Mors Dags Gave - geniale gaver til mors dag

Mors Dags gave 2024 – Årets 75 bedste gaver til Mors Dag

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Din mor er noget helt særligt. Hun har båret rundt på dig i 9 måneder, været igennem en hård fødsel og givet dig masser af kærlighed, fra du var spæd og frem til i dag. Derfor skal verdens bedste mor selvfølgelig fejres på Mors Dag 2024 , med en rigtig god mors dags gave.

Du har her en skøn liste, med alt fra smykker, til personlige gaver, til gaveæsker til hende, og meget, meget mere. Kig derfor endeligt gerne hele listen af mors dags gaveideer igennem og se, om ikke der er en eller flere ting, der springer dig direkte i øjnene.

Og husk! Selvom du bor langt væk fra din mor, er det ikke en undskyldning for ikke at give hende en god Mors Dag gave. I det tilfælde, send en gave til hende. Hun vil uden tvivl sætte stor pris på det – også selvom i ikke ses på dagen.

Rigtig god gavejagt!

De bedste ideer til mors dags gaver 2024

Mors Dags bamse 2024 - Birla Engelskgræs

Mors Dags bamsen 2024 - Birla Engelskgræs fra Etly Klarborg - er en unik figur, der hylder mors kærlighed. Birla er afbildet med sin favoritblomst, den lyserøde engelskgræs, som hun samler og bruger til at lave hårpynt. Dette charmerende design fejrer mor kærligheden med en blanding af tradition og æstetik.

Gavekurve specifikt til Mors Dag

Her har du et fantastiske udvalg af Mors Dag gavekurve, sammensat specifikt til Mors Dag. Der er noget for enhver mor - hvad enten hun er til chokolade, lakrids, vin, blomster eller det hele, er der en kurv som passer perfekt til hende. Du har også mulighed at sammensætte din egen personlige gavekurv til hende.

Dad guldring

Dad ringen i guld er en forgyldt ring med skriften DAD på. Den mest populære af Dad ringene.

Dad sølvring

Dad ringen i sølv er fremstillet af 925 sterling sølv. Perfekt til faren der er mere til sølv end guld.

Dad ring i 14 kt guld med ægte sten

Denne dad ring er til de der er dedikeret til at give far en ultimative dad ring, og den perfekte gave. Ringen er fremstillet i 14 kt guld og er med ægte sten.

DC Super Heroes Funko Pop julekalender

DC Super Heroes Funko Pop julekalender er fyldt med små Funko figurer fra DC Comics. Du vil bl.a. kunne tilføje Superman, Batman, The Flash og Jokeren til samlingen.

Grinchen julekalender

Tæl ned til juleaften med den grønne julehader The Grinch! Kalenderen indeholder dele til at samle en Grinch figur, så du juleaften har din helt egen hjemmesamlet anti-julepyntfigur.

Sonic julekalender - Byg din egen figur

Med denne super seje og alternative julekalender, får du i løbet af julen alle delene til at samle din helt egen Sonic figur.

Star Trek julekalender

Den ultimative julekalender til Star Trek fans! Hop ombord i rumskibet USS Enterprise med denne fantastiske julekalender. Når juleaften er nået, har du en fuld færdig model af det ikoniske skib.

Barbie Cutie Reveal julekalender

Barbie Cutie Reveal julekalenderen er en af de bedste Barbie julekalendere længe! I den finder du ikke kun en Barbiedukke, men også to kæledyr og masser af fedt tilbehør. Se mere om indholdet via linket.

Barbie Fashionista julekalender

Hold jul med en ægte fashionista med Barbie Fashionista julekalenderen. I den finder du en Barbie, hendes søde kat, og naturligvis en masse moderigtigt tilbehør!

Disney Princess Adventskalender - PriceR

Baileys julekalender XL

Baileys chokoladejulekalenderen, er et af de største hits når vi snakker julekalendere til voksne! Baileys XL julekalender er fyldt med mælkechokoladetrøfler i forskellige baileys-smagsvarianter. Bl.a. Baileys Original Irish Cream og Baileys Salted Caramel. En af de bedste gaveideer til ham eller hende der elsker baileys og chokolade! Og hvem gør ikke det?

Pringles chips julekalender

Har du altid drømt on en chips julekalender? Så går din drøm i opfyldelse i år! Nu kan du nemlig få en Pringles julekalender fyldt med forskellige Pringles chips med forskellige smage. Et fantastisk alternativ til dig der er mere til salt end sødt.

Man Stuff julekalender til mænd

Denne alternative julekalender til mænd, indeholder en masse lækre personlige pleje produkter. Blandt andet cremer, sæbe, shampoo og skæg-produkter. Så kan du nemt holde dig pæn og ren i julemåneden, helt til juleaften! Den perfekte julekalender til ham som går op i sig selv og personlig pleje.

Anthon Berg likør julekalender

Elsker du også de små likør chokolader med likør i fra Anthon Berg? Her kan du få en Anthon Berg likør julekalender med 24 stk. Der er lækkert Anthon Berg chokolade med bl.a. whisky, gin og mange andre smage.

Jo Malone London julekalender

Denne fantastiske julekalender fra Jo Malone London indeholder 25 produkter med skønne dufte. I den får du bl.a. English Pear & Freesia Body and Hand Wash 50ml​, Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 30ml​ og Wood Sage & Sea Salt Body Crème 15ml​. Se alt indhold via linket.

The Snaffling Pig flæskesvær julekalender

Så er det godt nyt til alle flæskesværs elskere! I år kan du nemlig få en flæskesværs julekalender fyldt af forskellige smag flæskesvær. Julekalenderen som du ikke vidste du manglede!

Kahls kaffe julekalender

Kahls kaffe julekalender giver dig 24 poser med 30 gram malet kaffe i hver. Alle kafferne er forskellige og kommer fra forskellige steder i hele verden. Hver morgen er der derfor en ny spændende smag som skal opleves.

Anthon Berg julekalender med marcipan

Forkæl dig selv eller en du holder af med årets Anthon Berg julekalender. 24 dage med den gode danske chokolade – en hver chokoladeelskers drøm!

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

Disney Julekalender - 24 Historiebøger - Etoys

Disney Princess julekalender med legetøj

Disney Princess julekalender med legetøj er den perfekte julekalender til alle der elsker Disney prinsesser! I den finder du både Askepot, Belle, Ariel, samt andre søde prinsesser som kan gøre ventetiden til jul meget nemmere. Udover de søde prinsesser vil du også finde tilbehør til dem.

Fodbold Julekalender - 24 Historiebøger - Etoys

Gurli Gris Julekalender - 24 Historiebøg - Etoys

Julekalender Heste: Kanetur ved juletid - Etoys

Julekalender Julefest under regnbuen - Etoys

Julekalender Politi Museumstyveri - Etoys

Minnie Mouse Julekalender - Etoys

Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalenderen er muligvis årets sødeste julekalender, og enhver piges drøm! I den finder du ikke kun en fantastisk Minnie Mouse dukke, du finder også et væld af tilbehør og tøj, som du kan bruge til at påklæde hende.

Barbie Dreamtopia Fairy Julekalender 202 - Etoys

Bluey Julekalender med 24 Låger 2023 - Etoys

Carrera RC Xmas Turnator Julekalender - Etoys

Cars Julekalender 2023 - Etoys

Enchantimals julekalender

I denne magiske Enchantimals julekalender får du en dukke samt en masse tilbehør og juleting, du kan bruge til at lege med. Se det fulde indhold via linket.

Enchantimals Julekalender 2023 - Etoys

Gabbys Dollhouse Julekalender 2023 - Etoys

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

I denne helt igennem fantastiske Harry Potter julekalender med Gryffindor tema, får du både en Harry Potter dukke, samt en masse fedt tilbehør. Heri  blandt Hedwig, usynlighedskappe, wizard chess, Nimbus 2000 og meget mere!

Harry Potter Julekalender 2023 - Etoys

Harry Potter Magic Wand Julekalender 202 - Etoys

Hot Wheels Julekalender 2023 - Etoys

Julekalender RC Claas Axion 960 Traktor - Etoys

LEGO City Julekalender 2023 - Etoys

LEGO Friends Julekalender 2023 - Etoys

LEGO Harry Potter Julekalender 2023 - Etoys

LEGO Star Wars Julekalender 2023 - Etoys

LEGO Super Heroes Julekalender 2023 - Etoys

LOL Surprise Julekalender 2023 - Etoys

Miraculous Julekalender 2023 - Etoys

Plus-Plus Julekalender 2023 - Etoys

Henter...

Find den perfekte Mors Dags gave 2024

Synes du, det er lidt tamt kun med blomster og chokolade på Mors Dag, og vil du gerne gøre lidt mere ud af det, er du kommet til det rette sted. For selvom hun er din mor, betyder det ikke nødvendigvis, at hun er nem at finde en gave til. Det har vi heldigvis løsningen på, da vi har samlet en længere liste af mors dags gaver med alt lige fra geniale køkken gadgets, til lækkerier til ganen, til smukke øreringe og andre smykker til hende. Hun fortjener det bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig på vej med, ved at give dig en masse mors dags gaveideer.

Sidder du derfor lige nu og tænker, ”Hvad skal jeg finde på at give i mors dag gave?” eller ”Hvad kan jeg give af gode gaver til mor, som virkelig overrasker?”, er du ikke langt fra at finde svaret på de spørgsmål. Her finder du nemlig masser af gode tips, hvor i blandt du med garanti kan finde en sød gave, som uden tvivl vil få din mors hjerte til at smelte. Du finder endda gaver til hende der har alt, så er din mor sådan en type, er det heller intet problem.

 

Få god inspiration til mors dags gaveideer

Vil du gerne gøre din mor rigtig glad? Så starter det med, at du går i tænkeboksen med, hvad du godt kunne tænke dig at give hende i mors dag gave. Når du har sporet dig ind på, hvad der kunne gøre hende rigtig glad, kan du gå igennem vores liste og se, om der er nogle af vores gaver til mors dag, der matcher.

Er du omvendt helt blank på, hvad du skal finde på at give i mors dags gave 2024 , er det bare med at komme i gang med at gå vores liste over mors dags gaveideer igennem, som blandt andet byder på:

 • Mors dags gaver til kvinder, der elsker smykker

 • Gaver til mødre, der elsker at være i køkkenet

 • Mors dags gaver til mor, der elsker at blive forkælet

 • Gaver til mors dag, til moren der kan lide personlige gaver

 • Gaver til mødre der elsker oplevelser og forkælelse

Der er selvfølgelig også meget mere, du kan finde i vores liste. Så vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at gå tomhændet herfra. Der er i hvert fald ingen grund til at stå uden en mors dags gave, når nu vi har samlet så meget gaveinspiration til mors dag 2024 .

Husk også, at du sagtens kan give en mors dags gave til svigermor på Mors Dag. Du kan endda give en gave til oldemor og bedstemor, skulle du være så heldig, stadig at have en af dem.

 

Personlig mors dags gave 2024

Er der nogen, du kender rigtig godt, så er det din mor. Hun er den, sammen med din far, du har kendt længst af alle de mennesker, du kender. Derfor er det også mere end oplagt, at du finder en personlig mors dag gave til hende.

Det kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort, da det måske ikke længere lige er sagen at tegne en tegning eller forme en lerskål til hende, som da du var lille. Så hvad skal du så finde på at give som personlig gave til mors dag?

Der er rigtig mange gode ideer til, hvad du kan give af personlige gaver til hende. For at spore dig ind på, hvad der kunne være den perfekte gave at give til lige netop din mor, har vi i vores liste over mors dags gaveideer samlet et væld af personlige og unikke gaveideer, som du enten kan finde inspiration fra eller vælge at købe.

Uanset hvad du køber til hende i gave til mors dag, vil hun sætte pris på det – men, det betyder bare lidt mere, når du gør den personlig, da det viser, at du gerne vil bruge tid på at gøre hende glad.

Giv den gerne sammen med et sødt kort og en fin indpakning. Ved at lægge en lille sød besked ved en almindelig gave som f.eks. en smuk buket blomster, kan du nemt få skabt den helt perfekte personlige gave til din mor.

 

Mors dags gaveide: Smykker – en perfekt mors dags gave

De fleste mødre elsker smykker, og det er helt sikkert heller ikke nogen undtagelse for din mor. Derfor er smykker i mors dags gave også helt perfekt, hvis hun rigtig godt kan lide at klæde sig på med øreringe, armbånd, halskæder eller noget helt fjerde.

I vores liste over gaveideer til mors dag gave 2024 har vi også inkluderet flere forskellige smykker til kvinder, som udstråler, at hun er en skøn mor. Du kan også finde et smukt smykke, der fremhæver hendes femininitet.

Se om ikke du kan finde de perfekte personlige smykker som gave til mors dag, for det vil hun med garanti blive rigtig glad for – der er noget i stort set alle prisklasser. En fantastisk Mors Dag gaveide!

 

Klassisk mors dags gave med blomster og chokolade

Selvom du med al sandsynlighed har fundet vejen herind, fordi du netop gerne vil undgå at give en mors dags gave med blomster og chokolade, kan du nu alligevel godt overveje det i kombination med noget andet, du finder fra vores liste. Det kunne f.eks. være en flot halskæde med indgravering, en Lyngby vase, eller noget porcelæn fra Royal Copenhagen.

Selvom det virker kliché og en anelse for klassisk, er det bare ikke til at komme udenom, at både blomster og chokolade, samt andre klassiske gaver er skønne at få. Især hvis det er en mors dags buket, der er gjort noget ud af og/eller noget ekstra lækker chokolade, kombineret med noget andet. Husk, at klassiske gaver er klassiske af en grund!

Andre gode klassiske mors dags gaver du kan kombinere med en buket blomster:

 • En sød plakat med mor tema.

 • Mors dags bamse 2024 fra Etly Klarborg.

 • En god te (til morgen der elsker te)

 • Lækre kager – evt. hjemmelavede.

 • En flot vase.

 • Gavekort til selvforkælelse – evt. til wellness eller en massage.

 • En kurv med delikatesser.

 • Skål eller glas fra Rosendahl.

 • Noget praktisk hun kan bruge i køkkenet.

Vigtigst er blot, at du får vist din mor, hvor glad du er for hende på den specielle dag.

 

Kan man give en hjemmelavet mors dags gave?

Det korte svar er at ja, det kan du sagtens. For mange mødre er verdens bedste mors dags gave hjemmelavede gaver, fordi de viser, at du gerne vil bruge din kreativitet og tid på at glæde hende. Hjemmelavede gaver er især en god mors dags gave fra børn og kan være alt lige fra hjemmelavet personligt krus og små møbler til en flot skål, hun måske længe har ønsket sig.

En hjemmelavet gave er også en god mulighed for at give en billig mors dags gave, hvis ikke budgettet er så højt. Der er mange muligheder for at lave en hjemmelavet gave til mors dag, der er mindst lige så godt som det, man kan købe. Det er bare at finde dine indre, kreative evner frem og lave noget, som du ved, hun enten mangler eller efterfølgende ikke kan leve uden. Det skal der nok komme nogle søde mors dags gaver ud af.

 

Hvad er den perfekte gave til Mors Dag?

Den perfekte mors dags gave er en gave, der ganske enkelt gør din mor glad. Alle mødre er som sagt ikke ens, og derfor kan der være stor forskel på, hvad netop din mor synes er en rigtig god mors dag gave.

Kan hun godt lide at klæde sig pænt på? Eller er der nogle smykker, hun længe har ønsket sig? Måske hun gerne vil have nogle billeder med dig og hende? Sæt dig ind i hendes behov og spor dig ind på, hvad der kunne være den perfekte mors dag gave. Hvis det er svært, hjælper vi dig med at spore dig ind på nogle gode gaveideer til mor, så du kan glæde dig til at give hende den i maj.

 

Andre skønne Mors Dag gaver

Som du kan se på gavelisten, er der rigtig mange gode mors dags gaver man kan give sin mor. Vi har kæmmet nettet for de absolut bedste af slagsen. Det kan dog stadig være svært at vælge mellem alle de perfekte gaver. Derfor får du her vores nogle af vores yndlings gaveideer til mors dag. Så har du svært ved at vælge, kan du altid vælge en af dem. Her er du 100% sikker på ikke at gå galt i byen.

 • Gaver med hjerter – Hjerter symboliserer kærlighed, og mors dag er den perfekte anledning til at udtrykke din kærlighed for din mor. Du kan få rigtig mange forskellige ting med hjerter. Alt fra hjertesmykker, chokolade, personlige plakater og meget andet. På listen har vi naturligvis en del gaveideer med hjerter. Mon ikke der er et par stykker af dem, som vil falde i god jord hos din mor. En super god ide som kan gives til mødre i alle aldre.

 • Fotobog – En fotobog er en utrolig personlig gave, og derfor helt perfekt at give til mors dag. Fyld dem med billeder af hende, dig og resten af familien, og se den igennem sammen mens i mindes gode minder. Det er ikke kun en fantastisk gaveide til mor, det er også en hyggelig lille aktivitet at læse den sammen. Unikke gaver som denne er helt fantastiske, og vil uden tvivl give jer en glædelig mors dag.

 • Indgraveret te eller vinglas – Her har vi endnu en personlig gave til mor. Indgraveret glas, hvor ud kan skrive hendes navn, og evt. en lille sød hilsen med dato. En rigtig god gaveide, og noget hun kan bruge i lang tid frem. Både indgraveret te glas og vinglas egner sig godt til mors dags gaver, afhængig af hvad hun bedste kan lide. De kan samtidig fås i en flot gaveæske klar til at give. 

 

Hvorfor giver man gaver til mor på Mors Dag?

Traditionen med Mors Dag på anden søndag i maj stammer oprindeligt fra USA helt tilbage i starten af 1900-tallet. Her var der en mor, Anna Marie Reeves Jarvis, der arbejdede for at forbedre sanitære forhold og at mindske børnedødelighed. Det gjorde hun i gruppen ”Mothers Day Work Club”.

Noget hun og gruppen blandt andet kæmpede for, var at bekæmpe de sygdomme, der brød ud mellem soldater under den amerikanske borgerkrig. Her fik hun ideen til, at amerikanerne skulle indføre en decideret mindedag for det arbejde, mødre udførte.

Selvom hun desværre døde i 1906, var hendes kamp ikke forgæves. For hendes datter, Anna Jarvis, kæmpede videre for at udbrede Mors Dag og havde allerede i 1909 spredte traditionen til mere end 45 stater. I 1914 var dagen så udbredt, at præsident Woodrow Wilson udråbte Mors Dag til en national mærkedag. Det er her traditionen stammer fra.

Som med mange andre amerikanske mærkedage spredte Mors Dag sig også til Europa og Danmark, hvor vi den dag i dag troligt fejrer Mors Dag som en årlig tradition, og tropper op med en god gave den 2. søndag i maj.

Mors Dag startede derfor som en dag, der ikke var kommerciel. Den var udelukkende til at sætte fokus på mødre og deres kæmpe arbejde. I dag er det noget helt andet, hvor vi i langt højere grad fejrer det med at give større og mindre gaver til vores mor, for at forkæle hende lidt og vise at vi sætter stor pris på hende.

Det giver derfor rigtig god mening at finde en mors dags gave her i 2024 .

 

Du er din mors bedste gave

Husk på, at lige meget hvor mange gode gaver du giver til din mor, vil du (og evt. dine søskende) altid være hendes bedste gave. Derfor bør du på mors dag ikke kun købe en fin gave til hende, du bør også bruge tid med hende. I stedet for at ringe til hende, og ønske hende en god mors dag, så tag hjem til hende, og fejre mors dag med hende. Giv hende gaven fysisk, med et tilhørende kort, en stor krammer og et par timer af din tid.

Din mor vil uden tvivl sætte større pris på din tid, end selve gaven du giver hende. Det er uanset om i tager ud og spiser på en café, tager i biografen eller blot hygger med en god kop te eller kaffe, eller et glas rødvin derhjemme. Det der er vigtigt, er at i bruger kvalitetstid sammen.

 

Ideer til hvad i kan lave på mors dag

Ønsker du ideer og inspiration til, hvad du kan lave med din mor på mors dag? Der er masser af skønne oplevelser i Jylland og på Sjælland, som du kan give i gave til din mor, hvor i kan lave noget sammen. Du kan enten give hende oplevelsen som et gavekort, eller ud kan blot invitere hende med. En oplevelse med dig er en perfekt gave, og uden tvivl noget din mor elsker. Her er et par gode ideer, til ting du og din mor kan lave sammen på mors dag:

 • Tag ud og spise på din mors yndlings café – Hvis din mor har en yndlings café eller restaurant, er det oplagt at invitere hende på en middag eller en drink på mors dag. Det behøver ikke være en 3 retters menu der tager flere timer. Det kan sagtens være en kop kaffe og en snack. Alternativt kunne i også tage til vinsmagning sammen.

 • Tag i tivoli eller parken – Inviter din mor med i tivoli eller en park, og bruge kvalitetstid sammen. Gå en tur, snak og spis en godt måltid mad. En skøn dag i mors tegn som hun uden tvivl vil elske.

 • Lav en forkælelsesdag for din mor derhjemme – Tag hjem til din mor, eller inviter hende hjem tid dig, og lav en forkælelsesdag for hende. Giv hende et fodbad, en massage, et glas vin og lav et godt hjemmelavet måltid mad til hende. Denne ide er både god for dig som er voksen, eller for børn som ønsker at gøre noget godt for deres mor på mors dag. Lidt ekstra forkælelse er altid en god gaveidé.

Vi håber, du finder en god mors dags gave og får en skøn dag sammen med hende!

Den bedste mors dags gave

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Mors Dags gaver

Årets bedste Mors Dags gave 2024 , er uden tvivl en personlig gave. I og med en personlig gave er personlig (sjovt nok), er den også individuel fra mor til mor. Der er dog nogle gavetyper, som kan personliggøres, og som passer godt til de fleste mødre. Sådanne personlige gaver finder du naturligvis masser af, på vores liste over årets bedste Mors Dag gaver.

Vil du give en klassisk Mors Dag gave til din mor i år, kan du give en flot buket blomster eller en gavekurv med et kærligt kort. Vil du give noget lidt anderledes, men stadig mindst ligeså godt, kan du give en af følgende gaveideer:

 • En personlig stjernehimmel plakat
 • En personlige par sokker med eget billede på
 • En chokoladefontæne
 • En personlig Danmarkskort plakat
 • Æske med evighedsroser
 • Et personligt maleri eller portræt af dig
 • Et personligt smykke
 • En cashmere sweater
 • Georg Jensen karklude
 • Et gavekort til en oplevelse – evt. med dig
 • En ’’Everyday Hero’’ figur i kvinde version

I vores guide over årets bedste gaver til Mors Dag 2024 , finder du inspiration til alle ovenstående gaveideer.

I Danmark er Mors Dag altid d. 2. søndag i maj.

Denne artikel er anmeldt af Elsa H. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne