Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Julekalendere til voksne den ultimative guide

70+ Julekalendere Til Voksne 2020 – Den Ultimative Guide

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

At åbne julekalender hver dag i julen, er en at de hyggeligste og mest udbredte juletraditioner vi har i Danmark. Den er efterhånden en selvfølge, nøjagtigt ligesom det at give julegaver til din mand, kone eller børn juleaften. Tradition tro, skal børnene have en julekalender, og gerne så mange som muligt hvis man spørger dem! Men julekalendere er i den grad ikke kun længere for børn. Faktisk er der i dag et utal at spændende julekalendere for voksne, i et hav af forskellige variationer. Ligesom vi voksne er blevet vild med traditionen om mandelgaver, hopper vi også mere og mere på julevognen når det gælder julekalendere. Og lige her kan du få et godt overblik over dem. Vi har nemlig lavet den ultimative guide over julekalendere til voksne 2020.

Du finder både de klassiske julekalendere med chokolade og søde sager i, men også de mere utraditionelle. De kan indeholde alt fra spiritus, til sæber, til sjove opgaver. Der er julekalendere til mænd, til kvinder, til dyr og til par. Der er endda frække julekalendere til jer som ønsker lidt ekstra julehygge, og lav-selv julekalendere til gør det selv typen. Med andre ord, der er variationer til hver en smag og type. Mon ikke du også kan finde en, som passer til lige netop dig. Rigtig god jul!

Hop direkte til julekalendere til voksne kategorien…

Chokolade julekalendere kategori
Chokolade
Lakrids julekalender kategori
Lakrids
Slik
Til mænd
Til kvinder julekalender kategori
Til kvinder
Kaffe og te julekalender kategori
Kaffe og te
Alkohol
Andre julekalendere Harry Potter Funko Pop
Alternative
Til par julekalender kategori
Til par
Til dyr julekalender kategori
Til dyr

Se også den Ultimative Guide over de Bedste Julekalendere Til Børn.

Indholdsfortegnlelse over julekalendere til voksne

Chokolade Julekalendere Til Voksne

Reese's Julekalender Med Chokolade

Er du også helt vild med Reese’s lækre peanut butter cups? Her får du en julekalender til voksne fyldt med de lækre peanut butter chokolade stykker. Der er i 3 forskellige varianter, både med hvid chokolade, mælkechokolade og mørk chokolade.

Baileys Julekalender

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne 2020! Baileys julekalenderen er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?

Summerbirds Julekalender Classic 2020

Den klassiske udgave af Summerbirds julekalender 2020. Bag hver af lågerne får du 2 stykker dansk økologisk luksus chokolade. Du kan dele det med din partner, søskende, børn eller forældre, eller du kan spise begge to selv! En fantastisk chokoladejulekalender for en hver chokoladeelsker. Indeholder 470 g chokolade fra Summerbird.

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2020

I denne luksus Summerbird julekalender, får en en komode med 24 skuffer. Skufferne er fyldt med lækre økologiske chokolader fra Summerbird. Den ultimative julekalender til ham eller hende der elsker chokolade. Indeholder 440 g chokolade fra Summerbird klassiske sortiment og vinter varer.

Summerbirds Julekalender Lille 2020

Den lille udgave af Summerbirds julekalender 2020. Kalenderen er fyldt med dansk økologisk luksus chokolade, og kommer i et flot stilfuldt design. Bag hver låge gemmer sig et stykke chokolade fra Summerbirds klassiske sortiment, samt vinter varer. En julekalender som enhver chokoladeelsker vil nyde godt af. Indeholder i alt 235 g chokolade.

Julekalender Med Chokoladetrøfler

Er du også helt vild med chokoladetrøfler? Så er denne julekalender fra Monty Bojangles lige noget for dig! Hver dag i julen får du en lækker chokoladetrøfel. Der er smagsvarianter som nødder, saltede popcorn, pistacie, og kagestykker. Julaften får du ikke mindre end 6 trøfler. Det er svært at sige nej til, MUMS!

