Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode gaver til manden der har alt - gaveideer til ham

50+ Vanvittigt Gode Gaver Til Manden Der Har Alt 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vi kender ham alle sammen – han har hundredvis af hobbyer og går aldrig ned på udstyr. Når den nye iPhone eller smartphone kommer er han den første på pletten til få den, og han skifter fjernsyn oftere end vi andre skifter sko. Med andre ord, han er manden der har alt.

Det kan være vanskeligt at finder gode gaveideer til manden der har alt. Det gælder både om det er julegaver til ham, eller hvilken som helst anden gave. For hvis han har alt, hvad skal du så give ham i gave? Sjove gaver? Spiselige gaver? Eller måske personlige gaver til ham?

Faktisk er udtrykket ’’manden der har alt’’ en overdrivelse, for selvfølgelig er der ikke nogle mænd, eller kvinder for den sags skyld, der bogstaveligt talt har alt. Det er en god nyhed for dig, som er på gavejagt efter gode gaver til ham der har alt. For der er stadig masser af gode gaver til ham, som han kan have brug for og vil elske at modtage. Men hvad giver man ham der har alt i gave? Det har vi givet vores bud på her, og lavet en liste over vanvittigt gode gaver til manden der har alt 2021. God fornøjelse og god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over gaver til manden der har alt

De bedste gaver til manden der har alt 2021

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask manden der har alt, med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

50 Ways To Lay Scratch Poster

50 ways to lay skrabe plakaten, er en af de billige gaver til manden der har alt, som samtidig er sjov. Det er en gave, som han helt sikkert ikke har i forvejen, og som i kan få mange gode stunder ud af. Hele 50 gode stunder faktisk. En af de sjove gaveideer til ham, som han uden tvivl vil elske at modtage.

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.
Fra: 1.499,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.
Fra: 129,00 DKK

Kanvastelt til glamping

Glamping er det nye inden for fede oplevelser! Glamurøs camping, hvor du lever i luksus i et telt ude i naturen. Nu kan du få dit helt eget glampingtelt, og slå op i haven eller et sted du camperer. Om du har dit eget telt eller ej, så er glamping noget der skal prøves! Perfekt som en romantisk oplevelse med kæresten.
Fra: 6.579,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Badebalje til voksne

Elsker du et dejligt afslappende bad, men har ikke et badekar? Måske bor du i en lejlighed og har kun brusebad. Intet problem! Med badebaljen til voksne kan du tage et dejligt bad i brusekabinen, i haven eller på terrassen en dejlig sommerdag.
Fra: 999,00 DKK

Bobby Urban Anti-tyverirygsæk

Bobby Urban anti-tyverirygsækken er den perfekte rygsæk til de som bor i storbyen, rejser meget eller taget offentlig transport. Den har både plads til laptop og alle dine andre ting, har hemmelige rum og er sikret med tyveknægte.
Fra: 949,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 299,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Jerrycan Bar med 2 glas

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 2 glas, dåser og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.199,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Stand up paddle board

Kan han eller hun godt lide at være meget aktiv? Så er et stand up paddle board den perfekte gave. Der kan padles i mange timer på sø og på hav. Der følger også en pagaj med i købet.
Fra: 2.189,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Forkælelsespakke

Er forkælelse ikke det, der normalt står højt på listen? Så er det en alletiders gave at give. Der er både aurora øjenmassage, en massagehånd og en rygstøtte med i pakken. Det er forkælelse på højt plan.
Fra: 1.299,95 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Blue Light Briller til skærmkiggeren

Bruges computeren, telefonen eller måske fjernsynet meget er et par Blue Light Briller den perfekte gave. De blokerer for 92% af det blå lys fra skærmen, hvilket giver mindre hovedpine og bedre søvn.
Fra: 479,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Last Man Standing Spil​

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.
Fra: 299,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.
Fra: 229,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Hvad giver man manden der har alt?

Hvad giver man manden der har alt? Det er et spørgsmål, der er ligeså vanskeligt at svar på, som når han spørger ’’hvad skal jeg ønske mig?’’. For det er i bund og grund samme svar du er ude efter. Men bare rolige – der er nemlig masser af gode gaveideer til manden der har alt. Det gælder både om det er gaver til kæresten, din far, bror eller hvilken som helst anden mand der har alt.

På listen over vanvittigt gode gaver til mænd 2021, har du et stort udvalg af gode gaveideer til ham. Hvis du søger endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går endnu dybere ind på de forskellige typer af gaveideer til manden der har alt.

  

Sjove gaveideer til manden der har alt

Sjove gaveideer er altid et hit, også til manden der har alt. En god gaveliste, indeholder mange forskellige typer gaver. Derfor har vi naturligvis også inkluderet sjove gaver til manden der har alt. Få inspiration til sjove gaveideer til ham her:

 • Sjove plakater til ham – Sjove plakater, er en af de gode gaver til manden der har alt, som han ikke kan få for mange af. Der er altid plads til en ekstra sjov plakat et sted, om det er i stuen, på kontoret eller et helt tredje sted. Og hvis der allerede er fyldt op, kan han altid skifte dem ud.
 • Chips- og dip skål – Chips- og dip skålen er ikke bare en sjove gave til ham der elsker chips og dip, der er også en utroligt praktisk gave. Når han modtager den, er du næsten garanteret et godt grin, og hvis han virkelig elsker chips og dip, skal han nok bruge den flittigt.
 • Boksebold til skrivebordet – Boksebolden til skrivebordet er en af de sjove kontorgadgets som er med garanti giver ham et smil på læben når han pakker gaven op. Det er først og fremmest en sjov gave til manden der har alt, men kan også være utrolig brugbar, skulle frustrationerne slå ind når han sidder ved computeren. Hvis han gamer eller arbejder ved en computer, er det kun et spørgsmål om tid.

  

Gode gaver til manden der har alt 30 år – 40 år

Ja, tro det eller ej, allerede i 30-40 års alderen kan nogle mænd have erhvervet sig så mange ting, at de falder ind under kategorien ’’mænd der har alt’’. Her får en omgang god gaveinspiration til gode gaver til manden der har alt 30 år – 40 år:

 • Saphe One trafikalarm – Saphe One trafikalarmen er en af de smarteste gadgets til bilen lige nu. Den hjælper med at forudse alle forhindringerne i trafikken, så du kan slippe for at holde i kø, bøder og ulykker. En helt fantastisk gadget, og generelt en af de bedste gaver til manden der har alt 30 år – 40 år-
 • Champagnesabel – Champagnesablen er den perfekte gave til ham der aldrig går ned på udstyr. Han vil uden tvivl nyde, at vise den frem for både venner og familie. Husk at give den med både en gode og en billige champagne. Den billige så han kan øve sig, og den gode til at skåle og fejre anledningen.
 • Bryg dit eget hjemmelavet øl kit – Gaver som kan konsumeres er super gode gave til manden der har alt. Selvom han har alt tænkeligt grej, udsyr og andre ting, er det altid sjovt at brygge sin egen øl. Og endnu sjovere at drikke den bag efter. En helt fantastisk gave til manden der har alt 30 år – 40 år.

  

Gode gaver til manden der har alt 60 år – 70 år

Hvis du leder efter gode gaver til manden der har alt 60 år – 70 år, er du kommet på noget af en opgave. En ting er at han elsker at erhverve sig mange gadgets, udstyr og andre ting, en anden ting er, at han har haft 60-70 år til at gøre det. Det betyder, at han højst sandsynligt har rigtig mange ting! Men frygt ej, der er stadig mange gode gaver du kan give ham.

 • Massagepistol – Den smarte massagepistol hjælper på skavanker og giver samtidig en formidabel massage. Den vil uden tvivl gøre godt gavn på en krop af ældre dato, og så er den super nem at betjene. Det betyder han helt selv kan bruge den.
 • Gaveæske med snaps – En god gaveæske med snaps, er måske en af de bedste gaver til manden der har alt 60 år – 70 år. Han har måske ikke mange gaveønsker, og han har alt tænkeligt du kan komme i tanke om. Men han kan med garanti altid bruge en ekstra snaps!
 • Robotstøvsuger – Når man bliver 60 år+ er støvsugning måske ikke længere ens favorit aktivitet. Det har moderne teknologi heldigvis givet en god løsning på, nemlig den smarte robotstøvsuger. En robotstøvsuger er uden tvivl en af de bedste gaveideer til ham der har alt 60 år – 70 år.

Leder du efter julegaver til manden der har alt 60 år – 70 år, er chancen for at have er blevet bedstefar stor. Derfor kan du med fordel tjekke vores liste over de bedste gaver til bedsteforældre her.

 

De bedste julegaver til manden der har alt

Gode julegaver til manden der har alt, er gaver der passer til tiden. Til jul er der tradition for at give lidt mere eksklusive og fine gave, kontra f.eks. fødselsdagsgaver. Samtidig, kan du give noget som passer til den kolde juletid, hvor frosten for alvor er sat ind. Her er 3 gode julegaveideer til manden der har alt:

 • Baileys chokoladepulver – Baileys chokoladepulver skal blandes med varm mælk, hvorefter du får en dejlig varm likør drik, men en lille smule alkohol i. En varm drik med alkohol hører julen og den kolde tid til. Se bare på den traditionelle jule gløgg, som er indbegrebet af jul. Prøv i stedet et alternativ som Baileys chokoladepulver drikken. Helt sikker en af de gode julegaver til manden der har alt, som han vil elske at modtage juleaften, eller måske i adventsgave.
 • Gode varme hjemmesko – Et par gode varme hjemmesko, er en fantastisk julegave. Det er netop i vintermånederne at fødderne skal holde varme, og hvilken bedre måde, end med et par Cozy herre hjemmesko.
 • Kay Bojesen træfigur – Måske har han allerede en eller flere Kay Bojesen figur, hvor det selvfølgelig vil være en helt perfekt julegave til ham. Chancen for at han har dem alle, er i hvert fald lille. Kay Bojesen figurer er super flotte dekorationer til hjemmet, som passer i de fleste hjem. Hvis han allerede samler, er det en af de bedste julegaver til ham der har alt. Hvis han ikke samler, kan han altid begynde!
Denne artikel er anmeldt af Anton G. (5/5)
5/5