Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Valentinsgave til hende – romantiske valentinsgaver

Valentinsgave til hende 2021 – 70+ romantiske valentinsgaver

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Kvinder elsker at blive forkælet med både kærlighed og gaver. Så hvilken dag er bedre at gør det på end på selveste Valentinsdag? På denne dag er der tradition for at give romantiske og personlige gaver til hende. Men hvad du gerne vil give i valentinsgave til hende er helt op til dig, og hvad du har lyst til at forkæle hende med. Valentinsdag gaver til hende kan derfor sagtens både være den lille fine gave og den store, du har sparet op til længe for virkelig at overraske hende. Der er masser af muligheder, og fordi Valentinsdag er en fejring af kærligheden, er der stort set ingen grænser.

Når det kommer til gaver på en dag som Valentinsdag, gør det ikke noget at give en romantisk valentinsgave. Kvinder er generelt meget romantisk anlagt og bliver derfor ellevilde, når deres mænd også viser sig at være det eller i hvert fald giver det et forsøg. Her er det vigtigt at nævne, at romantiske gaver til hende kommer i mange former og kan være blomster og gavekurve, men også smykker, tøj eller en helt særlig plakat.

Men er du ikke helt sikker på, hvad du skal finde på at give i valentinsgave til hende? Eller ved du ikke rigtig, hvad man giver på sådan en romantisk dag? Det er bestemt heller ikke nogen nem disciplin. For at gøre det meget nemmere for dig samt at undgå, at du kommer til at sidde med hovedet helt nede i chokoladeæsken, har vi samlet en masse gode valentinsgave ideer til kvinder, der byder på alt lige fra et romantisk krus til en sød og romantisk natkjole. Det og meget mere kan du finde på vores liste over romantiske valentinsgaver.

Det skulle gerne gøre det nemt og ligetil for dig at finde en rigtig god valentinsgave til hende, som hun både bliver glad for i øjeblikket, du giver den, og som hun har lyst til at bruge fremadrettet.

Indholdsfortegnelse over valentinsgaver til hende

Valentinsdag ideer til hende 2021

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Fra: 549,00 DKK

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Fra: 229,00 DKK

Discover Your Lover Special Edition brætspil

Dette brætspil for par, tager jeg på et sensuelt eventyr, hvor i vil opleve nye suder af hinanden. Erotiske fantasier, ønsker, nydelse og intimitet er kerneord for dette spændende erotiske brætspil.

Fra: 59,00 DKK

Monogamy – Testvindende erotisk brætspil

Monogamy er et testvindende erotisk brætspil, som kan være med til at skrue op få både romantikken og erotikken med din partner. I får i løbet af spillet spændende og sexede udfordringer. En fantastisk gave til din partner! Se mere om spillet via linket.

Fra: 199,00 DKK

Dig og Mig erotisk spil

Dig og Mig er den danske version af de populære parspil You and Me. I spillet skal der prøver grænser, udforskes fantasier og bringe jer tættere på hinanden. Alt sammen naturligvis med en masse nydelse. Et spil hvor i begge vinder!

Fra: 149,00 DKK

Hjertehalskæde med indgravering i sølv eller guld

Alle kvinder vil elske at modtage en hjerte halskæde fra en de elsker. Endnu bedre, en personlig hjertehalskæde med navn. En både romantisk og personlig gave til hende. Fås både i sølv og guld.

Fra: 499,00 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Heart Varmepude

Dette bløde hjerte fungerer samtidig som en dejlig hvedepude. Smid hjertet i mikroovnen, og den lækre varmepude er efterfølgende varm i op til 2 timer. En sød og anderledes gave til den du elsker.

Fra: 159,00 DKK

Hyggelig hængekøje

I denne hyggelige hængekøje får du dit eget lille hyggelige rum, hvor du kan læse, se film eller blot tage en lille lur. Hængekøjen kan både hænges op inde i stuen såvel som udenfor.

Fra: 1.299,00 DKK

Håndafstøbningskit

Med dette håndstøbningskit kan du lave din egen unikke gipsfigur. Det kan være dig og kærestens håndtryk, eller barnets hånd eller fødder. Der er mange muligheder med kittet, og det fungerer både som kreativ og romantisk gave til din partner, såvel som en anderledes gave til mødre og børn.

Fra: 219,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 249,00 DKK

Karikaturtegning til Valentinsdag efter dine fotos

Giv din kæreste en fantastisk valentinsgave i form af en karikaturtegning af jer sammen. En både personlig, unik og betydningsfuld gave – alt det, en god valentinsgave bør være.

Fra: 399,00 DKK

Krystalrose

En rød rose er romantisk. Men en krystalrose som aldrig visner, det er næste level. Giv din eneste ene denne smukke krystalrose, som symbol på jeres evige kærlighed.

Fra: 149,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 819,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Skønheden og Udyret Lampe

Rose lampen fra Skønheden og Udyret er en både eventyrlig og romantisk lampe. Den flotte rose er smuk både med og uden lys i lampen, og skaber en dejlig hyggelig stemning. En super god gave til både børn og voksne.

Fra: 229,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.

Fra: 269,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Loving Hjerte Halskæde og Øreringe Smykkesæt​

Dette fantastiske loving hjerte smykkesæt fra Abelstedt, er fremstiller i sterlingsølv og belagt med 18 karat guld. Dertil har de facetterede krystaller. Smykkesættet består af én halskæde og et sæt øreringe. De er af dansk design og holder en livstid.

Fra: 1.249,50 DKK

Erotisk poker for par

Et erotisk spil poker som uden tvivl kan sætte gang lidenskaben. Det er spillet som tager over efter stripoker er færdigt. Der medfølger spilleplade, 54 spillekort og hele 62 belønningskort med 211 sexede udfordringer.

Fra: 169,00 DKK

Valentins sokker

Mangler du inspiration til nye måder at sige ”jeg elsker dig på” til din eneste ene? Prøv med et par valentinssokker! Du får 3 par i en sød lille gaveæske. Fås i flere størrelser, både til mænd og kvinder.

Fra: 149,00 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Fra: 129,00 DKK

Love lips chokolade

En anderledes, men ikke mindre fantastisk æske chokolade. De lækre chokolade ligner læber, og du kan dermed give modtageren en hel æske med chokoladekys. De søde kys har smag af bl.a. salted caramel, hasselnød og hindbær. Giv den i gave til din partner, veninde eller som værtindegave.

Fra: 120,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.

Fra: 1.449,00 DKK

Hvornår er det Valentinsdag 2021?

Du ved godt, at dagen eksisterer, og du ved måske også godt, at det er i februar. Men du er måske ikke helt sikker på, hvilken dato Valentinsdag 2021 ligger på? Det er heldigvis ret nemt med Valentinsdag, da den altid ligger på samme dato: nemlig den 14. februar.

Om det så falder sammen med en fredag eller lørdag, så du kan overraske med en romantisk valentinsgave til hende i form af en særlig oplevelse, varierer og er ikke altid tilfældet år efter år. Men, det er selvfølgelig ikke det vigtigste, da Valentinsdag er en dag, hvor du skal glæde hende og vise, hvor meget du sætter pris på hende. Det gør du selvfølgelig ved at finde den bedste valentinsgave til hende.

Så inviterede du sidste år på romantisk restaurant sammen med en buket røde roser og en æske chokolade, skal der noget nyt til i år. Det er kedeligt at overraske med den samme gave til kæresten hvert år, så brug gerne vores liste over valentinsgaver til hende på at sammensætte en gave, der får hende til at smelte fuldstændig.

Det er alt for sjældent, at man forkæler hinanden, så er du heller ikke så god til at give hende gaver eller invitere hende på fin restaurant eller et ophold, har du alle tiders mulighed for at gøre det den 14. februar. Vi har sammensat listen med mange forskellige slags valentinsgaver til hende, så der er en garanti for, at du finder den helt rette gave.

 

Hvorfor giver man en valentinsdag gave?

Nu hvor det er slået fast, hvornår Valentinsdag 2021 ligger, er det måske også meget rart at få afklaret, hvorfor du skal gå ud og købe en valentinsdag gave til hende. Som du måske godt ved, stammer Valentinsdag ikke fra Danmark. Det er en tradition, der er importeret fra USA, og som har spredt sig til resten af verden.

Dagen er dedikeret til kærlighed og til ens udkårne, og netop derfor forkæler mange par eller forelskede mennesker hinanden med søde valentinsgaver for at vise, hvor glade de er for hinanden. Det er meget forskelligt, hvad man vælger at give til hinanden, og kan være alt fra den smukkeste blomst i blomsterbutikken til det flotteste armbåndsur, hun ønsker sig.

Du skal selvfølgelig ikke give søde valenstinsgaver, bare fordi det er Valentinsdag. Du skal også gøre det, fordi du mener det og giver gaven fra hjertet. Hun skal kunne mærke, at det er oprigtigt.

 

Forkæl hende du holder af med romantiske gaver

Kilder det i din mave, når du tænker på hende? Eller glæder du dig helt vildt til at skabe et liv sammen med hende? Så er der ingen tvivl om, at du skal have fundet nogle romantiske gaver til hende for at vise, hvor glad du er for hende.

Romantiske gaver til hende er lidt anderledes, end hvad du måske ellers vil give hende. På Valentinsdag 2021 skal du derfor ikke give hende en kokkekniv eller et sæt sengetøj. I stedet skal du give nogle gaver, der højner romantikken eller symboliserer din kærlighed til hende. Det er der ingen tvivl om, at en gavekurv med lækkerier, champagne eller en kæmpe rose gør. Det er det hele værd at bruge tiden på, når du ser, hvor glad hun bliver.

 

Hvad er den perfekte valentinsgave til hende?

Ingen kvinder er ens. Derfor er det også meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvad der falder i rigtig god jord. Når du skal finde en valentinsgave til hende, skal du derfor først og fremmest sætte dig godt ind i, hvad hun normalt bliver rigtig glad for, og hvad hun sætter pris på. Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr gave, der er den perfekte valentinsgave til hende. Det kan også sagtens være et armbåndsur, en plakat eller måske et smykke, hun har snakket om i rigtig lang tid.

Den perfekte valentinsgave til hende er derfor med andre ord en personlig valentinsgave, hvor hun kan mærke, at du har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide – at hun kan mærke, at du kender hende og gerne vil gøre hende glad ud fra det, hun kan lide.

Ofte er det bare alene handlingen, at du har brugt tid på at finde en gave, købe den og pakke den ind, der gør hende glad. Du kan derfor være ganske rolig, da du nok skal få succes med at finde den perfekte valentinsdag gave til hende.

 

Små valentinsgaver til hende

I vores liste over valentinsgave ideer til kvinder har vi så vidt muligt forsøgt også at inkludere nogle små valentinsgaver, du kan give til hende, du holder af. Som med så mange andre gaver, er det ikke størrelsen, der har betydning for, hvor god gaven er. Det samme gælder for beløbet.

Vil du derfor gerne vise hende din kærlighed på den romantiske dag, men har du ikke mulighed for eller lyst til at bruge en masse penge, kan de små valentinsgaver altså også sagtens gøre det. Fordi det er en dag, som danskerne har det lidt blandet med, og det derfor langtfra er alle, der har taget den til sig, vil hun helt sikkert ikke forvente, at du dukker op med noget – især ikke, hvis det ikke er noget, du normalt gør i.

Vil du gerne give nogle små valentinsgaver, er en hjertepude, plakat, natkjole eller vinglas perfekte til det. Arrangerer du samtidig en udflugt til den lokale skov med lidt lækker mad, kommer gaverne slet ikke til at virke små. Der skal ikke så meget til for at gøre mere ud af en gave, end hvad den som udgangspunkt er – så læg gerne hjernen i blød!

 

Giv hende noget andet end blomster

Blomster er normalt meget lækre at få i værtindegave eller som en overraskelse på en helt almindelig onsdag. Men, det er lidt for oplagt en valentinsdag gave til hende – i hvert fald i den traditionelle form. For hun vil helt sikkert blive overrasket over at komme hjem til rosenblade på badeværelset eller en kæmpe rose liggende på bordet.

Men, der skal gerne lidt mere til på sådan en dag, da den er noget særligt – præcis ligesom hun er. Vil du derfor gerne give blomster, fordi du aldrig giver hende det, kan du med fordel kombinere det med en tur i biografen, en romantisk middag derhjemme lavet af dig eller måske en dag i wellness. Der er mange måder, man kan sige det på både med eller uden blomster.

 

Masser af inspiration til valentinsdag ideer til hende

Er du normalt ikke den romantiske type, kan vi godt forstå, hvis det er svært at finde på den der helt vilde gode valentinsgave til hende. Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og derfor har vi lavet en liste, der giver dig mulighed for at finde en eller flere romantiske valentinsgaver til hende, uanset hvilken type hun er, eller hvad hun godt kan lide.

Her på siden får du derfor inspiration til:

  • Valentinsgaver til kvinder, der godt kan lide feminine gaver som armbåndsure, natkjoler, halskæder og armbånd.
  • Valentinsgaver til kvinder, der godt kan lide personlige gaver som plakater, puder og æsker med billeder.
  • Valentinsgaver til kvinder, der bliver glade for selv den mindste ting som rosenblade på sengen, en lampe med en rose eller en ny kaffekop med en romantisk tekst.


Der er derfor tænkt på det hele og mere til, når det kommer til valentinsdag ideer til kvinder. Der mangler bestemt ikke noget, ligesom gaveideerne også er valgt nøje ud efter, at de skal kunne matche forskellige budgetter. Uanset hvad du derfor har mulighed for at give til hende, du elsker eller holder rigtig meget af, finder du det i listen her.

Alle gaver til valentinsdag er udvalgt nøje hos forhandlere, hvor vi kan stå inde for kvaliteten, og vi derfor ved, at gaven ikke kun kommer til at bringe glæde nu men også på længere sigt.

Kig derfor gerne vores liste igennem og se, om ikke du kan finde den perfekte valentinsgave til kæresten eller måske få nogle andre ideer, der kan bruges til at glæde hende på den særlige og romantiske dag.

Valentinsdag kommer også igen næste år, så har du også der brug for at finde noget inspiration til en god og anderledes romantisk gave, kan du med fordel vende tilbage til siden her og vores liste. Den kan bruges år efter år, da der er så mange ideer at tage udgangspunkt i. Vi kommer også løbende til at opdatere den med nye og andre former for romantiske valentinsgaver, så gem den gerne og vend tilbage, når det er Valentinsdag igen, eller når du bare mangler inspiration til en god og romantisk gave til hende, når hun fortjener det.

Der er ikke noget så godt som at glæde andre og dem, man holder af. Det garanterer vi, at du kommer til med vores mange ideer til valentinsgaver.

Denne artikel er anmeldt af Mina (5/5)
5/5