Marcipankalender

Er du misundelige på børnenes chokolade julekalender? Så er denne luksus julekalender fuldt med marcipan, lige noget for dig. Her får du 24 stykker lækre chokoladovertrukket marcipan, 1 til hver dag i julen. Kalenderen er fra Niederegger, som leverer absolut førsteklasses marcipan. Så kan ungerne have deres chokolade julekalender i fred!

Chokoladejulekalender Til To

Har du oplevet at der en gang i mellem er åbnet en låge for meget i julekalenderen? Er det nissen eller kæresten som har været på spil? I Simply Chocolate chokoladejulekalenderen til to, får du hele 2 stykker chokolade i hver låge. Samtidig er der som en ekstra bonus flere låger. Alt i alt hele 30 låger med 2 stykker chokolade i hver.

Mega Chokoladejulekalender

Er du typen som ikke har nok i det lille stykke mælkechokolade, som er i de klassiske chokoladejulekalendere? Så er mega chokoladejulekalenderen perfekt til dig! Her får du et STORT stykke chokolade hver dag i julen + lidt ekstra. Der er nemlig hele 30 låger. Det bliver til over 1,3 kg chokolade i alt. En af de vildeste julekalendere til voksne!

Eksklusiv Chokolade Julekalender i Træ

Den eksklsuive chokolade julekalender i træ, er uden tvivl en af årets flotteste og mest dekorative chokolade julekalendere. Den har 24 låger, og er med lys. Ud over at være smuk, indeholder den også en masse lækre chokoladetrøfler. Bl.a. med nougat-bergamotte og passionsfrugt. Den flotte julekalender kan bruges igen året efter, og fyldes med nye lækkerier.

Økologisk Chokolade Julekalender

Elsker du chokolade, men har haft svært ved at finde en økologisk chokolade julekalender? Led ikke længere! Denne økologiske chokolade julekalender fra Malmö chokoladfabrik er fyldt med lækre økologiske kvalitets chokolader. Samtidig er chokoladen fair trade mærket.

Lakrids Julekalendere Til Voksne

Bülow Lakrids Julekalender + Smagsprøve

Bülow lakrids julekalenderen, er en af de bedste lakrids julekalendere til voksne. Den er fyldt med lækker lakrids i forskellige varianter. Lakrids med chokolade, sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids og blød lakrids. Og til dig der ikke kan vente til jul, er der en lækker smagsprøve med i pakken. Så kan du prøvesmage den lækre lakrids med det samme du modtager den.

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Endelig er den her! Den perfekte julekalender for lakridselskeren. I hver af de 24 låger finder du premium lakrids med en ny smag. Der er i alt 720 gram lakrids, og de kommer i flere spændende smagsvariationer. Blandt andet med safran, viol og chili samt sød, salt og supersalt.

Haupt Lakrids Julekalender

Haput lakrids julekalenderen, er en luksus julekalender til voksne som elsker lakrids. Den indeholder nemlig masser af lækkert gourmetlakrids – både sød, salt og chokolade. Samtidig er den i et stilfuldt og flot design, hvilket gør den til den perfekte gaveide til ham eller hende der er vild med lakrids.

Slik Julekalendere Til Voksne

Karamelleriet Julekalender 2020

Karamelleriets julekalender til voksne 2020 er ikke kun utrolig smuk, men også fyldt med lækre håndlavede karameller! Den indeholder både flødekarameller og syrlige frugtkarameller, som er belagt med det lag belgisk chokolade at højeste kvalitet. Du får 2 karameller i hver låge. Den perfekte julekalender til to personer, eller til dig selv.

The Mallows Skumfidus Julekalender

The Mallows julekalender er fyldt med skumfiduser, og er en af de lækreste og flotteste julekalendere til voksne du kan finde! Den har hele 25 låger, hvor du bag hver låge finder 2 skumfiduser i en af de 8 forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 25 gemmer sig noget helt specielt, så glæd dig! 

