Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelsesgaver – Gavekort til oplevelser i Danmark

Oplevelsesgaver 2021 – 75+ fantastiske oplevelser i Danmark

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Her har du den ultimative liste over oplevelsesgaver i Danmark. Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgave tilbud, så vil du med garanti kunne finde dem her på listen. Vi har nemlig samlet en udførlig liste over de absolut bedste oplevelser i Danmark. Du finder alt fra romantiske oplevelser for 2, til sjove familieoplevelser, til spændende adrenalin fyldte oplevelser.

Udover at have oplevelsesgaver i mange forskellige kategorier, er der også oplevelser i hele Danmark. Så om du leder efter oplevelser i København, i Jylland eller på Sjælland, vil du uden tvivl kunne få god inspiration her på listen. Der er gave oplevelser som egner sig godt som både gaveideer til ham, hende, børn og forældre.

Listen over de bedste oplevelsesgaver i Danmark, er ikke kun super god til at få inspiration til gode gaveideer. Den kan også bruges som inspiration til din egen ferie og aktiviteter. Skal i f.eks. holde ferien i Danmark i år, har i her et bredt udvalg af spændende oplevelser i Danmark. Du vil uden tvivl kunne finde en masse spændende aktiviteter som passer til netop dig. Danmark har nemlig et stort udvalg af interessante, anderledes og spændende muligheder, som du måske ikke kendte til. Her i blandt gastronomiske madoplevelser, lækre spa- og hotelophold og eksklusive oplevelser som er once in a lifetime.

Har du f.eks. prøvet at flyve i luftballon? Kørt formel 1 bil på en racerbane? Eller lært at lave den perfekte kaffe på et kaffekursus? Alt det og meget mere har du mulighed for at opleve indenfor Danmarks egne grænser! Fordyb dig i de mange spændende oplevelser Danmark har at byde på. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over oplevelsesgaver

De bedste oplevelsesgaver i Danmark 2021

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Elsker du gin? Nu har du muligheden for at lave din egen gin hos Trolden Bryghus Destilleri i Kolding. Få dit eget ginfad og vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Ginen lagres ved 63% men kan vandes ned til 40-60% efter ønske. Dertil skal i lave jeres egen etikette, og får også en rundvisning i destilleriet.

Fra: 1.795,00 DKK

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Vil du lære at brygge din egen øl? Det kan du på ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby, København. Du får 4 timers kursus i ølbrygning, lærer at brygge din egen øl, og der vil være snacks og øl fra Timm Vladimirs eget køkken undervejs. Dertil får du dit eget bryggeanlæg med hjem samt opskrifter.

Fra: 1.345,00 DKK

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på 4 timers madkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København eller Århus. Kursets omdrejningspunt er saftige bøffer, sovs og selvfølgelig gode øl. En fed oplevelsesgave til ham eller hende, der vil lære at lave god mad.

Fra: 1.045,00 DKK

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Copenhagen Mie & Friends tager dig med på en guidet øltur på Vesterbro, hvor i skal besøge 3 forskellige barer, og smage på 3 forskellige øl. Turen tager 3 timer, som samtidig byder på spændende fortællinger.

Fra: 395,00 DKK

Guidet øltur i København med Cph:cool

Cph:cool inviterer på en guidet øltur gennem København. Turen tager 2 timer, hvor i vil følge en hyggelig rute igennem Københavns middelalderby. I skal smage på 3 forskellige øltyper, og vil få fortællinger om både øl og byens historie.

Fra: 400,00 DKK

Beerwalk i København med People Like Us

Kom på en anderledes ølsmagning, i form af en Beerwalk i København med People Like Us. I får 2,5 timers by- og ølvandring på 5 km, med guide fra bryggeriet. På turen skal i smage på 5 vidt forskellige specialøl, fra smagningsglas som i efterfølgende må tage med hjem.

Fra: 250,00 DKK

Kursus i ølbrygning

Kom på ølbrygningskursus i København hvor du undervises i kunsten at brygge øl, og naturligvis skal brygge dit eget øl. Du får 20 liter med hjem i en gæringsspand med tappehane, som yderligere skal stå og gære før at øllen er hel klar.

Fra: 1.495,00 DKK

Vin & Tapas hos S’vineriet Vinapotek

S’vineriet Vinapotek byder på vin & tapas i Odense, form af en hyggelig og uformel smagning. Vinene bliver præsenteret af en sommelier. I vil smage på 5 vine fra hele verden og spise tapas. Har i lyst til et blive hængende i vinbaren efter, og der rig mulighed for det.

Fra: 475,00 DKK

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt i Århus inviterer til portvinssmagning, hvor i vil lære om historien bag portvin, samt hvilke der matcher forskelligt mad. Dertil skal i naturligvis smage på en masse herlige portvin – hele 7-8 af slagsen.

Fra: 399,00 DKK

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye vingård

Oplev en eksklusiv vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård på Fyn. I får 2 times guidet tur af vinbonden, samt en tur i vinmarken og rundvisning i vineriet. I skal smage på 4 vin og 2 slags caviar.

Fra: 495,00 DKK

Portvinssmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Bryggeriet Flakhaven på Fyn byder på en spændende vinsmagning, hvor i skal smage på 5 forskellige portvin, samt lære om de gyldne dråber. Dertil får i en skøn rundvisning bryggeriet, samt høre om de forskellige portvinsstilarter.

Fra: 300,00 DKK

Vin & Petanque i Aarhus

Få en hyggelig oplevelse i Århus med en kombination af vin og petanque. Mens i spiller petanque skal i smage på 3 forskellige vin, hvortil der også vil være snacks. En skøn oplevelse med venner og familie.

Fra: 398,00 DKK

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Kom til 2 timers portvinssmagning hos Douro Wine bar i Ålborg. Portvinssmagning tager 2 timer, og i vil smage på 10 forskellige portvin. Dertil får i historie og indsigt i de forskellige portvin, samt ost, tapas og andre snacks undervejs.

Fra: 349,00 DKK

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kom på Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Opholdet indkluderer, morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter, 3-retters gourmetmiddag samt adgang til wellness m.m.

Fra: 1.998,00 DKK

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte ophold for madelskere! I kommer på en spændende østerssafari. I skal spise egne fangede østers med tilhørende mousserende vin, spise en 5 retters gourmetmiddag og overnatte i et hyggeligt dobbeltværelse. Om morgenen vil der morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 2.598,00 DKK

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Oplev et luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland for 2 personer. Ved ankomst vil der på værelset være fyldte chokolader fra Thy samt håndbrygget øl eller saft fra Staarup Håndbryg. Derudover får i bl.a. 4-retters menu, adgang til spa, stor morgenbuffet og gratis kaffe/varm chokolade/te.

Fra: 2.596,00 DKK

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Kom på et velsmagende gourmetophold på Lyng Dal Hotel i Midtjylland. I får en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, middag samt en lækker morgenmad med hjemmelavede specialiteter.

Fra: 1.990,00 DKK

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I Christiansfeld i Syddanmark ligger Den Gamle Grænsekro. Her kan du og din partner kommet på et hyggeligt kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters a la carte menu. Dertil er morgenmad inkluderet.

Fra: 1.450,00 DKK

Getaway ophold på east Hotel Hamburg

Tag en weekend til east Hotel Hamburg i Tyskland på et lækkert 4 stjernet ophold. Hotellet er en favorit hos danskerne, og inkluderer adgang til fitness og sauna. Opholdet giver også en fantastisk sushi menu, en flaske vin samt morgenmad og meget andet. En ophold der skal prøves!

Fra: 3.830,00 DKK

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel i Gråsten, Syddanmark, kan du og din partner komme på et romantisk ophold. I skal overnatte på et superior dobbeltværelse og får 1 Dreamwater Lounge vandmassage hver. Dertil 4 retters menu, velkomstdrinks, stor morgenbuffet og meget andet.

Fra: 2.598,00 DKK

Ophold & Instamoments på SIDE Design Hotel

Kom på et luksuriøst 2 dages ophold på 5-stjernet SIDE Design Hotel i Hamburg, Tyskland. I får overnatninger i Deluxe værelset eller suite, fri entre til sauna, dampbad, fitness og stort poolområde, stor morgenbuffet, 3-retters menu på ét af Hamburgs bedste steakhouses samt apertif og vinmenu den ene aften.

Fra: 4.200,00 DKK

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Prøv noget nyt, og tag på et dejligt vinophold i en italiensk vintønde hos Cold Hand Winery i Midtjylland. Opholdet byder på både vin og ntyr, og en noget anderledes overnatning. I vintønden har i køleskab med morgenmad, senge, tallerkener, bestik og alt andet i ellers skal bruge.

Fra: 1.390,00 DKK

Kroophold på Rold StorKro

Kom på kroophold på Rold StorKro i Nordjylland. Opholdet emmer af afslappet stemning & naturoplevelser, og er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Dertil får i også en stor morgenmenu samt en lækker velkomstdrink på værelset.

Fra: 2.356,00 DKK

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund Færgekro i Nordjylland tilbyder et lækkert gourmetophold med 5 retter gourmetmenu. Dertil får i morgenmadsbuffet, og vil være i skønne omgivelser tæt ved vandet.

Fra: 1.798,00 DKK

Gourmetophold på Tortue

Kom på et hyggeligt gourmetophold i Hamborg – en by med skønne attraktioner, shoppingmuligheder og gode restauranter. Opholdet indkluderer overnatning for 2 i værelse med king size bed, 3 retters fransk menu samt a la carte morgenmad.

Fra: 3.150,00 DKK

Slotsophold på Broholm

Kom på et dejligt Slotsophold på Broholm på Fyn. Opholdet byder på afslapning, gourmet og godt selskab. I får en overnatning i slots suiten, og får samtidig 3 retters menu, morgenbuffet samt hjemmebagt kage og eftermiddags kaffe/te.

Fra: 2.990,00 DKK

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

Gourmet & Naturophold på Bornholm hos Hotel Pepita

Kom på et lækkert gourmet og naturophold på skønne Hotel Pepita i Allinge-Sandvis på Bornholm. Her får i 3 dage og 2 overnatninger, med tilhørende 3 retter middag og morgenmad.

Fra: 2.590,00 DKK

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Kom pa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor opholdet starter med et glas champagne. I får et superior værelse med havudsigt, 5 retters servering, fri morgenbuffet og entré til både indendørs og udendørs spa faciliteter.

Fra: 4.295,00 DKK

Ophold i trætophytte hos Slower Place

I Kværndrup på Fyn kan i overnatte i en hyggelig træhytte, i et mere end 200 år gammelt bøgetræ. Træhytten har plads til 2 voksne og 2 børn, og opholdet indkluderer middag og morgenmad (normal eller vegansk). Dertil får i en flaske vin samt frugt og snacks.

Fra: 3.590,00 DKK

Giv en oplevelse for livet

Det er blevet utroligt populær at give oplevelsesgaver frem for fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruger man i en tid, og så går de til eller man mister interessen. Sådan er det med alt fra elektronik til tøj. En oplevelsesgave, kan give modtageren en fantastisk oplevelse for livet, og et minde de altid vil have. Det kan være alt fra et faldskærmsudspring, til et gavekort til en massage. Dertil er der de oplevelsesgaver, som du og modtageren kan opleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din veninde, til et lækkert weekendophold med kæresten, konen eller manden. Denne type oplevelsesgaver fungerer særligt godt som overraskelses gaver. Det kan give jer en fantastisk oplevelse for livet sammen.

Oplevelsesgavekort som weekendophold, miniferier og restaurantbesøg, er også super gode gaveideer til par. Giv f.eks. din forældre en oplevelse for livet, med et gavekort til et weekendophold på et gods eller et sparesort. Mange forældre og par generelt, glemmer at tage disse små oplevelser sammen. Derfor kan et oplevelsesgavekort til f.eks. et weekendophold være den perfekte gaveide til din forældre.

Adrenalinsus og Eventyr Oplevelsesgaver

På listen finder du mange super spændende og adrenalin fyldte oplevelser. Hvis du er til adrenalinsus og eventyr, så er de helt sikkert noget for dig! Du finder oplevelsesgaver både til vands, på land og i luften. Prøv f.eks. et oplevelsesgavekort til et faldskærmsudspring, ATV safari og en havkajaktur ved Møns Klint. Eller måske den super populære Bridge Walking ved Lillebælt Bro? Det er her du kan få krydset de vilde ting af på din bucket liste! Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaverne egner sig også særligt godt som studentergaver og fødselsdagsgaver til den eventyrlystne vovehals.

Romantiske Oplevelser For 2

Du finder mange romantiske oplevelser for 2 på listen. Der er både prisvindende resorts og 5-stjernet oplevelsesgaver. Hvis du og kæresten, konen eller manden trænger til at nyde hinandens selskab og tage på en rigtig kærlighedstur, så kan du uden tvivl få god inspiration her. Kom væk fra hverdagen, og tag på et romantisk hotelophold sammen, eller forkæl jer selv med et afslappende spaophold på et af de mange fine hoteller og spa resorts. Hvis du er på udkig efter inspiration til gode gaveideer til kæresten, så er romantiske ophold også oplagte valg til det. Både som års dags gaver, bryllupsgaver og valentinsgaver til hende såvel som ham. Eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god oplevelsesgave!

Oplevelser i Danmark For Familien

Skal du og familien skal holde ferie i Danmark i år? Bare rolig – der er masser af gode oplevelser i Danmark for familien at vælge i mellem. Tag f.eks. i Tivoli eller Københavns Zoo, som er nogle af de mest populære oplevelser på Sjælland for familier. Er du til gengæld på udkig efter oplevelser i Jylland, kan en tur i WOW Park i Billund, eller en sælsafari være et spændende valg. Oplevelserne i denne kategori er ikke kun gode gaver til børn, men også super gode gaveideer til teenagepigen og drengen. Med andre ord, oplevelserne her er for hele familien!

Wellness Oplevelser i Danmark

Trænger du til at koble af med en god omgang forkælelse og velvære? Så er det måske wellness oplevelsesgaverne du leder efter. Der er alt fra lækre wellnessophold for dig og kæresten, til massage, yoga og andre lækre behandlinger. Er du en mand, som leder efter inspiration til gaveideer til kæresten eller konen, så kan du finde en række super gode gaveideer til hende i denne kategori. Overrask hende med et oplevelsesgavekort til et wellnessophold i kan tage på sammen, eller giv hende en oplevelsesgave hvor hun virkelig bliver forkælet. Det kan f.eks. være en luksus pedicure eller en ansigtsbehandling. En perfekt gave hun nok skal blive glad for.

Gastronomiske Oplevelser og Restaurantbesøg

Er du en af dem som lever for at spise eller spiser for at leve? Hvis du falder under den første kategori, så tør jeg godt love at din mund kommer til at løbe i vand ved nogle af de gastronomiske oplevelser vi har samlet. Hvad siger du til en omgang af Danmarks bedste smørrebrød? Chokoladesmagning hos Peter Beier? Eller måske en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Er munden allerede nu ved at løbe i vand? Det tænkte jeg nok! Hvis du er mere til de våde vare, så finder du også oplevelsesgaver til både ølsmagning, vinsmagning og whiskysmagning. Vi har endda fundet et sted hvor du kan prøve champagnesmagning, som er lidt mere utraditionelt. Sidst nævnte er for resten super god som gave til hende der har alt, skulle du være på udkig efter det.

Kursus i Mad og Drikke Oplevelsesgaver

Hvis du elsker mad, så er det en kæmpe fordel at vide hvordan du selv laver det! På et af de spændende mad- og drikkekurser vi har samlet, kan du lære at lave din yndlingsmad eller drikke. Du finder kurser i de klassiske livretter som pizza, hotdogs og sushi. Dertil er der også kursus til vegetarisk mad, kaffekursus og dessertkurser. Prøv f.eks. det populære flødebollekursus som afholdes både på Jylland og Sjælland. Inviter din ven, veninde eller kæreste med på kursus, og lær at lave jeres livret eller yndlings drik sammen. Du kan også give oplevelsesgavekortet som gave. Leder du f.eks. efter gode gaver til mor, er et dessertkursus et fremragende valg.

Underholdende og Anderledes Oplevelser i Danmark

Der er masser af underholdende og anderledes oplevelser i Danmark. Det er oplevelser som du næsten med garanti ikke har prøvet før, og du måske slet ikke vidste eksisterede. Disse oplevelsesgaver er for dig som elsker at anderledes og unikke oplevelser. Oplevelser som man ikke falder over hver dag, eller kan prøve alle steder. Prøv f.eks. en tur i Escape Room med vennerne, eller tag på østerssafari i Jylland. Hvis det er anderledes gave oplevelser i København du leder efter, kan du tage på guidet tur med Weird Walks. Du kan også tage på en byvandring, hvor du vil lære om København under besættelsen og se vigtige lokationer fra den tid. Disse anderledes guidet ture er f.eks. oplagte som gaveideer til far.

Eksklusive Oplevelser i Danmark

De eksklusive oplevelsesgaver er for dig som virkelig vil have en oplevelse for livet! Det er oplevelser som du højst sandsynligt kun kommer til at prøve en gang i livet. Inviter kæresten eller konen med på en eksklusiv luftballontur over København, eller på en helikoptertur til et adeligt slotsophold! Det er oplevelsesgaver som egner sig til helt særlige lejligheder. Det kunne være til en rund fødselsdag, bryllupsdag eller anden speciel anledning. En ting er sikkert, prøver du en af disse eksklusive oplevelser har du en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme!

Denne artikel er anmeldt af Malene Lassen (5/5)
5/5