Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Mors Dags Gave - geniale gaver til mors dag

Mors Dags Gave 2021 – Find den bedste gave til mors dag <3

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Din mor er noget helt særligt. Hun har båret rundt på dig i 9 måneder, været igennem en hård fødsel og givet dig masser af kærlighed, fra du var spæd og frem til i dag. Derfor skal hun selvfølgelig fejres på Mors Dag med en rigtig god mors dags gave.

Synes du, det er lidt tamt kun med blomster og chokolade på Mors Dag, og vil du gerne gøre lidt mere ud af det, er du kommet til det rette sted. For selvom hun er din mor, betyder det ikke nødvendigvis, at hun er nem at finde en gave til. Det har vi heldigvis løsningen på, da vi har samlet en længere liste af mors dags gaver med alt lige fra geniale køkken gadgets, til lækkerier til ganen, til smukke øreringe og andre smykker. Hun fortjener det bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig på vej med, ved at give dig en masse mors dags gaveideer.

Sidder du derfor lige nu og tænker, ”Hvad skal jeg finde på at give i mors dags gave?” eller ”Hvad kan jeg give af gode gaver til mor, som virkelig overrasker?”, er du ikke langt fra at finde svaret på de spørgsmål. Du finder endda gaver til hende der har alt, så er din mor sådan en type, er det heller intet problem.

Kig derfor endeligt gerne hele listen af mors dags gaveideer igennem og se, om ikke der er en eller flere ting, der springer dig direkte i øjnene.

Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over mors dags gaver

De bedste ideer til mors dags gaver 2021

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 127,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Fra: 549,00 DKK

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Fra: 229,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

Fra: 89,00 DKK

Akupressurmåtte inkl. pude

En akupressurmåtte  – eller pigmåtte – kan sætte gang i dit blodomløb ved at ligge på den i blot 10-15 minutter. Det får kroppen til at slappe af, løsner spændinger og gør at du sover bedre. Brug den lige inden sengetid og føl effekten. Med måtten medfølger en pude.

Fra: 189,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.

Fra: 499,00 DKK

Svævende urtepotte

Den svævende urtepotte sætter et unikt præg på ethvert hjem. Ved hjælp af et magnetflet i basen kan urtepotten svæve, hvilket ser både magisk og stilfuldt ud på samme tid. Du kan planter både små planter, sukkulenter og krydderurter i potten.

Fra: 879,00 DKK

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Fra: 199,00 DKK

Egyptisk bomuldssengetøj

Med egyptisk bomuldssengetøj giver du ikke kun en god gave. Du giver oplevelsen at sove som en drøm! Sengetøjet er af 100% egyptisk bomuld, som er noget af de fineste og blødeste bomuld i hele verden. Dertil er der også utroligt slidstærkt. Sengetøjet fås i flere farver, og både til enkelt- og dobbeltdyner.

Fra: 799,00 DKK

Lækkert cashmere tøj

Cashmere er noget af det lækreste du kan klæde dig i. Her har du et godt udvalg af både bluser, halstørklæder, huer, ponchoer og meget mere. Enhver kvinde vil ELSKE at modtage tøj lavet i cashmere i gave.

Fra: 299,00 DKK

Silkedyne med bomuldsvår

Denne 100 mulberry silkedyne med bomuldsvær er både temeraturregulerende, let og super blød. Det er en dyne som er utrolig komfortabel, og giver en dejlig luksus følelse at sove med. En fantastiske gaveide til ham eller hende, der elsker at sove godt.

Fra: 1.199,00 DKK

Personligt vedhæng med aftryk i sølv

Få lavet et personligt vedhæng med aftryk i sølv. Det kan være et fodaftryk, et håndaftryk, et aftryk fra et kæledyrs pote, eller en lang række andre ting. Se flere muligheder via linket, hvor du også kan finde det i guld, skulle du være mere til det. Intet mindre end en fantastisk personlig gaveide!

Fra: 549,00 DKK

Gaveæske med Baileys-chokolade

Så er der dømt slik aften for de voksne! Denne fantastiske gaveæske er nemlig fyldt til randen med lækkert Baileys chokolade. Forkæl en rigtig Baileys elsker med den, eller forkæl dig selv hvis du ikke kan lade vær – vi forstår dig godt!

Fra: 449,00 DKK

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Fra: 200,00 DKK

Høj kvalitets køkkensæt fra Gastrolux

Både gryder, pander og de andre produkter fra Gastrolux, er alle i dansk design og yderst imponerende kvalitet. Vælg her mellem en af de 6 skønne køkkensæt bestående af forskellige pander og gryder. En fantastisk gaveide, til ham eller hende der trænger til at få skiftet køkkenudstyret ud, eller blot opgradere til en formidabel kvalitet. Prøv det i 120 dage, og få fuld returret hvis du ikke er tilfreds.

Fra: 1.438,00 DKK

Vest i lammeuld

Ivette lammuldsvesten er en vanvittigt lækkker vest som er super blød og dejlig at have på. Samtidig varmer den godt, hvilket gør den helt ideel til de kolde tider. Vesten er af rigtig god kvalitet, og skøn gave til kvinden med stil.

Fra: 1.299,00 DKK

Krydderi plakat

En charmerende, informativ og ikke mindst utrolig dekorativ plakat med krydderier. Plakaten viser forsekllige krydderier, og informerer samtidig om, hvad krydderierne passer godt til. En plakat der vil pynte i et hvert køkken! Fås i flere farver.

Fra: 189,00 DKK

Madplan tavle inkl. tusch og glasramme

Med denen smarte madplan tavle kan du få helt styr på dine madvaner. Du kan lav madplan for hver dag i ugen, og samtidig skrive indkøbslisten nedenunder. Tavlen er inkl. tusch og glasramme. Kan fås i flere forskellige farver – både plakaten og rammen.

Fra: 540,00 DKK

Strikket pelsponcho

Den smukke Molly Poncho, er en poncho strikket af pels og uld. Det er en one size som kan bruges både om sommeren og vinteren. Pelsen gør den ultra blød, og den er i fantastisk kvalitet. En super lækker gave til kvinden der elsker velvære og luksus. Fås både i sort, lys, grå og mange andre varianter.

Fra: 599,00 DKK

Uld og vaskebjørnpels hue

Den behagelig hue er lavet af krøllede uld stof, som går, at den sidder helt perfekt på hovedet. Dertil er der en flot kvast af vaskebjørnepels på toppen. En super varm og lækker hue til den stilfulde kvinde. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 399,00 DKK

Silke hovedpudebetræk

Silke hovedpudebetræk er ikke kun utroligt lækre at sove på, de er også god for både din hud og dit hår som det skåner. Se her et fantastisk udvalg af økologiske silke hovedpudebetræk. Fås både i hvid, sort, blå, rød og andre flotte farver.

Fra: 297,00 DKK

Norske & Islandske striktrøjer

Her har du et skønt udvalg af norske og islandske striktrøjer af fantastisk god kvalitet. Den perfekte gave til den kolde vintetid – det kunne evt. være en julegave. Se hele udvalget via linket – der er både til mænd og kvinder.

Fra: 799,00 DKK

Livsstil er en livsstil af Anders Matthesen

Livsstil er en livsstil er en anderledes selvhjælpsbog af Anders Matthesen, som guider dig til et bedre liv, og at blive lykkelig. Bogen er et af årets helt store hits, og med rigtig god grund. Den har nemlig fået vanvittigt gode anmeldelser.

Hvorfor giver man gaver til mor på Mors Dag?

Traditionen med Mors Dag på anden søndag i maj stammer oprindeligt fra USA helt tilbage i starten af 1900-tallet. Her var der en mor, Anna Marie Reeves Jarvis, der arbejdede for at forbedre sanitære forhold og at mindske børnedødelighed. Det gjorde hun i gruppen ”Mothers Day Work Club”.

Noget hun og gruppen blandt andet kæmpede for, var at bekæmpe de sygdomme, der brød ud mellem soldater under den amerikanske borgerkrig. Her fik hun ideen til, at amerikanerne skulle indføre en decideret mindedag for det arbejde, mødre udførte.

Selvom hun desværre døde i 1906, var hendes kamp ikke forgæves. For hendes datter, Anna Jarvis, kæmpede videre for at udbrede Mors Dag og havde allerede i 1909 spredt traditionen til mere end 45 stater. I 1914 var dagen så udbredt, at præsident Woodrow Wilson udråbte Mors Dag til en national mærkedag.

Som med mange andre amerikanske mærkedage spredte Mors Dag sig også til Europa og Danmark, hvor vi den dag i dag troligt fejrer Mors Dag og tropper op med en god gave.

Mors Dag startede derfor som en dag, der ikke var kommerciel. Den var udelukkende til at sætte fokus på mødre og deres kæmpe arbejde. I dag er det noget helt andet, hvor vi i langt højere grad fejrer det med at give større og mindre gaver til vores mor.  

Det giver derfor rigtig god mening at finde en mors dags gave her i 2021.

 

Personlig mors dags gave

Er der nogen, du kender rigtig godt, så er det din mor. Hun er den, sammen med din far, du har kendt længst af alle de mennesker, du kender. Derfor er det også mere end oplagt, at du finder en personlig mors dags gave til hende.

Det kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort, da det måske ikke længere lige er sagen at tegne en tegning eller forme en lerskål til hende, som da du var lille. Så hvad skal du så finde på at give som personlig gave til mors dag?

Der er rigtig mange gode ideer til, hvad du kan give af personlige gaver til hende. For at spore dig ind på, hvad der kunne være den perfekte gave at give til lige netop din mor, har vi i vores liste over mors dags gaveideer samlet et væld af personlige gaveideer, som du enten kan finde inspiration fra eller vælge at købe.

Uanset hvad du køber til hende i gave til mors dag, vil hun sætte pris på det – men, det betyder bare lidt mere, når du gør den personlig, da det viser, at du gerne vil bruge tid på at gøre hende glad.

Giv den gerne sammen med et sødt kort og en fin indpakning.

 

Mors dags gave smykker – en perfekt mors dags gave

Kvinder elsker smykker, og det er helt sikkert heller ikke nogen undtagelse for din mor. Derfor er smykker i mors dags gave også helt perfekt, hvis hun rigtig godt kan lide at klæde sig på med øreringe, armbånd, halskæder eller noget helt fjerde.

I vores liste over gaveideer til mors dags gave 2021 har vi også inkluderet flere forskellige smykker, som udstråler, at hun er en skøn mor, men også smykker, der blot fremhæver hendes femininitet.

Se om ikke du kan finde de perfekte smykker som gave til mors dag, for det vil hun med garanti blive rigtig glad for.

 

Klassisk mors dags gave med blomster og chokolade

Selvom du med al sandsynlighed har fundet vejen herind, fordi du netop gerne vil undgå at give en mors dags gave med blomster og chokolade, kan du nu alligevel godt overveje det i kombination med en mors dag gave, du finder fra vores liste.

Selvom det virker kliché og en anelse for klassisk, er det bare ikke til at komme udenom, at det er en gave, der er skøn at få. Især hvis det er en mors dags buket, der er gjort noget ud af og noget ekstra lækker chokolade.

Vigtigst er blot, at du får vist din mor, hvor glad du er for hende.

 

Kan man give en hjemmelavet mors dags gave?

Det korte svar er at ja, det kan du sagtens. For mange mødre er verdens bedste mors dags gave hjemmelavede gaver, fordi de viser, at du gerne vil bruge din kreativitet og tid på at glæde hende. Hjemmelavede gaver er især en god mors dags gave fra børn og kan være alt lige fra hjemmelavede krus og små møbler til en flot skål, hun måske længe har ønsket sig.

En hjemmelavet gave er også en god mulighed for at give en billig mors dags gave, hvis ikke budgettet er så højt. Der er mange muligheder for at lave en hjemmelavet gave til mors dag, der er mindst lige så godt som det, man kan købe. Det er bare at finde dine indre, kreative evner frem og lave noget, som du ved, hun enten mangler eller efterfølgende ikke kan leve uden. Det skal der nok komme nogle søde mors dags gaver ud af.

 

Hvad er den perfekte mors dags gave?

Den perfekte mors dags gave er en gave, der ganske enkelt gør din mor glad. Alle mødre er som sagt ikke ens, og derfor kan der være stor forskel på, hvad netop din mor synes er en rigtig god mors dag gave.

Kan hun godt lide at klæde sig pænt på? Eller er der nogle smykker, hun længe har ønsket sig? Måske hun gerne vil have nogle billeder med dig og hende? Sæt dig ind i hendes behov og spor dig ind på, hvad der kunne være den perfekte mors dags gave. Hvis det er svært, hjælper vi dig med at spore dig ind på nogle gode gaveideer til mor, så du kan glæde dig til at give hende den i maj.

 

Få god inspiration til mors dags gaveideer

Vil du gerne gøre din mor rigtig glad? Så starter det med, at du går i tænkeboksen med, hvad du godt kunne tænke dig at give hende i mors dag gave. Når du har sporet dig ind på, hvad der kunne gøre hende rigtig glad, kan du gå igennem vores liste og se, om der er nogle af vores gaver til mors dag, der matcher.

Er du omvendt helt blank på, hvad du skal finde på at give i mors dags gave 2021, er det bare med at komme i gang med at gå vores liste over mors dags gaveideer igennem, som blandt andet byder på:

  • Mors dags gaver til kvinder, der elsker smykker
  • Gaver til mødre, der elsker at være i køkkenet
  • Mors dags gaver til mor, der elsker at blive forkælet
  • Gaver til mors dag, til moren der kan lide personlige gaver

Der er selvfølgelig også meget mere, du kan finde i vores liste. Så vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at gå tomhændet herfra. Der er i hvert fald ingen grund til at stå uden en mors dags gave, når nu vi har samlet så meget gaveinspiration til mors dag 2021.

 

Andre skønne mors dags gaver

Som du kan se på gavelisten, er der rigtig mange gode mors dags gaver. Vi har kæmmet nettet for de absolut bedste af slagsen. Det kan dog stadig være svart at vælge mellem alle de gode gaveideer. Derfor får du her vores nogle af vores yndlings gaveideer til mors dag. Så har du svært ved at vælge, kan du altid vælge en af dem. Her er du 100% sikker på ikke at gå galt i byen.

  • Gaver med hjerter – Hjerter symboliserer kærlighed, og hvilken bedre dag at udtrykke din kærlighed for din mor, end på mors dag. Du kan få rigtig mange forskellige ting med hjerter. Alt fra hjertesmykker, chokolade, plakater og meget andet. På listen har vi naturligvis en del gaveideer med hjerter. Mon ikke der er et par stykker af dem, som vil falde i god jord hos din mor.
  • Fotobog – En fotobog er en utrolig personlig gave, og derfor helt perfekt at give til mors dag. Fyld dem med billeder af hende, dig og resten af familien, og se den igennem sammen mens i mindes gode minder. Det er ikke kun en fantastisk gaveide til mor, det er også en hyggelig lille aktivitet læse den sammen.
  • Indgraveret te eller vinglas – Her har vi endnu en personlig gave til mor. Indgraveret glas, hvor ud kan skrive hendes navn, og evt. en lille sød hilsen med dato. En rigtig gode gaveide, og noget hun kan bruge i lang tid frem. Både indgraveret te glas og vinglas egner sig godt til mors dags gaver, afhængig af hvad hun bedste kan lide.

Du er din mors bedste gave

Husk på, at lige meget hvor mange gode gaver du giver til din mor, vil du (og evt. dine søskende) altid være hendes bedste gave. Derfor bør du på mors dag ikke kun købe en fin gave til hende, du bør også bruge tid med hende. I stedet for at ringe til hende, og ønske hende en god mors dag, så tag hjem til hende, og fejre mors dag med hende. Giv hende gaven fysisk, med en et tilhørende kort, en stor krammer og et par timer af din tid.

Din mor vil uden tvivl sætte større pris på din tid, end selve gaven du giver hende. Det er uanset om i tager ud og spiser på en café, tager i biografen eller blot hygger med en god kop kaffe eller et glas rødvin derhjemme. Det der er vigtigt, er at i bruger kvalitetstid sammen.

 

Ideer til hvad i kan lave på mors dag

Ønsker du ideer og inspiration til, hvad du kan lave med din mor på mors dag? Der er masser af skønne oplevelsesgaver som du kan give din mor, hvor i kan lave noget sammen. Du kan enten give hende oplevelsen som et gavekort, eller ud kan blot invitere hende med. Her er et par gode ideer, til ting du og din mor kan lave sammen på mors dag:

  • Tag ud og spise på din mors yndlings café – Hvis din mor har en yndlings café eller restaurant, er det oplagt at invitere hende på en middag eller en drink på mors dag. Det behøver ikke være en 3 retters menu der tager flere timer. Det kan sagtens være en kop kaffe og en snack.
  • Tag i tivoli eller parken – Inviter din mor med i tivoli eller en park, og bruge kvalitetstid sammen. Gå en tur, snak og spis en godt måltid mad. En skøn dag i mors tegn som hun uden tvivl vil elske.
  • Lav en forkælelsesdag for din mor derhjemme – Tag hjem til din mor, eller inviter hende hjem tid dig, og lav en forkælelsesdag for hende. Giv hende et fodbad, en massage, et glas vin og lav et godt hjemmelavet måltid mad til hende. Denne ide er både god for dig som er voksen, eller for børn som ønsker at gøre noget godt for deres mor på mors dag.

Vi håber, du finder en god mors dags gave og får en skøn dag sammen med hende!

Den bedste mors dags gave
Denne artikel er anmeldt af Elsa H. (5/5)
5/5