Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Valentinsgave til ham - geniale valentinsgaver til mænd

Valentinsgave til ham 2021 – 50+ geniale valentinsgaver

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vil du gerne vise, at du elsker ham, og er meget glad for ham? Eller synes du bare, han fortjener lidt forkælelse? Det er ikke kun kvinder, der elsker at blive forkælet nu og da. Det gør mænd også. Så har du en lyst til at vise, hvor glad du er for ham, er selveste Valentinsdag en oplagt dag at gøre det på.

Men, du har sikkert fundet ind på siden her, fordi du mangler nogle gode valentinsgave ideer til ham. Så er du også havnet det helt rette sted, da vi har fundet frem til nogle af de bedste valentinsgaver til ham. Der er både til forkælelse, noget romantik og særlige gaver, som du måske synes, han fortjener. Vi er derfor helt sikre på, at du finder en eller flere gaver til valentinsdag, som du kan give ham.

I vores liste over valentinsgaver til mænd har vi taget højde for priser og budgetter, så du uanset økonomiske muligheder kan finde den bedste valentinsgave til ham. Husk på, den ikke behøver være hverken dyr eller stor for at gøre godt – det handler i bund og grund blot om at glæde ham.

Brug gerne god tid på at gå vores valentinsgave ideer til mænd igennem, så du er helt sikker på at finde den rette gave til ham.

God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over valentinsgaver til ham

De bedste valentinsgaver til ham 2021

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Håndafstøbningskit

Med dette håndstøbningskit kan du lave din egen unikke gipsfigur. Det kan være dig og kærestens håndtryk, eller barnets hånd eller fødder. Der er mange muligheder med kittet, og det fungerer både som kreativ og romantisk gave til din partner, såvel som en anderledes gave til mødre og børn.

Fra: 219,00 DKK

Karikaturtegning til Valentinsdag efter dine fotos

Giv din kæreste en fantastisk valentinsgave i form af en karikaturtegning af jer sammen. En både personlig, unik og betydningsfuld gave – alt det, en god valentinsgave bør være.

Fra: 399,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 989,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.

Fra: 269,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.

Fra: 149,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Valentins sokker

Mangler du inspiration til nye måder at sige ”jeg elsker dig på” til din eneste ene? Prøv med et par valentinssokker! Du får 3 par i en sød lille gaveæske. Fås i flere størrelser, både til mænd og kvinder.

Fra: 149,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Erotisk poker for par

Et erotisk spil poker som uden tvivl kan sætte gang lidenskaben. Det er spillet som tager over efter stripoker er færdigt. Der medfølger spilleplade, 54 spillekort og hele 62 belønningskort med 211 sexede udfordringer.

Fra: 169,00 DKK

Henry Archer armbåndsur

Elsker han ure? Eller fortjener han bare det bedste? Et Henry Archer ur er klassisk og elegant og klæder enhver mand. De fås i forskellige designs og med forskellige læderremme.

Fra: 1.999,00 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Fra: 129,00 DKK

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?

Fra: 199,00 DKK

Bolcher med kærlighed

Nogle gange er det nok at vise din kærlighed med bolcher. Disse er i hvert fald helt og aldeles perfekte til det, da de er formet som hjerter. Posen indeholder 1 kilo bolcher, så der er kærlighed i lange baner.

Fra: 280,00 DKK

Sød kæresteplakat

Vis din kærlighed til din partner eller soulmate med denne søde og meget romantiske kæresteplakat. Her kan I få trykt jeres navne og den dato, I blev kærester. Mere sødt og romantisk bliver det ikke!

Fra: 249,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.

Fra: 99,00 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.

Fra: 139,00 DKK

Moët champagnegave sæt med graveret glas

Bobler går man aldrig galt i byen med, hvis du gerne vil overraske. I dette sæt er der både champagneglas og en rigtig lækker Möet & Chandon champagne. Gaven leveres i en eksklusiv kasse.

Fra: 809,00 DKK

Gavepakke med søde sager

I gavepakken her er der lækre karameller og gourmet vingummi, som pakkes pænt ind med en sløjfe omkring. Perfekt som gave til den, der har en sød tand eller trænger til at blive forkælet med lidt ekstra godt.

Fra: 170,00 DKK

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.

Fra: 99,00 DKK

Tungsten Ring – Wood Grå​

Tungsten ringen er fra Abelstedt og lavet af det mest ridsefri metal der eksisterer. Den er 8mm bred. Ringen holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gave til ham som går op i stil og mode.

Fra: 839,30 DKK

Stor Personlig Slikkrukke med Navn​

Denne slikkrukke er fyldt med masser af lækkerier! Samtidig kan du designe slikkrukken med eget billede og navn/tekst. En sjov og unik gaveide, som modtageren HELT sikkert vil elske! Hvem elsker ikke slik?

Fra: 249,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.

Fra: 175,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Hjertecollage med 46 fotos

Hvis du leder efter personlige gaver, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og modtageren og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.

Fra: 224,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Hvorfor give gaver til valentinsdag?

Valentinsdag er noget, vi har fejret siden 1990’erne. Det er i højere grad blevet en dag, hvor vi fejrer kærligheden til hinanden og gør noget særligt ud af det. Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har taget Valentinsdag mest til sig, er det ikke for sent at begynde – eller at overraske for første gang for den sags skyld. Alle elsker overraskelser, så derfor giver det kun god mening at give ham noget, han virkelig ønsker sig, eller som han endnu ikke ved, han har brug for.

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af dagen, kan du med fordel arrangere en hyggelig udflugt, en lækker middag derhjemme eller måske hjemmebiograf med alt, hvad det indebærer af snacks, popcorn og lækkerier. Valentinsdag må gerne være noget helt særligt – det vil han med al sandsynlighed blive glad for.

 

Hvad er den perfekte valentinsgave til ham?

Den perfekte valenstinsgave til ham er en gave, som du har brugt tid på at finde til ham. Altså en gave som er personlig, eller hvor du ved, at han bliver helt vildt glad for gaven, fordi han ikke regnede med at få det. Det kan både være en gave i sig selv men også en kombination af en mindre gave sammen med en eller anden form for oplevelse, hvor det hele går op i en højere enhed.

Der er mange muligheder for at finde den perfekte valentinsgave til ham, så længe du bare tager udgangspunkt i, hvad du godt ved, han kan lide – så skal han nok blive glad.

Er du ikke helt sikker på, hvad den bedste valentinsgave til ham er, kan du med al sandsynlighed finde inspiration til det i vores liste ovenfor. Der er noget til enhver mand og til enhver smag – så mon ikke der på et tidspunkt i listen er en valentinsgave til ham, der springer dig i øjnene?

 

Giv en sjov valentinsgave til kæresten

Er din kæreste bare ikke en, man giver en romantisk valentinsgave til? Og har du derfor ikke lyst til at troppe op med røde roser og chokolade den 14. februar? Det behøver du bestemt heller ikke, da en god valentinsgave til ham findes i mange former.

Er han mere til en sjov valentinsgave, er det blot at tænke lidt ud af boksen og give ham noget, der kan underholde ham, eller som overrasker så meget, at han ikke kan holde grinet tilbage.

Nogle gode eksempler på sjove gaver til ham kan være:

Sjove gadgets – Var det noget med en løgndetektor eller måske et colakøleskab? Eller hvad med et kølende mini fadølsanlæg? Der er mange sjove gadgets at finde, når først du dykker ned i det. Er han til sådan noget, og bruger han det også, er det bare med at købe det til ham i Valentinsgave 2021.

Tekniske gadgets – Spiller han meget på konsoller? Eller er det der med droner bare et kæmpe hit og noget, han kan bruge mange timer på? Så giv ham sådan nogle gaver på Valentinsdag 2021, da det med garanti vil falde i meget bedre jord end en buket røde roser eller en pude med hjerter.

Sjove valentinsgaver med adrenalin – Skal der gerne være fart over feltet hele tiden? Eller er han bare mere til oplevelser end til fysiske ting? Så giv ham et gavekort til ATV, klatring, pistolskydning eller måske en tur i luftballon. Sidstnævnte kan både være sjov og romantisk, hvis det er i selskab med dig!

Så er sjove valentinsgaver til ham bedre end de romantiske og klassiske af slagsen, er der mange muligheder for at finde en gave, han vil kunne lide. Det handler bare om at være kreativ og tænke en smule ud af boksen – så skal du nok komme på noget sjovt, der er lige noget for ham.

 

Romantiske gaver til ham på Valentinsdag og andre mærkedage

Det gode ved vores valentinsgave ideer til mænd er, at det er gaveideer, der alle sammen kan bruges både på Valentinsdag samt på andre mærkedage, hvor du gerne vil give ham noget særligt, der udtrykker din kærlighed.

Der vil selvfølgelig være nogle, der er mere målrettet valentinsdag 2021 end andre, fordi de er mere romantisk oplagt. Men i bund og grund kan du plukke og vælge, som du gerne vil, uanset om du leder efter en romantisk gave til Valentinsdag, eller du søger lidt inspiration til en god gave til ham på en dag, hvor han mindst venter det.

Har du brug for mere inspiration, end hvad du finder i listen her, kan du altid tjekke vores ideer til personlige gaver til ham, geniale gaver til ham eller måske endda listen over gaver til manden der har alt. Vi tør i hvert fald næsten love, at du med garanti går fra siden her med en eller flere gaver, du har lyst til at give ham på både Valentinsdag og på andre særlige dage, hvor han fortjener noget ekstra godt.

 

Hvor dyr skal en valentinsgave til ham være?

Kærlighed er vigtigt i livet, og det kan være kilden til både lykke og glæde i hverdagen. Gaver er også gode at give, men er ikke livsnødvendige. Derfor behøver du ikke stresse over, at valentingaven skal købes ind til et bestemt beløb, eller at det kun er en dyr gave, der dur til noget.

Giv den størrelses gave som du synes, han fortjener, men som du også har plads til i budgettet. Det er ikke beløbet, der er afgørende for, om han bliver glad for gaven. Det er i stedet den indsats og kærlighed, du har lagt i at finde den perfekte gave til ham. For det vil han kunne mærke, så snart du giver ham den.

En god valentinsgave til ham kan derfor koste alt lige fra 100 kroner og op til et par tusinde alt efter, hvad du har lyst til at give. Det vil du også kunne se i vores liste over valentinsdag ideer til ham, da det spænder meget vidt og bredt, hvad de enkelte gaver koster.

 

Husk, det er tanken, der tæller på Valentinsdag

En meget klog tegnefilmsfigur sagde på et tidspunkt, at ”nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest”. Det er et rigtig godt citat at tage udgangspunkt i, når du skal finde en god valentinsgave til din kæreste, mand eller ham, du holder ekstra meget af.

Så uanset om du er ved at være ude i sidste øjeblik, eller du har brugt rigtig lang tid på at planlægge det hele, kan du sagtens glæde ham med en god valentinsgave. Valentinsdag handler i bund og grund ikke om, hvad du giver, eller hvad du har mulighed for at give – men i stedet det, der ligger bag grunden til, at du giver gaven.

Lad derfor endelig være med at stresse over at skulle finde en god valentinsgave til ham, da selv den mindste ting vil være dejligt at få sammen med et godt kærlighedscitat. Dette er også noget, vi har taget forbehold for i vores liste, så du og han kan få den bedste Valentinsdag 2021.

 

Find mange gode valentinsgave ideer til ham her

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde en valentinsgave til manden, hvis han ikke ønsker sig noget eller generelt bare normalt er svær at finde en gave til. Men, vi lover dig, at det med vores mange valentinsdag ideer til mænd bliver nemmere end nogensinde før at finde og give en rigtig god valentinsgave til ham.

Du får inspiration til:

  • Gaver til manden, der godt kan lide at gå op i sit udseende.
  • Gaver til manden, der elsker romantiske gaver såsom roser, chokolade eller andre lækkerier til ganen.
  • Valentinsgaver til manden, der godt kan lide gadgets og sjove ting.
  • Gaver til ham, der godt kan lide indretning og personlige gaver, der kan hænges op.


Vi er derfor mere end sikre på, at det nok skal lade sig gøre for dig at finde en gave på vores liste, uanset hvad han er til, eller hvilken type han er.

Alle vores gaver er nøje udvalgt fra danske forhandlere, som altid giver gode priser, har produkter i en god kvalitet, og hvor den gode service er i højsædet. Du kan derfor roligt klikke dig videre, hvis du finder den perfekte valentinsgave til ham her på siden.

Det gode ved vores liste er, at du altid kan vende tilbage til den, hvis du på et senere tidspunkt i år ønsker at overraske ham med en gave. Vi opdaterer den også løbende, så du altid kan få gode ideer til, hvad du skal give ham i gave til romantiske eller særlige lejligheder.

Det er så dejligt at glæde andre, og det kommer du med garanti til, når du giver en valentinsgave til ham.

Denne artikel er anmeldt af Astrid Petersen (5/5)
5/5