Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Smarte køkken gadgets der gør livet nemmere

29 Smarte Køkken Gadgets Der Gør Livet Nemmere

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Elsker du også smarte køkken gadgets og anderledes køkkenudstyr? Så er du landet det rette sted! Opgrader dit basale køkkengrej til et arsenal af super effektive køkken gadgets. Her har du en liste over de smarteste, vildeste og bedste køkken gadgets i 2020. De utraditionelle køkkenredskaber vil uden tvivl gøre det både lettere og sjovere at arbejde i køkkenet!

Om du leder efter køkken gadgets til dig selv, eller til en gave til en du holder af, vil du få masser af inspiration og gode gaveideer her på listen. Køkken gadgets og køkkenudstyr generelt, er oplagte som gode gaveideer. De egner sig både som gave til teenagere som skal flytte hjemme fra, som gaver til mor, eller til hvilken som helst anden person, som dagligt laver mad eller elsker smarte køkken gadgets. Til mor kan de gives som både mors dags gave, jule gave og fødselsdagsgave. Eller bare fordi du ønsker at gøre livet i køkkenet lettere for hende og hun forjener det.

Hvis du er ude efter de absolut bedste køkken gadgets, så kan jeg anbefale dig at kigge på nummer 3, 13 og 21 på listen. Alle 3 er revolutionerende inden for køkkenredskaber, og alle sammen til en god pris der er til at betale.

Ønsker du en sjov og anderledes madoplevelse ved bordet, vil du uden tvivl elske nummer 8, 19, og 22 på listen. Med disse 3 køkkenmaskiner er der garanteret en hyggelig aften ved bordet med familien eller vennerne. De er også særligt interessante for børnefamilier!

Indholdsfortegnelse over køkken gadgets

29 Super Smarte Gadgets Til Køkkenet

Sorbetmaskine - Lav din egen sorbet!

Med denne smarte køkkengadget kan du lave din egen lækre sorbet is, frisk sund og nærende! Fyld de frosne frugter i maskinen, og lad den lave dem om til forfriskende sorbet is. Du kan også tilføje chokolade, nødder og andre lækkerier. En af de bedste køkken gadgets til en varm sommerdag. Ideel som gaveide til hende eller ham som elsker sorbet.

Karkludholder i Stål

Med den magnetiske karkludsholder sikre du dig en bedre køkkenhygiejne. Karkluden har sin egen diskrete plads, og ligger ikke og flyder. Samtidig tørrer den, så den ikke ligger og lugter surt og samler bakterier. Karkludsholderen monteres med stærke magneter, så den både er let at montere, afmontere og flytte. En af de smarte køkken gadgets, som du kan købe til dig selv, eller som gaveide til mor.

Skæresikker Køkkenhandske

Denne skæresikre køkkenhandske er en af de bedste køkken gadgets du kan få. Handskens materiale gør at den er skæresikker. Du har derfor beskyttet dine finger når du snitter, river eller hakker med kniven. Handsken passer både på højre og venstre hånd, og tåler vaskemaskine. En af de smarte køkken gadgets som en hver der bruger meget tid i køkkenet vil få gavn af.

Smart Ostehøvl

Hvis du elsker ost, er denne smart osehøvl et perfekt supplement til dit køkkenudstyr. Put ost i den, og du kan nemt få frisk revet ost på din spaghetti bolognese, pizza eller andet mad der trænger til et godt skud ost. Klingen er fremstillet af rustfrit stål, hvilket gør ostehøvelen nem at rengøre. En af de smarte køkkengadgets til dig som elsker ost! Egner sig også godt som en lille gave.

Fermenteringssæt

Nu kan du lave dine helt egne hjemmelavede fermenterede grøntsager! Fermenteringsættet er perfekt til at lave kimchi, surkål og andre mækesyrede grøntsager. Tilsæt blot salt, vand og de ønskede grøntsager, til det lufttætte glas som kan rumme 3 liter. Processen tager ca. 4-6 uger. En af de bedste køkken gadgets i 2020, som du enten kan købe til dig selv eller give i gave til en du holder af.

Redskab Til Æggekogning - Egguins

Dette køkkenredskab til æggekogning er en genial køkkengadget til både at koge og opbevare de kogte æg. Placer æggene i pingvinerne, sænk dem ned i det kogene vand og lad æggene koge færdig. Når de er færdige tages de let op med håndtaget. Herefter kan de placeres i køleskabet. En af de smarte køkken gadgets som samtidig er billig.

Dejfordeler Med Piskeris

Nu er det lettere end nogensinde før at lave de perfekte pandekager. Slip for dryppende dej og griseri, når du skal lave pandekager til dig selv eller familien. Put ingredienserne i dejfordeleren, drej på håndtaget for at mikse dem, og tryk derefter på håndtaget for at skyde dejen ud. Den er super nem og bruge, og selv børn kan nemt lave pandekager uden griseri. En af de smarte køkken gadgets til dig som har børn, eller som gaveide til teenageren som skal flytte hjemmefra.

5,0
5/5

Wok Sæt Til Bordet

Prøv en anderledes madoplevelse derhjemmer, med dette wok sæt til bordet for 6 personer. Sætter indeholder en grill, 6 små wokpander, 6 spartler og en øseske. Grillen kan også bruges direkte til grøntsager, kød og endda pandekager! En af de smarte køkken gadgets, som kan skabe en hyggelig madoplevelse med familien eller venner. En oplagt værtsgave til vennepar eller forældre.

Elefant Afløbsbakke Til Bestik

Elefant afløbsbakken til bestik er en både brugbar og sød gadget til køkkenet. Sæt elefanten ved kanten af vasken, sæt det våde bestik i den efter opvask, og lad vandet rende tilbage i vasken. En af de smart små gadgets til køkkent som samtidig er dekoratiov, og sætter sit eget lille unikke præg på køkkenet. Ideel som gave til teenageren som bor selv og ikke har en opvaskemaskine.

Veggie Sheet Slicer - Lav Tynde Grøntsagsplader

Veggie sheet sliceren gør det muligt at lave tynde grøntsagsplader. Du kan bruge dem som et sundere alternativ til f.eks. lasagneplader. Kan bruges til både rodfrugter, grøntsager og frugt. Lav grøntsagslasagne med zucchiniplader eller dekorative roser af gulderødder og kartofler. En af de vildeste køkken gadgets til vegetaren eller veganeren!

Vakuumpakker Til Kød, Frugt og Grøntsager

Med denne geniale vakuumpakker kan du nemt vakuumpakke både kød, grøntsager og frugt. Brug den til at holde dit frugt og grønt frisk, eller brug den til at fryse kød i fryseren. Er også perfekt til sous vide tilberedning. Vakuumpakket mad holder sig srisk i op til 5 gange så lang tid! En af de bedste køkken gadgets i 2020, som er en oplagt gaveide til mor og far.

Dekorative Kaktusglas

Disse dekorative kaktusglas kan stables så de ligner en kaktus. Et unikt sæt glas du kan have stående fremme, som sætter et charmerende præg på dit køkken. Sættet indeholder 5 glas og en lækker skål. En af de anderledes, men smarte køkken gadgets til hjemmet. Perfekt gaveide til mor, far eller teenageren som skal, eller er, flyttet hjemmefra.

360 Graders Kniv

360 graders kniven gør det nemt at skære, snitte og hakke grøntsager. I takt med at kniven trækkes frem og tilbage, roterer bladet. På den måde kan du nemt forberede grøntagerne på en nem og effektiv måde, helt uden at skulle løfte kniven. En af de vildeste køkken gadgets som er perfekt til hende eller ham som vil spare tid i køkkenet. Oplagt gaveide til mors dags gave og og julegave.

Automatisk Sovsepisker

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.

Hjerte Formet Frugt Skærer

Hjerte formet frugt skærer – eller jordbær slicer. Skær enten jordbær eller frugt ud i hjerteformer. Perfekt som en lille overraskelse til kæresten på valentins dag. Er også perfekt som pynt på kager. Giv din kæreste en skål med hjerteformet jordbær og udtryk din kærlighed. En af de sjove gadgets til køkkenet som din kæreste helt sikker vil elske at modtage i gave.

Grøntsagspasta-Maskine

Med denne grøntsagspasta-maskine kan du lave din helt egen sunde grøntsagspasta. Alt fra zucchinespaghetti til kartoffelskruer. Der medfølger 3 forskellige skæreblade: Til tynde strimpler, til brede bånd og til skruer. En af de bedste køkken gadgets til dig som gerne vil lave sund mad. Et fantastisk og sundere alternativ til pasta. Køb den til dig selv, eller som gave til hende som elsker sund mad.

Veggie Ricer - Lav din egen grøntsagsris!

Veggie ricer gør det muligt nemt at lave broccoli og blomkål om til grøntsagsris. Denne smarte køkken gadget gør det ikke kun sjovere at lave mad, den gør det også sundere! Skæt blomkå og brocccoli i små stykker, smid dem i veggie riceren og drej på håndtaget. Så nemt er det! Et super godt alternativ til almindelige ris. God gaveide til mor.

Actifry Hot-Air Frituregryde

Med actifry hot-air frituegryden kan du lave sunde friture pomfritter, uden brug af olie! Frituregryden laver pomfritterne ved brug af varm luft. På den måde kan du lave lækre pomfritter som er sunde, men stadig ligeså gode som dem du kender. En god køkkenmaskine som er perfekt til dig som elsker en god omgang pomfritter, men ønsker at spise sundt. En perfekt gaveide til ham eller hende som flytter hjemmefra.

Vaffeljern Med Dyremotiver

Er de almindelige vafler for kedelige? Med dette vaffeljern kan du lave vafler med dyremotiver. Lav både elefanter, løver og giraffer! Dine børn vil elske de nye spændende vafler til morgenmaden eller som middagssnack. En af de smarte køkken gadgets til børnefamilier. 

4,0
4/5

Glas Med Skudhul

Dette unikke drikkeglas er super cool, og en unik lille gadget til køkkenet. Egner sig særlig godt som en sjov lille gave til jægeren. Samtidig er det også en god gaveide til teenageren som evt. skal flytte hjemmefra. Drik af dette glas, og du er sikker på at du drikker af det sejeste glas i huset!

Avocado Multiværktøj

Avocadoen er en fantastisk frugt! Med avocado multiværktøjet kan du nemt åbne avocadoen, fjerne stenen og efterfølgende skære den ud i fine strimler. Denne køkken gadget er helt genial, og et must for avocado elskere! Den er lavet i plastik og tåler opvaskemaskine. Kender du en som elsker avocadoer? Så er det her en af de bedste gaveideer til hende/ham! Uden tvivl en af de vildeste køkken gadgets i 2020!

4,7
4.7/5

Pizza-Bordovn Til Minipizzaer

Denne pizza-bordovn til minipizzaer er et hit hos en hver børnefamilie! Hvis du kender raklettegrillen, så ved du hvor hyggeligt det er at lave mad sammen ved bordet. Dette er sammen koncept, blot med mini-pizzaer i stedet! Det tager ca. 5 min af bage en pizza i ovnen. Der medfølger samtidig en bog med lækre pesto opskrifter. En af de bedste køkken gadgets til børnefamilier. Køb pizzaovnen til dig selv eller giv den i gave.

Sushi Bazooka!

Elsker du sushi, men når du skal lave det selv kommer det aldrig helt til at ligne det du fik på sushi restauranten? Med sushi bazookaen kan du nemt lave din egen flotte sushi stykker. Put ris, grøntsager og andet fyldt i røret og tryk sushi rullen ud. Rul den i tanget, og den er klar til at blive skåret ud i fine sushi ruller. En af det bedste køkken gadgets til dig som elsker sushi. Også genial gaveide til sushielskeren!

4,4
4.4/5

Elektrisk Vinproptrækker

Mød vinproptrækkeren 2.0. Den elektriske proptrækker åbner let din vin på kun 8 sekunder. Placer blot proptrækkeren på toppen af vinflasken, tryk på knappen, og se din vin blive åbnet helt automatisk. Et sjov gadget til køkkenet og et godt alternativ til den klassiske manuelle proptrækker. Ideel som en sjove lille gaveide til vinelskeren.

Retro Popcornmaskine i 50'er Stil

Retro popcornmaskinen i 50’er stil er ikke kun en genial køkken gadget til at lave popcorn i. Den er også super fed og dekorativ at have til at stå fremme. Samtidig er den super nem at betjene. Hæld popcornkernerne i, placer skålen under, tænd på knappen og popcornene kommer ud. Perfekt gave til hende eller ham som elsker retro stil.

Candyfloss Maskine

Nu kan du lave din helt egen lyserøde candyfloss, præcis som du kender den fra tivoli! Med en enkelt spiseske sukker kan du lave en candyfloss. Der medfølger 10 pinde samt en plastikske. En sjov køkken gadget som nok skal frembringe nostalgi hos dem som kender candyflossen fra barn af. Samtidig er det en anderledes og god gaveide til teenageren eller børn.

Køkkenvægt og Digital Temperaturmåler 2-i-1

Dette smarrte målebære er samtidig en 2-i-1 køkkenvægt og digital temperaturmåler. Den måler både væskens temperatur og vejer det. Perfekt til både bagning og madlavning. En af de smarte køkkengadgets som kan spare dig tid i køkkenet. Ideel gaveide til mor eller hende som bager og laver mad generelt.

Smart Multi-Dåseåbner

Denne smarte dåseåbner er en genial gadget til køkkenet. Den kan åbne de fleste glas, dåser og flasker. Både stædige glas, vin, almindelige dåser og meget mere. Med denne køkken gadget behøver du ikke din mands hjælp når glasset ikke vil åbne, eller hvis neglene ikke er til at åbne cola dåsen. En af de smarte køkken gadgets der egner som perfekt som gaveide til hende.

Vandkande Citruspresser

Denne citruspresser er formet som en vandkande, og er et sjov lille alternativ til den klassiske citruspresser. Citruspresseren kan bruges til at lave lemonade, eller du kan bruge den til at hælde citronsaften ud over maden. En af de sjove små gadgets til køkkenet, som sætter et unikt lille præg på køkkenet. Køb den til dig selv eller giv den i gave til din mor.

Smarte køkkenredskaber til madlavning

Ligesom med alt andet, så udvikles og forbedres køkkenredskaber også. Mange har dog tendens til at holde sig til det de kender til, og ikke udforske alt det nye spændende køkkengrej der kommer frem. Med det sagt, når man først har prøvet et af de nye revolutionerende køkken gadgets, er det svært at gå tilbage til det gammeldags.

Et godt eksempel på dette er Avocado Multiværktøjet (23 på listen). De fleste bruger en almindelig kniv til at åbne avocadoen, fjerne stenen og skærer den ud. Det virker så vidt også fint nok, hvis man ikke har prøvet andet. Når du første har brugt multiværktøjet til det, og set hvor nemt og effektivt det er, kommer du aldrig til at bruge andet. Det afspejler sig også på alle de gode anmeldelser det har fået. Et must for alle køkken gadget nørder og avokado elskere!

 

Gå ikke ned på køkkenudstyr

Du har sikker hørt sportsfolk og gør-det-selv mænd sige, at man aldrig skal gå ned på udstyr. Og det kan de så vidt have ret i. Hvis man bruger tilstrækkelig tid på noget, eller går meget op i det, så skal man ikke gå ned på udstyr. Så skal man få det bedste ud af det!

Bruger du meget tid i køkkenet, kan det derfor godt betale sig at gøre livet lettere for dig selv. Det kan du gøre ved at prøve nye køkken gadgets og køkkenmaskiner. Det gør det ikke kun lettere for dig, men også meget sjovere. Har du f.eks. prøvet at lave din egen hjemmelavede sorbet is? Eller grøntsagspasta, sushi og candyfloss? Alt dette kan du helt selv lave hjemme i køkkenet, med det rette køkkenudstyr. På listen ovenfor finder du en køkken gadget til hver af eksemplerne. En af disse vil uden tvivl sætte nyt liv i køkkenet, og både du og dine børn vil elske det.

 

Køkken gadgets til teenageren

Køkken gadgets er ikke kun for mødre og fædre som dagligt laver mad i køkkenet. Det er i høj grad også for både teenagere og unge som skal, eller er, flyttet hjemmefra. Det er ikke let at være ung, og skal lære at lave mad selv. Med det rette køkkenudstyr bliver det dog hurtigt både sjovere og nemmere!

En god dansk ret består ofte af kogte kartofler, noget kød og en god gammeldags sovs. Som nybegynder i køkkenet kan det være mange ting at have styr på, på samme tid. Her vil den automatiske sovsepisker (14 på listen) gøre underværker. Mens resten af retten tilberedes, kan den automatiske sovsepisker, røre i sovsen så den ikke brænder på. En helt igennem genial køkken gadget til teenageren, som er nybegynder i køkkenet.

Denne artikel er anmeldt af Kirsten Gregersen (5/5)
5/5