Chili Klaus Julekalender

I Chili Klaus julekalenderen får du ikke kun 24 låger – men hele 25. 24 låger til julen og én til nytårsaften d. 31 december. Bag lågerne finder du et spændende udvalg af chili slik, blandt andet chilikugler, chilikarameller og chilichokolade. Bag nytårsaften lågen gemmer sin en overraskelse. Advarsel, denne julekaldender er IKKE for tøsedrenge! 

Wally and Whiz Vingummi Julekalender Grå

I Wally og Whiz julakalenderen i grå, finder du 24 gourmet vingummier i forskellige lækre smagsvarianter. Alle vingummierne er veganske, og uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri. Du får i alt 264 gram vingummi. Samtidig er julekalenderen utrolig dekorativ og flot at have stående i julen.

Wally and Whiz Vingummi Julekalender Rosa

Endnu Wally og Whiz julakalender fyldt med lækre gourmet vingummier, men i en rosa version. Når kalenderen er tømt, kan den sagtens gemmes og bruges til næste år, hvor du selv kan putte nye lækkerier i de små skuffer.

Wally and Whiz Vingummi Julekalender Til 2 Personer

Kobber versionen af Wally og Whiz vingummi julekalenderen er helt speciel. Nemlig fordi det er en julekalender til to personer. Den har 24 skuffer med i alt 48 pakker – en til hver, hver dag. De lækre gourmet vingummier kommer i flere smagsvarianter. Bl.a. lakrids, clementiner og figen. Del julekalenderen med din partner, ven eller veninde, i vil ikke fortryde det.

Wally and Whiz Vingummi Julekalender XXL

Den ultimative julekalender til voksne der elsker vingummi! Denne kæmpe Wally and Whiz XXL pakkekalender indeholder en hel dåse gourmetvingummi bag hver enkelt låge. Vingummierne er i forskellige smagvariationer som lakrids, bær og frugt. En luksus julekalender til voksne i verdensklasse!

Popcorn Julekalender

Er du ikke til chokolade, julebolsjer og alt det andet traditionelle juleslik? Bare rolig – her har du nemlig en julekalender fyldt med gourmetpopcorn. Du har 24 låger med popcorn i alverdens lækre smagsvarianter. Her i blandt butterscotch, pecan pie, ristede nødder, karamel, chokolade og andet godt! En af de bedste julekalendere til voksne som har fået nok af chokoladejulekalendere.

Joe and Sephs Popcorn Julekalender

I denne popcorn julekalender fra Joe and Sephs, finder du bag hver låge, prisvindende gourmet popcorn. Du finder samtidig popcorn i alverdens forskellige smagsvarianter. Både chokolade, karamel, gingerbread, banoffee pie og mange andre. En anderledes og utraditionel julekalender, men ikke desto mindre helt fantastisk. Vi er vilde med den!

Almuegaardens Bolche Julekalender​

Almuegaardens Bolche Julekalender​ har hele pakken. Du får bolcher bag hver af de 24 låger, men også en sød lille historie. Samtidig er julekalenderen super flot at have stående som julepynt. Der er minimum 4 bolcher bag hver låge. En super god gaveide til ham eller hende som elsker bolcher.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Julekalendere Til Mænd

Lav Din Egen Øl Julekalender

Den ultimative julekalender til mænd der elsker øl! Her får du en kasse med 24 låger, hvor der bag hver er plads til en øl på 50 cl. Når kassen er samlet skal du blot finde 24 gode øl at fylde i den. Overrask din kæreste, far eller anden mand du kender som elsker en god øl. Øl julekalenderen vil helt sikkert blive et hit! 

Julekalender Med Værktøj

Her er julekalenderen til rigtige mænd! Den indeholder nemlig værktøj, i form af skrueværktøj, bits og et tilhørende etui. Overrask manden, kæresten eller måske din far, med denne sjove pakkekalender, som samtidig er praktisk. Den helt perfekte julekalender til handymanden!

Man Stuff Julekalender

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.

Porsche Traktor Julekalender

Med Porsche traktor julekalenderen bygger du en model af Porsche Diesel Traktoren i størrelsesforhold 1:43. Den perfekte julekalender til porsche eller traktor entusiasten. Er udviklet og licenceret officielt af Porsche museet.

Porsche Julekalender

Kender du en som er vild med modelbiler? Med Porsche julekalenderen kan du samle en Porsche 911 i størrelsesforhold 1:43. Efterfølgende har du en flot modelbil som ikke kun pynter om julen, men hele året rundt. Den perfekte julekalender til bil entusiasten og porsche elskeren.

Lav Din Egen Avec-Kalender

Kender du en, som godt kan lide at få en lille en til kaffen? Så er denne Avec-Kalender den helt oplagte julekalender! Du får selve kalenderen med 24 låger, samt 24 små plastikflasker som kan fyldes med dit eller modtagerens yndlings spiritus. En af de bedste julekalendere til voksne, som med garanti vil gøre julemåneden lidt lettere.

Strømpejulekalender Til Mænd

I strømpekalenderen til mænd, får du ikke mindre en 24 par lækre, farverige strømper i størrelse 40-45. På den måde kan du holde fødderne varme i den kolde julemåned, med et par nye sokker hver dag hele julen. Den perfekte pakkekalender til ham som aldrig har sokker nok!

Julekalendere Til Kvinder

L'Oreal Paris Makeup Julekalender

Makeup julekalenderen fra L’Oreal Paris, er den perfekte julekalender til den elegante og stilede kvinde. Den er fyldt med 24 L’Oreal produkter, og vil helt sikkert ikke skuffe dig! En af de bedste makeup julekalendere til kvinder 2020. Indeholder produkter til en værdi af hele 1699 kr.

NYX Professionel Makeup Julekalender

NUX professioenl makeup julekalenderen er den ultimative julekalender til kvinder der er vild med makeup. Den indeholder alt fra øjnskygge til læbestifter til cremer. En af de makeup julekalendere til voksne, som helt sikkert ikke vil skuffe.

Makeup Julekalender - 24 Days of Beauty

24 days of beauty makeup julekalender til kvinder. Den skønne pakkekalender er fyldt med lækre makeup og skønhedsprodukter, 1 til hver dag i december. En af de bedste julekalendere til voksne der er vild med makeup.

Essie Neglelak Julekalender Til Kvinder

Elsker du neglelak? Så er denne Essie neglelak julekalender til kvinder, lige noget for dig. Julekalenderen byder bl.a. på 9 stk. neglelak i fuld størrelse, top coat, base coat, negle olie samt en masse andre lækre neglelaks produkter. Den perfekte julekalender til voksne der elsker neglelak.

Neglelak Julekalender

Er du en af de kvinder som elsker at lægge neglelak? Så er denne neglelak julekalender den helt perfekte julekalender for dig. Den indeholder 24 neglelakker. Bag hver låge gemmer sig en ny neglelak. De kommer i et hav af forskellige farver. Både klassiske, glitter og pasteller.

Make-up Julekalender

Den perfekte julekalender til kvinden som elsker at lægge make-up. Bag de 24 låger får du hver dag et nyt produkt til make-up samlingen. F.eks. læbestift, øjenskygge og andre lækre sminke produkter. Så har du make-up til hele december, samt juleaften og til en evt. nytårsfest. En julekalender som en hver kvinde vil elske at få!

Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Er du en af dem som har svært ved at vente til juleaften? Så er denne cosmetics bath bomb julekalender måske lige det du leder efter. Julekalenderen er fyldt med badebomber, sæber og cremer. På den måde kan du slappe helt af, og få tiden til juleaften til at gå lidt hurtigere.

Keep Calma Llama Spa-Julekalender

Med Keep Calma Llama Spa-Julekalenderen kan du gøre kur på julestressen. Den er nemlig fyldt med sjove badebomber og søde sæber i alle mulige farver og former. En sjov lille gaveide til kæresten, som kan hjælpe hende med at gøre juleræset lidt mildere.

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

I candy kittens gourmet vingummi julekalenderen, finder du i de små lyserøde kasser, 24 veganske syrlige vingummier. Vingummierne er formet som små søde kattehoveder. Den perfekte julekalender for hende som elsker katte og vingummier.

Julekalender Med Duftlys

Elsker du også dufte, eller kunder du en som gør? I denne julekalender får du hele 26 forskellige duftlys. Styk pris er 20 kr., og du kan vælg mellem flere forskellige designs på kalenderen. En super sød gaveide til hende som elsker dufte. Få 10% rabat på første køb ved at tilmelde dig forhandleres nyhedsbrev.

Marmelade Luksus Julekalender

Her er en luksus julekalender, som kan give dig den perfekte start på morgenen, hver dag i julens 24 dage. Hver morgen får du nemlig en ny lille luksus marmelade, du kan bruge til morgenmaden. Du får 12 forskellige smage, blandt andet honning, nødder, blåbær, hindbær og chokolade. Mmm!

Strømpejulekalender Til Kvinder

Med denne fantastiske strømpejulekalender, kan du varme fødderne med et par nye, søde sokker hver dag i julen. Julekalenderen indeholder 24 par lækre pastelfarvede sokker til kvinder, i str. 37-40. Den perfekte pakkekalender til hende som altid fryser om fusserne!

Kaffe og Te Julekalendere Til Voksne

Kaffejulekalender Growers Cup

Growers cup kaffejulekalenderen er intet mindre end en genial julekalender til voksne! Den indeholder 25 kaffeposer – kaffen brygges direkte i posen. I en pose er der til 300 ml kaffe, de svarer til 2 kopper kaffe, som er yderst velsmagende. Poserne indeholder forskellige bønner og kaffen er håndristet fra bl.a. Costa Rica, Tanzania og Rwanda. Den perfekte julekalender til kaffeelskeren!

Kaffe Julekalender Farm Mountain

Farm Mountain kaffe julekalenderen til voksne er fyldt med god kaffe til at gøre julen lidt bedre. Bag hver låge gemmer sig en pose kaffebønner med 55 gram kaffe. Det svarer ca. til 8 kop kaffe, så der er til hele familien. En af de bedste julekalendere til kaffeelskere. Og hvem kan ikke bruge lidt ekstra koffein julen?

Kaffe Julekalender - Estate Coffee

Nu er den her – julekalenderen til kaffeelskere. Kaffe julekalenderen fra Estate Coffee, gemmer på 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage. Kapslerne passer til nespresso maskiner og indeholder 100% arabica bønner. En af vores absolut favorit julekalendere til voksne 2020!

Carstensens Te Julekalender Til 2 personer

I Carstensens te julekalender til 2 personer, får du ikke mindre end hele 48 tebreve. Et til dig og et til din partner hver dag hele julen. Den indeholder alverdens lækre smagsvarianter, bl.a. grønne, hvide, sorte, røde, urte og chai teer. En af de julekalendere til voksne, som er perfekt til par som begge elsker te.

Julekalender English Tea Shop

Nyd en dejlig kop te, hver dag i december helt til juleaften. Te julekalenderen er fyldt med økologisk te, og er en af de hyggligste julekalendere til voksne. Den indeholder 12 forskellige te smage. Du finder både sort, rød, hvid, grøn, urtete og rooboiste. Den bedste måde at holde varmen på i julen.

English Tea Shop Julekalender Grøn

English Tea shop julekalenderen indeholder en masse lækker og økologisk te, som er dyrket af lokale farmere. Kalenderen indeholder 13 forskellige te varianter. Blandt andet ingefær, fersken, chai, og en masse andre fantastiske blandinger. Den perfekte julekalender til te elskeren!

Julekalendere Med Procenter

Rom Julekalender

Elsker du rom, eller kender du en som gør? Denne rom julekalender er perfekt til rom-elskeren eller rom entusiasten. Bag hver af de 24 låger, finder du en ny lille rom. På den måde kan du smage på en ny rom hver dag hele julen. Ventetiden til juleaften kommer med garanti til at gå lettere, med en af de mest smagfulde julekalendere til voksne. Vælg mellem flere smagfulde rom julekalendere til voksne.

Gin Julekalender

Gin julekalendere til voksne er absolut en af de bedste jule opfindelser i nyere tid! Hver dag i julen smager du på en gin, ofte i forskellige varianter. Vælg mellem flere gode gin julekalendere til voksen. Ikke nok med at de lækre julekalendere med gin er utroligt smagfulde, så er de også dekorative. Se de mange valgmuligheder.

Vin Julekalender

Vin julekalenderen er årets absolut bedste julekalender til voksne der elsker vin. Julekalenderen med vin indeholder ikke mindre end 24 10cl. flasker god vin fra Tyskland, Spanien, Italien og Portugal. Et glas vin om dagen er sundt som man siger. Uden tvivl den mest geniale julekalender til vinelskeren!

Den Ultimative Gin og Tonic Julekalender

Foretrækker du en god gin and tonic frem for et glas juleglögg? Den ultimative gin og tonic julekalender giver dig hele 12 gin and tonic i løbet af julemåneden. De gin du finder bag lågerne, er forskellige og fra forskellige mærker, så du ikke får den samme drink hver dag. En luksus julekalender til voksne som elsker en god G&T!

Underberg Julekalenderbælte

Hvis du elsker underberg, så er dette underberg bitter julekalenderbælte den helt rigtige julekalender for dig. Du får et bælte med 24 underberg bitter, en til hver dag i de 24 juledage. Så er du sikret lidt ekstra julehygge. Skål!

Alternative Julekalendere Til Voksne

Dekorative Julekalendere i Træ

Hvis du er på udkig efter dekorative julekalendere, som du samtidig kan bruge som julepynt, er disse flotte julekalendere i træ det helt perfekte valg. Fyld selv skufferne med lækkerier, om det er julesmåkager eller små likører. En af de flotteste julekalendere til voksne 2020.

Harry Potter FUNKO Pop Julekalender 2020

Funko Pop! Harry Potter julekalenderen 2020 er ikke kun for børn, det er i høj grad også en julekalender for voksne! De små Funko Pop Harry Potter figurer er både søde og dekorative, og gør sig perfekt til en juleopsætning. Dertil er figurerne også samlerobjekter for Harry Potter fans, hvor de nye figurer samles hvert år i årets nye kalender.

Funko Pop! The Nightmare Before Christmas

Funko Pop The Nightmare Before Christmas julekalender til voksne. Julekalenderen er fyldt med små Funko Pop figurer fra den den fantastiske kultfilm, The Nightmare Before Christmas. Hvis du er vild med filmen, er det her den perfekte pakkekalender til dig i år! Eller måske som julegave til en du holder af? En perfekt kombination af jul og halloween.

Vegansk Julekalender - The Protein Ball

Skal du have ekstra gains i julen?! Ud med fedende chokolade julekalendere og ind med sunde proteinkugler. Denne vaganske protein julekalender gemmer på 24 proteinkugler til dig i december. Bl.a. med smag af kokus, gojibær og pistachio. Er du klar til at gøre dig berettiget til alt den gode julemad, og træne igennem julen over?

The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

Her er en julekalender som du med garanti ikke har haft før! Flæskesværs julekalenderen er fyldt med sprøde flaskesvær i forskellige smagsvarianter. Her i blandt røget BBQ, krydret og salt, baconsvøbt grisekød og andre spændende smage. Absolut en kandidat til prisen over de fedeste alternative julekalendere til voksne 2020!

Friends Julekalender

Få en glædelig jul med alle vennerne fra tv serien Friends – Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica og Pheobe. Friends julekalenderen indeholder 24 stykker Friends gadgets og merchandise. En super fed julekalender til voksne, som kan bringe dig i New Yorker julestemning. Åben kalenderen og ønsk dig til at sidde og nyde en god kop kaffe på Central Perk café.

Harry Potter Julekalender

Harry Potter er ikke kun for børn! Det er bestemt også både for både teenagere og voksne. Denne magiske Harry Potter julekalender indeholder en masse fede Harry Potter ting. Bl.a. blandt andet nøglering, stofpose og pins. Der er desværre ingen usynlighedskappe eller Nimbus 2000 flyvende kost, men uanset, bliver det uden tvivl en magisk jul!

Puk's Delikatesser - Delikatesse Julekalender

Her har du årets bedste julekalender til kvinder og mænd som elsker at stå i køkkenet. Delikatesse julekalenderen til voksne, er fyldt med lækre krydderier, tørpesto, salatdressinger, sirup, peanutbutter og mange andre lækkerier. Samtidig kommer den med den flotte røde sløjfe, som gør det til den perfekte gaveide til hende såvel som ham.

MyMuesli Økologisk Myslikalender

Denne økologisk julekalender fra MyMuesli, er fyldt med 24 lækre müslivarianter. Du får 24 forskellige smage, så du får en ny smagsoplevelse hver morgen i julen. Smagene er blandt andet med mango, chokolade og jylekrydderier. Uden tvivl den perfekte julekalender til dig der elsker müsli!

MyMuesli Økologisk Grødkalender

MyMuesli økologisk julekalender med grød. Forkæl dine smagssanser hele julemåneden, med en ny økologisk havregrød hver morgen! Du får hele 24 portioner, med 15 forskellige smage. Her i blandt chokolade, vanije og ristede mandler. Så er du sikret en god start på dagen hele julen!

Lav Din Egen Julekalender

Her er en sjov julekalender, hvor du har mulighed for at være kreativ. Den har 24 rum i 3 forskellige størrelser, hvor du selv skal putte en lille gave i hvert enkelt rum. Det kan være alt fra slik, legetøj til andre små produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser. Fyld julekalenderen og giv den til din kæreste, mor, far eller anden person du holder af.

Trænings Julekalender Til Sofakartofler

Julemåneden er en måned hvor mange af os falder lidt af på træningen, og bliver en smule dovne. Med denne trænings julekalender kan du holde dig lidt i gang! Hver dag får du nemlig forslag til 3 forskellige øvelser du kan lave. På den måde kan du holde dig lidt i form, og spise en ekstra portion julemad med god samvittighed.

Lav Din Egen Tekst Julekalender

Med ”lav din egen tekst” julekalenderen, har du mulighed for at være kreativ, og give en personlig gave til en du holder af. I hver af de 24 låger kan du skrive en personlig besked. Det kan være romantiske beskeder til kæresten, aktiviteter, jokes eller citater. Du bestemmer selv!

Get Boring Stuff Done Julekalender

Med ”get boring stuff done” julekalenderen, kan du klare den kedelige julerengøring på en sjov måde. I hver låge er der en rengøringsopgave, som du garenteret ikke ville have klaret ellers! Giv eventuelt julekalenderen i gave til din kæreste, eller dine dovne ven eller veninde.

Harry Potter Strømpejulekalender

Er du Harry Potter fan? I denne Harry Potter strømpejulekalender får du 12 par bløde sokker med Harry Potter motiver på. Vi bliver ofte nostalgiske i julen, og hygger lidt ekstra. Og hvad er hyggeligere end at side i den varme stue, og have Harry Potter film maraton i et par lækre Harry Potter strømper?

Julekalendere Til Par

Romantisk Julekalender Til Par

Denne romantiske julekalender for par, giver jer noget at lave i den hårde ventetid til juleaften. Bag hver af de 24 låger finder i forslag til 3 forskellige aktiviteter. En sjov, en romantisk og en sexet aktivitet. En af de mest romantiske julekalendere til voksne, som sikre jer julehygge og romantik i hele december.

Daring December – Julekalender For Par

Med denne julekalender til par, kan du og kæresten få jule ventetiden til at gå betydelig lettere. Bag hver låge finder i 3 forslag til aktiviteter – lidenskabelige, sexede og udfordrende. Giv julekalenderen som en tidlig julegave til din partner, og få skudt ekstra gang i julehyggen hele december.

Kærlighedskalender Til Par

Denne kalender er ikke kun en julekalender, men en kærlighedskalender som kan bruges hele året. Derfor har den også 31 låger, i stedet for kun 24. Under hver låge er der 3 forslag til aktiviteter dig og din partner kan lave sammen. Aktiviteterne er i kategorierne sjov, romantiske og sexet. En perfekt lille ekstra julegave til kæresten. God fornøjelse!

Amorelie Erotisk Julekalender

Sæt ekstra gang i julehyggen i december, med denne erotiske Amorelie julekalender. Bag hver af de 24 låger finder i sexede legetøj, massage produkter og andre fantasifulde ting til soveværelset. Overrask kæresten og gør december måned i år, til en i sent vil glemme. Der er produkter for en værdi af ca. 3300 kr.

Amorelie Luxury Erotisk Julekalender

Ønsker du og kæresten at spice julemåneden lidt op? Så er denne frække Amorelie Luxury Erotisk Julekalender lige det i leder efter. Det er en luksus udgave, fyldt med sexede gaver til både ham og hende. Den indeholder både sexet legetøj, massage produkter og andre frække sager. En af de mest luksuriøse erotiske julekalendere til voksne på markedet. Der er produkter til en værdi af ca. 8800 kr. 

Naughty & Nice Fræk Julekalender

Naughty and nice julekalenderen til voksne, er en luksuriøs fræk julekalender fyldt med frækt legetøj. Den vil uden tvivl gøre december måned lidt mere spændende. Giv den evt. i gave til din kæreste, mand eller kone, og hyg jer med at åbne den sammen. Indholdet har en værdi af over 3000 kr. Max 1 pr. ordre.

Orion Erotisk Julekalender

Hvis du leder efter en fræk julekalender til kæresten og dig, så er denne erotiske pakkekalender fra Orion et oplagt valg. I får 24 sexede produkter til både ham og hende. Her i blandt massageprodukter, frækt legetøj og meget andet som kan stimulere fantasien i soveværelset. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af ca. 2300 kr.

Julekalendere Til Dyr

Julekalender Til Kat Cupid & Comet

Hvis du har en kat, skal den selvfølgelig ikke snydes for lækre julesnacks i december måned. I Cupid and Comet katte julekalenderen, finder du 24 lækre godbidder til din kat. Der er smag med kattens favoritter som kylling og laks. Din kat vil helt sikkert elske den!

Julekalender Til Hund Cupid & Comet​

Forkæl din hund i julemåneden, med en julekalender med 24 lækre hundesnacks i. Du kan åbne den hver dag og give din hund en godbid, når du åbner din egen julekalender op. Der er 4 forskellige godbidder i. Der er smag med blandt andet and og kylling. Den vil helt sikker være et hit hos din hund.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Hvilken julekalender skal jeg give min kæreste?

Hvilken julekalender du skal give din kæreste, kommer ligesom almindelige gaver til kæresten, an på hvilken type han/hun er. I dag er der så mange julekalendere til voksne, at der stort set er til en hver type. Elsker din kæreste øl? Så er øl julekalenderen, som er en populær julekalender til mænd, et super godt valg. Er din kæreste til personlig pleje produkter? Giv hende en af de mange julekalendere til kvinder, med cremer, sæber og neglelak i. Du kan også overraske din kæreste men fræk julekalender, så i kan pifte december måned lidt op.

Hvis du ikke syntes at nogle af julekalenderne passer til dit behov, så vælg evt. en af lav-selv julekalenderne. Her har du selv mulighed for at være kreativ, og lave den helt perfekte julekalender til en du holder af.

 

Traditionen om julekalenderen

Hvad er en julekalender egentlig? Julekalenderen går i alt sin enkelthed ud på, at åbne 24 låger i løbet at julen. 1 låge hver dag, i julens 24 dage fra 1. til 24 december. I de første julekalendere var der billeder eller tekster bag lågerne. Senere gik man hen til at lave chokolade julekalendere, og fylde dem med andre søde sager. I dag er der julekalendere til børn såvel som voksne, og de kommer i et utal af variationer. De bliver mere og mere kreative, og det er spændende at se hvert år hvordan det udvikler sig. Vil du vide mere om julekalendere og hvor de stammer fra? Du kan læse mere om julekalenderes historie her.

God fornøjelse og rigtig god jul!

Denne artikel er anmeldt af Laura S. (5/5)
5/5