Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode gaver til manden der har alt - gaveideer til ham

50+ Vanvittigt Gode Gaver Til Manden Der Har Alt 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vi kender ham alle sammen – han har hundredvis af hobbyer og går aldrig ned på udstyr. Når den nye iPhone eller smartphone kommer er han den første på pletten til få den, og han skifter fjernsyn oftere end vi andre skifter sko. Med andre ord, han er manden der har alt.

Det kan være vanskeligt at finder gode gaveideer til manden der har alt. Det gælder både om det er julegaver til ham, eller hvilken som helst anden gave. For hvis han har alt, hvad skal du så give ham i gave? Sjove gaver? Spiselige gaver? Eller måske personlige gaver til ham?

Faktisk er udtrykket ’’manden der har alt’’ en overdrivelse, for selvfølgelig er der ikke nogle mænd, eller kvinder for den sags skyld, der bogstaveligt talt har alt. Det er en god nyhed for dig, som er på gavejagt efter gode gaver til ham der har alt. For der er stadig masser af gode gaver til ham, som han kan have brug for og vil elske at modtage. Men hvad giver man ham der har alt i gave? Det har vi givet vores bud på her, og lavet en liste over vanvittigt gode gaver til manden der har alt 2021. God fornøjelse og god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over gaver til manden der har alt

De bedste gaver til manden der har alt 2021

Netatmo WiFi Vejrstation

Netatmo WiFi vejrstation, gør det muligt nemt kan tjekke vejret fra din smartphone. Den måler både temperatur, nedbør, lufttryk, støjniveau med mere. En super fed gave til alle som elsker gadgets, eller har brug for at tjekke det lokale vejr.
Fra: 999,00 DKK

Champagne Pistol

Med den seje champagnepistol kan du styre trykket fra champagneflasken, og dermed hvor champagnen sprøjtes hen. Sæt gang i festen, og skyd champagnen i munden på dine venner. En super fed festgadget, som få mennesker ejer.
Fra: 519,00 DKK

Champagne Gun

Med denne vanvittigt fede champagne gun, kan du servere champagne på den mest eksklusive og seje måde. Perfekt fest gadget til de som elsker at feste med stil. Åbner du champagne med champagne geværet, vil du uden tvivl blive festens midtpunkt.
Fra: 7.088,00 DKK

Whiskey Dekanter AK 47 Med Glas

Denne flotte AK 47 whiskey dekanter, er uden tvivl en af de fedeste måder du kan opbevare din alkohol på. Samtidig følger der  4 whiskeyglas og stander med. Perfekt gave til whiskey elskeren, som uden tvivl vil pryde rummet hvor whiskeyen opbevares.
Fra: 699,00 DKK

Fuglekasse med kamera

Med denne smarte fuglekasse med kamera, kan du følge med i hvad fuglen laver i kassen døgnet rundt. Bygger den rede? Har den fugleunger? Find ud af den med denne smarte gadget. Den perfekte gave til alle som har fugle i haven.
Fra: 1.159,00 DKK

Sammenklappelig Arbejdsbænk​​

Med denne sammenklappelige arbejdsbænk fra Keter kan han nemt klare gør-det-selv projekterne. Da det kan klappes sammen tager det samtidig meget lidt opbevaringsplads. Den perfekte gaveide til gør-det-selv manden som har alt. Se yderligere info om denne bærbare arbejdsbænk via linket.
Fra: 799,00 DKK

Taylor of Old Bond Barbersæt​

Med dette elegante barbersæt fra Taylor of Old Bond, kan han barbere sig med stil. Sættet indeholder Mach3 skraber, Super Badger barberkost og en flot holder. Sættet er lavet i imiteret elfenben og leveres i en flot gaveæske. Vanvittig fed gaveide til mænd, som sikre den ultimative barbering.
Fra: 1.655,00 DKK

Intex Explorer K2 Oppustelig Kajak

Denne Intex Explorer K2 oppustelige kajak helt sikkert en interessant gave for alle som elsker aktivitet og eventyr. Kajakken har plads til 2 personer og er ideel til floder og søer. Der medfølger 2 årer, håndpumpe, reparations kit og opbevaringstaske. Genial gaveide til den eventyrlystne.
Fra: 1.499,00 DKK

Tungsten Ring – Wood Grå​

Tungsten ringen er fra Abelstedt og lavet af det mest ridsefri metal der eksisterer. Den er 8mm bred. Ringen holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gave til ham som går op i stil og mode.
Fra: 1.199,00 DKK

Jerrycan Bar på 20 liter​

Jerrycan minibar på 20 liter med plads til 4 glas og en flaske af hans yndlings alkohol. Sjov gave som han næsten med garanti ikke ejer i forvejen, og som han heller ikke forventer at få i gave. En af de mere geniale gaveideer til ham som har alt og elsker ting med motor og benzin.
Fra: 1.019,00 DKK

BBQ Brændejern Til Kød​

BBQ brændejernet lader grillmesteren sætte sig personlige præg på de lækre grillbøffer. Han kan både sætte sit egen navn, som en signatur på kødet. Eller han kan brænde gæsternes navne i hver deres grillbøf. Et sjov indslag til grillaftenen, og en helt igennem genial gaveide til grillmesteren. Indeholder stempel, 61 bogstaver og 8 mellemrum.
Fra: 139,00 DKK

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn​

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til ham som elsker biler.
Fra: 895,00 DKK

Gofast GX4 El-Løbehjul​

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver der elsker gadgets. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til ham/hende der skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, job eller andet.
Fra: 2.999,00 DKK

Bobby Hero Anti-tyveri Rygsæk – Sort

Den tyverisikret Bobby rygsæk er en perfekt gave til ham eller hende der tager offentlig transport eller bor i byen. Den er designet så man kun kan gå i den fra den side som vender mod ryggen. Den har skjulte rum og er fremstillet i slidstærkt materiale. Samtidig har en USB lader kabel indbygget. En af de bedste gaver til teenagere såvel som voksne, i fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 749,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

Gavekort Til Adrenalin Spækket Oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Fra: 120,00 DKK

Glas Med Skudhul​

Dette unikke drikkeglas er super cool, og en unik lille gadget til køkkenet. Egner sig særlig godt som en sjov lille gave til jægeren. Samtidig er det også en god gaveide til teenageren som evt. skal flytte hjemmefra, eller manden der har alt. Drik af dette glas, og du er sikker på at du drikker af det sejeste glas i huset!
Fra: 49,95 DKK

Elektrisk Vinproptrækker​

Mød vinproptrækkeren 2.0. Den elektriske proptrækker åbner let din vin på kun 8 sekunder. Placer blot proptrækkeren på toppen af vinflasken, tryk på knappen, og se din vin blive åbnet helt automatisk. En sjov gadget til køkkenet og et godt alternativ til den klassiske manuelle proptrækker. Ideel som en sjove lille gaveide til vinelskeren.
Fra: 219,95 DKK

iRobot Roomba Robotstøvsugere

iRobot Roomba robotstøvsugerne er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og her får du dem oven i købet til en super god pris. Robotstøvsugeren støvsuger selv huset, det kan evt. være når du er på arbejde. Når den er færdig, vender den selv tilbage i ladestationen. En af de bedste gaver til manden der har alt, men hader at støvsuge!
Fra: 2.399,00 DKK

Plakater Til Ham

Selvom han har alt, kan han altid bruge en sjov plakat! Vælg mellem sjove plakater med jokes, citater og definationer, som passer perfekt til mænd. Du kan også vælge de mere kærlige plakater, som fortæller noget godt, om den type person han er. Om det er far, onkel, bror eller andet. En af de sjove gaver til manden der har alt, som man altid kan bruge.
Fra: 149,00 DKK

Fede Multitools

Måske har manden der har alt, allerede et multitool eller to. Men han har helt sikker ikke ligeså fede multitools som disse! De geniale små multitools kommer i adskillige varianter, og samtidig i en flot æske. De er super gode gaveideer til manden der har alt, og egner sig til en hver gave anledning. Alt fra fødselsdagsgave til årsdags gave til ham.
Fra: 87,95 DKK

Georg Jensen Pengeclips

Georg Jensen pengeclips i sterling sølv. Designet til at holde på pengesedlerne, og dermed et godt minimalistisk alternativ til en pung. Kan fås med gravering, får at gøre det til en personlig gave til ham. En af de gode gaver til manden der har alt, som skal bruge hjælp til at holde styr på pengesedlerne. En eksklusiv gaveide, som egner sig perfekt som jubilæumsgave eller bryllupsgave til ham.
Fra: 1.000,00 DKK

Kay Bojesen Træfigurer

Når man har alt, er tendensen ofte at man begynder at samle på noget. Det kunne f.eks. være Kay Bojesen træfigurer. En af de gode gaver til manden der har alt, som giver ham noget at samle på. Og så ved du også hvad du skal give ham næste gang der er en gaveanledning.
Fra: 349,00 DKK

Weber Connect

Mænd som griller og mænd som har alt, er typisk samme type. Det er mænd med mange hobbyer, som ikke går ned på udstyr. Derfor er webers ny Weber Connect grill termometer en af de bedste gaveideer til ham der har alt. Med den kan han grille det perfekte stykke grill kød, og se på mobilen når det er klar.
Fra: 1.199,00 DKK

Saphe One Trafikalarm

Saphe one trafikalarm tilkobles din smartphone, og advarer dig i trafikken. Bl.a. i mod fotovogne, ulykker, stærekasser og andre farer. Med over 650.000 solgte enheder er Saphe One trafikalarmen den meste populære trafikalarm i Danmark. Saphe One trafikalarmen er uden tvivl en af de bedste gaver til manden der har alt, i sær hvis han kører meget i bil. Virker også i udlandet.
Fra: 399,00 DKK

Riofrio Russian Style Excellsius Caviar 30g

Giv noget så eksklusivt i gave som kaviar, og se modtageren blive positivt overrasket, over at du kunne finde den luksuriøse delikatesse. Denne økologiske kaviar kommer fra Rusland, og er lavet på samme traditionelle måde som zarerne gjorde det i gammel tid. En af de mest eksklusive gaver til ham der har alt.
Fra: 700,00 DKK

Gaveæske Med Snaps

Det er ikke kun til julefrokoster hvor en god snaps til silden gør godt. God snaps kan drikkes hele året rundt. I gaveæsken med snaps finder du 8 forskellige økologiske snaps. De kommer tilmed i en flot gaveæske. Ideel som gaver til manden der har alt, og elsker en god snaps til maden.
Fra: 289,00 DKK

Leonardo da Vinci Træmodeller

Minmodeller af Leonardo da Vincis tegninger fra 1400-tallet. Du samler selv de flotte træmodeller baseret på da Vincis tegninger. Vælg mellem katapult, blide og helikopter. En af de gode gaveideer til ham der har alt, som både er sjov at samle, og efterfølgende kan bruges som flot dekoration.
Fra: 189,00 DKK

Umulige Metalpuslespil

De umulige metalpuslespil er en rigtig hjernevrider, og kan være en utrolig frustrerende udfordring! De er en af de sjove gaver til manden der har alt, som er perfekt hvis du vil drille ham lidt med en svær udfordring. De er nemlig næsten umulige at løse! Vælg mellem de mange forskellige modeller.
Fra: 129,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.
Fra: 499,00 DKK

Akupressurmåtte med pude – Acu mat

Der er en ting som selv manden der har alt, ALTID kan bruge, og det er bedre søvn. Det er lige Acu Mat kan give ham. Ved hjælp af måttens akupressurpigge, hjælper den kroppen med at udløse endorfiner og slappe af. Det resulterer en en bedre søvnkvalitet. Acu Mat er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og som ønsker at sove bedre.
Fra: 229,00 DKK

Massagepistol inkl. rejsetaske

Massagepistolen giver ikke kun verdens bedste massage, den hjælper også på skavanker. Der medfølger rejsetaske og 4 hoveder til massagepistolen. Absolut en af de bedste gaver til manden der har alt, julegaver til bedsteforældre eller sportsfolk. Generelt en god gaveide til alle der trænger til en god massage og/eller har ømme muskler.
Fra: 1.199,00 DKK

Porsche 6-cylindret Boxermotor Byggesæt

Her er den ultimative gave til Porsche entusiasten, eller bare den motorglade mand generelt. Med dette Porsche 6-cylindret byggesæt, kan han bygge sin helt egen Porsche motor i skalaen 1:4. Sættet består af 290 dele. En af de gode gaver til manden der har alt, og samtidig er bil nørd eller mekaniker!
Fra: 1.459,00 DKK

Vintage Globe Decanter Til Hans Yndlings Alkohol

Manden der har alt har ofte hans egen hjemmebar, eller som det mindst barskab med alverdens flasker og glas. Denne vitage Globe decanter til hans yndlings alkohol er perfekt til at føje til samlingen. En af de bedste gaver til manden der har alt, og har hjemmebar. Find også de matchende glas.
Fra: 559,00 DKK 449,00 DKK

Rom Gavesæt m. Glas

Diplomatico Reserva Exclusiva 40% rom fra Venezuela, her i eksklusivt gavesæt med 2 glas. Denne rom er en af danskernes foretrukne kvalitets rom. En fantastisk gave til manden der har alt, og samtidig sætter pris på en god kvalitets rom. Ideel som både jubilæumsgave, julegave og fødselsdagsgave til ham.
Fra: 350,00 DKK

Gavepakke Med Præmie Produkter

Her er en af de bedste gaver til manden der har alt, og hvor kun det bedste er godt bok. Gavepakken er nemlig fuld af lækre kvalitets produkter, som har fået særlig anderkendelse for deres kvalitet og smag. Gaveæsken indeholder bl.a. chokolade, kaffe, lakrids og andre lækkerier. En af de gode gaveideer til ham der sætter pris på lækre produkter.
Fra: 450,00 DKK

Naughty Knot

Overrask manden i dit liv, med den absolut bedste gave til manden der har alt – nemlig dig! Bind knuden på dig selv og giv ham en gave han aldrig glemmer. En super sexet overraskelse, som passer perfekt som fødselsdagsgave, årsdags gave og valentinsgave til ham.
Fra: 149,00 DKK

Beard Master Skægfanger

Måske har han mange til, ja næsten alt, men har han et produkt der gør, at du kan slippe for skægstubbe over hele badeværelset? Beard Master skægfangeren kan netop det. En af de gode gaveideer til manden der har alt, som samtidig er utrolig praktisk!
Fra: 149,00 DKK

How To Live With a Huge Penis Bog

Hvis du spørger ham om han kender til problemet siger han helt sikkert ja. How to live with a huge penis bogen, lærer ham præcis det som titlen nævner. En af de sjove gaver til manden der har alt, som kan med stor sikkerhed ikke har i forvejen. Perfekt som adventsgave eller ekstra lille fødselsdagsgave til ham.
Fra: 118,19 DKK

Summerbird Luksus Gavepose

Summerbird luksus gaveposen, er en af de bedste spiselige værtindegaver til chokoladeelskeren! Danmarks bedste chokolade fra Summerbird i en og samme luksuspakke. Oplagt som værtindegave til par såvel som mænd og kvinder enkeltvis. Ja – selv til ham som har alt. Chokolade, er en af de gode gaveideer til manden der har alt, som du kan give ham igen og igen.
Fra: 285,00 DKK

Danmarksæsken Chokolade

Danmarksæsken, er en af de spiselige værtindegaver, som du kan give til hvem som helst. Ikke nok med at du får en flot dekorativ metalæske, så får du også 12 stykker afsindigt lækkert dessert chokolade. En god dansk gave, som er en perfekt værtindegave til værtsfamilie, såvel som den perfekte gave til manden der har alt.
Fra: 130,00 DKK

Økologiske Marcipan Cigarer fra Anker Chokolade

En æske cubanske cigarer, er uden tvivl en af de bedste værtsgaver til mænd du kan give! Men hvad giver du, hvis du ikke kan få fingre i sådan en kasse? Du giver den næst bedste værtsgave til ham – nemlig en æske marcipan cigarer! En oplagt værtsgave nytårsaften eller til herre julefrokosten.
Fra: 175,00 DKK

Airbag Cykelhjelm

Airbag cykelhjelmen er en revolution inden for cykelhjelme. Du har nemlig ikke airbag cykelhjelmen på hovedet, men rundt om halsen. Hvis du vælter, puster cykelhjelmen sig op rundt om dit hoved, ligesom en airbag. Absolut en af de bedste gaver til hende eller ham der har alt, og jævnligt cykler. Læs mere om den fantastiske cykelhjelm via linket.
Fra: 2.300,00 DKK 1.945,00 DKK

Behagelig kugledyne

Kugledynen lægger et behageligt tryk på kroppen, som gør at du slapper mere af og dermed sover bedre. Fås i flere størrelser og både i hvid og grå. Kugledynen er en af de super gode gaver til kvinden der har alt, som ønsker en bedre og behageligere søvn. En anderledes gaveide, som også egner sig perfekt som gaver til manden der har alt.
Fra: 699,00 DKK

En Personlig Bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.
Fra: 79,00 DKK

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.
Fra: 119,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!
Fra: 1.399,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 499,00 DKK 299,00 DKK

Elektrisk Skægbørste​

Den elektrisk skægbørste er ikke kun en sjov gave til ham, men også utrolig praktisk. I hvert fald hvis han har skæg! Den varmes op, hvorefter den nemt glatter skægget ud og retter det til. En af de sjove gaver til ham med skæg, som samtidig er brugbar. Ligeledes er det en af de bedste gaveideer til manden der har alt.
Fra: 399,00 DKK

Nanopresso​

Denne nanopresso maskine er den perefekte gave til ham som elsker kaffe. Med den kan han nemt lave den perfekte kop espresso på farten. Om det er i bilen, i toget eller på kontoret. Du kan både anvende eget friskmalet kaffe eller kaffekapsler i denne portable espressonbrygger. På den måde kan han nyde sin yndlingskaffe lige hvor og hvornår han vil.
Fra: 819,00 DKK

Polariod InstantKamera​

Forevig jeres minder med fysiske billeder som i kan hænge op eller sætte i et fotoalbum. Med polaroid instakameraet kan du printe billederne med det samme de bliver taget. Kameraet har adskillige smarte funktioner som selvudløser, automatisk blitz og forskellige billedeformater. Oplades nemt via USB. En af de sjove gaver til kæresten som samtidig er personlig. Ideel som fødselsdagsgave.
Fra: 1.019,00 DKK

Tandem Faldskærmsudspring​

Vil du gerne give en oplevelse i gave som ALDRIG bliver glemt? Så finder du ikke en meget bedre gaveide end et gavekort til faldskærmsudspring. Springet er et tandemspring ved Nordjysk faldskærmsklub. Genial oplevelsesgave til de som elsker fart og adrenalin.
Fra: 2.199,00 DKK

Chokolade-fontæne​

Folk er helt vilde med denne lækre chokoladefontæne! Det vil personen du skal give gave helt sikkert også blive hvis de kan lide chokolade. Og hvem kan ikke det? Det er kun fantasien som grænser for hvad man kan dybbe i den lækre flydende chokolade. Jordbær, skumfiduser, konfekt osv. Chokoladefontænen fås også i en lille udgave.
Fra: 199,00 DKK

Bubble Waffle Jern

Manden der har alt, har naturligvis allerede et almindeligt vaffeljern. Men har han et bubble waffle jern? Bubble waffle jernet er vaffeljernet 2.0, og tager vafler til det næste gastronomiske niveau! En af de geniale gaveideer til man der har alt, som han uden tvivl vil elske at bruge!
Fra: 289,00 DKK

3D Printer Pen i Blå​

3D printer pennen gør det muligt at tegne 3D figurer i den fri luft. Pakken indkluderer 3D pen, oplader, filameter i 3 forskellige farver (det der bruges til at printe) og en brugermanual, så du nemt kan lære hvordan den bruges. Perfekt gaveide til børn fra 8 år såvel som kreative voksne.
Fra: 499,00 DKK 249,00 DKK

Retro Popcornmaskine i 50’er Stil​

Retro popcornmaskinen i 50’er stil er ikke kun en genial køkken gadget til at lave popcorn i. Den er også super fed og dekorativ at have til at stå fremme. Samtidig er den super nem at betjene. Hæld popcornkernerne i, placer skålen under, tænd på knappen og popcornene kommer ud. Perfekt gave til hende eller ham som elsker retro stil.
Fra: 279,00 DKK

Ølkøler i Rustfrit Stål​

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan grillmesteren holde hans øl kold mens han står og griller i sommervarmen. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til grillmesteren som elsker en god KOLD øl mens han griller.
Fra: 39,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højttaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl. Perfekt gaveide til ham som elsker fede gadgets.
Fra: 299,00 DKK

Storm Glass Vejrstation​

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket. Super fed gave til ham som har alt.
Fra: 289,00 DKK 189,00 DKK

Nutella Spand 3 kg​

Kender du en som elsker nutella? Giv ham hans helt egen 3 kilos nutella spand, og der vil med garanti gå noget tid før han har arbejdet sig igennem den. En sjov gave til alle som elsker nutella! Ideel som sjov gave til fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller studendergaver.
Fra: 359,00 DKK

Vakuumpakker Til Kød, Frugt og Grøntsager​

Med denne geniale vakuumpakker kan du nemt vakuumpakke både kød, grøntsager og frugt. Brug den til at holde dit frugt og grønt frisk, eller brug den til at fryse kød i fryseren. Er også perfekt til sous vide tilberedning. Vakuumpakket mad holder sig srisk i op til 5 gange så lang tid! En af de bedste køkken gadgets, som er en oplagt gaveide til mor og far.
Fra: 319,00 DKK

Elite Japansk Santoku kniv 18cm

Med denne Japanske Elite Santoku køkkenkniv, kommer din han helt sikkert til at bruge mere tid i køkkenet eller ved grillen. Kniven er fremsillet i Japan, og lavet efter en traditionel japansk metode. Kniven kommer med 1 års skarphedsgaranti. En perfekt gave til ham som aldrig går ned på udstyr.
Fra: 895,00 DKK

Avocado Multiværktøj​

Avocadoen er en fantastisk frugt! Med avocado multiværktøjet kan du nemt åbne avocadoen, fjerne stenen og efterfølgende skære den ud i fine strimler. Denne køkken gadget er helt genial, og et must for avocado elskere! Den er lavet i plastik og tåler opvaskemaskine. Kender du en som elsker avocadoer? Så er det her en af de bedste gaveideer til hende/ham!
Fra: 99,00 DKK

Elektrisk Skateboard​

Det elektriske skateboard kommer med forbedret grip og stødabsobering. Med en fjerbetjening kan du styre hastigheden på boardet, som har flere hastighedsniveauer. Helt op til 39 km/t. En fed gave til manden der har alt, såvel som teenagedrengen!
Fra: 4.900,00 DKK 4.000,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaver som der kan drikkes eller spises, er super gode gaveideer til ham der har alt. Sættet her er uden tvivl en de bedste gaver til manden der har alt, og samtidig elsker en god øl.

Boksebold Til Skrivebordet Kontor Gadget

Boksebolden til skrivebordet er en super sjov gadget til kontoret. Den sættes fast på bordet, og kan efterfølgende bruges til at afreagere med en lige højre. En af de sjove gaver til manden der har alt, som samtidig kan bruges som et redskab til afstressning.

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask manden der har alt, med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Star Wars Stormtrooper Karaffel

Hvis ham du leder efter gave til er Star Wars fan, whiskey drikker og samtidig er ”manden der har alt typen”, ser du her den ultimative gave til ham. Star Wars stormtrooper karaffel formet som stormtrooper hjelmen, kan rumme 750ml af hans yndlings drik. En af de bedste gaver til manden er har alt, og samtidig er Star Wars fan.

50 Ways To Lay Scratch Poster

50 ways to lay skrabe plakaten, er en af de billige gaver til manden der har alt, som samtidig er sjov. Det er en gave, som han helt sikkert ikke har i forvejen, og som i kan få mange gode stunder ud af. Hele 50 gode stunder faktisk. En af de sjove gaveideer til ham, som han uden tvivl vil elske at modtage.

Hvad giver man manden der har alt?

Hvad giver man manden der har alt? Det er et spørgsmål, der er ligeså vanskeligt at svar på, som når han spørger ’’hvad skal jeg ønske mig?’’. For det er i bund og grund samme svar du er ude efter. Men bare rolige – der er nemlig masser af gode gaveideer til manden der har alt. Det gælder både om det er gaver til kæresten, din far, bror eller hvilken som helst anden mand der har alt.

På listen over vanvittigt gode gaver til mænd 2021, har du et stort udvalg af gode gaveideer til ham. Hvis du søger endnu mere inspiration, kan du læse med nedenfor, hvor vi går endnu dybere ind på de forskellige typer af gaveideer til manden der har alt.

  

Sjove gaveideer til manden der har alt

Sjove gaveideer er altid et hit, også til manden der har alt. En god gaveliste, indeholder mange forskellige typer gaver. Derfor har vi naturligvis også inkluderet sjove gaver til manden der har alt. Få inspiration til sjove gaveideer til ham her:

 • Sjove plakater til ham – Sjove plakater, er en af de gode gaver til manden der har alt, som han ikke kan få for mange af. Der er altid plads til en ekstra sjov plakat et sted, om det er i stuen, på kontoret eller et helt tredje sted. Og hvis der allerede er fyldt op, kan han altid skifte dem ud.
 • Chips- og dip skål – Chips- og dip skålen er ikke bare en sjove gave til ham der elsker chips og dip, der er også en utroligt praktisk gave. Når han modtager den, er du næsten garanteret et godt grin, og hvis han virkelig elsker chips og dip, skal han nok bruge den flittigt.
 • Boksebold til skrivebordet – Boksebolden til skrivebordet er en af de sjove kontorgadgets som er med garanti giver ham et smil på læben når han pakker gaven op. Det er først og fremmest en sjov gave til manden der har alt, men kan også være utrolig brugbar, skulle frustrationerne slå ind når han sidder ved computeren. Hvis han gamer eller arbejder ved en computer, er det kun et spørgsmål om tid.

  

Gode gaver til manden der har alt 30 år – 40 år

Ja, tro det eller ej, allerede i 30-40 års alderen kan nogle mænd have erhvervet sig så mange ting, at de falder ind under kategorien ’’mænd der har alt’’. Her får en omgang god gaveinspiration til gode gaver til manden der har alt 30 år – 40 år:

 • Saphe One trafikalarm – Saphe One trafikalarmen er en af de smarteste gadgets til bilen lige nu. Den hjælper med at forudse alle forhindringerne i trafikken, så du kan slippe for at holde i kø, bøder og ulykker. En helt fantastisk gadget, og generelt en af de bedste gaver til manden der har alt 30 år – 40 år-
 • Champagnesabel – Champagnesablen er den perfekte gave til ham der aldrig går ned på udstyr. Han vil uden tvivl nyde, at vise den frem for både venner og familie. Husk at give den med både en gode og en billige champagne. Den billige så han kan øve sig, og den gode til at skåle og fejre anledningen.
 • Bryg dit eget hjemmelavet øl kit – Gaver som kan konsumeres er super gode gave til manden der har alt. Selvom han har alt tænkeligt grej, udsyr og andre ting, er det altid sjovt at brygge sin egen øl. Og endnu sjovere at drikke den bag efter. En helt fantastisk gave til manden der har alt 30 år – 40 år.

  

Gode gaver til manden der har alt 60 år – 70 år

Hvis du leder efter gode gaver til manden der har alt 60 år – 70 år, er du kommet på noget af en opgave. En ting er at han elsker at erhverve sig mange gadgets, udstyr og andre ting, en anden ting er, at han har haft 60-70 år til at gøre det. Det betyder, at han højst sandsynligt har rigtig mange ting! Men frygt ej, der er stadig mange gode gaver du kan give ham.

 • Massagepistol – Den smarte massagepistol hjælper på skavanker og giver samtidig en formidabel massage. Den vil uden tvivl gøre godt gavn på en krop af ældre dato, og så er den super nem at betjene. Det betyder han helt selv kan bruge den.
 • Gaveæske med snaps – En god gaveæske med snaps, er måske en af de bedste gaver til manden der har alt 60 år – 70 år. Han har måske ikke mange gaveønsker, og han har alt tænkeligt du kan komme i tanke om. Men han kan med garanti altid bruge en ekstra snaps!
 • Robotstøvsuger – Når man bliver 60 år+ er støvsugning måske ikke længere ens favorit aktivitet. Det har moderne teknologi heldigvis givet en god løsning på, nemlig den smarte robotstøvsuger. En robotstøvsuger er uden tvivl en af de bedste gaveideer til ham der har alt 60 år – 70 år.

Leder du efter julegaver til manden der har alt 60 år – 70 år, er chancen for at have er blevet bedstefar stor. Derfor kan du med fordel tjekke vores liste over de bedste gaver til bedsteforældre her.

 

De bedste julegaver til manden der har alt

Gode julegaver til manden der har alt, er gaver der passer til tiden. Til jul er der tradition for at give lidt mere eksklusive og fine gave, kontra f.eks. fødselsdagsgaver. Samtidig, kan du give noget som passer til den kolde juletid, hvor frosten for alvor er sat ind. Her er 3 gode julegaveideer til manden der har alt:

 • Baileys chokoladepulver – Baileys chokoladepulver skal blandes med varm mælk, hvorefter du får en dejlig varm likør drik, men en lille smule alkohol i. En varm drik med alkohol hører julen og den kolde tid til. Se bare på den traditionelle jule gløgg, som er indbegrebet af jul. Prøv i stedet et alternativ som Baileys chokoladepulver drikken. Helt sikker en af de gode julegaver til manden der har alt, som han vil elske at modtage juleaften, eller måske i adventsgave.
 • Gode varme hjemmesko – Et par gode varme hjemmesko, er en fantastisk julegave. Det er netop i vintermånederne at fødderne skal holde varme, og hvilken bedre måde, end med et par Cozy herre hjemmesko.
 • Kay Bojesen træfigur – Måske har han allerede en eller flere Kay Bojesen figur, hvor det selvfølgelig vil være en helt perfekt julegave til ham. Chancen for at han har dem alle, er i hvert fald lille. Kay Bojesen figurer er super flotte dekorationer til hjemmet, som passer i de fleste hjem. Hvis han allerede samler, er det en af de bedste julegaver til ham der har alt. Hvis han ikke samler, kan han altid begynde!
Denne artikel er anmeldt af Anton G. (5/5)
5/5