Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste Gaver Til Kæresten - Den Ultimative Kæreste Gaveguide

Bedste Gaver Til Kæresten – Den Ultimative Kæreste Gaveguide

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Her kan du finde de absolut bedste gaver til kæresten! Vi har samlet en masse gode gaveideer og lavet den ultimative kæreste gaveguide til dig, så du nemt kan få inspiration og finde den perfekte gaveide til kæresten. De fleste gaveideer kan bruges som både gaver til hende og gaver til ham

Der er mange anledninger i løbet af et år, hvor vi giver vores kæreste gaver. Igennem årene bliver det til rigtig mange gaver. For at det ikke bliver for trivielt, er det derfor vigtigt, at du løbende giver forskellige typer gaver – selvfølgelig passende på anledningen. 

Det kan være du giver en romantisk gave til valentinsdag, en personlig gave i fødselsdagsgave, og så en sjov gave som jubilæumsgave. Derfor har vi samlet en masse forskellige typer gaveideer, delt op i forskellige kategorier. På den måde kan du nemt finde lige præcis dén gave til kæresten du leder efter, til en hver type og lejlighed.

Kategorierne er:

  • Personlige gaver til kæresten
  • Romantiske gaver til kæresten
  • Sjove gaver til kæresten
  • Små gaver til kæresten for under 100 kr.
  • Aktiviteter og oplevelser for kærestepar
  • Gaveideer til hjemmet
 
Du finder gaveideer som både er oplagte til julegaver, valentindsgaver fødselsdagsgaver til kæresten. Dertil er flere af dem også ideele som studentergaver, jubilæmsgaver og lignende lejligheder. Der er endda små billige gaver, som er oplagte som søde gaver til kæresten bare fordi du har lyst til at give en gave, og vise at du elsker hende/ham.
 
Glæd dig til at se gaveideerne igennem, for der vil helt sikker være mindst et par stykker som passer perfekt til lige netop din kæreste, og lige netop den anledning du leder efter gave til. Se gavelisten igennem fra start til slut, eller tjek indholdsfortegnelsen nedenfor, og hop direkte til den gaveide du finder interessant. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over de bedste gaver til kæresten

Personlige Gaver Til Kæresten

Er af den mest populære typer gaver til kærester, er personlige gaver. Vi vil gerne give væres kæreste en gave som kommer fra hjertet. En gave som er personlig, og som de vil huske fremover. Personlige gaver er dog en gavetype som kan være svær at finde inspiration til. I sær hvis det ikke længere er et nyt forhold, og man har givet hinanden gaver mange gange før. Da kan det være svært at finde på nye personlige gaveideer. Heldigvis har vi her samlet en række gode gaveideer til kæresten, som i den grad er personlige. Nogle af gaverne indebærer at du selv designer dem, så den er ekstra personliggjort. Andre er med gravering af navn eller anden tekst.

Digital Fotoramme

Med denne digitale fotoramme kan du sende billeder direkte til rammen fra din mobil via Wi-Fi. Billederne kan herefter vises i et diasshow. Det er det perfekte alternativ til de gammeldags fremkaldte billeder. Rammen har touch skærm og 8 GB hukommelse, plads til MASSER af billeder. En super god gaveide hvis du leder efter personlige gaver til kæresten.

Hjerte Med Navne Wallsticker

Sæt et personligt præg på jeres soveværelse med denne Hjerte med Navne wallsticker. Wallstickeren er super nem at sætte op og fungerer til de fleste overflader. Du kan vælge mellem flere størrelser og farver. En af de mere personlige gaver til kæresten, som egner sig både som fødselsdagsgave, julegave eller måske endda indflytter gave til jeres nye hjem.

Hjertecollage Med 46 Billeder af Dig og Kæresten

Hvis du leder efter personlige gaver til kæresten, så er denne gaveide et godt valg! Indsend 46 billeder af dig og kæresten og jeres oplevelser sammen, og du får tilsendt dem som en flot hjertecollage. Du kan vælge mellem flere størrelser, baggrundsfarver og designs. Perfekt gave til valentinsdag, fødselsdag eller års dagen.

Personlig Halskæde Med Navne og Hjerte i Sølv

Overrask din eneste ene med en personlig halskæde med jeres navne og et hjerte indgraveret. Halskæden er en Scrouples Wearlove halskæde med Wearlove-tag. Både vedhænget og halskæden er fremstillet i sterlingsølv. Hvis du vil give din kæreste en sød og personlig gave, er denne halskæde den perfekte gaveide. Kommer i en flot gaveæske.

Personlig Nøglering i Læder Med Navn Eller Anden Tekst

Personlige nøgleringe i læder, er en af de mere unikke og personlige gaver til kæresten. Du bestemmer selv om det skal være kærestens eller dit navn. Det kan også være en lille tekst som ”jeg elsker dig” eller en anden lille frase som betyder noget for jer. En sød gave til kæresten som samtidig er personlig.

Fiwa Smart Watch i Sort

Fiwa Belix smart watch i sort er et af de mest efterspurgte ure på markedet, og ikke uden grund. Urets stilrene og elegante design, kombineret med dets mange smart funktioner, gør det til er yderst eftertragtet ur. Uret passer både til mænd og kvinder. En af de bedste gaver til kæresten som er aktiv, men samtidig sætter pris på god stil. Se urets mange smarte funktioner ved at trykke på knappen nedenfor.

Classic Dame- Eller Herreur i Sort Eller Rosegold

Forkæl din kæreste med et nyt lækkert ur. Disse klassiske ure i sort og rosegold, kommer både som dameur og herreur. Urene er i et super elegant, minimalistisk design, som passer til de fleste typer og lejligheder. Uret kommer i en lækker gaveæske, som også egner som godt til opbevaring af uret. Perfekt gave til kæresten i fødselsdagsgave eller julegave.

Personlig Halskæde Med Gravering

I stedet for en almindelige halskæde, tag det til det næste niveau og giv din kæreste en personlig halskæde med gravering. Du vælger hvad der skal stå, om det er navne, små citater eller noget helt tredje. Vælg mellem mange forskellige halskæder i både guld og sølv. En veltænkt personlig gave er en af de bedste gaver til kæresten!

Verdenskort Wallsticker

Hvis i er et kærestepar som elsker at rejse sammen og tage på eventyr, så er verdenskort wallstickeren en fantastisk gaveide. Sæt wallstickeren på væggen, og sæt billeder op ved de steder i har været sammen. En af de personlige gaver til kæresten som samtidig er unik. Fås i flere farver og størrelser. Ideel gaveide til fødselsdagsgave, julegave eller bare fordi.

Personlig Nøglering Med Billede

Design din egen personlige nøglering med billede og tekst, og give den i gave til din kæreste. Nøgleringen er lavet i rustfrit stål. En både personlig og unik gaveide til kæresten, som han eller hende altid kan have med sig. En sød lille gave som er oplagt som indflyttergave til kæresten eller valentinsgave.

Personligt Krus

Hvis du leder efter en unik gaveide til din kæresten, så er et personligt krus et godt valg! Du designer selv ydersiden af koppen, måske med et billede af dig eller jeg begge. På den måde kan din kæreste tænke på dig hver gang hende/han drikker en kpp kaffe eller te. En af de søde små gaveideer som samtidig både er en unik og personlig gave. Oplagt gaveide som både julegave og fødselsdagsgave til hende eller ham.

Personligt Billede Trykt På Træ

Forevig dit yndlingsbillede af jer, ved at få det trykt på træ. Billedet måler 15×15 cm, og kan hænge for sig selv eller som en billedeserie. Den perfekte gaveide, hvis du vil give en ekstra personlig gave til din eneste ene. Ideel som valentinsgave, fødselsdagsgave eller julegave til kæresten. En gave som ham/hende helt sikker vil elske!

Personlig Chokolade Med Billede

Hvis din kæreste elsker chokolade, så er dette den perfekte gaveide! Få trykt et billede i lækkert belgisk chokolade, og giv din kæreste den personlige chokolade i gave. Du kan få trykt ét stort billede, eller du kan vælge at få et lille billede på hvert enkelt stykke chokolade. En af de bedste personlige gaver til kæresten som elsker chokolade!

Fotoalbum Til Billeder og Minder

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen og kigge gamle billeder. Giv din kæreste et fotoalbum i gave, enten fyldt med billeder, eller i kan fylde det sammen hen af vejen som i får nye mindre og oplevelser. En fantastiske personlig gaveide til kæresten, som i kan vende tilbage til igen og igen og genopleve gamle minder.

Romantiske Gaver Til Kæresten

En anden fantastisk type gave, er romantiske gaver til kæresten. Romantiske gaver er særligt velegnede til årsdags gaver, valentins gaver og som overraskelser. Alle elsker at bliver overrasket med en getaway weekend, et lækker gavekurv, eller en anden romantisk gave som symbolisere og erklærer jeres kærlighed til hinanden. Her finder du romantiske gaver til kæresten, som passer til en hver af de nævnte situationer. Det er tid til at finde romantikeren frem i dig! Giv din kæreste en af disse romantiske gaver, og der helt sikkert kærlighed og nyforelskelse i luften.

Kæmpe Bamse Hjerte

Vis den kæreste hvor meget du elsker ham/hende, med dette kæmpe bamse hjerte. Hjertet er en hel meter bred og super behagelig at ligge på. En af de gode romantiske gaver til kæresten, som egner sig særligt godt som valentinsgave, års dags gave eller fødselsdagsgave. Med denne gave er din kæreste ikke i tvivl om hvor meget du elsker ham/hende!

Rose Bjørn - Bamse af Roser

Denne gaveide til kæresten er den perfekte kombination af romantiske gaver – nemlig roser og bamser. Giv din kæreste begge på samem tid! Roserne er evighedsroser som aldrig visner. Rose bamsen fås i 2 forskellige størrelser og består af både røde og hvide roser. Rose bamserne er perfekte gaver til kæresten, som du vil vise din kærlighed til. Ideel som års dags gave eller valentins gave.

Guld Rose - Ægte Rose Forgyldt Med 24 Karat Guld

Overrask din kæreste med en ægte rose forgyldt med 24 karat guld. Rosen kommer i en smuk gaveæske, som gør den til en ideel gaveide til kæresten. Med denne gave, er din kæreste ikke et sekund i tvivl om hvor meget du elsker ham/hende. En af de mere unikke gaver til kæresten, som med garanti vil være et hit. Perfekt som års dags gave, bryllupsgave eller valentins gave.

52 Weeks of Romance Opgavekort

52 weeks og romance opgavekortene, sikre jeg 52 ugers romantik fra begge parter. Pakken indeholder 2 poser, hvor der er 26 romantiske opgaver i hver, og er fuld af romantiske ideer. Hvis du leder efter romantiske gaver til kæresten, er denne gaveide helt perfekt. Perfekt til både bryllupsgave, års dags gave og valentins gave til kærsten.

''Jeg Elsker Dig'' Gavekurv

Alle elsker en god gavekurv! Overrask din kæreste med alle de lækkerier han eller hun elsker. ”Jeg Elsker Dig” gavekurven er ideel både til mand og kvinder, og indeholder forskellige lækkert chokolade og en rosévin. Perfekt gaveide til studentergave, jubilæumsgave, valentinsgave til kæresten eller bare fordi han/hun skal forkæles lidt ekstra.

Kærlighedsbuket Af Roser

Vis din kærlighed til kæresten, ved at give en kærlighedsbuket af røde roser. Du vælger selv størrelse på buketten, og om roserne skal være lyserøde, røde eller hvide. En romantisk gave til kæresten som passer til stort set hver en anledning. Både i fødselsdagsgave til kæresten, valentinsgave, eller bare fordi du vil fortælle du elsker hende/ham. Man kan altid give en flot buket roser!

Gavepakke Til Kæresten (Til Hende)

Overrask hende ved at sende hende en gavepakke med en smuk lys buket blomster, mousserende vin og lækkert chokolade i en flot æske. Sende hende pakken med et kort, for at huske hende på hvor meget du elsker hende. En romantisk gave til kæresten som er oplagt som valentinsgave, fødselsdagsgave til hende eller studentergave.

Herregod Gavekasse (Til Ham)

Hvis din kæreste sætter pris på en god øl og lidt sødt til ganen, så er Herregod Gavekassen den perfekte gave til ham. Send den til ham på den ønskede dato eller få den leveret samme dag. Genial gaveide til kæresten i årsdags gave, jubilæumsgave eller fødselsdagsgave til ham. En gavekurv som de fleste mænd vil elske at modtage!

''Love'' Ramme

Love rammen er perfekt til et billede af dig og din eneste ene. En genial gaveide til kæresten, som både er unik, personlig og romantisk på en og samme tid. Giv den i fødselsdagsgave, julegave, eller bare fordi du vil fortælle din kæreste hvor meget du elsker hende/ham.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Sjove Gaver Til Kæresten

Sjove gaver til kæresten er altid et hit! Det er vigtigt med humor i et godt parforhold. Det kan du bidrage positivt til med en sjov gave til ham eller hende. Sjove gaveideer, kan både være gaver som er sjov at give og modtage, eller det kan være gaver som er sjove at bruge. I denne kategori finder du både gaveideer som er sjove at modtage og give, samt gaver som er sjove at bruge.

Polariod InstantKamera

Forevig jeres minder med fysiske billeder som i kan hænge op eller sætte i et fotoalbum. Med polaroid instakameraet kan du printe billederne med det samme de bliver taget. Kameraet har adskillige smarte funktioner som selvudløser, automatisk blitz og forskellige billedeformater. Oplades nemt via USB. En af de sjove gaver til kæresten som samtidig er personlig. Ideel som fødselsdagsgave.

''Du Ser Sku Godt Ud I Dag'' Krus

Fortæl din kæreste hvor godt hun/han ser ud så de kan forstå det! Med dette krus kan du huske din kæreste på, at du syntes hun/han ser godt ud, hvor dag når de drikker deres morgen kaffe eller aften te. En af de sjove gaver til kæresten, som med garanti vil udløse et smil og et kram. Ideel som en sjov lille valentinsgave, eller bare fordi din kæreste ser godt ud hver dag!

Onesies - Heldragtspyjamas

Den klassiske heldragtspyjamas er tilbage i en ny og opdateret udgave, dog stadig med den klassiske bagklap. Heldragten er lavet af 100% bomuld. Den er varm, komfortabel og med lidt stræk. Perfekt til en hyggeaften på sofaen, eller til kølige nætter, vinteraftener og skiferier. Du kan vælge mellem adskillige designs, både til mænd og kvinder. Køb den i gave til din kæreste, eller en til jer begge så i matcher!

Kitchen Safe Opbevaringsboks

Er din kæreste typen som spiser lidt for meget slik og søde sager? Eller bruger lidt for meget tid på mobilen? Med denne kitchen safe opbevaringsboks, kan du låse jeres snolder, snacks eller endda mobiler inde i en bestemt tid. Boksen vil først låse sig op når den indstillede tid er nået. En sjov gave til kæresten, som trænger til en pause på den ene eller anden måde.

Små Gaver Til Kæresten For Under 100 kr.

Nogle gange vil vi gerne give vores kæreste en lille ekstra gave, bare fordi vi har lyst, eller fordi vi syntes de fortjener lidt ekstra. Ved små gaver behøver der ikke være en anden lejlighed end det. Alle fortjener en gang i mellem en lille sød gave, helt uden nogen betydelig grund eller anledning. Derfor har vi indkluderet en kategori med små gaver til kæresten for under 100 kr. Der er både søde gaver til kæresten, romantiske gaver, og anderledes gaver. Fælles for dem alle er at det er billige gaver, som kan gives både for sig selv, eller som supplement til en større gave. De er også ideelle som små overraskelser.

Dyrk Din Egen Rose Kit

Med dyrk din egen rose kittet kan din kæreste gro sin helt egen rose fra dig, og i kan se rosen blomstre sammen med jeres kærlighed. Rosen er er af arten kinarose. Kittet indeholder pose med frø, plantekrukke af kokosfibre, plantebriket af kokosfibre, plantepinde i træ samt instrukser. En af de romantiske små gaver til kæresten, som er unik og de vil huske. Samtidig er det en billig gaveide, og perfekt som en ekstra lille kærlighedserklæring.

Things I Love About You Udfyld-selv-bog

Fortæl din kæreste præcis hvad der gør at du elsker hende/ham så meget! Med denne udfyld selv bog får en 64 sider med sætninger som du selv skal færdiggøre. En af de små gaver til kæresten, som samtidig er både sød, personlig og romantisk. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

Magisk ''I Love You'' Æg

Det magiske”I Love You” æg er en super sjov lille gave til din kæreste. Ægget skal blot placeres et sted med lys og vandes, og planten begynder at vokse op inden 24 timer. Planten er en Canavalia Ensiformis og kan bo i ægget 1-2 måneder, hvorefter den skal plantes om. En sød gave til kæresten for under 100 kr., som samtidig er sjov og anderledes.

Kærlighedspiller Med Små Beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Hjerte Krus Med Personlig Besked

Med dette krus kan du fortælle din kæreste at du elsker hende/ham, med en ny lille besked hver morgen. Du kan skrive personlige eller romantiske beskeder, afhængig af humøret. Eller du kan skrive små beskeder din kæreste skal huske. En af de søde gaver til kæresten, som kan bruges igen og igen. 

Aktiviteter og Oplevelser For Kærestepar

Som kærestepar er der ikke noget bedre end at lave sjove aktiviteter sammen, og tage på eventyr og få nye oplevelser og minder. Derfor er oplevelsesgaver og andre aktiviteter nogle af de bedste gaver til kæresten. I denne kategori finder du lidt af hvert. Der er både hyggelige brætspil, mere vovede erotiske spil for de friske, og selvfølgelig gavekort til en lang række forskellige oplevelser. Om du søger inspiration til gaveideer der kan sætte gang i en god hyggeaften, give jer et adrenalinsus eller måske begge dele, så vil du kunne finde nogle interessant gaveideer i denne kategori. Giv en oplevelsesgave til din kæreste – det vil både styrke jeres forhold og give jer nogle fantastiske oplevelser sammen.

Amorelie Make More Love Box til Par

Make more live boxen til par, er fyldt med spændende legetøj til voksne, som med garanti kan krydre kærligheds- og sexlivet op. Det indeholder 6 spændende produkter, både nogle til ham og nogle til hende. Den perfekte gave til kæresten, som i med garanti vil få en masse sjov ud af. Se linket for mere info om produkterne.

Luck & Love Sexspil

Luck & Love spillet er et erotisk terninge spil for par. Ved at kombinere terningerne, skal du vinde sexede udfordringer fra din partner. Spillet er delt op i 2 faser, først opvarmning, og derefter de hede udfordringer. Spilletiden er ca. 60-120 minutter, og er et spil der kan spilles igen og igen grundet dets mange kombinationer. En spændende gave til kæresten, som vil udfordre jeg begge!

Bedroom Battle Kæreste Spil

Bedroom battle spillet tager jer igennem 3 niveaur, som starter fra forspil og slutter med et hedt klimaks. Spillet er baseret på fantasifulde og hede udfordringer og belønninger. Et spil som både dig og kæresten uden tvivl vil nyde! En af de gode gaver til kæresten på hans eller hende fødselsdag, jeres årsdag eller som valentins gave.

Dare Duel Sexspil

Krydder kærlighedslivet op og overrask din kæreste med dare duel sexspillet. Spillet spilles ved at i skiftes til at trække et kort, og sammensætte sexede udfordringer. Et både stategisk, kreativt og sexet spil. Et udfordrende spil som er den perfekte gaveide til kæresten i fødselsdagsgave, års dags gave eller som overraskelse til en god hyggeaften.

Partners Brætspil

Et sjovt brætspil som handler om at holde sammen som partnere, og så modstander paret hjem. Det er en udvidet model af ludo, med kort og holdspil, som handler om samarbejde, held og snilde. Et spil til hyggelige aftener med venneparet eller familien. Perfekt gave til kæresten som elsker sjove aktiviteter og spille aftener.

Bezzerwizzer Berømte Romancer

Det populære quizspil Bezzerwizzer Bricks er tilbage med en ny udgave med berømte romancer. Spillet kan spilles i kombination med andre Bezzeerwizzer eller som selvstændig spil. En sjov lille gaveide til kæresten, som er oplagt som gave til ham eller hende der elsker quizspil. Spil der sammen bare dig og kæresten, eller sammen familie og venner.

Gavekort Til Spa og Wellness Ophold

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Spa og wellness gavekort er de perfekte gaver til kæresten som trænger til at blive forkælet. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Gavekort Til Adrenalin Spækket Oplevelse

Hvilken bedre måde at styrke jeres forhold på, end en oplevelse spækket med adrenalin og aktivitet? Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til kæresten som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke jeres forhold, og være et minde i har for livet.

Romantisk Weekendophold i Udlandet

Overrask din kæreste med et gavekort til en romantisk getaway weekend i udlandet. I får 2 overnatninger på et af over 1000 hoteller i kan vælge i mellem. Blandt andet i London, Paris, New York, Rom og mange andre fantastiske destinationer. Den perfekte romantiske gave til kæresten i årsdags gave eller fødselsdagsgave. Gaven som vil gøre en hver kæreste blød i knæene!

Tag På Eventyr Med Kæresten!

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.

Gaveideer Til Hjemmet

Måske bor i hver for sig, måske bor i allerede sammen. Om ikke andet er det altid fedt at modtage en god gave til hjemmet! De bedste gaveideer til hjemmet, er gaver som enten gør det mere komfortabelt og hyggeligt, eller som bidrager positivt til boligindretningen. De bedste gaver er selvfølgelig dem som gør begge. Her har du en række gode gaveideer til kæresten, som bidrager til komforten, hyggen og/eller boligindretningen.

Blødt Lammeskind Fra New Zealand

Dette bløde lammeskind fra New Zealand er et fantastisk supplement til stuen. Passer perfekt til over sofaen, en stol eller sengen. Lammeskindet er er god kvalitet, og kan ikke sammenlignes med dem som købes i supermarkederne. Fås i flere farver, blandt andet lysebrun, hvid og lysegrå. En af de gode gaver til kæresten, som vil pynte i stuen eller soveværelset.

Mokkasin Hjemmesko af Ægte Lammeskind

Er din kæreste typen som altid fryser fødderne? Så er disse mokkasin hjemesko af ægte lammeskind den perfekte gaveide. Hjemmeskoene er håndlavede og af højeste kvalitet. Ydersiden er af smiding ruskin, og sålen af gummi. Du får svært ved at finde et par hjemmesko som er mere lækre end disse! Perfekte gaver til kæresten som elsker hygge og hjemmesko.

Memory Skum Topmadras

Når du først har prøvet at sove på en memory skum topmadras, vil du ønske at du havde købt den noget før! Den er 9 cm høj, med 6  cm memory skum, som giver en ergonomisk korrekt støtte gennem hele natten. Betrækket er åndbart 3D betræk, som er varmeafledende. En af de bedste gaver til kæresten som ønsker den perfekte nattesøvn.

CHILLit Alu Hængekøje

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til kæresten som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.

Pluto Plus Massagepude

Massagepuden har 8 massagekugler og infrarød varme. Pluto Plus massagepuden er en shaitsu massagepude som sættes henover nakken. Kan benyttes både i hjemmet eller i bilen. En fantastisk gaveide til kæresten som elsker massage og trænger til at blive løsnet op i nakken. Ideel som både fødselsdagsgave og julegave til ham eller hende du holder af.

Georg Jensen Lysestager

De tidløse Georg Jensen lysestager, er en dekoration til hjemmet som din kæreste kan have hele livet. Vælg mellem forskelige lysestager i både det klassiske design, samt de populære cobra lysestager. Hvis du er på udkig efter gode gaver til kæresten til hjemmet, så er de elegante Georg Jensen lysestager det oplagte valg. 

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Inspiration til gaveideer til kæresten

Du har forhåbentlig fået masser af inspiration til gode gaveideer til kæresten, efter at have tjekket listen med de bedste gaver til kæresten igennem. Hvis du skulle ske ikke at have fundet den helt perfekte gave, kan du med fordel tjekke følgende artikler med gaveideer til ham og hende:

 
Her har vi samlet en masse gaveideer til ham og hende, som hitter her i 2020. I forhold til denne artikel, er det mere generelle gaver, som passer godt til anledninger som jul og fødselsdag.

Mangler der nogle gaver på listen? Vi vil elske at høre din mening om listen, samt eventuelle gaveideer vi kan tilføje. Du kan skrive til os på kontakt@genialegaver.dk . 

Held og lykke med gaven!

 

Denne artikel er anmeldt af Olivia P. (5/5)
5/5