Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelser for 2 - Årets bedste oplevelsesgaver til par

Oplevelser for 2 – Årets 50 bedste oplevelsesgaver til par 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Vil du gerne give en helt særlig gave til ham eller hende du holder allermest af? Så bør du bestemt overveje en af de mange skønne oplevelser for 2 du finder her. Oplevelsesgaver til par, er en af de mest betydningsfulde gaver du kan give din partner. Det er den perfekte mulighed for at få en sjov, anderledes eller romantisk oplevelse med kæresten. Her kan i få skabt gode minder, som i kan have med jer resten af livet. Gode par oplevelser, er mere værd end nogen fysisk gave du kan give.

I guiden her finder du årets bedste oplevelsesgaver til par. Der er både sjove og romantiske oplevelser for par, men også spændende og anderledes oplevelser, som i måske aldrig har prøvet før. De mange oplevelser for 2 personer, er dog ikke nødvendigvis kun kæreste oplevelser. Det kan også være oplevelser for 2 veninder, et familiemedlem, eller anden person, du ønsker en fed oplevelse for livet med.

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE FOR 2 HOS DGDA

De bedste oplevelser for 2 i 2021​

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.

Fra: 1.400,00 DKK

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.

Fra: 11.250,00 DKK

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.

Fra: 2.340,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Luksus spaophold på THE THIEF

Tag til Oslo på spaophold hos THE THIEF, hvor i vil opleve wellnessoplevelse i luksusstil. I får en overnatning på et deluxe værelse, 50 minutters massage, adgang til spa og gym, samt morgenmad.

Fra: 4.450,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

Tid for 2 på Alter Meierhof

Tag på en fantastisk spaophold til Tyskland på Alter Meierhog, med personen du holder aller mest af. I får to overnatninger i stilfuldt “Meierhof” dobbeltværelse, en flaske mousserende vin, fri adgang til hotellers thermal spa, 4-retters candlelight dinner, 1 x hamam ceremoni for 2 på en time, samt en overraskelse og meget mere.

Fra: 6.950,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Fra: 995,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Slædetur på jagt efter nordlyset

Inviter en ven, veninde, eller partner med på en uforglemmelig oplevelse. En 15-20 km lang slædetur i Sverige, på jagt efter nordlyset. I får selskab af en guide samt 10-14 hunde. En oplevelse for livet!

Fra: 1.935,00 DKK

Biograftur for 2

Gavekortet omfatter en biografttur for 2 samt 2 bio menuer. En klassisk oplevelsesgave, som aldrig bliver for kedelig. Gavekortet kan indløses på biografter landet over.

Fra: 299,00 DKK

Gavekort til valgfri oplevelse 299,-

Ved du ikke hvilken oplevelsesgave du skal give? Giv et gavekort, og modtageren kan vælge mellem mere end 2500 fantastiske oplevelser i Danmark og Europa. Gavekortet her er på 299,- men fås også i andre prisklasser.

Fra: 299,00 DKK

Romantisk slotsophold for 2 (6 valgmuligheder)

Inviter din eneste ene med på et romantisk slotsophold for 2. Vælg mellem 6 lokationer i Danmark. Perfekt til det forelskede kærestepar såvel som parret der fejre sølvbryllup eller anden bryllupsdag.

Fra: 2.180,00 DKK

2 nætters Getaway for 2 – hele verden

Gavekortet her indeholder en 2 nætters getaway for 2, som kan indløses på tusindvis af hoteller, over hele verden. Gavekortet er nemt at indløse, og er en fantastisk gaveide, til dig der kan vil forkæle din partner.

Fra: 1.699,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Luksusophold på slot i Frankrig

Tag på et romantisk slotsophold i Frankrig med din eneste ene. I ankommer fredag og tager afsted søndag. Opholdet byder bl.a. på overnatning i en elegant suite, 4 retter gourmet menu, champagne, luksus, masser af romantik og meget mere.

Fra: 7.470,00 DKK

Badeferie i Barcelona

Giv en badeferie i Barcelone, i gave til en du holder af. Gavekoret giver 2 overnatninger på hotel i Barcelona, hvor der er masser af spændende oplevelser. Både byen, stranden og kulturen. En fantastisk oplevelse som er særligt god for par eller 2 venner/veninder.

Fra: 1.299,00 DKK

Luksus cruise for 2

Et luksus cruise for 2 på Oslobåden. I får 2 overnatninger på Oslobåden som er fyldt med skønne aktiviteter for par. Dertil får i tid til at opleve Oslo. Turen indebærer gratis morgenmad og en luksuskahyt på båden.

Fra: 1.995,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.

Fra: 299,00 DKK

Miniferie for 2

Trænger dig og din partner til en lille miniferie for 2? Eller er du på udkig efter en god gave til et par? Få her et gavekort til en miniferie for 2, som kan inløses på en lang række hoteller og feriecentre i Danmark.

Fra: 1.699,00 DKK

Romantik i Venedig for 2

Venedig er uden tvivl en af de romantiske byer i Europa – og måske endda i verden. Denne romantiske tur til Venedig for 2, er oplagt som gave til kæresten, konen eller manden du vil forkæle lidt ekstra.

Fra: 999,00 DKK

Salsa for par

Inviter din partner med til et salsa begynderkursus for 2 personer. Salsa er en fantastisk dans, som er sundt og sjovt for både krop og sjæl. Den perfekte aktivitet med din partner.

Fra: 499,00 DKK

To til golf – Golfdag for begyndere

Inviter din partner, ven, far eller anden person, med på en hyggelig golfdag for 2, hvor i vil lære at spille golf. Dagen kan finde sted på adskillige golfbaner i Danmark – du bestemmer hvilken.

Fra: 349,00 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Privat tur i en luftballon

En privat tur i luftballon – den ultimative romantiske oplevelse for dig og din eneste ene. I kan vælge at flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Der er kun jer 2 og ballonskipper ombord. Turen starte et par timer inden solnedgang, så i kan nyde solnedgangen fra luftballonen. Turen afsluttes med champagne og snacks efter turen.

Fra: 11.995,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.

Fra: 400,00 DKK

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.

Fra: 295,00 DKK

Besøg på dansk vingård for 2

Et gavekort for 2 personer, hvor i får mulighed for at besøge en dansk vingård. I får en gennemgående og spændende rundvisning på vingården, og der er naturligvis mulighed for også at smage på varerne.

Fra: 500,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.

Fra: 500,00 DKK

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.

Fra: 449,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.

Fra: 349,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.

Fra: 499,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.

Fra: 175,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.

Fra: 1.790,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.

Fra: 695,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.

Fra: 399,00 DKK

Kør Segway​

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før.

Fra: 300,00 DKK

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.

Fra: 145,00 DKK

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får: 2-3 timers pizzakursus hvor du lære at arbejde med dejen og ælte den. Dertil bagning og spsining af pizzaen, samt gode tips og tricks.

Fra: 600,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.

Fra: 195,00 DKK

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.

Fra: 210,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.

Fra: 175,00 DKK

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.

Fra: 120,00 DKK

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE FOR 2 HOS DGDA

Oplevelser for 2 personer

Som du måske allerede ved, så er oplevelsesgaver blevet utroligt populære som gaveideer de seneste år. Særligt oplevelser for 2, bliver flittigt givet som oplevelsesgave til ham, hende og samlet til par. Det giver egentlig også rigtig god mening – for hvem vil ikke gerne have gode oplevelser med kæresten?

Det er dog ikke kun par der giver hinanden gavekort til oplevelser for 2. De bliver i et vidt omfang også givet af familie og venner, som vil give en fælles gave til par. Når du skal give en gave til et par, kan det være svært at finde en god gaveide, som de begge kan bruge. Med et gavekort til oplevelser for 2 personer, er du sikker på, at parret får lige meget glæde ud af gaven.

Det kan være et oplevelsesgavekort til sjove aktiviteter, som en helikoptertur eller vinsmagning. Eller det kan være et gavekort til spaophold, eller andre romantiske oplevelser for 2. Mulighederne er mange, og vi ser her nærmere på nogle af de absolut bedste af slagsen.

 

De bedste oplevelsesgaver til par

Uanset om du skal have fundet den perfekte gave til din kæreste, mand, kone eller til et andet par, så kan du få inspiration her. Her får du nemlig 3 ideer, til nogle af de bedste oplevelsesgaver til par i år.

 • Glamping – Få en anderledes oplevelse med kæresten, og brug et par dage i et glamping telt i naturen. Om dagen kan i nyde naturen, lave bål og evt. gå ved vandet. Aftenen og natten bruger i et stort luksustelt, indrettet med en stor seng, hyggelige møbler og lammeskind.
 • Tur i luftballon – En tur i luftballon er en uforglemmelig oplevelse, som er både rolig og behagelig, men samtidig får adrenalinen lidt op. En skøn oplevelsesgave til parret der har mod på at prøve noget nyt.
 • Vinsmagning – En tur på vinsmagning er en fed oplevelse for par – særligt hvis de begge kan lide vin. Inviter din partner med, og få en lærerig aften i vinens tegn.
   

Kæreste oplevelser for par

I tvivl om hvad du skal give i gave til kæresten? Så tjek vores favorit kæreste oplevelser for par her. Det er alle 3 oplevelsesgaver til par, som en hver mand såvel som kvinde vil ELSKE at få i gave af deres kæreste.

 • Storbyferie i Europa – Inviter kæresten med på en storbyferie i Europa. Det kan være en weekendtur til smukke Barcelona, romantiske Venedig eller en af de mange andre skønne storbyer. En skøn lille miniferie, som kan fås til en yderst overkommelig pris.
 • Minicruise til Oslo – Et minicruise til Oslo, er en af de oplevelser for par, hvor i får absolut mest for pengene. Turen kan fås for under 1000 kr., og byder på en romantisk weekend på vandet mellem Danmark og Norge. En af de billige oplevelser for 2, hvor du får enormt meget for pengene.
 • Wellnessophold for 2 – Trænger dig og kæresten til at slappe af? Så give et gavekort til et wellnessophold for 2 i gave. Det kan være på en af de mange skønne wellnesshoteller i Danmark, eller i kan tage en weekendtur til Sverige. Giv evt. et oplevelsesgavekort, som giver din partner mulighed for selv at vælge hotel.
   

Romantiske oplevelser for 2

Der er nok at vælge i mellem, når det kommer til romantiske oplevelser for 2. Tricket er, at vælge den oplevelse, som passer bedst til netop jer som par. Vi hjælper dig her lidt på vej, med 3 skønne ideer til romantiske oplevelser for par.

 • Romantisk spaophold for 2 – Er du og din partner til afslapning, luksus og kvalitetstid sammen? Så er en romantisk spaophold for 2 en fantastisk gaveide. Vælg en af de mange skønne spahoteller i Danmark, eller tag et smut til udlandet.
 • Slotsophold for 2 – Der er mange flotte slotte i Danmark, og det betyder også, at der er mange gode muligheder når det kommer til slotsophold for 2. En skøn par oplevelse til parret der trænger til et romantisk weekendophold sammen.
 • Slædetur og Nordlys i Sverige – Hvad er mere romantisk, end at se Nordlyset sammen? Det bedste Nordlys er ikke altid nemt at finde. Det betyder i skal på jagt efter det. Det kan i gøre på en guidet slædetur i Sverige, hvor i vil prøve at finde det smukke Nordlys sammen.
   

Sjove oplevelser for par

Som par er det vigtigt, at få mange forskellige gode oplevelser sammen. Det hele behøver ikke gå op i romantik, røde roser og kærlighedserklæringer. Nogle gange trænger man også til sjove oplevelser som par. Mangler du inspiration til det, får du lidt gode ideer her.

 • Escape Room – Escape Room kan opleves på mange måder – fælles for dem alle er, at der skal tænkes for at knække koden. Det er både sjovt og sundt at udfordres sammen som par, og det er en tur i Escape Room den perfekte oplevelse til at gøre.
 • Salsa for par – Salsa er en lidenskabelig dans, som sætter blodet i omløb. Det er en aktivitet som både er sjov og romantisk på samme tid. Den perfekte kombination når vi snakker oplevelser for par. Overrask din partner, og giv et gavekort til salsa for par som oplevelsesgave til hende.
 • Adrenalinfyldt oplevelse – Ved at udfordre hinanden, kan i knytte et stærkere bånd, og bliver stærkere som par generelt. Det kan i b.la. gøre med udfordrende adrenalinfyldte oplevelser. Det kan være alt fra en ATV safari til et faldskærmsudspring. Der er masser as sjove aktiviteter at vælge i mellem.
   

Oplevelser for 2 i København

Bor du og din partner i København, eller har i planer om at tage et besøg ind til hovedstaden? Uanset byder byen på masser af gode og sjove aktiviteter. Her får du en række forskellige – men lige gode – oplevelser for 2 i København.

 • Luksusbrunch – En luksusbrunch er en klassisk oplevelsesgave til par, som kan gives til stort set hvem som helst. Hvem elsker ikke en god omgang brunch på en af de mange skønne caféer i Nyhavn, eller i en af de små hyggelige gader?
 • Chokoladekursus – På et chokoladekursus vil i lære at lave jeres egen hjemmelavet chokolade. Det er et madkursus hvor i skal bruge hænderne, og er en perfekt gave til parret med en sød tand.
 • Dinner in the Dark – Dinner in the Dark er en madoplevelse som i aldrig har prøvet det før. I spiser i mørke, og kommer til at smage maden på en helt ny måde. En af de anderledes oplevelser for 2 i København, som skal prøves!
   

Inviter din partner med på et spaophold

At invitere kæresten med på et romantisk spaophold, er en sikker vinder hver gang. I Danmark er vi så heldige, er der er masser af skønne spa- og wellnesshoteller i hele landet. Ønsker i at række ud over Danmarks grænser, findes der også gode muligheder i Sverige. Det gode ved et spaophold er, at det kan gøres på en weekend. Efter sådan en tur, er i uden tvivl ladet op til en ny uge. Det er en fantastisk oplevelse for 2, som kan gives i gave igen og igen.

Med de mange gode valgmuligheder, kan det være svært at vælge. På listen over de bedste oplevelsesgaver til par, har vi fundet en række virkelig gode muligheder. Du kan også vælge at give et oplevelsesgavekort, som kan bruges til en lang række hoteller. På den måde, behøver du ikke bestemme dig her og nu. I stedet kan du vente til du giver din partner gaven, og i kan sammen snakke om, hvor i skal tage hen.

Du får her en liste med nogle af de mest populære spaophold for 2:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Ystad Saltsjöbad i Sverige
 • Kurhotel Skodsborg
 • Himmerland
 • Tambohus Kro og Badehotel
   

En oplevelsesgave er den bedste gave til kæresten

Man kan nemt argumentere for, at en oplevelsesgave er den bedste gave til kæresten. Det er en gave som kan gives til alle typer – ung som ældre. Samtidig er det en gave som kan gives igen og igen. Udover selve oplevelsen, får du også en ekstra gave med. Nemlig de gode minder. De gode minder er mindst ligeså meget værd som oplevelsen i sig selv, og det er en gave du har resten af livet. Man kan sige, at det er gaven der bliver ved med at give.

Med oplevelsesgaver i tankerne, kommer du aldrig til at mangle gaveideer til kæresten igen. Ved du ikke hvad du skal give, giver du blot et oplevelsesgavekort. Det er en fantastisk gaveide, som er både betydningsfuld, unik og speciel.

Oplevelser for 2 kommer i rigtig mange former og størrelser. Det kan være du i fødselsdagsgave til kæresten giver et romantisk wellnessophold for 2, og du i julegave giver et madlavningskursus. Det er en gavetype hvor du aldrig løber tør for muligheder, og hvor modtageren bliver lige glad for den hver gang. En oplevelse for par, er uden tvivl den bedste gave til kæresten du kan give.

 

Perfekte gaveideer til parret der har alt

Gavekort oplevelser for 2, er den perfekte gave til parret der har alt. Hvorfor? Fordi det er stort set umuligt, at få for mange gode oplevelser. Så selvom parret har drømmebilen, de nyeste smartphones, alle de fede møbler og det helt rigtige tøj, kan de altid bruge en god oplevelse til. Skal du give gave til parret der har alt, er det derfor en super god ide, at give et gavekort til en par oplevelse.

Ved du ikke hvilken specifikke oplevelse du skal give, kan du altid give et gavekort, som kan bruges til flere oplevelser. Mange af de forhandlere vi har fundet, tilbyder gavekort, hvor du selv kan vælge oplevelse efterfølgende. De er derfor ikke bundet til et hotelophold, en helikoptertur eller anden oplevelse. Nej – de kan helt selv vælge den oplevelse, de mener passer bedst til dem.

 

Det gælder om at samle på gode minder

Når du engang sidder som 80 årig og tænker tilbage på dit liv, vil du uden tvivl sætte større pris på de gode minder, frem for at du altid havde den nyeste smartphone. Det er naturligvis rart at have en god smartphone, de nyeste gadgets og det tøj man gerne vil have, men det er noget som er endnu vigtigere end det. Nemlig det, at samle på gode minder. 

Gode minder får vi med vores partner, venner og familie. En god måde at få dem på, er med gode oplevelser. Det behøver ikke nødvendigvis være dyre udlandsrejser og ekstreme oplevelser som faldskærmsudspring og lign. Det kan sagtens gøres for meget mindre end det. Næste gang du skal give en gave til en du holder af, så overvej, om personen ikke hellere vil have et godt minde. Det kan du give, ved at give en oplevelse i gave.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelser for 2

Du finder de bedste oplevelser for 2, her i vores guide. Vi har samlet alle de bedste oplevelsesgaver til par et og samme sted. I blandt dem er både sjove, romantiske og anderledes oplevelser. Fælles for dem alle er, at de er perfekte som oplevelsesgaver til kæresten – det er blot at vælge den, du finder mest attraktiv.

Du finder naturligvis en lang række romantiske oplevelser for par i vores guide. Nogle af de mest romantiske er:

 • Slædetur og Nordlys i Sverige
 • Romantisk spaophold
 • Storbyferie i Europa
 • Romantisk slotsophold
 • Luksuscruise for 2

I guiden her har vi ikke kun fundet de absolut bedste oplevelsesgaver til par der er. Vi har også fundet de bedste tilbud p dem. Vælger du en af oplevelserne her på siden, kan du derfor være sikker på, at du får et super godt tilbud.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie Østergaard (5/5)
5/5