I Almuegaardens bolche julekalender, får du dobbelt så meget for prisen. Bag hver låge gemmer sig nemlig både bolche, samt en lille julehistorie. En af de mere kreative julekalendere til børn, som også er et perfekt alternativ til den klassiske chokolade julekalender.

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Årets jelly bean julekalender er landet! Fyldt med lækkert slik, i form af jelly beans i 24 forskellige smagsvarianter. Der er alt fra de klassiske smørpopcorn, jordbæris og blåbær, til de mere julede som æggesnaps, polkagris og æble. Bag hver låger er der en pose med 10 gram jelly beans. Mums!

LEGO Julekalendere

LEGO City Julekalender 2020

I LEGO City julekalenderen 2020 får du 24 minimodeller og LEGO figurer fra LEGO City Adventures tv-serien. Der er blandt andet små biler der skal samles, samt figurer i juletema som juletræ, rensdyret Rudolf og selveste julemanden. En af de mest populære julekalendere til drenge, her i en ny udgave til julen 2020.

LEGO Star Wars Julekalender 2020

LEGO Star Wars 2020 julekalenderen er uden tvivl en af de sejeste julekalendere til børn. Den indeholder 24 små gaver, hver dag med en ny LEGO Star Wars figur. Der er blandt andet Darth Vader, Luke Skywalker og en udfoldelig legemåtte. Dertil er der selvfølgelig også nogle figurer med juletema. Afgjort en af de fedeste pakkekalendere til drenge julen 2020.

LEGO Harry Potter Julekalender 2020

Er dit barn Harry Potter fan? Med LEGO Harry Potter 2020 julekalenderen, kan dit barn få julemåneden til at gå, med et nyt magisk stykke LEGO legetøj hver dag. Den indeholder bl.a. Harry Potter, Ron, Hermione samt andre små LEGO modeller med juletema som skal bygges. En super fed julekalender til børn, som er vild med det magiske Harry Potter univers.

LEGO Friends Julekalender 2020

LEGO Friends julekalenderen 2020, er fyldt med spændende LEGO Friends klodser og figurer. Bag de 24 låger er der nemlig LEGO Friends legetøj, selvfølgelig med juletema. En af de mest populære julekalendere til børn, i sær til piger i alderen 6+. Så er der noget at få tiden til at gå med indtil juleaften!

Playmobil Julekalendere

Playmobil Julekalender ''Tilbage Til Fremtiden''

Tage med Marty McFly og Doc tilbage til fremtiden, med den nye ”Tilbage til fremtiden” playmobil julekalender. Pakkekalenderen er fyldt med Playmobil legetøj, både Marty og Doc figurerne, Martys skateboard og mange andre fede sager. En super fed julekalender til børn som kan lide den klassiske filmserie.

Playmobil Julekalender ''Julekrybbe''

Playmobil julekalenderen i ”julekrybbe” udgave. Pakkekalenderen er til de mindste børn på 1½-4 år, og indeholder 26 stykker Playmobil legetøj. Her i blandt Jesus barnet, julestjernen, søde dyr m.m. Et oplagt valg hvis du leder efter gode julekalendere til børn i den mindre afdeling.

Playmobil Julekalender ''Kongelig Picnic i Parken''

I denne Playmobil julekalender med ”Kongelig picnic i parken” tema, er der ikke mindre en 128 stykker legetøj bag lågerne. Ud over figurer er der barnevogn, hest, puddel m.m. En fantastisk julekalender til børn der elsker at lege med Playmobil.

Playmobil Julekalender ''På Bondegården''

Playmobil julekalenderen ”På bondegården” er et sikkert hit hos de mindste børn i familien. Pakkekalenderen er fyldt med Playmobil legetøj, så der er noget at lege med helt til juleaften. Bag de 24 låger finder du blandt andet en traktor, bondegårdsdyr og andre sjove bondegårds figurer fra Playmobil.

Playmobil Julekalender ''Den Magiske Sten''

En Playmobil pakkekalender til alle de eventyrlystne børn. Den hedder ”kampen om den magiske sten” og indeholder en masse spændende Playmobil figurer i et magisk tema. En af de julekalendere til børn, som en hver dreng vil elske at åbne hver dag i julen.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Schleich Julekalendere

Schleich Julekalender Heste 2020

Denne Schleich julekalender er fyldt med små pakker med heste tema, bag hver af de 24 låger. Hvis du har en pige som er vild med heste, så finder du ikke en meget bedre julekalender end denne. Pakkekalenderen passer perfekt til børn i alderen 5-12 år.

Schleich Julekalender Bondegård 2020

De populære Schleich julekalendere til børn er her også i en 2020 udgave. I denne bondegårds udgave af pakkekalenderen, finder du blandt andet bondegårdsdyr som hest, kat, gris og hund. En perfekt julekalender til drenge i alderen 3-8 år.

Schleich Julekalender Dinosaurer 2020

Schleich julekalenderen med dinosaurer, byder på 24 stykker dinosaurelegetøj. Blandt andet indeholder den forskellige dinosaurfigurer, både farlige, søde, små og store. En super god julekalender til drengen som er vild med dinosaurer.

Julekalendere Til Drenge

Biler Julekalender

Der er fart over feltet med denne Biler julekalender til drenge. Julekalenderen inderholder legetøj, i form af små Biler figurer. Der er både Lynet McQueen, Bumle, og de andre seje biler fra Disney filmene. En af de sejeste julekalendere til børn 2020.

Sådan Træner Du Din Drage Julekalender

Kender du en dreng som er vild med drager? I Sådan Træner Du Din Drage julekalenderen til børn, får du 24 stykker legetøj og figurer fra den skønne film fra Dreamworks. Både med vikingen Hikke og dragen Natskygge. En super god julekalender til drenge, som med garanti vil blive et kæmpe hit!

Dinosaur Julekalender

Dinosaur julekalenderen til drenge, er en af de farligste og sejeste julekalendere til børn 2020. Pakkekalenderen giver den heldige ejer 24 forskellige dinosaur overraskelser i løbet af julen. Du får både seje dinousaur figurer, skolesager, puslespil, og en masse andre fede legesager og tilbehør. Hvis du kender en dreng som er vild med T-rex og langhalse, så er det her den perfekte pakkekalender til ham.

PJ Mask Julekalender

Samle alle de seje PJ Mask figurer, med denne geniale PJ Mask julekalender til drenge. Pakkekalenderen indeholder 12 PJ Mask figurer og 12 stykker tilbehør. Der er nyt legetøj hver dag i julen helt til juleaften. Mon ikke det gør ventetiden lidt lettere, indtil julegaverne under juletræet endelig skal åbnes?

Pokemon Julekalender

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!

Julekalendere Til Piger

Snails Julekalender Med neglelak og Tilbehør

Snails julekalender med neglelak og tilbehør, er den perfekte julekalender til piger der elsker makeup og at pynte sig. Julekalenderen til børn indeholder 12 små snails neglelak, negle wrap, snails øjenskygge og meget andet! Der er neglelak og tilbehør for en værdi af 800 kr.

Enhjørninge Julekalender

Elsker du også enhjørninger?! Nu kan du få en enhjørninge julekalender. Pakkekalenderen indeholder enhjørninge legetøj, bl.a. 2 eksklsuive enhjørninge figurer, nøglering, viskelæder og en masse andre seje enhjørninge ting. Du får ikke mindre end 24 overraskelser. En af de sejeste julekalender til piger du kan få!

LOL Julekalender

I denne seje LOL julekalender til piger, får du ikke mindre end 25 gaver i december måned. Først og fremmest får du en eksklusiv L.O.L. Surprise dukke. Efterfølgende 24 smart outfits, sko og tilbehør. Hvilken pige vil ikke elske denne pakkekalender?

L.O.L. Surprise Julekalender

Få en cool jul med de seje LOL piger. I L.O.L. Surprise julekalenderen indeholder en masse seje overraskelser med L.O.L. Surpeise. Her i blandt puslespil, stempler, klistermærker og mange andre spændende ting. En super fed julekalender til børn der er vild med L.O.L Surprise.

Miss Cutie Pie Julekalender Med Sminke

Miss Cutie Pie julekalenderen med sminke, er perfekt til piger som elsker at sminke sig. Bag de 24 låger gemmer sig neglelak, makeup og anden skønhedstilbehør. Der er sminke nok til både juleaften, nytårsaften og måske endda helt til påske!

Barbie Julekalender

Årets klassiske Barbie julekalender. I første låge er der en Barbie dukke i stribet badedragt. I de resterende 23 låger finder du tøj, sko, accessories som passer til Barbie dukken, samt små søde dyr. Den perfekte julekalender til piger som elsker Barbie og hele det tilhørende univers.

Barbie Fairytale Julekalender

Den eventyrlige fairytale barbie julekalender. Første dag i december modtages en Barbie dukke. Bag de andre låger gemmer sig tøj og eventyrlige accessories. Blandt andet en havfruehale, vinger, en enhjørning samt en drage. En super spændende julekalender til piger som er vild med Barbie.

Hama Julekalender Med Perler

Hama julekalenderen med perler, er den perfekte julekalender til børn der er kreative. Du får en kasse med alle perlerne, og bag hver låge gemmer sig et nyt perledesign som skal laves. Der medfølger også strygepapir, instruktioner og en opbevaringsbakke til perlerne. Indeholder over 5000 perler!

Julekalendere Til Små Børn

Gurli Gris Pakkekalender 2020

Gurli Gris er mange små børns favorit! Derfor skal de selvfølgelig have en pakkekalender med Gurli Gris og hendes venner. I denne julekalender finder du Gurli Gris figurer, samt julefigurer som f.eks. juletræ. Alle figurerne kan bruges til at lave en juleopstilling, og kan selvfølgelig også leges med efter jul. En super god julekalender for de mindste.

Gurli Gris Julekalender

I denne Gurli Gris julekalender finder du 24 små ting bag lågerne. Her i blandt puslespilsbrikker, kuglepenne og meget andet sjovt med Gurli Gris. En af de julekalendere til børn, som helt sikkert et hit hos de små. De små overraskelser vil garanti bidrage til den gode julehygge, og være med til at gøre julemåneden endnu mere speciel for din barn.

Gurli Gris Julekalender Med Bøger

Kom i julestemning med Gurli Gris, med nye spændende Gurli Gris historier hver dag i december. Julekalenderen indehoder 24 min bøger med Gurli Gris og hendes venner. Der er snor i bøgerne, så de kan hænges op. Det kunne evt. være some julepynt eller på juletræet.

BRIO Julekalender 2020

BRIO julekalenderen er en fantastisk pakkekalender til små børn. Den indeholder 24 små BRIO gaver, 1 til hver dag i julen fra første december helt til juleaften. Den indeholder bl.a. BRIO figurer, tog og skinner. En af de julekalendere til børn, som hvert år er et stort hit hos de mindste i familien.

Paw Patrol Julekalender Med Figurer

Kender du en lille dreng eller pige som er vild med Paw Patrol? Så er Paw Patrol julekalenderen den helt rigtige kalender! Bag hver låge er en lille gave, i form af en Paw Patrol figur. En fantastisk julekalender, fyldt med legetøj. Så blev ventetiden til juleaften lige lidt lettere!

Paw Patrol Julekalender

Gør dit barns jul endnu hyggeligere med en Paw Patrol julekalender. Den indeholder en masse sager med Paw Patol og hans hundevenner, blandt andet nøglering, skolesager og meget andet. Hvis du er på udkig efter en god julekalender til de mindste i familien, så er denne et rigtig godt bud.

Frost Julekalender

De fleste små piger elsker filmen Frost, og de vil med garanti blive ellevilde over at få en Frost julekalender. Julekalenderen indeholder 24 små gaver med Frost. Der er med både med Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend. Så er der uden tvivl ekstra spænding om morgenen hvor de forskellige kalendere skal åbnes.

Frost 2 Julekalender 2020

Frost 2 julekalender til børn 2020 indeholder små sjove gaver med alle vennerne fra Frost filmene. Der gemmer sig blandt andet figurer, nøgleringe, smykker og skolesager. Med Elsa, Anne, Olaf og de andre skønne Frost karakterer, bliver det uden tvivl en magisk jul for den heldige ejer af den fantastiske pakkekalender.

Disney Julekalenderbog

Hold en magisk jul med Disney, med denne Disney julekalenderbog. Bogen indeholder 24 julehistorier, med alle dine favoritter fra Disney. Både Mickey Mouse, Anders And, monstrene fra Monster Inc og alle de andre. Læs en jule historie hver dag i december for dit barn, og få en hyggelig stund sammen, i god julesteming. En fantastisk julekalenderbog til børn.

Baby Born Julekalender

Baby Born julekalenderen til børn, er fyldt med Baby Born tøj og accessories med julemotiv. Bl.a. en fin rød kjole, nissehue, vinger og en rød taske, som passer perfekt til julen. En genial julekalender til små børn, som især pigerne nok skal blive begejstret for.

Hatchimals Julekalender 2020

Hatchimals julekalenderen er fyldt med legetøj. Et stykke, til hver af de 24 dage i julen. Der er både figurer, klistermærker og andre spændende accessories. En perfekt julekalender til børn der er vild med de sjove og søde Hatchimals.

Min Store Julekalender Med 24 Mini Bøger

I denne fantastiske julekalender til børn, får du hele 24 mini bøger med en søde små historier. Én hver dag fra 1-24 december. Det kan forhåbentlig hjælpe til at lindre den hårde ventetid helt til juleaften. Historierne er gode som nathistorier, både i julen og efterfølgende.

Pixi Julekalender Med 24 Pixi-Bøger

Med Pixi julekalenderen er der sikret julehygge og god julestemning hele december måned. Der er 24 bøger med små julehistorier, som til sammen danner én stor bog og historie. Her møder i blandt andet en nissefamilie, julemanden og en klog kat. Hvis du leder efter hyggelige julekalendere til børn 2020, så er den her det helt perfekte valg.

Julekalendere Til Teenagere

Makeup Julekalender Med Skønhedsprodukter

Julekalenderen alle teenagepiger ønsker sig! I denne makeup julekkalender, får du intet mindre end 24 makeup og skønhedsprodukter. Julekalenderen hedder 24 days og beauty. En af de gode julekalendere til teenagere der elsker at lægge makeup.

Neglelak Julekalender Til Teenagepiger

Denne julekalender med neglelak er en af de bedste julekalendere til teenagepiger. Den er fyldt med lækre neglelak, bl.a. 9 full size, neglelakfjerner, 5 ekstra gaver og en masse andre neglelak overraskelser.

NYX Cosmetics Julekalender

NYX cosmetics julekalender er fyldt med professionel makeup til teenagepigen. Den indeholder bl.a. 6 x Eyeshadow, 3 x Lip Gloss, 4 x Matte Lip Stick, 2 x Soft Lip Cream, 1 x Lip Scrub, 1 x Lip Balm og en masse andre spændende overraskelser. En skøn julekalender til teenagere der er vild med makeup.

Funko Pop! The Nightmare Before Christmas

The Nightmare Before Christmas Funko Pop julekalenderen, skaber den perfekte stemning mellem hyggelig jul og uhyggelig halloween. Pakkekalenderen er fyldt med små Funko Pop figurer i The Nightmare Before Christmas tema. Den perfekte julekalender til teenageren som er vild med Jack Skellington, Sally, Oogie Boogie og de andre karaktere fra filmen.

Harry Potter Julekalender

Harry Potter julekalenderen, er både en julekalender til teenagere og til børn. Bag lågerne gemmer sig 24 Harry Potter ting, i form af spændende overraskelser fra det magiske univers. Den perfekte julekalender til alle Harry Potter fans, stor som lille. Find tryllestaven frem og kast Alohomora besværegelsen hver morgen for at åbne den!

Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Er din teenagepige begyndt at blive for stor til chokolade julekalendere? Så kan denne cosmetics bath bomb julekalender være et perfekt alternativ. Den er nemlig fyldt med crember, sæber og selvfølgelig badebomber. En sjov og anderledes julekalender til teenagepigen, som med garanti vil gå rent hjem hos hende.

Keep Calma Llama Spa-Julekalender

En hver teenagepige vil elske at få denne julekalender. Den er nemlig fyldt med sæber og badebomber. Men det aller bedste er, at den har lama tema. Lama spa julekalenderen er et super godt alternativ til de klassiske julekalendere. Din teenager vil uden tvivl sætte mere pris på denne, frem for pap-kalenderen som følger årets tv-julekalender.

Volkswagen Julekalender

Med denne julekalender har du mulighed for at bygge det ikoniske VW rugbrød som modelbil. Helt nøjagtig en Bulli T1 1963 i størrelsesforhold 1:43. En super god og anderledes julekalender til teenageren, som samtidig giver noget at lave i den lange ventetid til juleaften.

Andre Jule- og Pakkekalendere Til Børn

Flotte Julekalendere i Træ

Disse flotte julekalendere i træ, har 24 skuffer, så du selv kan fylde julekalenderen op med godter. Det kan være alt fra juleslik til legetøj. En af de gode julekalendere til børn, som samtidig er super dekorative, og kan bruges igen år efter år. Se de mange flotte modeller som julepyramiden, bageri og stuen med lys.

Harry Potter FUNKO Pop Julekalender 2020

Harry Potter julekalenderen fra FUNKO Pop! er hvert år et hit hos børn. Julekalenderen er fyldt med små Harry Potter Funko Pop figurer, her i blandt Harry, Hermione, Ron og 21 andre små søde figurer! En af de julekalendere til børn, som kan være med til at gøre hver dag i julen lidt mere magisk.

Harry Potter Julekalender 2020 - Hogwarts

Harry Potter julekalender 2020 med flot Hogwarts tema. Den magiske julekalender er fyldt med 24 små julegaver fra det fortryllende Harry Potter univers. Her i blandt seje gadgets, magneter, og blyanter. En fantastisk julekalender til børn der er vild med Harry Potter og hele troldmandsuniverset.

Magic Slime Julekalender

Børn elsker slim. Jo mere slimede og farvede jo bedre. Magic Slime julekalenderen, er en julekalender med slim, i en masse forskellige farver og med spændende special effekter. Pakkekalenderen har 24 slim overraskelser, du kan bruge til at lave slim med. En super sjov julekalender til børn, som de uden tvivl vil elske.

Lav Din Egen Julekalender

Har du svært ved at finde en julekalender som passer til lige netop dit barn? Med denne lav-selv pakkekalender, kan du helt selv bestemme hvad der skal være bag de 24 låger. Julekalenderen kommer tom, og du kan fylde den med alt fra slik, legetøj, penge eller hvad du nu måtte ønske. En af de sjove julekalendere til børn, hvor du har mulighed for at gøre noget helt unikt.

Lav Din Egen Tekst Julekalender

Her er endnu en af de sjove julekalendere til børn, hvor du som forældre har mulighed for at være kreativ. Bag hver låge skriver du selv en tekst. Det kan være alt fra søde små noter, til sjove opgaver, til overraskelser. En sjov og anderledes julekalender, som både du og dit barn kan få glæde af.

Harry Potter Julekalender Bog

Harry Potter julekalender bogen, med titlen ”Jul på Hogwarts – En pop op julekalender”, er den mest magiske julekalender til børn du kan få. Udover 24 låger, får du samtidig en stjerne og en hemmelig bog på 96 sider. En julekalender fuld af magi og overraskelser, og et absolut must til barnet som er vild med Harry Potter!

Pakkekalender Med 24 Kalendergaver Til Drenge

Her får du en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver til drenge. Du kan vælge alder fra 3-10 år, så du er sikker på at gaverne passer aldersmæssigt. Gaverne kan være alt fra legetøj, tegneredskaber, sjove pakker osv. En fremragende løsning til dig som ønsker en nem og bekvem pakkekalender løsning til din dreng. Så slipper du for den del af juleræset!

Pakkekalender Med 24 Kalendergaver Til Piger

En pakkekalender med 24 kalendergaver til piger. Allesammen valgt, pakket og klar til at give med nummer på fra 1-24. Du vælger alder fra 3-10 år. Gaverne kan indeholde alt fra kreativt legetøj, til klistermærker og mange andre sjove og brugbare ting til piger. En super god løsning til dig som har travlt i december.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

De mest populære julekalendere til børn 2020

Der er 3 julekalendere til børn, som år efter år er en kæmpe succes. Groft sagt kan vi dele de 3 populære julekalendere op i 3 kategorier: Julekalendere til små børn, julekalendere til drenge og julekalendere til piger. Lad os se på den mest populære julekalender, til kategorierne hver i sær.

 

Den mest populære julekalender til små børn

#1 Gurli Gris julekalender.

De fleste små børn på 5-6 år og under, elsker Gurli Gris tegnefilmene. Derfor er der lavet adskillige julekalendere med den søde lille gris og hendes familie. I den ultimative guide over julekalendere til børn, har vi derfor inkluderet flere Gurli Gris julekalendere. Her i blandt Gurli Gris pakkekalenderen 2020.

Find den her >>

 

Den mest populære julekalender til drenge

#1 LEGO Harry Potter julekalender.

Harry Potter har i mange år fortryllet både børn, teenagere og voksne med det magiske univers. Samtidig har LEGO i mange år været mange drenges favorit legetøj. Da de gik sammen og lavede en LEGO Harry Potter julekalender, gik det hele op i en højere enhed. Det har også gjort, at den år efter år er den foretrukne julekalender hos drenge. På listen overfor har vi naturligvis inddraget LEGO Harry Potter julekalenderen 2020.

Find den her >>

 

Den mest populære julekalender til piger

#1 Schleich julekalender med heste.

Det er ikke nogen hemmelighed at mange piger er ellevilde med heste og alt hvad der hører til. Schleich er hos mange det foretrukne legetøj når det kommer til heste figurer. Derfor er Schleich heste-julekalenderen også utroligt populær, og en favorit hos pigerne. På listen ovenfor finder du ligeledes den populære Schleich julekalender med heste i 2020 udgaven.

Find den her >>

Denne artikel er anmeldt af Ella (5/5)
5/5