Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelsesgaver – Gavekort til oplevelser i Danmark

Oplevelsesgaver 2021 – 75+ fantastiske oplevelser i Danmark

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Her har du den ultimative liste over oplevelsesgaver i Danmark. Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgave tilbud, så vil du med garanti kunne finde dem her på listen. Vi har nemlig samlet en udførlig liste over de absolut bedste oplevelser i Danmark. Du finder alt fra romantiske oplevelser for 2, til sjove familieoplevelser, til spændende adrenalin fyldte oplevelser.

Udover at have oplevelsesgaver i mange forskellige kategorier, er der også oplevelser i hele Danmark. Så om du leder efter oplevelser i København, i Jylland eller på Sjælland, vil du uden tvivl kunne få god inspiration her på listen. Der er gave oplevelser som egner sig godt som både gaveideer til ham, hende, børn og forældre.

Listen over de bedste oplevelsesgaver i Danmark, er ikke kun super god til at få inspiration til gode gaveideer. Den kan også bruges som inspiration til din egen ferie og aktiviteter. Skal i f.eks. holde ferien i Danmark i år, har i her et bredt udvalg af spændende oplevelser i Danmark. Du vil uden tvivl kunne finde en masse spændende aktiviteter som passer til netop dig. Danmark har nemlig et stort udvalg af interessante, anderledes og spændende muligheder, som du måske ikke kendte til. Her i blandt gastronomiske madoplevelser, lækre spa- og hotelophold og eksklusive oplevelser som er once in a lifetime.

Har du f.eks. prøvet at flyve i luftballon? Kørt formel 1 bil på en racerbane? Eller lært at lave den perfekte kaffe på et kaffekursus? Alt det og meget mere har du mulighed for at opleve indenfor Danmarks egne grænser! Fordyb dig i de mange spændende oplevelser Danmark har at byde på. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over oplevelsesgaver

De bedste oplevelsesgaver i Danmark 2021

Luksusophold på slot i Frankrig

Tag på et romantisk slotsophold i Frankrig med din eneste ene. I ankommer fredag og tager afsted søndag. Opholdet byder bl.a. på overnatning i en elegant suite, 4 retter gourmet menu, champagne, luksus, masser af romantik og meget mere.
Fra: 7.470,00 DKK

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.
Fra: 2.990,00 DKK

Ginsmagning & gourmetmiddag på Restaurant Loftet

Kom til ginsmagning og gourmetmiddag på Restaurant Loftet i Esbjerg. Den 3 timers skønne smagsoplevelse indebærer 5 forskellige gin & tonics samt en 3 retters gourmetmenu. Den perfekte oplevelse for dig der sætter pris på god mad og gin!
Fra: 650,00 DKK

Ginsmagning hos Smagførst

Kom til 1 times ginsmagning og guidet tur hos Smagførst i Århus. Oplevelsen byder på 6 forskellig gins og 3 forskellige tonics. Dertil til guidet tur, fortællinger og anekdoter om de forskellige gin.
Fra: 299,00 DKK

Afternoon Tea & ginsmagning hos Mosgaard Whisky

Kom til en anderledes Afternoon Tea og ginsmagning hos Mosgaard Whisky i Oure, Syddanmark. I vil smage 3 prisvindende gins, samt få serveret hjemmebagte kager, sandwiches, boller, te og kaffe.
Fra: 200,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks København

Kom til en spændende kombination af ginsmagning og tapas hos Two Socks i hjertet af København. Oplevelsen byder på en 10 cl ren gin, 3 gin og tonics samt tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil får i fortællinger om de forskellige gins, og vil lære og botanicals og smagsnuancer.
Fra: 425,00 DKK

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Odense

Two Socks Odens byder på Ginsmagning kombineret med tapas i hjertet af Odense. I får 1 ren gin på 10 cl, samt 3 gin & tonics. Dertil en tapas med ost, charcuteri & brød. Dertil vil i lære om botanicals og smagsnuancer, samt få anekdoter om de gin og tonics i smager.
Fra: 425,00 DKK

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.
Fra: 1.795,00 DKK

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Nu kan du komme på virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. I får en smagekassen for 2 personer som sendes til jer med posten. Indeholder bl.a. Bottle Rocket som aperitif + tonic, 5 Njord Gin 5 cl flasker, 2 gode tonics og 2 ginsmageglas,
Fra: 599,00 DKK

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

En ginsmagning hos Copenhagen Distillery i København S, indebærer 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. I skal smage på 5 forskellige produkter. En af Københavns bedste ginsmagninger!
Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Trekantens Bartender i Kolding inviterer på 3 timers ginsmagning, hvor i vil få velkomstdrink, samt smage på 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør. Der vil der være snacks og tapas undervejs samt quiz.
Fra: 400,00 DKK

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Oplev en 2 timers ginsmagning hos Trolden Destilleri i Kolding. I skal smage på hele 6 forskellige gins samt 2 tonics. Dertil får en en god rundtur i destilleriet.
Fra: 199,00 DKK

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom på en anderledes ginsmagning, i form af et Gin & Tonic cruise hos Odense Aafar. I skal sejlige op ad Odense Å, mens i smager på 3 forskellige gin & tonics, og får små, sjove fortællinger på turen.
Fra: 299,00 DKK

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi i Fjerritslev Nordjylland, byder indenfor på ginsmagning og rundvisning. I får en velkomstdrink, og skal dertil smage på både gin, snaps og brændevin. I får samtidig indblik i de forskellige processor samt fortællinger om brænderiet.
Fra: 250,00 DKK

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom indenfor til ginsmagning hos Njord Gin Distellery i Århus. I skal smage på dansk gin i absolut verdensklassen, og samtidig høre historien om Njord Gin. Oplevensen tager 1,5 time, og indebærer velkomstdrink, smagning af 5 gin samt snacks og vand undervejs.
Fra: 399,00 DKK

Ginsmagning hos The Cat and Barrel

Kom til ginsmagning hos The Cat and Barrel i Vejle, og smag på ikke mindre end 6 forskellige gin, samt 3-4 tonics. Smagningen tager ca. 2 timer, og foregår på en autentisk britisk bar.
Fra: 199,00 DKK

Vovehalsens luftballon

Her en en luftballon oplevelse for de ekstreme! Du kommer til at hænge i et 50 meter langt reb under. Luftballonen vil komme op i en højde på 700 meter, hvor du bliver hejst ned af rebet. Her skal du selv kravle de 50 meter op i kurven igen, mens du nyder udsigten. En vanvittig oplevelse for livet, som kun er for de vildeste adrenalin junkier.
Fra: 50.000,00 DKK

VIP tur i luftballon over København

Kom på en VIP tur i en luftballon over København. I har en formidabel udsigt over byen, kan se både Operahuset, Tivoli og de mange flotte bygninger byen har at byde på. Turen tager 1,5 time, og er en eksklusiv oplevelse, som kun kan opleves 3-4 gange om året. Efter turen får i en en luksus picnic med champagne til.
Fra: 19.995,00 DKK

Ballonflyvning i alperne

Kom på en oplevelse for livet, i form af en ballonflyvning over alperne. Turen foregår i 4,5 km højde og varer 2 timer. I får den smukkeste udsigt udover alperne, som i sent vil glemme. Ballonen kan flyve op til 100 km/t, så der er godt med fart på.
Fra: 5.995,00 DKK

Flyv i luftballon – 3 personer

Tag på ballonflyvning sammen med 2 gode venner, med dette gavekort til til luftballon tur for 4. I vælger selv om turen skal foregå i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Efter turen vil der være et glas champagne og snacks.
Fra: 5.985,00 DKK

Flyv i luftballon – 2 personer

En lufballon tur for 2 personer. Du vælger om du vil flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Oplevelsen starter 2-4 timer før solnedgang, så i kan se solnedgangen fra luftballonen. I vil flyve i en højde af 5o0 meter.
Fra: 3.990,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.
Fra: 2.596,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.
Fra: 1.998,00 DKK

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel, er en fantastisk afslappende oplevelse med din partner. I skal overnatte i et superior-dobbeltværelse, får 3-retters middag i Restaurant Marienlyst, adgang til morgenspa og saunagus på afrejsedagen, fri adgang til Casino og bliver ellers bare vartet op.
Fra: 3.295,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Fra: 2.799,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.
Fra: 1.400,00 DKK

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Tag på den ultimative Spa-oplevelse med din eneste ene, på Kurhotel Skodsborg Spa. I får 3-retters middag, morgenbuffet, fri adgang til Spa- & Fitnesscenter og meget mere.
Fra: 2.400,00 DKK

Luksus spaophold på HimmerLand

Tag på et luksus spaophold på HimmerLand i Nordjylland, et af Danmarks bedste spa- & golfresorts. I får en overnatning i et værelse med god udsigt, 9 serveringer i HimmerRiget, morgenbuffet, entre til spa, spabehandling for 2 personer inkl. en gave samt meget mere.
Fra: 4.620,00 DKK

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.
Fra: 11.250,00 DKK

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.
Fra: 11.059,00 DKK

Giv en oplevelse for livet

Det er blevet utroligt populær at give oplevelsesgaver frem for fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruger man i en tid, og så går de til eller man mister interessen. Sådan er det med alt fra elektronik til tøj. En oplevelsesgave, kan give modtageren en fantastisk oplevelse for livet, og et minde de altid vil have. Det kan være alt fra et faldskærmsudspring, til et gavekort til en massage. Dertil er der de oplevelsesgaver, som du og modtageren kan opleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din veninde, til et lækkert weekendophold med kæresten, konen eller manden. Denne type oplevelsesgaver fungerer særligt godt som overraskelses gaver. Det kan give jer en fantastisk oplevelse for livet sammen.

Oplevelsesgavekort som weekendophold, miniferier og restaurantbesøg, er også super gode gaveideer til par. Giv f.eks. din forældre en oplevelse for livet, med et gavekort til et weekendophold på et gods eller et sparesort. Mange forældre og par generelt, glemmer at tage disse små oplevelser sammen. Derfor kan et oplevelsesgavekort til f.eks. et weekendophold være den perfekte gaveide til din forældre.

Adrenalinsus og Eventyr Oplevelsesgaver

På listen finder du mange super spændende og adrenalin fyldte oplevelser. Hvis du er til adrenalinsus og eventyr, så er de helt sikkert noget for dig! Du finder oplevelsesgaver både til vands, på land og i luften. Prøv f.eks. et oplevelsesgavekort til et faldskærmsudspring, ATV safari og en havkajaktur ved Møns Klint. Eller måske den super populære Bridge Walking ved Lillebælt Bro? Det er her du kan få krydset de vilde ting af på din bucket liste! Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaverne egner sig også særligt godt som studentergaver og fødselsdagsgaver til den eventyrlystne vovehals.

Romantiske Oplevelser For 2

Du finder mange romantiske oplevelser for 2 på listen. Der er både prisvindende resorts og 5-stjernet oplevelsesgaver. Hvis du og kæresten, konen eller manden trænger til at nyde hinandens selskab og tage på en rigtig kærlighedstur, så kan du uden tvivl få god inspiration her. Kom væk fra hverdagen, og tag på et romantisk hotelophold sammen, eller forkæl jer selv med et afslappende spaophold på et af de mange fine hoteller og spa resorts. Hvis du er på udkig efter inspiration til gode gaveideer til kæresten, så er romantiske ophold også oplagte valg til det. Både som års dags gaver, bryllupsgaver og valentinsgaver til hende såvel som ham. Eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god oplevelsesgave!

Oplevelser i Danmark For Familien

Skal du og familien skal holde ferie i Danmark i år? Bare rolig – der er masser af gode oplevelser i Danmark for familien at vælge i mellem. Tag f.eks. i Tivoli eller Københavns Zoo, som er nogle af de mest populære oplevelser på Sjælland for familier. Er du til gengæld på udkig efter oplevelser i Jylland, kan en tur i WOW Park i Billund, eller en sælsafari være et spændende valg. Oplevelserne i denne kategori er ikke kun gode gaver til børn, men også super gode gaveideer til teenagepigen og drengen. Med andre ord, oplevelserne her er for hele familien!

Wellness Oplevelser i Danmark

Trænger du til at koble af med en god omgang forkælelse og velvære? Så er det måske wellness oplevelsesgaverne du leder efter. Der er alt fra lækre wellnessophold for dig og kæresten, til massage, yoga og andre lækre behandlinger. Er du en mand, som leder efter inspiration til gaveideer til kæresten eller konen, så kan du finde en række super gode gaveideer til hende i denne kategori. Overrask hende med et oplevelsesgavekort til et wellnessophold i kan tage på sammen, eller giv hende en oplevelsesgave hvor hun virkelig bliver forkælet. Det kan f.eks. være en luksus pedicure eller en ansigtsbehandling. En perfekt gave hun nok skal blive glad for.

Gastronomiske Oplevelser og Restaurantbesøg

Er du en af dem som lever for at spise eller spiser for at leve? Hvis du falder under den første kategori, så tør jeg godt love at din mund kommer til at løbe i vand ved nogle af de gastronomiske oplevelser vi har samlet. Hvad siger du til en omgang af Danmarks bedste smørrebrød? Chokoladesmagning hos Peter Beier? Eller måske en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Er munden allerede nu ved at løbe i vand? Det tænkte jeg nok! Hvis du er mere til de våde vare, så finder du også oplevelsesgaver til både ølsmagning, vinsmagning og whiskysmagning. Vi har endda fundet et sted hvor du kan prøve champagnesmagning, som er lidt mere utraditionelt. Sidst nævnte er for resten super god som gave til hende der har alt, skulle du være på udkig efter det.

Kursus i Mad og Drikke Oplevelsesgaver

Hvis du elsker mad, så er det en kæmpe fordel at vide hvordan du selv laver det! På et af de spændende mad- og drikkekurser vi har samlet, kan du lære at lave din yndlingsmad eller drikke. Du finder kurser i de klassiske livretter som pizza, hotdogs og sushi. Dertil er der også kursus til vegetarisk mad, kaffekursus og dessertkurser. Prøv f.eks. det populære flødebollekursus som afholdes både på Jylland og Sjælland. Inviter din ven, veninde eller kæreste med på kursus, og lær at lave jeres livret eller yndlings drik sammen. Du kan også give oplevelsesgavekortet som gave. Leder du f.eks. efter gode gaver til mor, er et dessertkursus et fremragende valg.

Underholdende og Anderledes Oplevelser i Danmark

Der er masser af underholdende og anderledes oplevelser i Danmark. Det er oplevelser som du næsten med garanti ikke har prøvet før, og du måske slet ikke vidste eksisterede. Disse oplevelsesgaver er for dig som elsker at anderledes og unikke oplevelser. Oplevelser som man ikke falder over hver dag, eller kan prøve alle steder. Prøv f.eks. en tur i Escape Room med vennerne, eller tag på østerssafari i Jylland. Hvis det er anderledes gave oplevelser i København du leder efter, kan du tage på guidet tur med Weird Walks. Du kan også tage på en byvandring, hvor du vil lære om København under besættelsen og se vigtige lokationer fra den tid. Disse anderledes guidet ture er f.eks. oplagte som gaveideer til far.

Eksklusive Oplevelser i Danmark

De eksklusive oplevelsesgaver er for dig som virkelig vil have en oplevelse for livet! Det er oplevelser som du højst sandsynligt kun kommer til at prøve en gang i livet. Inviter kæresten eller konen med på en eksklusiv luftballontur over København, eller på en helikoptertur til et adeligt slotsophold! Det er oplevelsesgaver som egner sig til helt særlige lejligheder. Det kunne være til en rund fødselsdag, bryllupsdag eller anden speciel anledning. En ting er sikkert, prøver du en af disse eksklusive oplevelser har du en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme!

Denne artikel er anmeldt af Malene Lassen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.