Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Dimissionsgave - Årets bedste gaveideer til dimission

Dimissionsgave 2024 – Årets bedste gaveideer til dimission

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En dimission er en stor begivenhed, der markerer afslutningen på din uddannelse. Det er et af livets største øjeblikke. Derfor skal det markeres med en særlig ting, som f.eks. en dimissionsgave. Dimissionsgaver er en vigtig måde at vise din støtte til en ven eller et familiemedlem på, når de går over til den næste fase af deres liv. Uanset om du leder efter en gave til en, der har færdiggjort gymnasiet eller universitetet, er der masser af gaveidéer på vores side. Så kig med længere ende på denne side, hvor vi har fundet de bedste dimissionsgaver 2024 , som du kan forære til din dimittend.

Årets bedste dimissionsgaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige kortholdere med gravering

En stilfuld og praktisk kortholder er den perfekte gave til den moderne person. Med mulighed for personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Stilfulde dameure

Elegante dameure, der kombinerer funktionalitet med mode. En sofistikeret gave til den stilbevidste kvinde. Se det flotte udvalg af kvalitetsure fra kendte mærker til spotpriser.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Pokaler og medaljer med gravering

Udmærk præstationer med en pokal eller medalje. Perfekt til sportsbegivenheder, konkurrencer eller som en særlig anerkendelse.
Inkl. gratis gravering

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Uglestatuette med gravering

Bring visdom og elegance ind i dit hjem med denne smukke uglestatuette fra Dahls Gravering. Den detaljerede fremstilling og kunstneriske flair gør denne statuette til en unik dekorativ genstand, der passer ind i ethvert rum.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Bordflag med gravering

Et personligt bordflag er en klassisk og højtidelig gave. Ideel til mærkedage, fødselsdage eller som en elegant og stilfuld gave generelt.
Inkl. gratis gravering

Forgyldt Nordahl Andersen Dagmarkors armbånd forgyldt

Udtryk din tro med stil med dette forgyldte Dagmarkors armbånd. Det delikate design og den tidløse elegance gør det til en meningsfuld og fashionabel accessory, der kan bæres hver dag.
Inkl. gratis gravering

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlig kortholder i læder med indgravering

Denne elegante læderkortholder er både praktisk og stilfuld. Perfekt til at holde styr på dine kort og sedler. Et sofistikeret tilbehør til den moderne person. Og så kan den personliggøres med indgraveret navn!

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Nordahl Andersen Dagmarkors vedhæng forgyldt inkl. kæde

Bær et stykke historie med dette forgyldte Dagmarkors. Dette kors kombinerer dyb symbolik med udsøgt håndværk, en meningsfuld gave, der vil blive værdsat i generationer.
Inkl. gratis gravering

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15
Henter...

Den perfekte dimissionsgave til dimittenden  2024

Ens dimissionsdag er noget ganske specielt. Det er en tid til at fejre alt det, som vedkommende har knoklet for i de sidste par år på skolebænken. I denne forbindelse skal man naturligvis fejre den færdiguddannet med en skøn dimissionsgave.

Når man snakker om at dimittere, er det oftest folk, der er færdig med folkeskolen, gymnasiet eller en anden videregående uddannelse. Det kan f.eks. være en erhvervsuddannelse eller universitetsuddannelse. En dimissionsgave markerer denne vigtige milepæl i en persons liv og gives normalt af familie eller venner. Derfor kræver det, at du finder en gave, der er spot on.

Hvilken type dimissionsgave du kan give afhænger af, hvem dimittenden er, og hvad han/hun har opnået. For eksempel vil en person, der lige har afsluttet folkeskolen, sandsynligvis modtage en anden gave end en person, der lige er blevet færdig med universitetet. Vi har gjort alt forarbejdet for dig med vores gaveside. Så du slipper for at gå rundt og tænke i mange timer over, hvad du skal give til den person, der lige har dimitteret.

 

Dimissionsgave til alle slags anledninger

En dimissionsgave kan gives i flere forskellige anledninger. Om du vælger at give en stor eller lille gave, er sådan set ligegyldigt. Det er tanken, der tæller. Og vedkommende, du giver gaven til, vil påskønne din betænksomhed.

Hvis du leder efter en studentergave til studenten eller studinen, er der masser af muligheder at vælge imellem på denne side. Det kan være en gave, som han/hun kan mindes længe efter, de har færdiggjort deres uddannelse. For et ungt menneske, så er det at blive student noget ganske særligt. Det er trods alt det, som de fleste har stilet efter siden de startede i folkeskolen. Derfor skal denne gave være særlig betydningsfuld. Nogle vælger at forære et flot smykke på denne særlige dag, mens andre vælger en flot buket blomster. Det er to klassiske gaver, der altid er et hit. Hvis du gerne vil finde noget, der er lidt mere unik, kan du gå på opdagelse i vores gavelister.  

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, der har afsluttet sin videregående uddannelse, spekulerer du måske på, hvad du skal give dem i enten bachelorgave eller kandidat gave. Nu venter arbejdslivet om hjørnet, og derfor kan gaven være mere praktisk anlagt end studentergaven. Det kan f.eks.  være et flot ur eller en ny arbejdstaske. Andre foretrækker at give en mere personlig gave, f.eks. et smykke med en særlig betydning. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at det er noget, som den færdiguddannede vil sætte pris på og huske.

 

En dimissionsgave til ham  2024

Spekulerer du på, hvilken eksamensgave du skal købe til ham? Du kan slappe helt af, fordi vi skal nok hjælpe dig godt på vej. Uanset om han er din søn, nevø eller ven, har vi masser af gode gaveideer til dimission. Det skal være en dimissionsgave, der viser, hvor stolt du er af hans præstationer. Nogle bud kan være:

  • Et flot ur
  • En ny parfume
  • En flaske dyr champagne
  • En oplevelsesgave til ham
  • En ny videospilkonsol
  • Nye golfkøller
  • En flot øloplukker fra Georg Jensen
     

Det kan det sommetider være svært at finde en gave til ham. Mænd kan have mere begrænset ønsker. Men med lidt kreativitet kan du godt ende med at finde en god gave! Du ønsker at give ham noget, der er mindeværdigt og vil vare længere end blot et par dage. Til fyren, der elsker at rejse og skal på sabbatår, vil en ny rullekuffert blive meget værdsat. Hvis han flytter ind i en ny lejlighed eller et nyt hus, vil køkkenudstyr også blive værdsat. Uanset hvad hans interesser måtte være, har vi gode ideer til dimissionsgaver til ham.

 

En dimissionsgave til hende  2024

Med piger eller kvinder kan det store udbud af gaver sommetider skabe mere forvirring end svar.  Derfor har vi gjort det mindre uoverskueligt for dig, med vores bud på en god dimissionsgave. Det kan f.eks. være:

Disse er blot nogle gaveidéer, som du kan bruge som udgangspunkt til den perfekte gave. For mange unge piger, såvel som drenge, så venter der enten et sabbatår, en lejlighed eller arbejde efter endt uddannelse. Derfor kan det være oplagt at give noget, der er praktisk i forhold til dette. Medmindre hun er mere interesseret i beauty. Så er et gavekort til enten Magasin, Illum eller en anden butik et godt bud. På den måde kan hun selv vælge sit eget designertøj, sko og tilbehør. Hvis hun er mere til oplevelser, hvad så med et gavekort til en ansigtsbehandling eller neglebehandling? Uanset hvad hendes interesser måtte være, har vi også nogle gode idéer til gaver til hende.

 

En gave til ham eller hende, der skal ud i arbejdslivet

Hvad giver man i dimissionsgave til én, der skal begynde ude i arbejdslivet? Det kan være svært, og ofte ved man ikke, hvad der er passende.

Arbejdslivet kan være meget skræmmende, og særligt for en, der lige er færdiguddannet. Derfor skal du finde en gave, der kan være praktisk for dem, når de skal ud i arbejde. Det kan være en gave, der kan hjælpe dem med at gøre overgangen til denne nye fase af deres liv lidt lettere. Det kan være en lækker computertaske, en ny kuglepen eller et nyt outfit, Uanset hvad du beslutter dig for at give, så sørg for, at det er noget, som modtageren vil kunne bruge og sætte pris på.

Brug eventuel deres uddannelse som inspiration, når du skal finde en gave til færdiguddannet. Hvis de har uddannet sig som tømrer eller elektriker, så kan en flot metalfigur være et godt bud. Den kan de have stående fremme på deres arbejdsbord eller et andet sted i hjemmet for at minde om deres hårde arbejde. Til andre nyudklækket kandidater kan en figur fra Kay Bojesen eller andre skulpturer til hjemmet altid være en god mulighed.

Vi ved, at det kan være svært at finde den helt rigtige gave. Derfor anbefaler vi dig at bruge vores lister over dimissionsgaver som inspiration. Der skal nok gemme sig en gaveidé eller to, som du vil finde helt perfekt.

 

Find din gave hos os

Jagten på den perfekte dimissionsgave kan være lidt af en pine. Så vi forstår din frustration. Det kan være en kamp at finde en gave, der lige er spot on. Det kan kræve, at du tænker mere kreativt, hvis du skal finde en dimissionsgave 9 klasse eller til en, der har færdiggjort sin STX.

Med vores hjemmeside kan du finde en række forskellige bud på gaver, som du kan forære til en, der er dimitteret. Vi har alt, hvad du behøver for at gøre det nemt, lige fra ideer, der er kreative og sjove eller betænksomme og praktiske. Du kan finde en god gave uanset hvilken tid på året vedkommende dimitterer.

Klik rundt her på siden, og lad dig blive inspireret af vores idéer, så du kan finde den bedste gave i sidste ende. God fornøjelse!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om dimissionsgaver

En af de bedste dimissionsgaver du kan give, er en personlig og betydningsfuld gave. Det kan være alt fra en unik skulptur, til en personlig stjernehimmelplakat, til et sæt glas med gravering. Du finder alle 3 samt mange flere, her i den ultimative guide over årets bedste dimissionsgaver 2024 .

Hvad man giver til en dimission, kommer ofte an på din relation til dimittenden. Er du forældre eller partner til dimittenden, giver man ofte en lidt større gave som f.eks. et smykke, et ur eller en god oplevelsesgave. Derudover kan du give personlige gaver, blomster, ting til hjemmet, og evt. ting til at rejse, hvis dimittenden har planlagt en rejse efter endt uddannelse.

Denne artikel er anmeldt af Hanne Løvholm (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne