Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Årsdags gave til ham og hende – De bedste årsdagsgaver

Årsdags gave til ham og hende – De bedste årsdagsgaver 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Uanset om du har 1 års dag eller 10 års dag med kæresten, så er det en helt special lejlighed som skal fejres. En god måde at fejre en årsdag, er ved bruge kvalitetstid med hinanden, og lave noget sammen. Det kan være i tager ud og spiser en god middag på jeres yndlingsrestaurant. I kan tage i Tivoli sammen, tage på et romantisk weekendophold eller gå en tur i parken. Hvad i laver er ikke vigtigt, blot at i laver noget sammen, og nyder hinandens selskab til fulde.

Til en årsdag hører naturligvis også en betænksom årsdagsgave til. Uanset om det er en årsdags gave til ham eller hende du skal finde, må den gerne være både personlig, betydningsfuld og romantisk. Det lyder måske at meget, men det er slet ikke så vanskeligt. En romantisk gave vil nemlig ofte også være betydningsfuld. Mens en personlig gave til kæresten ofte også er romantisk.

I guiden her vil du få hjælp til at finde den bedste årsdagsgave til kæresten, uanset om din eneste ene er en mand eller kvinde. Du vil få gaveinspiration til både romantiske, personlige og sjove gaver, samt ideer til oplevelser i kan lave sammen. Efter du har læst guiden igennem, vil du helt sikkert have fået inspiration til at finde den helt perfekte årsdagsgave til lige netop din kæreste.

Indholdsfortegnelse over årsdagsgaver

De bedste årsdags gaver til kæresten 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!
Fra: 99,00 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.
Fra: 179,00 DKK

Evighedsbuketter – Ægte blomster som aldrig visner

Hvad er bedre end en buket blomster? En buket blomster som aldrig visner! Giv en buket ægte blomster som aldrig visner, i gave til en du holder af. En anderledes gaveide som du ikke finder hvor som helst. Buketten bliver leveret i en flot æske med dag-til-dag levering. BRUG FØLGENDE KODE FOR 5% RABAT: QC9776QNXKA2
Fra: 299,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.
Fra: 139,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 189,00 DKK

Unik fotokalender med billeder

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen – og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.
Fra: 89,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Skønheden og Udyret Lampe

Rose lampen fra Skønheden og Udyret er en både eventyrlig og romantisk lampe. Den flotte rose er smuk både med og uden lys i lampen, og skaber en dejlig hyggelig stemning. En super god gave til både børn og voksne.
Fra: 229,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

”Jeg Elsker Dig” Gavekurv​

Alle elsker en god gavekurv! Overrask din kæreste med alle de lækkerier han eller hun elsker. ”Jeg Elsker Dig” gavekurven er ideel både til mand og kvinder, og indeholder forskellige lækkert chokolade og en rosévin. Perfekt gaveide til studentergave, jubilæumsgave, valentinsgave til kæresten eller bare fordi han/hun skal forkæles lidt ekstra.
Fra: 475,00 DKK

”Love” Ramme​

Love rammen er perfekt til et billede af dig og din eneste ene. En genial gaveide til kæresten, som både er unik, personlig og romantisk på en og samme tid. Giv den i fødselsdagsgave, julegave, eller bare fordi du vil fortælle din kæreste hvor meget du elsker hende/ham.
Fra: 229,00 DKK

52 Weeks of Romance Opgavekort​

52 weeks og romance opgavekortene, sikre jeg 52 ugers romantik fra begge parter. Pakken indeholder 2 poser, hvor der er 26 romantiske opgaver i hver, og er fuld af romantiske ideer. Hvis du leder efter romantiske gaver til kæresten, er denne gaveide helt perfekt. Perfekt til både bryllupsgave, års dags gave og valentins gave til kærsten.
Fra: 119,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Personlig bamse med billede

Kvinder og bamser er altid et godt og sikkert match. Så leder du efter personlige gaver til kæresten i forbindelse med måneds- eller årsdag, er denne oplagt. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede. Den kan hun kun blive glad for!
Fra: 159,00 DKK

Cozy Kæmpe Bamse

En stor dejlig bamse med en rød sløje om halsen. Bamsen er 130 cm og selvfølgelig utrolig blød! Den perfekte krammebamse både til kæresten, teenageren, barnet eller babyen.
Fra: 349,00 DKK

Æske med personlig chokolade og roser

Denne æske af chokolade er ikke helt almindelig, da du kan skrive din egen besked til hende i chokolade og samtidig give hende en eller flere roser, der beholder udseendet i mindst 1 år! Det er måske en af de mest personlige gaver til kvinder, du kan give, da det rammer lige i hjertet på hende.
Fra: 129,00 DKK

Baileys Gaver

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.
Fra: 49,00 DKK

Bolcher med kærlighed

Nogle gange er det nok at vise din kærlighed med bolcher. Disse er i hvert fald helt og aldeles perfekte til det, da de er formet som hjerter. Posen indeholder 1 kilo bolcher, så der er kærlighed i lange baner.
Fra: 280,00 DKK

Bubble Waffle Jern

Manden der har alt, har naturligvis allerede et almindeligt vaffeljern. Men har han et bubble waffle jern? Bubble waffle jernet er vaffeljernet 2.0, og tager vafler til det næste gastronomiske niveau! En af de geniale gaveideer til man der har alt, som han uden tvivl vil elske at bruge!
Fra: 289,00 DKK

Bülow Lakrids Pakker Til Lakrids Elskere

Bülow lakrids, er uden tvivl noget af de bedste lakrids du kan få. Hvis du leder efter værtindegaver til par der elsker lakrids, er en Bülow lakrids gavepakke et oplagt valg. Vælg mellem flere forskellige pakker, med forskellige smagsvarianter fra Bülow lakrids.
Fra: 65,00 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.
Fra: 129,00 DKK

Classic Dame- Eller Herreur i Sort Eller Rosegold​

Forkæl din kæreste med et nyt lækkert ur. Disse klassiske ure i sort og rosegold, kommer både som dameur og herreur. Urene er i et super elegant, minimalistisk design, som passer til de fleste typer og lejligheder. Uret kommer i en lækker gaveæske, som også egner som godt til opbevaring af uret. Perfekt gave til kæresten i fødselsdagsgave eller julegave.
Fra: 649,00 DKK

Find den bedste årsdags gave til kæresten

For at få den perfekte årsdag med kæresten, kræver det også den bedste årsdags gave til hende/ham. Så hvordan finder du den bedste årsdagsgave? Som vi har været inde på, er der 3 kriterier som udgør en rigtig god årsdagsgave. Henholdsvis romantiske, personlige og betydningsfulde gaver. En gave kan have alle 3 kriterier, 2 af dem, eller blot 1. Det ene udelukker ikke det andet.

En kæresteårsdag er en romantisk og betydningsfuld anledning. Derfor passer lige netop den type gaver rigtig godt til lejligheden. Samtidig vil du med gaven gerne vise, at du kender personen godt, og at du har lagt tanker i den, hvorfor den personlige del af gaven også er vigtig.

Las os se lidt nærmere på nogle gode årsdags gaveideer til ham og hende hver i sær.

 

Årsdags gave til ham

Skal du have fundet en god årsdags gave til ham, kan du her få lidt inspiration fra vores yndlingsgaver på listen. Der er både noget som er specifikt til ham, men også ting, i kan bruge til at lave aktiviteter sammen på jeres års dag.

 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne er måske den bedste årsdagsgave til ham der elsker chokolade. I kan bruge den på jeres årsdag, og dyppe jordbær, skumfiduser og andre lækkerier i den flydende chokolade. Det smager ikke kun fantastisk godt, det er også romantisk.
 • Parfume til ham – En parfume er en klassisk årsdags gave til mænd. Giv ham en parfumer som både du og han rigtig godt kan lide. Vi anbefaler Giorgio Armani, Calvin Klein og Hugo Boss.
 • Par spil – Giv ham et spil som i kan spille sammen. Det kan være alt fra en sjovt brætspil, til et erotisk kortspil, som f.eks. pokerspillet for par, som du finder blandt gaveideerne.

Årsdags gave til hende

Det er ikke nogen sag at finde ideer til en god årsdags gave til hende. Det som er tricky, er at det skal være en betydningsfuld gave for netop hende. En som der er lagt tanker og kærlighed bag, så hun kan se, at du virkelig har tænkt over gaven. Her får du 3 af vores yndlings gaver til hende.

 • Kæmpe bamse – En kæmpe bamse er både en stor, betydningsfuld og romantisk gave, og så symboliserer den tryghed. Med andre ord, en perfekt årsdagsgave til hende. Jo større bamse du giver hende, jo mere overrasket bliver hun.
 • Polaroid kamera – Et polaroid kamera er en super god gave til kæresten – særligt som gave til årsdag. Brug det på dagen, og tag en masse billeder sammen mens i skaber gode minder. Efterfølgende kan i hænge dem op derhjemme, eller tage dem frem en gang i fremtiden, og mindes en af jeres tidligere årsdage.
 • Kærligheds smykker – Der er ikke mange gaver som der siger jeg elsker dig, mere end kærligheds smykker gør. En flot halskæde eller et par smukke øreringe med hjerter på. Et stærkt symbol på din kærlighed til hende.

Personlige årsdagsgaver til kæresten

Med en personlig årsdagsgave til kæresten, kan du virkelige feje benene væk under hende/ham. Heldigvis findes der masser af muligheder for gode personlige gaver til hende såvel som ham. Her får du inspiration til nogle af de absolut bedste når det kommer til gaver til årsdag.

 • Personlig stjernehimmelplakat – En stjernehimmelplakat, som viser himlen den dag i mødtes for første gang, er en personlig gave som kan feje benene væk under en hver. En af de mest populære gaveideer til kæresten her på genialegaver.dk.
 • Personlige smykker – Giv et smykke med indgraveret navn eller sød besked. Det kan være både en halskæde, en ring eller et armbånd. Det kan også være et ur, hvor der står navn eller dato på bagsiden. Du kan få indgraveret smykker hos de fleste smykkeforhandlere online.
 • Personlig chokolade – Elsker din kæreste chokolade? Så giv en æske chokolade, som samtidig er en personlig besked. Hvert stykke har et bogstav, som sammen udgør en hilsen eller lille kærlighedserklæring.

Romantiske gaveideer

En årsdag med kæresten er en romantisk anledning. Derfor er det også oplagt, at give en romantisk gave. Har du i forvejen planlagt en romantisk dag, vil en romantisk gave uden tvivl give det sidste, til at fuldende den perfekte årsdag sammen. Her får du nogle af de bedste romantiske gaveideer vi har fundet.

 • Romantisk skrabeplakat – En romantisk skrabeplakat, er en plakat, hvor i hver uge skraber et felt. Bag feltet er der en romantisk aktivitet i skal lave sammen. Denne gave giver 1 år af romantiske ugentlige aktiviteter. Kan det blive mere romantisk end det?
 • Guld rose – En guld rose er en utrolig betydningsfuld gave at give. Den symboliserer kærlighed, præcis som en ægte rose. Dertil er den guld belagt, og visner derfor aldrig. En rose for livet, som symboliserer jeres kærlighed.
 • Søde beskeder og kærlighedserklæringer – Der er mange måder, hvorpå du kan give søde og kærlige beskeder til din kæreste. Det kan gøres med puslespil, personlige kærlighedsbreve eller kærlighedspiller. Det er lidt sjovere, og lidt mere romantisk end blot en besked i et almindeligt brev.

Årsdags ideer – Fejre årsdag med kæresten

Hvad kan man lave på sin årsdag? En ting er at finde den rigtige gaveide, en anden ting er hvad i skal lave på dagen. Vi har her samlet en række årsdags ideer, til hvordan du kan fejre årsdag med kæresten på bedste og mest romantiske vis. En god middag og en tur i biografen er altid en dejlig oplevelse med kæresten. Den er dog ikke blandt de 3 ideer vi har fundet.

 • Romantisk spa- og wellness ophold – Inviter din eneste ene på et romantisk spa- og wellnessophold. Det kan evt. være et weekendophold eller blot en dag, på en af de mange skønne hoteller i Danmark.
 • Helikoptertur – Prøv en anderledes oplevelse sammen, i form af en helikoptertur over Danmark. Det er en både sjov, anderledes og selvfølgelig romantisk oplevelse.
 • Adrenalin oplevelse – Er i som par ikke typen der er til rolige gåture og film i biografen? Så tag på en adrenalinfyldt oplevelse sammen. Det kan være alt fra at køre på ATV til at springe i faldskærm. En oplevelse for livet, og en årsdag i aldrig glemmer.

En god oplevelse sammen er den bedste årsdagsgave

Mens fysiske gaver selvfølgelig er rigtig dejlige at modtage, så er en god oplevelse sammen den bedste årsdagsgave til kærester. Det at lave noget sjovt og hyggeligt sammen, og nyde hinandens selskab. Det gælder både om i fejre jeres årsdag med en filmaften på sofaen, eller en uges storbyferie i Europa. Der er intet der slår kvalitetstid sammen, og det få skabt nogle gode minder for livet.

Blandt de mange gaveideer i guiden her, finder du mange gode oplevelsesgaver, som du kan lave sammen med kæresten. Både hyggelige og romantiske, men også de mere anderledes og adrenalinfyldte. 

I kan gribe det an på 2 forskellige måder. Tag på en oplevelse sammen, som i ved i begge to elsker. Noget som der er lige i jeres ånd. En anden måde at gribe det an på, er at lave noget sammen, hvor i kommer ud af jeres comfort zone. Disse oplevelser er ofte de bedste, og mest mindeværdige.

Denne artikel er anmeldt af Line M. Petersen(5/5)
5/5