Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Verdens bedste mandelgave ideer 2020

Verdens Bedste Mandelgave Ideer – Årets Mandelgave 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Står du for at skulle finde mandelgaven i år? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du nemlig verdens bedste mandelgave ideer til årests mandelgave 2020. Du finder både mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, samt klassiske, anderledes og sjove mandelgaver. Med andre ord, her har du mulighed for at finde den helt perfekte mandelgave, uanset hvilken type du leder efter.

Som de fleste ved, er marcipangrisen den originale, klassiske mandelgave. Dog er de fleste familier gået over til alternative mandelgaver, som præmie for at finde mandlen i risalamanden. Det kan f.eks. være julekurve med lækkerier, chokolade, et gavekort til en oplevelsesgave eller endda noget helt utraditionelt. Til børn kan det ligeledes være en form for slik eller chokolade, et spil, eller en anden lille gave.

Mandelgaven er en af de vigtigste danske juletraditioner. Næsten ligeså vigtigt som det at give julegaver til børn. Mandelgavetraditionen er for mange er en af favoritterne juleaften. Ikke kun børnefamilier holder fast i traditionen. Også de familier som fejrer juleaften uden børn til stede, syntes at holde fast i den gode gamle juletradition.

Hop direkte til mandelgaver som er…

Sjove mandelgaver til voksne kategori
Til voksne
Mandelgaver til børn kategori
Til børn
Mandelgaver til hele familien kategori
Til hele familien
Alternative mandelgaver kategori
Alternative

Den ideelle mandelgave 2020, er en gave som vil passe til alle i familien. Det kan være en større udfordring af finde sådan en gave, end f.eks. adventsgaver til voksne og børn. Men de findes! Vi har nemlig flere af dem her på listen. I stedet for at have én mandelgave for hele familien, vælger nogle familier at dele den op i børn og voksne. Derfor finder du her på listen, både mandelgaver til alle, men også sjove mandelgaver til voksne, såvel som skøre mandelgaver til børn.

Dyk ned i de ideer til mandelgaver vi har samlet, og find årets mandelgave 2020! Mandelgave ideerne er delt op i kategorier. Her kan du uden tvivl finde verdens bedste mandelgave ideer til lige netop dig og din familie. God fornøjelse og god jul!

Indholdsfortegnelser over mandelgaver

Sjove Mandelgaver Til Voksne 2020

Snallern Selskabsspil Mandelgave 2020

Snallern er et selskabsspil, som også kan bruges som drukspil. Det kan stødende, hvorfor det også er for 14 år+. Det gør det dog kun det sjovere. En af årets mandelgaver 2020, når vi snakker sjove mandelgaver til voksne. Læs reglerne til det super sjove spil via linket.

Baileys Trøfler i Rør

Til jul hører ofte både søde sager og lidt godt til ganen. En kombination af begge er den perfekte mandelgave 2020. Røret er fyldt med lækre bailyestrøfler, som består af mælkechokolade med bailyes fyld. Denne mandelgave smager ikke kun ualmindeligt godt, men kommer også i en dekorativt flot gaveindpakning. Alt i alt en af de sjove mandelgaver til voksne som samtidig er velsmagende!

The Good Book

De fleste har på et tidspunkt ønsket at de har haft hold i denne bog! The Good Book er en bog, hvori der er skjult en lommelærke. Fyld den med rom, whiskey eller din favorit spiritus, og tag den med hvoren du ønsker, uden af nogen bliver mistænkelig. En af de sjove mandelgaver til voksne som uden tvivl vil give modtageren et godt grin. God jul!

Joking Hazard Spil

Joking Hazard er et vanvittigt sjovt spil for voksne. Det er på mange måder politisk ukorrekt og for nogle mennesker stødende, hvorfor det også er 18+ år. Der er dog et super sjovt spil, og en af de skøre mandelgaver til voksne, som i helt sikker får mange grin ud af. Læs reglerne via linket nedenfor. Den perfekte mandelgave til voksne med god humor som ikke er sarte.

Vinpuslespil - Årets Vin Mandelgave 2020

Hvis du har tænkt dig at give en god vin i mandelgave, kan du pifte den op med dette vinpuslespil. Køb den vin du ønsker, placer den i puslespillet, og modtageren skal efterfølgende løse spillet for at få vinen fri. En af de skøre adventsgaver til voksne, vinderen kan have blandet følelser omkring.

Tassen Humørskåle Large (500 ml)

Tassen humørskåle fås i mange forskellige varianter, med adskillge ansigtsudtryk. Denne model er en large som indeholder 500 ml. Humørskålene er en anderledes og sjov mandelgave, som de fleste vil få glæde af. Spiser du morgenmad fra en af disse skåle, er du sikret en god start på dagen. Man kan da kun holde af dem!

Dillerpude - Årets Mandelgave Til Kvinder

Skal du holde julefrokost med veninderne, og står du for at finde den perfekte mandelgave 2020? Hvis du samtidig ønsker en sjov mandelgave, er dillerpuden det oplagte valg. Uanset hvem der finder mandlen og vinder mandelgaver, bliver det uden tvivl en sjov julefroskst oplevelse i sent glemmer! En af de bedste mandelgaver til julefrokost med veninderne og vennerne.

Kop Med Lommelærke

Denne kop kommer med en lille lommelærke på siden. En af de sjove mandelgaver til voksne, der passer perfekt til dem som trænger til en lille en i kaffen. Pift mandelgaven endnu mere op, og fyld lommelærken med rom, whiskey eller cognac.

Vin Gavesæt Som Flaske (5 dele)

Dette vin gavesæt er formet som en rigtig flaske vin. En dekorativ måde at opbevare sit vin tilbehør på. Kan opbevares på en vin reol som en almindelig flaske vin. Gavesættet indeholder forseglingsskærer, vinstopper, proptrækker, anti-dryp ring og dispenser. En af de bedste mandelgaver til voksne der elsker vin.

Mr. & Mrs. Vinglas Mandelgave 2020

Mr. og Mrs. vinglassene er en af de sjove mandelgaver til voksne, som helt sikker vil gå rent hjem. Modtageren kan efterfølgende nyde et godt glas julegløgg eller vin med sin bedre halvdel. En perfekt start på juleaften!

Mundbind Med Lys

Mundbind med lys er en af de sjove mandelgaver til voksne 2020, som passer perfekt til tiden. At vinde et mundbind med lys, er en sjov måde at afslutte året på. Absolut en af årets skøre mandelgaver 2020, taget situationen i betragtning.

De Bedste Mandelgaver Til Børn 2020

Mini Cornhole Game - Årets Mandelgave Til Børn

Et spil som kan spilles ved bordet, er ofte en super god mandelgave. Det er noget der kan benyttes og fås glæde af med det samme! Mini Cornhole spillet, er en lille udgave af det klassiske cornhole spil. Her gælder det om, med præcision at skyde poserne over i modstanderens hul. En af de sjove mandelgaver til børn, som kan bruges af hele familien.

Bluetooth Højttaler Til Badeværelset

Denne lille bluetooth højttaler er både vandtæt, og kan hænges op. Det gør den perfekt til at bruge på badeværelset. Og hvem elsker ikke at høre musik når de er i bad? En lille og anderledes mandelgave til en super god pris. At modtage denne højttaler er som at få en ekstra julegave!

Snack Dispenser Med Sensor

Snack dispenseren med sensor, er helt sikkert en mandelgave som er et hit hos børnene, såvel som ham eller hende med en sød tand. Den kan bruges både til slik, nødder og andre snacks. Blot fyld den op og sæt hånden ved udgangen, og din hånd fyldes med lækkerier. Brug den evt. til juleslik juleaften.

HUBSAN Q4 Nano Kamera Drone

Her en en mandelgave som i sær drengene vil blive ellevilde for at vinde! Den er måske allerede på deres ønskeliste til jul. HUBSAN Q4 Nano Kamera Dronen er en lille fjernstyret drone med en rækkevidde på 50 meter. Kan flyves både uden- og indendørs. Dronen har samtidig et kamera, så du optage hvor du flyver. En af de fedeste mandelgaver til børn!

24 Karat Guld Kortspil

Her får du et helt unikt sæt kortspil, 24 karat guldkort med eksklusiv trææske til opbevaring. Kortene er belagt med 99,9% guldfolie, som giver en lækker glat overflade. En anderledes og sjov mandelgave til hele familien, som de fleste helt sikkert vil elske at modtage! Ideel til både børn og voksne.

Money Maze Mandelgave 2020

Har du svært ved at finde inspiration til gode mandelgaver til børn? Så er denne money maze måske den perfekte mandelgave til dig. Put penge i den lille kasse, og modtageren skal efterfølgende løse labyrintpuslespillet for at få hold i pengene. Penge er en gave som alle kan bruge, men ses ofte som en kedelig gave. Denne lille æske er perfekt til at gøre penge til en sjovere gave.

Gode Mandelgaver Til Hele Familien 2020

Toblerone Chokolade Mandelgave

Den personliggjorte toblerone, er en af de bedste mandelgave ideer til alle aldre. Du bestemmer hvad der skal stå på tobleronen. Det kunne f.eks. være ”årets mandelgave 2020”, ”glædelig jul” eller ”den bedste mandelgave”. Selvom maven er godt fyldt med julemad og risalamande, kan man altid lige klemme et stykke toblerone ned.

Summerbird Luksus Gavepsose Mandelgave

Summerbird luksus gaveposen, er muligvis årets mandelgave 2020! Den er nemlig fyldt med alt det lækreste chokolade fra Summerbird. Både chokoladetrøfler, amber chokolade og selvfølgelig en gaveækse med mandler. En af af de bedste mandelgave ideer 2020.

Årets Kunstdåse Sv. Michelsen Chokolade

Kunstdåsen fra Sv. Michelsen, indeholder ikke kun 25 lækre stykker håndlavet chokolader, men også en kunstværk af kunstneren Camilla Ludvigsen. Maleriet forestiller Rosenborg Slot i København. Kunstdåsen er absolut en kandidat til årets mandelgave 2020 til hele familien.

Chili Klaus Last Man Standing Spil

Her er en sjov mandelgave til hele familien, som uden tvivl er en kandidat til årets mandelgave 2020. Chili Klaus spillet byder på udfordinger hvor du skal spise stærke chili kugler, mens du spiller dig igennem banen. Den perfekte mandelgave til alle i familien som ikke er bange for noget!

Mega Julesæk Med Slik Mandelgave

En stor julesæk fyldt med slik og chokolade – den perfekte mandelgave til alle i familien som elsker slik og søde sager. Det er samtidig en sjove mandelgave, i forhold til en almindelig æske chokolade. Indholder alt det bedste chokolade som Toffifee, Toblerone og Riesen.

Chokoladebomber til Varm Chokolade 4-pak

Disse chokoladebomber til varm chokolade, er en revolution inden for varm kakao. Varm en kop mælk, smid chokoladebombeb i, og se den forvandle det til den lækreste chokoladedrik. Samtidig er de mini marshmellows inden i chokoladebomberne! Årets mandelgave 2020? Det tror jeg nok!

Bülow Lakrids Gaveæsker Som Mandelgave 2020

Hvis familien elsker lakrids, så er en Bülow lakrids gaveæske muligvis den bedste mandelgave 2020 for jer. Vælg mellem de mange lækre Bülow lakrids pakker, med masser af forskelligt spændende lakrids. Både stærkt, sødt, med chokolade og meget mere.

Chokolade-Fontæne

Chokolade-fontænen er en oplagt mandelgave 2020, til børn såvel som voksne, og som hele familien vil få glæde af. Chokoladen varmes først op, og efterfølgende flyder det ned af fontænen. Her kan jordbær, skumfiduser og andre lækkerier overtrækkes. Chokolade-fontænen føs både i en lille og stor model. Med sådan en mandelgave bliver det helt sikkert en god jul, ligemeget hvem der vinder den!

Bubble Waffle Jern

Bubble Waffle jernet lavet vafler 2.0. De er ligesom klassiske vafler, blot med bløde luftige bobler på. Når du først har prøvet en bubble waffle, går du aldrig tilbage til de almindelige! En af de både gode og sjove mandelgaver til hele familien. Passer i øvrigt perfekt sammen med et varmt glas gløgg i den kolde juletid!

Sjove Quiz Spil Mandelgaver

Sjove quiz spil er uden tvivl en af de sjove mandelgaver til hele familien, som er en win-win for alle. Vælg mellem både hyggelige, sjovt og skøre quiz spil. Der er god underholding til hele juleaften og resten af juleferien! Uden tvivl en af verdens bedste mandelgave ideer 2020.

Speak Out Spil

Speak Out spillet er et super sjovt spil som hele familien kan være med til. Det vil helt sikkert udløse nogle gode grineflip! Ligemeget hvem som finder mandlen og vinder mandelgaven, vil alle kunne få glæde af det sjove spil. En af de bedste mandelgaver til hele familien. Sæt mundstykket i munden, træk et kort og læs det op. Medspillerne skal efterfølgende gætte hvad der bliver sagt.

Huzzle Games Metalpuslespil

En god mandelgave må gerne være sjov drille modtageren lidt. Det er jo jul! Hvis det er sådan en gave du leder efter, så er disse udfordrende metalpuslespil det oplagte valg. Spillene skal drejes og kantes korrekt for at løses. Perfekt hvis du leder efter gode mandelgaver til hele familien. Disse metalpuslespil er i sværhedsgrad let og medium, men lad dig ikke snyde, de er bestemt ikke nemme!

Krus ''Like A Boss''

Like A Boss kruset fra Kasia Lilja rummer 300 ml og er lavet af porcelæn. Kruset er den helt perfekte mandelgave 2020, da vinderen samtidig får titlen Boss, hvilket er en passende titel til den som finder mandlen i risalamanden. Vinderen kan efterfølgende nyde sin sejer med en god drik i sin nye krus. En af de mandelgaver til alle, som man gerne vil vinde!

Gigantisk Chokolade Mandelgave 2020

Chokolade er en af de klassiske mandelgaver til hele familien, som altid en sikker vinder! Hvorfor ikke gå all-in i år og give en gigantisk chokolade til ham eller hende som finder mandlen i risalamanden? De gigantiske chokolader vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne. Ønsker man at dele, er der også nok til hele familien, og endda mere til! Vælg mellem Daim, Toblerone og Marabou.

CoolStuff.dk Gavekort

Hvis du har svært ved at finde den helt rigtige mandelgave til hele familien, så kan et gavekort være et godt valg. Her fås i gavekort til coolstuff.dk, hvor der kan købes alt fra fede gadgets, sjove spil og alverdens andre geniale ting og sager. Der er ting til hele familien! Gavekortet fås fra 100 kr. og opefter. Et gavekort som egner sig perfekt som mandelgave til alle.

Karamelleriet - Årets Mandelgave

Sig tillykke til mandelgave vinderen, med en gaveæske med de lækreste karameller i Danmark. På gaveæsken står der ”Fuck – du fik mandlen”. Denne mandelgave er både sjov og smager super lækkert! Årets mandelgave 2020 til familien som elsker karameller.

Fyldte Chokolader i Æske

Chokolade er en af de klassiske mandelgaver til voksne såvel som børn. Hvorfor ikke pifte den ekstra op, ved at give en æske fyldte chokolader? Det er uden tvivl en gave som der vil sættes mere pris på, end den almindelige plade chokolade. De fyldte chokolader er en mandelgave som både børn og voksne vil elsker, og så kan den deles!

Biograftur For 2

Gavekortet indeholder en biograftur for 2 samt sodavand og popcorn. Vælg mellem ca. 40 forskellige biografer i Danmark. De fleste elsker en god film, om det er komedie, drame, action eller noget helt andet. En biograftur for 2 er en super god mandelgave til hele familien.

Kærligheds Gaveæske

Kærligheds gaveæsken er fyldt med lækkerier. Her i blandt lemonade, chokolade og kandiserede jordbær. Kommer samtidig i en flot dekorativ gaveæske. Kassens røde kærlighedstema passer perfekt til julen. En af de gode ideer til mandelgaver, når der holdes jul med familien. 

Den Klassiske Mandelgave - Marcipangris

Den originale mandelgave er i følge traditionen en marcipangris. Hvis i, i jeres familie ønsker at holde den gode mandelgave juletradition ved lige, hvorfor så ikke købe den bedste marcipangris der er? Vælg her mellem de lækreste marcipangrise du kan få! Den klassiske mandelgave er altid et hit, også til julen 2020.

Alternative Mandelgaver 2020

''Lykkegrisen'' Flaske 200ml

Lykkegrisen er den perfekte alternative mandelgave, til den klassiske marcipangris. Lykkegrisen er en flaske på 200 ml som ligner en gris. Fyld grisen med whiskey, julegløgg, snaps, likør, eller anden lækker væske. En af de bedste alternative mandelgaver til dig, der gerne vil finde en alternativ mandelgave, men ønsker at bevare traditionen med grisen.

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Carolina Reaper chilien er den stærkeste chili i verden, så pas på når du smager sovsen eller gryderetten til! Uden tvivl årets mandelgave 2020 til chilielskere. Også perfekt til selskabet som elsker at udfordre hinanden. Med chiliens 2,2 millioner scoville er den ikke for tøsedrenge, så pas på!

Lav Dine Egne Christmas Crackers 4-pak

Med disse smarte christmas crackers, har du mulighed for at lave dine egne knallerter. Du får christmas crackeren og skal blot selv fylde den med lækkerier! Det kan være alt fra chokolade til sjove gadgets. En af de sjove alternative mandelgave ideer, som med garanti bliver et hit til familiens julekomsammen.

Fitness Poker Kortspil Mandelgave Ideer 2020

Har i spist lidt for meget flæskesteg, brunede kartofler og julesmåkager? Og er generelt ved at ligne julemanden lidt for meget? Så er fitness poker kortspillene den bedste mandelgave til jer. Vælg mellem flere varianter som crossfit, fitness og yoga.

Portvin 5 Pak Mandelgave 2020

Her får du 5x60ml portvine i en luksus gaveæske. 5 forskellige Butler Nephew 7 Years Old Finest Reserve portvine. Her i blandt ”Verdens bedste 10 Years Old White Port”. Er selskabet til god portvin, er gaveæsken her uden tvivl årets mandelgave 2020 til voksne.

Gin & Tonic Tasting Kit

Hvis du juleaften skal lede risalamanden igennem med en flot gin elskere, så har du her den bedste mandelgave 2020 til lige netop det selvskab! Du får en flaske Jim & Tony, 6 tonics og en folder med opskrifter. Så blev den juleaften lige det bedre, sådan!

Baileys Stor Chokoladeæske

Hvis du holder juleaften med et selskab, som elsker Baileys, er det her den perfekte mandelgave 2020 til jer! Den store Baileys chokoladeæske byder på både mørk, hvid og mælkechokolade. Chokoladerne har smag a blandt andet kafffe, likør og brownie.

Klarborg Nisser Julepynt Mandelgave 2020

Klarborg Nisser er en perfekt mandelgave til voksne. De søde nisser har hver deres navne og lille historie, og hvert år kommer et nyt årets nissepar. Vælg mellem de mange nisser og find den, som du mener passer til årets mandelgave 2020.

Julekurv Med Diverse Lækkerier

En julekurv er altid en god mandelgave til voksne såvel som børn – afhængig af hvad i vælger at komme i den. Disse julekurve kan være fyldt med diverse jule lækkerier. Blandt andet juleøl, julemarmelade, gourmet chips, lakrids og chokolade. Alle produkterne kommer i en flot julekurv. Der er også mulighed for at blande din egen julekurv.

Duftfrisker

Duftfriskeren giver en afslappende og skøn duft i dit hjem. Kan både bruges til entreen, badeværelset eller stuen. Samtidig er den utrolig dekorativ. En af de alternative mandelgaver til voksne, som de helt sikkert ikke regner med at få.

Sælpude - Årets Alternative Mandelgave 2020

Hvis du leder efter anderledes og sjove mandelgaver til børn og voksne, så er denne sælpude en sikker vinder. Sælpuden er blød, luftig og ikke mindst utrolig nuttet. En fantastisk mandelgave til hele familien. Hvem ville ikke elske at modtage den som en ekstra julegave?

Rivsalt Med Lille Rivejern og Saltkrystal

Dette lille rivsalt sæt indeholder en himalaya saltkrystal på 50g, et rivejern og en træbase. Rivsalt er en elegant og dekorativ måde at have salt på spisebordet. En anderledes mandelgave til voksne, som ikke kun er brugbar på spisebordet, men også dekorativ i køkkenet.

Mood Book Lamp

Når Mood Book lampen åbnes, kommer der et hyggeligt lys. Lyset kan indstilles til hvid, blå, grøn eller rød. Lampen oplades via USB og holder strøm i 6 timer. En alternativ mandelgave 2020, som de som læser i sær vil elske at modtage. Mood Book lampen er et dekorativt og anderledes supplement til indretning. Fungerer både til natbordet, kontoret eller bogreolen.

Snug Rug Tæppe Med Ærmer

Snug Rug tæppet med ærmer er perfekt til de kolde måneder og juletiden med sne. En genial mandelgave til voksne såvel som børn. Alt i alt en super god gave til alle som elsker lidt ekstra hygge. Om det er på sofaen om aftenen eller når du drikker din morgenkaffe. Tæppet fås i flere forskellige farver.

Flødebollekursus - Årets Oplevelses Mandelgave

En oplevelsesgave er en af de sjove mandelgaver til voksne, som helt sikker er et hit. Flødebollekurser bliver mere og mere populære. Hvis du leder efter en anderledes og kreativ mandelgave, kan sådan et gavekort være det helt oplagte valg. Kurserne afholdes både i Jylland, på Fyn og Sjælland. 

Muskel Massage Pistol

En muskel massage pistol er uden tvivl ikke en klassisk mandelgave til voksne. Det gør den dog ikke mindre fantastisk! Med massage pistolen kan du behandle ømme muskler. Den er super god både til dig som træner, og efter en lang arbejdsdag. Massage pistolen kommer med 4 hoveder. En anderledes men ikke mindst genial mandelgave 2020! Måske årets mandelgave til voksne 2020?

Cafébesøg For 2

Alle kan bruge et gavekort til et cafébesøg for 2. Derfor er det den perfekte mandelgave til voksne. Gavekortet kan bruges på mange forskellige caféer over hele Danmark. Der kan blandt andet vælges i mellem burgere, brunch, kage og meget andet godt. Hvem vil ikke elske at modtage sådan et gavekort i mandelgave?

Hemmelig Mandelgave

Hvis det er dig som hvert år står for at skulle købe mandelgaven, så ved du hvad det er, og du går glip af overraskelsen. Nu kan du købe en hemmelig mandelgave, så selv du ikke ved hvad der er i den! Bare rolig – du bliver helt sikker ikke skuffet. Pakken indeholder nemlig lækre kvalitetsvarer, og du kan selv vælge hvilken kategori indholdet skal være i.

Billige Mandelgaver Til Under 100 kr.

Er du på udkig efter billige mandelgaver til under 100 kr.? Så er her et stort udvalg af gode ideer til mandelgaver 2020. Se bl.a. den mystiske 8 ball, sjove blmosterpinde og lysene party glas. Der er både skøre mandelgaver til voksne og gode mandelgaver til børn.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Hvad giver man i mandelgave?

Som sagt er den klassiske mandelgave marcipangrisen. I dag giver langt de fleste dog alternative præmier for at finde mandlen og vinde den prestigefyldte juletradition. Mange vælger år efter år at give juleslik eller chokolade som præmie. Ofte noget som kan deles med resten af familien omkring julebordet, eller efter der er danset om juletræet og julegaverne skal pakkes op. Men hvordan finder du verdens bedste mandelgave?

Egentlig er der i dag ikke nogen regler eller grænser for, hvad der kan gives i mandelgave. Det der er vigtigt, er at den passer til det selskab man er i. Er der mange børn i familien, er det vigtigt at mandelgaven også giver mening for at modtage for dem. Er der mange par i familien, kan det f.eks. være oplevelsesgaver, som cafebesøg, biografbilletter eller noget helt tredje. Skal du finde mandelgave til firmafesten, kan det være en god flaske vin eller en lækker julekurv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vigtigst af alt, er at den giver mening for modtagerne.

 

Hvad skal en mandelgave koste?

Der er ikke nogen regler for hvad mandelgaven skal koste. Det bestemmer du helt selv! Hvis det er dig som har fået til opgave at finde mandelgaven, er det dig der bestemmer prisen. Da en mandelgave ofte er en lille gave, ligger prisen dog typisk på omkring 100-300 kr. Det er også derfor, at du på listen finder fleste gaveideer inden for de prisklasser.

Hvis du er på udkig efter små mandelgaver som koster under 100 kr. eller 200 kr., så har vi yderligere samlet en masse billige gaver du kan tjekke. Her finder du et stort udvalg af spændende små gaver til ham og hende.

 

Gode mandelgaver til voksne

Vil der ikke være børn til stede juleaften? Og vil du gerne finde verdens bedste mandelgave ideer til voksne? Eller skal finde en mandelgave til firmajulefrokosten? I så fald, er det nemmere for dig at finde en god mandelgave. Hvis du ikke har fundet den helt rigtige præmie for at finde mandlen på listen ovenfor, er her lidt ekstra inspiration til gode mandelgave ideer:

En god oplevelses – Find inspiration til gode oplevelsesgaver her.

En lækker gavekurv – Find et stort udvalg af lækre gavekurve her.

Julekurv som mandelgave – Her finder du stort udvalg af julekurve.

 

Gode mandelgaver til børn

Er i en af de familier som vælger at dele mandelgaven op i børn og voksne? Så skal der ikke kun findes én mandelgave, men 2. Både en til de voksne, og en til børnene. Ovenfor finder du flere mandelgaver som passer perfekt som mandelgaver til børn. Har du ikke fundet den helt rigtige mandelgave, kan du få mere inspiration til gode gaveideer til børn her. Der er hundredevis af gode gaveideer fra troværdig danske webshops, delt op i køn og alder.

Held og lykke med at finde mandlen, og rigtig god jul!

Denne artikel er anmeldt af Jacob Andersen (5/5)
5/5