Valentinsgave til ham - geniale valentinsgaver til mænd

Valentinsgave til ham 2023 – Årets sødeste & sjoveste ideér

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne vise, at du elsker ham, og er meget glad for ham? Eller synes du bare, han fortjener lidt forkælelse? Det er ikke kun kvinder, der elsker at blive forkælet nu og da. Det gør mænd også. Så har du en lyst til at vise, hvor glad du er for ham, er selveste Valentinsdag en oplagt dag at gøre det på.

Men, du har sikkert fundet ind på siden her, fordi du mangler nogle gode valentinsgave ideer til ham. Så er du også havnet det helt rette sted, da vi har fundet frem til nogle af de bedste valentinsgaver til ham. Der er både til forkælelse, skønne oplevelsesgaver til ham, noget romantik og særlige gaver, som du måske synes, han fortjener. Vi er derfor helt sikre på, at du finder en eller flere gaver til valentinsdag, som du kan give ham – uanset om det er en gave til kæresten eller manden.

God gavejagt!

De bedste valentinsgaver til ham 2023

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2023

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige lamper med billede og tekst

Disse personlige 3D lamper kan personaliseres med både billede og tekst. Vælg mellem flere modeller - særligt hjertet og den rektangulære med et musik nummer er særligt populære som gaver.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Skab din egen personlige fotovæg med fototiles

Vælg mellem 6-kantede eller firkantede fototiles, som kan sammensættes til at lave din egen personlige billedvæg. Du skal blot uploade billederne, så vil dine fototiles blive lavet og sendt til dig indenfor få dage. De er dertil super nemme både at sætte op og tage ned.

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2023

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Skægolie i Gaveæske – 24 Dufte

En sofistikeret gave til manden i dit liv - en komplet samling af duftende skægolier i en elegant æske.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlige parfumer med indgravering

En parfume er en klassisk gave som de fleste kan bruge, men hvorfor ikke spejse den lidt op, ved at give en personlig parfume med indgravering i stedet? Vælg mellem både parfume til kvinder og mænd, og design selv flasken med navn, dato eller anden tekst. Den perfekte gave til kæresten såvel som til konfirmationsgave.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Karikaturtegning til Valentinsdag efter dine fotos

Giv din kæreste en fantastisk valentinsgave i form af en karikaturtegning af jer sammen. En både personlig, unik og betydningsfuld gave - alt det, en god valentinsgave bør være.
10% rabatkode: Rabat10

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Personlig fotobog med dine billeder (testvinder Politiken 2020)

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.
20% rabat: Tilmeld forhandlers nyhedsbrev

Frækt undertøj, lingeri & kostumer

Skal i fejre en særlig romantisk anledning, eller vil du blot overraske en partner med en ekstra fræk overraskelse? I så fald er frækt undertøj, lingeri & kostumer lige sagen! Vælg her mellem alt fra frække bodystockings til sexede kostumer i alle størrelser, former og typer. Der skal helt sikkert nok være noget, som i begge vil blive mere end tilfredse med!

Personlig gavebog - 10 grunde til at elske

10 grunde til at elske bogen, er en personlig gavebog, hvor du selv skal personliggøre den med 10 grunde til, hvorfor de elsker modtageren. Samtidig kan du tilføje billeder og selv designe bogen. En fantastisk romantisk gave som enhver både mand og kvinde uden tvivl vil elske at modtage fra deres partner.

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10

Personlige tegninger af dit kæledyr

Få lavet en tegning af din eller modtagerens kæledyr! Vælg mellem karikatur, vandmaleri og mange flere stilarter. Disse dyre-tegninger er kunstnerisk udførte og tilbyder en unik og personlig gave. Skabt med omsorg og opmærksomhed på detaljer, vil disse tegninger være en elsket tilføjelse til ethvert hjem.

Gave til ølelskeren: Gavekort på specialøl - Vælg mellem +700 øl

Er der noget bedre end at nyde en god øl? Med dette gavekort til Beershoppen.dk kan modtageren dykke ned i et univers af øl og finde sine nye favoritter. Den ultimative gave til ølentusiasten!

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Personlige håndklæder med navn fra Georg Jensen Damask

Få lavet et personligt Georg Jensen Damask badehåndklæde med navn! De luksuriøse håndklæder er vævet i 100 % egyptisk dobbelttvundet kæmmet bomuld. En både praktisk og personlig gave som kan gives til hele familien.

Personliggjort Toblerone til Valentinsdag: Til Din Elskede

Gør din Valentinsdag ekstra speciel med denne personliggjorte Toblerone. Det er en sød og tankevækkende gave, der vil glæde din elskede.

Personlig træfigur med karikaturtegning-print

Få lavet en karikaturtegning og få den printet på en træfigur som kan stå til pynt. Vælg mellem et væld af fantastiske temaer som bryllup, gamer, sygeplejerske, familie, kærestepar og meget mere. Det eneste du skal gøre er at vælge tema og uploade billederne - så får du sendt din personlige træfigur med karikaturtegning-print. En super sjov, personlige og helt igennem fantastisk gave til de fleste lejligheder.
10% rabatkode: Rabat10

Send en valentinsgave - Buketter, gavekurve & chokolade

Send en valentinsgave til din elskede på Valentinsdag! Vælg mellem flotte blomsterbuketter, roser, chokolade, vin, gavekurve og meget mere. Se det fantastiske udvalg via linket.

Personlig plakat med ''vores sang''

Har du en sang med din partner som er ''jeres'' sang? Det kan være sangen der blev spillet første gang i mødtes, til jeres bryllup, eller blot en sang i begge godt kan lide. Så kan du her få lavet en personlig plakate med billede af jer samt ''jeres'' sang. Kan naturligvis også bruges hvis du har en sang med din veninde, mor, ven, eller hvilken som helst anden person du holder af.
10% rabatkode: genialegaver2023

F*ck Valentines Day Krus

Vis din holdning til Valentines Day med dette sjove 'F*ck Valentines Day' Krus. Dette er den perfekte gave til den person, der ikke er vild med de traditionelle kærlighedsfester.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Personlige frække & romantiske gavebøger

Hvis du vil give en både anderledes, spændende og super romantisk gave til din partner, så bør du overveje en af disse personlige frække og romantiske gavebøger! Bøgerne indeholder romantiske, kærlige og frække kuponer, afhængig af hvilken du vælger. Dertil er de fyldt med frække oplevelser og aktiviteter. Se hvordan de fungerer via linket.

Date Night Ideas Skrabekort

Giv dit parforhold et pift med dette Date Night Ideas Skrabekort. Det indeholder masser af sjove og romantiske idéer til dates. En ideel gave til romantikeren, der ønsker at overraske sin partner.

Kærlighedspiller med personlige søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Erotisk legetøj og tilbehør til par

Giv din partner en gave der kan gøre jer mere intime sammen, og udleve jeres fantasier. En sådan gave kunne være erotisk legetøj. Her finder du et godt udvalg legetøj til par. Der er noget for enhver lyst - alt fra det blide til begyndere, til det mere udfordrende.

Send en gave til ham

Vis manden i dit liv hvor meget han betyder for dig, og send en kærlig gave til ham. Vælg mellem blomster, vin, gavekurve med alverdens lækkerier, chokolade eller en kombination af dem. Se det fantastiske udvalg via linket, og få leveret den i dag.

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

100 Kama Sutra Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle fungerer som en Kama Sutra bucket liste, hvor i kan skrabe de forskellige positioner som i får prøvet dem. En både anderledes, spændende og vovet gave til din partner, som i uden tvivl begge vil få stor glæde af!

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Eternity roser - Roser som holder evigt

En rose er en romantisk gave, men en buket af evighedsroser som holder for evigt, den bliver svær at slå! Eternity roser kan gives både som en romantisk gave til din partner, eller som en eksklusiv gave til jubilæum, konfirmationer, studenterfester og lign. Vælg mellem en enkelt rose, en stok buket, eller noget her i mellem.

Letters to My Love Udfyld-selv breve - Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for dem. Du kan også give ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.

Naughty Knot

Overrask din partner med Naughty Knot, en sjov og sexet gaveindpakning. Dette er den perfekte gave til særlige lejligheder, hvor du ønsker at give en uforglemmelig oplevelse.

Akvarel maleri efter dine fotos

Forvandl et særligt foto til et tidløst kunstværk med et skræddersyet akvarelmaleri. Denne unikke gaveidé skaber en personlig og kunstnerisk måde at præsentere dine mest værdsatte minder på. Perfekt til at fejre jubilæer, bryllupper eller familieøjeblikke, dette håndmalede akvarelportræt vil gøre et dybt indtryk og blive værdsat i mange år fremover.
10% rabatkode: Rabat10

52 Weeks of Romance

Tænd gnisten i forholdet med '52 Weeks of Romance'. Denne boks indeholder 52 romantiske udfordringer, én for hver uge i et år. Perfekt til par, der ønsker at tilføje lidt ekstra romantik i hverdagen.

Kærlighedsskulpture i bronze lavet i begrænset antal

Giv en flot skulptur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ''Hjerter mødes'', ''Fly me to the moon'', og ''Side by side''. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplarer. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Pokerspil til par

Dette spændende og erotiske pokerspil til par byder på hele 211 frække aktiviteter. Der er til mange timers hed underholdning med din partner, fyldt med frække udfordringer og aktiviteter som i uden tvivl begge vil elske.

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Lucky Tickets – Romantiske kærlighedsbilletter

En af de mest romantiske og personlige gaver til kæresten, som du kan give, er en romantisk bog eller et hæfte fyldt med kærlighedsbilletter. Billetterne kan være til romantiske oplevelser som en tur i biografen, til hendes yndlingsrestaurant eller andre romantiske overraskelser, som du ved, hun bliver mere end varm om hjertet af. Er også en af de mest romantiske gaver til manden eller kvinden der har alt.

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Dream Portræt Maleri Efter Dine Fotos

Giv en gave, der virkelig betyder noget, med et Dream Portræt Maleri. Baseret på dine personlige fotos, er dette en unik og personlig gave, der vil blive værdsat i mange år.
10% rabatkode: Rabat10

Filmrulle nøglering med 10 billeder

På denne filmrulle nøglering kan du vælge 10 personlige billeder. En super god og personlig gave til en rigtig god pris, og uden tvivl en af de fedeste nøgleringe vi nogensinde har set.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Dig og Mig erotisk spil

Dig og Mig er et erotisk spil du kan spille med din partner, for at bringe jer tættere sammen. I skal bl.a. prøve grænser af, udforske hinandens fantasier og eksperimentere. Et super spil som begge partner uden tvivl vil nyde til fulde.

Jeg elsker dig oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er dedikeret alle dem du elsker! Fortæl din partner, mor, bror, datter eller hvem du nu elsker, at du elsker dem med et Jeg elsker dig oplevelsesgavekort. Gavekortet kan bruges til en lang række oplevelser - se dem alle via linket.

Personlig billedramme "Love" med 10 billeder

Denne personlige Love ramme kan rumme 10 billeder. Fyld den med billeder af dig og din partner, veninde eller mor og giv den som en personlig og/eller romantisk gave til enhver lejlighed.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.

Gavekurve til kæresten

En gavekurv til kæresten er altid en god gaveide, og kan bruges til de fleste anledninger. Giv en lækkert gavekurv til din kæresten, fyldt med lækre produkter, som symboliserer din kærlighed til hende eller ham.

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Daniel Wellington ur gavesæt til mænd

Forkæl ham med et af disse fantastiske Daniel Wellington ur gavesæt til mænd, som består af ur og armbånd. Uret fås også med sort skive, og med andre rem. Både armbånd og ur kan også købes hver for sig. Se hele det flotte udvalg via linket.

IX smykker til mænd

IX Studios laver eksklusive, håndlavede smykker til den moderne mand. Smykkerne er yderst populære - særligt halskæderne og øreringene. Tjek de ikoniske herresmykker ud - de gør sig fantastisk som gaveideer til mænd med stil.
Få 10% rabat på første køb

Hjerteformet chokolade med billeder

Alle elsker at få en god pakke chokolade og med denne gaveide kan du lave personaliserede chokolader, der kan gives til din bedsteveninde, bedstemor eller chokoladeelskende søster. Personlige gaver til hende kan sagtens gøres med chokolade – og du vælger selv, om de skal være med billeder eller et andet personligt tryk.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndjern med lyserød plys

Disse håndjern med lyserød plys er en både sjov, romantisk og vovet gave, du kan give til din partner. Den vil uden tvivl bringe smil på læben når de modtager den, og den vil helt sikkert også bringe jer glæde i soveværelset senere.

Stort personligt chokoladehjerte

Giv et stort personligt chokoladehjerte, til en du har en stor kærlighed til! Du designer selv det store 260 grams chokoladehjerte med billede og en evt. tekst og hilsen. Giv det som alt fra Mors Dags gave til en sød værtindegave til veninden.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Rosenblade

Tilsæt lidt romantik til dit liv med disse smukke rosenblade. Perfekt til at skabe en romantisk stemning for en særlig aften. En sød og tankevækkende gave til din elskede.

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Personaliseret valetinsdagkort i træ

Giv en personlig valentinsgave, i form af et personligt valentinskort i træ. Kortet kan bruges i stedet for et almindeligt kort, eller som en gave i sig selv. Efterfølgende kan det står til pynt i hjemmet. Du vælger selv billde og design.

Personlig valentinsæske med chokolade

Fejr Valentinsdag med en personlig æske chokolade til din partner. En æske chokolade er altid lækkert at modtage, men en personlig æske med billeder er noget helt specielt. Vælg mellem 16-32 stk. chokolade.

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Personlig chokoladeæske med Marabou hjerter

Marabou smager altid godt, men det smager lidt bedre, når chokoladen består af hjerter og en sød personlig hilsen på gaveæsken. Du bestemmer selv, om der skal stå “Jeg elsker dig”, eller en mere personlig hilsen, som du ved, varmer hendes hjerte at læse. Personligt chokolade er desuden gode værtindegaver, og gave som er et hit hos de fleste! Køb evt. 2, hvis du leder efter værtindegaver til par.

Valentine Socks 3-pak: Vis din Kærlighed fra Top til Tå

Vis din kærlighed på en sjov og kreativ måde med disse Valentine sokker. Med tre forskellige romantiske designs er de perfekte til at tilføje lidt ekstra kærlighed til hverdagen. De er også den ideelle gave til Valentinsdag eller bare fordi!

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Monogamy - Testvindende erotisk brætspil

Monogamy er et testvindende erotisk brætspil, som kan være med til at skrue op få både romantikken og erotikken med din partner. I får i løbet af spillet spændende og sexede udfordringer. En fantastisk gave til din partner! Se mere om spillet via linket.

I Deleted Tinder for You Krus

Overrask din partner med denne humoristiske kop, der siger "I Deleted Tinder for You". Denne sjove kop er en fantastisk måde at vise din hengivenhed og engagement på.

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Gaveæske Kærlighed

Vis din kærlighed med denne søde gaveæske, der er fyldt med romantiske godbidder. En perfekt gave til at overraske din elskede på en særlig dag, eller bare fordi.

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet.
10% rabatkode: Rabat10

Personlig XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

iDventure Tin Woodman's Heart Gaveskjuler: Til Den Eventyrlystne

Overrask dine kære med iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjuler. Denne spændende gaveskjuler vil tilføje et element af eventyr til enhver gave. Ideel til den eventyrlystne person i dit liv.

Best Right Swipe Ever Krus

Giv en gave der skaber smil. "Best Right Swipe Ever" krus er en sød og sjov gave til din bedre halvdel. Perfekt til morgenkaffen eller en hyggelig te-stund.

Deeper Connection Julekalender For Par: Til Kærlighedsfulde Decemberdage

Skab dybere forbindelse med din partner i december med denne erotiske julekalender. Den er fyldt med spændende overraskelser, der vil bringe jer tættere sammen.

''Jeg Elsker Dig'' Gavekurv​

Alle elsker en god gavekurv! Overrask din kæreste med alle de lækkerier han eller hun elsker. ''Jeg Elsker Dig'' gavekurven er ideel både til mand og kvinder, og indeholder forskellige lækkert chokolade og en rosévin. Perfekt gaveide til studentergave, jubilæumsgave, valentinsgave til kæresten eller bare fordi han/hun skal forkæles lidt ekstra.

Kyssende Krus 2-pak: Til Romantiske Morgenstunder

Start dagen med et smil med disse Spralla kyssende krus. Perfekt til romantiske morgenstunder eller som en sød gave til det kærlige par. Kærlighed er i luften, og nu også i din kaffe!

Danish Skincare Sæt​​

Hun vil helt sikkert elske dette sæt fra danish skincare. Sættet indeholder skincare wash, skin day protector, skin power treat og skin moisturizer. Alle produkterne er uden skadelige ingredienser. Pakken fås også i en mindre udgave. Genial gave til hende som går op i sin hud.

I Will Always Love You Kop

Udtryk din kærlighed med denne søde kop, der bærer budskabet "I Will Always Love You". En perfekt gave til din elskede, der vil værdsætte denne varme og hjertevarmende besked hver gang de drikker deres morgenkaffe.

At First Sight Tangram Puslespil: Kreativ Hjernevridder

Med At First Sight Tangram puslespil, kan du udfordre dit sind på en sjov og kreativ måde. Dette puslespil er en fantastisk gave til enhver, der elsker en god udfordring og ønsker at stimulere deres tænkning.

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.

Læder nøglering med personligt tryk​

Få lavet en læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ''jeg elsker dig'' eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Herregod Gavekasse (Til Ham)​

Hvis han sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Lækre Chokoladegaver

Chokolade har alle dage været en god værtindegave til kvinder såvel som mænd. Og det er der en grund til! De fleste elsker nemlig chokolade, og bliver glade over at modtage de lækre chokoladegaver. I sær hvis det er eksklusivt chokolade, som man måske ikke selv ville have købt. Tjek de mange lækre chokoldegaver, og lad din mund løbe i vand!

Moët champagnegave sæt med graveret glas

Bobler går man aldrig galt i byen med, hvis du gerne vil overraske. I dette sæt er der både champagneglas og en rigtig lækker Möet & Chandon champagne. Gaven leveres i en eksklusiv kasse.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ''jeg elsker dig'' hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.

Personligt mobilcover med billede

Stort set alle har en smartphone eller en iPhone, og det har hun helt sikkert også. Med et mobilcover kan hun beskytte sin mobil på bedste vis og med et personligt billede på, kan hun hver dag blive mindet om jeres venskab eller forhold. Det er en personlig gave til hende, som hun ikke kan lade være med at bruge.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Romantisk hjertepude

Med en romantisk hjertepude kan du fortælle og vise din kærlighed hver eneste dag. Du kan designe den med et personligt billede og måske give den sammen med en god æske chokolade?

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Den perfekte valentinsgave til ham  2023  – Find den her

Er du klar til at finde den perfekte valentinsgave til ham? I vores liste over valentinsgaver til mænd har vi taget højde for priser og budgetter, så du uanset økonomiske muligheder kan finde den bedste valentinsgave til ham. Husk på, den ikke behøver være hverken dyr eller stor for at gøre godt – det handler i bund og grund blot om at glæde ham.

Brug gerne god tid på at gå vores valentinsgave ideer til mænd igennem, så du er helt sikker på at finde den rette gave til ham.

Vil du også gerne have den perfekte valentinsgave af ham i år? Så kan du med fordel diskret henvende ham til vores guide med årets bedste valentinsgaver til hende – du vil ikke fortryde det!

 

Hvorfor give gaver til valentinsdag?

Valentinsdag er noget, vi har fejret siden 1990’erne. Det er i højere grad blevet en dag, hvor vi fejrer kærligheden til hinanden og gør noget særligt ud af det. Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har taget Valentinsdag mest til sig, er det ikke for sent at begynde – eller at overraske for første gang for den sags skyld. Alle elsker overraskelser, så derfor giver det kun god mening at give ham noget, han virkelig ønsker sig, eller som han endnu ikke ved, han har brug for.

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af dagen, kan du med fordel arrangere en hyggelig udflugt, en lækker middag derhjemme eller måske hjemmebiograf med alt, hvad det indebærer af snacks, popcorn og lækkerier. Valentinsdag må gerne være noget helt særligt – det vil han med al sandsynlighed blive glad for.

 

Hvad er den perfekte valentinsgave til ham?

Den perfekte valenstinsgave til ham er en gave, som du har brugt tid på at finde til ham. Altså en gave som er personlig, eller hvor du ved, at han bliver helt vildt glad for gaven, fordi han ikke regnede med at få det. Det kan både være en gave i sig selv men også en kombination af en mindre gave sammen med en eller anden form for oplevelse, hvor det hele går op i en højere enhed. Evt. en eller flere romantiske oplevelser for 2, i kan have sammen.

Der er mange muligheder for at finde den perfekte valentinsgave til ham, så længe du bare tager udgangspunkt i, hvad du godt ved, han kan lide – så skal han nok blive glad.

Er du ikke helt sikker på, hvad den bedste valentinsgave til ham er, kan du med al sandsynlighed finde inspiration til det i vores liste ovenfor. Der er noget til enhver mand og til enhver smag – så mon ikke der på et tidspunkt i listen er en valentinsgave til ham, der springer dig i øjnene?

 

Giv en sjov valentinsgave til kæresten

Er din kæreste bare ikke en, man giver en romantisk valentinsgave til? Og har du derfor ikke lyst til at troppe op med røde roser og chokolade den 14. februar? Det behøver du bestemt heller ikke, da en god valentinsgave til ham findes i mange former.

Er han mere til en sjov valentinsgave, er det blot at tænke lidt ud af boksen og give ham noget, der kan underholde ham, eller som overrasker så meget, at han ikke kan holde grinet tilbage.

Nogle gode eksempler på sjove gaver til ham kan være:

Sjove gadgets – Var det noget med en løgndetektor eller måske et colakøleskab? Eller hvad med et kølende mini fadølsanlæg? Der er mange sjove gadgets at finde, når først du dykker ned i det. Er han til sådan noget, og bruger han det også, er det bare med at købe det til ham i Valentinsgave 2023 .

Tekniske gadgets – Spiller han meget på konsoller? Eller er det der med droner bare et kæmpe hit og noget, han kan bruge mange timer på? Så giv ham sådan nogle gaver på Valentinsdag 2023 , da det med garanti vil falde i meget bedre jord end en buket røde roser eller en pude med hjerter.

Sjove valentinsgaver med adrenalin – Skal der gerne være fart over feltet hele tiden? Eller er han bare mere til oplevelser end til fysiske ting? Så giv ham et gavekort til ATV, klatring, pistolskydning eller måske en tur i luftballon. Sidstnævnte kan både være sjov og romantisk, hvis det er i selskab med dig!

Så er sjove valentinsgaver til ham bedre end de romantiske og klassiske af slagsen, er der mange muligheder for at finde en gave, han vil kunne lide. Det handler bare om at være kreativ og tænke en smule ud af boksen – så skal du nok komme på noget sjovt, der er lige noget for ham.

 

Romantiske gaver til ham på Valentinsdag og andre mærkedage

Det gode ved vores valentinsgave ideer til mænd er, at det er gaveideer, der alle sammen kan bruges både på Valentinsdag samt på andre mærkedage, hvor du gerne vil give ham noget særligt, der udtrykker din kærlighed.

Der vil selvfølgelig være nogle, der er mere målrettet valentinsdag 2023 end andre, fordi de er mere romantisk oplagt. Men i bund og grund kan du plukke og vælge, som du gerne vil, uanset om du leder efter en romantisk gave til Valentinsdag, eller du søger lidt inspiration til en god gave til ham på en dag, hvor han mindst venter det.

Har du brug for mere inspiration, end hvad du finder i listen her, kan du altid tjekke vores ideer til personlige gaver til ham, geniale gaver til ham eller måske endda listen over gaver til manden der har alt. Vi tør i hvert fald næsten love, at du med garanti går fra siden her med en eller flere gaver, du har lyst til at give ham på både Valentinsdag og på andre særlige dage, hvor han fortjener noget ekstra godt.

 

Hvor dyr skal en valentinsgave til ham være?

Kærlighed er vigtigt i livet, og det kan være kilden til både lykke og glæde i hverdagen. Gaver er også gode at give, men er ikke livsnødvendige. Derfor behøver du ikke stresse over, at valentingaven skal købes ind til et bestemt beløb, eller at det kun er en dyr gave, der dur til noget.

Giv den størrelses gave som du synes, han fortjener, men som du også har plads til i budgettet. Det er ikke beløbet, der er afgørende for, om han bliver glad for gaven. Det er i stedet den indsats og kærlighed, du har lagt i at finde den perfekte gave til ham. For det vil han kunne mærke, så snart du giver ham den.

En god valentinsgave til ham kan derfor koste alt lige fra 100 kroner og op til et par tusinde alt efter, hvad du har lyst til at give. Det vil du også kunne se i vores liste over valentinsdag ideer til ham, da det spænder meget vidt og bredt, hvad de enkelte gaver koster.

 

Husk, det er tanken, der tæller på Valentinsdag

En meget klog tegnefilmsfigur sagde på et tidspunkt, at ”nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest”. Det er et rigtig godt citat at tage udgangspunkt i, når du skal finde en god valentinsgave til din kæreste, mand eller ham, du holder ekstra meget af.

Så uanset om du er ved at være ude i sidste øjeblik, eller du har brugt rigtig lang tid på at planlægge det hele, kan du sagtens glæde ham med en god valentinsgave. Valentinsdag handler i bund og grund ikke om, hvad du giver, eller hvad du har mulighed for at give – men i stedet det, der ligger bag grunden til, at du giver gaven.

Lad derfor endelig være med at stresse over at skulle finde en god valentinsgave til ham, da selv den mindste ting vil være dejligt at få sammen med et godt kærlighedscitat. Dette er også noget, vi har taget forbehold for i vores liste, så du og han kan få den bedste Valentinsdag 2023 .

 

Find mange gode valentinsgave ideer til ham her

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde en valentinsgave til manden, hvis han ikke ønsker sig noget eller generelt bare normalt er svær at finde en gave til. Men, vi lover dig, at det med vores mange valentinsdag ideer til mænd bliver nemmere end nogensinde før at finde og give en rigtig god valentinsgave til ham.

Du får inspiration til:

 • Gaver til manden, der godt kan lide at gå op i sit udseende.
 • Gaver til manden, der elsker romantiske gaver såsom roser, chokolade eller andre lækkerier til ganen.
 • Valentinsgaver til manden, der godt kan lide gadgets og sjove ting.
 • Gaver til ham, der godt kan lide indretning og personlige gaver, der kan hænges op.
 • Romantiske oplevelser som f.eks. spaophold.

Vi er derfor mere end sikre på, at det nok skal lade sig gøre for dig at finde en gave på vores liste, uanset hvad han er til, eller hvilken type han er.

Alle vores gaver er nøje udvalgt fra danske forhandlere, som altid giver gode priser, har produkter i en god kvalitet, og hvor den gode service er i højsædet. Du kan derfor roligt klikke dig videre, hvis du finder den perfekte valentinsgave til ham her på siden.

Det gode ved vores liste er, at du altid kan vende tilbage til den, hvis du på et senere tidspunkt i år ønsker at overraske ham med en gave. Vi opdaterer den også løbende, så du altid kan få gode ideer til, hvad du skal give ham i gave til romantiske eller særlige lejligheder.

Det er så dejligt at glæde andre, og det kommer du med garanti til, når du giver en valentinsgave til ham.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om valentinsgave til ham

Årets bedste valentinsgave til ham, er en betydningsfuld gave, som kommer fra hjertet. Gerne en både romantisk og personlig gave, som også overrasker ham.

Det kan måske lyde af meget, men på vores liste over årets bedste valentinsgaver til ham, har du masser af skønne muligheder af vælge i mellem.

Nogle af årets mest populære valentinsgaver til mænd er:

 • Personlig stjernehimmel plakat
 • Personlig Toblerone med navn
 • Gavekort til en hyggelig og/eller romantisk oplevelse med dig
 • Et parspil – enten romantisk, erotisk eller begge dele
 • Karikaturtegning af jer som par
 • Chokolade med billede
 • En gavekurv med alt det han elsker

Inspiration til alle ovenstående gaveideer, samt mange flere, kan du naturligvis finde i vores guide.

De mest almindelige typer gaver af give til Valentinsdag, er romantiske og personlige gaver. Dog er det allervigtigste, at det er en betydningsfuld gave. På listen ovenfor finder du et stort udvalg af betydningsfulde gaver til ham, som egner sig perfekt som valentinsgave.

Denne artikel er anmeldt af Astrid Petersen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne