oplevelsesgaver på modtager og sted

Oplevelsesgave til ham
Ham
Oplevelsesgave til hende
Hende
Oplevelsesgave til par
For 2
I Jylland
Oplevelse i København
I København
Egeskov slot på Fyn
På Fyn

ophold

Spaophold
spaophold
Wellnessophold
wellnessophold
Weekendophold
weekendophold
Slotsophold
slotsophold
Glamping
glamping

sjove og anderledes oplevelser

Luftballon tur
Luftballon tur
Helikoptertur
Helikoptertur
vinsmagning
Gin and tonic til ginsmagning
Ginsmagning
Ølsmagning

Populære oplevelsesgaver 2023

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Wonder Woman oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt igennem fantastiske kvinder! Kender du en rigtig Wonder Woman som fortjener en god oplevelse? Det kan være alt fra et spaophold til at springe i faldskærm - oplevelsesgavekortet kan bruges til et væld af forskellige oplevelser. Se dem alle via linket.

Wonder Man Action oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt fantastiske mænd! Med den kan han vælge en valgfri oplevelse hos Go Dream - der er masser af action oplevelser at vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

En overnatining i et luksuriøst glampingtelt for 2 personer, hos Thorséng Nature Resort i Svendborg på Fyn. Oplevelsen inkluderer all-inclusive 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin, samt privat strand og meget mere.
Svendborg, Syddanmark

Glamping hos Marsk Camp

Oplev Danmark på en ny og spændende måde, med en glamping tur hos Marsk Camp i Skærbæk, Sydjylland. Opholdet er når den danske Nationalpark vadehavet, som også er på UNESCO's verdensarvsliste.
Skærbæk, Syddanmark

Glamping hos Thorséng Nature Resort for 2

Tag på et luksuriøst glamping ophold for 2 hos Thorséng Nature Resort på Fyn. Udover det luksuriøse glamping telt får i også morgenmad og aftensmad. Dertil kan der tilkøbes forskellige ting som wellness, yoga morgentræning, adgang til sauna og meget mere.
Svendborg, Fyn

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Glamping hos Holmely

Prøv et glamping ophold hos Holmely i Midtjylland, og oplev naturen på en ny måde! Perfekt for dig som elsker naturen, men stadig ønsker at sove godt og nyde lidt luksus.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Nyd et all inclusive glamping ophold på Lefeldtgaard på Sjælland. I skal sove i et stort 40 m2 luksustelt med plads til hele familien. Teltet er placeret i en 1350 m2 privat have med træer. Dertil er brunch, madboks, kaffe, te, swimmingpool og meget mere med i prisen.
Ringsted, Sjælland

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

En overnatning i Tree Tents for 2 personer, med all inclusive økologisk forplejning. Overnatningen foregår i de Sydfynske Øhav i Svendborg, og rolige og naturskønne omgivelser. En både mindful, smuk og romantisk oplevelse i naturen. Opholdet indkludere morgenmad, frokost, aftensmad og giver adgang til sauna, wellness, varmtvandbassin, privatstrand og meget mere.
Svendborg, Syddanmark

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på 4 timers madkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København eller Århus. Kursets omdrejningspunt er saftige bøffer, sovs og selvfølgelig gode øl. En fed oplevelsesgave til ham eller hende, der vil lære at lave god mad.
Valby - Aarhus C

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

En herlig ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding, som byder på 1,5 timers ølsmagning samt en guidet rundvisning i bryggeriet. Dertil skal i også smage på spiritus fra Troldens eget destilleri.
Kolding, Syddanmark

Ølsmagning hos Braunstein

Hos Braunstein Bryghus i Køge på Sjælland, får du en ølsmagning af høj kvalitet & en fantastisk smagsoplevelse. På den 1½ times ølsmagning skal i smage på 4 gode øl, og får samtidig rundvisning og fortællinger med på vejen.
Køge, Sjælland

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Få det bedste fra 2 verdener, på et ølsmagning og cruise med Odense Aafart. I skal på en 1,5 sejltur i smuk natur, og samtidig smage på 5 forskellige vin. I får samtidg introduktion til de forskellige øl, samt sjove historier med på vejen.
Odense C, Syddanmark

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Hos Mikkeller Baghaven i København, får du en ølsmagning med 5 forskellige luksusøl. Smagningen tager timer, og inkluderer også en rundvisning i Baghaven.
København K, Hovedstaden

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Kom til en spændende og anderledes Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København. Den 2 timers ølsmagning byder på 8 forskellige øl, samt vand, nødder og oliven som snacks. Dertil være i få introduktion og fortællinger om øl samt ølbrygningsprocesser.
København NV, Hovedstaden