Black Friday tilbud - årets bedste black friday deals
Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Black Friday 2024 - Årets bedste tilbud

Black Friday falder i år d. 24 november 2023.

Er du på jagt efter de bedste tilbud til Black Friday 2024 ? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet årets bedste Black Friday tilbud 2024 . Vi har gennemsøgt de danske webshops, og fundet årets bedste deals. Dermed kan du sikre dig, at du får del i de bedste rabatter, og gør en god handel på årets største shoppingdag.

Der er igen i år mulighed for at spare rigtig mange penge, og gøre vanvittigt gode kup. De forskellige tilbud vi har samlet, er fra webshops i forskellige interessante kategorier. Der er noget for en hver smag. Det gælder både om du er på udkig efter gode deals til dig selv, eller du leder efter gode julegaver til familie og venner. Dertil er der ikke kun Black Friday tilbud, men også Black Weekend og Black Week, som strækker sig over en længere periode. Gå på opdagelse i de mange spændende tilbud nedenfor, eller naviger direkte til den kategori du er interesseret i ovenfor.

Vores favorit butikker

De bedste Black Friday tilbud lige nu

Til
Pris - slider
Pris - inputs
DKK
DKK
Henter...

Black Friday i Danmark

Black Friday i Danmark har for alvor taget fat de seneste år. Hvert år stiger salgene markant, og flere butikker har meldt ud, at de forventer at Black Friday 2024 bliver større end nogensinde før i Danmark.

Flere og flere både webshops og fysiske butikker hopper hvert år med på Black Friday vognen. Mange kalder dagen for årets største shopping dag, og de giver helt vanvittige tilbud og rabatter på alt fra elektronik til modetøj. Både på dagen, ugen op til og i weekenden, kan du derfor forvente alt fra 10-95% rabat på udvalgte varer. Der er kun en konklusion med alle de store rabatter og tilbud – danskerne elsker Black Friday.

    

Køb dine julegaver på Black Friday

Da Black Friday ligger i slut november, har mange danskere fået den geniale idé, at lave deres julegavekøb på dagen. Dermed er det efterhånden tradition, at Black Friday for alvor skyder julesalget i gang. Det har også resulteret i, at salget fra Black Friday og julesalget hos mange webshops, består af hele 30-50% af årets omsætning.

Ofte kan du få gode Black Friday tilbud på årets største julegavehits. Du kan derfor spare mange penge ved at købe julegaver til børn, såvel som voksne, på årets store tilbuds dag. Julegaverne skal jo alligevel købes, så hvorfor ikke lave dine julegaveindkøb hvor du kan spare store summer penge? Og hvorfor stoppe ved julegaverne, adventsgaverne og mandelgaven er også oplagt at få overstået, nu du kan spare penge på dem. Så er julegaveræsset også over, og du kan slappe af i løbet af december. Det er da en win-win.

De produkter som er et hit til jul hvert år, er der stort set altid gode rabatter at hente på. F.eks. er der altid Black Friday tilbud på LEGO, cykler, rejser og i stor grad elektronik. Et af årets absolut største julegavehits 2024 , bliver den længe ventede Playstation 5. Du kan være helt sikker på, at der er rigtig mange Black Friday Playstation 5 tilbud hos de forskellige forhandlere. Ikke kun hos de store butikker som Elgiganten og Power, men også hos de mindre webshops, hvor der måske endda kan være endnu mere rabat at hente.

 

Black Week og Black Weekend

Black Friday? Black Week? Black Weekend? Ja – butikkerne er i høj grad kreative, og de bygger på Black Friday traditionen med endnu flere tiltag. Nogle butikker har endda Black november, hvor der føres forskellige tilbud i hele november måned.

De fleste butikker starter Black Friday tilbuddene kl. 00.01 på selve dagen, den 24. november 2024 . Hertil åbner flere op for nye tilbud i løber af hele weekenden, som kaldes Black Weekend. Den løber lørdag og søndag, hvor nogle også vælge at køre dem henover mandagen på den såkaldte Cyber Monday.

Hertil er flere webshops og butikker gået endnu længere, de starter nemlig Black Friday sæsonen med at lave tilbud helt fra mandagen op til Black Friday. Det kaldes for Black Week. Ligesom med Black Weekend, åbnes der typisk op for forskellige tilbud de forskellige dage. På den måde sikre butikkerne nemlig, at de besøgende kommer igen flere gange.

Af store webshops som har udvidet tilbudsperioden udover selve dagen, kan bl.a. nævnes Boozt.com og Elgiganten.

 

Hvornår er det Black Friday?

Det er Black Friday fredag d. 25. november 2024 . Black Friday online tilbud starter typisk allerede 00.01 samme dato. Det kan derfor godt betale sig, at side klar allerede torsdag aften, og gøre dine køb når vi rammer midnat.

Black Friday falder altid på den sidste fredag i november måned, som også er dagen efter Thanksgiving i USA. Her har du en oversigt over hvornår dagen falder de næste år frem:

  • Fredag d. 27. november 2020
  • Fredag d. 26. november 2021
  • Fredag d. 25. november 2022
  • Fredag d. 24. november 2023
  • Fredag d. 29. november 2024
 

Se evt. vores Black Friday tæller øverst på siden, for hvor lang tid der går, før næste Black Friday finder sted.

 

Hvorfor hedder det Black Friday?

Hvorfor hedder det Black Friday? Det er et spørgsmål som mange nok har tænkt over, men de færreste rent faktisk ved. Hvis du undersøger sagen, vil du opleve at der også er mange delte meninger omkring det.

Ifølge Wikipedia, var Black Friday et term der blev brugt at Philadelphias politi, til at beskrive den store mængde forstyrrende fodgængere og trafik, på dagen efter Thanksgivning. Brugen heraf stammer helt tilbage til 1961. Senere hen omkring 20 år senere, begyndte man at forklare, at Black Friday navnet repræsentere det tidspunkt på året, hvor butikker begynder at få større indtjening. Heraf, at de gik fra er være ’’in the red’’ til ’’in the black’’, hvor at være ’’i det røde’’ betyder, at man bruger flere penge end der bliver tjent. ’’At være i sort’’, betyder derimod at man laver overskud.

      

Hvornår startede Black Friday traditionen?

I USA har Black Friday, dagen efter Thanksgivning, repræsenteret starten på sæsonen for juleindkøb. Det var dog først senere hen, at man begyndte at bruge navnet ’’Black Friday’’ omkring dagen.

I Danmark kom den amerikanske shopping dag frem i starten af 00’erne. Her forsøgte butikker sig med koncept som var USA’s største shopping dag, og med god succes. Nu her små 10 år efter, er Black Friday i Danmark en kæmpe succes, og en dag både butikker og forbrugere i stor stil ser frem til. Populariteten af Black Friday stiger år efter år, og det er en udvikling der ikke ser ud til at stoppe lige foreløbig.

      

Hvad skal jeg gøre for at få de bedste Black Friday tilbud?

Hvis du vil sikre dig de absolut bedste tilbud på Black Friday 2024 , så vil jeg anbefale dig at gemme denne side. Vi vil løbende opdatere siden med de bedste tilbud, deals og rabatter – også på selve dagen og helt til Cyber Monday (mandagen efter). På den måde kan du sikre dig, at du hele tiden er opdateret på de bedste tilbud. Husk på, at mange butikker har begrænset antal på deres bedste tilbud og produkter. Derfor er det en fordel for dig, at du hele tiden holder dig opdateret. Så undgår du nemlig at gå glip af årets største og bedste tilbud.

Hvis du ønsker at blive kontaktet direkte når der kommer nye skarpe Black Friday tilbud, så kan du også tilmelde dig Det Geniale Nyhedsbrev. Her vil du være en del af de første, som får besked når der kommer nye tilbud og rabatter.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag de bedste nye tilbud, rabatter og deals op til Black Friday og andre shopping dage

Hvorfor er det en fordel at handle online?

Der er flere fordele for dig, ved at handle online frem for fysiske butikker. Det gælder både dine julegaver, såvel som andre produkter. For det første får du leveret dine varer lige til døren. Du skal ikke bruge tid og penge på, at gå alle butikkerne igennem, for at finde det du søger. Det er i sær en fordel op til julegaveindkøb, hvor der kan være godt gang i julegaveræsset hele december måned.

Dertil er det en fordel at handle online, fordi at webshops typisk kan sælge produkter billigere, end fysiske butikker. Det kan de, fordi de ikke skal bruge penge og ressourcer på butikslokale og butiksansatte. De skal blot have et varelager, og måske nogle ansatte til lager og den daglige drift. Det gør at webshops kan komme ud med et større overskud pr. solgt vare, og dermed sænke priserne i forhold til den fysiske butik.

 

Andre store shopping dage

Udover Black Friday, er der også andre store shopping dage i Danmark, hvor der er gode tilbud og store rabatter at hende. De mest kendte, udover Black Friday, er Cyber Monday og Singles Day.

 

Cyber Monday

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday weekenden. Mange webshops og butikker vælger, at kører tilbud weekenden over, helt fra Black Friday til Cyber Monday. Cyber Monday er oprindeligt online butikkers svar på Black Friday. Dog holder de fleste webshops i dag begge dele.

 

Singles Day

Singles dag er en forholdsvis ny shopping dag i Danmark. Den falder d. 11/11 og er en kinesisk shopping dag, som oprindeligt fejrede stoltheden i at være single, hvor man købte en gave til sig selv. Singles Day er i dag både for singler og folk i forhold – en dag hvor man gør noget godt for sig selv. Typisk med en gave. Dagen er som sagt ny i Danmark, men flere store butikskæder tror på, at dagen på sigt kan blive ligeså står som Black Friday.

 

Sådan undgår du at blive snydt af falske tilbud

Black Friday er som sagt årets største shopping dag, ikke kun i Danmark, men verden over. Det er der desværre folk med dårlige hensigter der tager udnytter. Derfor har vi her samlet nogle råd du kan benytte, så du sikrer dig en reel handel på Black Friday, og at du ikke bliver snydt.

Brug en troværdig kilde til dine tilbud – Her på Geniale Gaver har vi udelukkende samlet tilbud fra troværdige danske webshops og samarbejdspartnere. Alle forhandlerne er håndplukket og nøje udvalgt. Du er derfor altid sikret, at de forhandlere du finder hos Geniale Gaver er 100% troværdige.

Opret prisalarmer – Få besked om gode tilbud med Pricerunners prisovervågninger. Opret overvågninger for specifikke produkter, og modtag automatisk besked, når prisen falder. Du kan vælge at få besked, når prisen går ned eller når produktet når en bestemt pris, du har valgt og du administrere nemt dine prisovervågninger under din profil.

Handle ved danske webshops – Black Friday finder som sagt sted verden over. Der vil derfor også være mange tilbud fra udenlandske webshopper. Vi anbefaler, at du holder dig til danske webshops. Hvis du vælger en udenlandsk webshops, anbefaler vi at du stoler 100% på dem og har handlet ved før.

Tjek tidligere anmeldelser – Hvis du er det mindste i tvivl om en side er reel, dansk såvel som udenlandsk, bør du altid tjekke tidligere anmeldelser. Det kan du gøre ved en simpel Google søgning. Søg på webshoppens navn efterfuldt af ’’anmeldelser’’ eller ’’reviews’’. På den måde undgår du at hoppe i en fælde som andre måske tidligere har gjort.

Denne artikel er anmeldt af Peter Sejr (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne