Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Verdens bedste mandelgave ideer 2020

Verdens Bedste Mandelgave Ideer – Årets Mandelgave 2020

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Står du for at skulle finde mandelgaven i år? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du nemlig verdens bedste mandelgave ideer til årests mandelgave 2020. Du finder både mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, samt klassiske, anderledes og sjove mandelgaver. Med andre ord, her har du mulighed for at finde den helt perfekte mandelgave, uanset hvilken type du leder efter.

Som de fleste ved, er marcipangrisen den originale, klassiske mandelgave. Dog er de fleste familier gået over til alternative mandelgaver, som præmie for at finde mandlen i risalamanden. Det kan f.eks. være julekurve med lækkerier, chokolade, et gavekort til en oplevelsesgave eller endda noget helt utraditionelt. Til børn kan det ligeledes være en form for slik eller chokolade, et spil, eller en anden lille gave.

Mandelgaven er en af de vigtigste danske juletraditioner. Næsten ligeså vigtigt som det at give julegaver til børn. Mandelgavetraditionen er for mange er en af favoritterne juleaften. Ikke kun børnefamilier holder fast i traditionen. Også de familier som fejrer juleaften uden børn til stede, syntes at holde fast i den gode gamle juletradition.

Hop direkte til mandelgaver som er…

Sjove mandelgaver til voksne kategori
Til voksne
Mandelgaver til børn kategori
Til børn
Mandelgaver til hele familien kategori
Til hele familien
Alternative mandelgaver kategori
Alternative

Den ideelle mandelgave 2020, er en gave som vil passe til alle i familien. Det kan være en større udfordring af finde sådan en gave, end f.eks. adventsgaver til voksne og børn. Men de findes! Vi har nemlig flere af dem her på listen. I stedet for at have én mandelgave for hele familien, vælger nogle familier at dele den op i børn og voksne. Derfor finder du her på listen, både mandelgaver til alle, men også sjove mandelgaver til voksne, såvel som skøre mandelgaver til børn.

Dyk ned i de ideer til mandelgaver vi har samlet, og find årets mandelgave 2020! Mandelgave ideerne er delt op i kategorier. Her kan du uden tvivl finde verdens bedste mandelgave ideer til lige netop dig og din familie. God fornøjelse og god jul!

Indholdsfortegnelser over mandelgaver

Sjove Mandelgaver Til Voksne 2020

Snallern Selskabsspil Mandelgave 2020

Snallern er et selskabsspil, som også kan bruges som drukspil. Det kan stødende, hvorfor det også er for 14 år+. Det gør det dog kun det sjovere. En af årets mandelgaver 2020, når vi snakker sjove mandelgaver til voksne. Læs reglerne til det super sjove spil via linket.

Baileys Trøfler i Rør

Til jul hører ofte både søde sager og lidt godt til ganen. En kombination af begge er den perfekte mandelgave 2020. Røret er fyldt med lækre bailyestrøfler, som består af mælkechokolade med bailyes fyld. Denne mandelgave smager ikke kun ualmindeligt godt, men kommer også i en dekorativt flot gaveindpakning. Alt i alt en af de sjove mandelgaver til voksne som samtidig er velsmagende!

The Good Book

De fleste har på et tidspunkt ønsket at de har haft hold i denne bog! The Good Book er en bog, hvori der er skjult en lommelærke. Fyld den med rom, whiskey eller din favorit spiritus, og tag den med hvoren du ønsker, uden af nogen bliver mistænkelig. En af de sjove mandelgaver til voksne som uden tvivl vil give modtageren et godt grin. God jul!

Joking Hazard Spil

Joking Hazard er et vanvittigt sjovt spil for voksne. Det er på mange måder politisk ukorrekt og for nogle mennesker stødende, hvorfor det også er 18+ år. Der er dog et super sjovt spil, og en af de skøre mandelgaver til voksne, som i helt sikker får mange grin ud af. Læs reglerne via linket nedenfor. Den perfekte mandelgave til voksne med god humor som ikke er sarte.

Vinpuslespil - Årets Vin Mandelgave 2020

Hvis du har tænkt dig at give en god vin i mandelgave, kan du pifte den op med dette vinpuslespil. Køb den vin du ønsker, placer den i puslespillet, og modtageren skal efterfølgende løse spillet for at få vinen fri. En af de skøre adventsgaver til voksne, vinderen kan have blandet følelser omkring.

Tassen Humørskåle Large (500 ml)

Tassen humørskåle fås i mange forskellige varianter, med adskillge ansigtsudtryk. Denne model er en large som indeholder 500 ml. Humørskålene er en anderledes og sjov mandelgave, som de fleste vil få glæde af. Spiser du morgenmad fra en af disse skåle, er du sikret en god start på dagen. Man kan da kun holde af dem!

Dillerpude - Årets Mandelgave Til Kvinder

Skal du holde julefrokost med veninderne, og står du for at finde den perfekte mandelgave 2020? Hvis du samtidig ønsker en sjov mandelgave, er dillerpuden det oplagte valg. Uanset hvem der finder mandlen og vinder mandelgaver, bliver det uden tvivl en sjov julefroskst oplevelse i sent glemmer! En af de bedste mandelgaver til julefrokost med veninderne og vennerne.

Kop Med Lommelærke

Denne kop kommer med en lille lommelærke på siden. En af de sjove mandelgaver til voksne, der passer perfekt til dem som trænger til en lille en i kaffen. Pift mandelgaven endnu mere op, og fyld lommelærken med rom, whiskey eller cognac.

Vin Gavesæt Som Flaske (5 dele)

Dette vin gavesæt er formet som en rigtig flaske vin. En dekorativ måde at opbevare sit vin tilbehør på. Kan opbevares på en vin reol som en almindelig flaske vin. Gavesættet indeholder forseglingsskærer, vinstopper, proptrækker, anti-dryp ring og dispenser. En af de bedste mandelgaver til voksne der elsker vin.

Mr. & Mrs. Vinglas Mandelgave 2020

Mr. og Mrs. vinglassene er en af de sjove mandelgaver til voksne, som helt sikker vil gå rent hjem. Modtageren kan efterfølgende nyde et godt glas julegløgg eller vin med sin bedre halvdel. En perfekt start på juleaften!

Mundbind Med Lys

Mundbind med lys er en af de sjove mandelgaver til voksne 2020, som passer perfekt til tiden. At vinde et mundbind med lys, er en sjov måde at afslutte året på. Absolut en af årets skøre mandelgaver 2020, taget situationen i betragtning.

De Bedste Mandelgaver Til Børn 2020

Mini Cornhole Game - Årets Mandelgave Til Børn

Et spil som kan spilles ved bordet, er ofte en super god mandelgave. Det er noget der kan benyttes og fås glæde af med det samme! Mini Cornhole spillet, er en lille udgave af det klassiske cornhole spil. Her gælder det om, med præcision at skyde poserne over i modstanderens hul. En af de sjove mandelgaver til børn, som kan bruges af hele familien.

Bluetooth Højttaler Til Badeværelset

Denne lille bluetooth højttaler er både vandtæt, og kan hænges op. Det gør den perfekt til at bruge på badeværelset. Og hvem elsker ikke at høre musik når de er i bad? En lille og anderledes mandelgave til en super god pris. At modtage denne højttaler er som at få en ekstra julegave!

Snack Dispenser Med Sensor

Snack dispenseren med sensor, er helt sikkert en mandelgave som er et hit hos børnene, såvel som ham eller hende med en sød tand. Den kan bruges både til slik, nødder og andre snacks. Blot fyld den op og sæt hånden ved udgangen, og din hånd fyldes med lækkerier. Brug den evt. til juleslik juleaften.

HUBSAN Q4 Nano Kamera Drone

Her en en mandelgave som i sær drengene vil blive ellevilde for at vinde! Den er måske allerede på deres ønskeliste til jul. HUBSAN Q4 Nano Kamera Dronen er en lille fjernstyret drone med en rækkevidde på 50 meter. Kan flyves både uden- og indendørs. Dronen har samtidig et kamera, så du optage hvor du flyver. En af de fedeste mandelgaver til børn!

24 Karat Guld Kortspil

Her får du et helt unikt sæt kortspil, 24 karat guldkort med eksklusiv trææske til opbevaring. Kortene er belagt med 99,9% guldfolie, som giver en lækker glat overflade. En anderledes og sjov mandelgave til hele familien, som de fleste helt sikkert vil elske at modtage! Ideel til både børn og voksne.

Money Maze Mandelgave 2020

Har du svært ved at finde inspiration til gode mandelgaver til børn? Så er denne money maze måske den perfekte mandelgave til dig. Put penge i den lille kasse, og modtageren skal efterfølgende løse labyrintpuslespillet for at få hold i pengene. Penge er en gave som alle kan bruge, men ses ofte som en kedelig gave. Denne lille æske er perfekt til at gøre penge til en sjovere gave.

Gode Mandelgaver Til Hele Familien 2020

Toblerone Chokolade Mandelgave

Den personliggjorte toblerone, er en af de bedste mandelgave ideer til alle aldre. Du bestemmer hvad der skal stå på tobleronen. Det kunne f.eks. være ”årets mandelgave 2020”, ”glædelig jul” eller ”den bedste mandelgave”. Selvom maven er godt fyldt med julemad og risalamande, kan man altid lige klemme et stykke toblerone ned.

Summerbird Luksus Gavepsose Mandelgave

Summerbird luksus gaveposen, er muligvis årets mandelgave 2020! Den er nemlig fyldt med alt det lækreste chokolade fra Summerbird. Både chokoladetrøfler, amber chokolade og selvfølgelig en gaveækse med mandler. En af af de bedste mandelgave ideer 2020.

Årets Kunstdåse Sv. Michelsen Chokolade

Kunstdåsen fra Sv. Michelsen, indeholder ikke kun 25 lækre stykker håndlavet chokolader, men også en kunstværk af kunstneren Camilla Ludvigsen. Maleriet forestiller Rosenborg Slot i København. Kunstdåsen er absolut en kandidat til årets mandelgave 2020 til hele familien.

Chili Klaus Last Man Standing Spil

Her er en sjov mandelgave til hele familien, som uden tvivl er en kandidat til årets mandelgave 2020. Chili Klaus spillet byder på udfordinger hvor du skal spise stærke chili kugler, mens du spiller dig igennem banen. Den perfekte mandelgave til alle i familien som ikke er bange for noget!

Mega Julesæk Med Slik Mandelgave

En stor julesæk fyldt med slik og chokolade – den perfekte mandelgave til alle i familien som elsker slik og søde sager. Det er samtidig en sjove mandelgave, i forhold til en almindelig æske chokolade. Indholder alt det bedste chokolade som Toffifee, Toblerone og Riesen.

Chokoladebomber til Varm Chokolade 4-pak

Disse chokoladebomber til varm chokolade, er en revolution inden for varm kakao. Varm en kop mælk, smid chokoladebombeb i, og se den forvandle det til den lækreste chokoladedrik. Samtidig er de mini marshmellows inden i chokoladebomberne! Årets mandelgave 2020? Det tror jeg nok!

Bülow Lakrids Gaveæsker Som Mandelgave 2020

Hvis familien elsker lakrids, så er en Bülow lakrids gaveæske muligvis den bedste mandelgave 2020 for jer. Vælg mellem de mange lækre Bülow lakrids pakker, med masser af forskelligt spændende lakrids. Både stærkt, sødt, med chokolade og meget mere.

Chokolade-Fontæne

Chokolade-fontænen er en oplagt mandelgave 2020, til børn såvel som voksne, og som hele familien vil få glæde af. Chokoladen varmes først op, og efterfølgende flyder det ned af fontænen. Her kan jordbær, skumfiduser og andre lækkerier overtrækkes. Chokolade-fontænen føs både i en lille og stor model. Med sådan en mandelgave bliver det helt sikkert en god jul, ligemeget hvem der vinder den!

Bubble Waffle Jern

Bubble Waffle jernet lavet vafler 2.0. De er ligesom klassiske vafler, blot med bløde luftige bobler på. Når du først har prøvet en bubble waffle, går du aldrig tilbage til de almindelige! En af de både gode og sjove mandelgaver til hele familien. Passer i øvrigt perfekt sammen med et varmt glas gløgg i den kolde juletid!

Sjove Quiz Spil Mandelgaver

Sjove quiz spil er uden tvivl en af de sjove mandelgaver til hele familien, som er en win-win for alle. Vælg mellem både hyggelige, sjovt og skøre quiz spil. Der er god underholding til hele juleaften og resten af juleferien! Uden tvivl en af verdens bedste mandelgave ideer 2020.