Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Smarte Køkken Gadgets - De vildeste køkkenting

50+ Smarte Køkken Gadgets 2021 – De vildeste køkkenting!

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Elsker du også smarte køkken gadgets og sjove køkkenting? Så er du landet det rette sted! Opgrader dit basale køkkengrej til et arsenal af smarte køkken gadgets. Her har du en liste over de smarteste, vildeste og bedste køkken gadgets 2021. De utraditionelle køkkenredskaber vil uden tvivl gøre det både lettere og sjovere at arbejde i køkkenet!

Om du leder efter køkken gadgets til dig selv, køkkengrej til mænd, eller en gave til en du holder af, vil du få masser af inspiration og gode gaveideer her på listen. Køkken gadgets og køkkenudstyr generelt, er oplagte som gode gaveideer til kvinder såvel som mænd. Dertil egner sig både som gave til teenagere som skal flytte hjemme fra, som gaver til mor, eller til hvilken som helst anden person, som dagligt laver mad og elsker smarte køkken gadgets. Til mor kan de gives som både mors dags gave, jule gave og fødselsdagsgave. Eller bare fordi du ønsker at gøre livet i køkkenet lettere for hende og hun forjener det.

Hvis du er ude efter de absolut bedste køkken gadgets 2021, så vil jeg anbefale dig at  tage et godt kid på listen. Mange at de smarte ting til køkkenet, er revolutionerende inden for køkkenredskaber, og alle sammen til en god pris der er til at betale.

Ønsker du en sjov og anderledes madoplevelse ved bordet, vil du uden tvivl elske flere af de sjove køkken ting på listen. Med flere af køkkenmaskinerne, er der garanteret en hyggelig aften ved bordet med familien eller vennerne. De fleste egner sig også til børnefamilier.

Indholdsfortegnelse over køkken gadgets

Super Smarte Gadgets Til Køkkenet 2021

Sorbetmaskine - Lav din egen sorbet!

Med denne smarte køkkengadget kan du lave din egen lækre sorbet is, frisk sund og nærende! Fyld de frosne frugter i maskinen, og lad den lave dem om til forfriskende sorbet is. Du kan også tilføje chokolade, nødder og andre lækkerier. En af de bedste køkken gadgets til en varm sommerdag. Ideel som gaveide til hende eller ham som elsker sorbet.

Automatisk Sovsepisker

Lad den automatiske sovsepisker røre i sovsen for dig, mens du ordner resten af madlavningen. Du kan regulere både hastighed og timer. Den roterer frem og tilbage, for at efterligne piskebevægelser så meget som muligt. Med denne geniale køkken gadget brænder sovsen aldrig mere på! Oplagt som gaveide til ham eller hende som skal flytte hjemmefra.

Pizza-Bordovn Til Minipizzaer

Denne pizza-bordovn til minipizzaer er et hit hos en hver børnefamilie! Hvis du kender raklettegrillen, så ved du hvor hyggeligt det er at lave mad sammen ved bordet. Dette er sammen koncept, blot med mini-pizzaer i stedet! Det tager ca. 5 min af bage en pizza i ovnen. Der medfølger samtidig en bog med lækre pesto opskrifter. En af de bedste køkken gadgets til børnefamilier. Køb pizzaovnen til dig selv eller giv den i gave.

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.
Fra: 478,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Raclette og Fondue

Er mange timers hygge ved aftensmaden bare sagen? Så er det perfekt at give en raclette eller fondue i gave. Med sådan en kan der laves lækker mad i godt selskab gang på gang.
Fra: 230,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.
Fra: 450,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Ergonomiske køkkenknive

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende gave til ældre mennesker.
Fra: 160,00 DKK

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 789,00 DKK

Veggie Ricer – Lav din egen grøntsagsris!​

Veggie ricer gør det muligt nemt at lave broccoli og blomkål om til grøntsagsris. Denne smarte køkken gadget gør det ikke kun sjovere at lave mad, den gør det også sundere! Skæt blomkå og brocccoli i små stykker, smid dem i veggie riceren og drej på håndtaget. Så nemt er det! Et super godt alternativ til almindelige ris.
Fra: 119,00 DKK

Skæresikker køkkenhandske

Denne skæresikre køkkenhandske er en af de bedste køkken gadgets du kan få. Handskens materiale gør at den er skæresikker. Du har derfor beskyttet dine finger når du snitter, river eller hakker med kniven. Handsken passer både på højre og venstre hånd, og tåler vaskemaskine. En af de smarte køkken gadgets som en hver der bruger meget tid i køkkenet vil få gavn af.
Fra: 119,00 DKK

Røgpistol

Er du klar til at pifte maden op? Med røgpistolen kan du give maden en røget smag med røg fra træspåner, som du normaltvis kun får på restauranter. En genial gadget til køkkenet, som en hver hjemmekok vil elske at modtage.
Fra: 259,00 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.
Fra: 119,00 DKK

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.
Fra: 899,00 DKK

Knivblok i træ med indgravering

Skal stjernen i køkkenet have det bedste at arbejde med? Så er en knivblok oplagt, da den hjælper med at holde styr på knivene. På knivblokken kan du også skrive en personlig hilsen eller skrive et navn eller en dato.
Fra: 379,00 DKK

Ovnhandsker med tekst eller billede

Er nogle personligt designede ovnhandsker lige det, der mangler i køkkenet? Disse ovnhandsker har en stærk bomuldsblanding og er helt varmesikre. Design dem som du gerne vil og skab masser af glæde.
Fra: 159,00 DKK

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!
Fra: 799,00 DKK

Lagkagefad med gavegemmested

Et lagekagefad med indbygget gavegemmested. Her har du virkelig mulighed for at give en både sjov og kreativ gave. Lav en god kage, om gem hvilken som helst gave inden i den, som passer der til. Det kan være alt fra et gavekort til solbriller.
Fra: 169,00 DKK

Champagne Pistol

Med den seje champagnepistol kan du styre trykket fra champagneflasken, og dermed hvor champagnen sprøjtes hen. Sæt gang i festen, og skyd champagnen i munden på dine venner. En super fed festgadget, som få mennesker ejer.
Fra: 519,00 DKK

Bagesten af Stål​

Med bagestenen kan du lave lækre brød, pizzaer og flutes i både ovnen og på grillen. Få den sprøde skorpe som alle stiler efter når de bager. Bagestenen af stål giver 18x mere varme og passer i alle standard ovne. Intet mindre end en genial gave til folk som elsker at bage. Kommer med hele 10 års garanti!
Fra: 499,00 DKK

Portabel Smoothie Blender​

Med denne portable smoothie blender kan hun lave sin favorit smoothie eller juice, lige meget hvor hun er. Den kan også bruges til en proteinshake efter træning, eller endda babymad. Perfekt til en tur på stranden, i parken eller eller til et roadtrip, specielt til sommer. En genial gave til hende som hun helt sikker vil elske!
Fra: 199,00 DKK

Meater Trådløst Stegetermometer​

Trådløst stegetermometer fra Meater, som tilsluttes din smartphone med en app. Grill kødet så det er helt perfekt. På appen vælger du typen af kød og ønsket tilberedsningsgrad. Når kødet er klar giver appen dig besked. Stegetermometeret kan bruges i 24 timer på en opladning, og oplades via etuiet. Genial gave til grillmesteren som han vil elske!
Fra: 749,00 DKK

Redskab Til Æggekogning – Egguins​

Dette køkkenredskab til æggekogning er en genial køkkengadget til både at koge og opbevare de kogte æg. Placer æggene i pingvinerne, sænk dem ned i det kogene vand og lad æggene koge færdig. Når de er færdige tages de let op med håndtaget. Herefter kan de placeres i køleskabet. En af de smarte køkken gadgets som samtidig er billig.
Fra: 149,95 DKK

Vandkande Citruspresser​

Denne citruspresser er formet som en vandkande, og er et sjov lille alternativ til den klassiske citruspresser. Citruspresseren kan bruges til at lave lemonade, eller du kan bruge den til at hælde citronsaften ud over maden. En af de sjove små gadgets til køkkenet, som sætter et unikt lille præg på køkkenet. Køb den til dig selv eller giv den i gave til din mor.
Fra: 149,95 DKK

Automatisk Sæbepumpe Med Sensor​

Den automatiske sæbepumpe med sensor, er en af de fede køkken gadgets, som passer perfekt til tiden. Sæbepumpen er nemlig berøringsfri, hvilken gør den meget mere hygiejnisk end andre sæbepumper. Kan både bruges til køkken og badeværelse, med sæbe eller opvaskemiddel.
Fra: 179,00 DKK

Hjerte Formet Frugt Skærer​

Hjerte formet frugt skærer – eller jordbær slicer. Skær enten jordbær eller frugt ud i hjerteformer. Perfekt som en lille overraskelse til kæresten på valentins dag. Er også perfekt som pynt på kager. Giv din kæreste en skål med hjerteformet jordbær og udtryk din kærlighed. En af de sjove gadgets til køkkenet som din kæreste helt sikker vil elske at modtage i gave.
Fra: 69,95 DKK

Aarke Steel Sodavandsmaskine​

Med Aarke Steel sodavandsmaskinen, kan du lave din helt egen hjemmelavede sodavand og danskvand. Fyld vand i flasken, og evt. smag, og fyldt med med lækkert brus. Sodavandsmaskinen er i et stilfuld design. En af de bedste køkken gadgets, til dig der gerne vil skåne miljøet og lave din egen sodavand.
Fra: 1.299,00 DKK

Elektrisk Vinproptrækker​

Mød vinproptrækkeren 2.0. Den elektriske proptrækker åbner let din vin på kun 8 sekunder. Placer blot proptrækkeren på toppen af vinflasken, tryk på knappen, og se din vin blive åbnet helt automatisk. En sjov gadget til køkkenet og et godt alternativ til den klassiske manuelle proptrækker. Ideel som en sjove lille gaveide til vinelskeren.
Fra: 219,95 DKK

Glas Med Skudhul​

Dette unikke drikkeglas er super cool, og en unik lille gadget til køkkenet. Egner sig særlig godt som en sjov lille gave til jægeren. Samtidig er det også en god gaveide til teenageren som evt. skal flytte hjemmefra, eller manden der har alt. Drik af dette glas, og du er sikker på at du drikker af det sejeste glas i huset!
Fra: 49,95 DKK

Elefant Afløbsbakke Til Bestik​

Elefant afløbsbakken til bestik er en både brugbar og sød gadget til køkkenet. Sæt elefanten ved kanten af vasken, sæt det våde bestik i den efter opvask, og lad vandet rende tilbage i vasken. En af de smart små gadgets til køkkent som samtidig er dekoratiov, og sætter sit eget lille unikke præg på køkkenet. Ideel som gave til teenageren som bor selv og ikke har en opvaskemaskine.
Fra: 149,95 DKK

Smarte køkkenredskaber til madlavning

Ligesom med alt andet, så udvikles og forbedres køkkenredskaber også. Mange har dog tendens til at holde sig til det de kender til, og ikke udforske alt det nye spændende køkkengrej der kommer frem. Med det sagt, når man først har prøvet et af de nye revolutionerende køkken gadgets, er det svært at gå tilbage til det gammeldags.

Et godt eksempel på dette er Avocado Multiværktøjet. De fleste bruger en almindelig kniv til at åbne avocadoen, fjerne stenen og skærer den ud. Det virker så vidt også fint nok, hvis man ikke har prøvet andet. Når du første har brugt multiværktøjet til det, og set hvor nemt og effektivt det er, kommer du aldrig til at bruge andet. Det afspejler sig også på alle de gode anmeldelser den har fået. Et must for alle køkken gadget nørder og avokado elskere!

  

Gå ikke ned på køkkenudstyr

Du har sikker hørt sportsfolk og gør-det-selv mænd sige, at man aldrig skal gå ned på udstyr. Og det kan de så vidt have ret i. Hvis man bruger tilstrækkelig tid på noget, eller går meget op i det, så skal man ikke gå ned på udstyr. Så skal man få det bedste ud af det!

Bruger du meget tid i køkkenet, kan det derfor godt betale sig at gøre livet lettere for dig selv. Det kan du gøre ved at prøve nye køkken gadgets og køkkenmaskiner. Det gør det ikke kun lettere for dig, men også meget sjovere. Har du f.eks. prøvet at lave din egen hjemmelavede sorbet is? Eller grøntsagspasta, sushi og candyfloss? Alt dette kan du helt selv lave hjemme i køkkenet, med det rette køkkenudstyr. På listen ovenfor finder du en køkken gadget til hver af eksemplerne. En af disse vil uden tvivl sætte nyt liv i køkkenet, og både du og dine børn vil elske det.

 

Køkken gadgets til teenageren

Køkken gadgets er ikke kun for mødre og fædre som dagligt laver mad i køkkenet. Det er i høj grad også for både teenagere og unge som skal, eller er, flyttet hjemmefra. Derfor egner smarte køkken gadgets, sig også særdeles godt som gaver til teenagepigen såvel som teenagedrengen.

Det er ikke let at være ung, og skal lære at lave mad selv. Med det rette køkkenudstyr bliver det dog hurtigt både sjovere og nemmere!

En god dansk ret består ofte af kogte kartofler, noget kød og en god gammeldags sovs. Som nybegynder i køkkenet kan det være mange ting at have styr på, på samme tid. Her vil den automatiske sovsepisker gøre underværker. Mens resten af retten tilberedes, kan den automatiske sovsepisker, røre i sovsen så den ikke brænder på. En helt igennem genial køkken gadget til teenageren, som er nybegynder i køkkenet.

 

Andre fede ting til køkkenet

Fede køkken gadgets, er ikke kun ting som kan bruges til madlavningen. Det er også ting som på anden vis kan bruges i et køkken. Nogle af de smarte ting til køkkenet vi har fundet er bl.a.:

  • Magnetisk karkludholder – En magnetisk karkludholder hjælper dig med at holde styr på karkluden i køkkenet. Den ligger altid det ene eller det andet sted, og er aldrig rigtig tør når man skal bruge den igen. Det problem får du læst med denne smarte ting til køkkenet.
  • Automatisk sæbepumpe – En automatisk sæbepumpe er ikke kun en super fed gadget til køkkenet, den er også hygiejnisk. Du slipper nemlig helt for at skulle røre med sæbebeholderen når du skal vaske dine hænder.
  • Elektrisk vinproptrækker – En elektrisk vinproptrækker er en geniale ting at have i sit køkken. I sær hvis du godt kan lide at få et godt glas rødvin mens du laver mad. Sæt den henover vinflasken, tryk på knappen og proppen bliver trukket op. Nemmere bliver det ikke!
Denne artikel er anmeldt af Kirsten Gregersen (5/5)
5/5