Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Spaophold - Guide til årets bedste spaophold for 2

Spaophold 2021 – Guide: Årets bedste spaophold for 2

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Drømmer du om at komme på et lækkert og afslappende spaophold? Eller vil du gerne glæde en, du holder af, med et ophold på et spahotel? Wellness er og bliver en af de bedste gaver – og bedste oplevelser for 2 generelt. For det er den ultimative forkælelse – uanset om det drejer sig om et spaophold på bare en enkelt nat eller en hel forlænget weekend.

Men, er du ikke helt sikker på, hvilke spaophold i Danmark det er muligt at komme på? I så fald har vi i hvert fald fundet frem til samtlige mulige spahoteller i Danmark, helt fra Jylland og over til Sjælland. Der er mange forskellige at vælge imellem, i både forskellige prisklasser og i forskellig grad af luksus.

Vi håber, du finder et lækkert spa- eller wellness ophold, som du kan give i gave til kæresten, eller en anden, der har fortjent det.

De bedste spaophold 2021​

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.

Fra: 11.250,00 DKK

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Inviter din bedre halvdel på en hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg på Sjælland. I får fri adgang til spa- og fitnesscenter, morgenmad, Nordic afternoon tea og en valgfri aftenret hver.

Fra: 2.099,00 DKK

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

Luksus spaophold på HimmerLand

Tag på et luksus spaophold på HimmerLand i Nordjylland, et af Danmarks bedste spa- & golfresorts. I får en overnatning i et værelse med god udsigt, 9 serveringer i HimmerRiget, morgenbuffet, entre til spa, spabehandling for 2 personer inkl. en gave samt meget mere.

Fra: 4.620,00 DKK

Luksus spaophold på THE THIEF

Tag til Oslo på spaophold hos THE THIEF, hvor i vil opleve wellnessoplevelse i luksusstil. I får en overnatning på et deluxe værelse, 50 minutters massage, adgang til spa og gym, samt morgenmad.

Fra: 4.450,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.

Fra: 2.596,00 DKK

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.

Fra: 4.295,00 DKK

Spaophold på Alter Meierhof 5-stjernet luksushotel

Inviter kæresten, manden eller konen på et lækkert spaophold i Tyskland, på  det 5 stjernet hotel Alter Meierhof. I får bl.a. gourmet morgenbuffet, 3-retters menu, fri adgang til hotellets thermal spa, 1 x lagune spabad eller en en papaya-peeling i det orientalske Rasul-dampbad for 2 personer m.m.

Fra: 2.989,00 DKK

Spaophold på Fjordgaarden

Tag på et skønt spaophold p Fjordgaarden i Ringkøbing. Oplevelsen indebærer 2-retters menu, fri adgang til kurbad, stor morgenbuffet, gratis lånecykler og meget mere.

Fra: 2.458,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.

Fra: 1.400,00 DKK

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.

Fra: 2.340,00 DKK

Spaophold på Hotel Thinggaard

Et spaophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland byder på en lækker spaoplevelse. I får 3-retters menu, morgenbuffet og fri adgang til Sydthy Kurbad for to personer.

Fra: 2.196,00 DKK

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Tag på den ultimative Spa-oplevelse med din eneste ene, på Kurhotel Skodsborg Spa. I får 3-retters middag, morgenbuffet, fri adgang til Spa- & Fitnesscenter og meget mere.

Fra: 2.400,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

Tid for 2 på Alter Meierhof

Tag på en fantastisk spaophold til Tyskland på Alter Meierhog, med personen du holder aller mest af. I får to overnatninger i stilfuldt “Meierhof” dobbeltværelse, en flaske mousserende vin, fri adgang til hotellers thermal spa, 4-retters candlelight dinner, 1 x hamam ceremoni for 2 på en time, samt en overraskelse og meget mere.

Fra: 6.950,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.

Fra: 1.998,00 DKK

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel, er en fantastisk afslappende oplevelse med din partner. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse, får 3-retters middag i Restaurant Marienlyst, adgang til morgenspa og saunagus på afrejsedagen, fri adgang til Casino og bliver ellers bare vartet op.

Fra: 3.295,00 DKK

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

En overnatining i et luksuriøst glampingtelt for 2 personer, hos Thorséng Nature Resort i Svendborg på Fyn. Oplevelsen inkluderer all-inclusive 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt privat strand og meget mere.

Fra: 5.490,00 DKK

Romantisk Spaophold på HimmerLand

HimmerLand golf og spa resort, er et prisvindende resort som båder har hotel, spa,  bowlingbane, badeland og meget mere. Derudover er de anerkendt for deres golfanlæg, hvor de også har afholdt den international golf turnering ”Made In Denmark” flere gange. Opholdet inkluderer: Overnatning i dobbeltværelse, Nordic Spa entré, 3 retter middag, m.m.

Fra: 2.390,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Oplev Danmark med et spaophold for 2

Et spaophold for 2 er ikke kun en god måde at komme hinanden mere ved og få slappet af. Det er også en god måde at se andre dele af Danmark på, og er desuden en super god oplevelsesgave til ham/hende du holder af. Se bare på mulighederne for et spaophold i Jylland, hvor du kan komme til at opleve alt lige fra smukke Vejle Fjord til Thy og Læsø ud for Frederikshavn.

Et ophold på et spahotel kan sagtens kobles sammen med gode oplevelser rundt om i Danmark, så I får set det, som man ellers ikke lige ville få taget sig sammen til, når tid er. Det kan være sightseeing, en vinsmagning, eller hvad i ellers måtte være til. Der findes fantastisk mange spa- og wellness ophold i Jylland, samt spaophold på Sjælland, som ligger lige ud til naturskønne oplevelser, charmerende fyrtårne og meget andet, som er nemt at tage for givet.

Så er du klar på et dansk eventyr? Så se gerne nærmere på mulighederne for spa- og wellness ophold i Danmark blandt vores liste!

 

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er ren forkælelse for dig, der har brug for at slappe af. For på sådan et ophold er der fuld fokus på spa og wellness. Udover at blive indlogeret på et spahotel, hvor du skal overnatte, får du mulighed for at besøge indendørs og udendørs spabade (hvis der også er udendørs) samt wellnessbehandlinger. Behandlinger er dog ofte noget, der skal tilkøbes, da de fleste spa- og wellness ophold kommer med adgang til spaområde som standard. Giv det evt. som en lille ekstra oplevelsesgave til hende du er sammen med.

Afhængigt af hvor du har valgt at komme på spaophold, vil du kunne vælge mellem forskellige saunaer, vildmarksbade, en stor pool med varmt vand, saltbade, kolde bade og meget andet, som er godt for krop og sjæl.

Ideen med at tage på et spa- og wellness ophold er at få slappet helt af og komme til hægterne igen. Særligt en hel weekend på et spahotel kan være godt, hvis du generelt er meget på farten og ikke er så god til at slappe af.

Med andre ord: trænger du eller en anden til selvforkælelse, er det et spaophold du skal booke.

 

Er det dyrt at tage på spaophold?

Spaophold er som regel en dyrere gave at give, da det ofte indeholder overnatning og et eller flere måltider. Det kan derfor ikke gøres for få hundrede kroner. Til gengæld får man også rigtig meget for pengene og er fuldstændigt ladet op efter sådan en afslappende omgang.

Vil du gerne gøre spaopholdet lidt billigere, kan du nogle steder blot booke adgang til spaområdet. Det er dog lidt hyggeligere og mere afslappende at vide, at man har mulighed for at koble fuldstændigt fra på et hotelværelse og i en hyggelig restaurant.

Ellers kan du også holde et skarpt øje med tilbud på spaophold, som nogle gange er mulige at få fingrene i. For du kan være heldig at få fingrene i et ophold til en pris, der næsten er for god til at være sand. Det gælder især i ydersæsonerne, hvor folk er kommet i gang på arbejde igen, eller bare ikke har det samme behov, fordi efteråret og kulden nærmer sig.

Så absolut billigt kan det ikke gøres – men det behøver ikke være meget dyrt at give et spaophold som en gave til en, du holder af. Det er bare at kigge lidt godt efter priser og alternative løsninger.

 

Nyd det fynske øhav med et spaophold på Fyn

Det er altså ikke kun jyderne og sjællænderne, der kan det der med spaophold. Det kan fynboerne altså også! Det fantastiske ved at give et spaophold på Fyn er, at der er alletiders mulighed for samtidig at opleve de charmerende bindingsværkshuse, gartnerier, små øer og meget andet, som Fyn er så fin for.

Derudover rummer Fyn også mange fantastiske oplevelser såsom:

  • Egeskov slot
  • Enebær Odde
  • Æbelø
  • Odense (H.C. Andersen)
  • Fåborg

… Hvilket blot er et udsnit af de mange oplevelser, der er mulige at kombinere med et lækkert spaophold på Fyn.

Comwell har blandt andet et helt fantastisk spaophold, som er beliggende ned til Lillebælt. Altså er der også fuld knald på frisk havluft og skønne udsigter. Mere afslappende og lækkert bliver det ikke.

 

Smut over sundet for billige spaophold i Sverige

Drømmer du om at komme lidt væk? Men er muligheden for den helt store udlandstur der ikke? Så er det heldigvis muligt at smutte en tur over sundet! Svenskerne kan nemlig også det der med spa- og wellness ophold.

Ystad Saltsjöbad er blandt andet et af de helt populære spahoteller i Sverige, som mange danskere benytter sig af, når de trænger til at komme lidt væk fra det danske fastland. Naturligvis er der også flere andre lækre spa- og wellness ophold i Sverige – både billige spaophold samt luksus spaophold, som giver dig lyst til at opleve mere af Sverige.

Vil du gerne finde et godt spaophold deal i Sverige, er det bare at holde øje her på siden, da det af og til er på tilbud (særligt i lavsæson).

 

Giv et spaophold gavekort og indløs det, når kalenderen har tid

Et spaophold gavekort er en rigtig god mulighed for at booke tid i kalenderen til afslapning, når det passer bedst ind. For det er meget satset at give en gave, der på forhånd er booket, hvis ikke du ved, hvordan kalenderen eller overskuddet har det.

Netop gavekort til spaophold er muligt at købe gennem vores side. Her vælger du blot det ophold, som du finder mest tillokkende. Efterfølgende får du tilsendt gavekortet på mail (medmindre du vælger en anden løsning), hvori der står en bookingkode.

Det er så nemt, som det overhovedet kan være. Både for dig som giver og for modtageren, da der er fri mulighed for at tilpasse det kalenderen.

Er det en kæreste eller en kone, som du gerne vil overraske med romantisk oplevelse, er det naturligvis også muligt at booke ind med det samme – så du er sikker på, at I kommer afsted.

 

Find det bedste spaophold tilbud hos os

Spaophold er skønne, men de bliver bare lidt bedre, når de også er på tilbud. Den mulighed har du her på siden, da vi har samlet et væld af forskellige muligheder for at komme på spa- og wellness ophold. Deriblandt vil der altid være et spaophold, to eller flere, som kører et attraktivt tilbud.

Derudover kan det også være, at selve gavekortet er til normalpris, men at der er ekstra gode priser på behandlinger. Om ikke andet må du i hvert fald ikke snyde dig selv eller en, du holder af, for et lækkert ophold. For det kan bare noget helt særligt!

Gå gerne vores forskellige ideer til ophold igennem og se, om ikke du kan finde et, der passer perfekt i forhold til beliggenhed og pris.

 

Oplevelsesgaver er de bedste gaver at give

Det er i hvert fald næsten sandt! For oplevelsesgaven skal naturligvis også passe til modtageren. Men med en oplevelsesgave som et spaophold i Danmark, er der nærmest garanti for, at det bliver den bedste gave, modtageren længe har fået.

For er der noget, vi generelt er dårlige til, så er det at forkæle os selv eller at give os selv tid til bare at koble fuldstændigt fra i weekenden. Og det er som om, det bare er lidt nemmere at gøre, når andre lige skubber lidt på og giver et gavekort til et hvilket som helst spaophold i Nordjylland, på Fyn eller Sjælland.

Giv gerne dit valgte spaophold på Sjælland, Fyn eller Jylland sammen med en lækker gavekurv med wellnessprodukter. For så kan der varmes op derhjemme, inden gavekortet indløses. Så er der også mulighed for lige at komme lidt wellness og luksus ind i en ellers travl og måske lidt kedelig hverdag.

Et oplevelsesgavekort til spa og wellness, er den perfekte gave til hende der har alt.

 

Lad dig inspirere til de bedste spaophold hos os

Vi elsker gaver! Det hersker der ingen tvivl om. Både dem, som er ment til at give til andre og dem, som kan gives til sig selv. Et spa og wellness ophold kan begge dele – og hvorfor ikke også købe et spaophold til dig selv, hvis du også skal have et til en veninde eller et familiemedlem? Vi synes i hvert fald ikke, at du skal snyde dig selv for en omgang spa og luksus. Det er alle forundt!

Vi sælger desværre ikke selv opholdsgaver, men har fundet frem til de bedste udbydere på området, som alle er pålidelige og klar til at give dig eller en anden den absolut bedste oplevelse.

Klikker du dig videre til en eller flere af vores udvalgte spa- og wellness ophold, bliver du præsenteret for en længere beskrivelse af det enkelte ophold. Her vil der blandt andet fremgå, hvad der er inkluderet i gavekortet og eventuelt, hvad der er mulighed for at tilkøbe inden eller efter ankomst.

Er du i tvivl, kan du altid ringe direkte til udbyderen eller til hotellet, der tilbyder spaopholdet. Så vil de gøre deres bedste for, at oplevelsen omkring opholdet allerede inden indløsning bliver rigtig godt.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de bedste spa- og wellness ophold i Danmark her på siden. De er naturligvis til yderst fordelagtige priser, og blandt dem finder du også mange gode deals.

Nogle af de bedste spahoteller i Danmark er:

  • Marienlyst Strandhotel
  • Kurhotel Skodsborg
  • Himmerland
  • Kurbad Limfjorden
  • Tambohus Kro & Badehotel

Du finder gode deals på ovenstående samt mange andre skønne ophold i Danmark her i vores guide. Få yderligere 10% rabat på dit første ophold her.

Du kan få et godt spa- og wellness ophold med overnatning fra ca. 1400 kr. for 2 personer og opefter. Prisen afhænger af mange faktorer. Bl.a. hotellet, opholdets længde, mad, faciliteter og sæson på året.

Denne artikel er anmeldt af Isa Jensen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.