Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Oplevelser for 2 - Årets bedste oplevelsesgaver til par

Oplevelser for 2 – Årets 50 bedste oplevelsesgaver til par 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne give en helt særlig gave til ham eller hende du holder allermest af? Så bør du bestemt overveje en af de mange skønne oplevelser for 2 du finder her. Oplevelsesgaver til par, er en af de mest betydningsfulde gaver du kan give din partner. Det er den perfekte mulighed for at få en sjov, anderledes eller romantisk oplevelse med kæresten. Her kan i få skabt gode minder, som i kan have med jer resten af livet. Gode par oplevelser, er mere værd end nogen fysisk gave du kan give.

I guiden her finder du årets bedste oplevelsesgaver til par. Der er både sjove og romantiske oplevelser for par, men også spændende og anderledes oplevelser, som i måske aldrig har prøvet før. De mange oplevelser for 2 personer, er dog ikke nødvendigvis kun kæreste oplevelser. Det kan også være oplevelser for 2 veninder, et familiemedlem, eller anden person, du ønsker en fed oplevelse for livet med.

De bedste oplevelser for 2 i 2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Minicruise til Oslo for 2

Oplev skønheden i Oslo med et romantisk minicruise for to. Tag en pause fra hverdagen og nyd den friske havluft, god mad og de smukke udsigter. En uforglemmelig oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen.
København

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Thyborøn - Rømø

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
København - Århus - Kolding - Valby

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.
Rømø - Thyholm - Løgstør - Knebel - Højer

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

SpaDag hos Pure Nature

Forkæl en du holder af med en spa-dag hos Pure Nature. Ren afslapning og fornyet energi garanteret.
Beder, Midtjylland

Getaway & wellness ophold hos Bellinge House

Undslip hverdagens stress med et afslappende wellnessophold på Bellinge House. Denne oplevelse kombinerer luksuriøs indkvartering med afslapning og forkælelse, perfekt for dem, der trænger til en pause og tid til selvforkælelse.
Nykøbing Falster, Sjælland, Danmark

Gin walk hos Holmely

En gin walk hos Holmely kombinerer ginsmagning og hyggelig vandring, i en og samme oplevelse. I skal vandre 7,5 km guidet i smuk natur, mens i smager på 4 forskellige lækre gins.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Forkæl ham eller hende med et gavekort til et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland. Her er tale og smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet når i bliver præsenteret for en 5-retters gourmetmenu. Dertil skal i overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får også morgenbuffet.
Hurup Thy, Midtjylland

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev en af Danmarks smukke storbyer fra luften med HeliCompany. I kan flyve fra Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Taastrup, og vælge mellem flyvninger på 10, 20 og 30 minutter. En oplevelse i særklasse som i sent vil glemme.
Aarhus N - Aalborg - Taastrup - Esbjerg Ø

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland
Henter...

Oplevelser for 2 personer

Som du måske allerede ved, så er oplevelsesgaver blevet utroligt populære som gaveideer de seneste år. Særligt oplevelser for 2, bliver flittigt givet som oplevelsesgave til ham, hende og samlet til par. Det giver egentlig også rigtig god mening – for hvem vil ikke gerne have gode oplevelser med kæresten?

Det er dog ikke kun par der giver hinanden gavekort til oplevelser for 2. De bliver i et vidt omfang også givet af familie og venner, som vil give en fælles gave til par. Når du skal give en gave til et par, kan det være svært at finde en god gaveide, som de begge kan bruge. Med et gavekort til oplevelser for 2 personer, er du sikker på, at parret får lige meget glæde ud af gaven.

Det kan være et oplevelsesgavekort til sjove aktiviteter, som en helikoptertur eller vinsmagning. Eller det kan være et gavekort til spaophold, eller andre romantiske oplevelser for 2. Mulighederne er mange, og vi ser her nærmere på nogle af de absolut bedste af slagsen.

 

De bedste oplevelsesgaver til par

Uanset om du skal have fundet den perfekte gave til din kæreste, mand, kone eller til et andet par, så kan du få inspiration her. Her får du nemlig 3 ideer, til nogle af de bedste oplevelsesgaver til par i år.

 • Glamping – Få en anderledes oplevelse med kæresten, og brug et par dage i et glamping telt i naturen. Om dagen kan i nyde naturen, lave bål og evt. gå ved vandet. Aftenen og natten bruger i et stort luksustelt, indrettet med en stor seng, hyggelige møbler og lammeskind.
 • Luftballon tur – En tur i luftballon er en uforglemmelig oplevelse, som er både rolig og behagelig, men samtidig får adrenalinen lidt op. En skøn oplevelsesgave til parret der har mod på at prøve noget nyt.
 • Vinsmagning – En tur på vinsmagning er en fed oplevelse for par – særligt hvis de begge kan lide vin. Inviter din partner med, og få en lærerig aften i vinens tegn. 

Kæreste oplevelser for par

I tvivl om hvad du skal give i gave til kæresten? Så tjek vores favorit kæreste oplevelser for par her. Det er alle 3 oplevelsesgaver til par, som en hver mand såvel som kvinde vil ELSKE at få i gave af deres kæreste.

 • Storbyferie i Europa – Inviter kæresten med på en storbyferie i Europa. Det kan være en weekendtur til smukke Barcelona, romantiske Venedig eller en af de mange andre skønne storbyer. En skøn lille miniferie, som kan fås til en yderst overkommelig pris.
 • Minicruise til Oslo – Et minicruise til Oslo, er en af de oplevelser for par, hvor i får absolut mest for pengene. Turen kan fås for under 1000 kr., og byder på en romantisk weekend på vandet mellem Danmark og Norge. En af de billige oplevelser for 2, hvor du får enormt meget for pengene.
 • Wellnessophold for 2 – Trænger dig og kæresten til at slappe af? Så give et gavekort til et wellnessophold for 2 i gave. Det kan være på en af de mange skønne wellnesshoteller i Danmark, eller i kan tage en weekendtur til Sverige. Giv evt. et oplevelsesgavekort, som giver din partner mulighed for selv at vælge hotel. 

Romantiske oplevelser for 2

Der er nok at vælge i mellem, når det kommer til romantiske oplevelser for 2. Tricket er, at vælge den oplevelse, som passer bedst til netop jer som par. Vi hjælper dig her lidt på vej, med 3 skønne ideer til romantiske oplevelser for par.

 • Romantisk spaophold for 2 – Er du og din partner til afslapning, luksus og kvalitetstid sammen? Så er en romantisk spaophold for 2 en fantastisk gaveide. Vælg en af de mange skønne spahoteller i Danmark, eller tag et smut til udlandet.
 • Slotsophold for 2 – Der er mange flotte slotte i Danmark, og det betyder også, at der er mange gode muligheder når det kommer til slotsophold for 2. En skøn par oplevelse til parret der trænger til et romantisk weekendophold sammen.
 • Slædetur og Nordlys i Sverige – Hvad er mere romantisk, end at se Nordlyset sammen? Det bedste Nordlys er ikke altid nemt at finde. Det betyder i skal på jagt efter det. Det kan i gøre på en guidet slædetur i Sverige, hvor i vil prøve at finde det smukke Nordlys sammen. 

Sjove oplevelser for par

Som par er det vigtigt, at få mange forskellige gode oplevelser sammen. Det hele behøver ikke gå op i romantik, røde roser og kærlighedserklæringer. Nogle gange trænger man også til sjove oplevelser som par. Mangler du inspiration til det, får du lidt gode ideer her.

 • Escape Room – Escape Room kan opleves på mange måder – fælles for dem alle er, at der skal tænkes for at knække koden. Det er både sjovt og sundt at udfordres sammen som par, og det er en tur i Escape Room den perfekte oplevelse til at gøre.
 • Salsa for par – Salsa er en lidenskabelig dans, som sætter blodet i omløb. Det er en aktivitet som både er sjov og romantisk på samme tid. Den perfekte kombination når vi snakker oplevelser for par. Overrask din partner, og giv et gavekort til salsa for par som oplevelsesgave til hende.
 • Adrenalinfyldt oplevelse – Ved at udfordre hinanden, kan i knytte et stærkere bånd, og bliver stærkere som par generelt. Det kan i b.la. gøre med udfordrende adrenalinfyldte oplevelser. Det kan være alt fra en ATV safari til et faldskærmsudspring. Der er masser as sjove aktiviteter at vælge i mellem. 

Oplevelser for 2 i København

Bor du og din partner i København, eller har i planer om at tage et besøg ind til hovedstaden? Uanset byder byen på masser af gode og sjove aktiviteter. Her får du en række forskellige – men lige gode – oplevelser for 2 i København.

 • Luksusbrunch – En luksusbrunch er en klassisk oplevelsesgave til par, som kan gives til stort set hvem som helst. Hvem elsker ikke en god omgang brunch på en af de mange skønne caféer i Nyhavn, eller i en af de små hyggelige gader?
 • Chokoladekursus – På et chokoladekursus vil i lære at lave jeres egen hjemmelavet chokolade. Det er et madkursus hvor i skal bruge hænderne, og er en perfekt gave til parret med en sød tand, og en eminent oplevelse i København generelt.
 • Dinner in the Dark – Dinner in the Dark er en madoplevelse som i aldrig har prøvet det før. I spiser i mørke, og kommer til at smage maden på en helt ny måde. En af de anderledes oplevelser for 2 i København, som skal prøves! 

Inviter din partner med på et spaophold

At invitere kæresten med på et romantisk spaophold, er en sikker vinder hver gang. Det er desuden er perfekte Valentinsgave til hende såvel som ham. I Danmark er vi så heldige, er der er masser af skønne spa- og wellnesshoteller i hele landet. Ønsker i at række ud over Danmarks grænser, findes der også gode muligheder i Sverige. Det gode ved et spaophold er, at det kan gøres på en weekend. Efter sådan en tur, er i uden tvivl ladet op til en ny uge. Det er en fantastisk oplevelse for 2, som kan gives i gave igen og igen.

Med de mange gode valgmuligheder, kan det være svært at vælge. På listen over de bedste oplevelsesgaver til par, har vi fundet en række virkelig gode muligheder. Du kan også vælge at give et oplevelsesgavekort, som kan bruges til en lang række hoteller. På den måde, behøver du ikke bestemme dig her og nu. I stedet kan du vente til du giver din partner gaven, og i kan sammen snakke om, hvor i skal tage hen.

Du får her en liste med nogle af de mest populære spaophold for 2:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Ystad Saltsjöbad i Sverige
 • Kurhotel Skodsborg
 • Himmerland
 • Tambohus Kro og Badehotel 

En oplevelsesgave er den bedste gave til kæresten

Man kan nemt argumentere for, at en oplevelsesgave er den bedste gave til kæresten. Det er en gave som kan gives til alle typer – ung som ældre. Samtidig er det en gave som kan gives igen og igen. Udover selve oplevelsen, får du også en ekstra gave med. Nemlig de gode minder. De gode minder er mindst ligeså meget værd som oplevelsen i sig selv, og det er en gave du har resten af livet. Man kan sige, at det er gaven der bliver ved med at give.

Med oplevelsesgaver i tankerne, kommer du aldrig til at mangle gaveideer til kæresten igen. Ved du ikke hvad du skal give, giver du blot et oplevelsesgavekort. Det er en fantastisk gaveide, som er både betydningsfuld, unik og speciel.

Oplevelser for 2 kommer i rigtig mange former og størrelser. Det kan være du i fødselsdagsgave til kæresten giver et romantisk wellnessophold for 2, og du i julegave giver et madlavningskursus. Det er en gavetype hvor du aldrig løber tør for muligheder, og hvor modtageren bliver lige glad for den hver gang. En oplevelse for par, er uden tvivl den bedste gave til kæresten du kan give.

 

Perfekte gaveideer til parret der har alt

Gavekort oplevelser for 2, er den perfekte gave til parret der har alt. Hvorfor? Fordi det er stort set umuligt, at få for mange gode oplevelser. Så selvom parret har drømmebilen, de nyeste smartphones, alle de fede møbler og det helt rigtige tøj, kan de altid bruge en god oplevelse til. Skal du give gave til parret der har alt, er det derfor en super god ide, at give et gavekort til en par oplevelse.

Ved du ikke hvilken specifikke oplevelse du skal give, kan du altid give et gavekort, som kan bruges til flere oplevelser. Mange af de forhandlere vi har fundet, tilbyder gavekort, hvor du selv kan vælge oplevelse efterfølgende. De er derfor ikke bundet til et hotelophold, en helikoptertur eller anden oplevelse. Nej – de kan helt selv vælge den oplevelse, de mener passer bedst til dem.

 

Det gælder om at samle på gode minder

Når du engang sidder som 80 årig og tænker tilbage på dit liv, vil du uden tvivl sætte større pris på de gode minder, frem for at du altid havde den nyeste smartphone. Det er naturligvis rart at have en god smartphone, de nyeste gadgets og det tøj man gerne vil have, men det er noget som er endnu vigtigere end det. Nemlig det, at samle på gode minder. 

Gode minder får vi med vores partner, venner og familie. En god måde at få dem på, er med gode oplevelser. Det behøver ikke nødvendigvis være dyre udlandsrejser og ekstreme oplevelser som faldskærmsudspring og lign. Det kan sagtens gøres for meget mindre end det. Næste gang du skal give en gave til en du holder af, så overvej, om personen ikke hellere vil have et godt minde. Det kan du give, ved at give en oplevelse i gave.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelser for 2

Du finder de bedste oplevelser for 2, her i vores guide. Vi har samlet alle de bedste oplevelsesgaver til par et og samme sted. I blandt dem er både sjove, romantiske og anderledes oplevelser. Fælles for dem alle er, at de er perfekte som oplevelsesgaver til kæresten – det er blot at vælge den, du finder mest attraktiv.

Du finder naturligvis en lang række romantiske oplevelser for par i vores guide. Nogle af de mest romantiske er:

 • Slædetur og Nordlys i Sverige
 • Romantisk spaophold
 • Storbyferie i Europa
 • Romantisk slotsophold
 • Luksuscruise for 2

I guiden her har vi ikke kun fundet de absolut bedste oplevelsesgaver til par der er. Vi har også fundet de bedste tilbud p dem. Vælger du en af oplevelserne her på siden, kan du derfor være sikker på, at du får et super godt tilbud.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie Østergaard (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne