Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er blevet en af de mest populære typer gaveideer i Danmark. Mange mennesker værdsætter efterhånden oplevelser og minder, højere end materielle ting. Her hos Geniale Gaver finder du de bedste af de bedste oplevelsesgaver du kan give – lige fra spændende adrenalin oplevelser, til fantastiske oplevelser for livet. Find inspiration blandt vores mange guides til oplevelser, eller tjek årets mest populære oplevelsesgaver længere nede på siden her.

oplevelsesgaver baseret på modtager og sted

Oplevelsesgave til ham
Ham
Oplevelsesgave til hende
Hende
Oplevelsesgave til par
For 2
I Jylland
Oplevelse i København
I København
Egeskov slot på Fyn
På Fyn

ophold

Spaophold
spaophold
Wellnessophold
wellnessophold
Weekendophold
weekendophold
Slotsophold
slotsophold
Glamping
glamping

sjove og anderledes oplevelser

Luftballon tur
Luftballon tur
Helikoptertur
Helikoptertur
vinsmagning
Gin and tonic til ginsmagning
Ginsmagning
Ølsmagning

Populære oplevelsesgaver 2024

Oversigt over oplevelsesgaver

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

CopenHill Skattejagt: En Sjov Udfordring

Tag på en spændende skattejagt på CopenHill og udforsk Københavns ikoniske vartegn. En underholdende aktivitet for hele familien eller en gruppe venner, der søger sjov og udfordring.
København S, Hovedstaden, Danmark

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Cavasmagning for begyndere & nysgerrige

Dyk ned i cavaens perlende verden med en cavasmagning hos Copenhagen Cava. Her vil du blive guidet gennem en række udsøgte cavaer, lære om produktionen og smage forskellene, der gør cava til en festlig og elsket drik.
København V

Wonder Woman oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt igennem fantastiske kvinder! Kender du en rigtig Wonder Woman som fortjener en god oplevelse? Det kan være alt fra et spaophold til at springe i faldskærm - oplevelsesgavekortet kan bruges til et væld af forskellige oplevelser. Se dem alle via linket.

Slikkepindekursus

Tag dit barn med på et sjovt, kreativt og lærerigt slikkepindekursus, hvor i vil lære at lave og dekorere jeres helt egne slikkepinde. En super sjov aktivitet for børn som de efterfølgende kan prøve kræfter af med derhjemme.
København N - Frederiksberg

Wonder Man Action oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt fantastiske mænd! Med den kan han vælge en valgfri oplevelse hos Go Dream - der er masser af action oplevelser at vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Rooftop Deluxe spaophold på Hotel Skansen

Forkæl dig selv eller en du holder af med et luksuriøst ophold på Hotel Skansen. Oplevelsen inkluderer et ophold med udsigt fra tagterrassen, hvor du kan nyde den betagende panoramaudsigt og udsøgt service.
Båstad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Glamping hos Marsk Camp

Oplev Danmark på en ny og spændende måde, med en glamping tur hos Marsk Camp i Skærbæk, Sydjylland. Opholdet er når den danske Nationalpark vadehavet, som også er på UNESCO's verdensarvsliste.
Skærbæk, Syddanmark

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Glamping hos Holmely

Prøv et glamping ophold hos Holmely i Midtjylland, og oplev naturen på en ny måde! Perfekt for dig som elsker naturen, men stadig ønsker at sove godt og nyde lidt luksus.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Eventyrligt glamping ophold hos Villa Skovly

Oplev naturen med stil gennem et glamping ophold hos Villa Skovly. Nyd komforten af et luksustelt omgivet af naturskønhed, hvor du kan slappe af og genoprette forbindelsen til naturen.
Hesselager, Syddanmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

En herlig ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding, som byder på 1,5 timers ølsmagning samt en guidet rundvisning i bryggeriet. Dertil skal i også smage på spiritus fra Troldens eget destilleri.
Kolding, Syddanmark

Ølsmagning hos Braunstein

Hos Braunstein Bryghus i Køge på Sjælland, får du en ølsmagning af høj kvalitet & en fantastisk smagsoplevelse. På den 1½ times ølsmagning skal i smage på 4 gode øl, og får samtidig rundvisning og fortællinger med på vejen.
Køge, Sjælland

Ølsmagning for 2

Giv en gave fuld af gode smagsoplevelser med en ølsmagning for to. Udforsk øllets verden sammen, lær om forskellige øltyper og find jeres nye favorit. En hyggelig oplevelse, der styrker samværet.
Hele landet

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Få det bedste fra 2 verdener, på et ølsmagning og cruise med Odense Aafart. I skal på en 1,5 sejltur i smuk natur, og samtidig smage på 5 forskellige vin. I får samtidg introduktion til de forskellige øl, samt sjove historier med på vejen.
Odense C, Syddanmark

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Hos Mikkeller Baghaven i København, får du en ølsmagning med 5 forskellige luksusøl. Smagningen tager timer, og inkluderer også en rundvisning i Baghaven.
København K, Hovedstaden

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Kom til en spændende og anderledes Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København. Den 2 timers ølsmagning byder på 8 forskellige øl, samt vand, nødder og oliven som snacks. Dertil være i få introduktion og fortællinger om øl samt ølbrygningsprocesser.
København NV, Hovedstaden

Kagekursus hos Karoline Trier

Udfold kreativiteten med et kagekursus hos Karoline Trier som har vundet Masterchef. En inspirerende og lærerig oplevelse for enhver kageelsker.
Brønshøj, Hovedstaden

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Slip den indre konditor løs med et kagekursus hos Frederic Terrible, hvor i skal lære at lave macaroner. En sød gave til den aspirerende bager.
Frederiksberg C

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Bagekursus hos Karoline Trier

Del glæden ved bagning med dine små på et bagekursus for børn og voksne hos Smallchefs. En hyggelig og lærerig oplevelse.

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Herrefrokost for 2 oplevelsesgave

Denne oplevelsesgave giver en rigtig herrefrokost for 2. Det indebærer bl.a. 2 store 500g Ribeye og 2 store øl. Giv gavekortet til manden der har alt, eller ham som trænger til en god middag, med en god ven.

Svæveflyvning oplevelse

Vil du prøve at flyve i et svævefly? Det har du mulighed for, med en af disse fede svæveflyvning oplevelser. En både fantastisk og anderledes oplevelse som du sent vil glemme. Giv det evt. som gave til en som fortjener en fed oplevelse.
Viborg

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Thyborøn - Rømø

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Macaronkursus hos Karoline Trier

Bliv mester i at lave macarons med et kursus hos Karoline Trier. Lær teknikkerne bag de franske delikatesser, eksperimenter med smage og farver, og tag dine egne kreationer med hjem.
Brønshøj, Hovedstaden

Lav dit eget smykke hos SMYKBAR

Slip din indre smykkedesigner løs hos SmykBar, hvor du kan designe og fremstille dit eget smykke. En kreativ og personlig oplevelse, der lader dig bære et stykke selvskabt kunst.
Frederiksberg - København Ø - Aarhus C - Odense C

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet
Henter...

Seneste oplevelsesguides

De bedste oplevelsesgaver 2024

På siden her har du den ultimative liste over de bedste oplevelsesgaver i Danmark og udlandet. Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgave tilbud, så vil du med garanti kunne finde dem her. Vi har nemlig samlet en udførlig liste over de absolut bedste oplevelser. Du finder alt fra romantiske oplevelser for 2, til sjove familieoplevelser, til spændende adrenalin fyldte oplevelser.

Udover at have oplevelsesgaver i mange forskellige kategorier, er der også oplevelser i hele Danmark. Så om du leder efter oplevelser i København, i Jylland eller på Sjælland, vil du uden tvivl kunne få god inspiration her på listen. Der er gave oplevelser som egner sig godt som både gaveideer til ham, hende, børn og forældre. God fornøjelse!

 

Giv en uforglemmelig oplevelse for livet

Det er blevet utroligt populær at give oplevelsesgaver frem for fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruger man i en tid, og så går de til eller man mister interessen. Sådan er det med alt fra elektronik til tøj. En oplevelsesgave, kan give modtageren en uforglemmelig oplevelse for livet, og et minde de altid vil have. Det kan være alt fra et faldskærmsudspring, til et gavekort til en massage. Dertil er der de oplevelsesgaver, som du og modtageren kan opleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din veninde, til et lækkert weekendophold for 2, med kæresten, konen eller manden. Denne type oplevelsesgaver fungerer særligt godt som overraskelses gaver. Det kan give jer en fantastisk oplevelse for livet sammen.

Oplevelsesgavekort som weekendophold, miniferier og restaurantbesøg, er også super gode gaveideer til par. Giv f.eks. din forældre en oplevelse for livet, med et gavekort til et weekendophold på et gods et sparesort, eller et slotsophold. Mange forældre og par generelt, glemmer at tage disse små oplevelser sammen. Derfor kan et oplevelsesgavekort til f.eks. et weekendophold være den perfekte gaveide til din forældre.

 

Gode oplevelsesgaver i Danmark

Listen over de bedste oplevelsesgaver i Danmark, er ikke kun super god til at få inspiration til gode gaveideer. Den kan også bruges som inspiration til din egen ferie og aktiviteter. Skal i f.eks. holde ferien i Danmark i år, har i her et bredt udvalg af spændende oplevelser i Danmark. Du vil uden tvivl kunne finde en masse spændende aktiviteter som passer til netop dig. Danmark har nemlig et stort udvalg af interessante, anderledes og spændende muligheder, som du måske ikke kendte til. Her i blandt gastronomiske madoplevelser, lækre spa- og hotelophold og eksklusive oplevelser som er once in a lifetime.

Har du f.eks. prøvet at flyve i luftballon? Kørt formel 1 bil på en racerbane? Eller lært at lave den perfekte kaffe på et kaffekursus? Alt det og meget mere har du mulighed for at opleve indenfor Danmarks egne grænser! Fordyb dig i de mange spændende oplevelser Danmark har at byde på.

 

Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaver

På siden her finder du mange super spændende og adrenalin fyldte oplevelser. Hvis du er til adrenalinsus og eventyr, så er de helt sikkert noget for dig! Du finder oplevelsesgaver både til vands, på land og i luften. Prøv f.eks. et oplevelsesgavekort til et faldskærmsudspring, ATV safari og en havkajaktur ved Møns Klint. Eller måske den super populære Bridge Walking ved Lillebælt Bro? Det er her du kan få krydset de vilde ting af på din bucket liste! Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaverne egner sig også særligt godt som studentergaver og fødselsdagsgaver til den eventyrlystne vovehals.

Andre gode action oplevelser kunne være:

 • Pistolskydning

 • Bridgewalking

 • Paragliding

 • Ballonflyvning

 • Klatring

 • Escape room

Adrenalin oplevelser som disse, egner sig desuden også rigtig godt som aktiviteter til polterabend.

 

Romantiske oplevelser for 2

Du finder mange romantiske oplevelser for 2 på listen. Der er både prisvindende resorts og 5-stjernet oplevelsesgaver. Hvis du og kæresten, konen eller manden trænger til at nyde hinandens selskab og tage på en rigtig kærlighedstur, så kan du uden tvivl få god inspiration til sådan en oplevelse her.

Kom væk fra hverdagen, og tag på et romantisk hotelophold sammen, eller forkæl jer selv med et afslappende spaophold på et af de mange fine hoteller og spa resorts. Hvis du er på udkig efter inspiration til gode gaveideer til kæresten, så er et romantisk ophold også et oplagt valg til det. Både som års dags gaver, bryllupsgaver og valentinsgaver til hende såvel som ham. Eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god oplevelsesgave!

En romantisk oplevelse sammen behøver dog ikke altid at være noget stort. Det kan være noget så simpelt som en romantisk middag, en hyggelig gåtur i byen med drinks til sidst, eller en hyggeligt biograftur for 2. Alle disse er simple, men skønne oplevelsesgaver som kan give jer en god oplevelses sammen, og et dejligt afbræk fra en travl hverdag.

 

Oplevelser i Danmark for familien

Skal du og familien holde ferie i Danmark i år? Bare rolig – der er masser af gode oplevelser i Danmark for familien at vælge i mellem. Tag f.eks. i Tivoli eller Københavns Zoo, som er nogle af de mest populære oplevelser på Sjælland for familier. Er du til gengæld på udkig efter oplevelser i Jylland, kan en familietur i WOW Park i Billund, eller en sælsafari være et spændende valg. Oplevelserne i denne kategori er ikke kun gode gaver til børn, men også super gode gaveideer til teenagepigen og drengen. Med andre ord, oplevelserne her er for hele familien!

Der er også mange unikke naturoplevelser at opleve i Danmark. At tage rundt i de danske land og opleve den flotte natur, er en oplagt mulighed for en god miniferie med familien – særligt hvis i er naturelskere.

 

Wellness oplevelser i Danmark

Trænger du til at koble af med en god omgang forkælelse og velvære? Så er det måske wellness oplevelsesgaverne du leder efter. Der er alt fra lækre wellnessophold for dig og kæresten, til massage, yoga og andre lækre behandlinger. Er du en mand, som leder efter inspiration til gaveideer til kæresten eller konen, så kan du sagtens finde en række super gode gaveideer til hende her. 

Overrask hende med et oplevelsesgavekort til et wellnessophold for 2 personer i kan tage på sammen, eller giv hende en oplevelsesgave hvor hun virkelig bliver forkælet. Det kan f.eks. være en luksus pedicure eller en ansigtsbehandling. En perfekt gave hun nok skal blive glad for.

Wellness- og spaophold er intet mindre end en fantastisk oplevelsesgave når det kommer til gaver til to personer. Book evt. to overnatninger på et lækkert spahotel, og lav en weekendtur ud af det. De fleste steder vil i opleve masser af forkælelse med alt fra lækker morgenmadsbuffet, til godt selskab, til smukke omgivelser. Et sådan oplevelsesgavekort kan gives i gave til både kvinder og mænd.

 

Gastronomiske oplevelser og restaurantbesøg

Er du en af dem som lever for at spise eller spiser for at leve? Hvis du falder under den første kategori, så tør jeg godt love at din mund kommer til at løbe i vand ved nogle af de gastronomiske oplevelser vi har samlet. Hvad siger du til en omgang af Danmarks bedste smørrebrød? Chokoladesmagning hos Peter Beier? Eller måske en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Er munden allerede nu ved at løbe i vand? Det tænkte jeg nok!

Hvis du er mere til de våde vare, så finder du også oplevelsesgaver til både ølsmagning, vinsmagning og whiskysmagning. Vi har endda fundet et sted hvor du kan prøve champagnesmagning, som er lidt mere utraditionelt. Sidst nævnte er for resten super god som gave til hende der har alt, skulle du være på udkig efter det.

Du kan også kombinere gastronomi med et ophold. Denne kombination kaldes gourmetophold. Et sådan ophold er fyldt med lækker gourmet, god vin og afslapning. Her er du sikret en super lækker menu, enten 3 retters, 4 retters eller mere. Det er lidt ligesom et kroophold, men ofte på et hotel med god gourmetmad og lidt ekstra luksus.

Et gourmetophold er den perfekte gave til livsnydere der elsker luksus og selvforkælelse. De egner sig også helt perfekt som bryllupsgave, jubilæumsgave og lign.

 

Kursus i mad og drikke oplevelsesgaver

Hvis du elsker mad, så er det en kæmpe fordel at vide hvordan du selv laver det! På et af de spændende mad- og drikkekurser vi har samlet, kan du lære at lave din yndlingsmad eller drikke. Du finder kurser i de klassiske livretter som pizza, hotdogs og sushi. Dertil er der også kursus til vegetarisk mad, kaffekursus og dessertkurser. Prøv f.eks. det populære flødebollekursus som afholdes både på Jylland, Fyn og Sjælland. De er ideelle for dig, der ønsker at give en mere anderledes oplevelse i gave.

Inviter din ven, veninde eller kæreste med på kursus, og lær at lave jeres livret eller yndlings drik sammen. Du kan også give oplevelsesgavekortet som gave. Leder du f.eks. efter en god Mors Dags gave, er et dessertkursus et fremragende valg.

Lad os se nærmere på nogle af de mest populære madlavningskurser hver i sær.

 

Flødebollekursus

Et flødebollekursus er en både lærerig og sjov oplevelse, som du kan give til din partner, ven eller veninde. At lære at lave jeres egne flødeboller, er en anderledes måde at være sammen på, men i vil uden tvivl få en hyggelig aften, og en rigtig god oplevelse. Det er samtidig en rigtig god gaveide, til de som elsker sjove udfordringer, men også de, som godt kan lide lidt forkælelse. Efter i har lavet flødebollerne, skal i nemlig smage på dem.

Dertil får i også opskriften på flødeboller med hjem. At overraske familien med en omgang lækre hjemmelavede flødeboller, skal nok blive et sikkert hit!

 

Chokoladekursus

Et gavekort til et chokoladekursus er den helt perfekte oplevelsesgave til de med en sød tand. Her vil i lære at lave håndlavet luksuschokolade, i alle mulige spændende former, og der vil naturligvis være smagsprøver undervejs. Ofte vil i både arbejde med hvid, lys og mørk chokolade, og i er med garanti sikret en hyggelig dag, hvor i samtidig lærer noget. Den perfekte oplevelse for chokoladeelskeren!

 

Sushikursus

Lær at lave sushi på en af de mange sushikurser rundt om i landet. Et oplevelsesgavekort til et sushikursus er den perfekte gave til hende eller ham, der elsker sushi! Her vil i lære at lave sushi efter alle kunstens regler, så i efterfølgende selv kan lave det derhjemme. Det er desuden en perfekt oplevelse at have sammen med en god ven eller veninde. Når du giver oplevelsesgaven, så husk også at køb en plads til dig selv på kurset.

 

Underholdende og anderledes oplevelser i Danmark

Der er masser af underholdende og anderledes oplevelser i Danmark. Der er gode oplevelser, som du næsten med garanti ikke har prøvet før, og du måske slet ikke vidste eksisterede. Disse oplevelsesgaver er for dig som elsker at anderledes og unikke oplevelser. Oplevelser som man ikke falder over hver dag, eller kan prøve alle steder.

 Prøv f.eks. en tur i Escape Room med vennerne, eller tag på østerssafari i Jylland. Hvis det er anderledes gave, i form af f.eks. oplevelser i København du leder efter, kan du tage på guidet tur med Weird Walks. Du kan også tage på en byvandring, hvor du vil lære om København under besættelsen og se vigtige lokationer fra den tid. Disse anderledes guidet ture er f.eks. oplagte som gaveideer til far.

Et andet godt bud på en god oplevelsesgave i denne kategori, er en virtual reality oplevelse. Her kan du komme ind og prøve et virtual reality headset, og se hvordan det er at være i den virtuelle verden. En virtual reality oplevelsesgave er muligvis den bedste oplevelse for de som elsker at game. Det er samtidig noget som hele familien kan være med til – både børn, teenagere og voksne.

 

Smagning oplevelsesgaver

Forskellige former for smagninger, er en form for oplevelsesgave som virkelig har vundet danskernes hjerte. Her vil i skulle smage på forskellige drikkevarer, afhængig af, hvilken smagning der er tale om. Det kan f.eks. være vin, øl eller gin. Der er rigtig mange muligheder i denne kategori, og de kan oplevelser over hele landet. Las os se på nogle af de mest populære.

 • Vinsmagning – En vinsmagning er en rigtig populære oplevelse, for alle der elsker vin. De foregår ofte på en vingård eller hos en vinhandel. Her skal i smage på en række forskellige vin – både rødvin, hvidvin og nogle gange også rosé. Mens i smager på de forskellige vin, vil i samtidig få historier og fortællinger om den enkelte vin, samtidig med at i bliver klogere på vinens verden.

 • Ginsmagning– Gå på opdagelse i ginens verden med en hyggelig ginsmagning! Her skal i smage på en række forskellige gin, og ofte også tonics. En oplagt gave til alle ginentusiaster, eller til de som blot elsker en god gin tonic.

 • Ølsmagning – En ølsmagning er en super populære oplevelse for alle der elsker øl. Dvs. en stor del af Danmarks befolkning! En ølsmagning er en både sjov og hyggelig måde at tilbringe tid med gode venner, samtidig med at lære om de forskellige øl i smager på. Efterfølgende kan i passende tage ud og spise en god middag, for at fuldende dagen.  

 

Eksklusive oplevelsesgaver

De eksklusive oplevelsesgaver er for dig som virkelig vil have en oplevelse for livet! Det er oplevelser som du højst sandsynligt kun kommer til at prøve en gang i livet. Inviter kæresten eller konen med på en eksklusiv luftballontur over København, eller på en helikoptertur til et adeligt slotsophold!

Det er oplevelsesgaver som egner sig til helt særlige lejligheder. Det kunne være til en rund fødselsdag, en bryllupsdag eller en anden speciel anledning. Det er samtidig oplevelsesgaver i den højere ende af prisskalaen, så giv dem til de, du holder allermest af! Men en ting er helt sikkert, prøver du en af disse eksklusive oplevelser har du en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme!

 

Andre gode oplevelsesgaver

Har du stadig ikke fundet den helt perfekte oplevelsesgave? Intet problem – her får du nemlig lidt ekstra inspiration til endnu flere oplevelser, som du kan give i gave til en særlig anledning, til en du holder af.

 • Minicruise til Oslo – Et minicruise til Oslo kan være den perfekte gave til både din partner, forældre eller et vennepar. Her får i to overnatninger på færgen til Oslo, hvor der samtidig vil være masser af muligheder for afslapning, god mad og våde drikkevarer, hvis man er til det.

 • Cafébesøg – Et gavekort til et cafébesøg er en oplagt gave til veninden som du syntes skal forkæles lidt ekstra. Giv det i julegave, fødselsdagsgave, eller bare fordi til hende – denne oplevelsesgave kan bruges til det hele!

 • En tur i biografen med en lækker middag – I stedet for blot at give et par biografbilletter, så giv en biograftur med tilhørende middag til den heldige modtager. Det sætter lige prikken over i’et på gaven, og så får i samtidig også endnu mere kvalitetstid sammen.  

 

Gode oplevelser er den bedste gave du kan give!

Der er ikke nogen tvivl om, at gode oplevelser er en af de absolut bedste gaver du kan give! Det at give en oplevelse i gave kan virkelig være noget særligt. Specielt hvis du som giver, oplever oplevelsen sammen med gavemodtageren.

Her hos Geniale Gaver har vi gjort vores bedste, for at finde alle de absolut bedste oplevelsesgaver der findes. Som du kan se, er der noget for alle aldre, interesser og budgetter. Uanset om du elsker udfordringer eller er til afslapning, kan du finde en oplevelsesgave som rammer plet blandt de mange gaveideer.

Alle oplevelser du finder på siden kan nemt købes gennem forhandleren som tilbyder dem. Mange gange kan du endda få sendt gavekortet direkte på mail, og på den måde give gaven med det samme. Perfekt til dig som er sent ude.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver

Nogle af årets mest populære oplevelsesgaver inkluderer bl.a. Bridge walking, gavekort til spa- og wellnessophold samt helikopterture over Danmark. For mere inspiration til gode oplevelser, kan du med fordel tjekke siden her, hvor vi har samlet årets 50 mest populære oplevelsesgaver.

Oplevelsesgaver som giver gode minder, er de bedste du kan give i gave. Det kan være alt fra once in a life time oplevelser, som f.eks. faldskærmsudspring, en tur i luftballon og lign. Det kan dog også være noget, hvor du sammen med modtageren får du nogle gode minder. Alt fra en tur på restaurant til et hyggeligt weekendophold.

Her på siden har vi samlet 50 af de bedste oplevelser, som egner sig helt perfekt som gaveideer.

Denne artikel er anmeldt af Malene Lassen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne