Glamping - De bedste glamping oplevelser i Danmark

Glamping 2024 – De bedste glamping oplevelser i Danmark

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Glamping er de seneste år blevet en utroligt populær oplevelse i Danmark. Det er en skøn oplevelse som kombinerer smuk natur med luksus. Glamping kommer af glamourøs camping, og er i bund og grund en form for luksus camping. At overnatte i et luksustelt kan være en hyggelig oplevelse med vennerne, såvel som en romantisk oplevelse for 2 med kæresten.

Vi har samlet alle de bedste glamping oplevelser i guiden her, som indeholder luksus camping oplevelser over hele Danmark. Hver og en, er en unik oplevelse, og er samtidig en fantastisk gave til kæresten, veninden eller anden person du holder af.

Årets bedste glamping oplevelser 2024

Glamping hos Marsk Camp

Oplev Danmark på en ny og spændende måde, med en glamping tur hos Marsk Camp i Skærbæk, Sydjylland. Opholdet er når den danske Nationalpark vadehavet, som også er på UNESCO's verdensarvsliste.
Skærbæk, Syddanmark

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Glamping hos Holmely

Prøv et glamping ophold hos Holmely i Midtjylland, og oplev naturen på en ny måde! Perfekt for dig som elsker naturen, men stadig ønsker at sove godt og nyde lidt luksus.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Glamping ved Elverdamså: Naturoplevelser i Luksus

Oplev en unik glampingoplevelse ved Elverdamså, hvor komfort og naturskønhed mødes. Nyd de smukke omgivelser og de luksuriøse faciliteter under en uforglemmelig weekend. En fantastisk gaveidé til naturelskere og eventyrlystne.
Tølløse, Sjælland, Danmark

Eventyrligt glamping ophold hos Villa Skovly

Oplev naturen med stil gennem et glamping ophold hos Villa Skovly. Nyd komforten af et luksustelt omgivet af naturskønhed, hvor du kan slappe af og genoprette forbindelsen til naturen.
Hesselager, Syddanmark

Glamping & 3-retters middag hos Marsk Camp

Kombiner luksus og natur med en glampingoplevelse hos Marsk Camp, inklusive en lækker 3-retters middag. Nyd komforten af en luksuriøs teltoplevelse med al den skønhed, som naturen har at byde på.
Skærbæk, Syddanmark

Glamping – Luksus camping i Danmark

I Danmark elsker vi at campere. Mange tager konsekvent hvert år afsted på camping – enten på en af de mange skønne campingpladser i Danmark, eller til udlandet. Men der er bare en lille ting, som mangler ved almindelig camping. Nemlig en smule luksus.

Heldigvis har en meget klog mand eller kvinder, opfundet lige netop det. Nemlig den perfekte kombination af luksus og camping; glamping camping. For dig som elsker at campe i naturen, men også elsker luksus, er konceptet intet mindre end genialt.

Forestil dig at sidde foran bålet med udsigt af smuk natur – eller vandet – og lave mad og drikke et glas vin med din eneste ene. Om aftenen når i er trætte og vil gå til ro, går i ind i jeres luksustelt, som har en stor blød dobbeltseng med dejlige dyner, puder, lammeskind og hyggelig indretning. Når i vågner om morgenen og åbner teltet, er der igen udsigt af skøn natur og dejlige omgivelser. Kan en oplevelse for 2 i naturen blive meget bedre? Den bliver i hvert fald svær at slå. Glamping i Danmark er kommet for at blive.

Glam camping – som det også kaldes – er en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende der elsker smuk natur og hygge, men også sætter pris på lidt luksus. Det er en ny måde at opleve naturen på, og vi tror på, at det er en oplevelse som de næste par år, kun bliver endnu mere populær.

 

Her kan du oplevelse glamping i Danmark

Hvor kan du opleve glamping i Danmark? Det kan du faktisk i stort set hele Danmark. Der er nemlig både glamping oplevelser i Jylland, på Fyn og Sjælland. Du kan opleve glam camping i både nationalparker, på campingpladser, vingårde, og afsides lokationer i naturen, hvor i er helt for jer selv.

Ønsker du at opleve denne for for camping, er det ikke nødvendigvis stedet der er tættest på dig, der er det bedste. Ofte vil det være en større oplevelse, at tage på en lille miniferie et andet sted i landet. Bor du f.eks. i København, vil glamping på Fyn eller i Jylland, være en bedre og anderledes oplevelse. Det er natur som du ikke kender, væk fra hvor du bor. Det giver en helt anden oplevelse, som uden tvivl er mere speciel.

Er du på udkig efter en oplevelsesgave til hende eller ham, kan det derfor være en god ide, at vælge i sted langt fra hvor i bor. På den måde kan i også få set et nyt sted i Danmark, gå lidt på sightseeing, og prøve nye restauranter.

Lad os se nærmere på nogle af de steder, du kan opleve glamping i Danmark.

 

Glamping Sjælland

Der er flere steder du kan opleve glamping på Sjælland. Bor du i Jylland eller på Fyn, er det oplagt at tage til Sjælland på en miniferie. Et par overnatninger i naturen i et luksus telt, kan evt. kombineres med en oplevelse i København eller andet. Bor du ligeledes i København, er det er dejligt afslappende afbræk for storbyen, at tage et par dage i naturen. Og med glam camping behøver du ikke undvære den daglige luksus – her har du alt hvad du skal bruge i naturens skønne omgivelser.

Det varierer hvilke steder du kan opleve glam camping på Sjælland. Der kommer hele tiden nye steder til, og nogle steder er ikke tilgængelige hele året rundt. Vi opdaterer dog ugentlig vores liste, hvor du også finder gode glamping steder på Sjælland. Så tjek listen, og se om der ikke er et sted som passer til dig.

 

Glamping Fyn

Fyn er et fantastisk sted for glamping. Det kan gøres ved Sønderborg, men også på nogle af de nærliggende øer. F.eks. er det muligt på Langeland, hvor du kan samtidig få set en del af Danmark, som du måske ikke har før.

Tag evt. et par ekstra overnatninger på Fyn, og få set nogle af seværdighederne samt den flotte natur. Det kan være H.C. Andersen museet, Egeskov Slot, eller noget helt tredje. Der er masser af skønne oplevelser, som kan kombineres på glamping på Fyn.

 

Glamping Nordjylland

Nordjylland har Skagen, Grenen, Thy nationalpark, og en masse andre skønne oplevelser. Men hvad mange ikke ved, er at de også har en lang række skønne steder hvor du kan opleve glamping. Er du ikke kendt i Nordjylland, er det en oplagt mulighed for at se den del af Danmark. I det tilfælde kan du snildt tage 2-3 overnatninger i et luksus telt, og tage på sightseeing om dagen.

Bor du allerede i Nordjylland, er en enkelt luksus camping overnatning bestemt også det værd. Glamping i Nordjylland er en skøn oplevelse i sig selv, som ikke nødvendigvis kræver noget udover et luksustelt, en bålplads, flot natur og godt selskab.

 

Andre steder du kan opleve glam camping

Ovenstående steder, er ikke alle steder du kan opleve glam camping i Danmark. Faktisk kan du opleve det i nogle af Danmarks absolut flotteste natursteder. Hvad siger du f.eks. til at overnatte i et glampingtelt på Møn med Møn’s Klint som nabo? Eller i Silkeborg nær de smukke Silkeborg søer? Det er endda muligt at opleve glamping på Bornholm, hvis natur er helt unik for Danmark.

Luksus camping i Danmark boomer, og du kan opleve det mange flere steder end du måske går og tror. Kan du ikke finde den rette lokation blandt oplevelsesgaveideerne på listen ovenfor, er det blot at lave en enkelt søgning på nettet. Her vil du uden tvivl kunne finde et sted, som er i nærheden af, hvor du ønsker at campere.

 

Glamping som gaveide

Glamping er en fantastisk gaveide – det er der ikke nogen tvivl om. Det er oplagt af give et oplevelsesgavekort til glamping, som en romantisk gave til kæresten. Leder du efter en romantisk oplevelse for 2, er det uden tvivl en oplevelse du bør overveje.

Om et par dage med glam camping er en god gaveide til hende du elsker, kommer naturligvis også an på, om i har tiden til det. Har i ikke 2-3 dage til en lille ferie, kan en helikoptertur, en spadag eller en vinsmagning – som alle kan klares på en dag – i det tilfælde være en bedre gave.

Det er dog ikke kun til kæresten at et glamping gavekort er en god gaveide. Det kan også gives som en gave til par, fra venner, forældre eller anden. Mange af oplevelserne du finder i artiklen her, er prisen for 2 personer, hvorfor det er en ideel oplevelse for par. Giv det i julegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave. En oplevelsesgave er en super gaveide, til enhver gaveanledning.

 

Vild med luksus camping? Køb dit eget glamping telt

Er du vild med luksus camping? Hvis du som så mange andre er blevet helt forelsket i glamping, så bør du overveje, at købe dit eget luksus telt. Det kan hurtigt rende op, hvis du tager på en glamping oplevelse en gang om måneden. Så er det måske bedre at købe dit eget telt, og sætte det op i haven, sommerhuset, eller hvor du ellers har mulighed for det.

Et glamping telt et stort kanvastelt, som er stort nok til at kunne rumme møbler. Konceptet med glam camping er netop at det skal være glamourøst – derfor skal teltet naturligvis indrettes med en masse lækre møbler. En stor dobbeltseng, en kommode, lækre lammeskind og måske et lille køleskab.

I og med at teltet indrettes med møbler, er det naturligvis ideelt, at opsætte teltet er sted hvor det kan stå i lang tid. Det giver f.eks. ikke mening at tage en weekendtur på en campingplads, og medbringe trailer med møbler osv. Så er det meget bedre at få sat det op i haven, eller endnu bedre, et sted i naturen hvor du har fået lov til det. Det kan være i et privat stykke skov, et landområde eller lign.

I tilfælde af at du ønsker dit eget telt, har vi inkluderet et luksustelt på listen ovenfor, som er perfekt til glam camping. Så er det eller bare om at finde et skønt sted at sætte det op, og indrette det med en masse hyggelige møbler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om glamping

Glamping er helt ordret glamourøs camping – hvoraf navnet også kommer. Det er med andre ord luksus camping, som ofte foregår i et stort kanvastelt i naturen, som er indrettet med møbler, seng, lammeskind og andre hyggelig ting. Ideen med glam camping – som det også kaldes – er at opleve naturen på en luksuriøs og hyggelig måde.

For virkelig at vide hvad glamping er, og hvad det indebærer, skal det opleves.

Der findes rigtig mange gode glamping oplevelser over hele Danmark. Vi har samlet de absolut bedste et og samme sted. Tjek dem, og find den bedste oplevelse, som du kan invitere din eneste ene med på, eller give i gave til en du holder af.

Prisen på glamping oplevelser kommer an på hvor luksuriøs oplevelsen skal være, og hvor lang tid den skal vare. Nogle lokationer er naturligvis dyrere end andre, og nogle tilbyder også ekstra ydelser som adgang til wellness faciliteter samt mad og vin. Priserne starter fra ca. 800 kr. pr. overnatning, og løber op til 5000 kr.+ pr. overnatning.

I vores guide over de bedste glamping muligheder i Danmark, har vi naturligvis inkluderet oplevelser i alle prisklasser.

Denne artikel er anmeldt af Mia Knudsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne