Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Bedste gaver til kæresten

Gave til kæresten – De 75 bedste gaver til kæresten 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Her kan du finde de absolut bedste gaver til kæresten 2021! Vi har samlet en masse gode gaveideer og lavet den ultimative kæreste gaveguide til dig, så du nemt kan få inspiration og finde den perfekte gaveide til kæresten. De fleste gaveideer kan bruges som både gaver til hende og gaver til ham

Der er mange anledninger i løbet af et år, hvor vi giver vores kæreste gaver. Igennem årene bliver det til rigtig mange gaver. For at det ikke bliver for trivielt, er det derfor vigtigt, at du løbende giver forskellige typer gaver – selvfølgelig passende på anledningen. 

Det kan være du giver en romantisk gave til valentinsdag, en personlig gave i fødselsdagsgave, og så en sjov gave som jubilæumsgave. Derfor har vi samlet en masse forskellige typer gaveideer, delt op i forskellige kategorier. På den måde kan du nemt finde lige præcis dén gave til kæresten du leder efter, til en hver type og lejlighed.

Kategorierne er:

 • Personlige gaver til kæresten
 • Romantiske gaver til kæresten
 • Sjove gaver til kæresten
 • Små gaver til kæresten for under 100 kr.
 • Aktiviteter og oplevelser for kærestepar
 • Gaveideer til hjemmet
 
Glæd dig til at se gaveideerne igennem, for der vil helt sikker være mindst et par stykker som passer perfekt til lige netop din kæreste, og lige netop den anledning du leder efter gave til. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over de bedste gaver til kæresten

De bedste gaver til kæresten (ham og hende)

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 159,00 DKK

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!

Fra: 99,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter din kæreste, mand eller kone, med på et romantisk Minicruise til Oslo. I får 2 overnatninger på det flydende hotel, som både har gode restauranter, spa og mange andre spændende aktiviteter.

Fra: 995,00 DKK

LEGO Creator Expert Blomsterbuket

Denne smukke LEGO blomsterbuket er en både kreativ og anderledes buket blomster til din eneste ene. Samle den selv og giv den færdigsamlet, eller giv pakken, og lad modtageren selv samle den. Det er op til dig! En både sjov og romantisk gaveide, til ham eller hende der elsker at bygge LEGO.

Fra: 359,95 DKK

LED-lysbånd med fotoklemmer

Hæng LED-lysbåndet med fotoklemmer op i stuen, på værelset eller kontoret, og hæng dine yndlingsbilleder på den. Det kan være billeder af dig og familien, fra en god ferie, eller hvilke som helst andre du føler for at hænge op. Perfekt til billeder fra et polariod kamera.

Fra: 99,00 DKK

Polaroid Instantkamera

Fang øjeblikket, og gør mindet til fysiske minder med dette fede Polaroid Now Instantkamera. Kameraet har både dobbelteksponeringstilstand, indbygget blitz, selvudløser og mange andre smarte funktioner.

Fra: 1.019,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Dare Duel sexspil

Krydder kærlighedslivet med din partner med dette interessante Dare Duel sexspil. I skiftes til at trække et kort, og skal med ord sammensætte forskellige udfordrende aktiviteter for hinanden. I skulle gerne ende med begge at vinde!

Fra: 159,00 DKK

Hyggelig hængekøje

I denne hyggelige hængekøje får du dit eget lille hyggelige rum, hvor du kan læse, se film eller blot tage en lille lur. Hængekøjen kan både hænges op inde i stuen såvel som udenfor.

Fra: 1.299,00 DKK

A Year of sex spillekort

Med A Year of Sex spillekortene får du over 50 Kama Sutra positioner i 5 forskellige sværhedsgrader. En skøn lille og udfordrende gave til kæresten, manden eller konen. Med dette sæt vil i helt sikkert ikke komme til at kede jer det næste års tid!

Fra: 39,00 DKK

Luck & Love sexspil

Hvis dig og din parnter kan lide at spille Yatzi, så vil i uden tvivl elske Luck & Love spillet! Spillet er nemlig et erotisk spil med terninger, som går ud på at udføre erotiske udfordringer og aktiviteter.

Fra: 169,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Bedroom Battle

Bedroom Battle er et udfordrende spil som byder op erotiske udfordringer og masser af belønninger. En sjov lille gave til kæresten, som i uden tvivl vil få masser af sjov ud af.

Fra: 199,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 255,00 DKK

2 nætters Getaway for 2 – hele verden

Gavekortet her indeholder en 2 nætters getaway for 2, som kan indløses på tusindvis af hoteller, over hele verden. Gavekortet er nemt at indløse, og er en fantastisk gaveide, til dig der kan vil forkæle din partner.

Fra: 1.699,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone 13, 12, X, iPhone XS, iPhone 8 plus og mange andre modeller.

Fra: 395,00 DKK

ORLO ure til ham

ORLO er et dansk firma som står bag en række flotte kvalitetsure. Se her deres fremragende udvalg af armbåndsure til mænd. En elgant og fornem gave til manden med stil.

Fra: 1.195,00 DKK

ORLO ure til hende

Vil du give et flot og elegant ur til hende i gave, så bør du overveje et af de skønne ORLO ure. ORLO et et dansk firma, som fører en række stilfulde armbåmndsure til både mænd og kvinder. Se her det flotte udvalg til kvinder.

Fra: 1.195,00 DKK

How To Live With A Huge Penis – bog

How to live with a huge penis bogen, er uden tvivl en af de sjovere gaver til mænd. Hvis kæresten skal klappes lidt på skulderen, og du vil give han en boost af selvtillid, så er denne bog den perfekte gaveide til ham.

Fra: 109,95 DKK

Inspiration til gaveideer til kæresten

Du har forhåbentlig fået masser af inspiration til gode gaveideer til kæresten, efter at have tjekket listen med de bedste gaver til kæresten igennem. Hvis du skulle ske ikke at have fundet den helt perfekte gave, kan du med fordel tjekke nogle af vores mange andre artikler med gode gaveideer her på siden.

Du finder gaveideer som både er oplagte til julegaver, valentindsgaver, fødselsdagsgaver til kæresten. Dertil er flere af dem også ideele som studentergaver, jubilæmsgaver og lignende lejligheder. Der er endda små billige gaver, som er oplagte som søde gaver til kæresten bare fordi du har lyst til at give en gave, og vise at du elsker hende/ham. Med andre ord, du finder alt fra personlige gaver til hende, til sjove gave til ham.

Personlige gaver til kæresten

Er af den mest populære typer gaver til kærester, er personlige gaver. Vi vil gerne give væres kæreste en gave som kommer fra hjertet. En gave som er personlig, og som de vil huske fremover. Personlige gaver er dog en gavetype som kan være svær at finde inspiration til. I sær hvis det ikke længere er et nyt forhold, og man har givet hinanden gaver mange gange før. Da kan det være svært at finde på nye personlige gaveideer. Heldigvis har vi her samlet en række gode gaveideer til kæresten, som i den grad er personlige. Nogle af gaverne indebærer at du selv designer dem, så den er ekstra personliggjort. Andre er med gravering af navn eller anden tekst.

Romantiske gaver til kæresten

En anden fantastisk type gave, er romantiske gaver til kæresten. Romantiske gaver er særligt velegnede til årsdags gaver, valentins gaver og som overraskelser. Alle elsker at bliver overrasket med en getaway weekend, et lækker gavekurv, eller en anden romantisk gave som symbolisere og erklærer jeres kærlighed til hinanden. I artiklen finder du romantiske gaver til kæresten, som passer til en hver af de nævnte situationer. Det er tid til at finde romantikeren frem i dig! Giv din kæreste en af disse romantiske gaver, og der helt sikkert kærlighed og nyforelskelse i luften.

Sjove gaver til kæresten

Sjove gaver til kæresten er altid et hit! Det er vigtigt med humor i et godt parforhold. Det kan du bidrage positivt til med en sjov gave til ham eller hende. Sjove gaveideer, kan både være gaver som er sjov at give og modtage, eller det kan være gaver som er sjove at bruge. I artiklen her finder du både gaveideer som er sjove at modtage og give, samt gaver som er sjove at bruge.

Små gaver til kæresten for under 100 kr.

Nogle gange vil vi gerne give vores kæreste en lille ekstra gave, bare fordi vi har lyst, eller fordi vi syntes de fortjener lidt ekstra. Ved små gaver behøver der ikke være en anden lejlighed end det. Alle fortjener en gang i mellem en lille sød gave, helt uden nogen betydelig grund eller anledning. Derfor har vi indkluderet en kategori med små gaver til kæresten for under 100 kr. Der er både søde gaver til kæresten, romantiske gaver, og anderledes gaver. Fælles for dem alle er at det er billige gaver, som kan gives både for sig selv, eller som supplement til en større kærestegave. De er også ideelle som små overraskelser.

Aktiviteter og oplevelser for kærestepar

Som kærestepar er der ikke noget bedre end at lave sjove aktiviteter sammen, og tage på eventyr og få nye oplevelser og minder. Derfor er oplevelsesgaver og andre aktiviteter nogle af de bedste gaver til kæresten. Blandt gaveideerne finder du både hyggelige brætspil, mere vovede erotiske spil for de friske, og selvfølgelig gavekort til en lang række forskellige oplevelser. Om du søger inspiration til gaveideer der kan sætte gang i en god hyggeaften, give jer et adrenalinsus eller måske begge dele, så vil du kunne finde nogle interessant gaveideer. Giv en oplevelsesgave til din kæreste – det vil både styrke jeres forhold og give jer nogle fantastiske oplevelser sammen.

Gaveideer til hjemmet

Måske bor i hver for sig, måske bor i allerede sammen. Om ikke andet er det altid fedt at modtage en god gave til hjemmet! De bedste gaveideer til hjemmet, er gaver som enten gør det mere komfortabelt og hyggeligt, eller som bidrager positivt til boligindretningen. De bedste gaver er selvfølgelig dem som gør begge. Blandt gaveideerne, finder du en række gode gaveideer til kæresten, som bidrager til komforten, hyggen og/eller boligindretningen.

Kæreste gave til ham

Gaven til ham du elsker, skal naturligvis give udtryk for at du elsker ham. Det kan du gøre med romantiske, personlige og betydningsfulde gaver til ham. Du finder masser af gaveideer i disse kategorier ovenfor. Her er 3 af vores gaveeksperters favoritter:

 • Personligt maleri – Er personligt maleri er en super god kæreste gave til ham, fordi det er en både betydningsfuld, personlig og unik gave. Samtidig er det noget man ikke lige får hver dag.
 • Erotisk poker for par – Pift jeres sengeaktiviteter lidt op med et pokerspil med erotiske udfordringer og aktiviteter. Han vil uden tvivl sætte pris på det.
 • Indgraverede glas – Om han er til øl, whisky eller vin – et par indgraverede glas er en fantastisk gaveide, da den er både personlig og praktisk.

Kæreste gave til hende

På siden her finder du rigtig mange gode kæreste gaver til hende. Måske også så mange, at du slet ikke kan vælge hvilken der er bedst. Vores ekspert i gaver hjælper dig lidt på vej, og giver dig her 3 af de bedste gaveideer til kæresten:

 • Gigantisk kæmpebamse – Alle kvinder drømmer om at få en stor gigantisk kæmpebamse af deres kæreste. En stor bamse symboliserer tryghed, kærlighed og sammenhold. Alt det som et godt parforhold skal have.
 • Romantisk ophold – Hvilke kvinder elsker ikke at blive inviteret med på et romantisk ophold? Om det er et hotelophold, glamping eller noget helt tredje. Romantiske ophold er en rigtig god kæreste gave til hende.
 • Personlig stjerneplakat – En personlig stjerneplakat er måske den bedste gaveide til kæresten vi har på listen her. Et billede af stjernehimlen trykt på en plakat. Men ikke bare hvilket som helst stjernebillede. Stjernebilledet af en dato du vælger – det kan være den dag i mødtes, jeres årsdag eller noget andet. En vanvittigt romantisk, personlig og betydningsfuld gave til hende.
Denne artikel er anmeldt af Olivia P. (5/5)
5/5