Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Flytte hjemmefra gaver – gaveideer til unge der flytter

Flytte hjemmefra gaver – 75+ gaveideer til unge der flytter

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der kommer på et tidspunkt i alle unges liv, hvor det er på tide at forlade reden. Det kan være der er behov for at flytte grundet uddannelse eller job, eller simpelthen bare fordi man ikke længere har lyst til at bo ved mor og far. Der er ofte mange omkostninger forbundet med at flytte hjemmefra. Samtidig er der mange ting som skal erhverves. Alt fra køkkenudstyr, til møbler til andre ting der er nødvendige i et hjem. For at hjælpe den unge på vej, er der tradition for at give flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra gaver gives ikke på et bestemt tidspunkt, som f.eks. en indflyttergave gør. En indflyttergave gives som en slags værtindegave, når vi besøger nogen i deres nye hjem. En flytte hjemmefra gave kan gives på hvilket som helst tidspunkt. Både som fødselsdagsgave, julegave eller uden anledning overhovedet. Samtidig er flytte hjemmefra gaver ofte praktiske. Det er ting som den unge kan bruge i deres nye hjem. F.eks. bestik, gryder, en støvsuger eller pynteting til hjemmet.

Hvis du er på udkig efter gaver til en som snart skal flytte hjemmefra, kan du her få masser af gaveinspiration. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af gode flytte hjemmefra gaver til teenagere og unge. Der er noget for en hver smag og i en hver prisklasse. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse

Gode flytte hjemmefra gaver 2021

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Miljøvenlig gavekasse

På udkig efter en miljøvenlig gave? Giv denne gavekasse fyldt med gode miljøvenlige produkter. Det kan være som værtindegave, til din mor eller måske en flytte hjemmefra gave. Tjek alle de skønne sager du får i gavekassen.
Fra: 150,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

LED-lysslange til Baggrundsbelysning til TV

Opgrader dit fjernsyn med en flot baggrundsbelysning. Det kan du gøre ved at sætte denne LED-lysslange bagved TV’et. Det giver både en hyggelig belysning, og så er det meget behagerligere for øjenene.
Fra: 129,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Badebalje til voksne

Elsker du et dejligt afslappende bad, men har ikke et badekar? Måske bor du i en lejlighed og har kun brusebad. Intet problem! Med badebaljen til voksne kan du tage et dejligt bad i brusekabinen, i haven eller på terrassen en dejlig sommerdag.
Fra: 999,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fladskærms TV

Hvem kan ikke bruge et nyt fladskærms TV? Det er især egnet, hvis der spilles meget PlayStation eller ses mange film hver uge. Proshop har et væld af mærker og størrelser at vælge mellem.
Fra: 1.179,00 DKK

Hånddamper

Med en hånddamper er det slut med krøllede skjorter, kjoler, bluser eller hvad end, der ofte bruges fra garderoben. De fås i forskellige udgaver men kan alle det samme: opfriske tøjet.
Fra: 299,00 DKK

Bedst i test støvsugere

En støvsuger er altid praktisk at have stående. Skal det være endnu mere praktisk og tidsbesparende kan den også opgraderes til en robotstøvsuger. Begge dele kan fås!
Fra: 739,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Fine karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.
Fra: 120,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Flytte hjemmefra kogebog

En flytte hjemmefra kogebog er altid en god gave til det unge menneske, der står til og skal flytte fra reden. I kogebogen her er der hele 60 retter, der er sunde og til at betale sig fra som ung.
Fra: 159,95 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.
Fra: 499,00 DKK

Nutella-spand 3kg

Kender du en der elsker Nutella? Så er denne 3 kilos Nutella spand måske en af de bedste gaver du kan give! Der skulle gerne være til lang tid, og så er det en rigtig billig kilopris.
Fra: 359,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.
Fra: 1.999,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

Kelvin.36 Multiværktøj

Er et multiværktøj den perfekte gave? Denne er i hvert fald tæt på, da den har målebånd, vaterpas, hammer og skruetrækker med 26 forskellige bits. Det er lige før, det er den perfekte gave til en handyman.
Fra: 469,00 DKK

Hvad er gode flytte hjemmefra gaver?

Gode flytte hjemmefra gaver, er gaver som personen der flytter hjemmefra, kan bruge i sit nye hjem. Det er med andre ord praktiske gaver. Praktiske gaver er dog ikke så kedelige som de lyder. Ja – det er ikke altid super spændende at modtage glas, tallerkener og håndklæder i gave, men praktiske flytte hjemmefra gaver er meget mere end det. Det kan også være spil, en robotstøvsuger eller et elektrisk løbehjul. Det er alle 3 sjove gaveideer, som samtidig er praktiske.

Dertil skal du huske på, at hver en praktisk gave som den unge modtager, jo flere penge sparer han eller hun. Dvs. de penge de skulle have brugt på kedelige boligting, i stedet kan bruges på sjov og ballade, eller spares op. Tænker du på flytte hjemmefra gaver på den måde, er de lige pludselig ikke så kedelige.

Unge der skal flytte hjemmefra, har ofte også en masse ønsker. Så er du i tvivl om hvad du skal give, kan du altid spørge om deres ønskeliste. Her får du uden tvivl en lang liste med gaveønsker, hvor 75% af dem er køkkenting og ’’kedelige’’ ting til hjemmet. Så er det ellers bare at vælge fra listen.

 

Gaveideer til flytte hjemmefra ting

Der er mange forskellige flytte hjemmefra ting som gør sig godt som gode gaveideer. Bare se på listen ovenfor som er fyldt med geniale gaver til unge der skal flytte. Hvis du vil have endnu mere gaveinspiration, kommer der her lidt ekstra ideer:

 • Smarte køkken gadgets – Ja, køkkenudstyr behøver ikke være kedeligt. Der er masser af smarte køkken gadgets, som gør det både sjovere og nemmere at lave mad. De er fremragende som flytte hjemmefra gaver, og kan måske hjælpe den unge til at blive motiveret til at lave mad selv.
 • Pynteting til hjemmet – Et hjem er ikke et rigtigt hjem, før det har nogle hyggelige pynteting, som skaber en god stemning. Flytte hjemmefra gaver er ikke kun ting som praktiske på den brugbare måde. Det er også ting til hjemmet, som plakater, dekorationer og lysestager.
 • Møbler – Du kan sagtens give møbler som flytte hjemmefra gaver. Det være alt fra en fed sækkestol til et, spisebord til en hyggelig lampe. Det kan også være en stor elektrisk seng. Her er det kun din fantasi, dit budget, og pladsen i den unges nye hjem der sætter grænser.

  

Flytte hjemmefra huskeliste

Dagen vi flytter hjemmefra er en stor dag, og det er ofte noget som den unge ser meget frem til. Det er både spændende, sjovt og udfordrende. Men ofte er det at flytte hjemmefra, ikke altid så sjovt at gøre i praksis, som ideen er det. Der er nemlig mange ting der skal være styr på. Foruden de essentielle udgifter som indskud, husleje og mad, er der også alle de praktiske ting der skal bruges i hjemmet.

Vi har lavet en flytte hjemmefra huskeliste, med essentielle ting, man skal bruge når man flytter hjemmefra. Den indeholder langt fra alt, men indeholder nogle af de mest væsentlige ting der er essentielle i et hvert hjem. Foruden at være en flytte hjemmefra huskeliste, kan du som gavegiver også bruge listen som inspiration, til at finde relevante flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra huskeliste

 • Tallerkener
 • Kopper og krus
 • Bestik
 • Knive
 • Gryder
 • Pander
 • Viskestykker
 • Håndklæder
 • Dyne og dynebetræk
 • Pude og pudebetræk
 • Lagener
 • Stikdåser
 • Støvsuger
 • Værktøj
 • Saks

  

Sådan kan du som forældre hjælpe dit barn som skal flytte hjemmefra

Hvis du er forældre, og dit barn skal flytte hjemmefra, kan det være en god ide at begynde at give flytte hjemmefra gaver i god tid. Har du f.eks. et hjemmeboende barn på 17-18 år, kan du begynde at give køkkenudstyr og boligtilbehør i julegave og fødselsdagsgave. Du kan f.eks. give nogle af de mange gode gaveideer vi har samlet på listen. Eller du kan give en flytte hjemmefra startpakke. I en flytte hjemmefra startpakke, er der typisk alle basistingene man har brug for i et hjem.

Her er en række ting, som du kan give i en flytte hjemmefra startpakke: Pasta, ris, mel, brød, frostvarer, juice, kaffe, te, snacks, chokolade, krydderier, duftpinde, toiletpapir, tandpasta, rengøringsmidler, fyrfadslys og planter.

Blandt de mange flytte hjemmefra gaver vi har samlet, finder du bl.a. lækre snacks, duftpinde og andre gode varer, som passer perfekt til en flytte hjemmefra startpakke. Alternativt kan du også lave en flytte hjemmefra pakke med praktiske ting, som dem vi har listet på flytte hjemmefra huskelisten ovenfor. Ved at give disse pakker, kan du give dit barn den bedst mulige start på deres nye spændende kapitel i deres liv.

Denne artikel er anmeldt af Karina Iversen (5/5)
5/5