Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Flytte hjemmefra gaver – gaveideer til unge der flytter

Flytte hjemmefra gaver – 75+ gaveideer til unge der flytter

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der kommer på et tidspunkt i alle unges liv, hvor det er på tide at forlade reden. Det kan være der er behov for at flytte grundet uddannelse eller job, eller simpelthen bare fordi man ikke længere har lyst til at bo ved mor og far. Der er ofte mange omkostninger forbundet med at flytte hjemmefra. Samtidig er der mange ting som skal erhverves. Alt fra køkkenudstyr, til møbler til andre ting der er nødvendige i et hjem. For at hjælpe den unge på vej, er der tradition for at give flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra gaver gives ikke på et bestemt tidspunkt, som f.eks. en indflyttergave gør. En indflyttergave gives som en slags værtindegave, når vi besøger nogen i deres nye hjem. En flytte hjemmefra gave kan gives på hvilket som helst tidspunkt. Både som fødselsdagsgave, julegave eller uden anledning overhovedet. Samtidig er flytte hjemmefra gaver ofte praktiske. Det er ting som den unge kan bruge i deres nye hjem. F.eks. bestik, gryder, en støvsuger eller pynteting til hjemmet.

Hvis du er på udkig efter gaver til en som snart skal flytte hjemmefra, kan du her få masser af gaveinspiration. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af gode flytte hjemmefra gaver til teenagere og unge. Der er noget for en hver smag og i en hver prisklasse. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse

Gode flytte hjemmefra gaver 2021

Bambus sengetøj

Bambus sengetøj er både blødt og behageligt at sove med. Dertil er sengetøjet her 100% alergivenligt. De fås i flere flotte farver – her i blandt de mest populære som er navy blå, mint og hvid.

Fra: 625,00 DKK

Egyptisk bomuldssengetøj

Med egyptisk bomuldssengetøj giver du ikke kun en god gave. Du giver oplevelsen at sove som en drøm! Sengetøjet er af 100% egyptisk bomuld, som er noget af de fineste og blødeste bomuld i hele verden. Dertil er der også utroligt slidstærkt. Sengetøjet fås i flere farver, og både til enkelt- og dobbeltdyner.

Fra: 799,00 DKK

Silkedyne med bomuldsvår

Denne 100 mulberry silkedyne med bomuldsvær er både temeraturregulerende, let og super blød. Det er en dyne som er utrolig komfortabel, og giver en dejlig luksus følelse at sove med. En fantastiske gaveide til ham eller hende, der elsker at sove godt.

Fra: 1.199,00 DKK

Smart Home produkter (sammenlign priser)

Der findes rigtig mange fede Smart Home produkter. Alt fra Google Nest til Philips Hue belysning og meget mere. Via linket her kan du se de mest populære Smart Home produkter i Danmark, og samtidig sammenligne priser på dem. Smart Home produkter bliver mere og mere populære generelt, og er desuden helt geniale som gaveideer!

Høj kvalitets køkkensæt fra Gastrolux

Både gryder, pander og de andre produkter fra Gastrolux, er alle i dansk design og yderst imponerende kvalitet. Vælg her mellem en af de 6 skønne køkkensæt bestående af forskellige pander og gryder. En fantastisk gaveide, til ham eller hende der trænger til at få skiftet køkkenudstyret ud, eller blot opgradere til en formidabel kvalitet. Prøv det i 120 dage, og få fuld returret hvis du ikke er tilfreds.

Fra: 1.438,00 DKK

Trådløs håndstøvsuger

Denne lille trådløse håndstøvsuger er intet mindre end genial. Den kan bruges i bilen, på kontoret, på teenageværelset, og hvor som helst, hvor der en gang i mellem skal støvesuges lidt krummer eller nullermænd.

Fra: 289,00 DKK

Svævende urtepotte

Den svævende urtepotte sætter et unikt præg på ethvert hjem. Ved hjælp af et magnetflet i basen kan urtepotten svæve, hvilket ser både magisk og stilfuldt ud på samme tid. Du kan planter både små planter, sukkulenter og krydderurter i potten.

Fra: 729,00 DKK

Den Lille Bog Om Hygge

Den Lille Bog Om Hygge fortæller alt der er værd at vide om den danske hygge. For nogle er hygge svært at beskrive. Læs bogen her, og du bliver ekspert i at hygge på alle mulige måder! Dertil er der også hyggelige opskrifter i den.

Fra: 149,95 DKK

Krydderi plakat

En charmerende, informativ og ikke mindst utrolig dekorativ plakat med krydderier. Plakaten viser forsekllige krydderier, og informerer samtidig om, hvad krydderierne passer godt til. En plakat der vil pynte i et hvert køkken! Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Madplan tavle inkl. tusch og glasramme

Med denen smarte madplan tavle kan du få helt styr på dine madvaner. Du kan lav madplan for hver dag i ugen, og samtidig skrive indkøbslisten nedenunder. Tavlen er inkl. tusch og glasramme. Kan fås i flere forskellige farver – både plakaten og rammen.

Fra: 540,00 DKK

Månelampe

Denne fantastiske 3D månelampe giver et behageligt hyggelys til et hvert rum i huset! Brug den som aftenlys i stuen, natlampe eller på kontoret. Lampen er hele 18 cm og kommer med en fjernbetjening, hvor du kan skifte mellem de 16 forskellige farver. Se video af lampen via linket.

Fra: 169,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

FableWood Mor Elefant

Denne smarte og dekorative Mor Elefant fra FableWood, består af 6 magnetiske stykker træ som kan samles. Det er en anderledes dekoration til hjemmet, som er i dansk design og i høj kvalitet. Elefanten er lavet af nordamerikansk valnød og ask.

Fra: 499,00 DKK

Mood Book Lamp

Denne lampe er den perfekte gave til bogormen. Lampen ligner nemlig en bog hvor siderne lyser. Bogen kan ligge åbent, stå op at være lukket. Lampen kan indstilles til forskellige farver, og er den perfekte lampe til kontoret, stuen eller som natlampe i soveværelset.

Fra: 259,00 DKK

Hyggelig hængekøje

I denne hyggelige hængekøje får du dit eget lille hyggelige rum, hvor du kan læse, se film eller blot tage en lille lur. Hængekøjen kan både hænges op inde i stuen såvel som udenfor.

Fra: 1.299,00 DKK

Smart pizzaovn til bordet

Med denne smarte lille pizzaovn, kan du nemt og hurtitgt lave den perfekte pizza med en super sprød og lækker bund. Ovnen har et keramisk bagesten samt et dobbelt varmeelement. Kan både bruges til at lave egne pizzaer og opvarme frosne.

Fra: 799,00 DKK

Højttalerbord med trådløs opladning

Dette smarte bord har indbygget bluetooth højttalere samt trådløs opladning. Samtidig er det i et dekorativt flot og stilfuldt design. Perfekt til stuen, som nattebord i soveværelset såvel som på teenageværelset.

Fra: 739,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.

Fra: 409,00 DKK

Personliggjort familieplakat

Få lavet en personlige plakat med familiens bogstaver. Bogstaverne er håndillustreret og i et fantastisk flot design, som passer ind i det moderne hjem. Vælg mellem flere størrelser og farver.

Fra: 249,00 DKK

Personlig plakat med bogstav

En personlig bogstav med modtagerens forbogstav og navn inden i. Plakaten fås i flere forskellige farver og størrelser. Det kan også være med kærestens, barnets eller andet navn, som er vigtig for modtageren.

Fra: 199,95 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Trådløs højtaler – gigantisk høretelefon

En stor trådløs højttaler som ligner en gigantisk høretelefon. Via bluetooth kan du koble din mobil til højttaleren og høre musik den vej. Samtidig er højttaleren i et super cool og anderledes design, som pynter godt på teenageværelset, børneværelset såvel som på kontoret.

Fra: 239,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 819,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Professionelt knivsæt 7 stk.

I dette professionelle knivsæt, får du hele 7 knive af god kvalitet til en super god pris. Alle de knive der skal bruges i et køkken, i et og samme sæt. De sorete knive er samtidig dekorativt flotte, og pynter flot i køkkenet hvis de står eller hænger fremme.

Fra: 229,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!

Fra: 259,00 DKK

Automatisk Sovsepisker​

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.

Fra: 199,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Buttet Kattepude

Kender du en som er vild med katte? Så var en buttet kattepude eller 2 måske noget? De søde kattepuder pynter både på børneværelset, teenageværelset såvel som på sofaen i stuen.

Fra: 149,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Hvad er gode flytte hjemmefra gaver?

Gode flytte hjemmefra gaver, er gaver som personen der flytter hjemmefra, kan bruge i sit nye hjem. Det er med andre ord praktiske gaver. Praktiske gaver er dog ikke så kedelige som de lyder. Ja – det er ikke altid super spændende at modtage glas, tallerkener og håndklæder i gave, men praktiske flytte hjemmefra gaver er meget mere end det. Det kan også være spil, en robotstøvsuger eller et elektrisk løbehjul. Det er alle 3 sjove gaveideer, som samtidig er praktiske.

Dertil skal du huske på, at hver en praktisk gave som den unge modtager, jo flere penge sparer han eller hun. Dvs. de penge de skulle have brugt på kedelige boligting, i stedet kan bruges på sjov og ballade, eller spares op. Tænker du på flytte hjemmefra gaver på den måde, er de lige pludselig ikke så kedelige.

Unge der skal flytte hjemmefra, har ofte også en masse ønsker. Så er du i tvivl om hvad du skal give, kan du altid spørge om deres ønskeliste. Her får du uden tvivl en lang liste med gaveønsker, hvor 75% af dem er køkkenting og ’’kedelige’’ ting til hjemmet. Så er det ellers bare at vælge fra listen.

 

Gaveideer til flytte hjemmefra ting

Der er mange forskellige flytte hjemmefra ting som gør sig godt som gode gaveideer. Bare se på listen ovenfor som er fyldt med geniale gaver til unge der skal flytte. Hvis du vil have endnu mere gaveinspiration, kommer der her lidt ekstra ideer:

 • Smarte køkken gadgets – Ja, køkkenudstyr behøver ikke være kedeligt. Der er masser af smarte køkken gadgets, som gør det både sjovere og nemmere at lave mad. De er fremragende som flytte hjemmefra gaver, og kan måske hjælpe den unge til at blive motiveret til at lave mad selv.
 • Pynteting til hjemmet – Et hjem er ikke et rigtigt hjem, før det har nogle hyggelige pynteting, som skaber en god stemning. Flytte hjemmefra gaver er ikke kun ting som praktiske på den brugbare måde. Det er også ting til hjemmet, som plakater, dekorationer og lysestager.
 • Møbler – Du kan sagtens give møbler som flytte hjemmefra gaver. Det være alt fra en fed sækkestol til et, spisebord til en hyggelig lampe. Det kan også være en stor elektrisk seng. Her er det kun din fantasi, dit budget, og pladsen i den unges nye hjem der sætter grænser.

  

Flytte hjemmefra huskeliste

Dagen vi flytter hjemmefra er en stor dag, og det er ofte noget som den unge ser meget frem til. Det er både spændende, sjovt og udfordrende. Men ofte er det at flytte hjemmefra, ikke altid så sjovt at gøre i praksis, som ideen er det. Der er nemlig mange ting der skal være styr på. Foruden de essentielle udgifter som indskud, husleje og mad, er der også alle de praktiske ting der skal bruges i hjemmet.

Vi har lavet en flytte hjemmefra huskeliste, med essentielle ting, man skal bruge når man flytter hjemmefra. Den indeholder langt fra alt, men indeholder nogle af de mest væsentlige ting der er essentielle i et hvert hjem. Foruden at være en flytte hjemmefra huskeliste, kan du som gavegiver også bruge listen som inspiration, til at finde relevante flytte hjemmefra gaver.

Flytte hjemmefra huskeliste

 • Tallerkener
 • Kopper og krus
 • Bestik
 • Knive
 • Gryder
 • Pander
 • Viskestykker
 • Håndklæder
 • Dyne og dynebetræk
 • Pude og pudebetræk
 • Lagener
 • Stikdåser
 • Støvsuger
 • Værktøj
 • Saks

  

Sådan kan du som forældre hjælpe dit barn som skal flytte hjemmefra

Hvis du er forældre, og dit barn skal flytte hjemmefra, kan det være en god ide at begynde at give flytte hjemmefra gaver i god tid. Har du f.eks. et hjemmeboende barn på 17-18 år, kan du begynde at give køkkenudstyr og boligtilbehør i julegave og fødselsdagsgave. Du kan f.eks. give nogle af de mange gode gaveideer vi har samlet på listen. Eller du kan give en flytte hjemmefra startpakke. I en flytte hjemmefra startpakke, er der typisk alle basistingene man har brug for i et hjem.

Her er en række ting, som du kan give i en flytte hjemmefra startpakke: Pasta, ris, mel, brød, frostvarer, juice, kaffe, te, snacks, chokolade, krydderier, duftpinde, toiletpapir, tandpasta, rengøringsmidler, fyrfadslys og planter.

Blandt de mange flytte hjemmefra gaver vi har samlet, finder du bl.a. lækre snacks, duftpinde og andre gode varer, som passer perfekt til en flytte hjemmefra startpakke. Alternativt kan du også lave en flytte hjemmefra pakke med praktiske ting, som dem vi har listet på flytte hjemmefra huskelisten ovenfor. Ved at give disse pakker, kan du give dit barn den bedst mulige start på deres nye spændende kapitel i deres liv.

Denne artikel er anmeldt af Karina Iversen (5/5)
5/5