Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

De bedste personlige gaver til ham - Gaveideer til mænd

30+ Bedste Personlige Gaver Til Ham – Gaveideer Til Mænd

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Om det er fødselsdagsgaver, årsdagsgaver eller julegaver til ham du leder efter, er personlige gaver til ham, en af de bedste gaver du kan give. Grunden til at personlige gaveideer er så fantastiske, er at det ikke bare er en hvilken som helst gave. Det er en gave, hvor du virkelig viser at du har tænkt over hvad du vil give ham, og det viser at du er betænksom.

Vi har samlet en masse gode personlige gaveideer til ham. Her kan du få inspiration til at finde de bedste personlige gaver til kæresten, eller anden mand i dit liv, som betyder meget for dig. Der er både flotte personlige billeder til hjemmet, søde sager, samt anderledes personlige gaver til ham, som du helt sikkert aldrig ville have tænkt på selv! Så om du leder efter en personlig bog, en personlig nøglering, eller personlig chokolade, vil du kunne finde det i vores samling af gode personlige gaver til mænd. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over personlige gaver til ham

Gode Personlige Gaver Til Ham

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.
Fra: 129,00 DKK

Håndklæde Med Navn Fra Georg Jensen Damask​

Giv ham hans helt eget håndklæde med navn fra Georg Jensen Damask. Håndklædet er af super lækker kvalitet, og er vævet af 100% egyptisk bomuld. En af de bedste personlige gaver til manden der sætter pris på kvalitet.
Fra: 420,00 DKK

Verdenskort Wallsticker​

Giv en verdenskort wallsticker i gave til din partner, og lav jeres egen personlige rejsevæg, med billeder fra jeres eventyrer rundt om i verden. Eller giv den til teenageren, som dekoration til teenage værelset. Verdenskort wallstickeren fås i flere forskellige farver og størrelser. En af de fede personlige gaver, som modtageren med garanti vil elske! For hvem vil ikke elske at have en mindevæg med skønne rejsebilleder og gode minder?
Fra: 199,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
Fra: 74,50 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.
Fra: 79,00 DKK

Personligt mobilcover med billede

Stort set alle har en smartphone eller en iPhone, og det har hun helt sikkert også. Med et mobilcover kan hun beskytte sin mobil på bedste vis og med et personligt billede på, kan hun hver dag blive mindet om jeres venskab eller forhold. Det er en personlig gave til hende, som hun ikke kan lade være med at bruge.
Fra: 159,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Især hvis de går op i boligindretning. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag.
Fra: 187,00 DKK

Personlig collage til væggen

Vægge uden billeder er tomme og kedelige, men med en personlig collage til væggen med billeder, som du ved, modtageren holder af, bliver stuen eller entreen hyggelig at opholde sig i. Du kan vælge at bestille billedet på glas, lærred, aluplade eller som en plakat. Det er en af de gode personlige gaveideer, hvor du virkelig kan sætte dit eget præg.
Fra: 1.500,00 DKK

Magisk krus med foto

Et krus med foto er en personlig gave, som modtageren kan tage frem hver morgen, når morgenkaffen skal nydes. Når kaffen eller en anden varm drik hældes i, bliver billedet du har valgt vist på magisk vis. Det er en god gaveide, som kan bruges til både fødselsdag og jul.
Fra: 109,00 DKK

Personligt Puslespil Med Billede​

Kan han lide at lægge puslespil? Så er et personligt puslespil med billede af ham eller familien, den perfekte personlige gave til ham. Du designer selv puslespillet og vælger hvor mange brikker det skal have. Det største har 1500 brikker. En anderledes og sjov personlig gave til ham, som han uden tvivl vil elske.
Fra: 159,00 DKK

Personligt Billede Trykt På Træ​

Overrask din kæreste, mand eller kone, med et billede af jer, eller familien, trykt på træ. Personlige gaver med billeder, er fantatiske til at huske på de gode minder i har sammen. Husk, at et billeder siger mere end tusind ord. En af de personlige gaver til kæresten, han helt sikkert vil elske.
Fra: 259,00 DKK

Design Selv Akustikbilleder​

Design selv akustiskbilleder, er en af de gode gaveideer til ham/hende, som er både betænksom og personlig. Du designer selv billedet og vælger størrelse. Der er fra 40×40 og op til 240×120. Vælg et billede af dig og ham sammen, eller af familien. Personlige gaver med billeder passer til en hver gaveanledning, lige fra bryllupsgave til julegave.
Fra: 846,00 DKK

Design Selv Messingskilte​

Design jeres helt eget messingskilt til huset. Det kan være med jeres navn, familienavn eller endda husnummer. Et super flot messingskilt til huset, som ikke ligner alle andres. En af de bedste personlige gaver til mænd og kvinder der er husejere.
Fra: 295,00 DKK

Personlig Ferrero Rocher Chokoladeæske​

Ferrero Rocher er noget af det bedste chokolade du kan få. Giv en personlig Ferrero Rocher chokoladeæske med et billede af jer, og en lille ”jeg elsker dig” hilsen. En af de bedste personlige gaver til kæresten der er vild med Ferrero Rocher.
Fra: 149,00 DKK

Personlig Besked i Chokolade​

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
Fra: 139,00 DKK

Sjove Kæledyrs Billeder og Plakater​

Hvis han har en hund eller andet kæledyr, kan du overraske ham med årets gaveide! Indsend et billede af hunden, og forvandel det til konge, dronning, samurai eller anden sjov karakter. Fås både som plakat og billede i flere størrelser. En af de personlige gaver, som modtageren helt sikkert ikke regner med at få.
Fra: 399,00 DKK

Håndlavet Læder Nøglering Med Personligt Tryk​

Få lavet en håndlavet læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.
Fra: 79,00 DKK

Gavekurv Til Ham Med Personligt Kort​

Send ham en lækker gavekurv med alt det han elsker. Det kan være vin, øl, chokolade, lakrids, blomster og mange andre dejlige sager, som vi alle sammen elsker. Med gavekurven kan du sende et personligt kort, hvor du skriver en lille hilsen til ham. Det kan være ”tillykke med fødselsdagen”, ”tillykke med det nye job” eller en lille kærlighedserklæring.
Fra: 150,00 DKK

”Her bor en…” Personlige Plakater Med Egen Tekst​

”Her bor en…” plakaterne, er en personlig plakat, hvor du kan skrive din egen tekst. Vælg mellem designs som landmand, gamer, brandmand, jæger, smed, tømrer og mange andre. Der er helt sikkert også en der passer til manden du leder efter gave til. En af de gode personlige gaver til ham, som passer til mænd i alle aldre.
Fra: 126,65 DKK

Byplakater Med Danske Byer​

En plakat med den by i bor i, eller hans fødeby, er en fantastisk personlig gave til ham. De flotte byplakater kommer i flere forskellige designs, og har alle de store danske byer at vælge i mellem. Både København, Århus, Odense og mange andre. Ideel som både julegave, års dags gave og fødselsdagsgave til ham.
Fra: 211,65 DKK

Fodboldtrøjer Med Eget Navn og Nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.
Fra: 245,00 DKK

Personlig Kuffert Med Hans Eget Navn

Der er ikke noget værre at ikke kunne kende forskel på kufferterne i lufthavnen. Endnu værre er det at miste den! Hvis han elsker at rejse, er en personlig kuffert med navn, en fantastisk gaveide til ham. En af de bedste personlige gaver til ham der er rejseglad.
Fra: 999,00 DKK

Georg Jensen Billedrammer

Personlige gaver med billeder er altid dejlige at modtage fra en du holder af. Hvis du vil gøre det til en lidt mere eksklusiv gave, kan du give en flot Georg Jensen billedramme med et foto i. Det kan være et foto af dig, af både dig og ham eller måske med jeres barn, hvis i er så heldige at have det. En fantastisk personlig gave til manden/kvinden i dit liv, som de uden tvivl vil elske.
Fra: 499,00 DKK

Eget Foto Som Diamond Paint

Diamond paint, er billeder lavet med små sten, eller diamanter, på et lærred. Ved at indsende et billede, kan du få lavet dit eget personlige diamond painting. En af de unikke personlige gaver til ham, som han uden tvivl vil elske at modtage i gave. Oplagt som julegave, bryllupsgave og fødselsdagsgave til ham.
Fra: 69,00 DKK

Plakater Der Passer Til Ham​

Find en personlig plakat der passer lige nøjagtig til ham du skal give gave til. Det kan være defination plakaterne med bror, onkel eller ægteskab. Eller det kan være en anden sjov plakat med nutella, øl eller noget helt tredje. Se de mange sjove plakater, og find de gaver til ham, som passer præcis til hans personlighed.
Fra: 199,00 DKK

Fotoalbum Til Billeder og Minder​

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen og kigge gamle billeder. Giv din kæreste et fotoalbum i gave, enten fyldt med billeder, eller i kan fylde det sammen hen af vejen som i får nye mindre og oplevelser. En fantastiske personlig gaveide til kæresten, som i kan vende tilbage til igen og igen og genopleve gamle minder.
Fra: 100,00 DKK

Stor Personlig Slikkrukke med Navn​

Denne slikkrukke er fyldt med masser af lækkerier! Samtidig kan du designe slikkrukken med eget billede og navn/tekst. En sjov og unik gaveide, som modtageren HELT sikkert vil elske! Hvem elsker ikke slik?
Fra: 199,00 DKK

Tungsten Ring – Wood Grå​

Tungsten ringen er fra Abelstedt og lavet af det mest ridsefri metal der eksisterer. Den er 8mm bred. Ringen holder hele livet og kommer med 2 års garanti. Perfekt gave til ham som går op i stil og mode.
Fra: 1.199,00 DKK

Sammensæt Dit Eget Ur Gavesæt​

I stedet for at give ham et ur i gave, gør det mere personligt og giv ham et ur gavesæt, som du selv har sammensat. Ved at sammensætte dit eget gavesæt kan du tilmed spare op til 20%. Vælg selv model, størrelse, farve, rem og få det hele i en flot gaveæske. En genial personlig gave til ham, hvor du samtidig har sat dit eget præg.
Fra: 1.195,00 DKK

Personlig Brewbarrel - Bryg Dit Eget Øl

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit.

Inspiration til personlige gaveideer til ham

Vi ved det – mænd er absolut ikke de bedste til at skrive ønskesedler. Spørger du hvad han ønsker sig, vil svaret mange gange være: Det ved jeg ikke, hvad skal jeg ønske mig? Men bare rolig, hvis du allerede er havnet på siden her, har du sikkert allerede besluttet dig for at du vil give en personlig gave til ham. Så langt så godt! Men hvad er gode personlige gaver til mænd egentlig? Er det de samme som personlige gaver til hende? Bestemt ikke alle.

Forhåbentlig har du fået masser af god inspiration til personlige gaveideer til ham, på listen ovenfor. Hvis du stadig er i tvivl, kan du læse videre i artiklen her, hvor du vil blive hjulpet endnu mere på vej. Efterfølgende har du forhåbentlig fundet den helt perfekte personlige gave til manden i dit liv.

 

Personlige gaver til kæresten

Personlige gaver til kæresten er fantastiske til stort set en hver anledning. Både til fødselsdagsgave såvel som årsdags gave og julegave. Ja – endda bare som en lille overraskelses gave, bare fordi du elsker ham. Her får du lidt gave inspiration, til gode personlige gaveideer til kæresten.

  • Personlig chokolade – Hvis din kæreste er vild med chokolade, er en personliggjort chokolade måske den bedste gave du kan give ham! Ved at gøre den personlig, viser du at du har været ekstra betænksom, og samtidig smager det helt fantastisk. Tag f.eks. den utroligt populære personliggjorte Toblerone, som uden tvivl vil blive et gavehit hos kæresten. Måske som en ekstra lille fødselsdagsgave til ham? En personlig gave som kombineres med chokolade – hvad er der ikke at kunne lide? Vi er i hvert fald fan.
  • Personlige plakater og vægpynt – Når det kommer til personlige plakater og vægpynt, har du mange gode gaveideer at vælge i mellem. Der er de personlige stjernetegns plakater, fotocollager og sjove plakater baseret på forskellige personligheder. Men vores absolut favorit i denne kategori, er verdenskort wallstickeren, som kan kombineres med rejsebilleder, og laves til en mindevæg. Hvis din kæreste elsker at rejse, vil det helt sikker også være hans favorit!
  • Personlig bog – En personlig bog er en helt fantastisk gaveide til ham. Når du giver ham gaven, han pakker den op, og i læser bogen sammen, vil i begge uden tvivl blive fyldt med en dejlig glæde. Senere i jeres liv, kan i altid finde bogen frem og læse den sammen igen, og blive nostalgiske. Kan du forestille dig at finde bogen efter 20-30 år når i er blevet ældre, og læse den sammen igen? Det vil uden tvivl blive en helt særlig oplevelse.

 

Personlige gaver med billeder til mænd

Der er flere måder, du kan give personlige gaver med billeder på. En måde er at købe en flot fotoramme og sætte et billede i af jer sammen. En anden måde, er at tage et eller flere billeder, og lave dem til et stort billede eller en plakat. Her får du en omgang gaveinspiration, til gode personlige gaver med billeder til ham.

  • Personligt billede trykt på træ – Find et af dine favoritbilleder af jer, og få et det trykt på træ. Det er mere kreativt end et almindelige billede, og så kan det nemt tilpasses indretningen som i ønsker det. Det kan f.eks. både hænges op, stilles på en reol eller på en hylde.
  • Personlig fotocollage – En fotocollage er jeres liv, rejser eller måske bryllup, er super gode som personlige gaver til ham. Det er en unik gave, som der kun er en af i verden, og det går gaven til noget helt specielt.
  • Kæledyrs billeder og plakater – At få lavet et billede eller plakat med jeres yndlings kæledyr, er både en sjov, unik og personlig gave. Du får slået hele 3 fluer med et smæk, og du er næsten garanteret at overraske ham med den. Det er med højst sandsynlighed ikke en gave have havde forventet at få. En personlig gave som både overrasker og er god, er indbegrebet af den perfekte gave.

 

Billige personlige gaver til ham

Der findes heldigvis mange billige personlige gaver til mænd. Der kan være flere grunde til at lede efter billige personlige gaver til ham. Det kan være han skal have en lille ekstra gave, eller det kan være budgettet bare ikke er til den helt store gave i år. Uanset er det som sagt tanken der tæller, og selv billige personlige gaver, er fantastisk gode gaveideer.

  • Personligt krus med billede – Den klassiske personlige gave, et krus med billede på. Det kan være han skal have et billede af dig og familien, af dig og ham sammen, eller et billede af sig selv. Om ikke andet, er et personligt krus med billede, en af de billige personlige gaver som altid er et hit.
  • Personlig nøglering – En nøglering er en fremragende lille gaveide. Den gives ofte som en ekstra gave, eller ved små lejligheder, hvor man ikke behøver have den tunge pung frem. Du kan både få en personlig nøglering med billede, eller du kan vælge en håndlavet læder nøglering med en personlig tekst på. Du finder begge typer på listen ovenfor, og uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at det er billige personlige gaveideer til ham, som de fleste har råd til.
Denne artikel er anmeldt af Kasper Hansen (5/5)
5/5