Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Årsdags gave til ham og hende – De bedste årsdagsgaver

Årsdags gave til ham og hende – De bedste årsdagsgaver 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Uanset om du har 1 års dag eller 10 års dag med kæresten, så er det en helt special lejlighed som skal fejres. En god måde at fejre en årsdag, er ved bruge kvalitetstid med hinanden, og lave noget sammen. Det kan være i tager ud og spiser en god middag på jeres yndlingsrestaurant. I kan tage i Tivoli sammen, tage på et romantisk weekendophold eller gå en tur i parken. Hvad i laver er ikke vigtigt, blot at i laver noget sammen, og nyder hinandens selskab til fulde.

Til en årsdag hører naturligvis også en betænksom årsdagsgave til. Uanset om det er en årsdags gave til ham eller hende du skal finde, må den gerne være både personlig, betydningsfuld og romantisk. Det lyder måske at meget, men det er slet ikke så vanskeligt. En romantisk gave vil nemlig ofte også være betydningsfuld. Mens en personlig gave til kæresten ofte også er romantisk.

I guiden her vil du få hjælp til at finde den bedste årsdagsgave til kæresten, uanset om din eneste ene er en mand eller kvinde. Du vil få gaveinspiration til både romantiske, personlige og sjove gaver, samt ideer til oplevelser i kan lave sammen. Efter du har læst guiden igennem, vil du helt sikkert have fået inspiration til at finde den helt perfekte årsdagsgave til lige netop din kæreste.

Indholdsfortegnelse over årsdagsgaver

De bedste årsdags gaver til kæresten 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 159,00 DKK

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Fra: 995,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Fra: 39,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 255,00 DKK

Romantisk slotsophold for 2 (6 valgmuligheder)

Inviter din eneste ene med på et romantisk slotsophold for 2. Vælg mellem 6 lokationer i Danmark. Perfekt til det forelskede kærestepar såvel som parret der fejre sølvbryllup eller anden bryllupsdag.

Fra: 2.180,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

ORLO ure til ham

ORLO er et dansk firma som står bag en række flotte kvalitetsure. Se her deres fremragende udvalg af armbåndsure til mænd. En elgant og fornem gave til manden med stil.

Fra: 1.195,00 DKK

ORLO ure til hende

Vil du give et flot og elegant ur til hende i gave, så bør du overveje et af de skønne ORLO ure. ORLO et et dansk firma, som fører en række stilfulde armbåmndsure til både mænd og kvinder. Se her det flotte udvalg til kvinder.

Fra: 1.195,00 DKK

Rose Bear

En bamse og en buket blomster er en god gave. En bamse kombineret med blomster, er en endnu bedre gave! Giv en romantisk gave i form af evighedesroser som aldrig visner, formet som en sød bamse.

Fra: 139,00 DKK

Dameure til hende

Giv et flot damur i gave til hende. Se de mest populære dameure lige nu, og vælg mellem kendte brands som Daniel Wellington, Skagen, Christina Ure og mange flere. Se udvalget og find det helt perfekte ur til hende.

Fra: 299,00 DKK

Guld Rose – Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Fra: 399,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016

Fra: 187,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!

Fra: 1.399,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.

Fra: 499,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 989,00 DKK

Find den bedste årsdags gave til kæresten

For at få den perfekte årsdag med kæresten, kræver det også den bedste årsdags gave til hende/ham. Så hvordan finder du den bedste årsdagsgave? Som vi har været inde på, er der 3 kriterier som udgør en rigtig god årsdagsgave. Henholdsvis romantiske, personlige og betydningsfulde gaver. En gave kan have alle 3 kriterier, 2 af dem, eller blot 1. Det ene udelukker ikke det andet.

En kæresteårsdag er en romantisk og betydningsfuld anledning. Derfor passer lige netop den type gaver rigtig godt til lejligheden. Samtidig vil du med gaven gerne vise, at du kender personen godt, og at du har lagt tanker i den, hvorfor den personlige del af gaven også er vigtig.

Las os se lidt nærmere på nogle gode årsdags gaveideer til ham og hende hver i sær.

 

Årsdags gave til ham

Skal du have fundet en god årsdags gave til ham, kan du her få lidt inspiration fra vores yndlingsgaver på listen. Der er både noget som er specifikt til ham, men også ting, i kan bruge til at lave aktiviteter sammen på jeres års dag.

 • Chokoladefontæne – En chokoladefontæne er måske den bedste årsdagsgave til ham der elsker chokolade. I kan bruge den på jeres årsdag, og dyppe jordbær, skumfiduser og andre lækkerier i den flydende chokolade. Det smager ikke kun fantastisk godt, det er også romantisk.
 • Parfume til ham – En parfume er en klassisk årsdags gave til mænd. Giv ham en parfumer som både du og han rigtig godt kan lide. Vi anbefaler Giorgio Armani, Calvin Klein og Hugo Boss.
 • Par spil – Giv ham et spil som i kan spille sammen. Det kan være alt fra en sjovt brætspil, til et erotisk kortspil, som f.eks. pokerspillet for par, som du finder blandt gaveideerne.

Årsdags gave til hende

Det er ikke nogen sag at finde ideer til en god årsdags gave til hende. Det som er tricky, er at det skal være en betydningsfuld gave for netop hende. En som der er lagt tanker og kærlighed bag, så hun kan se, at du virkelig har tænkt over gaven. Her får du 3 af vores yndlings gaver til hende.

 • Kæmpe bamse – En kæmpe bamse er både en stor, betydningsfuld og romantisk gave, og så symboliserer den tryghed. Med andre ord, en perfekt årsdagsgave til hende. Jo større bamse du giver hende, jo mere overrasket bliver hun.
 • Polaroid kamera – Et polaroid kamera er en super god gave til kæresten – særligt som gave til årsdag. Brug det på dagen, og tag en masse billeder sammen mens i skaber gode minder. Efterfølgende kan i hænge dem op derhjemme, eller tage dem frem en gang i fremtiden, og mindes en af jeres tidligere årsdage.
 • Kærligheds smykker – Der er ikke mange gaver som der siger jeg elsker dig, mere end kærligheds smykker gør. En flot halskæde eller et par smukke øreringe med hjerter på. Et stærkt symbol på din kærlighed til hende.

Personlige årsdagsgaver til kæresten

Med en personlig årsdagsgave til kæresten, kan du virkelige feje benene væk under hende/ham. Heldigvis findes der masser af muligheder for gode personlige gaver til hende såvel som ham. Her får du inspiration til nogle af de absolut bedste når det kommer til gaver til årsdag.

 • Personlig stjernehimmelplakat – En stjernehimmelplakat, som viser himlen den dag i mødtes for første gang, er en personlig gave som kan feje benene væk under en hver. En af de mest populære gaveideer til kæresten her på genialegaver.dk.
 • Personlige smykker – Giv et smykke med indgraveret navn eller sød besked. Det kan være både en halskæde, en ring eller et armbånd. Det kan også være et ur, hvor der står navn eller dato på bagsiden. Du kan få indgraveret smykker hos de fleste smykkeforhandlere online.
 • Personlig chokolade – Elsker din kæreste chokolade? Så giv en æske chokolade, som samtidig er en personlig besked. Hvert stykke har et bogstav, som sammen udgør en hilsen eller lille kærlighedserklæring.

Romantiske gaveideer

En årsdag med kæresten er en romantisk anledning. Derfor er det også oplagt, at give en romantisk gave. Har du i forvejen planlagt en romantisk dag, vil en romantisk gave uden tvivl give det sidste, til at fuldende den perfekte årsdag sammen. Her får du nogle af de bedste romantiske gaveideer vi har fundet.

 • Romantisk skrabeplakat – En romantisk skrabeplakat, er en plakat, hvor i hver uge skraber et felt. Bag feltet er der en romantisk aktivitet i skal lave sammen. Denne gave giver 1 år af romantiske ugentlige aktiviteter. Kan det blive mere romantisk end det?
 • Guld rose – En guld rose er en utrolig betydningsfuld gave at give. Den symboliserer kærlighed, præcis som en ægte rose. Dertil er den guld belagt, og visner derfor aldrig. En rose for livet, som symboliserer jeres kærlighed.
 • Søde beskeder og kærlighedserklæringer – Der er mange måder, hvorpå du kan give søde og kærlige beskeder til din kæreste. Det kan gøres med puslespil, personlige kærlighedsbreve eller kærlighedspiller. Det er lidt sjovere, og lidt mere romantisk end blot en besked i et almindeligt brev.

Årsdags ideer – Fejre årsdag med kæresten

Hvad kan man lave på sin årsdag? En ting er at finde den rigtige gaveide, en anden ting er hvad i skal lave på dagen. Vi har her samlet en række årsdags ideer, til hvordan du kan fejre årsdag med kæresten på bedste og mest romantiske vis. En god middag og en tur i biografen er altid en dejlig oplevelse med kæresten. Den er dog ikke blandt de 3 ideer vi har fundet.

 • Romantisk spa- og wellness ophold – Inviter din eneste ene på et romantisk spa- og wellnessophold. Det kan evt. være et weekendophold eller blot en dag, på en af de mange skønne hoteller i Danmark.
 • Helikoptertur – Prøv en anderledes oplevelse sammen, i form af en helikoptertur over Danmark. Det er en både sjov, anderledes og selvfølgelig romantisk oplevelse.
 • Adrenalin oplevelse – Er i som par ikke typen der er til rolige gåture og film i biografen? Så tag på en adrenalinfyldt oplevelse sammen. Det kan være alt fra at køre på ATV til at springe i faldskærm. En oplevelse for livet, og en årsdag i aldrig glemmer.

En god oplevelse sammen er den bedste årsdagsgave

Mens fysiske gaver selvfølgelig er rigtig dejlige at modtage, så er en god oplevelse sammen den bedste årsdagsgave til kærester. Det at lave noget sjovt og hyggeligt sammen, og nyde hinandens selskab. Det gælder både om i fejre jeres årsdag med en filmaften på sofaen, eller en uges storbyferie i Europa. Der er intet der slår kvalitetstid sammen, og det få skabt nogle gode minder for livet.

Blandt de mange gaveideer i guiden her, finder du mange gode oplevelsesgaver, som du kan lave sammen med kæresten. Både hyggelige og romantiske, men også de mere anderledes og adrenalinfyldte. 

I kan gribe det an på 2 forskellige måder. Tag på en oplevelse sammen, som i ved i begge to elsker. Noget som der er lige i jeres ånd. En anden måde at gribe det an på, er at lave noget sammen, hvor i kommer ud af jeres comfort zone. Disse oplevelser er ofte de bedste, og mest mindeværdige.

Denne artikel er anmeldt af Line M. Petersen(5/5)
5/5