Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top oplevelsesgaver - de bedste oplevelser i Danmark

Top Oplevelsesgaver 2020 – De Bedste Oplevelser i Danmark

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Her har du den ultimative liste over oplevelsesgaver i Danmark. Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver, så vil du med garanti kunne finde dem her på listen. Vi har nemlig samlet en udførlig liste over de absolut bedste oplevelser i Danmark. Du finder alt fra romantiske oplevelser for 2, til sjove familieoplevelser, til spændende adrenalin fyldte oplevelser.

Udover at have oplevelsesgaver i mange forskellige kategorier, er der også oplevelser i hele Danmark. Så om du leder efter oplevelser i København, oplevelser i Jylland eller oplevelser på Sjælland, vil du uden tvivl kunne få god inspiration her på listen. Der er oplevelser som egner sig godt som både gaveideer til ham, hende, børn og forældre.

Listen over de bedste oplevelsesgaver i Danmark, er ikke kun super god til at få inspiration til gode gaveideer. Den kan også bruges som inspiration til din egen ferie og aktiviteter. Skal i f.eks. holde ferien i Danmark i år, har i her et bredt udvalg af spændende oplevelser i Danmark. Du vil uden tvivl kunne finde en masse spændende aktiviteter som passer til netop dig. Danmark har nemlig et stort udvalg af interessante, anderledes og spændende oplevelser, som du måske ikke kendte til. Her i blandt gastronomiske madoplevelser, lækre spa- og hotelophold og eksklusive oplevelser som er once in a lifetime.

Har du f.eks. prøvet at flyve i luftballon? Kørt formel 1 bil på en racerbane? Eller lært at lave den perfekte kaffe på et kaffekursus? Alt det og meget mere har du mulighed for at opleve indenfor Danmarks egne grænser! Tjek indholdsfortegnelsen for en overskuelig oversigt over de forskellige kategorier, eller scroll ned på siden og fordyb dig i de mange spændende oplevelser Danmark har at byde på. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over oplevelsesgaver i Danmark

Adrenalinsus og Eventyr Oplevelsesgaver

Vi starter ud med en omgang super spændende og adrenalin fyldte oplevelser. Hvis du er til adrenalinsus og eventyr, så er denne kategori til dig! Her finder du oplevelsesgaver både til vands, på land og i luften. Prøv f.eks. et oplevelsesgavekort til et faldskærmsudspring, ATV safari og en havkajaktur ved Møns Klint. Eller måske den super populære Bridge Walking ved Lillebælt Bro? Det er her du kan få krydset de vilde ting af på din bucket liste! Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaverne egner sig også særligt godt som studentergaver og fødselsdagsgaver til den eventyrlystne vovehals.

Bridgewalking Lillebælt Bro

Bridgewalking på Lillebælt bro er en af de mest populære oplevelsesgaver med 800+ 5 stjernet anmeldelser. I vil uden tvivl få et god adrenalilsus ud af denne guidet bridgewalking tur. Samtidig har i en helt fantastisk udsigt oppe på broen. Turen er i 60 meters højde, og i vil høre om historien og arkitekturen om lillebæltsbroen. Turen tager ca. 2 timer i alt. Bridgewalking er en af de oplevelser i Jylland som er perfekt at gøre i en gruppe. Det kan f.eks. være til firmaudflugt med kollegerne, herretur med vennerne eller en hyggelig tur med familien. Et eventyr som i ikke vil fortryde, og uden tvivl en oplevelse for livet!

5,0
5/5

Pris set til: 295.00 kr.

Ballonflyvning

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere:

 • 3-4 timers oplevelse
 • Ca. 1 times ballonflyvning
 • Champagne og andet godt til ganen
 • Ballonflyvnings certifikat

En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen. Er også en af de bedre gaveideer som studentergave, fødeslesdagsgave eller konfirmationsgave.
5,0
5/5

Pris set til: 2395.00 kr.

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark. At springe i faldskærm er en oplevelse for livet du aldrig vil glemme. Det er samtidig en af de bedste gaveideer til ham eller hende som elsker et godt adrenalinsus. Giv oplevelsesgaven i 18 års fødselsdagsgave, studentergave eller til en du ved har faldskærmsudspring på deres bucket liste. En oplevelse der skal prøves mindst en gang i livet!

5,0
5/5

Pris fra 2199.00 kr.

Kør Djævleræs

Har du nogensinde set Zulu Djævleræs, og tænkt er det vil du også prøve? Nu har du chancen! Kør djævleræs i Nordjylland eller Næstved på Sjælland. Det er inkluderet:

 • 12 omgange på banen
 • 6 bag rattet, 6 som co-driver
 • Lån af bil og udstyr
 
Hvis du har benzin i blodet, er djævleræs uden tvivl en af de oplevelser i Danmark du ikke må gå glip af. Tag på tur med vennerne, eller giv det som en oplevelsesgave til en som trænger til et godt adrenalilsus. Det kunne f.eks. være i 18 års fødselsdagsgave eller studentergave.
5,0
5/5

Pris set til: 1199.00 kr.

Bodyflight i Vindtunnel

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det føles at ophæve tyngdekræften og falde i frit fald? Det kan du prøve, helt uden at skulle hoppe i faldskærm. Bodyflight vindtunnel giver dig følelsen af at være vægtløs. Samme følelse som kan forekomme i frit fald fra 4000 meters højde, eller i et rumskib omkring jorden. En af de oplevelser på Sjælland, som er oplagte at gøre sammen med en gruppe venner eller kollegaer. Giv oplevelsesgavekortet til en ven, eller køb et hver, og få en spændende og anderledes oplevelse sammen.

5,0
5/5

Pris fra 445.00 kr.

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger. Svæveflyvning er en anderledes oplevelse, som kan give dit et godt adrenalin kick. Køb gavekortet til dig selv, eller som oplevelsesgave til en du holder af.

5,0
5/5

Pris fra 345.00 kr.

Helikoptertur - Flyv i helikopter!

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen. Helikopterturene er også oplagte oplevelsesgaver til ham eller hende, som elsker fart og adrenalin. Helikopterne flyver nemlig med 200 km/t. Bered jer på en fantastisk oplevelse med en smuk udsigt over Danmark.

Pris fra 599.00 kr.

ATV Safari Med Outdoor Action

Tag på ATV safari med Outdoor Action, og få en adrenalin fyldt oplevelse. Outdoor Action holder til i nationalparken Skjoldungernes Land på Sjælland. Turen inkludere:

 • Ca. 1 times ATV kørsel med instruktør
 • Leje af ATV og udstyr
 • Prøv Sjællands største ATV bane
 • Kør igennem skov, eng og marker


ATV safarien er perfekt til firmaudflugt eller teambuilding. Der er rabat ved køb af flere. En af de fantastisk oplevelser i Danmark som kombinerer eventyr, adrenalinsus og natur på den bedst mulige måde. 

5,0
5/5

Pris set til 750.00 kr.

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere. En af de fedeste oplevelser i Danmark, for dig som elsker fart og har benzin i blodet. Også oplagt som gaveideer til 18 års fødselsdags gave, studentergave eller fødselsdagsgave til ham.

5,0
5/5

Pris fra 895.00 kr.

Pilot For En Dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten. En af de fedeste oplevelser i Danmark, for dig som altid har drømt om at flyve et fly. Det er en af de oplevelsesgaver som vil gå rent hjem, hos en hver som elsker adrenalin og eventyr.

5,0
5/5

Pris fra 1350.00 kr.

Pistol Eller Lerdueskydning

Denne type oplevelsesgaver er super gode gaveideer til ham eller hende som gerne vil prøve at skyde. Du kan både vælge at skyde med hånd pistol, eller skyde lerduer med gevær. Hvilket våben, og hvor mange skud du har, afhænger af stedet du vælger. En oplevelse som du kan tage med din ven, veninde eller kæreste. I vil helt sikkert få en spændende dag, og ikke mindst en oplevelse for livet. Det er ikke lovligt at have pistoler derhjemme i Danmark, men er selvfølgelig lovet på en certificeret skydebane. At skyde med pistol eller gevær er derfor en af de mere anderledes, men super spændene oplevelser i København.

5,0
5/5

Pris fra 549.00 kr.

Prøv Hanggliding

For kun 500 kr. kan du få oplevelsen af at glide stille og elegant igennem luften ligesom en fugl. Du vil uden tvivl få et godt adrenalinsus, når du kommer op i luften og ser Danmark fra fugleperspektiv. Oplevelsen inkludere:

 • Hanggliding i 500 meters højde
 • Rundvisning og introduktion til flyveklubben
 • Instruktioner
 • Leje af udstyr
 
Hvis ferien ikke går til udlandet i år, så er hanggliding helt sikkert en af de oplevelser i Danmark der skal prøves. Køb et oplevelsesgavekort til hanggliding, og få krydset en adrenalinoplevelse af din bucket liste. Er også en oplagt gaveide til ham eller hende som elsker at presse deres grænser.

 

5,0
5/5

Pris set til: 500.00 kr.

Havkajak og Fossiljagt Ved Møns Klint

Tag på en uforglemmelig kajaktur med venner, familie eller kollegaer ved Møns Klint. I vil sejle i kajak langs med Møns Klint, og opleve kontrasten mellem de hvide kalkflader og det turkis blå vand. I får:

 • Hele 6 timers kajaktur  med instruktion
 • Kajakudstyr
 • Historie og fortællinger om Møns Klint
 • Fossiljagt
 
Møns Klint er et ikonisk stykke dansk natur, og uden tvivl en af de oplevelser på Sjælland der skal opleves. Køb oplevelsesgaven til dig selv og familien, eller tag på tur med vennerne.
4,0
4/5

Pris fra 695.00 kr.

Kør Segway

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før. En af de oplevelser i København og på Langeland, som giver sightseeing frisk liv. Tag på et anderledes eventyr med familien eller venner. Det bliver med garanti ikke kedeligt! 

Pris fra 175.00 kr.

Riding i Dyrehaven

Oplev Danmarks smukke natur på hesteryg, med en ridetur igennem Dyrehaven. Turen er en guidet tur, med en øvet rytter som guide og instrktør. Det er en tur som alle kan være med på, både nybegynderen og den mere øvede rytter. Du kan får lov at ride stille og roligt, i trav eller i gallop. Lige det tempo der passer til dit niveau. Inviter din veninde, kæreste eller familie med på rideturen, eller giv oplevelsesgaven til en du holder af. En af de bedste gaveideer til hende som elsker heste og natur.

Pris set til: 220.00 kr.

Romantiske Oplevelser For 2

Kategorien romantiske oplevelser for 2, er fyldt med romantiske oplevelser for par. Der er både prisvindende resorts og 5-stjernet oplevelsesgaver. Hvis du og kæresten, konen eller manden trænger til at nyde hinandens selskab og tage på en rigtig kærlighedstur, så kan du uden tvivl få god inspiration her. Tag på et romantisk hotelophold sammen, eller forkæl jer selv med et afslappende spaophold på et af de mange fine hoteller og spa resorts. Hvis du er på udkig efter inspiration til gode gaveideer til kæresten, så er oplevelsesgaverne her også oplagte valg til det. Både som års dags gaver, bryllupsgaver og valentinsgaver. Eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god oplevelsesgave!

Romantisk Glamping for 2

Du har garanteret prøvet at være på camping, men har du prøvet glamping? Glamping kommer af ordene glamour og camping, og er caming i en luksus udgave. I får en overnatning i et stort hyggeligt telt i naturen, med en stor seng og andre møbler. En af de bedste oplevelsesgaver til ham eller hende som elsker naturen, men gerne vil have lidt mere lusus en traditionel camping. Et godt og anderledes alternativ til et hotelophold, og en super romantisk gaveide til kæresten. Er oplagt som fødselsdagsgave, års dags gave eller valentinsgave.

4,5
4.5/5

Pris fra 1695.00 kr.

Romantisk Ophold på Skrøbelev Gods

Et romantisk ophold for 2 på Skrøbelev gods på Langeland, er en af de romantiske oplevelser for 2 du sent vil glemme. Oplevelsen inkluderer:

 • 1 overnatning for 2 personer
 • Middag med hovedret
 • Morgenbuffet
 • Rundvisning
 • … med mere
 
Den perfekte gaveide til konen i bryllupsgave, eller til kæresten på jeres års dag. Eller til hvem som helst som fortjener at blive forkælet med et lækkert weekendophold i fantastiske omgivelser.

 

5,0
5/5

Pris set til: 1292.00 kr.

Hotelophold på Hotel Amerika

Leder du efter et romantisk hotelophold i Jylland? Så er et romantisk ophold for 2 på dette lækre 4-stjernet hotel lige det du søger. I får:

 • Standard dobbeltværelse
 • 3 retters menu
 • 1 time i spafadeling kun jer
 • Stor morgenbuffet
 
Giv et gavekort til opholdet i gave til kæresten, og nyd et romantisk weekendophold sammen. En af de romantiske oplevelser for 2 som også oplagt som gave til forældre i bryllupsgave.

 

Pris set til: 2298.00 kr.

Romantisk Ophold på Kragerup Gods

Kragerup gods ligger ca. en times kørsel fra København. Karen Blixens far er født på godset, og Karen Blixen hende selv har holdt mange ferier på det smukke gods. Et lækkert hotelophold på Kragerup gods, er en af de fantastske oplevelser i Danmark, hvor du både kan slappe af og være kulturel. Med i prisen er både adgang til pool og sauna, samt 2 retters menu og morgenbuffet. En særlig god gaveide til hende eller ham som går op i dansk kultur.

5,0
5/5

Pris set til: 1550.00 kr.

Romantisk Spaophold på HimmerLand

HimmerLand golf og spa resort, er et lækker resort som båder har hotel, spa,  bowlingbane, badeland, 3 forskellige restauranter og meget mere. Derudover er de anerkendt for deres golfanlæg, hvor de også har afholdt den international golf turnering ”Made In Denmark” flere gange. Opholdet inkluderer:

 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Nordic Spa entré
 • 3 retter middag
 • Morgenbuffet
 • Fri adgang til badeland og fitness
 • …og meget mere
 
Hvis du virkelig vil forkæle konen, manden eller kæresten med en god oplevelse i Danmark, så er et spaophold på Himmerland den helt perfekte gaveide.

 

Prisvindende Resort

Pris set til: 2280.00 kr.

Gourmetophold i Danmark

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen. Hvis du er mad elsker, er uden tvivl en af de bedste oplevelser i Danmark.

5,0
5/5

Pris fra 1798.00 kr.

Morgenmad og Massage Hos Ni'mat

Hvilken bedre måde at starte dagen på, en med en god omgang massage? Hos Ni’mat i København kan du få en lækkert omgang massage efterfulgt af en god morgenmad. Prisen inkluderer: 

 • 1 times massage
 • Morgenmad med kaffe eller te
 • Adgang til spaområdet

Giv gavekortet som en oplevelsesgave til en du holder af, og husk et til dig selv så i kan få oplevelsen sammen. Gavekortet er en oplagt gaveide til kæresten, hvor i kan få en romantisk oplevelse for 2 sammen.

Har modtaget flere priser for byens bedste spa

Pris set til: 1000.00 kr.

Minicruise Til Oslo For 2

Vil du overraske kæresten med et gavekort til en romantisk oplevelse for 2? Så er et minicruise til Oslo er en af de bedste oplevelsesgaver til par, du kan give hende/ham. Gavekortet indebærer 2 nætter med DFDS seaways fra København til Oslo for 2 personer. Ombord har i alt fra restaurant, café, vinbar jacuzzi, sauna, en natklub og meget mere. Nyd en romantisk miniferie sammen og få en oplevelse for livet. Mini cruiset til Oslo for 2, er uden tvivl en af de bedste oplevelser i København til prisen.

Pris set til: 995.00 kr.

Romantisk Luksus Ansigtsbehandling For 2

Er du på udkig efter gode oplevelser i Danmark til at forkæle kæresten? Så er en romantisk luksus ansigtsbehandling for 2 et oplagt valg. Først får i en dybderensende ansigtsbehandling, hvorefter ansigtet masseres. Til sidst sluttes der af med hovedbundsmassage (akupressur og shiatsu). For at fuldende den romantiske oplevelse, får i serveret 2 glas champagne under behandlingen. Hvis du vil forkæle kæresten med en romantisk oplevelse i kan nyde sammen, er denne luksus ansigtsbehandling en af de bedste oplevelsesgaver du kan give. Ideel som både valentinsgave, bryllupsgave eller års dags gave.

Pris set til: 999.00 kr.

Måneskinstur For 2 Personer

Overrask din kæreste med en lille romantisk miniferie i naturen på møn. Området er perfekt til en romantisk måneskinstur om aftenen. I får en hyggelig lille suite sammen, som er en perfekt størrelse til 2. Der er stue, tekøkken og badeværelse. På stedet kan i opleve ”Dark sky”,  som er en en international certificering af Møns stjernehimmel. Det er et af de få, og bedste steder i Danmark det kan opleves. Du kan vælge mellem en eller to overnatninger. Måneskinsturen er en af de anderledes og romantiske oplevelser i Danmark, som i helt sikkert vil huske for livet. En af de gode gaveideer til kæresten, som kan give både i fødselsdagsgave, julegave eller valentinsgave.

Pris fra 1149.00 kr.

Oplev Natten På Møn

Tag på en romantisk oplevelse for 2, og oplev en dark sky overnatning på Møn. I vil opleve den danske klare nattehimmel, som i aldrig har set den før. Det er det første sted i verden der har både Dark Sky Park og Dark Sky Community certifikater. Samtidig er det nordens første Dark Sky park. En af de romantiske oplevelser i Danmark for 2, som giver jer en unik og anderledes oplevelse. Gavekort til Dark Sky overnatningen er fantastiske oplevelsesgaver til par, som kæresten uden tvivl vil elske. Oplagte som gaveideer til valentinsgave, bryllupsgave eller års dags gave til kæresten.

Nordens første Dark Sky Park

Pris set til: 1299.00 kr.

Privat Luftballontur Med Din Elskede

Denne oplevelsesgave er en af de absolut top romantiske oplevelser for 2 i Danmark. Book en privat VIP luftballontur kun for jer. Her kan i virkelig nyde hinandens selskab, mens i beundre den smukke udsigt og solnedgang fra luften. I vil komme til at se Danmarks landskab fra en helt ny vinkel. En romantisk oplevelse for livet som i aldrig vil glemme. Den private luftballon tur er det perfekte scenarie til at spørge om hendes hånd, eller fuldende en romantisk dag. Du får svært ved at finde romantiske oplevelelsesgaver til hende, som kommer op på siden af denne. 

Top Romantisk Oplevelse for 2

Pris set til: 11,995.00 kr.

Oplevelser i Danmark For Familien

Skal du og familien skal holde ferie i Danmark i år? Bare rolig – der er masser af gode oplevelser i Danmark for familien. Tag f.eks. i Tivoli eller Københavns Zoo, som er nogle af de mest populære oplevelser i København for familier. Er du til gengæld på udkig efter oplevelser i Jylland, kan en tur i WOW Park i Billund, eller en sælsafari være et spændende valg. Oplevelserne i denne kategori er ikke kun gode gaver til børn, men også super gode gaveideer til teenagepigen og drengen. Med andre ord, oplevelserne her er for hele familien!

Go Fly Klatrepark På Gavnø Slot

Go Fly klatrepark på Gavnø slot er en af de oplevelser på Sjælland, hvor hele familien kan være med. Her kan i klatre i trækronerne ved Gavnø slot i mange forskellige højder. Der er forskellige sværhedsgrader som varierer både i højden, længden og sværhedsgraden. Billetten dækker en hel dag i klatreparken samt leje af udstyr og introduktion. Dertil har i adgang til Gavnø slot samt slotsparken. En udfordrende, spændende og sjov oplevelse for hele familien.

Pris fra 115.00 kr

Sælsafari Med Jyllandsakvariet

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser i Jylland for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får:

 • 1 times sælsafari
 • Guidet tur med fortællinger
 • Mulighed for at se sælen helt tæt på
 
En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.

Pris fra 189.00 kr

En Dag i WOW PARK Billund

I WOW Park i Billund kan i få en hel dag med spændende udendørsaktiviteter for hele familien. Tag turen rundt i trætoppene, over hængebroen og ned af rutsjebanen i 14 meters højde. Prøv også at hoppe rundt i Giga-nettet på op til 300 m2 eller udforsk de underjordiske huler og kæmpe labyrinter. I får uden tvivl en fantastisk dag i denne anderledes lege og forlystelsespark.

Pris fra 145.00 kr

Bagekursus For Børn Og Voksne

Bagekursus for børn og voksne hos Madskolen Karoline Trier. Tag afsted sammen barn og voksen, og lær sammen at bage fantastisk bagværk. Samtidig får i en hyggelig og underholdene oplevelse sammen. Prisen er for 2 personer og inkludere:

 • 3 timers bagekursus
 • Gennemgang af bagværk, sødt som salt
 • Smagning af det bagte bagværk
 • Alle opskrifter tilsendt
 
En fantastisk oplevelse for forældre og barn sammen, som samtidig er lærerig. Overrask dit barn med oplevelsesgaven, eller inviter hele familien med.

Pris set til: 990.00 kr

Funballz - Lær at gå på vandet!

Er du klar til at lære at gå på vandet, helt uden at blive våd? Det kan du med Funballz i Århus! Hop ind i en af de store gennemsigtige plastikbolde, og øv dig i at holde balancen. Oplevelsen er for 2 personer. En af de sjove oplevelser i Århus som du kan invitere kæresten, veninden/ven eller familien med på. Er også en oplagt aktivitet til arrangementer som fødselsdage og familiefester. Giv eventuelt oplevelsen som oplevelsesgaver til familien, og få en underholdende oplevelse for livet sammen.

