Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Mors Dags Gave - geniale gaver til mors dag

Mors Dags Gave 2021 – Find den bedste gave til mors dag <3

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Din mor er noget helt særligt. Hun har båret rundt på dig i 9 måneder, været igennem en hård fødsel og givet dig masser af kærlighed, fra du var spæd og frem til i dag. Derfor skal hun selvfølgelig fejres på Mors Dag med en rigtig god mors dags gave.

Synes du, det er lidt tamt kun med blomster og chokolade på Mors Dag, og vil du gerne gøre lidt mere ud af det, er du kommet til det rette sted. For selvom hun er din mor, betyder det ikke nødvendigvis, at hun er nem at finde en gave til. Det har vi heldigvis løsningen på, da vi har samlet en længere liste af mors dags gaver med alt lige fra geniale køkken gadgets, til lækkerier til ganen, til smukke øreringe og andre smykker. Hun fortjener det bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig på vej med, ved at give dig en masse mors dags gaveideer.

Sidder du derfor lige nu og tænker, ”Hvad skal jeg finde på at give i mors dags gave?” eller ”Hvad kan jeg give af gode gaver til mor, som virkelig overrasker?”, er du ikke langt fra at finde svaret på de spørgsmål. Du finder endda gaver til hende der har alt, så er din mor sådan en type, er det heller intet problem.

Kig derfor endeligt gerne hele listen af mors dags gaveideer igennem og se, om ikke der er en eller flere ting, der springer dig direkte i øjnene.

Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over mors dags gaver

De bedste ideer til mors dags gaver 2021

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 899,00 DKK 699,00 DKK

Drikkeflaske med eget design på begge sider

Design selv din egen personlige drikkeflaske. Det kan være med navn, dato, en lille sød hilsen, et motiverende citat eller noget helt andet – du bestemmer! En super god og anderledes personlig gaveide.
Fra: 289,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.
Fra: 139,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Elektrisk fnugfjerner

Denne elektrisk fnugfjerner, fjerne nemt og hurtigt hør fra tøjet og møblerne. Den er genopladeligt og super effektiv. Særlig god gave til de som har hund eller kat.
Fra: 129,00 DKK

Ginglas ”Verdens bedste mor”

Fortæl din mor at hun er verdens bedste mor, med dette søde ginglas. Kan din mor lide en god gin og tonic, er det den perfekte gave til hende, særligt til mors dag.
Fra: 100,00 DKK

Håndholdt symaskine

En håndholdt symaskine er super praktisk, og helt perfekt til små syninger og reperationer på tøj og andet stof. En sød lille gaveide til hende eller ham som elsker at sy.
Fra: 119,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 449,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Indgraverede te-glas

Er hun bare helt vild med te? Og vil du samtidig gerne give en personlig gave? Så er dette sæt helt perfekt, da du selv kan sætte dit aftryk på glassene med en passende og personlig tekst.
Fra: 159,00 DKK

Verdens bedste mor gaver

Giv en skøn ”Mor” gave til verdens bedste mor. Vælg mellem søde t-shirts, sjove krus og mange andre fantastiske ting som beskriver og hædre mor på den ene eller anden måde. En oplagt gaveide til mors dag!
Fra: 149,95 DKK

Stort hjerte af roser som aldrig visner

Giv kæresten et kæmpe hjerte af roser som aldrig visner. En romantisk gave som uden tvivl rammer lige i hjertet. Oplagt som valentinsgave.
Fra: 179,00 DKK

Evighedsbuketter – Ægte blomster som aldrig visner

Hvad er bedre end en buket blomster? En buket blomster som aldrig visner! Giv en buket ægte blomster som aldrig visner, i gave til en du holder af. En anderledes gaveide som du ikke finder hvor som helst. Buketten bliver leveret i en flot æske med dag-til-dag levering. BRUG FØLGENDE KODE FOR 5% RABAT: QC9776QNXKA2
Fra: 299,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Nøglering med barnets håndskrift

En personlig nøglering i træ, med barnets håndskrift på. Samtidig kan du få graveret en sød lille besked af eget valg. Nøgleringen er formet som et hjerte og har en lille læderrem.
Fra: 239,00 DKK

Hjerteæske – personlig gave til mor

Giv din mor en personlig hjerteæske i gave. I hjerteæsken er indgraveret en lille hilsen som du bestemmer, og evt. hendes navn udenpå. Æsken kan bruges som smykkeskrin eller til andre små ting der skal opbevares.
Fra: 249,00 DKK

Personlig Chokolade ”Til Min Dejlige Mor”​

Hvis din mor elsker chokolade vil hun helt sikker blive ellevild med denne personlige gave. Hvad mere kan en mor ønske sig end chokolade og en erklæring fra sit barn om at hun er elsket? Du har også mulighed for at skrive en personlig besked med chokolade. Den perfekte personlige gaveide til mor som elsker chokolade. Genial til både mors dags gave og som gave fra barn til mor.
Fra: 185,00 DKK

Flotte ”Mor” Smykker​

Giv din mor et ”Mor” smykke i gave, så hun altid har dig med sig hvor end hun er. Vælg mellem halskæder, armbånd, øreringe og andre fantastiske smukke smykker. Fås både i guld, guldbelagt og sterling sølv, så der er til en hver mors smag. Perfekt gaveide som gave fra barn til mor, eller som mors dags gave. Smykkerne leveres i en fin gaveæske.
Fra: 249,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Kageblanding Med Personligt Billede

Her får du ikke kun alle ingredienserne til en lækker brownie, i en flot dekorativ flaske. Nej – du får også mulighed for at sætte dit egen personlige billede og hilsen på. Samtidig kan den personlige flaske genbruges efter. En super god personlig gave, som uden tvivl vil blive husket.
Fra: 119,00 DKK

Lækker gavekurv til mor

Hvem elsker ikke at modtage en god gavekurv i gave? Denne gavekurv er lavet specielt til mødre og deraf navnet Dejlige Mor Gavekurv. Den er fyldt med alle de lækkerier som din mor elsker. En gavekurv som en hver mod vil elske at få i mors dags gave eller anden anledning.
Fra: 375,00 DKK

Ovnhandsker med tekst eller billede

Er nogle personligt designede ovnhandsker lige det, der mangler i køkkenet? Disse ovnhandsker har en stærk bomuldsblanding og er helt varmesikre. Design dem som du gerne vil og skab masser af glæde.
Fra: 119,00 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.
Fra: 119,00 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.
Fra: 139,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
Fra: 189,00 DKK

Hvorfor giver man gaver til mor på Mors Dag?

Traditionen med Mors Dag på anden søndag i maj stammer oprindeligt fra USA helt tilbage i starten af 1900-tallet. Her var der en mor, Anna Marie Reeves Jarvis, der arbejdede for at forbedre sanitære forhold og at mindske børnedødelighed. Det gjorde hun i gruppen ”Mothers Day Work Club”.

Noget hun og gruppen blandt andet kæmpede for, var at bekæmpe de sygdomme, der brød ud mellem soldater under den amerikanske borgerkrig. Her fik hun ideen til, at amerikanerne skulle indføre en decideret mindedag for det arbejde, mødre udførte.

Selvom hun desværre døde i 1906, var hendes kamp ikke forgæves. For hendes datter, Anna Jarvis, kæmpede videre for at udbrede Mors Dag og havde allerede i 1909 spredt traditionen til mere end 45 stater. I 1914 var dagen så udbredt, at præsident Woodrow Wilson udråbte Mors Dag til en national mærkedag.

Som med mange andre amerikanske mærkedage spredte Mors Dag sig også til Europa og Danmark, hvor vi den dag i dag troligt fejrer Mors Dag og tropper op med en god gave.

Mors Dag startede derfor som en dag, der ikke var kommerciel. Den var udelukkende til at sætte fokus på mødre og deres kæmpe arbejde. I dag er det noget helt andet, hvor vi i langt højere grad fejrer det med at give større og mindre gaver til vores mor.  

Det giver derfor rigtig god mening at finde en mors dags gave her i 2021.

 

Personlig mors dags gave

Er der nogen, du kender rigtig godt, så er det din mor. Hun er den, sammen med din far, du har kendt længst af alle de mennesker, du kender. Derfor er det også mere end oplagt, at du finder en personlig mors dags gave til hende.

Det kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort, da det måske ikke længere lige er sagen at tegne en tegning eller forme en lerskål til hende, som da du var lille. Så hvad skal du så finde på at give som personlig gave til mors dag?

Der er rigtig mange gode ideer til, hvad du kan give af personlige gaver til hende. For at spore dig ind på, hvad der kunne være den perfekte gave at give til lige netop din mor, har vi i vores liste over mors dags gaveideer samlet et væld af personlige gaveideer, som du enten kan finde inspiration fra eller vælge at købe.

Uanset hvad du køber til hende i gave til mors dag, vil hun sætte pris på det – men, det betyder bare lidt mere, når du gør den personlig, da det viser, at du gerne vil bruge tid på at gøre hende glad.

Giv den gerne sammen med et sødt kort og en fin indpakning.

 

Mors dags gave smykker – en perfekt mors dags gave

Kvinder elsker smykker, og det er helt sikkert heller ikke nogen undtagelse for din mor. Derfor er smykker i mors dags gave også helt perfekt, hvis hun rigtig godt kan lide at klæde sig på med øreringe, armbånd, halskæder eller noget helt fjerde.

I vores liste over gaveideer til mors dags gave 2021 har vi også inkluderet flere forskellige smykker, som udstråler, at hun er en skøn mor, men også smykker, der blot fremhæver hendes femininitet.

Se om ikke du kan finde de perfekte smykker som gave til mors dag, for det vil hun med garanti blive rigtig glad for.

 

Klassisk mors dags gave med blomster og chokolade

Selvom du med al sandsynlighed har fundet vejen herind, fordi du netop gerne vil undgå at give en mors dags gave med blomster og chokolade, kan du nu alligevel godt overveje det i kombination med en mors dag gave, du finder fra vores liste.

Selvom det virker kliché og en anelse for klassisk, er det bare ikke til at komme udenom, at det er en gave, der er skøn at få. Især hvis det er en mors dags buket, der er gjort noget ud af og noget ekstra lækker chokolade.

Vigtigst er blot, at du får vist din mor, hvor glad du er for hende.

 

Kan man give en hjemmelavet mors dags gave?

Det korte svar er at ja, det kan du sagtens. For mange mødre er verdens bedste mors dags gave hjemmelavede gaver, fordi de viser, at du gerne vil bruge din kreativitet og tid på at glæde hende. Hjemmelavede gaver er især en god mors dags gave fra børn og kan være alt lige fra hjemmelavede krus og små møbler til en flot skål, hun måske længe har ønsket sig.

En hjemmelavet gave er også en god mulighed for at give en billig mors dags gave, hvis ikke budgettet er så højt. Der er mange muligheder for at lave en hjemmelavet gave til mors dag, der er mindst lige så godt som det, man kan købe. Det er bare at finde dine indre, kreative evner frem og lave noget, som du ved, hun enten mangler eller efterfølgende ikke kan leve uden. Det skal der nok komme nogle søde mors dags gaver ud af.

 

Hvad er den perfekte mors dags gave?

Den perfekte mors dags gave er en gave, der ganske enkelt gør din mor glad. Alle mødre er som sagt ikke ens, og derfor kan der være stor forskel på, hvad netop din mor synes er en rigtig god mors dag gave.

Kan hun godt lide at klæde sig pænt på? Eller er der nogle smykker, hun længe har ønsket sig? Måske hun gerne vil have nogle billeder med dig og hende? Sæt dig ind i hendes behov og spor dig ind på, hvad der kunne være den perfekte mors dags gave. Hvis det er svært, hjælper vi dig med at spore dig ind på nogle gode gaveideer til mor, så du kan glæde dig til at give hende den i maj.

 

Få god inspiration til mors dags gaveideer

Vil du gerne gøre din mor rigtig glad? Så starter det med, at du går i tænkeboksen med, hvad du godt kunne tænke dig at give hende i mors dag gave. Når du har sporet dig ind på, hvad der kunne gøre hende rigtig glad, kan du gå igennem vores liste og se, om der er nogle af vores gaver til mors dag, der matcher.

Er du omvendt helt blank på, hvad du skal finde på at give i mors dags gave 2021, er det bare med at komme i gang med at gå vores liste over mors dags gaveideer igennem, som blandt andet byder på:

  • Mors dags gaver til kvinder, der elsker smykker
  • Gaver til mødre, der elsker at være i køkkenet
  • Mors dags gaver til mor, der elsker at blive forkælet
  • Gaver til mors dag, til moren der kan lide personlige gaver

Der er selvfølgelig også meget mere, du kan finde i vores liste. Så vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at gå tomhændet herfra. Der er i hvert fald ingen grund til at stå uden en mors dags gave, når nu vi har samlet så meget gaveinspiration til mors dag 2021.

