Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Ginsmagning - Årets BEDSTE ginsmagninger i DK

Ginsmagning 2021 – Guide: Årets BEDSTE ginsmagninger i DK

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Elsker du et godt glas gin? Eller kender du en, som elsker en god ginsmagning? Med en ginsmagning kommer du på opdagelse i en verden af gin. Alene er der ikke kun mulighed for at få nogle gode smagsoplevelser. Der er også mulighed for at opdage nogle gins, som du måske ikke før har skænket en tanke.

Gin er nemlig heller ikke bare gin. Den har rødder langt tilbage i historien og stammer fra Holland. I det 17. århundrede blev den udbredt i England, som siden da har forfinet den smagfulde drik. Der er derfor på alle måder en masse at se frem til med en ginsmagning.

Herunder har vi således udvalgt de bedste muligheder for at komme på en ginsmagning. Vi håber, det giver dig de bedste muligheder for at finde en rigtig god gave til dig selv og en, du holder af.

Se også vores guide til de bedste gin gaver.

De bedste ginsmagninger 2021

Afternoon Tea & ginsmagning hos Mosgaard Whisky

Kom til en anderledes Afternoon Tea og ginsmagning hos Mosgaard Whisky i Oure, Syddanmark. I vil smage 3 prisvindende gins, samt få serveret hjemmebagte kager, sandwiches, boller, te og kaffe.

Fra: 200,00 DKK

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.

Fra: 1.795,00 DKK

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom på en anderledes ginsmagning, i form af et Gin & Tonic cruise hos Odense Aafar. I skal sejlige op ad Odense Å, mens i smager på 3 forskellige gin & tonics, og får små, sjove fortællinger på turen.

Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning & gourmetmiddag på Restaurant Loftet

Kom til ginsmagning og gourmetmiddag på Restaurant Loftet i Esbjerg. Den 3 timers skønne smagsoplevelse indebærer 5 forskellige gin & tonics samt en 3 retters gourmetmenu. Den perfekte oplevelse for dig der sætter pris på god mad og gin!

Fra: 650,00 DKK

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi i Fjerritslev Nordjylland, byder indenfor på ginsmagning og rundvisning. I får en velkomstdrink, og skal dertil smage på både gin, snaps og brændevin. I får samtidig indblik i de forskellige processor samt fortællinger om brænderiet.

Fra: 250,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks København

Kom til en spændende kombination af ginsmagning og tapas hos Two Socks i hjertet af København. Oplevelsen byder på en 10 cl ren gin, 3 gin og tonics samt tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil får i fortællinger om de forskellige gins, og vil lære og botanicals og smagsnuancer.

Fra: 425,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Odense

Two Socks Odens byder på Ginsmagning kombineret med tapas i hjertet af Odense. I får 1 ren gin på 10 cl, samt 3 gin & tonics. Dertil en tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil vil i lære om botanicals og smagsnuancer, samt få anekdoter om de gin og tonics i smager.

Fra: 425,00 DKK

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

En ginsmagning hos Copenhagen Distillery i København S, indebærer 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. I skal smage på 5 forskellige produkter. En af Københavns bedste ginsmagninger!

Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning hos Smagførst

Kom til 1 times ginsmagning og guidet tur hos Smagførst i Århus. Oplevelsen byder på 6 forskellig gins og 3 forskellige tonics. Dertil til guidet tur, fortællinger og anekdoter om de forskellige gin.

Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning hos The Cat and Barrel

Kom til ginsmagning hos The Cat and Barrel i Vejle, og smag på ikke mindre end 6 forskellige gin, samt 3-4 tonics. Smagningen tager ca. 2 timer, og foregår på en autentisk britisk bar.

Fra: 199,00 DKK

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Trekantens Bartender i Kolding inviterer på 3 timers ginsmagning, hvor i vil få velkomstdrink, samt smage på 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør. Der vil der være snacks og tapas undervejs samt quiz.

Fra: 400,00 DKK

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Oplev en 2 timers ginsmagning hos Trolden Destilleri i Kolding. I skal smage på hele 6 forskellige gins samt 2 tonics. Dertil får en en god rundtur i destilleriet.

Fra: 199,00 DKK

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom indenfor til ginsmagning hos Njord Gin Distellery i Århus. I skal smage på dansk gin i absolut verdensklassen, og samtidig høre historien om Njord Gin. Oplevensen tager 1,5 time, og indebærer velkomstdrink, smagning af 5 gin samt snacks og vand undervejs.

Fra: 399,00 DKK

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Nu kan du komme på virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. I får en smagekassen for 2 personer som sendes til jer med posten. Indeholder bl.a. Bottle Rocket som aperitif + tonic, 5 Njord Gin 5 cl flasker, 2 gode tonics og 2 ginsmageglas,

Fra: 599,00 DKK

Hvad er en ginsmagning?

Har du prøvet at være til en vinsmagning? Så er det stort det samme, du kan forvente dig. Dog foregår det sådan med en ginsmagning, at det enten er arrangeret som smagning af gin i ren form eller som gin tonic.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at udelukke hinanden, da du til nogle smagninger godt kan få lov til at smage gin på begge måder. Foretrækker du derfor at drikke gin på en særlig måde, er der gode muligheder for at komme til en ginsmagning, der imødekommer dette.

Afhængigt af hvor arrangementet holdes, vil der som regel også være inkluderet en rundvisning på destilleriet, hvor diverse gin fremstilles. Det er derfor meget almindeligt, at en ginsmagning tager et par timer eller mere.

De lidt dyrere smagninger byder desuden også på tapas eller andet godt til ganen.

 

Hvor mange gins smager man på?

Har du ikke været til en smagning før? Og vil du gerne vide, hvor mange gins du kan forvente at smage på? Det kan vi sådan set godt forstå. Men der er meget stor forskel på det fra bar til bar og destilleri til destilleri. Dog vil der typisk blive tilbudt 4-7 forskellige gins, som du kan få lov til at smage på.

Vil du gerne vide helt konkret, hvor mange du kan få lovet at smage på, kan du klikke dig ind på de enkelte oplevelser, som vi har linket til her i teksten. For her vil der med det samme fremgå, hvor mange smagninger der er inkluderet.

 

Prøv en ginsmagning online

Kunne du godt tænke dig at arrangere en god overraskelse derhjemme? Eller er du bare mest tryg ved at være til en smagning af gin derhjemme? Det er der ikke noget at sige til, da ginsmagning hjemme bestemt også kan noget og er en særlig oplevelse!

Det kommer til at foregå således, at du modtager en gin pakke med udvalgte gin og tonics. Derudover får du tilsendt et link til en video, som du kan afspille, når du og en ven eller partner er klar til ginsmagningen.

Det smarte ved online ginsmagning er, at du kan afholde den præcist, når det passer ind i din kalender. Og har du brug for det, kan du sagtens pause smagningen undervejs. Du eller I behøver derfor heller ikke smage samtlige gins over én aften, hvis I hellere vil sprede det ud over flere dage.

Med en online ginsmagning går du ikke glip af noget som helst, da det foregår præcist som en fysisk en af slagsen. Du bliver guidet i, hvordan ginen skal blandes med tonic, ligesom du også får fortalt baggrunden for den enkelte gin.

Er en ginsmagning i København eller måske en gin smagning i Århus for langt væk, er det bare at give i kast med en online en af slagsen!

 

Ginsmagning er en sjov og anderledes oplevelsesgave til hende

Mangler du en lidt anderledes gave til hende der har alt? Så prøv at give en ginsmagning i gave til din veninde. Selvom det måske typisk er en aktivitet, som mange mænd vælger at tage til, kan du sagtens gøre det sammen med din veninde. For det er en helt anden oplevelse end en vinsmagning.

Gin er en meget stærk drik, ja. Men, har du en veninde, som gerne tager imod en gin og tonic i ny og næ, er det perfekt at overraske hende med en gin smagekasse eller en decideret ginsmagning i Ålborg, København eller hvilken som helst anden by, som du eller hun bor i nærheden af.

Kombiner eventuelt gaven med en lækker frokost eller aftensmad på café eller restaurant, så I både har noget i maverne, inden der skal alkohol indenbords, samt kan hygge sammen en hel eftermiddag eller aften.

En bedre gave til veninde findes næsten ikke.

            

Hvad koster det at komme på en ginsmagning?

En ginsmagning er en oplevelse, hvor langt de fleste kan være med. For de mest simple smagninger koster kun 200 kroner per person. Her serveres der heller ikke det store eller mange gins. Men, du eller I kommer afsted og får jer en oplevelse, som I måske ellers ikke ville have fået.

Dog er der også smagninger, der koster 500 kroner og opefter. Dette er mere luksuriøse smagninger, hvor du både får serveret flere forskellige gins og tonics samt tapas eller anden let servering.

Det er dig derfor helt frit for, hvad du godt kunne tænke dig, eller hvad der giver mest mening i forhold til den ven eller familiemedlem, der skal have gaven. De helt små smagninger åbner også op for, at du kan kombinere det med en vinsmagning eller måske romsmagning før eller efter ginsmagningen – blot for at gå all in på smagninger.

Med andre ord: Uanset budget er der mere eller mindre mulighed for, at du kan invitere en ven, veninde eller familiemedlem på en velsmagende ginsmagning.

 

Få tilsendt en gin pakke månedligt og afhold smagninger hjemme

I stedet for at købe gavekort til en ginsmagning for dig og en god ven eller veninde, kan du i stedet overveje at finde en udbyder, der tilbyder at sende pakker med nye og spændende gins hver måned.

Det er meget mindre krævende, da du kan blive hjemme, eller du kan tage hjem til en hyggelig aften hos den, der er så heldig at dele de gode gins med dig. Dertil er det også meget mere afslappende, fordi det kun er jer – altså kan det foregå i jeres tempo og med en masse hyggesnak og god mad imens.

Det foregår præcist, som når du bestiller vin eller champagne hjem til en smagning. På en fast dag hver måned får du tilsendt en pakke med månedens udvalgte gins og eventuelle tonics, som passer rigtig godt til hver enkelt gin. Dertil får du tilsendt opskrifter og måske endda også et link til en video, hvis du gerne vil vide mere om de gins, som du får sendt hjem.

Så er der på alle måder lagt op til rigtig god hygge.

  

Kombiner ginsmagning med storbyferie

Kan du godt lide at opleve en masse? Tro det eller ej, men det kan en ginsmagning faktisk give dig mulighed for! For med fantastiske ginsmagninger i byer som København, Odense og Århus, der bare venter på dig, er det oplagt at kombinere smagningen med en ferie. Storbyer er altid spændende og kan give oplevelsen en ekstra tand opad, fordi du samtidig er ramt af en afslappet stemning.

De tre nævnte storbyer er oplagte at kombinere med ginsmagning, da byerne også har så meget andet at byde på, som du og en anden heldig modtager kan opleve. Det er alt lige fra gastronomi, kunst, kultur og natur, som kan være med til at give jer en helt fantastisk weekend.

Samtlige storbyer i Danmark har barer og destillerier, som hellere end gerne byder indenfor til en smagning. Det vil du også hurtigt finde ud af, når du scroller ned gennem vores liste over smagninger.

 

Find de bedste gin gaver hos os

Har du det bedst med at give en oplevelsesgave? Det er der ikke noget at sige til, da vi også synes, det er blandt de bedste gaver, der kan gives. Det giver gode minder, som man sammen kan snakke om senere – eller som man kan bruge som udgangspunkt til at komme afsted til endnu flere oplevelser sammen.

Vi har så vidt muligt forsøgt at samle de absolut bedste ginsmagninger fra hele landet her på siden. Det er en drik, der bliver mere og mere populær blandt danskerne, og som der derfor også bliver flere og flere af, når det kommer til smagninger.

Brug gerne god tid på at studere de enkelt ginsmagninger her på siden, så du er sikker på at vælge den helt rette. For der er stor forskel på, hvad du kan få.

Du kan også roligt klikke dig videre, når du har fundet en eller flere favoritter, da vi kun linker til udbydere, der er troværdige, danske og pålidelige. Vælger du at købe en af ginsmagningerne, får du tilsendt en mail med et gavekort med det samme – medmindre du vælger at få tilsendt et fysisk et af slagsen naturligvis.

Husk også, at vi også har mange andre oplevelsesgaver såsom vinsmagning, slotsophold og spaophold. Mangler du derfor inspiration til gaver på et andet tidspunkt, er du mere end velkommen til at vende tilbage og se, om ikke der er en eller flere gaver, som kunne passe rigtig godt ind.

Rigtig god ginsmagning – vi håber, det bliver en fantastisk oplevelse!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om ginsmagning

Der er rigtig mange gode ginsmagninger i Danmark. Du finder de absolut bedste i guiden her. Både i København, Århus, Ålborg og andre byer rundt om i landet.

Ja – du kan sagtens holde ginsmagning hjemme. Til en smagning hjemme, vil du få tilsendt de gin og tonics der skal smages på. Dertil får du enten en video som afspilles, hvor der forklares om de forskellige gins, eller et link til en live online smagning.

Ja – en ginsmagning oplevelse er en super god gaveide. Særligt som gave til en god veninde, hende der har alt, eller generelt bare nogen, som elsker gin. Husk at købe en oplevelse til dig selv også. En sådan oplevelse nydes nemlig bedst i godt selskab, med en god ven eller veninde.

Denne artikel er anmeldt af Anders Rasmussen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.