Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Skulpturer til hjemmet - Unikke skulpturer i bronze & metal

Skulpturer til hjemmet – Unikke skulpturer i bronze & metal

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vil du gerne sige tillykke, tak eller forkæle dig selv med skulpturer til hjemmet? Skulpturer til hjemmet er en god måde at give en personlig gave på, som ikke bare lige forgår eller forsvinder blandt de mange andre nips og ting i hjemmet.

Leder du efter en helt specifik skulptur til hjemmet? Så er der opdagelse og kunst for alle pengene her på siden, hvor vi har samlet de bedste og smukkeste skulpturer. De egner sig godt til både selvforkælelse, studentergave eller måske endda en bryllupsgave.

Årets bedste skulpturer til hjemmet

Metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema

Giv håndlavet metalfigur med bryllups- og kærlighedstema. En anderledes, unik og super personlig gave, som du kan give i bryllupsgave, som gave til din kæreste, kone, mand, eller hvem du ellers mener fortjener end sådan fantastisk kærligheds dekoration til hjemmet.

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Kærlighedsskulpture i bronze lavet i begrænset antal

Giv en flot skulptur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ''Hjerter mødes'', ''Fly me to the moon'', og ''Side by side''. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup. BEMÆRK at mange af figurerne kun bliver lavet i 99 eksemplarer. De er i et begrænset antal, så du får en figur, som ikke mange andre har.

Skulpturer og pyntegenstande til hjemmet

Her finder du et FANTASTISK udvalg af flotte, moderne og anderledes skulpturer og pyntegenstande til hjemmet. Dekorationerne her giver en helt særlig charme til indretningen, og flere af dem er med symbolik. Se det flotte udvalg for dig selv, for det skal ses!

Metalfigurer med sportstema (vælg mellem alle sportsgrene)

Vil du gerne give en unik og personlige gave, til en der elsker at dyrke sport? Så give en af disse fantastiske håndlavede metalfigurer med sportstema. Du kan vælge mellem stort set alle sportsgrene, alt fra fodbold, til  golf, til ridning, til surf og meget mere.

Unikke og elegante dyrefigurer (lavet i begrænset antal)

Giv en enik og elegant dyrefigur, lavet af kendte kunstnere som Palle Mernild. Mange af figurerne er lavet i kun 99 eksemplarer, og flere af dem har også en symbolsk betydning, som f.eks. visdom, styrke m.m.

Metalfigur - Mand smadrer computer med økse

Denne håndlavede metalfigur forestiller en mand der smadrer en computer med en økse. En super sjov og betydningsfuld gave, til ham eller hende der enten gamer, eller arbejder foran en computer. Det kan være til som konfirmationsgave til gameren til gave til den nyudlærte datateknikker eller IT teknolog.

SKARP I PÆREN af Palle Mernild - kun 99 eksemplarer

Skarp i pæren af Palle Mernild er en smuk, elegant og betydningsfuld skulptur. Giv den i gave til en som du mener er skarp i pæren, eller som har noget en milepæl i livet, hvor en eksklusiv gave er på sin plads.

Unikke havefigurer (lavet i begrænset antal)

Vil du give en unik og utrolig eksklusiv gave? Så giv en af disse unikke haveskulpturer lavet i begrænset antal. Figurerne er lavet af kendte kunstnere, og de fleste af dem har også en symbolik. Perfekt til bryllupsgave, jubilæumsgave, eller andre store anledninger. Se hele udvalget via linket.

Everyday Hero figur - Kvinde

Kender du en kvinde som du mener er en helt? Det kan være din mor, moster, kone eller anden vigtig kvinde i dit liv. Vis at du sætter pris på hende, og at de ser hende som en af hverdagens helte.

Everyday Hero figur - Mand

Kender du en mand, som er en af hverdagens helte? Giv ham denne Everyday Hero figur i gave, som en hyldest til at være en af hverdagens helte. Det kan være din far, bror, onkel eller anden mand du mener fortjener den.

Alt i skulpturer til hjemmet

En skulptur er måske ikke lige det, der ligger dig først for, når tankerne falder hen på, hvad du skal finde på at give i gave. Men det er en meget personlig en af slagsen, da den byder en velkommen i hjemmet såvel som minder os om noget i os selv.

Det er derfor også en meget oplagt kobberbryllupsgave, studentergave eller svendegave, da den er med til at fortælle en historie om den, der får skulpturen. Med tiden vil den helt sikkert skabe sin egen historie i hjemmet og være med til at kunne trække et smil på læben eller endda minde en om de gode værdier i livet, hvad man gerne vil, eller hvad man står for.

Bronzefigurer er som regel de mest populære at vælge mellem. Men det er langt fra det eneste materiale, de bliver lavet i. Det er også muligt at finde metalfigurer, figurer i træ eller beton. Det bliver stadigt mere og mere populært at give en skulptur i gave – derfor er der også rigtig mange muligheder at gribe fat om.

Vi har forsøgt at samle så mange forskellige typer af figurer som muligt her på siden, så det bare er at gå på opdagelse. Det skulle gerne lede dig til den perfekte gave – uanset om der er tale om en fin sølvbryllupsgave, svendegilde gave eller jubilæumsgave.

 

Giv boligen en personlig atmosfære med skulpturer til hjemmet

Er du ikke på jagt efter en gave til dig selv? Eller bliver du lidt fristet af også at købe en figur til dig selv i forbindelse med, at du er på udkig efter nogle skulpturer som gaveideer? Det fantastiske ved skulpturer er, at de ikke kun er gode som gaveideer. De passer også rigtig godt ind i indretningen i egen bolig eller have for den sags skyld.

Har du masser af plads? Og måske endda en meget kreativ og kunstnerisk indretning? Så er det perfekt med en skulptur, der kan sætte prikken over i’et på atmosfæren og indretningen. Den kan være med til at fortælle mere om, hvem du er, og hvad du godt kan lide at lave.

Du behøver ikke være kreativt og kunstnerisk anlagt for at have en bronzefigur, træfigur eller anden type af figur stående i dit hjem eller din have. Det er brugskunst, der passer til alle typer af mennesker, netop fordi de bliver lavet til mennesker med forskellige udgangspunkter og historier.

Så mangler der lidt pynt på reolen? Eller i vindueskarmen? Måske du har et orangeri, hvor en skulptur ville passe rigtig godt ind? Det er kun dig egen fantasi, personlige historie og værdier, der er afgørende for, hvad der passer rigtig godt ind i dit hjem.

 

Hvad koster skulpturer til hjemmet?

Har du kig på skulpturer til haven? Skulpturer til gaver? Det er meget forskelligt, hvad skulpturer til hjemmet koster. For først og fremmest er det afgørende for prisen, hvor stor skulpturen er og skal være og ikke mindst, i hvilken materiale den er lavet.

For ønsker du figuren i en bestemt type af træ? Vil du gerne finde en bronze figur? Eller er det helt fint med beton? Det er meget almindeligt for en bronzeskulptur at koste fra 1.000 kroner og opefter, hvis den udelukkende er lavet af bronze. Skulpturer i træ vil typisk være billigere (alt efter design), men her skal du også være opmærksom på, at der er stor forskel på prisen alt efter træsort.

Skulpturer er typisk en dyrere gave at give, fordi der er lagt meget energi i detaljerne, udtrykket og materialerne. De koster derfor gerne omkring 2.000 kroner eller mere alt efter, hvad du ønsker at give. Det kan lige nu og her virke ret dyrt. Men det er det ikke med tanke på, hvor flotte de er – det er gaver, der kan holde hele livet, hvis man passer godt på dem.

Vi har forsøgt at finde og samle figurer i forskellige prisklasser, så du kan finde en skulptur til hjemmet uanset budget og personlige tilhørsforhold til den, der skal modtage gaven.

 

Skulpturer til hjemmet – en perfekt gave til et ungt og færdigudlært menneske

En skulptur virker måske ikke som det mest oplagte at give til et ungt menneske. Men der er meget andet end tøj, parfumer og makeup, der har betydning for en ung kvinde eller mand. Især når et stort kapitel afsluttes for at åbne et nyt. Kender du en, der snart er færdig med sin uddannelse og skal i gang med at komme ind på arbejdsmarkedet, vil det være en oplagt gave med en skulptur.

Det kan være en skulptur til hjemmet, der viser, hvad vedkommende har uddannet sig til og arbejder med til dagligt. Det kan også være en figur, der afspejler de værdier eller fritidsinteresser, der betyder meget for ham eller hende. Rejser hun meget? Kan han godt lide at være ude i naturen? Eller er der et dyr, der har en særligt stor betydning?

Det kan gå i mange forskellige retninger, hvilket også er, hvad der er helt fantastisk ved skulpturer til hjemmet. De passer til rigtig mange forskellige typer af mennesker – unge som gamle og dem midt imellem.

Så har du et studentergilde, du skal til? Et svendegilde? Eller måske bare en fest i anledningen af den færdige uddannelse? Så find endeligt gerne en skulptur, du kan have med i gave sammen med et sødt og kærligt kort.

 

Mors dag? Fars dag? Giv en skulptur til hjemmet i gave

Forældre fortjener det bedste. De fortjener i hvert fald meget, fordi de har givet dig livet og været der for dig, når du har været ked af det, haft teenage frustrationer eller støttet dig igennem uddannelse og meget andet.

Nærmer mors- eller fars dag sig med hastige skridt, er det oplagt at finde en sød skulptur. Det kan være en gave, du giver hver for sig, eller som du slår sammen for at give en sød fælles gave på en dag, hvor det passer helt perfekt at sige et ekstra tak.

Det er svært at finde en gave, der kan sige tak for alt det, de har givet. Det behøver det heller ikke være. For bare det at du dukker op med en gave og har valgt at finde en, der er meget mere personlig end en buket blomster og en æske chokolade viser, hvor meget du holder af dem.

Den behøver hverken være dyr eller stor for at være god nok. Så længe den passer til dem og er et symbol på det, de enten er sammen som par eller er for dig, er det helt perfekt. Mere skal der ikke til.

Lad dig endeligt gerne inspirere af vores liste over skulpturer til hjemmet og se, om ikke der er én eller to af dem, der står mor og far på. Det er så dejligt at overraske ens forældre med noget, de på ingen måder forventer. Er det også sådan, du har det, er det et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i de mange muligheder, der er gennem os og de butikker, vi linker til.

 

Find de smukkeste skulpturer til salg sammen med os

Skulpturer til hjemmet er der mange at vælge mellem. Vil du gerne gøre det nemt og hurtigt, er det perfekt, at du er landet her, da det netop er, hvad du kan bruge os til. For vi har samlet rigtig mange forskellige skulpturer fra mange forskellige webshops. Det betyder, at du her på siden kan få et nærmest fuldkomment overblik over, hvad der er mulighed for at få og finde af alt lige fra tin-, træ- og bronze skulpturer til salg.

Vi elsker gaver. Men vi vil også gerne, at det skal være nemt at finde nogle gaver til den eller dem, man holder af. Det håber vi, at vi kan være medvirkende til og ikke mindst give dig mulighed for.

Vi anbefaler, at du brygger dig en kop kaffe, sætter dig i sofaen og hygger dig en stund med at kigge på flotte og smukke skulpturer til hjemmet. Det er ret hyggeligt at bruge lidt tid på bare at klikke sig igennem gaveideer, der er oplagte at forkæle et særligt menneske med.

Vi opdaterer løbende vores liste i takt med, at butikkerne får nye og flotte skulpturer på hylderne. Du er derfor velkommen tilbage, når en ny anledning såsom svendegaver eller en guldbryllupsgave byder sig.

Det skal være skønt og dejligt at give en gave – og det håber vi at kunne bidrage med.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om skulpturer til hjemmet

Ja – en skulptur til hjemmet er en super god gaveide. Mange skulpturer er håndlavede, unikke og har mange gange en symbolsk betydning. Det gør dem til en både betydningsfuld, anderledes og eksklusiv gave. En skulptur er derfor en fantastisk gaveide – særligt til de ’’som har alt’’ typen, eller til særligt specielle anledninger.

Skulpturer er ofte en eksklusiv gave, og egner sig derfor særlig godt til specielle anledninger som jubilæum, bryllupper og svende/studentergilde. Dog kan de også gives til både fødselsdage og jul, hvis du et år vil give en særlig betydningsfuld gave til en du holder af.

Denne artikel er anmeldt af Kristian Anker (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne