Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Glamping - De bedste glamping oplevelser i Danmark

Glamping 2021 – De bedste glamping oplevelser i Danmark

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Glamping er de seneste år blevet en utroligt populær oplevelse i Danmark. Det er en skøn oplevelse som kombinerer smuk natur med luksus. Glamping kommer af glamourøs camping, og er i bund og grund en form for luksus camping. At overnatte i et luksustelt kan være en hyggelig oplevelse med vennerne, såvel som en romantisk oplevelse med kæresten.

Glam camping – som det også kaldes – er en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende der elsker smuk natur og hygge, men også sætter pris på lidt luksus. Det er en ny måde at opleve naturen på, og vi tror på, at det er en oplevelse som de næste par år, kun bliver endnu mere populær.

Vi har samlet alle de bedste glamping oplevelser i guiden her, som indeholder luksus camping oplevelser over hele Danmark. Hver og en, er en unik oplevelse, og er samtidig en fantastisk gave til kæresten, veninden eller anden person du holder af.

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE HOS DGDA

Gode gaver til bryllup 2021​

Glamping hos Nystrup Camping Klitmøller

Glamping for 2 personer hos Nystrup Camping Klitmøller i Nordjylland. I er i smukke og hyggelige naturomgivelser, og tæt på strande. I får en let morgenmad, samt strømforbrug, brusebad og andre nødvendigheder.

Fra: 995,00 DKK

Glamping hos Marsk Camp

Oplev Danmark på en ny og spændende måde, med en glamping tur hos Marsk Camp i Skærbæk, Sydjylland. Opholdet er når den danske Nationalpark vadehavet, som også er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Fra: 1.395,00 DKK

Glamping i Camp Outlaw hos Cold Hand Winery

Få en skøn glamping oplevelse i Camp Outlaw på den danske vingård Cold Hand Winery i Midtjylland. Oplevelsen er inklusiv morgenmad, dobbeltsent, køleskab og mange andre skønne sager. Prisen er for 2 personer, men kan opgraderes til 3 eller 4.

Fra: 1.890,00 DKK

Glamping i Camp Blixen hos Cold Hand Winery

Få en overnatning i glampingtelt på dansk vingård i Midtjylland. Prisen er for 2 personer, og indebærer glampingtelt fuldt indrettet med alt der skal bruges, inkl. seng, køleskab, aircondition og meget andet. Let morgenmad er inkluderet, der kan dog opgraderes til fuld pakke inkl. mad og vin.

Fra: 1.890,00 DKK

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

En overnatining i et luksuriøst glampingtelt for 2 personer, hos Thorséng Nature Resort i Svendborg på Fyn. Oplevelsen inkluderer all-inclusive 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt privat strand og meget mere.

Fra: 5.490,00 DKK

Glamping i Camp Back To Nature hos Cold Hand Winery

Kom på en luksus campingferie på en vingård nær Randers. I skal overnatte i et luksuriøst Glampingtelt med dobbeltseng, køkkenmaskiner og masser af andre ting. Dertil får i morgenmad med kaffe og te.

Fra: 1.690,00 DKK

Tipi overnatning i Mols Bjerge

Overnat midt i nationalparken Mols Bjerge, et Tipi glamping telt. Teltet er indrettet med myggenet, lamper, lammeskind og senge. Dertil får i en kurv med bålgrej samt adgang til bad, toilet, køleskab, borde bænke og bålplads. En luksuriøs oplevelse i naturen for dig og en du holder af.

Fra: 800,00 DKK

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

En overnatning i Tree Tents for 2 personer, med all inclusive økologisk forplejning. Overnatningen foregår i de Sydfynske Øhav i Svendborg, og rolige og naturskønne omgivelser. En både mindful, smuk og romantisk oplevelse i naturen. Opholdet indkludere morgenmad, frokost, aftensmad og giver adgang til sauna, wellness, varmtvandbassin, privatstrand og meget mere.

Fra: 3.990,00 DKK

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSE HOS DGDA

Glamping – Luksus camping i Danmark

I Danmark elsker vi at campere. Mange tager konsekvent hvert år afsted på camping – enten på en af de mange skønne campingpladser i Danmark, eller til udlandet. Men der er bare en lille ting, som mangler ved almindelig camping. Nemlig en smule luksus.

Heldigvis har en meget klog mand eller kvinder, opfundet lige netop det. Nemlig den perfekte kombination af luksus og camping; glamping camping. For dig som elsker at campe i naturen, men også elsker luksus, er konceptet intet mindre end genialt.

Forestil dig at sidde foran bålet med udsigt af smuk natur – eller vandet – og lave mad og drikke et glas vin med din eneste ene. Om aftenen når i er trætte og vil gå til ro, går i ind i jeres luksustelt, som har en stor blød dobbeltseng med dejlige dyner, puder, lammeskind og hyggelig indretning. Når i vågner om morgenen og åbner teltet, er der igen udsigt af skøn natur og dejlige omgivelser. Kan en oplevelse for 2 i naturen blive meget bedre? Den bliver i hvert fald svær at slå. Glamping i Danmark er kommet for at blive.

 

Her kan du oplevelse glamping i Danmark

Hvor kan du opleve glamping i Danmark? Det kan du faktisk i stort set hele Danmark. Både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan opleve glam camping i både nationalparker, på campingpladser, vingårde, og afsides lokationer i naturen, hvor i er helt for jer selv.

Ønsker du at opleve denne for for camping, er det ikke nødvendigvis stedet der er tættest på dig, der er det bedste. Ofte vil det være en større oplevelse, at tage på en lille miniferie et andet sted i landet. Bor du f.eks. i København, vil glamping på Fyn eller i Jylland, være en bedre og anderledes oplevelse. Det er natur som du ikke kender, væk fra hvor du bor. Det giver en helt anden oplevelse, som uden tvivl er mere speciel.

Er du på udkig efter en oplevelsesgave til hende eller ham, kan det derfor være en god ide, at vælge i sted langt fra hvor i bor. På den måde kan i også få set et nyt sted i Danmark, gå lidt på sightseeing, og prøve nye restauranter.

Lad os se nærmere på nogle af de steder, du kan opleve glamping i Danmark.

 

Glamping Sjælland

Der er flere steder du kan opleve glamping på Sjælland. Bor du i Jylland eller på Fyn, er det oplagt at tage til Sjælland på en miniferie. Et par overnatninger i naturen i et luksus telt, kan evt. kombineres med en tur til København eller andet. Bor du ligeledes i København, er det er dejligt afslappende afbræk for storbyen, at tage et par dage i naturen. Og med glam camping behøver du ikke undvære den daglige luksus – her har du alt hvad du skal bruge i naturens skønne omgivelser.

Det varierer hvilke steder du kan opleve glam camping på Sjælland. Der kommer hele tiden nye steder til, og nogle steder er ikke tilgængelige hele året rundt. Vi opdaterer dog ugentlig vores liste, hvor du også finder gode glamping steder på Sjælland. Så tjek listen, og se om der ikke er et sted som passer til dig.

 

Glamping Fyn

Fyn er et fantastisk sted for glamping. Det kan gøres ved Sønderborg, men også på nogle af de nærliggende øer. F.eks. er det muligt på Langeland, hvor du kan samtidig få set en del af Danmark, som du måske ikke har før.

Tag evt. et par ekstra overnatninger på Fyn, og få set nogle af seværdighederne samt den flotte natur. Det kan være H.C. Andersen museet, Egeskov Slot, eller noget helt tredje. Der er masser af skønne oplevelser, som kan kombineres på glamping på Fyn.

 

Glamping Nordjylland

Nordjylland har Skagen, Grenen, Thy nationalpark, og en masse andre skønne oplevelser. Men hvad mange ikke ved, er at de også har en lang række skønne steder hvor du kan opleve glamping. Er du ikke kendt i Nordjylland, er det en oplagt mulighed for at se den del af Danmark. I det tilfælde kan du snildt tage 2-3 overnatninger i et luksus telt, og tage på sightseeing om dagen.

Bor du allerede i Nordjylland, er en enkelt luksus camping overnatning bestemt også det værd. Glamping i Nordjylland er en skøn oplevelse i sig selv, som ikke nødvendigvis kræver noget udover et luksustelt, en bålplads, flot natur og godt selskab.

 

Andre steder du kan opleve glam camping

Ovenstående steder, er ikke alle steder du kan opleve glam camping i Danmark. Faktisk kan du opleve det i nogle af Danmarks absolut flotteste natursteder. Hvad siger du f.eks. til at overnatte i et glampingtelt på Møn med Møn’s Klint som nabo? Eller i Silkeborg nær de smukke Silkeborg søer? Det er endda muligt at opleve glamping på Bornholm, hvis natur er helt unik for Danmark.

Luksus camping i Danmark boomer, og du kan opleve det mange flere steder end du måske går og tror. Kan du ikke finde den rette lokation blandt oplevelsesgaveideerne på listen ovenfor, er det blot at lave en enkelt søgning på nettet. Her vil du uden tvivl kunne finde et sted, som er i nærheden af, hvor du ønsker at campere.

 

Glamping som gaveide

Glamping er en fantastisk gaveide – det er der ikke nogen tvivl om. Det er oplagt af give et oplevelsesgavekort til glamping, som en romantisk gave til kæresten. Leder du efter en romantisk oplevelse for 2, er det uden tvivl en oplevelse du bør overveje.

Om et par dage med glam camping er en god gaveide til hende du elsker, kommer naturligvis også an på, om i har tiden til det. Har i ikke 2-3 dage til en lille ferie, kan en helikoptertur, en spadag eller en vinsmagning – som alle kan klares på en dag – i det tilfælde være en bedre gave.

Det er dog ikke kun til kæresten at et glamping gavekort er en god gaveide. Det kan også gives som en gave til par, fra venner, forældre eller anden. Mange af oplevelserne du finder i artiklen her, er prisen for 2 personer, hvorfor det er en ideel oplevelse for par. Giv det i julegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave. En oplevelsesgave er en super gaveide, til enhver gaveanledning.

 

Vild med luksus camping? Køb dit eget glamping telt

Er du vild med luksus camping? Hvis du som så mange andre er blevet helt forelsket i glamping, så bør du overveje, at købe dit eget luksus telt. Det kan hurtigt rende op, hvis du tager på en glamping oplevelse en gang om måneden. Så er det måske bedre at købe dit eget telt, og sætte det op i haven, sommerhuset, eller hvor du ellers har mulighed for det.

Et glamping telt et stort kanvastelt, som er stort nok til at kunne rumme møbler. Konceptet med glam camping er netop at det skal være glamourøst – derfor skal teltet naturligvis indrettes med en masse lækre møbler. En stor dobbeltseng, en kommode, lækre lammeskind og måske et lille køleskab.

I og med at teltet indrettes med møbler, er det naturligvis ideelt, at opsætte teltet er sted hvor det kan stå i lang tid. Det giver f.eks. ikke mening at tage en weekendtur på en campingplads, og medbringe trailer med møbler osv. Så er det meget bedre at få sat det op i haven, eller endnu bedre, et sted i naturen hvor du har fået lov til det. Det kan være i et privat stykke skov, et landområde eller lign.

I tilfælde af at du ønsker dit eget telt, har vi inkluderet et luksustelt på listen ovenfor, som er perfekt til glam camping. Så er det eller bare om at finde et skønt sted at sætte det op, og indrette det med en masse hyggelige møbler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om glamping

Glamping er helt ordret glamourøs camping – hvoraf navnet også kommer. Det er med andre ord luksus camping, som ofte foregår i et stort kanvastelt i naturen, som er indrettet med møbler, seng, lammeskind og andre hyggelig ting. Ideen med glam camping – som det også kaldes – er at opleve naturen på en luksuriøs og hyggelig måde.

For virkelig at vide hvad glamping er, og hvad det indebærer, skal det opleves.

Der findes rigtig mange gode glamping oplevelser over hele Danmark. Vi har samlet de absolut bedste et og samme sted. Tjek dem, og find den bedste oplevelse, som du kan invitere din eneste ene med på, eller give i gave til en du holder af.

Prisen på glamping oplevelser kommer an på hvor luksuriøs oplevelsen skal være, og hvor lang tid den skal vare. Nogle lokationer er naturligvis dyrere end andre, og nogle tilbyder også ekstra ydelser som adgang til wellness faciliteter samt mad og vin. Priserne starter fra ca. 800 kr. pr. overnatning, og løber op til 5000 kr.+ pr. overnatning.

I vores guide over de bedste glamping muligheder i Danmark, har vi naturligvis inkluderet oplevelser i alle prisklasser.

Denne artikel er anmeldt af Mia Knudsen (5/5)
5/5