Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Smarte Køkken Gadgets - De vildeste køkkenting

50+ Smarte Køkken Gadgets 2021 – De vildeste køkkenting!

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Elsker du også smarte køkken gadgets og sjove køkkenting? Så er du landet det rette sted! Opgrader dit basale køkkengrej til et arsenal af smarte køkken gadgets. Her har du en liste over de smarteste, vildeste og bedste køkken gadgets 2021. De utraditionelle køkkenredskaber vil uden tvivl gøre det både lettere og sjovere at arbejde i køkkenet!

Om du leder efter køkken gadgets til dig selv, køkkengrej til mænd, eller en gave til en du holder af, vil du få masser af inspiration og gode gaveideer her på listen. Køkken gadgets og køkkenudstyr generelt, er oplagte som gode gaveideer til kvinder såvel som mænd. Dertil egner sig både som gave til teenagere som skal flytte hjemme fra, som gaver til mor, eller til hvilken som helst anden person, som dagligt laver mad og elsker smarte køkken gadgets. Til mor kan de gives som både mors dags gave, jule gave og fødselsdagsgave. Eller bare fordi du ønsker at gøre livet i køkkenet lettere for hende og hun forjener det.

Hvis du er ude efter de absolut bedste køkken gadgets 2021, så vil jeg anbefale dig at  tage et godt kid på listen. Mange at de smarte ting til køkkenet, er revolutionerende inden for køkkenredskaber, og alle sammen til en god pris der er til at betale.

Ønsker du en sjov og anderledes madoplevelse ved bordet, vil du uden tvivl elske flere af de sjove køkken ting på listen. Med flere af køkkenmaskinerne, er der garanteret en hyggelig aften ved bordet med familien eller vennerne. De fleste egner sig også til børnefamilier.

Indholdsfortegnelse over køkken gadgets

Super Smarte Gadgets Til Køkkenet 2021

Sorbetmaskine - Lav din egen sorbet!

Med denne smarte køkkengadget kan du lave din egen lækre sorbet is, frisk sund og nærende! Fyld de frosne frugter i maskinen, og lad den lave dem om til forfriskende sorbet is. Du kan også tilføje chokolade, nødder og andre lækkerier. En af de bedste køkken gadgets til en varm sommerdag. Ideel som gaveide til hende eller ham som elsker sorbet.

Pizza-Bordovn Til Minipizzaer

Denne pizza-bordovn til minipizzaer er et hit hos en hver børnefamilie! Hvis du kender raklettegrillen, så ved du hvor hyggeligt det er at lave mad sammen ved bordet. Dette er sammen koncept, blot med mini-pizzaer i stedet! Det tager ca. 5 min af bage en pizza i ovnen. Der medfølger samtidig en bog med lækre pesto opskrifter. En af de bedste køkken gadgets til børnefamilier. Køb pizzaovnen til dig selv eller giv den i gave.

Trådløs håndstøvsuger

Denne lille trådløse håndstøvsuger er intet mindre end genial. Den kan bruges i bilen, på kontoret, på teenageværelset, og hvor som helst, hvor der en gang i mellem skal støvesuges lidt krummer eller nullermænd.

Fra: 289,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Candyfloss maskine

Med denne geniale candyfloss maskien kan du lave din helt egen candyfloss som du kender den fra cirkus og tivoli. Det er nemt og ligetil, og så bringer det både nostalgi og hygge! En genial gaveide til børn såvel som voksne som elsker candy floss.

Fra: 189,00 DKK

Smart pizzaovn til bordet

Med denne smarte lille pizzaovn, kan du nemt og hurtitgt lave den perfekte pizza med en super sprød og lækker bund. Ovnen har et keramisk bagesten samt et dobbelt varmeelement. Kan både bruges til at lave egne pizzaer og opvarme frosne.

Fra: 799,00 DKK

Kilner Fermenteringssæt

Lav dine egne fermenterede grøntsager, som kimchi og surkål. Med det smarte fermenteringssæt skal du blot bruge råvarerne, og du er klar til at lave dine egne hjemmelavede fermenterede grøntsager.

Fra: 389,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Multiværktøj til Avocadoer

Dette avocado multiværktøj er avocado elskerens bedste ven! Den kan både åbne, fjerne sten og skære ud, hurtigt og nemt. Med det smarte multitool til køkkenet bliver det en fornøjelse at forberede avocadoer.

Fra: 99,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.

Fra: 379,00 DKK

Tortillapresser Støbejern 20 cm

Kender du en som elsker tortillas? Med denne tortillapresser kan du lave dine helt egne lækre tortillabrød. Presseren er lavet i robust støbejern som gør den utroligt holdbat og er samtidig af super kvalitet.

Fra: 295,00 DKK

Varmlufts frituregryde – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges.

Fra: 815,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.

Fra: 399,00 DKK

Ember Mug² Smart Krus i Rustfrit Stål

Verdens bedste kaffekrus og en super fed gadget på en og samme tid! Det smarte kaffekrus holder kaffen varm. Der medfølger underlag som koppen kan oplades på. Men det bliver endnu vildere end det – du kan nemlig styre kaffens temperatur fra din smartphone. Aldrig mere kold kaffe!

Fra: 1.199,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!

Fra: 259,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!

Fra: 289,00 DKK

Professionelt knivsæt 7 stk.

I dette professionelle knivsæt, får du hele 7 knive af god kvalitet til en super god pris. Alle de knive der skal bruges i et køkken, i et og samme sæt. De sorete knive er samtidig dekorativt flotte, og pynter flot i køkkenet hvis de står eller hænger fremme.

Fra: 229,00 DKK

Automatisk Sovsepisker​

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.

Fra: 199,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.

Fra: 449,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Fra: 129,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.

Fra: 179,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.

Fra: 478,00 DKK

Raclette og Fondue

Er mange timers hygge ved aftensmaden bare sagen? Så er det perfekt at give en raclette eller fondue i gave. Med sådan en kan der laves lækker mad i godt selskab gang på gang.

Fra: 230,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.

Fra: 450,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.

Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.

Fra: 567,00 DKK

Ergonomiske køkkenknive

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende gave til ældre mennesker.

Fra: 160,00 DKK

Røgpistol

Er du klar til at pifte maden op? Med røgpistolen kan du give maden en røget smag med røg fra træspåner, som du normaltvis kun får på restauranter. En genial gadget til køkkenet, som en hver hjemmekok vil elske at modtage.

Fra: 259,00 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.

Fra: 119,00 DKK

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Fra: 899,00 DKK

Smarte køkkenredskaber til madlavning

Ligesom med alt andet, så udvikles og forbedres køkkenredskaber også. Mange har dog tendens til at holde sig til det de kender til, og ikke udforske alt det nye spændende køkkengrej der kommer frem. Med det sagt, når man først har prøvet et af de nye revolutionerende køkken gadgets, er det svært at gå tilbage til det gammeldags.

Et godt eksempel på dette er Avocado Multiværktøjet. De fleste bruger en almindelig kniv til at åbne avocadoen, fjerne stenen og skærer den ud. Det virker så vidt også fint nok, hvis man ikke har prøvet andet. Når du første har brugt multiværktøjet til det, og set hvor nemt og effektivt det er, kommer du aldrig til at bruge andet. Det afspejler sig også på alle de gode anmeldelser den har fået. Et must for alle køkken gadget nørder og avokado elskere!

  

Gå ikke ned på køkkenudstyr

Du har sikker hørt sportsfolk og gør-det-selv mænd sige, at man aldrig skal gå ned på udstyr. Og det kan de så vidt have ret i. Hvis man bruger tilstrækkelig tid på noget, eller går meget op i det, så skal man ikke gå ned på udstyr. Så skal man få det bedste ud af det!

Bruger du meget tid i køkkenet, kan det derfor godt betale sig at gøre livet lettere for dig selv. Det kan du gøre ved at prøve nye køkken gadgets og køkkenmaskiner. Det gør det ikke kun lettere for dig, men også meget sjovere. Har du f.eks. prøvet at lave din egen hjemmelavede sorbet is? Eller grøntsagspasta, sushi og candyfloss? Alt dette kan du helt selv lave hjemme i køkkenet, med det rette køkkenudstyr. På listen ovenfor finder du en køkken gadget til hver af eksemplerne. En af disse vil uden tvivl sætte nyt liv i køkkenet, og både du og dine børn vil elske det.

 

Køkken gadgets til teenageren

Køkken gadgets er ikke kun for mødre og fædre som dagligt laver mad i køkkenet. Det er i høj grad også for både teenagere og unge som skal, eller er, flyttet hjemmefra. Derfor egner smarte køkken gadgets, sig også særdeles godt som gaver til teenagepigen såvel som teenagedrengen.

Det er ikke let at være ung, og skal lære at lave mad selv. Med det rette køkkenudstyr bliver det dog hurtigt både sjovere og nemmere!

En god dansk ret består ofte af kogte kartofler, noget kød og en god gammeldags sovs. Som nybegynder i køkkenet kan det være mange ting at have styr på, på samme tid. Her vil den automatiske sovsepisker gøre underværker. Mens resten af retten tilberedes, kan den automatiske sovsepisker, røre i sovsen så den ikke brænder på. En helt igennem genial køkken gadget til teenageren, som er nybegynder i køkkenet.

 

Andre fede ting til køkkenet

Fede køkken gadgets, er ikke kun ting som kan bruges til madlavningen. Det er også ting som på anden vis kan bruges i et køkken. Nogle af de smarte ting til køkkenet vi har fundet er bl.a.:

  • Magnetisk karkludholder – En magnetisk karkludholder hjælper dig med at holde styr på karkluden i køkkenet. Den ligger altid det ene eller det andet sted, og er aldrig rigtig tør når man skal bruge den igen. Det problem får du læst med denne smarte ting til køkkenet.
  • Automatisk sæbepumpe – En automatisk sæbepumpe er ikke kun en super fed gadget til køkkenet, den er også hygiejnisk. Du slipper nemlig helt for at skulle røre med sæbebeholderen når du skal vaske dine hænder.
  • Elektrisk vinproptrækker – En elektrisk vinproptrækker er en geniale ting at have i sit køkken. I sær hvis du godt kan lide at få et godt glas rødvin mens du laver mad. Sæt den henover vinflasken, tryk på knappen og proppen bliver trukket op. Nemmere bliver det ikke!
Denne artikel er anmeldt af Kirsten Gregersen (5/5)
5/5