Pris fra 399.00 kr

Se Giraffen i Knuthenborg Safaripark (4 personer)

Kom helt tæt på girafferne i Knuthenborg Safaripark med denne oplevelsesgave. Oplevelsen er for 4 personer, og lader jeg komme i nærkontakt med de eksotiske og nysgerrige dyr. En af de opevelser i Danmark, der får jer til at føle i er på ferie i udlandet. Uden tvivl en fantastisk oplevelse som hele familien vil sætte pris på. Er oplagt som udflugt til en børnefødselsdag eller familieudflugt. 

Pris set til: 2500.00 kr

Tivoli i København

Tag familien med en tur i tivoli i København. Tivoliet er en af de ældste forlystelsesparker i verden, og en af de oplevelser i København der skal opleves. Køb et turpas og prøv de mange spændene forlystelser som rutsjebaner, karuseller og pariserhjul. I kan også vælge at gå en tur og nyde den hyggelige stemning, og måske få en god bid mad på en af de mange restauranter. Kommer i på de rigtige dage, vil i også kunne oplever koncerter i tivoli. En klassisk og underholdende oplevelse for hele familien.

Pris fra 135.00 kr

København Zoo

En tur i zoologisk have er en klassisk oplevelse for familien, som altid er et hit. Besøg Københavns Zoo og se de eksotiske og spændende dyr. Der er både elefanter, isbjørne, aber og mange andre fantastiske dyr. Der er også mulighed for at købe spændende oplevelser i København Zoo. F.eks. kan du være dyrepasser for en dag, eller du kan fodre pingvinerne. I kan også købe en helt almindelig endagsbillet og nyde en hyggelig dag sammen med dyrene. Hvis i er rigtig vilde med dyr, kan i også købe et årskort. Inviter familien med i zoologisk have, eller giv oplevelsesgavekortet i gave.

Pris fra 105.00 kr

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium. Med et årskort får du fri entré 365 dage om året. Du kan se tusindevis af fisk fra hele verden. Her i blandt forskellige typer hajer og rokker. Der er også rørebassin, hvor du kan røre ved forskellige fisk. Tag børnene med til Den Blå Planet og oplev hvordan livet er under havents overflade. I vil uden tvivl få en hyggelig dag med familien. Er også oplagt som udflugt til børnefødselsdage. 

Nordeuropas Største Akvarium

Pris fra 60.00 kr

Wellness Oplevelser i Danmark

Trænger du til at koble af med en god omgang forkælelse og velvære? Så er oplevelsesgaverne i denne kategori det du leder efter. Her er alt fra lækre wellnessophold for dig og kæresten, til massage, yoga og andre lækre behandlinger. Er du en mand, som leder efter inspiration til gaveideer til kæresten eller konen, så kan du finde en række super gode gaveideer til hende i denne kategori. Overrask hende med et oplevelsesgavekort til et wellnessophold i kan tage på sammen, eller giv hende en oplevelsesgave hvor hun virkelig bliver forkælet. Det kan f.eks. være en luksus pedicure eller en ansigtsbehandling.

Spadag på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til en lækker spaddag på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En spadag på hotellet inkluderer bl.a.:

 • Fri adgang til spafaciliteter
 • Adgang til fitness- og yogarum
 • Mulighed for køb spabehandling
 • … og meget mere.
 
En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Årets Spa ved Danish Beauty Award i 2019

Pris set til: 395.00 kr.

Spadag hos Lübker

Giv din kæreste en spadag hus Lübker spa i gave. Du kan evt. købe en til kæresten, og en til dig selv så i kan nyde oplevelsen sammen. Lübker Spa er beliggende i et skønt naturområde på Djursland. De har en moderne wellnessafdeling, som sikre jer en afslappende og hyggelig dag sammen. I har fri adgang til Lübkers wellnesscenter med spa og fitness. Det inkluderer bl.a. sauna, udendørs opvarmede bade og dampbad. Denne oplevelsesgave er den perfekte gaveide til ham eller hende som trænger til en lækker spadag. 

5,0
5/5

Pris set til: 299.00 kr.

Tempelmassage hos Ni'mat

En tempelmassage hos Ni’mat Massage og Spa i København, er en af de bedste oplevelsesgaver du kan give til hende eller ham, som elsker forkælelse og velvære. Tempelmassagen inkluderer:

 • ½ times fodkur
 • 1 times helkropsmassage
 • Adgang til spaområde før og efter behandling


Dertil et glas bobler, frugt, samt aromaolie til massagen. Spaen er den største og ældste spa i København, og har samtidig modtaget flere priser for byens bedste spa. 

5,0
5/5

Pris set til: 999.00 kr.

Floating i Århus Eller København

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at:

 • Forebygge stress
 • Forbedre søvnen
 • Øge koncentrationen
 • Reducerer ledsmerter
 
Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af. Denne oplvelsesgave er en oplagt gaveide til veninden, kæresten og forældre.
5,0
5/5

Pris fra 449.00 kr.

Hot Stone Massage Hos Dronning Dorotheas Badstue

Hot stone massage er en anderledes, men ikke desto mindre fantastisk massage. De varme sten bliver placeret på din mave, ryg og ben. Dine muskler vil nu hurtigt begynder at løsne sig. For gavekortet får du:

 • 25-50 min. hot stone massage
 • Adgang til spaområdet
 
En af de oplevelser i Jylland, som trods lokationen kan virke eksotisk. Det gør den samtidig til en af de bedste oplevelsesgaver, som du kan give til en du gerne vil forkæle.

Pris fra 575.00 kr.

Gavekort Til Ansigtsbehandling

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland. Hvis du er på udkig efter gavekort til oplevelser i Danmark, så kan denne oplevelsesgave meget vel være en af de bedste gaveideer til hende. 

5,0
5/5

Pris fra 695.00 kr.

Complete Spiritual - Prisvindende Ansigtsbehandling

Complete spiritual, er en prisvindende ansigtsbehandling hos Complete Me i København. Behandlingen skaber harmoni mellem krop og sjæl, med kroppens indre chakraer som omdrejningspunkt. Både dit indre og ydre bliver afspændt, og du vil opleve at dit ansigts linjer glattes ud. Du får:

 • 1½ times ansigtsbehandling
 • Chakramassage med ædelsten
 • Opstrammende maske
 • Smoothie, vand og snacks
 
Denne prisvindende ansigtsbehandling er en fantastisk oplevelsesgave, og den perfekte gaveide til hende som trænger til en afslappende og harmonisk behandling.

 

Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award i 2016​

Pris set til: 1695.00 kr.

Yoga i Oplevelsesgave

Yoga er en fantasisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøveler, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave. Oplagt til ham eller hende som er aktiv, og elsker at prøve nye ting og presse grænser.

Pris fra 180.00 kr.

Make-up Kursus

Denne oplevelsesgave er den perfekte gaveide til hende, som gerne vil lære at lægge en professionel make-up. På make-up kurset får du professionel vejledning af en uddannet make-up stylist, til hvordan du får lagt den bedste make-up, som passer lige præcis til dig. Du lærer hvordan du fremhæver dine bedste træk. Samtidig bliver du undervist i, hvordan du fremhæver f.eks, dine læber eller øjne. En både sjov og lærerig oplevelse i Danmark. Vælg mellem 2 timer i en gruppe, hvor du evt. kan gøre det med en veninde, eller 1 times personligt kursus. En super god gaveide til veninden.

Pris set til: 399.00 kr.

Shiatsu Massage

Shiatsu massage er en afslappende massage som giver god afspænding. Den er særligt effektiv til hovedpine og migræne. Massagen udføres med vedholdende tryk samt små roterende bevægelser på forskellige punkter på kroppen. Der startes med en intensiv rygmassage, hvor der arbejdes op i mod skuldre, nakke, hals, ansigt og hovedbund. Et gavekort til shiatsu massage er en af de bedste oplevelsesgaver til hende eller ham, som trænger til en god omgang afspænding.

Pris set til: 499.00 kr.

Chokolademassage Med Varme Lavasten

Hvis du vil give en af de mere anderledes oplevelsesgaver til ham eller hende, så er et gavekort til en chokolademassage et fremragende valg. Du får en full-body massage, med flydende varm chokolade hældt ud over dig. Den lækre chokolade stimulerer ikke kun din hud, men også dine sanser. I løbet af massagen vil du få hældt ny varm chokolade ud over dig flere gange, så musklerne forbliver varme. En af de bedste gaveideer til ham eller hende, som ønsker en anderledes oplevelse i Danmark.

Pris set til: 549.00 kr.

Japansk Lifting

Japansk lifting er en ansigtsbehandling som hjælper med at bekæmpe ældning, rynker, og poser under øjnene. Der bruges en teknik som er en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Den hjælper effektivt med at forebygge ældning, og er et naturligt alternativ til kirurgiske behandlinger. Hvis du vil forkæle din veninde, søster eller mor, så er en japansk lifting en af de bedste gaveideer til hende.

Pris set til: 599.00 kr.

Gavekort Til Makeover - Se dig selv forvandlet!

Overrask hende med den ultimative oplevelsesgave for kvinder. En makeover, hvor hun får ny frisure, lagt flot makeup og bliver klædt på i et sæt tøj, der passer præcis til hende. Hele processesen bliver foretaget af professionelle, og det tager ca. 2½ time. Til slut vil du se en forvandlet, smuk kvinde. En super god gaveide, som kan give masser af selvtillid og inspiration. En af de anderledes og personlige oplevelsesgaver, som hun helt sikker aldrig vil glemme. Oplagt gaveide til veninden, kæresten, søster eller mor.

Pris set til: 3500.00 kr.

Luksus Manicure og Pedicure

Giv et gavekort til en luksus manicure og pedicure til hende i fødeselsdagsgave, julegave eller anden passende anledning. Behandlingen varierer fra sted til sted. F.eks. kan du få plejet dine fødder med peeling og massage, og lakeret din negle. Fælles for alle, er at det er en luksus behandling af både hænder og fødder. En af de gode oplevelsesgaver som hun helt sikkert vil elske at modtage! Behandlingen tager fra 1½ time til 2 timer og 15 minutter.

Pris set til: 700.00 kr.

Gastronomiske Oplevelser og Restaurantbesøg

Er du en af dem som lever for at spise eller spiser for at leve? Hvis du falder under den første kategori, så tør jeg godt love at din mund kommer til at løbe i vand ved disse gastronomiske oplevelser. Hvad siger du til en omgang af Danmarks bedste smørrebrød? Chokoladesmagning hos Peter Beier? Eller måske en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Er munden allerede nu ved at løbe i vand? Det tænkte jeg nok! Hvis du er mere til de våde vare, så finder du også oplevelsesgaver til både ølsmagning, vinsmagning og whiskysmagning. Vi har endda fundet et sted hvor du kan prøve champagnesmagning, som er lidt mere utraditionelt. Sidst nævnte er for resten en af de bedre gaveideer til veninden, skulle du være på udkig efter det.

Dinner In The Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere:

 • Hemmelig 3 retters menu
 • Øl, vin eller andet drikke
 • Kaffe og te
 • Lydquizzer og sanseoplevelser

Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner. Også oplagt som gaveide til en du holder af.

4,5
4.5/5

Pris set til: 1195.00 kr.

Vinsmagning

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves. Kan evt. købes som gavekort og gives som oplevelsesgaver. Gavekort til vinsmagning er oplagte gaveideer til kollega, veninde eller ven. Er også en oplagt oplevelse til en firmaudflugt julefrokost eller påskefrokost. 

5,0
5/5

Pris fra 299.00 kr.

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Elsker du chokolade, eller kender du en som gør? Så er chokoladesmagning hos Peter Beier den helt perfekte oplevelsesgave til ham, hende eller dig selv.  Peter Beier er en familie virksomhed, som arbejder efter det bæredygtige koncept ”fra jord til bord”. Samtidig er alle chokoladerne håndlavet, og kakaobønnerne kommer fra deres egen plantage i Caribien. Chokoladesmagningen inkludere:

 • 1½ times gourment chokoladesmagning
 • Peter Beier Chokolade og kakaoplantagen i Caribien
 • Indsigt i ”Jord-til-Bord-konceptet”.
 • Kaffe eller varm chokolade.

Samtidig får i nogle gode priser på jeres favorit chokolade. En af de opleveler i Danmark der skal prøves, hvis du er vild med chokolade. Og hvem er ikke det?
 
5,0
5/5

Pris set til: 299.00 kr.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Har du nogensinde set programmet Nak og Æd, og tænkt at du gerne vil prøve noget lignende? Så er en vildmarksgourmet i Mols Bjerge lige det du har ledt efter! I skal på urte udflugt, hugge brænde og lav bål. Efterfølgende skal maden selvfølgelig tilberedes på bedste vildmarks vis. I får en grund introduktion i de primitive madlavningsmetoder, og lære om de spiselige urter der kan findes i den danske natur. Når maden er tilberedt, står i med en minimum 4-retter menu. Så er det ellers bare om at gå ombord i maden, med en vin, øl eller sodavand til. En af de bedste oplevelser i Jylland hvis du elsker natur udflugter og den danske natur generelt. Også en af de mere geniale oplevelsesgaver til ham som er Nak og Æd fan.

5,0
5/5

Pris set til: 995.00 kr.

Whiskysmagning

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt. 

5,0
5/5

Pris fra 100.00 kr.

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl. Køb et gavekort til ham og til dig selv, så i kan få oplevelsen sammen, eller som en vennegruppe.

5,0
5/5

Pris fra 125.00 kr.

Eksklusiv Michelin-Middag Hos Kokkeriet

Hvis du vil have en gourmet mad oplevelse for livet, så skal du prøve en eksklusiv michelin middag hos Kokkeriet i København. Du får inkluderet:

 • Cran Cru Champagne
 • Caviar
 • 18 serveringer
 • Fuld vinmenu
 • Kaffe og sødt
 

Den perfekte oplevelse i Danmark, for dig som elsker mad. Giv gavekortet i gave til kæresten på jeres årsdag, eller til dine forældre i bryllupsgave. Alt i alt en af de mest fantastiske oplevelsesgaver til alle mad entusiaster.

Michelin Restaurant

Pris fra 2875.00 kr.

Brunch og Bobler Hos Café Fleuri

Start dagen med maner, og få en omgang brunch og bobler hos café Fleuri i Odense. Tag din ven, veninde eller kæreste med, og brug et par timer på at smage alle de fantastiske retter og drikke champagne. Gavekortet inkludere:

 • 1 økologisk brunch
 • 1 glas økologisk champagne
 • 1 stor økologisk kaffe eller te
 • Kildevand
 
Forkæl en du holder af med en af de mere anderledes mad oplevelser på Fyn. Er oplagt som gaveide til veninden i fødselsdagsgave, studentergave, eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen.

Pris set til: 229.00 kr.

Luksus Brunch For 2

Trænger du til kvalitetstid med kæresten eller veninden? Eller måske din mor eller søster? Her kan du få et gavekort til en luksus brunch for 2 på en hyggelig café. Vælg mellem 76 forskellige lokationer i hele Danmark. Udvalget af retter kan variere fra sted til sted. Det kan bl.a. indebærer æg af forskellige tilberedninger, bacon, croissanter, müsli, pandekager og meget mere. Dertil selvfølgelig en god kaffe eller te. En god brunch er altid en god oplevelse at få med en du holder af. Giv oplevelsesgaven i fødselsdagsgave eller bare fordi du kender en som trænger ti lat blive forkælet.

Pris set til: 299.00 kr.

Champagnesmagning

Du har sikkert hørt om vinsmagning og ølsmagning, men har du hørt om champagnesmagning? Her kan du få en hyggelig og interessant aften, hvor du smager på 6 forskellige champagner med tilhørende små retter. Champagnerne varierer efter sæson, men kan f.eks. være Årgangchampagne, Blanc de Blanc, Blanc de Noir og Rosé. En af de oplevelser i København du er nød til at prøve, hvis du elsker champagne. Giv gavekortet i gave til en du holder af, og tag sammen til champagnesmagning. I får med garanti en hyggelig og uforglemmelig aften sammen.

Pris set til: 499.00 kr.

Gavekort Til Sushi For 2

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date. En af de bedste gaveideer til hende eller ham som er vild med sushi. Hvis du er en rigtig sushi entusiast, kan du også vælge Luksus Sushi Oplevelsen hos Karma Sushi.

Pris fra 499.00 kr.

Danmarks Bedste Smørrebrød For 2

‘Danmarks Bedste Smørrebrød’ gavekortet indebærer en omgang højtbelagt smørrebrød for 2 personer, inklusiv drikkevarer. Prøv klassikere some dyrelægens natmad, æg og rejer eller fiskefillet med citron og remoulade. For at toppe den gode frokost af, får i til slut udleveret en 50 cl. flaske snaps, som tradition tro hører sig til smørrebrød. Vælg mellem adskillige restauranter og caféer på både Jylland og Sjælland. En af de klassiske mad oplevelser i Danmark du ikke må gå glip af. Inviter en god ven, din mand eller kone på en god omgang luksus smørrebrød. Evt. kan gavekortet gives i gave, f.eks. til dine forældre.

Pris fra 999.00 kr.

Gourmetburger For 2

Hvem elsker ikke en god, saftig burger? Danmark har nogle af de bedste burgere i Europa, så at spise en gourmetburger er absolut en af de oplevelser i Danmark der skal krydes af! Inviter din ven på en lækker gourmetburger, på en af de mange gode caféer eller restauranter i Danmark. Du kan også vælge at give gavekortet i gave som en oplevelsesgave. Er ideel som både fødselsdagsgave, julegave, studentergave og stort set alle anledninger. For hvem elsker ikke en god madoplevelse? Og så endda med en gourmetburger!

Pris fra 299.00 kr.

Kursus i Mad og Drikke Oplevelsesgaver

Hvis du elsker mad, så er det en kæmpe fordel at vide hvordan du selv laver det! På et af de spændende mad- og drikkekurser vi har samlet her, kan du lære at lave din yndlingsmad eller drikke. Du finder kurser i de klassiske livretter som pizza, hotdogs og sushi. Dertil er der også kursus til vegetarisk mad, kaffekursus og dessertkurser. Prøv f.eks. det populære flødebollekursus som afholdes både på Jylland og Sjælland. Inviter din ven, veninde eller kæreste med på kursus, og lære at lave jeres livret eller yndlings drik sammen. Du kan også give oplevelsesgavekortet som gave. Leder du f.eks. efter gode gaveideer til mor, er et dessertkursus et fremragende valg.

Lav Din Egen Gin Hos Copenhagen Distillery

Gin er blevet mere og mere populær de seneste par år. Nu kan du lave din helt egen gin hos Copenhagen Distillery. I får 2 timer med gin, hvor i blandt andet kommer til at høre om ginens historie. Og så skal i selvfølgelig lave jeres helt egen gin, hvor i:

 • Udvælger jeres urter og krydderier
 • Destillering af jeres egen ginessens
 • Blander jeres egen flaske gin
 • Laver jeres egne etiketter
Du kommer hjem med din helt egen gin, og kan nu byde dine gæster på en gin og tonic, de ikke kommer til at smage lignende andre steder. En af de sjove og anderledes oplevelser i København, som er en perfekt gaveide til ham som elsker gin.

Pris set til: 499.00 kr.

Flødebollekursus

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer:

 • 1-3 timers flødebollekursus
 • Lav dine egne flødeboller
 • Lær om processer og faldgruber
 • Få flødebollerne med hjem
 • …og mere afhængig af lokation
 
Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. Dvs. du kan lave ligeså mange flødeboller du vil. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie. Hvis du er på udkig efter en anderledes gaveide, så er flødebollekurset også en af de bedre oplevelsesgaever til ham eller hende med en sød tand.

 

4,5
4.5/5

Pris fra 299.00 kr.

Kaffekursus

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.:

 • 1½-3 timers kaffekursus
 • Kaffesmagning
 • Lær om kaffens smagsnuancer
 • Lær at brygge på forskellige måder
 • …med mere
 
Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med på kaffekursus, og lær sammen at lave en fantastisk kop kaffe. En af de gode oplevelser i Danmark, som både er lærerig og super sjov at deltage i.

 

5,0
5/5

Pris fra 249.00 kr.

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får:

 • 2-3 timers pizzakursus
 • Arbejde med dejen og ælte den
 • Bagning af pizzaen
 • Spisning af pizza
 • Tips og tricks
 • …med mere
 
Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en madelsker, så er et pizzakursus den helt perfekte gaveide. Giv det i gave eller inviter personen med, så i kan få oplevelses sammen.

 

4,5
4.5/5

Pris fra 295.00 kr.

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Du får:

 • 2-3 timers cocktailkursus
 • Velkomstdrinks
 • Lær at lave adskillige cocktails
 • Lær de forskellige teknikker
 • Gennemgang af spiritustyper
 • …og meget mere
 
Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde. Inviter dem med på kurset, eller giv det som en oplevelsesgave i fødselsdagsgave, julegave eller til en anden passende anledning.
5,0
5/5

Pris fra 295.00 kr.

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får 2-3 timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis. Giv oplevelsesgavekortet i gave til en du holder af, eller tag sammen afsted og få en fantastisk oplevelse sammen. Kuset afholdes bl.a. hos Det Søde Liv og Odense Chokoladehus.

5,0
5/5

Pris fra 299.00 kr.

Dessertkursus i Århus

Tag et dessertkursus i Århus hos Birks Køkken og bliv ekspert i at lave lækre desserter. Både du og din familie vil med garanti nyde godt af det! Kurset inkuderer:

 • 5 timers dessertkursus
 • Lær at lave is, panna cotta og tærte
 • Lær 3 forskellige dessertanretninger
 • Grundteknikker samt tips og tricks
 • …og meget mere
 
Giv oplevelsesgavekortet i gave til en som elsker at lave (eller spise) desserter. Tag evt. afsted sammen, og få en sjov og lærerig oplevelse for livet. Opskrifterne er simple, så alle kan være med!

 

4,5
4.5/5

Pris set til: 895.00 kr.

Hotdogkursus For Børn og Voksne (for 2 personer)

Dette spændende hotdogkursus er for både børn og voksne. Det afholdes hos Karoline Triers madskole i København S. Kurset indebærer 4 timers hotdogkursus, hvor i lærer at lave hotdogs helt fra bunden af. Samtidig får i Karoline Triers hemmelige ketchupopskrift. Alle opskrifter får i med hjem, så i kan lave de lækre hotdogs derhjemme. Inviter din søn eller datter med på hotdogkursus, og få en anderledes og lærerig oplevelse sammen. Oplevelsesgaven er også en oplagt gaveide til børn.

Karoline Trier vandt i 2016 madlavnings konkurrencen Masterchef

Pris set til: 990.00 kr.

Sushikursus - Lær at lave sushi!

Er du vild med sushi? Og har du altid gerne ville kunne lave din egen lækre sushi derhjemme? På dette sushikursus vil du blive klogere på det asiatiske køkken, og lære hvordan du laver din helt egen sushi. Lær at kende forskel på nigiri, futumaki, hosomaki og alle de andre sushier. Kurset indebærer: 

 • 3 timer sushikursus med sushikok
 • Lær at lave forskellige typer sushi
 • Spis sushien
 • …med mere
 
Hvis du er vild med sushi, er dette kursus en af de oplevelser i Århus du med garanti vil elske. Gavekortet er også en god gaveide til ham eller hende som elsker sushi.

Første sushirestaurant i byen

Pris set til: 395.00 kr.

Vegetarisk Workshop Hos SimpleGreens

Vil du gerne blive bedre til madlavning med en grøn vinkel? På denne vegetariske workshop hos SimpleGreens, vil du få masser af inspiration til vegetariske retter. Workshoppen inkludere:

 • 2½ timers vegetarisk workshop
 • Gennemgang af de lækre råvarer
 • Lær at lave vegetarisk mad
 • …og meget mere
 
Vegetarisk kost er super sundt og fyldt med fibre, antioxidanter og c-vitamin. Giv oplevelsesgaven til en du holder af, eller inviter en veninde eller ven med på kurset. En af de bedste gaveideer til vegetaren!
5,0
5/5

Pris set til: 495.00 kr.

Kagekursus Hos Tim Vladimirs Køkken

Elsker du at bage? Og vil du gerne tage din kage-kundskaber til det næste niveau? Så er dette kagekursus hos Tim Vladimirs køkken lige noget for dig! I vil lære at lave forskellige spændende kager og søde sager, som ”churros” med chokoladesauce og Croquembouche-tårn. I vil også prøve kræfter med ”glacing” af kager og at brænde is. Hvis du er interesseret i kager, vil du uden tvivl få en super spændende, interessant og lærerig dag. Gavekortet til kagekurset er samtidig en af de bedste gaveideer til hende eller ham som elsker at bage.

Pris set til: 1045.00 kr.

Underholdende og Anderledes Oplevelser i Danmark

I kategorien underholdende og anderledes oplevelser i Danmark, finder de oplevelser du ikke finder i de andre kategorier. Det er oplevelser som du næsten med garanti ikke har prøvet før, og du måske slet ikke vidste eksisterede. Disse oplevelsesgaver er for dig som elsker at anderledes og unikke oplevelser. Oplevelser som man ikke falder over hver dag, eller kan prøve alle steder. Prøv f.eks. en tur i Escape Room med vennerne, eller tag på østerssafari i Jylland. Hvis det er anderledes oplevelser i København du leder efter, kan du tage på guidet tur med Weird Walks. Du kan også tage på en byvandring, hvor du vil lære om København under besættelsen og se vigtige lokationer fra den tid. Disse anderledes guidet ture er f.eks. oplagte som gaveideer til far.

Prøv Virtual Reality

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen. I vil prøve den nyeste VR teknologi af bedste kvalitet, så i får den mest realistiske VR oplevelse muligt. Tag af sted og spil sammen med vennerne, eller giv oplevelsesgavekortet i gave. Denne oplevelse er en af de fedeste oplevelsesgaver til gameren, teenageren eller anden som elsker videospil.

4,5
4.5/5

Pris fra 195.00 kr.

Østerssafari Fra Rømø Med Sort Safari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Sydjylland, så er østerssafari i Danmarks nationalpark Vadehavet måske det du leder efter. I får:

 • 2½-3 timers oplevelse i Vadehavet
 • Smag på de østers i har fanget
 • Fortælling om østers og dens historie

Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Jylland som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.

5,0
5/5

Pris set til: 185.00 kr.

Escape Room Oplevelser For 2+ Personer

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark, og ikke uden grund. I skal som en lille gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team for at få løst opgaven. I kan vælge mellem forskellige spændende temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok og mange flere. Er i til gys, er ders også uhuggelige escape rooms som The Ring. Få en spændende og underholdende oplevelse med vennerne. Er også en af de bedre gaveideer til ham eller hende der elsker gåder, opgaver og god underholding.

Pris fra 500.00 kr.

I Fodsporene På Flammen og Citronen

Er du interesseret i 2. verdenskrig? Nu kan du gå i fodsporene på Flammen og Citronen. På byvandringen vil i se hvordan det var for modstandsmænd og kvinder under det besatte København. Turen indebærer:

 • Ca. 2 timers guidet byvandring
 • Besøg 10-15 historiske steder fra besættelsestiden
 • Se ikoniske steder fra frihedskampen
 • Få indblik i københavnerens hverdag under besættelsen
 
En underholdene og anderledes oplevelse i København, som du ikke må gå glip af hvis du har interesse i 2. verdenskrig. Inviter venner eller familie med og få oplevelsen sammen.

 

5,0
5/5

Pris set til: 199.00 kr.

Weird Walks i København

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer. I vil med garanti få en underholdende og anderledes oplevelse i København med Weird Walks.

5,0
5/5

Pris set til: 120.00 kr

Gå Amok i En Pølsevogn

Denne oplevelsesgave er alle hotdog elskeres drøm. Med ”Gå amok i en pølsevogn” gavekortet kan du spise ligeså mange hotdogs du kan på en time, i en af de mange pølsevogne eller grillbare lokaliseret i hele Danmark. Så grib din ven som elsker hotdogs ligeså meget som dig, og gå amok i en pølsevogn sammen. Alternativt kan du give det i gave til ham som en overraskelse. En af de mere anderledes mad oplevelser i Danmark, som du helt sikkert ikke går sulten fra!

Pris set til: 349.00 kr

Ølyoga Med Nørrebro Bryghus For 2 Personer

Nørrebro Bryghus tilbyder nu det bedste fra 2 vidt forskellige verdener, øl og yoga kombineret i en ølyoga. Dvs. du kan få balance i kroppen med en god omgang yoga, samtidig med at du nyder en god øl. Gavekortet gælder 2 personer. Arrangementet tager ca. 1 time og inkludere 2 øl, én til hver. Yogaen er på begynder niveau, så alle kan være med. Bagefter kan i sætte jer i baren og nyde en øl eller to til, skulle i ønske det. En super sjov oplevelse som egner sig perfekt til en tur med pigerne, kollegaerne eller yogaholdet. En af de oplevelser i København som også egner sig perfekt som en sjov og anderledes gaveide.

Pris set til: 299.00 kr

Håndlæsning

Få læst din hånd af en af Danmarks mest anerkendte håndlæsere Anne Marie Danefeldt. Håndlæsning kaldes også kiromanti. Håndlæsningen kan blandt andet fortælle dig om din personlighed, samt fysiske og følelsesmæssige tilstand. Du vil opleve en afslappet og behagelig oplevelse, og måske endda blive klogere på dig selv. Køb gavekortet til dig selv, og giv det som en oplevelsesgave til en som gerne vil blive klogere på sig selv.

Pris set til: 1250.00 kr

Latterevent - Op Til 50 Personer

Er du klar til at få trænet lattermusklerne og grinet igennem? På lattereventet vil i lære forskellige latter teknikker. Det er en super sjov og effektiv måde, at styrke både dit fysiske, psykiske og sociale velvære. Lattereventet afholdes af en professionel latterinstruktør og tager 1-2 timer. En af de anderledes og sjove oplevelser på Sjælland, som passer perfekt til en firmaudflugt, polterabend eller fødselsdag. Om du gør det med venner, familie eller kollegaer, vil i uden tvivl få en glædelig og ikke mindst utrolig sjov oplevelse sammen.

Pris fra 1500.00 kr

Eksklusive Oplevelser i Danmark

De eksklusive oplevelsesgaver i denne kategori, er for dig som virkelig vil have en oplevelse for livet! Det er oplevelser som du højst sandsynligt kun kommer til at prøve en gang i livet. Inviter kæresten eller konen med på en eksklusiv luftballontur over København, eller på en helikoptertur til et adeligt slotsophold! Det er oplevelsesgaver som egner sig til helt særlige lejligheder. Det kunne være til en rund fødselsdag, bryllupsdag eller anden speciel anledning. En ting er sikkert, prøver du en af disse eksklusive oplevelser har du en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme!

VIP Tur i Luftballon Over København

Inviter din eneste ene på en VIP luftballon tur over København. I vil opleve København fra en helt ny vinkel, med en fantastisk udsigt over bl.a. Tivoli, Rådhuspladsen og Operahuset. I vil få en privat tur i lufballonen hvor der kun er jer 2 og ballonskipperen. I starter med at blive hentet på en valgfri adresse i København, hvorefter i køres hen til at starte luftballonturen. Efter turen afsluttes der med en luksus picnis og et glas champagne efter landing. Ballonturen tager ca. 1½ time, hvor hele oplevelsen tager 4-5 timer. Denne tur flyves kun 3-4 gange om året da det er vanskeligt at flyve luftballon over København. Det gør det til en utrolig eksklusiv oplevelse, som der ikke er mange som kommer til at prøve i deres liv. Det bliver uden tvivl en romantisk oplevelse for livet. En oplagt oplevelse at invitere kæresten eller konen med på, til en helt særlig lejlighed.

Eksklusiv Oplevelse

Pris fra 19,995.00 kr

Lej Et Gods

Hvis du skal holde et eksklusivt event, hvilken bedre måde at gøre det på, end at leje et gods? Skrøbelev gods på Langeland har 17 værelser og suiter med 34 sovepladser og egen jacuzzi. Dertil har det riddersal, jagtstue, damestue, pejsestue, havestue, vinkælder og køkken, alt til fri afbenyttelse. Godset er perfekt til arrangementer som bryllup, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Er også oplagt til firmafester, receptioner og konferencer. Under alle omstændigheder får i jer uden tvivl en eksklusiv oplevelse i top klasse ved at leje det smukke gods. En oplevelse for livet for både jer som lejer det og gæsterne.

Eksklusiv Oplevelse

Pris fra 34,700.00 kr

Vovehalsens Luftballon

Denne ekstreme oplevelse er bestemt ikke for sarte sjæle. Den er måske en af de vildeste oplevelser i Danmark du kan finde. Du kommer til at hænge fra en luftballon i et 50 meter langt reb i 700 meters højde over jorden. Her skal du klatre de 50 meter op ad rebet og tilbage i kurven. Denne oplevelse kræver både at du er frygtløs og i god form. Og at du slet ikke er bange for højder! Fuldføre du oplevelsen til ende, vil du have dig en fantastisk oplevelse for livet. Med denne oplevelsesgave kan du presse dine personlige grænser til det yderste, og få en oplevelse krydset af din bucket liste, som kun få før dig har gjort.

Eksklusiv Oplevelse

Pris set til: 50,000.00 kr

Adeligt Slotsophold Med Helikoptertur

Nu kan du invitere kæresten eller konen med på et eksklusivt adeligt ophold med helikopter tur. I bliver afhentet i København af en helikopter, hvorefter i flyves til Dragsholm slot og tjekkes ind. Her får i velkomstdrinks, og seneres skal i nyde en 5-retters gourmet menu. Til aften er der aftenkaffe med hjemmelavet chokolade, og i slutter dagen af med at overnatte i en af de eksklusive værelser på slottet. Dagen efter er der slotsmorgenmad, og i bliver igen fløjet til København i helikopter. I vil uden tvivl få en fantastisk, eksklusiv oplevelse for livet. Inviter kæresten eller konen med på det adelige ophold, eller overrask hende med oplevelsesgaven. Uden tvivl en af de mest eksklusive oplevelsesgaver i Danmark. Også en af de mest romantiske oplevelser i Danmark generelt.

Eksklusiv Oplevelse

Pris set til: 19,500.00 kr

Kør Formel 1 i Padborg Park

Realiser drengedrømmen og prøv at køre en formel 1 bil på bane i Padborg Park. Der er uden tvivl sikret adrenalinsus og spænding når du sætter dig bag rattet i en af de lynhurtige racerbiler. Banen er 2150 meter lang og 12 meter bred. Oplevelsen inkluderer:

 • 9 timer med formel 1
 • Træning i formel 1 simulator
 • Træning i Lotus Elise eller Porche Boxer
 • 4 omgange på banen i formel 1 bil
 
 Er du klar til at give den gas rundt i svingene på motorsportsbanen i en formel 1 bil? Denne oplevelse er en af de fedeste oplevelser i Danmark for ham eller hende som altid har drømt om at køre formel 1. Tag afsted med vennerne og få den ultimative herretur, eller køb oplevelsesgavekortet til dig selv. Er også en oplagt gaveide til ham som elsker biler og har benzin i blodet. F.eks. som 18 års fødselsdagsgave, studentergave eller anden særlig anledning.

 

Eksklusiv Oplevelse

Pris set til: 11,925.00 kr

Giv en oplevelse for livet

Det er blevet utroligt populær at give oplevelsesgaver frem for fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruger man i en tid, og så går de til eller man mister interessen. Sådan er det med alt fra elektronik til tøj. En oplevelsesgave, kan give modtageren en fantastisk oplevelse for livet, og et minde de altid vil have. Det kan være alt fra et faldskærmsudspring, til et gavekort til en massage. Dertil er der de oplevelsesgaver, som du og modtageren kan opleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din veninde, til et lækkert weekendophold med kæresten, konen eller manden. Denne type oplevelsesgaver fungerer særligt godt som overraskelses gaver. Det kan give jer en fantastisk oplevelse for livet sammen.

Oplevelsesgavekort til oplevelser som weekendophold, miniferier og restaurantbesøg, er også super gode gaveideer til par. Giv f.eks. din forældre en oplevelse for livet, med et gavekort til et weekendophold på et gods eller et sparesort. Mange forældre og par generelt, glemmer at tage disse små oplevelser sammen. Derfor kan et oplevelsesgavekort til f.eks. et weekendophold være den perfekte gaveide til din forældre.

Denne artikel er anmeldt af Malene Lassen (5/5)
5/5