Spaophold - Guide til årets bedste spaophold for 2

Spaophold 2023 – Guide: Årets bedste spaophold for 2

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Drømmer du om at komme på et lækkert og afslappende spaophold? Eller vil du gerne glæde en, du holder af, med et ophold på et spahotel? Wellness er og bliver en af de bedste gaver – og bedste oplevelser for 2 generelt. For det er den ultimative forkælelse – uanset om det drejer sig om et spaophold på bare en enkelt nat eller et hel forlænget weekendophold for 2.

Men, er du ikke helt sikker på, hvilke spaophold i Danmark det er muligt at komme på? I så fald har vi i hvert fald fundet frem til samtlige mulige spahoteller i Danmark, helt fra Jylland og over til Sjælland. Der er mange forskellige at vælge imellem, i både forskellige prisklasser og i forskellig grad af luksus.

Vi håber, du finder et lækkert spa- eller wellnessophold, som du kan give i gave til kæresten, eller en anden, der har fortjent det.

De bedste spaophold 2023

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Romantisk spaophold i HimmerLand for 2

Et romantisk spaophold i Himmerland er en af de mest romantiske gaver du kan give. Udover overnatning og adgange til Himmerland Spa, får i også både 3 retters menu i restauranten, en stor morgenbuffet samt 2 selvbehandlingspakker til brug i spaen.
Farsø, Nordjylland, Danmark

Rasul spaophold i Himmerland for 2

Rasul spaophold hos HimmerLand giver jer en overnatning i et smukt dobbeltværelse samt adgang til Himmerland Spa. Dertil får i en Rasul behandling for 2 personer, samt en 3 retters menu.
Farsø, Nordjylland, Danmark

Luksus spaophold i HimmerLand for 2

Tag på et luksus spaophold i Himmerland med en du holder af. Her bliver i bl.a. forkælet med Salve-in-Terra behandling for 2 personer, en 3 retters menu i restauranten, samt fri adgang til Himmerland Spa.
Farsø, Nordjylland, Danmark

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Hørnum, Slesvig-Holstein, Tyskland

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Hurup Thy, Midtjylland

Home Spa Getaway på Langhoff & Juul Boutique Hotel for 2

Tag på et afslappende Home Spa ophold Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft. Ebeltoft er en fantastisk hyggelige by, og og så har i udsigt over Mols Bjerge, hvor i også kan gå en lang tur og nyde naturen.
Ebeltoft, Midtjylland

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Et spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur for 2 i København, indebærer bl.a. overnatning på et Spa Executive værelse, 2 timers adgang til Ni’mat Spa med valgfrie spa ritualer, Eksklusive Pañpuri produkter og meget mere. Et fantastisk spaophold som giver et afbræk fra hverdagen på bedste vis.
København, Hovedstaden

Spaophold på Hotel Thinggaard for 2

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.
Hurup Thy, Midtjylland

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Thyholm, Midtjylland

Velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro

Et velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro er den perfekte oplevelsesgave, til parret som trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser. Opholdet indebærer bl.a. 4-retters middag, adgang til spaområde, overnatning på dobbeltværelse med egen balkon og meget mere.
Farsø, Nordjylland

Forkælelsesophold hos DGI Huset Herning for 2

Dette forkælelsesophold hos DGI Huset i Herning for 2, er den perfekte oplevelsesgave til din partner! I skal overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får samtidig adgang til vandkulturhuset og wellness samt fitness. Dertil er der også morgenbuffet samt en times par massage med i købet.
Herning, Midtjylland

Spaophold på Fjordgaarden for 2

Et spaophold på Fjordgaarden byder udover en overnatning også på adgang til kurbad, stor morgenbuffet, 2 retters menu i restauranten og gratis lånecykler. En spaoplevelse som uden tvivl får jer ned i gear og ladet jeres batterier op.
Ringkøbing, Midtjylland

Wellnessophold hos DGI Huset Herning for 2

Tag en eller flere overnatninger på et dobbeltværelse i DGI Huset Herning. Udover overnatning får i også adgang til både wellness og aktiviteter, samt lækker morgenmad.
Herning, Midtjylland

Oplev Danmark med et spaophold for 2

Et spaophold for 2 er ikke kun en god måde at komme hinanden mere ved og få slappet af. Det er også en god måde at se andre dele af Danmark på, og er desuden en super god oplevelsesgave til ham/hende du holder af. Se bare på mulighederne for et spaophold i Jylland, hvor du kan komme til at opleve alt lige fra smukke Vejle Fjord til Thy og Læsø ud for Frederikshavn.

Et ophold på et spahotel kan sagtens kobles sammen med gode oplevelser rundt om i Danmark, så I får set det, som man ellers ikke lige ville få taget sig sammen til, når tid er. Det kan være sightseeing, en vinsmagning, eller hvad i ellers måtte være til. Der findes fantastisk mange spa- og wellness ophold i Jylland, samt spaophold på Sjælland, som ligger lige ud til naturskønne oplevelser, charmerende fyrtårne og meget andet, som er nemt at tage for givet.

Så er du klar på et dansk eventyr? Så se gerne nærmere på mulighederne for spa- og wellness ophold i Danmark blandt vores liste! Den er spækket med forkælelses opleveser i Jylland, på Sjælland, Fyn og i Sverige.

 

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er ren forkælelse for dig, der har brug for at slappe af. For på sådan et ophold er der fuld fokus på spa og wellness. Udover at blive indlogeret på et spahotel, hvor du skal overnatte, får du mulighed for at besøge indendørs og udendørs spabade (hvis der også er udendørs) samt wellnessbehandlinger. Behandlinger er dog ofte noget, der skal tilkøbes, da de fleste spa- og wellness ophold kommer med adgang til spaområde som standard. Giv det evt. som en lille ekstra oplevelsesgave til hende du er sammen med.

Afhængigt af hvor du har valgt at komme på spaophold, vil du kunne vælge mellem forskellige saunaer, vildmarksbade, en stor pool med varmt vand, saltbade, kolde bade og meget andet, som er godt for krop og sjæl.

Ideen med at tage på et spa- og wellness ophold er at få slappet helt af og komme til hægterne igen. Særligt en hel weekend på et spahotel kan være godt, hvis du generelt er meget på farten og ikke er så god til at slappe af.

Med andre ord: trænger du eller en anden til selvforkælelse, er det et spaophold du skal booke.

 

Er det dyrt at tage på spaophold?

Spaophold er som regel en dyrere gave at give, da det ofte indeholder overnatning og et eller flere måltider. Det kan derfor ikke gøres for få hundrede kroner. Til gengæld får man også rigtig meget for pengene og er fuldstændigt ladet op efter sådan en afslappende omgang.

Vil du gerne gøre spaopholdet lidt billigere, kan du nogle steder blot booke adgang til spaområdet. Det er dog lidt hyggeligere og mere afslappende at vide, at man har mulighed for at koble fuldstændigt fra på et hotelværelse og i en hyggelig restaurant.

Ellers kan du også holde et skarpt øje med tilbud på spaophold, som nogle gange er mulige at få fingrene i. For du kan være heldig at få fingrene i et ophold til en pris, der næsten er for god til at være sand. Det gælder især i ydersæsonerne, hvor folk er kommet i gang på arbejde igen, eller bare ikke har det samme behov, fordi efteråret og kulden nærmer sig.

Så absolut billigt kan det ikke gøres – men det behøver ikke være meget dyrt at give et spaophold som en gave til en, du holder af. Det er bare at kigge lidt godt efter priser og alternative løsninger.

 

Nyd det fynske øhav med et spaophold på Fyn

Det er altså ikke kun jyderne og sjællænderne, der kan det der med spaophold. Det kan fynboerne altså også! Det fantastiske ved at give et spaophold på Fyn er, at der er alletiders mulighed for samtidig at opleve de charmerende bindingsværkshuse, gartnerier, små øer og meget andet, som Fyn er så fin for.

Derudover rummer Fyn også mange fantastiske oplevelser såsom:

  • Egeskov slot
  • Enebær Odde
  • Æbelø
  • Odense (H.C. Andersen)
  • Fåborg

… Hvilket blot er et udsnit af de mange oplevelser, der er mulige at kombinere med et lækkert spaophold på Fyn.

Comwell har blandt andet et helt fantastisk spaophold, som er beliggende ned til Lillebælt. Altså er der også fuld knald på frisk havluft og skønne udsigter. Mere afslappende og lækkert bliver det ikke.

 

Smut over sundet for billige spaophold i Sverige

Drømmer du om at komme lidt væk? Men er muligheden for den helt store udlandstur der ikke? Så er det heldigvis muligt at smutte en tur over sundet! Svenskerne kan nemlig også det der med spa- og wellness ophold.

Ystad Saltsjöbad er blandt andet et af de helt populære spahoteller i Sverige, som mange danskere benytter sig af, når de trænger til at komme lidt væk fra det danske fastland. Naturligvis er der også flere andre lækre spa- og wellness ophold i Sverige – både billige spaophold samt luksus spaophold, som giver dig lyst til at opleve mere af Sverige.

Vil du gerne finde et godt spaophold deal i Sverige, er det bare at holde øje her på siden, da det af og til er på tilbud (særligt i lavsæson).

 

Giv et spaophold gavekort og indløs det, når kalenderen har tid

Et spaophold gavekort er en rigtig god mulighed for at booke tid i kalenderen til afslapning, når det passer bedst ind. For det er meget satset at give en gave, der på forhånd er booket, hvis ikke du ved, hvordan kalenderen eller overskuddet har det.

Netop gavekort til spaophold er muligt at købe gennem vores side. Her vælger du blot det ophold, som du finder mest tillokkende. Efterfølgende får du tilsendt gavekortet på mail (medmindre du vælger en anden løsning), hvori der står en bookingkode.

Det er så nemt, som det overhovedet kan være. Både for dig som giver og for modtageren, da der er fri mulighed for at tilpasse det kalenderen.

Et spaophold er den perfekte årsdagsgave og bryllupsgave. Så er det en kæreste eller en kone, som du gerne vil overraske med romantisk oplevelse, er det naturligvis også muligt at booke ind med det samme – så du er sikker på, at I kommer afsted.

 

Find det bedste spaophold tilbud hos os

Spaophold er skønne, men de bliver bare lidt bedre, når de også er på tilbud. Den mulighed har du her på siden, da vi har samlet et væld af forskellige muligheder for at komme på spa- og wellness ophold. Deriblandt vil der altid være et spaophold, to eller flere, som kører et attraktivt tilbud.

Derudover kan det også være, at selve gavekortet er til normalpris, men at der er ekstra gode priser på behandlinger. Om ikke andet må du i hvert fald ikke snyde dig selv eller en, du holder af, for et lækkert ophold. For det kan bare noget helt særligt!

Gå gerne vores forskellige ideer til ophold igennem og se, om ikke du kan finde et, der passer perfekt i forhold til beliggenhed og pris.

 

Oplevelsesgaver er de bedste gaver at give

Det er i hvert fald næsten sandt! For oplevelsesgaven skal naturligvis også passe til modtageren. Men med en oplevelsesgave som et spaophold i Danmark, er der nærmest garanti for, at det bliver den bedste gave, modtageren længe har fået.

For er der noget, vi generelt er dårlige til, så er det at forkæle os selv eller at give os selv tid til bare at koble fuldstændigt fra i weekenden. Og det er som om, det bare er lidt nemmere at gøre, når andre lige skubber lidt på og giver et gavekort til et hvilket som helst spaophold i Nordjylland, på Fyn eller Sjælland.

Giv gerne dit valgte spaophold på Sjælland, Fyn eller Jylland sammen med en lækker gavekurv med wellnessprodukter. For så kan der varmes op derhjemme, inden gavekortet indløses. Så er der også mulighed for lige at komme lidt wellness og luksus ind i en ellers travl og måske lidt kedelig hverdag.

Et oplevelsesgavekort til spa og wellness, er den perfekte gave til hende der har alt.

 

Lad dig inspirere til de bedste spaophold hos os

Vi elsker gaver! Det hersker der ingen tvivl om. Både dem, som er ment til at give til andre og dem, som kan gives til sig selv. Et spa og wellness ophold kan begge dele – og hvorfor ikke også købe et spaophold til dig selv, hvis du også skal have et til en veninde eller et familiemedlem? Vi synes i hvert fald ikke, at du skal snyde dig selv for en omgang spa og luksus. Det er alle forundt!

Vi sælger desværre ikke selv opholdsgaver, men har fundet frem til de bedste udbydere på området, som alle er pålidelige og klar til at give dig eller en anden den absolut bedste oplevelse.

Klikker du dig videre til en eller flere af vores udvalgte spa- og wellness ophold, bliver du præsenteret for en længere beskrivelse af det enkelte ophold. Her vil der blandt andet fremgå, hvad der er inkluderet i gavekortet og eventuelt, hvad der er mulighed for at tilkøbe inden eller efter ankomst.

Er du i tvivl, kan du altid ringe direkte til udbyderen eller til hotellet, der tilbyder spaopholdet. Så vil de gøre deres bedste for, at oplevelsen omkring opholdet allerede inden indløsning bliver rigtig godt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de bedste spa- og wellness ophold i Danmark her på siden. De er naturligvis til yderst fordelagtige priser, og blandt dem finder du også mange gode deals.

Nogle af de bedste spahoteller i Danmark er:

  • Marienlyst Strandhotel
  • Kurhotel Skodsborg
  • Himmerland
  • Kurbad Limfjorden
  • Tambohus Kro & Badehotel

Du finder gode deals på ovenstående samt mange andre skønne ophold i Danmark her i vores guide. Få yderligere 10% rabat på dit første ophold her.

Du kan få et godt spa- og wellness ophold med overnatning fra ca. 1400 kr. for 2 personer og opefter. Prisen afhænger af mange faktorer. Bl.a. hotellet, opholdets længde, mad, faciliteter og sæson på året.

Denne artikel er anmeldt af Isa Jensen (5/5)
5/5