Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Hop direkte til de bedste Black Friday tilbud 2020 til...

Black friday gadgets kategori
Gadgets og elektronik
Black friday bolig og indretning kategori
Bolig og indretning
Black friday fashion kategori
Tøj, skønhed og smykker
Black friday hårde hvidevarer kategori
Køkken + hårde hvidevarer
Black Friday hobby kategori
Hobby og gør-det-selv
De bedste julegaver til børn under 10 år
Børn og baby
Andre gode black friday tilbud
Andre gode tilbud

Black Friday 2020 - Årets bedste tilbud

Black Friday falder i år d. 27 november 2020.

Er du på jagt efter de bedste tilbud til Black Friday 2020? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet årets absolut bedste Black Friday tilbud 2020. Vi har gennemsøgt de danske webshops, og fundet årets bedste deals. Dermed kan du sikre dig, at du får del i de bedste rabatter, og gør en god handel på årets største shoppingdag.

Der er igen i år mulighed for at spare rigtig mange penge, og gøre vanvittigt gode kup. De forskellige tilbud vi har samlet, er fra webshops i forskellige interessante kategorier. Der er noget for en hver smag. Det gælder både om du er på udkig efter gode deals til dig selv, eller du leder efter gode julegaver til familie og venner. Dertil er der ikke kun Black Friday tilbud, men også Black Weekend og Black Week, som strækker sig over en længere periode. Gå på opdagelse i de mange spændende tilbud nedenfor, eller naviger direkte til den kategori du er interesseret i ovenfor.

Gadgets og elektronik Black Friday tilbud 2020

Painhunter Black Friday Tilbud

Black Friday tilbud på massagepistol fra Painhunter. Tilbuddet gælder fra 27-30 nov. 2020. Et vanvittigt godt Black Friday tilbud, og god mulighed for at spare penge på julegaverne!

Coolstuff Black Friday Tilbud

Coolstuff sælger de fedeste gadgets og gaver til både børn og voksne. Både hobby, teknik, spil og ting til hjemmet. Hos Coolstuff finder du nogle af de bedste Black Friday tilbud i år. De vil løbe hele Black Week.

Proshop Black Friday Tilbud

Hos Proshop kan du købe alt fra computere og gadgets til køkkenapperater og hobbyartikler. Proshop vil igen i år holde tilbudsfest og have vanvittigt gode Black Friday tilbud 2020. Tjek de mange deals!

Coolshop Black Friday Tilbud

Coolshop har et stort udvalg af bl.a. spil, konsoller, legetøj, gadgets og m.m. Coolshop har udmeldt at det i år bliver den største Black Friday/ Black Week i deres historie. Mon de har Black Friday tilbud på Playstation 5?

HiFi Klubben Black Week Tilbud

HiFi Klubben har Black Week tilbud hele ugen op til Black Friday og weekenden med. En fantatisk mulighed for at spare penge på høj kvalitets HiFi udstyr. Måske endda sikre dig et par billige julegaver?

ComputerSalg Black Friday Tilbud

ComputerSalg er en online mega store som har mere end 1.400.000 produkter i deres sortiment! Mon ikke du kan finde nogle gode Black Friday deals her? Køb evt. dine julegaver tidligt og spar penge.

Phonetrade Black Week Tilbud

Hos Phonetrade kan du få 2. hand mobiltelefoner til en super skarp pris. Se Phonetrades Black Friday tilbd som løber hele Black Week. Der er gode rabatter på iPhones og smartphones!

MerchShark Black Friday Tilbud

MerchShark har et stort udvalg af film og spil merchandise. Bl.a. Harry Potter, Star Wars, Marvel og mange andre. Se det fede udvalg og deres mange gode Black Friday tilbud på merchandise.

GoFast Løbehjul Black Friday Tilbud

GoFast løbehjul kører med et helt vanvittigt Black Friday tilbud på elektrisk løbehjul. Der er meget begrænset antal, så skynd til at gør årets køb og sikre dig dit løbehjul! Også en super god gaveide til julegave i år.

Superprice Black Friday Tilbud

Spar op til 60% på gamingudstyr hos Superprice. Der vil være super gode Black Friday tilbud på gaming samt tablet og smartphone udstyr. Tilbud løber hele Black Week.

PrisPresseren Black November Tilbud

PrisPresseren har et kæmpe udvalg af elektronik, mobil tilbehør og meget andet. Der er besparelser på op til 80% rabat. Se de mange gode Black Friday tilbud 2020.

Smartery Black Friday Tilbud

Smartery har bl.a. smart home produkter, gadgets, elektronik, droner og mange andre fede ting. Gå ikke glip af deres mange gode Black Friday tilbud 2020.

Bolig og indretning Black Friday tilbud 2020

Citatplakat Black Friday Tilbud

Citatplakat giver 25% rabat på deres Black Friday tilbud 2020. Fantastisk mulighed for at købe personlige og sjove julegaver til familien. Se det store udvalg og de mange gode tilbud.

Georg Jensen Black Friday Tilbud

Få gode Georg Jensen Damask Black Friday tilbud 2020! Tilbud starter fra fredag d. 27 nov. med 20% rabat. I løbet af Black Friday kommer der yderligere 3 timer eksklusive tilbud løbende.

SACKit Black Week Tilbud

SACKit sælger kvalitets livsstilsprodukter. Her i blandt eksklusive sækkestole, loungemøbler og højttalere. SACKit har adskillige gode tilbud i løbet af hele Black Friday 2020, og Black Week, med op til 75% rabat.

Sengefabrikken Black Weekend Tilbud

Sengefabrikken sælger senge, topmadrasser, madrasser, dyner og hovedpuder af høj kvalitet. I år har de super gode Black Friday tilbud med op til 70% rabat. Tilbuddene løber over hele Black Weekend.

Sinnerup Black Weekend Tilbud

Hos Sinnerup kan du få alt det bedste indenfor livsstil og boligindretning. Sinnerup har Black Friday tilbud hele Black Weekend 2020, fra fredag til søndag. Bl.a. med store rabatter på møbler, køkken, living og mode.

PAPAPAPA Black November Tilbud

PAPAPAPA sælger plakater, canvas og akustik til boligindretningen. Der vil være gode deals og tilbud at hente på Black Friday. Oplagt sted at købe dine julegaver til super gode priser.

Coop Shopping Black Friday Tilbud

Coop har alt fra boligtilbehør, til køkkenudstyr, cykler og legetøj. Coop har nogle af de bedste Black Friday tilbud 2020. Mon ikke du kan finde nogle sager du kan bruge? Måske julegaver til familien?

IWAO Massagestole

IWAO sælger eksklusive massagestole. De har Danmarks bedste massagestole til de bedste priser, og super gode Black Friday tilbud 2020. Grib chancen og få din massagestol til tilbudspris.

Likehome Black Weekend Tilbud

Likehome kører hårdt med Black Friday tilbud hele weekenden i år. De har rabatter med op til 80% besparinger. Super gode Black Friday tilbud på møbler og interiør!

Plakatdyr Black November Tilbud

Plakatdyr har et stort udvalg af flotte plakater, både til boligen, børn og byplakater. De kører med Black November tilbud, hvor du får 50% rabat i hele november måned!

Bahne Black Friday Tilbud

Bahne har Black Week tilbud på 20% rabat på tusindvis af varer. Både ting til boligen og mode. Med det store udvalg er det en oplagt mulighed for at få købt julegaverne billigt i år. Se de mange gode Black Friday tilbud.

Tøj, skønhed og smykker Black Friday deals 2020

Guldsmed Østergaard Black Days

Guldsmed Østergaard kører i år skarpe Black Days tilbud med 20% rabat på hele shoppen. Black Days tilbuddende gælder fra ons. d. 25 nov til og med Cyber Monday.

Billig Parfume Black Friday Tilbud

Billig Parfume har Black Week og Black Friday tilbud med op til 75% rabat. Der er tilbud på parfumer fra kendte mærker som Lacoste, Hugo Boss, Calvin Klein, Marc Jacobs, Burberry, Abercrombie & Fitch og mange andre.

qUINT Black Friday Tilbud

qUINT har Danmarks største udvalg af streetwear og er landets førende webshop indenfor drengetøj. Spar penge på dine julegaver til ham, og gør brug af qUINTS mange gode Black Friday tilbud og rabatter.

KingsQueens Black Friday Tilbud

KingsQueens har populære mode og fashions brands til både drenge og piger. Bl.a. Calvin Klein, Nike og Sisters. Grib chancen og spar masser af penge på deres vanvittigt gode Black Friday deals.

Sportmaster Black Friday Tilbud

Til Black Friday i år, vil Sportmaster bl.a. have tilbud på løbesko, fodboldstøvler, jakker og meget mere. Og det er fra alle de kendte brands som Nike, Adidas og Hummel. Nogle af de bedste Black Friday tilbud 2020!

QNTS Black Friday Tilbud

QNTS sælger modetøj til kvinder og har alle de kendte brands. De har super gode Black Friday tilbud på tasker, jakker, sweatshirts og meget mere. Tag forskud på julehandlen og sikre dig dine julegaver til en god pris!

Anodyne Black Week Tilbud

Anodyne fører holdningskorrigerende tøj. De har masser af gode Black Friday tilbud med op til 70% rabat. Tjek de mange gode tilbud som vil være der hele Black Week.

Kaufmann Black Friday Tilbud

Kaufmann har et stort udvalg af stilfuldt herretøj med mærke som Hugo Boss, Emperio Armarni og Tommy Hilfiger. Se alle de gode Kaufmann Black Friday tilbud 2020 og gør et godt køb.

Lykke by Lykke Black Friday Tilbud

Lykke by Lykke forhandler modtøj til kvinder og har et stort udvalg af lækre mærker. Du får 20% rabat på hele butikken hele Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday med. Dertil udvalgte varer til knaldtilbud!

Klædeskabet Black Friday Tilbud

Klædeskabet sælger modetøj til kvinder, og giver i år vanvittigt gode Black Friday tilbud med 30-70% rabat. Det er på mærker som PIECES, Vero Moda, ICHI og GEOGRAPHICAL NORWAY og de populære chunky støvler.

Made4Men Black Week Tilbud

Få gode Black Week tilbud fra Made4Men, på personlig pleje og skønhedsprodukter til mænd, samt barbering og elektronik. God mulighed for at købe julegaverne til ham super billigt i år!

Otay Black Friday Tilbud

Hos Otay får du gode Black Friday tilbud på luksuriøs modetøj til kvinder. Tilbud gælder fra Black Friday til og med Cyber Monday. Du sparer 15-50% på tøjet!

Fashion By Emma Black Week Tilbud

Fashion by Emma giver op til 70% rabat på gode Black Week tilbud, på modetøj til kvinder. Super gode tilbud hele Black Week og Black Friday med. Husk at bruge rabatkoden nævnt på siden.

Sense of Style Black Friday Tilbud

Sense of Style har et stord udvalg af mode accessories til kvinder. Bl.a. tørklæder, tasker og meget mere. Glæd dig til de mange gode Black Friday tilbud der har i år!

Schack og Thorsted Black Week Tilbud

Få Black Friday tilbud på designertøj til kvinder, bl.a. på cashmere trøjer, kjoler og tasker. Det er fra kendte mærker som bl.a. Mosh Mosh og Johnny Was. Gode Black Week tilbud på tøj til kvinder hele ugen!

Golden Times Black Week Tilbud

Golden Times kører vanvittige Black Week tilbud hvor du kan spare 20% på ALT De har et stort udvalg af smykker og ure fra mange kendte brands. Nogle af de bedste Black Friday tilbud på smykker og ure 2020!

Hårde hvidevarer og køkkenprodukter

Kitchentime Black Friday Tilbud

Kitchentime er en af skandinaviens største webshops med køkkenprodukter. De har et bredt udvalg med mere end 40.000 artikler. Se de mange rabatter og gode Black Friday tilbud 2020.

Skousen Black Friday Tilbud

Skousen har hårde hvidevarer i høj kvalitet til nogle af Danmarks bedste priser. Black Friday er en af Skousens travleste shoppingdage, da de altid har masser af gode Black Friday deals – også i 2020.

WhiteAway Black Friday Tilbud

Hos Whiteaway kan du købe kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater. På Black Friday vil WhiteAway have store rabatter på bl.a. køleskab, fryser, komfur og køkkenudstyr.

Elgiganten Black Friday Tilbud

Der er lagt op til en kæmpe tilbudsfest Black Friday 2020 hos Elgiganten. Se deres super gode tilbud og rabatter på i sær hvidevarer og husholding. Der er mange penge at spare!

Wupti i Samarbejde Med WhiteAway

Wupti i samarbejde med WhiteAway giver særligt gode Black Friday tilbud i år på køleskabe, vaskemaskiner, ovne, tørretumblere, frysere, og opvaskemaskiner. Hold dit til hvis du skal have hårde hvidevarer til en god pris!

Q Knives Black Friday Tilbud

Q Knives forhandlere japanske kokkeknive af høj kvalitet. Deres Black Friday tilbud lyder i år på hele 20-25% rabat på hele deres udvalg.

Hobbyartikler og gør-det-selv Black Friday tilbud 2020

Rito Black Friday Tilbud

Rito sælger garn og hobbyartikler. De fejre også årets støres shoppingdag med Black Friday tilbud 2020. På dagen vil der være masser af gode deals på garn og hobbyartikler.

10-4 Online Byggecenter

10-4 online byggecenter er et online byggecenter. De har alt i byggematerialer, elværktøj og produkter til hus og have. På Black Friday vil der være masser af gode tilbud med store rabatter.

Byg Hjemme Black Weekend Tilbud

Byg Hjemme er et byggemarked med alt til huset og haven. Byg Hjemme Black Friday tilbud kører hele Black Weekend, med super god tilbud og rabatter, hvor selve dagen dog har de bedste tilbud.

Frishop Black Friday Tilbud

Frishop er et byggemarked med er kæmpe stort udvalg, med kendte mærker som Weber, Bosch, Nilfisk, Nordlux og Fatboy. Frishop har vanvittigt gode Black Friday tilbud 2020. Tjek de mange tilbud og gør et godt køb.

Vandreshoppen Black Friday Tilbud

Du kan spare 20% på Vandreshoppens udvalg af vandreudstyr ved at bruge koden BF2020. Tilbuddet gælder til og med Black Friday d. 27/11.

Pro Outdoor Black Friday Tilbud

Pro Outdoor har et stort udvalg af beklædning, sko og grej til udelivet. Her i blandt fiskeri, jagt, camping og udeliv. Spar op til 50% på deres Black Friday tilbud 2020, som gælder til og med søndag d. 29/11.

Homeshop Black Friday Tilbud

Hos Homeshop byggemarked får du gode Black Friday tilbud på både elektronik, bolig, grill, arbejdstøj, maling, lamper og hvidevarer.

Børn og baby Black Friday tilbud 2020

Parcellet Black Weekend Tilbud

Parcellet har et stort udvalg af børnetøj og babyudstyr. De kører Black Weekend tilbud med 20% på næsten alt, og op til 70% rabat på rigtig mange af deres produkter. De bedste Black Friday tilbud til børn og baby!

Babysam Black Friday Tilbud

Babysam er Danmarks største butikskæde med babyudstyr og artikler. Alt fra legetøj til autostole og møbler. Babysam Black Friday tilbud er altid super gode, og det vil de højst sandsynligt også være i år!

Bellas Klædeskab Black Week Tilbud

Bellas Klædeskab fører børnetøj, udstyr og legetøj til børn og babyer i alderen 0-6 år. I år får du gode Black Week tilbud hvor du kan spare op til 70%! Tilbud kører hele ugen.

Eurotoys Black Week Tilbud

Eurotoys har over 15000 varer. De kører Black Week tilbud, med masser af gode rabatter på børns favorit legetøj som Playmobil, Sylvanian Family og Poopsie. Spar op til 60% på udvalgt legetøj.

Min Bedste Bog Black Friday Tilbud

Min Bedste Bog, er personlige børnebøger, hvor børn selv bliver en del af eventyret. En af de bedste personlige gaver til børn du kan finde! Min Bedste Bog har skarpe Black Friday tilbud på selve dagen.

Andre Gode Black Friday tilbud 2020

Story No.9 Personlige Gaver og Bøger

Hos Story no. 9 holder de Black November hvor du kan spare 30% på alt hele november måned. En oplagt mulighed for at købe den personlige julegave til en super god tilbudspris.

Saxo Black Friday Tilbud

Saxo har over 10 mil. bøger at vælge i mellem, og har super gode Black Friday tilbud på bøger i år. Se de mange gode tilbud, der er noget for en hver smag. Nogle af de bedste Black Friday tilbud på bøger 2020!

Nordisk Spil Black Week Tilbud

Hos Nordisk Spil kan du få vanvittige Black Friday tilbud på brætspil hele Black Week. God mulighed for billige julegaver til ham, hende eller børn som elsker brætspil.

Ølbong Black Friday Tilbud

Ølbong har alt udstyr til en god fest. Alt fra pakkelegsgaver til jul, festivals udstyr, beer pong og sjove spil. Der vil være super gode Black Friday tilbud 2020.

Orion Black Week Tilbud

Orion Erotik Shop har gode Black Friday deals hele Black Week. Bl.a. med gode tilbud som 20% rabat på bestsellere. Se det store udvalg og de mange gode Black Friday tilbud.

Sinful Black Friday Tilbud

Sinful er nordens største erotiske shop, og har et stort udvalg af produter til at sætte gang i soveværelset. I år har de skarpe Black Friday tilbud med store rabatter, som starter allerede torsdag d. 26/11 kl. 18.00,

Black Friday i Danmark

Black Friday i Danmark har for alvor taget fat de seneste år. Hvert år stiger salgene markant, og flere butikker har meldt ud, at de forventer at Black Friday 2020 bliver større end nogensinde før i Danmark.

Flere og flere både webshops og fysiske butikker hopper hvert år med på Black Friday vognen. Mange kalder dagen for årets største shopping dag, og de giver helt vanvittige tilbud og rabatter på alt fra elektronik til modetøj. Både på dagen, ugen op til og i weekenden, kan du derfor forvente alt fra 10-95% rabat på udvalgte varer. Der er kun en konklusion med alle de store rabatter og tilbud – danskerne elsker Black Friday.

 

Køb dine julegaver på Black Friday

Da Black Friday ligger i slut november, har mange danskere fået den geniale idé, at lave deres julegavekøb på dagen. Dermed er det efterhånden tradition, at Black Friday for alvor skyder julesalget i gang. Det har også resulteret i, at salget fra Black Friday og julesalget hos mange webshops, består af hele 30-50% af årets omsætning.

Ofte kan du få gode Black Friday tilbud på årets største julegavehits. Du kan derfor spare mange penge ved at købe julegaver til børn, såvel som voksne, på årets store tilbuds dag. Julegaverne skal jo alligevel købes, så hvorfor ikke lave dine julegaveindkøb hvor du kan spare store summer penge? Og hvorfor stoppe ved julegaverne, adventsgaverne og mandelgaven er også oplagt at få overstået, nu du kan spare penge på dem. Så er julegaveræsset også over, og du kan slappe af i løbet af december. Det er da en win-win.

De produkter som er et hit til jul hvert år, er der stort set altid gode rabatter at hente på. F.eks. er der altid Black Friday tilbud på LEGO, cykler, rejser og i stor grad elektronik. Et af årets absolut største julegavehits 2020, bliver den længe ventede Playstation 5. Du kan være helt sikker på, at der er rigtig mange Black Friday Playstation 5 tilbud hos de forskellige forhandlere. Ikke kun hos de store butikker som Elgiganten og Power, men også hos de mindre webshops, hvor der måske endda kan være endnu mere rabat at hente.

  

Black Week og Black Weekend

Black Friday? Black Week? Black Weekend? Ja – butikkerne er i høj grad kreative, og de bygger på Black Friday traditionen med endnu flere tiltag. Nogle butikker har endda Black november, hvor der føres forskellige tilbud i hele november måned.

De fleste butikker starter Black Friday tilbuddene kl. 00.01 på selve dagen, den 27. november 2020. Hertil åbner flere op for nye tilbud i løber af hele weekenden, som kaldes Black Weekend. Den løber lørdag og søndag, hvor nogle også vælge at køre dem henover mandagen på den såkaldte Cyber Monday.

Hertil er flere webshops og butikker gået endnu længere, de starter nemlig Black Friday sæsonen med at lave tilbud helt fra mandagen op til Black Friday. Det kaldes for Black Week. Ligesom med Black Weekend, åbnes der typisk op for forskellige tilbud de forskellige dage. På den måde sikre butikkerne nemlig, at de besøgende kommer igen flere gange.

  

Hvornår er det Black Friday?

Det er Black Friday fredag d. 27. november 2020. Black Friday online tilbud starter typisk allerede 00.01 samme dato. Det kan derfor godt betale sig, at side klar allerede torsdag aften, og gøre dine køb når vi rammer midnat.

Black Friday falder altid på den sidste fredag i november måned, som også er dagen efter Thanksgiving i USA. Her har du en oversigt over hvornår dagen falder de næste år frem:

  • Fredag d. 27. november 2020
  • Fredag d. 26. november 2021
  • Fredag d. 25. november 2022
  • Fredag d. 24. november 2023
  • Fredag d. 29. november 2024  

  
Se evt. vores Black Friday tæller øverst på siden, for hvor lang tid der går, før næste Black Friday finder sted.

  

Hvorfor hedder det Black Friday?

Hvorfor hedder det Black Friday? Det er et spørgsmål som mange nok har tænkt over, men de færreste rent faktisk ved. Hvis du undersøger sagen, vil du opleve at der også er mange delte meninger omkring det.

Ifølge Wikipedia, var Black Friday et term der blev brugt at Philadelphias politi, til at beskrive den store mængde forstyrrende fodgængere og trafik, på dagen efter Thanksgivning. Brugen heraf stammer helt tilbage til 1961. Senere hen omkring 20 år senere, begyndte man at forklare, at Black Friday navnet repræsentere det tidspunkt på året, hvor butikker begynder at få større indtjening. Heraf, at de gik fra er være ’’in the red’’ til ’’in the black’’, hvor at være ’’i det røde’’ betyder, at man bruger flere penge end der bliver tjent. ’’At være i sort’’, betyder derimod at man laver overskud.

   

Hvornår startede Black Friday traditionen?

I USA har Black Friday, dagen efter Thanksgivning, repræsenteret starten på sæsonen for juleindkøb. Det var dog først senere hen, at man begyndte at bruge navnet ’’Black Friday’’ omkring dagen.

I Danmark kom den amerikanske shopping dag frem i starten af 00’erne. Her forsøgte butikker sig med koncept som var USA’s største shopping dag, og med god succes. Nu her små 10 år efter, er Black Friday i Danmark en kæmpe succes, og en dag både butikker og forbrugere i stor stil ser frem til. Populariteten af Black Friday stiger år efter år, og det er en udvikling der ikke ser ud til at stoppe lige foreløbig.

   

Hvad skal jeg gøre for at få de bedste Black Friday tilbud?

Hvis du vil sikre dig de absolut bedste tilbud på Black Friday 2020, så vil jeg anbefale dig at gemme denne side. Vi vil løbende opdatere siden med de bedste tilbud, deals og rabatter – også på selve dagen og helt til Cyber Monday (mandagen efter). På den måde kan du sikre dig, at du hele tiden er opdateret på de bedste tilbud. Husk på, at mange butikker har begrænset antal på deres bedste tilbud og produkter. Derfor er det en fordel for dig, at du hele tiden holder dig opdateret. Så undgår du nemlig at gå glip af årets største og bedste tilbud.

Hvis du ønsker at blive kontaktet direkte når der kommer nye skarpe Black Friday tilbud, så kan du også tilmelde dig Det Geniale Nyhedsbrev. Her vil du være en del af de første, som får besked når der kommer nye tilbud og rabatter.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag de bedste nye tilbud, rabatter og deals op til Black Friday og andre shopping dage

Hvorfor er det en fordel at handle online?

Der er flere fordele for dig, ved at handle online frem for fysiske butikker. Det gælder både dine julegaver, såvel som andre produkter. For det første får du leveret dine varer lige til døren. Du skal ikke bruge tid og penge på, at gå alle butikkerne igennem, for at finde det du søger. Det er i sær en fordel op til julegaveindkøb, hvor der kan være godt gang i julegaveræsset hele december måned.

Dertil er det en fordel at handle online, fordi at webshops typisk kan sælge produkter billigere, end fysiske butikker. Det kan de, fordi de ikke skal bruge penge og ressourcer på butikslokale og butiksansatte. De skal blot have et varelager, og måske nogle ansatte til lager og den daglige drift. Det gør at webshops kan komme ud med et større overskud pr. solgt vare, og dermed sænke priserne i forhold til den fysiske butik.

  

Andre store shopping dage

Udover Black Friday, er der også andre store shopping dage i Danmark, hvor der er gode tilbud og store rabatter at hende. De mest kendte, udover Black Friday, er Cyber Monday og Singles Day.

  

Cyber Monday

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday weekenden. Mange webshops og butikker vælger, at kører tilbud weekenden over, helt fra Black Friday til Cyber Monday. Cyber Monday er oprindeligt online butikkers svar på Black Friday. Dog holder de fleste webshops i dag begge dele.

 

Singles Day

Singles dag er en forholdsvis ny shopping dag i Danmark. Den falder d. 11/11 og er en kinesisk shopping dag, som oprindeligt fejrede stoltheden i at være single, hvor man købte en gave til sig selv. Singles Day er i dag både for singler og folk i forhold – en dag hvor man gør noget godt for sig selv. Typisk med en gave. Dagen er som sagt ny i Danmark, men flere store butikskæder tror på, at dagen på sigt kan blive ligeså står som Black Friday.

 

Sådan undgår du at blive snydt af falske tilbud

Black Friday er som sagt årets største shopping dag, ikke kun i Danmark, men verden over. Det er der desværre folk med dårlige hensigter der tager udnytter. Derfor har vi her samlet nogle råd du kan benytte, så du sikrer dig en reel handel på Black Friday, og at du ikke bliver snydt.

Brug en troværdig kilde til dine tilbud – Her på Geniale Gaver har vi udelukkende samlet tilbud fra troværdige danske webshops og samarbejdspartnere. Alle forhandlerne er håndplukket og nøje udvalgt. Du er derfor altid sikret, at de forhandlere du finder hos Geniale Gaver er 100% troværdige.

Handle ved danske webshops – Black Friday finder som sagt sted verden over. Der vil derfor også være mange tilbud fra udenlandske webshopper. Vi anbefaler, at du holder dig til danske webshops. Hvis du vælger en udenlandsk webshops, anbefaler vi at du stoler 100% på dem og har handlet ved før.

Tjek tidligere anmeldelser – Hvis du er det mindste i tvivl om en side er reel, dansk såvel som udenlandsk, bør du altid tjekke tidligere anmeldelser. Det kan du gøre ved en simpel Google søgning. Søg på webshoppens navn efterfuldt af ’’anmeldelser’’ eller ’’reviews’’. På den måde undgår du at hoppe i en fælde som andre måske tidligere har gjort.

Denne artikel er anmeldt af Peter Sejr (5/5)
5/5