Valentinsgave til ham - geniale valentinsgaver til mænd

Valentinsgave til ham 2024 – Årets sødeste & sjoveste ideér

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne vise, at du elsker ham, og er meget glad for ham? Eller synes du bare, han fortjener lidt forkælelse? Det er ikke kun kvinder, der elsker at blive forkælet nu og da. Det gør mænd også. Så har du en lyst til at vise, hvor glad du er for ham, er selveste Valentinsdag en oplagt dag at gøre det på.

Men, du har sikkert fundet ind på siden her, fordi du mangler nogle gode valentinsgave ideer til ham. Så er du også havnet det helt rette sted, da vi har fundet frem til nogle af de bedste valentinsgaver til ham. Der er både til forkælelse, skønne oplevelsesgaver til ham, noget romantik og særlige gaver, som du måske synes, han fortjener. Vi er derfor helt sikre på, at du finder en eller flere gaver til valentinsdag, som du kan give ham – uanset om det er en gave til kæresten eller manden.

God gavejagt!

De bedste valentinsgaver til ham 2024

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Send en valentinsgave - Buketter, gavekurve & chokolade

Send en valentinsgave til din elskede på Valentinsdag! Vælg mellem flotte blomsterbuketter, roser, chokolade, vin, gavekurve og meget mere. Se det fantastiske udvalg via linket.
BEDRE end Interflora

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Ringe til mænd fra Northern Legacy

Northern Legacy tilbyder et flot udvalg af moderne ringe til mænd, til yderst gode priser. Deres bestsellere er ringene med Black Onyx sten og med kompas, men de har også et stort udvalg af mange andre flotte modeller. Se det fulde udvalg via linket.

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Halskæder til mænd fra Northern Legacy

Giv en flot halskæde fra Northern Legacy i gave til ham! Vælg mellem flotte udgaver med bl.a. kompas og nordisk mytologi. Se det fulde udvalg via linket.

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Morgenmad på Sengen Sæt

Overrask en særlig person med en luksuriøs morgenmad på sengen. Dette komplette sæt inkluderer alt, hvad du behøver for at servere en perfekt morgenmad med stil og kærlighed. En omsorgsfuld og charmerende gave, der gør morgenerne ekstra specielle.

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Skægolie i Gaveæske – 24 Dufte

En sofistikeret gave til manden i dit liv - en komplet samling af duftende skægolier i en elegant æske.

Chokoladeværktøjsæske

En original gave til enhver, der sætter pris på værktøj og chokolade. Denne chokoladeværktøjsæske indeholder detaljerede chokoladefigurer, der ligner rigtige værktøjer. Perfekt til fars dag, eller som en sjov gave til en håndværker.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlige parfumer med indgravering

En parfume er en klassisk gave som de fleste kan bruge, men hvorfor ikke spejse den lidt op, ved at give en personlig parfume med indgravering i stedet? Vælg mellem både parfume til kvinder og mænd, og design selv flasken med navn, dato eller anden tekst. Den perfekte gave til kæresten såvel som til konfirmationsgave.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Frækt undertøj, lingeri & kostumer

Skal i fejre en særlig romantisk anledning, eller vil du blot overraske en partner med en ekstra fræk overraskelse? I så fald er frækt undertøj, lingeri & kostumer lige sagen! Vælg her mellem alt fra frække bodystockings til sexede kostumer i alle størrelser, former og typer. Der skal helt sikkert nok være noget, som i begge vil blive mere end tilfredse med!

Personlig gavebog - 10 grunde til at elske

10 grunde til at elske bogen, er en personlig gavebog, hvor du selv skal personliggøre den med 10 grunde til, hvorfor de elsker modtageren. Samtidig kan du tilføje billeder og selv designe bogen. En fantastisk romantisk gave som enhver både mand og kvinde uden tvivl vil elske at modtage fra deres partner.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Gave til ølelskeren: Gavekort på specialøl - Vælg mellem +700 øl

Er der noget bedre end at nyde en god øl? Med dette gavekort til Beershoppen.dk kan modtageren dykke ned i et univers af øl og finde sine nye favoritter. Den ultimative gave til ølentusiasten!

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2024

F*ck Valentines Day Krus

Vis din holdning til Valentines Day med dette sjove 'F*ck Valentines Day' Krus. Dette er den perfekte gave til den person, der ikke er vild med de traditionelle kærlighedsfester.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Personlige frække & romantiske gavebøger

Hvis du vil give en både anderledes, spændende og super romantisk gave til din partner, så bør du overveje en af disse personlige frække og romantiske gavebøger! Bøgerne indeholder romantiske, kærlige og frække kuponer, afhængig af hvilken du vælger. Dertil er de fyldt med frække oplevelser og aktiviteter. Se hvordan de fungerer via linket.

Date Night Ideas Skrabekort

Giv dit parforhold et pift med dette Date Night Ideas Skrabekort. Det indeholder masser af sjove og romantiske idéer til dates. En ideel gave til romantikeren, der ønsker at overraske sin partner.

Kærlighedspiller med personlige søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Erotisk legetøj og tilbehør til par

Giv din partner en gave der kan gøre jer mere intime sammen, og udleve jeres fantasier. En sådan gave kunne være erotisk legetøj. Her finder du et godt udvalg legetøj til par. Der er noget for enhver lyst - alt fra det blide til begyndere, til det mere udfordrende.

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle fungerer som en Kama Sutra bucket liste, hvor i kan skrabe de forskellige positioner som i får prøvet dem. En både anderledes, spændende og vovet gave til din partner, som i uden tvivl begge vil få stor glæde af!

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Letters to My Love Udfyld-selv breve - Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for dem. Du kan også give ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.
Henter...

Den perfekte valentinsgave til ham  2024  – Find den her

Er du klar til at finde den perfekte valentinsgave til ham? I vores liste over valentinsgaver til mænd har vi taget højde for priser og budgetter, så du uanset økonomiske muligheder kan finde den bedste valentinsgave til ham. Husk på, den ikke behøver være hverken dyr eller stor for at gøre godt – det handler i bund og grund blot om at glæde ham.

Brug gerne god tid på at gå vores valentinsgave ideer til mænd igennem, så du er helt sikker på at finde den rette gave til ham.

Vil du også gerne have den perfekte valentinsgave af ham i år? Så kan du med fordel diskret henvende ham til vores guide med årets bedste valentinsgaver til hende – du vil ikke fortryde det!

 

Hvorfor give gaver til valentinsdag?

Valentinsdag er noget, vi har fejret siden 1990’erne. Det er i højere grad blevet en dag, hvor vi fejrer kærligheden til hinanden og gør noget særligt ud af det. Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har taget Valentinsdag mest til sig, er det ikke for sent at begynde – eller at overraske for første gang for den sags skyld. Alle elsker overraskelser, så derfor giver det kun god mening at give ham noget, han virkelig ønsker sig, eller som han endnu ikke ved, han har brug for.

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af dagen, kan du med fordel arrangere en hyggelig udflugt, en lækker middag derhjemme eller måske hjemmebiograf med alt, hvad det indebærer af snacks, popcorn og lækkerier. Valentinsdag må gerne være noget helt særligt – det vil han med al sandsynlighed blive glad for.

 

Hvad er den perfekte valentinsgave til ham?

Den perfekte valenstinsgave til ham er en gave, som du har brugt tid på at finde til ham. Altså en gave som er personlig, eller hvor du ved, at han bliver helt vildt glad for gaven, fordi han ikke regnede med at få det. Det kan både være en gave i sig selv men også en kombination af en mindre gave sammen med en eller anden form for oplevelse, hvor det hele går op i en højere enhed. Evt. en eller flere romantiske oplevelser for 2, i kan have sammen.

Der er mange muligheder for at finde den perfekte valentinsgave til ham, så længe du bare tager udgangspunkt i, hvad du godt ved, han kan lide – så skal han nok blive glad.

Er du ikke helt sikker på, hvad den bedste valentinsgave til ham er, kan du med al sandsynlighed finde inspiration til det i vores liste ovenfor. Der er noget til enhver mand og til enhver smag – så mon ikke der på et tidspunkt i listen er en valentinsgave til ham, der springer dig i øjnene?

 

Giv en sjov valentinsgave til kæresten

Er din kæreste bare ikke en, man giver en romantisk valentinsgave til? Og har du derfor ikke lyst til at troppe op med røde roser og chokolade den 14. februar? Det behøver du bestemt heller ikke, da en god valentinsgave til ham findes i mange former.

Er han mere til en sjov valentinsgave, er det blot at tænke lidt ud af boksen og give ham noget, der kan underholde ham, eller som overrasker så meget, at han ikke kan holde grinet tilbage.

Nogle gode eksempler på sjove gaver til ham kan være:

Sjove gadgets – Var det noget med en løgndetektor eller måske et colakøleskab? Eller hvad med et kølende mini fadølsanlæg? Der er mange sjove gadgets at finde, når først du dykker ned i det. Er han til sådan noget, og bruger han det også, er det bare med at købe det til ham i Valentinsgave 2024 .

Tekniske gadgets – Spiller han meget på konsoller? Eller er det der med droner bare et kæmpe hit og noget, han kan bruge mange timer på? Så giv ham sådan nogle gaver på Valentinsdag 2024 , da det med garanti vil falde i meget bedre jord end en buket røde roser eller en pude med hjerter.

Sjove valentinsgaver med adrenalin – Skal der gerne være fart over feltet hele tiden? Eller er han bare mere til oplevelser end til fysiske ting? Så giv ham et gavekort til ATV, klatring, pistolskydning eller måske en tur i luftballon. Sidstnævnte kan både være sjov og romantisk, hvis det er i selskab med dig!

Så er sjove valentinsgaver til ham bedre end de romantiske og klassiske af slagsen, er der mange muligheder for at finde en gave, han vil kunne lide. Det handler bare om at være kreativ og tænke en smule ud af boksen – så skal du nok komme på noget sjovt, der er lige noget for ham.

 

Romantiske gaver til ham på Valentinsdag og andre mærkedage

Det gode ved vores valentinsgave ideer til mænd er, at det er gaveideer, der alle sammen kan bruges både på Valentinsdag samt på andre mærkedage, hvor du gerne vil give ham noget særligt, der udtrykker din kærlighed.

Der vil selvfølgelig være nogle, der er mere målrettet valentinsdag 2024 end andre, fordi de er mere romantisk oplagt. Men i bund og grund kan du plukke og vælge, som du gerne vil, uanset om du leder efter en romantisk gave til Valentinsdag, eller du søger lidt inspiration til en god gave til ham på en dag, hvor han mindst venter det.

Har du brug for mere inspiration, end hvad du finder i listen her, kan du altid tjekke vores ideer til personlige gaver til ham, geniale gaver til ham eller måske endda listen over gaver til manden der har alt. Vi tør i hvert fald næsten love, at du med garanti går fra siden her med en eller flere gaver, du har lyst til at give ham på både Valentinsdag og på andre særlige dage, hvor han fortjener noget ekstra godt.

 

Hvor dyr skal en valentinsgave til ham være?

Kærlighed er vigtigt i livet, og det kan være kilden til både lykke og glæde i hverdagen. Gaver er også gode at give, men er ikke livsnødvendige. Derfor behøver du ikke stresse over, at valentingaven skal købes ind til et bestemt beløb, eller at det kun er en dyr gave, der dur til noget.

Giv den størrelses gave som du synes, han fortjener, men som du også har plads til i budgettet. Det er ikke beløbet, der er afgørende for, om han bliver glad for gaven. Det er i stedet den indsats og kærlighed, du har lagt i at finde den perfekte gave til ham. For det vil han kunne mærke, så snart du giver ham den.

En god valentinsgave til ham kan derfor koste alt lige fra 100 kroner og op til et par tusinde alt efter, hvad du har lyst til at give. Det vil du også kunne se i vores liste over valentinsdag ideer til ham, da det spænder meget vidt og bredt, hvad de enkelte gaver koster.

 

Husk, det er tanken, der tæller på Valentinsdag

En meget klog tegnefilmsfigur sagde på et tidspunkt, at ”nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest”. Det er et rigtig godt citat at tage udgangspunkt i, når du skal finde en god valentinsgave til din kæreste, mand eller ham, du holder ekstra meget af.

Så uanset om du er ved at være ude i sidste øjeblik, eller du har brugt rigtig lang tid på at planlægge det hele, kan du sagtens glæde ham med en god valentinsgave. Valentinsdag handler i bund og grund ikke om, hvad du giver, eller hvad du har mulighed for at give – men i stedet det, der ligger bag grunden til, at du giver gaven.

Lad derfor endelig være med at stresse over at skulle finde en god valentinsgave til ham, da selv den mindste ting vil være dejligt at få sammen med et godt kærlighedscitat. Dette er også noget, vi har taget forbehold for i vores liste, så du og han kan få den bedste Valentinsdag 2024 .

 

Find mange gode valentinsgave ideer til ham her

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde en valentinsgave til manden, hvis han ikke ønsker sig noget eller generelt bare normalt er svær at finde en gave til. Men, vi lover dig, at det med vores mange valentinsdag ideer til mænd bliver nemmere end nogensinde før at finde og give en rigtig god valentinsgave til ham.

Du får inspiration til:

 • Gaver til manden, der godt kan lide at gå op i sit udseende.
 • Gaver til manden, der elsker romantiske gaver såsom roser, chokolade eller andre lækkerier til ganen.
 • Valentinsgaver til manden, der godt kan lide gadgets og sjove ting.
 • Gaver til ham, der godt kan lide indretning og personlige gaver, der kan hænges op.
 • Romantiske oplevelser som f.eks. spaophold.
   

Vi er derfor mere end sikre på, at det nok skal lade sig gøre for dig at finde en gave på vores liste, uanset hvad han er til, eller hvilken type han er.

Alle vores gaver er nøje udvalgt fra danske forhandlere, som altid giver gode priser, har produkter i en god kvalitet, og hvor den gode service er i højsædet. Du kan derfor roligt klikke dig videre, hvis du finder den perfekte valentinsgave til ham her på siden.

Det gode ved vores liste er, at du altid kan vende tilbage til den, hvis du på et senere tidspunkt i år ønsker at overraske ham med en gave. Vi opdaterer den også løbende, så du altid kan få gode ideer til, hvad du skal give ham i gave til romantiske eller særlige lejligheder.

Det er så dejligt at glæde andre, og det kommer du med garanti til, når du giver en valentinsgave til ham.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om valentinsgave til ham

Årets bedste valentinsgave til ham, er en betydningsfuld gave, som kommer fra hjertet. Gerne en både romantisk og personlig gave, som også overrasker ham.

Det kan måske lyde af meget, men på vores liste over årets bedste valentinsgaver til ham, har du masser af skønne muligheder af vælge i mellem.

Nogle af årets mest populære valentinsgaver til mænd er:

 • Personlig stjernehimmel plakat
 • Personlig Toblerone med navn
 • Gavekort til en hyggelig og/eller romantisk oplevelse med dig
 • Et parspil – enten romantisk, erotisk eller begge dele
 • Karikaturtegning af jer som par
 • Chokolade med billede
 • En gavekurv med alt det han elsker

Inspiration til alle ovenstående gaveideer, samt mange flere, kan du naturligvis finde i vores guide.

De mest almindelige typer gaver af give til Valentinsdag, er romantiske og personlige gaver. Dog er det allervigtigste, at det er en betydningsfuld gave. På listen ovenfor finder du et stort udvalg af betydningsfulde gaver til ham, som egner sig perfekt som valentinsgave.

Denne artikel er anmeldt af Astrid Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne