Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Smarte Køkken Gadgets - De vildeste køkkenting

30+ Smarte Køkken Gadgets 2021 – De vildeste køkkenting!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Elsker du også smarte køkken gadgets og sjove køkkenting? Så er du landet det rette sted! Opgrader dit basale køkkengrej til et arsenal af smarte køkken gadgets. Her har du en liste over de smarteste, vildeste og bedste køkken gadgets 2021. De utraditionelle køkkenredskaber vil uden tvivl gøre det både lettere og sjovere at arbejde i køkkenet!

Om du leder efter køkken gadgets til dig selv, køkkengrej til mænd, eller en gave til en du holder af, vil du få masser af inspiration og gode gaveideer her på listen. Køkken gadgets og køkkenudstyr generelt, er oplagte som gode gaveideer til kvinder såvel som mænd. Dertil egner sig både som gave til teenagere som skal flytte hjemme fra, som gaver til mor, eller til hvilken som helst anden person, som dagligt laver mad og elsker smarte køkken gadgets. Til mor kan de gives som både mors dags gave, jule gave og fødselsdagsgave. Eller bare fordi du ønsker at gøre livet i køkkenet lettere for hende og hun forjener det.

Hvis du er ude efter de absolut bedste køkken gadgets 2021, så vil jeg anbefale dig at  tage et godt kid på listen. Mange at de smarte ting til køkkenet, er revolutionerende inden for køkkenredskaber, og alle sammen til en god pris der er til at betale.

Ønsker du en sjov og anderledes madoplevelse ved bordet, vil du uden tvivl elske flere af de sjove køkken ting på listen. Med flere af køkkenmaskinerne, er der garanteret en hyggelig aften ved bordet med familien eller vennerne. De fleste egner sig også til børnefamilier.

Indholdsfortegnelse over køkken gadgets

Super Smarte Gadgets Til Køkkenet 2021

Sorbetmaskine - Lav din egen sorbet!

Med denne smarte køkkengadget kan du lave din egen lækre sorbet is, frisk sund og nærende! Fyld de frosne frugter i maskinen, og lad den lave dem om til forfriskende sorbet is. Du kan også tilføje chokolade, nødder og andre lækkerier. En af de bedste køkken gadgets til en varm sommerdag. Ideel som gaveide til hende eller ham som elsker sorbet.

Skæresikker Køkkenhandske

Denne skæresikre køkkenhandske er en af de bedste køkken gadgets du kan få. Handskens materiale gør at den er skæresikker. Du har derfor beskyttet dine finger når du snitter, river eller hakker med kniven. Handsken passer både på højre og venstre hånd, og tåler vaskemaskine. En af de smarte køkken gadgets som en hver der bruger meget tid i køkkenet vil få gavn af.

Automatisk Sovsepisker

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.

Veggie Ricer - Lav din egen grøntsagsris!

Veggie ricer gør det muligt nemt at lave broccoli og blomkål om til grøntsagsris. Denne smarte køkken gadget gør det ikke kun sjovere at lave mad, den gør det også sundere! Skæt blomkå og brocccoli i små stykker, smid dem i veggie riceren og drej på håndtaget. Så nemt er det! Et super godt alternativ til almindelige ris. God gaveide til mor.

Pizza-Bordovn Til Minipizzaer

Denne pizza-bordovn til minipizzaer er et hit hos en hver børnefamilie! Hvis du kender raklettegrillen, så ved du hvor hyggeligt det er at lave mad sammen ved bordet. Dette er sammen koncept, blot med mini-pizzaer i stedet! Det tager ca. 5 min af bage en pizza i ovnen. Der medfølger samtidig en bog med lækre pesto opskrifter. En af de bedste køkken gadgets til børnefamilier. Køb pizzaovnen til dig selv eller giv den i gave.

Tortillapresser i Støbejern

Tortillapresser i støbejern på 20 cm. Lav de bedste tortillas med støbejernet, hvis vægt gør at den laver tyndt tortilla brød. Den er let at bruge, utrolig holdbar og af god kvalitet. En af de anderledes, men super smarte køkken gadgets, du ikke kan undvære når du først har prøvet det. Desuden en super god gaveide til hende der elsker tortillas.

Avocado Multiværktøj​

Avocadoen er en fantastisk frugt! Med avocado multiværktøjet kan du nemt åbne avocadoen, fjerne stenen og efterfølgende skære den ud i fine strimler. Denne køkken gadget er helt genial, og et must for avocado elskere! Den er lavet i plastik og tåler opvaskemaskine. Kender du en som elsker avocadoer? Så er det her en af de bedste gaveideer til hende/ham!
Fra: 99,00 DKK

Omelet Maker​

Er du typen der aldrig rigtig har fået lært at lave den helt perfekte omelet? Med omelet maker kan du nemt lave den helt perfekte omelet. Piske æggene, kom i hvad du ønsker og i omelet makeren med det. Med den fede køkken gadget kan du lave 2 omeletter ad gangen. Også en af de fede gaveideer til ham der skal flytte hjemmefra.
Fra: 239,00 DKK

Vakuumpakker Til Kød, Frugt og Grøntsager​

Med denne geniale vakuumpakker kan du nemt vakuumpakke både kød, grøntsager og frugt. Brug den til at holde dit frugt og grønt frisk, eller brug den til at fryse kød i fryseren. Er også perfekt til sous vide tilberedning. Vakuumpakket mad holder sig srisk i op til 5 gange så lang tid! En af de bedste køkken gadgets, som er en oplagt gaveide til mor og far.
Fra: 319,00 DKK

Dejfordeler Med Piskeris​

Nu er det lettere end nogensinde før at lave de perfekte pandekager. Slip for dryppende dej og griseri, når du skal lave pandekager til dig selv eller familien. Put ingredienserne i dejfordeleren, drej på håndtaget for at mikse dem, og tryk derefter på håndtaget for at skyde dejen ud. Den er super nem og bruge, og selv børn kan nemt lave pandekager uden griseri. En af de smarte køkken gadgets til dig som har børn, eller som gaveide til teenageren som skal flytte hjemmefra.
Fra: 139,00 DKK

Candyfloss Maskine​

Nu kan du lave din helt egen lyserøde candyfloss, præcis som du kender den fra tivoli! Med en enkelt spiseske sukker kan du lave en candyfloss. Der medfølger 10 pinde samt en plastikske. En sjov køkken gadget som nok skal frembringe nostalgi hos dem som kender candyflossen fra barn af. Samtidig er det en anderledes og god gaveide til teenageren eller børn.
Fra: 299,00 DKK 249,00 DKK

Vaffeljern Med Dyremotiver​

Er de almindelige vafler for kedelige? Med dette vaffeljern kan du lave vafler med dyremotiver. Lav både elefanter, løver og giraffer! Dine børn vil elske de nye spændende vafler til morgenmaden eller som middagssnack. En af de smarte køkken gadgets til børnefamilier.
Fra: 239,00 DKK

Retro Popcornmaskine i 50’er Stil​

Retro popcornmaskinen i 50’er stil er ikke kun en genial køkken gadget til at lave popcorn i. Den er også super fed og dekorativ at have til at stå fremme. Samtidig er den super nem at betjene. Hæld popcornkernerne i, placer skålen under, tænd på knappen og popcornene kommer ud. Perfekt gave til hende eller ham som elsker retro stil.
Fra: 279,00 DKK

Smart Ostehøvl​

Hvis du elsker ost, er denne smart osehøvl et perfekt supplement til dit køkkenudstyr. Put ost i den, og du kan nemt få frisk revet ost på din spaghetti bolognese, pizza eller andet mad der trænger til et godt skud ost. Klingen er fremstillet af rustfrit stål, hvilket gør ostehøvelen nem at rengøre. En af de smarte køkkengadgets til dig som elsker ost! Egner sig også godt som en lille gave.
Fra: 69,00 DKK

Wok Sæt Til Bordet​

Prøv en anderledes madoplevelse derhjemmer, med dette wok sæt til bordet for 6 personer. Sætter indeholder en grill, 6 små wokpander, 6 spartler og en øseske. Grillen kan også bruges direkte til grøntsager, kød og endda pandekager! En af de smarte køkken gadgets, som kan skabe en hyggelig madoplevelse med familien eller venner. En oplagt værtsgave til vennepar eller forældre.
Fra: 599,00 DKK

Chokolade-fontæne​

Folk er helt vilde med denne lækre chokoladefontæne! Det vil personen du skal give gave helt sikkert også blive hvis de kan lide chokolade. Og hvem kan ikke det? Det er kun fantasien som grænser for hvad man kan dybbe i den lækre flydende chokolade. Jordbær, skumfiduser, konfekt osv. Chokoladefontænen fås også i en lille udgave.
Fra: 199,00 DKK

Grøntsagspasta-Maskine​

Med denne grøntsagspasta-maskine kan du lave din helt egen sunde grøntsagspasta. Alt fra zucchinespaghetti til kartoffelskruer. Der medfølger 3 forskellige skæreblade: Til tynde strimpler, til brede bånd og til skruer. En af de bedste køkken gadgets til dig som gerne vil lave sund mad. Et fantastisk og sundere alternativ til pasta. Køb den til dig selv, eller som gave til hende som elsker sund mad.
Fra: 159,00 DKK

Veggie Sheet Slicer – Lav Tynde Grøntsagsplader​

Veggie sheet sliceren gør det muligt at lave tynde grøntsagsplader. Du kan bruge dem som et sundere alternativ til f.eks. lasagneplader. Kan bruges til både rodfrugter, grøntsager og frugt. Lav grøntsagslasagne med zucchiniplader eller dekorative roser af gulderødder og kartofler. En af de vildeste køkken gadgets til vegetaren eller veganeren!
Fra: 279,00 DKK

Fermenteringssæt​

Nu kan du lave dine helt egne hjemmelavede fermenterede grøntsager! Fermenteringsættet er perfekt til at lave kimchi, surkål og andre mækesyrede grøntsager. Tilsæt blot salt, vand og de ønskede grøntsager, til det lufttætte glas som kan rumme 3 liter. Processen tager ca. 4-6 uger. En af de bedste køkken gadgets, som du enten kan købe til dig selv eller give i gave til en du holder af.
Fra: 389,00 DKK

Magnetisk Karkludholder Stål

Med den magnetiske karkludsholder sikre du dig en bedre køkkenhygiejne. Karkluden har sin egen diskrete plads, og ligger ikke og flyder. Samtidig tørrer den, så den ikke ligger og lugter surt og samler bakterier. Karkludsholderen monteres med stærke magneter, så den både er let at montere, afmontere og flytte. En af de smarte køkken gadgets, som du kan købe til dig selv, eller som gaveide til mor.
Fra: 199,00 DKK

Automatisk Sæbepumpe Med Sensor​

Den automatiske sæbepumpe med sensor, er en af de fede køkken gadgets, som passer perfekt til tiden. Sæbepumpen er nemlig berøringsfri, hvilken gør den meget mere hygiejnisk end andre sæbepumper. Kan både bruges til køkken og badeværelse, med sæbe eller opvaskemiddel.
Fra: 179,00 DKK

Elefant Afløbsbakke Til Bestik​

Elefant afløbsbakken til bestik er en både brugbar og sød gadget til køkkenet. Sæt elefanten ved kanten af vasken, sæt det våde bestik i den efter opvask, og lad vandet rende tilbage i vasken. En af de smart små gadgets til køkkent som samtidig er dekoratiov, og sætter sit eget lille unikke præg på køkkenet. Ideel som gave til teenageren som bor selv og ikke har en opvaskemaskine.
Fra: 149,95 DKK

Glas Med Skudhul​

Dette unikke drikkeglas er super cool, og en unik lille gadget til køkkenet. Egner sig særlig godt som en sjov lille gave til jægeren. Samtidig er det også en god gaveide til teenageren som evt. skal flytte hjemmefra, eller manden der har alt. Drik af dette glas, og du er sikker på at du drikker af det sejeste glas i huset!
Fra: 49,95 DKK

Aarke Steel Sodavandsmaskine​

Med Aarke Steel sodavandsmaskinen, kan du lave din helt egen hjemmelavede sodavand og danskvand. Fyld vand i flasken, og evt. smag, og fyldt med med lækkert brus. Sodavandsmaskinen er i et stilfuld design. En af de bedste køkken gadgets, til dig der gerne vil skåne miljøet og lave din egen sodavand.
Fra: 1.279,00 DKK

Vandkande Citruspresser​

Denne citruspresser er formet som en vandkande, og er et sjov lille alternativ til den klassiske citruspresser. Citruspresseren kan bruges til at lave lemonade, eller du kan bruge den til at hælde citronsaften ud over maden. En af de sjove små gadgets til køkkenet, som sætter et unikt lille præg på køkkenet. Køb den til dig selv eller giv den i gave til din mor.
Fra: 149,95 DKK

Elektrisk Vinproptrækker​

Mød vinproptrækkeren 2.0. Den elektriske proptrækker åbner let din vin på kun 8 sekunder. Placer blot proptrækkeren på toppen af vinflasken, tryk på knappen, og se din vin blive åbnet helt automatisk. En sjov gadget til køkkenet og et godt alternativ til den klassiske manuelle proptrækker. Ideel som en sjove lille gaveide til vinelskeren.
Fra: 219,95 DKK

Sushi Bazooka!​

Elsker du sushi, men når du skal lave det selv kommer det aldrig helt til at ligne det du fik på sushi restauranten? Med sushi bazookaen kan du nemt lave din egen flotte sushi stykker. Put ris, grøntsager og andet fyldt i røret og tryk sushi rullen ud. Rul den i tanget, og den er klar til at blive skåret ud i fine sushi ruller. En af det bedste køkken gadgets til dig som elsker sushi. Også genial gaveide til sushielskeren!
Fra: 179,00 DKK

Hjerte Formet Frugt Skærer​

Hjerte formet frugt skærer – eller jordbær slicer. Skær enten jordbær eller frugt ud i hjerteformer. Perfekt som en lille overraskelse til kæresten på valentins dag. Er også perfekt som pynt på kager. Giv din kæreste en skål med hjerteformet jordbær og udtryk din kærlighed. En af de sjove gadgets til køkkenet som din kæreste helt sikker vil elske at modtage i gave.
Fra: 69,95 DKK

Dekorative Kaktusglas​

Disse dekorative kaktusglas kan stables så de ligner en kaktus. Et unikt sæt glas du kan have stående fremme, som sætter et charmerende præg på dit køkken. Sættet indeholder 5 glas og en lækker skål. En af de anderledes, men smarte køkken gadgets til hjemmet. Perfekt gaveide til mor, far eller teenageren som skal, eller er, flyttet hjemmefra.
Fra: 399,95 DKK

Redskab Til Æggekogning – Egguins​

Dette køkkenredskab til æggekogning er en genial køkkengadget til både at koge og opbevare de kogte æg. Placer æggene i pingvinerne, sænk dem ned i det kogene vand og lad æggene koge færdig. Når de er færdige tages de let op med håndtaget. Herefter kan de placeres i køleskabet. En af de smarte køkken gadgets som samtidig er billig.
Fra: 149,95 DKK

Kitchen Safe Opbevaringsboks​

På udkig efter gave til typen som spiser lidt for meget slik og søde sager? Eller bruger lidt for meget tid på mobilen? Med denne kitchen safe opbevaringsboks, kan du låse jeres snolder, snacks eller endda mobiler inde i en bestemt tid. Boksen vil først låse sig op når den indstillede tid er nået. En sjov gave til de, som trænger til en pause på den ene eller anden måde.
Fra: 349,00 DKK

Portabel Smoothie Blender​

Med denne portable smoothie blender kan hun lave sin favorit smoothie eller juice, lige meget hvor hun er. Den kan også bruges til en proteinshake efter træning, eller endda babymad. Perfekt til en tur på stranden, i parken eller eller til et roadtrip, specielt til sommer. En genial gave til hende som hun helt sikker vil elske!
Fra: 199,00 DKK

Bagesten af Stål​

Med bagestenen kan du lave lækre brød, pizzaer og flutes i både ovnen og på grillen. Få den sprøde skorpe som alle stiler efter når de bager. Bagestenen af stål giver 18x mere varme og passer i alle standard ovne. Intet mindre end en genial gave til folk som elsker at bage. Kommer med hele 10 års garanti!
Fra: 499,00 DKK

Smarte køkkenredskaber til madlavning

Ligesom med alt andet, så udvikles og forbedres køkkenredskaber også. Mange har dog tendens til at holde sig til det de kender til, og ikke udforske alt det nye spændende køkkengrej der kommer frem. Med det sagt, når man først har prøvet et af de nye revolutionerende køkken gadgets, er det svært at gå tilbage til det gammeldags.

Et godt eksempel på dette er Avocado Multiværktøjet. De fleste bruger en almindelig kniv til at åbne avocadoen, fjerne stenen og skærer den ud. Det virker så vidt også fint nok, hvis man ikke har prøvet andet. Når du første har brugt multiværktøjet til det, og set hvor nemt og effektivt det er, kommer du aldrig til at bruge andet. Det afspejler sig også på alle de gode anmeldelser den har fået. Et must for alle køkken gadget nørder og avokado elskere!

 

Gå ikke ned på køkkenudstyr

Du har sikker hørt sportsfolk og gør-det-selv mænd sige, at man aldrig skal gå ned på udstyr. Og det kan de så vidt have ret i. Hvis man bruger tilstrækkelig tid på noget, eller går meget op i det, så skal man ikke gå ned på udstyr. Så skal man få det bedste ud af det!

Bruger du meget tid i køkkenet, kan det derfor godt betale sig at gøre livet lettere for dig selv. Det kan du gøre ved at prøve nye køkken gadgets og køkkenmaskiner. Det gør det ikke kun lettere for dig, men også meget sjovere. Har du f.eks. prøvet at lave din egen hjemmelavede sorbet is? Eller grøntsagspasta, sushi og candyfloss? Alt dette kan du helt selv lave hjemme i køkkenet, med det rette køkkenudstyr. På listen ovenfor finder du en køkken gadget til hver af eksemplerne. En af disse vil uden tvivl sætte nyt liv i køkkenet, og både du og dine børn vil elske det.

 

Køkken gadgets til teenageren

Køkken gadgets er ikke kun for mødre og fædre som dagligt laver mad i køkkenet. Det er i høj grad også for både teenagere og unge som skal, eller er, flyttet hjemmefra. Derfor egner smarte køkken gadgets, sig også særdeles godt som gaver til teenagepigen såvel som teenagedrengen.

Det er ikke let at være ung, og skal lære at lave mad selv. Med det rette køkkenudstyr bliver det dog hurtigt både sjovere og nemmere!

En god dansk ret består ofte af kogte kartofler, noget kød og en god gammeldags sovs. Som nybegynder i køkkenet kan det være mange ting at have styr på, på samme tid. Her vil den automatiske sovsepisker gøre underværker. Mens resten af retten tilberedes, kan den automatiske sovsepisker, røre i sovsen så den ikke brænder på. En helt igennem genial køkken gadget til teenageren, som er nybegynder i køkkenet.

Denne artikel er anmeldt af Kirsten Gregersen (5/5)
5/5