Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Julekalender til børn den ultimative guide

60+ Julekalendere Til Børn 2020 – Den Ultimative Guide

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Hvert år til jul giver vi vores børn julekalendere, og hver dag i december bliver en låge i kalenderen spændt åbnet. Tradition tro, skal børnene have den klassiske julekalender, som følger årets tv-julekalender. Dertil skal de selvfølgelig have en chokolade julekalender. Og hvis de er heldige, måske også en julekalender med legetøj i.

Der er efterhånden rigtig mange julekalendere til børn, og hvert år kommer der flere og flere til. Vi ved at det kan være svært, at danne sig et samlet overblik over de mange valg. Derfor har vi her lavet den ultimative guide over de sjoveste, fedeste og bedste julekalendere til børn 2020.

Hvis du er på udkig efter de almindelige papjulekalendere, eller de typiske Kinder og Toms julekalendere, så må jeg skuffe dig. Leder du derimod efter de julekalendere som for alvor hitter hos børnene, uanset deres alder, så er du landet det helt rigtige sted. Du finder bl.a. pakkekalendere med dine børns favorit legetøj som LEGO, Playmobil, Harry Potter, Barbie og Schleich. Du finder de populære Gurli Gris julekalendere til de mindste. Og til de unge finder du fede julekalendere til teenagere. Du har endda lav-det-selv julekalenderne, skulle du ske ikke at finde den helt rigtige blandt de mange andre forslag.

Børnenes U-landskalender 2020 - Støt et godt formål

Støt et godt formål, og køb børnenes U-landskalender 2020 for kun 44,95 kr. Julekalenderen følger den nye tv-julekalender på DR ‘Julefeber’. Alt overskud fra børne julekalenderen går til Danida, som støtter UNICEF’s arbejder i Etiopien.

Hop direkte til julekalendere til børn kategorien…

Chokolade julekalendere kategori
Chokolade
Slik
Lego
Playmobil julekalendere kategori
Playmobil
Schleich
De bedste julegaver til drenge
Til drenge
De bedste julegaveideer til piger
Til piger
De bedste julegaver til børn under 10 år
Til små børn
Til teenagere
Andre julekalendere Harry Potter Funko Pop
Andre

Lige meget om dine børn er helt små, mellem eller teenagere, vil du helt sikkert kunne finde en julekalender som passer til lige netop dem. God jul!

Se også den Ultimative Guide over de Bedste Julekalendere Til Voksne.

Inholdsfortegnelse over julekalendere

Chokolade Julekalendere Til Børn og Teenagere

Reese's Julekalender Til Børn og Teenagere

En af de lækreste julekalendere til børn 2020! Reeses’s chokolade julekalender gemmer på 24 stykker lækkert Reese chokolade. Den perfekte kombination af chokolade og peanutbutter! En god julekalender, som et hvert barn og teenager vil ELSKE at gå i krig med d. 1 december.

Aalborg Chokoladen Julekalender Til Børn

I Aalborg chokoladen julekalenderen til børn, får du 24 stykker lækkert kvalitetschokolade. Chokoladen er specielt udvalgt til børn, og har 5 forskellige chokoladevarianter. Inde i kalenderen, er der en side med tegning, som børnene selv kan farvelægge. En super lækkert chokolade julekalender til børn 2020.

Chokolade Julekalender Med Figurer

En opgradering af den klassiske chokolade julekalender du finder i et hvert supermarked op til jul. I stedet for pap chokolade, får du i denne kalender kvalitets chokolade formet som små søde figurer. En af de bedre chokolade julekalendere til børn, som de helt sikkert vil sætte pris på.

Økologisk Chokolade Julekalender

Handler du økologisk, men vil stadig gerne give dit barn en god chokolade julekalender? Den økologiske chokolade julekalender fra Malmö chokoladfabrik har 24 stykker økologisk chokolade bag lågerne. De er super lækre, dit barn vil helt sikkert elske den!

Aalborg Chokoladen Sukkerfri Julekalender

Syntes du, at dine børn får nok sukker i julen? Så er den sukkerfri julekalender fra Aalborg chokolade måske den perfekte julekalender til børnene i år. Den lækre chokolade julekalender indeholder 5 forskellige kvalitetschokolade varianter uden tilsat sukker. Så bliver det både en sund og god jul!