Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Flytte hjemmefra gaver – gaveideer til unge der flytter

Flytte hjemmefra gaver – 75+ gaveideer til unge der flytter

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der kommer på et tidspunkt i alle unges liv, hvor det er på tide at forlade reden. Det kan være der er behov for at flytte grundet uddannelse eller job, eller simpelthen bare fordi man ikke længere har lyst til at bo ved mor og far. Der er ofte mange omkostninger forbundet med at flytte hjemmefra. Samtidig er der mange ting som skal erhverves. Alt fra køkkenudstyr, til møbler til andre ting der er nødvendige i et hjem. For at hjælpe den unge på vej, er der tradition for at give flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra gaver gives ikke på et bestemt tidspunkt, som f.eks. en indflyttergave gør. En indflyttergave gives som en slags værtindegave, når vi besøger nogen i deres nye hjem. En flytte hjemmefra gave kan gives på hvilket som helst tidspunkt. Både som fødselsdagsgave, julegave eller uden anledning overhovedet. Samtidig er flytte hjemmefra gaver ofte praktiske. Det er ting som den unge kan bruge i deres nye hjem. F.eks. bestik, gryder, en støvsuger eller pynteting til hjemmet.

Hvis du er på udkig efter gaver til en som snart skal flytte hjemmefra, kan du her få masser af gaveinspiration. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af gode flytte hjemmefra gaver til teenagere og unge. Der er noget for en hver smag og i en hver prisklasse. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse

Gode flytte hjemmefra gaver 2021

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.
Fra: 229,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.
Fra: 409,00 DKK

Personliggjort familieplakat

Få lavet en personlige plakat med familiens bogstaver. Bogstaverne er håndillustreret og i et fantastisk flot design, som passer ind i det moderne hjem. Vælg mellem flere størrelser og farver.
Fra: 249,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.
Fra: 199,95 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.
Fra: 170,00 DKK

Trådløs højtaler – gigantisk høretelefon

En stor trådløs højttaler som ligner en gigantisk høretelefon. Via bluetooth kan du koble din mobil til højttaleren og høre musik den vej. Samtidig er højttaleren i et super cool og anderledes design, som pynter godt på teenageværelset, børneværelset såvel som på kontoret.
Fra: 239,00 DKK

Mr. Lamp væglampe – mand på stige

Personliggør hjemmet med denne flotte lampe med anderledes og moderne design. Lampen kan bruges både i stuen og på kontoren, men også som natlamper i soveværelset. Samtidig er de også godt egnet til bøde børne- og teenageværelset.
Fra: 229,00 DKK

EXIT: Puzzle Escape Room-spil

Bered dig på den sjoveste spilaften med et af de fede EXIT: Puzzle Escape Room-spil. For at klare spillet skal i finde ledetråde, løse gåder og være smarte. Det er i bund og grund Escape Room i spilformat. Vælg mellem 2 forskellige spil.
Fra: 229,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!
Fra: 819,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Professionelt knivsæt 7 stk.

I dette professionelle knivsæt, får du hele 7 knive af god kvalitet til en super god pris. Alle de knive der skal bruges i et køkken, i et og samme sæt. De sorete knive er samtidig dekorativt flotte, og pynter flot i køkkenet hvis de står eller hænger fremme.
Fra: 229,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!
Fra: 259,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!
Fra: 289,00 DKK

Automatisk Sovsepisker​

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.
Fra: 199,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Buttet Kattepude

Kender du en som er vild med katte? Så var en buttet kattepude eller 2 måske noget? De søde kattepuder pynter både på børneværelset, teenageværelset såvel som på sofaen i stuen.
Fra: 149,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 299,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!
Fra: 69,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.
Fra: 89,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.
Fra: 449,00 DKK

Philips Hue smart belysning

Med Philips Hue smart belysning, kan du skabe den helt rette atmosfære, og hyggelige stemning i dit hjem. Lyspærene reguleres trådløst, og der er over 16 millioner farver at vælge i mellem. Smart belysning er fremtiden inden for lys i hjemmet – den perfekte gaveide til de som elsker gadgets og nyt tech.
Fra: 89,00 DKK

HelloFresh måltidskasse (spar 30%!)

Med HelloFresh måltidskassen, får du leveret lækre måltider direkte til døren. Du kan vælge mellem 15 super lækre opskrifter – både klassisk, vegetarisk og familievenligt. En super god gave til de som fornyligt er flyttet hjemmefra, studenten eller anden person, du vil berige med lækkert mad! Lige nu kan du få 30% rabat på de 2 først leveringer + 10% rabat på 3. og 4. levering ved at benyte nedstående link. Du kan spare op til 550 kr.!
Fra: 43,50 DKK

Skønheden og Udyret Lampe

Rose lampen fra Skønheden og Udyret er en både eventyrlig og romantisk lampe. Den flotte rose er smuk både med og uden lys i lampen, og skaber en dejlig hyggelig stemning. En super god gave til både børn og voksne.
Fra: 229,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.
Fra: 129,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Miljøvenlig gavekasse

På udkig efter en miljøvenlig gave? Giv denne gavekasse fyldt med gode miljøvenlige produkter. Det kan være som værtindegave, til din mor eller måske en flytte hjemmefra gave. Tjek alle de skønne sager du får i gavekassen.
Fra: 150,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

Hvad er gode flytte hjemmefra gaver?

Gode flytte hjemmefra gaver, er gaver som personen der flytter hjemmefra, kan bruge i sit nye hjem. Det er med andre ord praktiske gaver. Praktiske gaver er dog ikke så kedelige som de lyder. Ja – det er ikke altid super spændende at modtage glas, tallerkener og håndklæder i gave, men praktiske flytte hjemmefra gaver er meget mere end det. Det kan også være spil, en robotstøvsuger eller et elektrisk løbehjul. Det er alle 3 sjove gaveideer, som samtidig er praktiske.

Dertil skal du huske på, at hver en praktisk gave som den unge modtager, jo flere penge sparer han eller hun. Dvs. de penge de skulle have brugt på kedelige boligting, i stedet kan bruges på sjov og ballade, eller spares op. Tænker du på flytte hjemmefra gaver på den måde, er de lige pludselig ikke så kedelige.

Unge der skal flytte hjemmefra, har ofte også en masse ønsker. Så er du i tvivl om hvad du skal give, kan du altid spørge om deres ønskeliste. Her får du uden tvivl en lang liste med gaveønsker, hvor 75% af dem er køkkenting og ’’kedelige’’ ting til hjemmet. Så er det ellers bare at vælge fra listen.

 

Gaveideer til flytte hjemmefra ting

Der er mange forskellige flytte hjemmefra ting som gør sig godt som gode gaveideer. Bare se på listen ovenfor som er fyldt med geniale gaver til unge der skal flytte. Hvis du vil have endnu mere gaveinspiration, kommer der her lidt ekstra ideer:

 • Smarte køkken gadgets – Ja, køkkenudstyr behøver ikke være kedeligt. Der er masser af smarte køkken gadgets, som gør det både sjovere og nemmere at lave mad. De er fremragende som flytte hjemmefra gaver, og kan måske hjælpe den unge til at blive motiveret til at lave mad selv.
 • Pynteting til hjemmet – Et hjem er ikke et rigtigt hjem, før det har nogle hyggelige pynteting, som skaber en god stemning. Flytte hjemmefra gaver er ikke kun ting som praktiske på den brugbare måde. Det er også ting til hjemmet, som plakater, dekorationer og lysestager.
 • Møbler – Du kan sagtens give møbler som flytte hjemmefra gaver. Det være alt fra en fed sækkestol til et, spisebord til en hyggelig lampe. Det kan også være en stor elektrisk seng. Her er det kun din fantasi, dit budget, og pladsen i den unges nye hjem der sætter grænser.

  

Flytte hjemmefra huskeliste

Dagen vi flytter hjemmefra er en stor dag, og det er ofte noget som den unge ser meget frem til. Det er både spændende, sjovt og udfordrende. Men ofte er det at flytte hjemmefra, ikke altid så sjovt at gøre i praksis, som ideen er det. Der er nemlig mange ting der skal være styr på. Foruden de essentielle udgifter som indskud, husleje og mad, er der også alle de praktiske ting der skal bruges i hjemmet.

Vi har lavet en flytte hjemmefra huskeliste, med essentielle ting, man skal bruge når man flytter hjemmefra. Den indeholder langt fra alt, men indeholder nogle af de mest væsentlige ting der er essentielle i et hvert hjem. Foruden at være en flytte hjemmefra huskeliste, kan du som gavegiver også bruge listen som inspiration, til at finde relevante flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra huskeliste

 • Tallerkener
 • Kopper og krus
 • Bestik
 • Knive
 • Gryder
 • Pander
 • Viskestykker
 • Håndklæder
 • Dyne og dynebetræk
 • Pude og pudebetræk
 • Lagener
 • Stikdåser
 • Støvsuger
 • Værktøj
 • Saks

  

Sådan kan du som forældre hjælpe dit barn som skal flytte hjemmefra

Hvis du er forældre, og dit barn skal flytte hjemmefra, kan det være en god ide at begynde at give flytte hjemmefra gaver i god tid. Har du f.eks. et hjemmeboende barn på 17-18 år, kan du begynde at give køkkenudstyr og boligtilbehør i julegave og fødselsdagsgave. Du kan f.eks. give nogle af de mange gode gaveideer vi har samlet på listen. Eller du kan give en flytte hjemmefra startpakke. I en flytte hjemmefra startpakke, er der typisk alle basistingene man har brug for i et hjem.

Her er en række ting, som du kan give i en flytte hjemmefra startpakke: Pasta, ris, mel, brød, frostvarer, juice, kaffe, te, snacks, chokolade, krydderier, duftpinde, toiletpapir, tandpasta, rengøringsmidler, fyrfadslys og planter.

Blandt de mange flytte hjemmefra gaver vi har samlet, finder du bl.a. lækre snacks, duftpinde og andre gode varer, som passer perfekt til en flytte hjemmefra startpakke. Alternativt kan du også lave en flytte hjemmefra pakke med praktiske ting, som dem vi har listet på flytte hjemmefra huskelisten ovenfor. Ved at give disse pakker, kan du give dit barn den bedst mulige start på deres nye spændende kapitel i deres liv.

Denne artikel er anmeldt af Karina Iversen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.