Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Valentinsgave til ham - geniale valentinsgaver til mænd

Valentinsgave til ham 2021 – 50+ geniale valentinsgaver

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vil du gerne vise, at du elsker ham, og er meget glad for ham? Eller synes du bare, han fortjener lidt forkælelse? Det er ikke kun kvinder, der elsker at blive forkælet nu og da. Det gør mænd også. Så har du en lyst til at vise, hvor glad du er for ham, er selveste Valentinsdag en oplagt dag at gøre det på.

Men, du har sikkert fundet ind på siden her, fordi du mangler nogle gode valentinsgave ideer til ham. Så er du også havnet det helt rette sted, da vi har fundet frem til nogle af de bedste valentinsgaver til ham. Der er både til forkælelse, noget romantik og særlige gaver, som du måske synes, han fortjener. Vi er derfor helt sikre på, at du finder en eller flere gaver til valentinsdag, som du kan give ham.

I vores liste over valentinsgaver til mænd har vi taget højde for priser og budgetter, så du uanset økonomiske muligheder kan finde den bedste valentinsgave til ham. Husk på, den ikke behøver være hverken dyr eller stor for at gøre godt – det handler i bund og grund blot om at glæde ham.

Brug gerne god tid på at gå vores valentinsgave ideer til mænd igennem, så du er helt sikker på at finde den rette gave til ham.

God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over valentinsgaver til ham

De bedste valentinsgaver til ham 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

DIY Håndafstøbningskit

Et DIY håndstøbningskit, hvor dig og din partner kan støbe jeres hænder mens i fletter fingre. En anderledes og romantisk gave som i kan have stående i hjemmet som symbol på jeres kærlighed.
Fra: 219,00 DKK

Valentins sokker

Mangler du inspiration til nye måder at sige ”jeg elsker dig på” til din eneste ene? Prøv med et par valentinssokker! Du får 3 par i en sød lille gaveæske. Fås i flere størrelser, både til mænd og kvinder.
Fra: 149,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!
Fra: 99,00 DKK

Erotisk poker for par

Et erotisk spil poker som uden tvivl kan sætte gang lidenskaben. Det er spillet som tager over efter stripoker er færdigt. Der medfølger spilleplade, 54 spillekort og hele 62 belønningskort med 211 sexede udfordringer.
Fra: 169,00 DKK

Hyggelig hængekøje

Verdens hyggeligste hængekøje! Den er formet som en lille rund hule, og kan bruges både udendørs, indendørs, på terrassen eller altanen. I bunden er en blød madras, som gør den super behagelig at ligge i. God til både voksne, teenagere og børn.
Fra: 1.299,00 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.
Fra: 179,00 DKK

Lækkert armbåndsur fra Orlo Watches

Orlo Watches har et lækkert udvalg af ure til ham, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af sig selv og sit outfit. Der er klassiske, elegante og mere sporty ure at vælge mellem. En perfekt og meget personlig gave.
Fra: 1.195,00 DKK

Henry Archer armbåndsur

Elsker han ure? Eller fortjener han bare det bedste? Et Henry Archer ur er klassisk og elegant og klæder enhver mand. De fås i forskellige designs og med forskellige læderremme.
Fra: 1.999,00 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.
Fra: 129,00 DKK

Love lips chokolade

En anderledes, men ikke mindre fantastisk æske chokolade. De lækre chokolade ligner læber, og du kan dermed give modtageren en hel æske med chokoladekys. De søde kys har smag af bl.a. salted caramel, hasselnød og hindbær. Giv den i gave til din partner, veninde eller som værtindegave.
Fra: 120,00 DKK

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?
Fra: 199,00 DKK

Moët champagnegave sæt med graveret glas

Bobler går man aldrig galt i byen med, hvis du gerne vil overraske. I dette sæt er der både champagneglas og en rigtig lækker Möet & Chandon champagne. Gaven leveres i en eksklusiv kasse.
Fra: 839,00 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.
Fra: 139,00 DKK

Bolcher med kærlighed

Nogle gange er det nok at vise din kærlighed med bolcher. Disse er i hvert fald helt og aldeles perfekte til det, da de er formet som hjerter. Posen indeholder 1 kilo bolcher, så der er kærlighed i lange baner.
Fra: 280,00 DKK

Sød kæresteplakat

Vis din kærlighed til din partner eller soulmate med denne søde og meget romantiske kæresteplakat. Her kan I få trykt jeres navne og den dato, I blev kærester. Mere sødt og romantisk bliver det ikke!
Fra: 249,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Gavepakke med søde sager

I gavepakken her er der lækre karameller og gourmet vingummi, som pakkes pænt ind med en sløjfe omkring. Perfekt som gave til den, der har en sød tand eller trænger til at blive forkælet med lidt ekstra godt.
Fra: 170,00 DKK

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.
Fra: 99,00 DKK

Tungsten Ring – Wood Grå​

Tungsten ringen er fra Abelstedt og lavet af det mest ridsefri metal der eksisterer. Den er 8mm bred. Ringen holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gave til ham som går op i stil og mode.
Fra: 1.199,00 DKK 959,20 DKK

Stor Personlig Slikkrukke med Navn​

Denne slikkrukke er fyldt med masser af lækkerier! Samtidig kan du designe slikkrukken med eget billede og navn/tekst. En sjov og unik gaveide, som modtageren HELT sikkert vil elske! Hvem elsker ikke slik?
Fra: 199,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Fra: 175,00 DKK

Gavekort Til Adrenalin Spækket Oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Fra: 120,00 DKK

Gavekort Til Spa og Wellness Ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.
Fra: 299,00 DKK

Partners Brætspil​

Et sjovt brætspil som handler om at holde sammen som partnere, og så modstander paret hjem. Det er en udvidet model af ludo, med kort og holdspil, som handler om samarbejde, held og snilde. Et spil til hyggelige aftener med venneparet eller familien. Perfekt gave til kæresten som elsker sjove aktiviteter og spille aftener.
Fra: 199,95 DKK 178,95 DKK

Hjertecollage med 46 fotos

Hvis du leder efter personlige gaver, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og modtageren og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.
Fra: 209,00 DKK

Bedroom Battle

Bedroom battle spillet tager jer igennem 3 niveaur, som starter fra forspil og slutter med et hedt klimaks. Spillet er baseret på fantasifulde og hede udfordringer og belønninger. Et spil som både dig og kæresten uden tvivl vil nyde! En af de gode gaver til kæresten på hans eller hende fødselsdag, jeres årsdag eller som valentins gave.
Fra: 199,00 DKK

Luck & Love Sexspil​

Luck & Love spillet er et erotisk terninge spil for par. Ved at kombinere terningerne, skal du vinde sexede udfordringer fra din partner. Spillet er delt op i 2 faser, først opvarmning, og derefter de hede udfordringer. Spilletiden er ca. 60-120 minutter, og er et spil der kan spilles igen og igen grundet dets mange kombinationer. En spændende gave til kæresten, som vil udfordre jeg begge!
Fra: 169,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Håndlavet Læder Nøglering Med Personligt Tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Personlig Besked i Chokolade​

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
Fra: 139,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Baileys Gaver

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.
Fra: 49,00 DKK

Lækre Chokoladegaver

Chokolade har alle dage været en god værtindegave til kvinder såvel som mænd. Og det er der en grund til! De fleste elsker nemlig chokolade, og bliver glade over at modtage de lækre chokoladegaver. I sær hvis det er eksklusivt chokolade, som man måske ikke selv ville have købt. Tjek de mange lækre chokoldegaver, og lad din mund løbe i vand!
Fra: 6,00 DKK

Romantiske kærlighedsbilletter

En af de mest romantiske og personlige gaver til kæresten, som du kan give, er en romantisk bog eller et hæfte fyldt med kærlighedsbilletter. Billetterne kan være til romantiske oplevelser som en tur i biografen, til hendes yndlingsrestaurant eller andre romantiske overraskelser, som du ved, hun bliver mere end varm om hjertet af. Er også en af de mest romantiske gaver til manden eller kvinden der har alt.
Fra: 79,00 DKK

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
Fra: 139,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Vil du overraske kæresten med et gavekort til en romantisk oplevelse for 2? Så er et minicruise til Oslo er en af de bedste oplevelsesgaver til par, du kan give hende/ham. Gavekortet indebærer 2 nætter med DFDS seaways fra København til Oslo for 2 personer. Ombord har i alt fra restaurant, café, vinbar jacuzzi, sauna, en natklub og meget mere. Nyd en romantisk miniferie sammen og få en oplevelse for livet. Mini cruiset til Oslo for 2, er uden tvivl en af de bedste oplevelser i København til prisen.
Fra: 995,00 DKK

Thanks For The Orgasms Krus

Vil du gerne takke hende for det, men ved ikke helt hvordan? Lad hende vide at hun gør det godt, og giv hende det sjove krus med skriften ”Thanks for the orgasms”. En af de sjove gaver til hende der har alt, som uden tvivl vil give hende et godt grin og et smil på læben.
Fra: 89,00 DKK

Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for hende. Du kan også give hende ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.
Fra: 99,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Fra: 1.499,00 DKK

En Personlig Bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.
Fra: 79,00 DKK

Personligt mobilcover med billede

Stort set alle har en smartphone eller en iPhone, og det har hun helt sikkert også. Med et mobilcover kan hun beskytte sin mobil på bedste vis og med et personligt billede på, kan hun hver dag blive mindet om jeres venskab eller forhold. Det er en personlig gave til hende, som hun ikke kan lade være med at bruge.
Fra: 159,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.
Fra: 89,00 DKK

Rosenblade til romantisk date

Rosenblade kan sprede en romantisk stemning som intet andet. Disse kan stryges ud over sengen, i badekarret eller hvor end, du gerne vil skabe en romantisk stemning. De er syntetiske og kan derfor bruges igen og igen.
Fra: 79,00 DKK

Romantisk Weekendophold i Udlandet​

Overrask din kæreste med et gavekort til en romantisk getaway weekend i udlandet. I får 2 overnatninger på et af over 1000 hoteller i kan vælge i mellem. Blandt andet i London, Paris, New York, Rom og mange andre fantastiske destinationer. Den perfekte romantiske gave til kæresten i årsdags gave eller fødselsdagsgave. Gaven som vil gøre en hver kæreste blød i knæene!
Fra: 1.899,00 DKK

Chokolade-fontæne​

Folk er helt vilde med denne lækre chokoladefontæne! Det vil personen du skal give gave helt sikkert også blive hvis de kan lide chokolade. Og hvem kan ikke det? Det er kun fantasien som grænser for hvad man kan dybbe i den lækre flydende chokolade. Jordbær, skumfiduser, konfekt osv. Chokoladefontænen fås også i en lille udgave.
Fra: 199,00 DKK

”Jeg Elsker Dig” Gavekurv​

Alle elsker en god gavekurv! Overrask din kæreste med alle de lækkerier han eller hun elsker. ”Jeg Elsker Dig” gavekurven er ideel både til mand og kvinder, og indeholder forskellige lækkert chokolade og en rosévin. Perfekt gaveide til studentergave, jubilæumsgave, valentinsgave til kæresten eller bare fordi han/hun skal forkæles lidt ekstra.
Fra: 475,00 DKK

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!
Fra: 295,00 DKK

Personlig chokoladeæske med Marabou hjerter

Marabou smager altid godt, men det smager lidt bedre, når chokoladen består af hjerter og en sød personlig hilsen på gaveæsken. Du bestemmer selv, om der skal stå “Jeg elsker dig”, eller en mere personlig hilsen, som du ved, varmer hendes hjerte at læse. Personligt chokolade er desuden gode værtindegaver, og gave som er et hit hos de fleste! Køb evt. 2, hvis du leder efter værtindegaver til par.
Fra: 129,00 DKK

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.
Fra: 79,00 DKK

Danish Skincare Sæt​​

Hun vil helt sikkert elske dette sæt fra danish skincare. Sættet indeholder skincare wash, skin day protector, skin power treat og skin moisturizer. Alle produkterne er uden skadelige ingredienser. Pakken fås også i en mindre udgave. Genial gave til hende som går op i sin hud.
Fra: 1.166,00 DKK 978,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Hvorfor give gaver til valentinsdag?

Valentinsdag er noget, vi har fejret siden 1990’erne. Det er i højere grad blevet en dag, hvor vi fejrer kærligheden til hinanden og gør noget særligt ud af det. Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har taget Valentinsdag mest til sig, er det ikke for sent at begynde – eller at overraske for første gang for den sags skyld. Alle elsker overraskelser, så derfor giver det kun god mening at give ham noget, han virkelig ønsker sig, eller som han endnu ikke ved, han har brug for.

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af dagen, kan du med fordel arrangere en hyggelig udflugt, en lækker middag derhjemme eller måske hjemmebiograf med alt, hvad det indebærer af snacks, popcorn og lækkerier. Valentinsdag må gerne være noget helt særligt – det vil han med al sandsynlighed blive glad for.

 

Hvad er den perfekte valentinsgave til ham?

Den perfekte valenstinsgave til ham er en gave, som du har brugt tid på at finde til ham. Altså en gave som er personlig, eller hvor du ved, at han bliver helt vildt glad for gaven, fordi han ikke regnede med at få det. Det kan både være en gave i sig selv men også en kombination af en mindre gave sammen med en eller anden form for oplevelse, hvor det hele går op i en højere enhed.

Der er mange muligheder for at finde den perfekte valentinsgave til ham, så længe du bare tager udgangspunkt i, hvad du godt ved, han kan lide – så skal han nok blive glad.

Er du ikke helt sikker på, hvad den bedste valentinsgave til ham er, kan du med al sandsynlighed finde inspiration til det i vores liste ovenfor. Der er noget til enhver mand og til enhver smag – så mon ikke der på et tidspunkt i listen er en valentinsgave til ham, der springer dig i øjnene?

 

Giv en sjov valentinsgave til kæresten

Er din kæreste bare ikke en, man giver en romantisk valentinsgave til? Og har du derfor ikke lyst til at troppe op med røde roser og chokolade den 14. februar? Det behøver du bestemt heller ikke, da en god valentinsgave til ham findes i mange former.

Er han mere til en sjov valentinsgave, er det blot at tænke lidt ud af boksen og give ham noget, der kan underholde ham, eller som overrasker så meget, at han ikke kan holde grinet tilbage.

Nogle gode eksempler på sjove gaver til ham kan være:

Sjove gadgets – Var det noget med en løgndetektor eller måske et colakøleskab? Eller hvad med et kølende mini fadølsanlæg? Der er mange sjove gadgets at finde, når først du dykker ned i det. Er han til sådan noget, og bruger han det også, er det bare med at købe det til ham i Valentinsgave 2021.

Tekniske gadgets – Spiller han meget på konsoller? Eller er det der med droner bare et kæmpe hit og noget, han kan bruge mange timer på? Så giv ham sådan nogle gaver på Valentinsdag 2021, da det med garanti vil falde i meget bedre jord end en buket røde roser eller en pude med hjerter.

Sjove valentinsgaver med adrenalin – Skal der gerne være fart over feltet hele tiden? Eller er han bare mere til oplevelser end til fysiske ting? Så giv ham et gavekort til ATV, klatring, pistolskydning eller måske en tur i luftballon. Sidstnævnte kan både være sjov og romantisk, hvis det er i selskab med dig!

Så er sjove valentinsgaver til ham bedre end de romantiske og klassiske af slagsen, er der mange muligheder for at finde en gave, han vil kunne lide. Det handler bare om at være kreativ og tænke en smule ud af boksen – så skal du nok komme på noget sjovt, der er lige noget for ham.

 

Romantiske gaver til ham på Valentinsdag og andre mærkedage

Det gode ved vores valentinsgave ideer til mænd er, at det er gaveideer, der alle sammen kan bruges både på Valentinsdag samt på andre mærkedage, hvor du gerne vil give ham noget særligt, der udtrykker din kærlighed.

Der vil selvfølgelig være nogle, der er mere målrettet valentinsdag 2021 end andre, fordi de er mere romantisk oplagt. Men i bund og grund kan du plukke og vælge, som du gerne vil, uanset om du leder efter en romantisk gave til Valentinsdag, eller du søger lidt inspiration til en god gave til ham på en dag, hvor han mindst venter det.

Har du brug for mere inspiration, end hvad du finder i listen her, kan du altid tjekke vores ideer til personlige gaver til ham, geniale gaver til ham eller måske endda listen over gaver til manden der har alt. Vi tør i hvert fald næsten love, at du med garanti går fra siden her med en eller flere gaver, du har lyst til at give ham på både Valentinsdag og på andre særlige dage, hvor han fortjener noget ekstra godt.

 

Hvor dyr skal en valentinsgave til ham være?

Kærlighed er vigtigt i livet, og det kan være kilden til både lykke og glæde i hverdagen. Gaver er også gode at give, men er ikke livsnødvendige. Derfor behøver du ikke stresse over, at valentingaven skal købes ind til et bestemt beløb, eller at det kun er en dyr gave, der dur til noget.

Giv den størrelses gave som du synes, han fortjener, men som du også har plads til i budgettet. Det er ikke beløbet, der er afgørende for, om han bliver glad for gaven. Det er i stedet den indsats og kærlighed, du har lagt i at finde den perfekte gave til ham. For det vil han kunne mærke, så snart du giver ham den.

En god valentinsgave til ham kan derfor koste alt lige fra 100 kroner og op til et par tusinde alt efter, hvad du har lyst til at give. Det vil du også kunne se i vores liste over valentinsdag ideer til ham, da det spænder meget vidt og bredt, hvad de enkelte gaver koster.

 

Husk, det er tanken, der tæller på Valentinsdag

En meget klog tegnefilmsfigur sagde på et tidspunkt, at ”nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest”. Det er et rigtig godt citat at tage udgangspunkt i, når du skal finde en god valentinsgave til din kæreste, mand eller ham, du holder ekstra meget af.

Så uanset om du er ved at være ude i sidste øjeblik, eller du har brugt rigtig lang tid på at planlægge det hele, kan du sagtens glæde ham med en god valentinsgave. Valentinsdag handler i bund og grund ikke om, hvad du giver, eller hvad du har mulighed for at give – men i stedet det, der ligger bag grunden til, at du giver gaven.

Lad derfor endelig være med at stresse over at skulle finde en god valentinsgave til ham, da selv den mindste ting vil være dejligt at få sammen med et godt kærlighedscitat. Dette er også noget, vi har taget forbehold for i vores liste, så du og han kan få den bedste Valentinsdag 2021.

 

Find mange gode valentinsgave ideer til ham her

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde en valentinsgave til manden, hvis han ikke ønsker sig noget eller generelt bare normalt er svær at finde en gave til. Men, vi lover dig, at det med vores mange valentinsdag ideer til mænd bliver nemmere end nogensinde før at finde og give en rigtig god valentinsgave til ham.

Du får inspiration til:

  • Gaver til manden, der godt kan lide at gå op i sit udseende.
  • Gaver til manden, der elsker romantiske gaver såsom roser, chokolade eller andre lækkerier til ganen.
  • Valentinsgaver til manden, der godt kan lide gadgets og sjove ting.
  • Gaver til ham, der godt kan lide indretning og personlige gaver, der kan hænges op.


Vi er derfor mere end sikre på, at det nok skal lade sig gøre for dig at finde en gave på vores liste, uanset hvad han er til, eller hvilken type han er.

Alle vores gaver er nøje udvalgt fra danske forhandlere, som altid giver gode priser, har produkter i en god kvalitet, og hvor den gode service er i højsædet. Du kan derfor roligt klikke dig videre, hvis du finder den perfekte valentinsgave til ham her på siden.

Det gode ved vores liste er, at du altid kan vende tilbage til den, hvis du på et senere tidspunkt i år ønsker at overraske ham med en gave. Vi opdaterer den også løbende, så du altid kan få gode ideer til, hvad du skal give ham i gave til romantiske eller særlige lejligheder.

Det er så dejligt at glæde andre, og det kommer du med garanti til, når du giver en valentinsgave til ham.

Denne artikel er anmeldt af Astrid Petersen (5/5)
5/5