 

Andre skønne mors dags gaver

Som du kan se på gavelisten, er der rigtig mange gode mors dags gaver. Vi har kæmmet nettet for de absolut bedste af slagsen. Det kan dog stadig være svart at vælge mellem alle de gode gaveideer. Derfor får du her vores nogle af vores yndlings gaveideer til mors dag. Så har du svært ved at vælge, kan du altid vælge en af dem. Her er du 100% sikker på ikke at gå galt i byen.

  • Gaver med hjerter – Hjerter symboliserer kærlighed, og hvilken bedre dag at udtrykke din kærlighed for din mor, end på mors dag. Du kan få rigtig mange forskellige ting med hjerter. Alt fra hjertesmykker, chokolade, plakater og meget andet. På listen har vi naturligvis en del gaveideer med hjerter. Mon ikke der er et par stykker af dem, som vil falde i god jord hos din mor.
  • Fotobog – En fotobog er en utrolig personlig gave, og derfor helt perfekt at give til mors dag. Fyld dem med billeder af hende, dig og resten af familien, og se den igennem sammen mens i mindes gode minder. Det er ikke kun en fantastisk gaveide til mor, det er også en hyggelig lille aktivitet læse den sammen.
  • Indgraveret te eller vinglas – Her har vi endnu en personlig gave til mor. Indgraveret glas, hvor ud kan skrive hendes navn, og evt. en lille sød hilsen med dato. En rigtig gode gaveide, og noget hun kan bruge i lang tid frem. Både indgraveret te glas og vinglas egner sig godt til mors dags gaver, afhængig af hvad hun bedste kan lide.

Du er din mors bedste gave

Husk på, at lige meget hvor mange gode gaver du giver til din mor, vil du (og evt. dine søskende) altid være hendes bedste gave. Derfor bør du på mors dag ikke kun købe en fin gave til hende, du bør også bruge tid med hende. I stedet for at ringe til hende, og ønske hende en god mors dag, så tag hjem til hende, og fejre mors dag med hende. Giv hende gaven fysisk, med en et tilhørende kort, en stor krammer og et par timer af din tid.

Din mor vil uden tvivl sætte større pris på din tid, end selve gaven du giver hende. Det er uanset om i tager ud og spiser på en café, tager i biografen eller blot hygger med en god kop kaffe eller et glas rødvin derhjemme. Det der er vigtigt, er at i bruger kvalitetstid sammen.

 

Ideer til hvad i kan lave på mors dag

Ønsker du ideer og inspiration til, hvad du kan lave med din mor på mors dag? Der er masser af skønne oplevelsesgaver som du kan give din mor, hvor i kan lave noget sammen. Du kan enten give hende oplevelsen som et gavekort, eller ud kan blot invitere hende med. Her er et par gode ideer, til ting du og din mor kan lave sammen på mors dag:

  • Tag ud og spise på din mors yndlings café – Hvis din mor har en yndlings café eller restaurant, er det oplagt at invitere hende på en middag eller en drink på mors dag. Det behøver ikke være en 3 retters menu der tager flere timer. Det kan sagtens være en kop kaffe og en snack.
  • Tag i tivoli eller parken – Inviter din mor med i tivoli eller en park, og bruge kvalitetstid sammen. Gå en tur, snak og spis en godt måltid mad. En skøn dag i mors tegn som hun uden tvivl vil elske.
  • Lav en forkælelsesdag for din mor derhjemme – Tag hjem til din mor, eller inviter hende hjem tid dig, og lav en forkælelsesdag for hende. Giv hende et fodbad, en massage, et glas vin og lav et godt hjemmelavet måltid mad til hende. Denne ide er både god for dig som er voksen, eller for børn som ønsker at gøre noget godt for deres mor på mors dag.

Vi håber, du finder en god mors dags gave og får en skøn dag sammen med hende!

Den bedste mors dags gave
Denne artikel er anmeldt af Elsa H. (5/5)
5/5