Spaophold - Guide til årets bedste spaophold for 2

Spaophold – Årets bedste spa ophold for 2 i 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Drømmer du om at komme på et lækkert og afslappende spaophold? Eller vil du gerne glæde en, du holder af, med et ophold på et spahotel? Wellness er og bliver en af de bedste gaver – og bedste oplevelser for 2 generelt. For det er den ultimative forkælelse – uanset om det drejer sig om et dejligt spaophold på bare en enkelt nat eller et hel forlænget weekendophold for 2.

Men, er du ikke helt sikker på, hvilke spaophold i Danmark det er muligt at komme på? I så fald har vi i hvert fald fundet frem til en række dejlige spahoteller i Danmark, helt fra Jylland og over til Sjælland. Vil du hellere udenlands, har vi også fundet en nogle romantiske spaophold i både Sverige og Tyskland. Der er mange forskellige at vælge imellem, i både forskellige prisklasser og i forskellig grad af luksus.

Vi håber, du finder et lækkert spa- eller wellnessophold, som du kan give i gave til kæresten, eller en anden, der har fortjent det.

De bedste spaophold 2024

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland

Home Spa Getaway på Langhoff & Juul Boutique Hotel for 2

Tag på et afslappende Home Spa ophold Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft. Ebeltoft er en fantastisk hyggelige by, og og så har i udsigt over Mols Bjerge, hvor i også kan gå en lang tur og nyde naturen.
Ebeltoft, Midtjylland

Spaophold i HimmerLand

Forkæl dig selv med et spaophold i Himmerlands smukke omgivelser. Dette ophold tilbyder en ultimativ afslapning og genopladning med adgang til luksuriøse spa-faciliteter, hvor velvære og ro er i centrum.
Farsø, Nordjylland

Spa & morgenmad hos Hotel BramslevGaard

Start dagen på bedste vis med et spaophold hos Hotel Bramslevgaard, hvor du kan nyde en forfriskende morgen i spaen efterfulgt af en lækker morgenmadsbuffet.
Hobro, Nordjylland

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Et spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur for 2 i København, indebærer bl.a. overnatning på et Spa Executive værelse, 2 timers adgang til Ni’mat Spa med valgfrie spa ritualer, Eksklusive Pañpuri produkter og meget mere. Et fantastisk spaophold som giver et afbræk fra hverdagen på bedste vis.
København, Hovedstaden

Suite med Egen Spa på Skrøbelev Gods

Træd ind i en verden af luksus og afslapning med et ophold i en suite med egen spa på Skrøbelev Gods. En perfekt gave til parret, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Nyd hinandens selskab i smukke omgivelser.
Rudkøbing, Langeland

Afternoon Spaophold på Marienlyst Strandhotel: Luksus og Afslapning

Forkæl en, du holder af, med et afternoon spaophold på det eksklusive Marienlyst Strandhotel. Nyd førsteklasses faciliteter, afslappende behandlinger og betagende havudsigt. En luksuriøs gaveidé, der garanterer velvære og fornyet energi.
Helsingør, Sjælland

Spa & frokost hos Hotel BramslevGaard

Kombiner afslapning med kulinarisk nydelse hos Hotel Bramslevgaard. Efter en formiddag i spaen kan du se frem til en lækker frokost, der fuldender din dag med velvære og smagsoplevelser.
Hobro, Nordjylland

Spaophold på Hotel Thinggaard for 2

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.
Hurup Thy, Midtjylland

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Thyholm, Midtjylland

Spaophold på Falkenberg Strandbad: Forkælelse ved Havet

Giv en uforglemmelig spaoplevelse på det idylliske Falkenberg Strandbad. Nyd havudsigt, afslappende behandlinger og lækre retter i de fantastiske omgivelser. En fantastisk gave til dem, der fortjener en pause fra hverdagens stress og jag.
Falkenberg, Halland, Sverige

Late Night Spaophold på Marienlyst: Nattens Magi og Forkælelse

Oplev en magisk late night spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel. Nyd faciliteterne i skumringens ro, og forkæl dig selv med afslappende behandlinger under stjernerne. En romantisk og luksuriøs gaveidé til par og veninder.
Helsingør, Hovedstaden

Velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro

Et velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro er den perfekte oplevelsesgave, til parret som trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser. Opholdet indebærer bl.a. 4-retters middag, adgang til spaområde, overnatning på dobbeltværelse med egen balkon og meget mere.
Farsø, Nordjylland

Forkælelsesophold hos DGI Huset Herning for 2

Dette forkælelsesophold hos DGI Huset i Herning for 2, er den perfekte oplevelsesgave til din partner! I skal overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får samtidig adgang til vandkulturhuset og wellness samt fitness. Dertil er der også morgenbuffet samt en times par massage med i købet.
Herning, Midtjylland

Spaophold på Fjordgaarden for 2

Et spaophold på Fjordgaarden byder udover en overnatning også på adgang til kurbad, stor morgenbuffet, 2 retters menu i restauranten og gratis lånecykler. En spaoplevelse som uden tvivl får jer ned i gear og ladet jeres batterier op.
Ringkøbing, Midtjylland

Wellnessophold hos DGI Huset Herning for 2

Tag en eller flere overnatninger på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning. Udover overnatning får i også adgang til både wellness og aktiviteter, samt lækker morgenmad.
Herning, Midtjylland
Henter...

Oplev et spaophold for 2 – Den ultimative paroplevelse

Et spaophold for 2 er ikke kun en god måde at komme hinanden mere ved og få slappet af. Det er også en god måde at se andre dele af Danmark og på, og er desuden en super god oplevelsesgave til ham/hende du holder af. Se bare på mulighederne for et spaophold i Jylland, hvor du kan komme til at opleve alt lige fra smukke Vejle Fjord til Thy og Læsø ud for Frederikshavn.

Et ophold på et spahotel kan sagtens kobles sammen med gode oplevelser rundt om i Danmark, så I får set det, som man ellers ikke lige ville få taget sig sammen til, når tid er. Det kan være sightseeing, en vinsmagning, eller hvad i ellers måtte være til. Der findes fantastisk mange spa- og wellness ophold i Jylland, samt spaophold på Sjælland, som ligger lige ud til naturskønne oplevelser, charmerende fyrtårne og meget andet, som er nemt at tage for givet.

Så er du klar på et dansk eventyr? Så se gerne nærmere på mulighederne for spa- og wellness ophold i Danmark blandt vores liste! Den er spækket med forkælelses opleveser i Jylland, på Sjælland, Fyn og i Sverige.

 

Ideer til luksus spaophold

Et luksus ophold på et moderne spahotel, er en gave som de fleste vil elske at modtage. Der findes heldigvis masser af luksus ophold du kan tage på – både i Danmark og i vores nabolande, Sverige og Tyskland. Her får du inspiration til en række luksuriøse spaophold, du kan invitere din bedre halvdel med på:

 • Wellness ophold på Hotel Kong Arthur – Vil du gerne på et et luksus spaophold i Danmark i absolut topklasse, så skal du overveje at bestille dit ophold hos Hotel Kong Arthur i København. Det er ikke kun et super hyggeligt hotel der er luksuriøst indrettet, det har også et fantastisk spa område. Hotellet ligger samtidig i hjertet af København.

 • Comwell Borupgaard – Tag på et lækkert luksus spaophold på det lækre Comwell spa hotel på Nordsjælland. Comwell kæden har vundet årets “Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” samt ”Bedste hotel i Jylland”, hvor Comwell Borupgaard var en af vinderne. Kæden har desuden række unikke spahoteller fordelt ud over hele landet. Fælles for dem alle, er at du kan forvente ren luksus i afslappende omgivelser.

 • Hotel Viking – På Hotel Viking kan du komme på et dejligt ophold i smukke omgivelser tæt ved vandet. Hotellets restaurant byder på både lækker morgenmadsbuffet, a La Carte og frokost. Et af de bedste ophold i det Nordjyske – du vil uden tvivl nyde dit spaophold til fulde her.

 

Ideer til romantiske spaophold i Danmark

Har du planer om at invitere kæresten, konen eller manden med på et romantisk spaophold? Uanset om det er en ferie med masser af velvære, gourmetmad og ren afslapning, eller blot en romantisk weekend du leder efter inspiration til, er her et par ideer:

 • Romantisk spaophold på Marienlyst strandhotel – Marienlyst strandhotel er det perfekte opholdssted for jer, der sætter pris på flotte omgivelser, lækre wellnessfaciliteter og spændende gastronomiske oplevelser. I er sikret en både romantisk og luksuriøs oplevelse, på det måske bedste spahotel i Danmark.

 • Spaophold på Kurhotel Skodsborg – Kom på et afslappende ophold i smukke omgivelser på Skodsborg Kurhotel på Sjælland. Et kurophold her giver jer mulighed for at nyde udsigten fra et af de hyggelige lyse værelser, mens i samtidig nyder hinandens selskab. Det er et af de mest populære spahoteller i Danmark.

 • Romantisk ophold på Hotel Vejlefjord – På dette populære hotel kan i komme på et kæresteophold, hvor i bl.a. vil få adgang til forskellige faciliteter som Thalasso spa og termiske bade. Dertil kan i bestille forskellige spabehandlinger. Et super lækkert ophold med masser af velvære og forkælelse.

 

Nyd det fynske øhav med et spaophold på Fyn

Det er altså ikke kun jyderne og sjællænderne, der kan det der med spa ophold. Det kan fynboerne altså også! Det fantastiske ved at give et spaophold på Fyn er, at der er alletiders mulighed for samtidig at opleve de charmerende bindingsværkshuse, gartnerier, små øer og meget andet, som Fyn er så fin for.

Derudover rummer Fyn også mange fantastiske oplevelser såsom:

 • Egeskov slot

 • Enebær Odde

 • Æbelø

 • Odense (H.C. Andersen)

 • Fåborg

… Hvilket blot er et udsnit af de mange oplevelser, der er mulige at kombinere med et lækkert spaophold på Fyn.

Comwell har blandt andet et helt fantastisk spaophold, som er beliggende ned til Lillebælt. Altså er der også fuld knald på frisk havluft og skønne udsigter. Mere afslappende og lækkert bliver det ikke. Alternativt er der også Comwell Kellers Park, lige over på den anden side af broen.

 

Smut over sundet for billige spaophold i Sverige

Drømmer du om at komme lidt væk? Men er muligheden for den helt store udlandstur der ikke? Så er det heldigvis muligt at smutte en tur over sundet! Svenskerne kan nemlig også det der med spa- og wellness ophold.

Ystad Saltsjöbad er blandt andet et af de helt populære spahoteller i Sverige, som mange danskere benytter sig af, når de trænger til at komme lidt væk fra det danske fastland. Naturligvis er der også flere andre lækre spa- og wellnessophold i Sverige – både billige spaophold samt luksus spaophold, som giver dig lyst til at opleve mere af det svenske land.

Vil du gerne finde et godt spaophold deal i Sverige, er det bare at holde øje her på siden, da det af og til er på tilbud (særligt i lavsæson).

 

Elsker du mad? Så overvej et gourmetophold

Et gourmetophold er en type ferie eller rejse, der typisk fokuserer på at opleve og nyde gourmetmad og drikkevarer af høj kvalitet. Det kan inkludere ophold på hoteller eller feriesteder, der har anerkendte gourmetrestauranter, eller det kan inkludere besøg på forskellige restauranter og vingårde i området.

Gourmetophold kan også omfatte madlavningskurser, vinsmagning, besøg på lokale fødevaremarkeder og andre gastronomiske oplevelser. Generelt er formålet med et gourmetophold at nyde og lære om forskellige typer af høj kvalitet af mad og drikke og at fordybe sig i kulturen og traditionerne omkring dem.

Du kan sagtens tage på et kombineret spa- og gourmetophold. Forestil dig det hyggelige værelse med spabad og/eller udendørs jacuzzi som i kan benytte i løbet af dagen. Dertil en spaafdeling med opvarmede pools, sauna og spa i rolige omgivelser. Om morgenen får i en lækker morgenbuffet, og til frokost og/eller aftensmad, står den på en 3-6 retters gourmetmenu. En intet mindre end fantastisk oplevelse for alle madentusiaster og livsnydere.

I kan gøre ovenstående både som et weekendophold såvel som en uges ferie på et af de mange forskellige hoteller, som tilbyder gourmetophold.

 

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er ren forkælelse for dig, der har brug for at slappe af. For på sådan et ophold er der fuld fokus på spa og wellness. Udover at blive indlogeret på et spahotel, hvor du skal overnatte, får du mulighed for at besøge indendørs og udendørs spabade (hvis der også er udendørs) samt wellnessbehandlinger. Behandlinger er dog ofte noget, der skal tilkøbes, da de fleste spa ophold kommer med adgang til spaområde som standard. Giv det evt. som en lille ekstra oplevelsesgave til hende du er sammen med.

Afhængigt af hvor du har valgt at komme på spaophold, vil du kunne vælge mellem forskellige saunaer, vildmarksbade, en stor pool med varmt vand, saltbade, kolde bade og meget andet, som er godt for krop og sjæl.

Ideen med at tage på et spa- og wellnessophold er at få slappet helt af og komme til hægterne igen. Særligt en hel weekend på et spahotel kan være godt, hvis du generelt er meget på farten og ikke er så god til at slappe af.

Med andre ord: trænger du eller en anden til selvforkælelse, er det et spaophold du skal booke.

 

Er det dyrt at tage på spaophold?

Spaophold er som regel en dyrere gave at give, da det ofte indeholder overnatning og et eller flere måltider. Det kan derfor ikke gøres for få hundrede kroner. Til gengæld får man også rigtig meget for pengene og er fuldstændigt ladet op efter sådan en afslappende omgang.

Vil du gerne finde et billigt spaophold, kan du nogle steder blot booke adgang til spaområdet. Det er dog lidt hyggeligere og mere afslappende at vide, at man har mulighed for at koble fuldstændigt fra på et hotelværelse med en fantastisk udsigt, og i en hyggelig restaurant med god mad.

Ellers kan du også holde et skarpt øje med tilbud på spaophold, som nogle gange er mulige at få fingrene i. For du kan være heldig at få fingrene i et ophold til en pris, der næsten er for god til at være sand. Det gælder især i ydersæsonerne, hvor folk er kommet i gang på arbejde igen, eller bare ikke har det samme behov, fordi efteråret og kulden nærmer sig.

Så absolut billigt kan det ikke gøres – men det behøver ikke være meget dyrt at give et spaophold som en gave til en, du holder af. Det er bare at kigge lidt godt efter priser og alternative løsninger.

 

Populære wellness behandlinger du kan få på spa- og wellnessophold

Et godt spaophold er mere end idylliske omgivelser, boblebad og en dejlig middag om aftenen. Mens de alle er fantastiske, så er der ikke noget der slår de mange dejlige behandlinger du kan få. Her er nogle af de forskellige behandlinger du kan bestille på de fleste spahoteller:

 • Massage – Massager er en af de absolut mest populær spabehandlinger. Ofte kan du vælge mellem flere forskellige typer. Her i blandt sportsmassage, hot stone massage og aromaterapi massage.

 • Andre skønne wellnessbehandlinger – Der findes masser af skønne oplevelser indenfor wellnessbehandlinger. Kropsterapi, hammam og sauna, er alle behandlinger som gør noget godt for både krop og sjæl.

 • Skønhedsbehandlinger – Nogle populære skønhedsbehandlinger er bl.a. ansigtsbehandling, manicure og pedicure. En af disse vil uden tvivl sætte prikken over i’et på dit kurophold, og få dit til at føle dig helt fantastisk til mode.

 

Oplev forskellige spafaciliteter

Der er masser af lækre faciliteter at nyde godt af på den mange hoteller. Du kan bl.a. opleve følgende spafaciliteter:

 • Thalasso spa: En type spa, der bruger mineralholdigt havvand og alger til at lindre og helbrede kroppen og sindet.

 • Indendørs pool: De fleste spahoteller har indendørs pool til rådighed hele året rundt.

 • Udendørs pool: Ligeledes har de fleste hoteller også udendørs pool til rådighed, dog ikke altid hele året rundt.

 • Termiske bade: Et sæt af varme bade, der kan have forskellige temperaturer og formål, såsom at lindre smerter og muskelspændinger eller at forbedre hudens sundhed.

 • Dampbad: Et hvert wellnesscenter har et dampbad. Et dampbad er et rum fyldt med damp, der typisk er opvarmet ved hjælp af en saunaovn, og som kan have forskellige sundhedsmæssige fordele, såsom at rense huden og åbne luftvejene.

 • Fitnesscenter: Langt de fleste hoteller har også et fitnesscenter du kan benytte dig af under dit ophold.

 • Sauna: Ligeledes har de fleste hoteller også saunaer. At gå i sauna har adskillige fordele, såsom f.eks. at øge blodcirkulationen og forbedre immunforsvaret.

Ikke alle ovenstående spafaciliteter vil være at finde i enhver spaafdeling på de forskellige ophold. Har du særlige krav til nogle bestemte faciliteter, kan du med fordel tjekke hotellets hjemmeside, hvor du kan læse alt om hvad de har i deres spaafdeling eller spaområde.

 

Spændende aktiviteter i kan lave på et spaophold

Det er ikke alle der kan ligge stille ved poolen hele dagen, eller ligge i et boblebad og slappe af. Nogle mennesker har også brug for at lave nogle spændende aktiviteter, hvilket dog også kan være en måde at koble af og afstresse på.

Heldigvis er der på mange spahoteller adskillige aktiviteter du kan deltage i. Afhængig af hvilket spa resort eller hotel du vælger, kan du deltage i en eller flere af følgende aktiviteter:

 • Vandaktiviteter: De fleste spa- og wellnesscentre har pools, både indendørs og udendørs, samt varme kilder, boblebade og andre former for vandaktiviteter.

 • Fitness og motion: Mange ophold med spa tilbyder også fitness- og motionstræning såsom yoga, pilates og andre former for træning og aktiviteter.

 • Meditation og afslapning: Der er ofte områder til afslapning og meditation, hvor i som gæster kan slappe af og meditere.

 • Spisning og ernæring: Mange spahoteller har egne restauranter eller samarbejder med lokale restauranter, der tilbyder sund og lækker mad. Derudover kan der være mulighed for at deltage i ernæringsprogrammer og madlavningskurser.

 • Naturoplevelser: Nogle hoteller er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor der er mulighed for vandreture, cykling eller andre former for friluftsliv. Det kunne være noget som simpelt som at gå en tur i den skønne natur.

Generelt set, er formålet med et spaophold at give gæsterne en afslappende og forfriskende oplevelse, der hjælper med at forbedre både deres fysiske og mentale sundhed og velvære. Det kan ovenstående aktiviteter hjælpe med.

 

Giv et spaophold gavekort og indløs det, når kalenderen har tid

Et spaophold gavekort er en rigtig god mulighed for at booke tid i kalenderen til afslapning, når det passer bedst ind. For det er meget satset at give en gave, der på forhånd er booket, hvis ikke du ved, hvordan kalenderen eller overskuddet har det.

Netop gavekort til spaophold er muligt at købe gennem vores side. Her vælger du blot det ophold, som du finder mest tillokkende. Efterfølgende får du tilsendt gavekortet på mail (medmindre du vælger en anden løsning), hvori der står en bookingkode.

Det er så nemt, som det overhovedet kan være. Både for dig som giver og for modtageren, da der er fri mulighed for at tilpasse det kalenderen.

Et spaophold er den perfekte årsdagsgave og bryllupsgave. Så er det en kæreste eller en kone, som du gerne vil overraske med romantisk oplevelse, er det naturligvis også muligt at booke ind med det samme – så du er sikker på, at I kommer afsted. Husk at du kan booke alt fra enkeltdage, til weekendophold, til flere uger.

 

Find det bedste spaophold tilbud hos os

Spaophold er skønne, men de bliver bare lidt bedre, når de også er på tilbud. Den mulighed har du her på siden, da vi har samlet et væld af forskellige muligheder for at komme på et ophold med spa. Deriblandt vil der altid være et spaophold, to eller flere, som kører et attraktivt tilbud.

Derudover kan det også være, at selve gavekortet er til normalpris, men at der er ekstra gode priser på behandlinger. Om ikke andet må du i hvert fald ikke snyde dig selv eller en, du holder af, for et af disse dejlige ophold. For det kan bare noget helt særligt!

Gå gerne vores forskellige ideer til ophold igennem og se, om ikke du kan finde et, der passer perfekt i forhold til beliggenhed og pris. Selv de bedste spa ophold, kommer i ny og næ på tilbud.

 

Oplevelsesgaver er de bedste gaver at give

Det er i hvert fald næsten sandt! For oplevelsesgaven skal naturligvis også passe til modtageren. Men med en oplevelsesgave som et spaophold i Danmark, er der nærmest garanti for, at det bliver den bedste gave, modtageren længe har fået.

For er der noget, vi generelt er dårlige til, så er det at forkæle os selv eller at give os selv tid til bare at koble fuldstændigt fra i weekenden. Og det er som om, det bare er lidt nemmere at gøre, når andre lige skubber lidt på og giver et gavekort til et hvilket som helst spaophold i Nordjylland, på Fyn eller Sjælland.

Giv gerne dit valgte spaophold på Sjælland, Fyn eller Jylland sammen med en lækker gavekurv med wellnessprodukter. For så kan der varmes op derhjemme, inden gavekortet indløses. Så er der også mulighed for lige at komme lidt wellness og luksus ind i en ellers travl og måske lidt kedelig hverdag.

Et oplevelsesgavekort til spa og wellness, er den perfekte gave til hende der har alt – stort set uanset hvilket spahotel du vælger.

 

Lad dig inspirere til de bedste spaophold her på Genialegaver.dk

Vi elsker gaver! Det hersker der ingen tvivl om. Både dem, som er ment til at give til andre og dem, som kan gives til sig selv. Et spa og wellness ophold kan begge dele – og hvorfor ikke også købe et spaophold til dig selv, hvis du også skal have et til en veninde eller et familiemedlem? Vi synes i hvert fald ikke, at du skal snyde dig selv for en omgang spa og luksus. Det er alle forundt!

Vi sælger desværre ikke selv opholdsgaver, men har fundet frem til de bedste udbydere på området, som alle er pålidelige og klar til at give dig eller en anden den absolut bedste oplevelse.

Klikker du dig videre til en eller flere af vores udvalgte spa- og wellness ophold, bliver du præsenteret for en længere beskrivelse af det enkelte ophold. Her vil der blandt andet fremgå, hvad der er inkluderet i gavekortet og eventuelt, hvad der er mulighed for at tilkøbe inden eller efter ankomst.

Er du i tvivl, kan du altid ringe direkte til udbyderen eller til hotellet, der tilbyder spaopholdet. Så vil de gøre deres bedste for, at oplevelsen omkring opholdet allerede inden indløsning bliver rigtig godt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om spaophold

Vi har samlet de bedste spa- og wellness ophold i Danmark her på siden. De er naturligvis til yderst fordelagtige priser, og blandt dem finder du også mange gode deals.

Nogle af de bedste spahoteller i Danmark er:

 • Marienlyst Strandhotel
 • Kurhotel Skodsborg
 • Himmerland
 • Kurbad Limfjorden
 • Tambohus Kro & Badehotel
   

Du finder gode deals på ovenstående samt mange andre skønne ophold i Danmark her i vores guide.

Du kan få et godt spa- og wellness ophold med overnatning fra ca. 1400 kr. for 2 personer og opefter. Prisen afhænger af mange faktorer. Bl.a. hotellet, opholdets længde, mad, faciliteter og sæson på året.

Denne artikel er anmeldt af Isa Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne