Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gaveide til den kreative type

3 gaveideer til den kreative type

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Skal du finde den perfekte gave til din kreative ven, men kan du ikke finde ud af hvad der er den bedste gave at give? Så kan du her lade dig inspirere til den perfekte gave, når du får 3 gaveideer som kunne passe til en kreativ sjæl.

En øremærket mønt med et personligt kort

Når man skal ud at finde en gave, så kender vi alle til den indre begejstring vi kan opleve, alene ved tanken om den glæde som personen der skal modtage gaven vil opleve, når gaven åbnes. Den første gaveidé er rettet til folk, der ikke har nogen anelse om hvad personen kunne tænke sig og samtidig ikke har fået tid nok til at finde den perfekte gave.

Hvis vi ingen gaveønsker har fået og vi selv skal være kreative kan vi under tidspres komme ud i situationen, hvor gaver som gavekort eller penge bliver det endelige valg. Dette kan dog også gå hen og blive den perfekte gave, men det er her vigtigt at huske at øremærke pengene i et personligt kort og måske skrive at det kan være et tilskud til en symaskine eller lignende, så gaven stadig kommer til at virke personligt.

Der findes merchandise indenfor alle nicher

Det er den personlige gave der altid er den bedste gave. Hvis man kender en person rigtig godt, så ved man også lige præcis hvad personen lige står og mangler, men altid glemmer selv at købe eller måske undlader at købe fordi det er mere nice-to-have end et must-to-have.

Når du kender en person rigtig godt, kan du altså tage et kig på situationer som i har haft sammen og med udgangspunkt heri kan du finde den helt oplagte gave. Det behøver ikke at være en gave der koster det hvide ud af øjnene. Er din ven f.eks. vildt glad for at strikke, så kan du finde de fedeste merchandise til en rigtig strikketrold eller en bog der kan give nogle vildt gode strikkeopskrifter, som personen måske har kigget forelsket på i boghandleren.

Arranger et get-away der passer til din ven og dig

Den sidste gaveidé kan være noget der kommer både dig og din ven til gavn. Er det længe siden at i har haft tid til at hygge sammen, bare jer to alene, uden nogle børn omkring jer, så kan det være at det er en ud-af-huset-oplevelse du skal arrangere sammen med din ven.

Igen behøver det ikke at koste alverden for at give en sådan gave. Det kan i sommerhalvåret være en overnatning i shelter, hvor du derhjemmefra har sikret jer brænde og skumfiduser til bålet og gode madrasser at sove på. Er din ven ikke så begejstret for edderkopper og små kryb, så er det måske en tur på café med en lækker omgang massage efterfølgende, som skal få jer helt ned i gear sammen.

Det var lige tre hurtige gaveideer til dig der er lidt på bar bund. Husk at der altid findes merchandise der beskriver de vildeste nicher, så uanset hvilken kreativ ven du har dig, så burde der være personlige gaver der vil skabe begejstring og glæde for begge parter.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne