Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelsesgaver – Gavekort til oplevelser i Danmark

Oplevelsesgaver 2021 – 75+ fantastiske oplevelser i Danmark

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Her har du den ultimative liste over oplevelsesgaver i Danmark. Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver, så vil du med garanti kunne finde dem her på listen. Vi har nemlig samlet en udførlig liste over de absolut bedste oplevelser i Danmark. Du finder alt fra romantiske oplevelser for 2, til sjove familieoplevelser, til spændende adrenalin fyldte oplevelser.

Udover at have oplevelsesgaver i mange forskellige kategorier, er der også oplevelser i hele Danmark. Så om du leder efter oplevelser i København, oplevelser i Jylland eller oplevelser på Sjælland, vil du uden tvivl kunne få god inspiration her på listen. Der er oplevelser som egner sig godt som både gaveideer til ham, hende, børn og forældre.

Listen over de bedste oplevelsesgaver i Danmark, er ikke kun super god til at få inspiration til gode gaveideer. Den kan også bruges som inspiration til din egen ferie og aktiviteter. Skal i f.eks. holde ferien i Danmark i år, har i her et bredt udvalg af spændende oplevelser i Danmark. Du vil uden tvivl kunne finde en masse spændende aktiviteter som passer til netop dig. Danmark har nemlig et stort udvalg af interessante, anderledes og spændende oplevelser, som du måske ikke kendte til. Her i blandt gastronomiske madoplevelser, lækre spa- og hotelophold og eksklusive oplevelser som er once in a lifetime.

Har du f.eks. prøvet at flyve i luftballon? Kørt formel 1 bil på en racerbane? Eller lært at lave den perfekte kaffe på et kaffekursus? Alt det og meget mere har du mulighed for at opleve indenfor Danmarks egne grænser! Fordyb dig i de mange spændende oplevelser Danmark har at byde på. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over oplevelsesgaver

De bedste oplevelsesgaver i Danmark 2021

Til
Hvor
100DKK1.000DKK

Luksusbrunch for 2 Personer Gavekort​

Trænger du til kvalitetstid med kæresten eller veninden? Eller måske din mor eller søster? Her kan du få et gavekort til en luksus brunch for 2 på en hyggelig café. Vælg mellem 76 forskellige lokationer i hele Danmark. Udvalget af retter kan variere fra sted til sted. Det kan bl.a. indebærer æg af forskellige tilberedninger, bacon, croissanter, müsli, pandekager og meget mere. Dertil selvfølgelig en god kaffe eller te. En god brunch er altid en god oplevelse at få med en du holder af.
Fra: 299,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Vil du overraske kæresten med et gavekort til en romantisk oplevelse for 2? Så er et minicruise til Oslo er en af de bedste oplevelsesgaver til par, du kan give hende/ham. Gavekortet indebærer 2 nætter med DFDS seaways fra København til Oslo for 2 personer. Ombord har i alt fra restaurant, café, vinbar jacuzzi, sauna, en natklub og meget mere. Nyd en romantisk miniferie sammen og få en oplevelse for livet. Mini cruiset til Oslo for 2, er uden tvivl en af de bedste oplevelser i København til prisen.
Fra: 995,00 DKK

Privat Tur i Luftballon​

En privat tur i en luftballon med solnedgang i baggrunden, er en af de mest eksklusive oplevelsesgaver til hende. Luksus gaver til hende, er gaver hvor du virkelig gør det ekstra, og det må siges med oplevelsesgaven her. Perfekt som gaveide til store anledninger som bryllupgave, års dags gave, eller hvis du skal give hende en helt særlig nyhed. En af de absolut bedste gaveideer til kvinden i dit liv.
Fra: 11.995,00 DKK

Adeligt Slotsophold Med Helikoptertur​

Nu kan du invitere kæresten eller konen med på et eksklusivt adeligt ophold med helikopter tur. I bliver afhentet i København af en helikopter, hvorefter i flyves til Dragsholm slot og tjekkes ind. Her får i velkomstdrinks, og seneres skal i nyde en 5-retters gourmet menu. Til aften er der aftenkaffe med hjemmelavet chokolade, og i slutter dagen af med at overnatte i en af de eksklusive værelser på slottet. Dagen efter er der slotsmorgenmad, og i bliver igen fløjet til København i helikopter.
Fra: 19.500,00 DKK

Tempelmassage hos Ni’mat

En tempelmassage hos Ni’mat Massage og Spa i København, er en af de bedste oplevelsesgaver du kan give til hende eller ham, som elsker forkælelse og velvære. Tempelmassagen inkluderer: ½ times fodkur, 1 times helkropsmassage samt adgang til spaområde før og efter behandling. Spaen er den største og ældste spa i København, og har samtidig modtaget flere priser for byens bedste spa.
Fra: 1.100,00 DKK

Complete Spiritual Ansigtsbehandling​

Complete spiritual er en prisvindende ansigtsbehandling. Behandlingen skaber harmoni mellem krop og sjæl, med kroppens indre chakraer som omdrejningspunkt. Både dit indre og ydre bliver afspændt, og du vil opleve at dit ansigts linjer glattes ud. Du får: 1½ times ansigtsbehandling, chakramassage med ædelsten, opstrammende maske m.m.
Fra: 1.695,00 DKK

Romantisk Ophold på Kragerup Gods

Kragerup gods ligger ca. en times kørsel fra København. Karen Blixens far er født på godset, og Karen Blixen hende selv har holdt mange ferier på det smukke gods. Et lækkert hotelophold på Kragerup gods, er en af de fantastske oplevelser i Danmark, hvor du både kan slappe af og være kulturel. Med i prisen er både adgang til pool og sauna, samt 2 retters menu og morgenbuffet.
Fra: 1.695,00 DKK

Havkajak og fossiljagt ved Møns Klint

Tag på en uforglemmelig kajaktur med venner, familie eller kollegaer ved Møns Klint. I vil sejle i kajak langs med Møns Klint, og opleve kontrasten mellem de hvide kalkflader og det turkis blå vand. I får: Hele 6 timers kajaktur  med instruktion, m.m. Møns Klint er et ikonisk stykke dansk natur, og uden tvivl en af de oplevelser på Sjælland der skal opleves.
Fra: 695,00 DKK

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Go Fly klatrepark på Gavnø slot er en af de oplevelser på Sjælland, hvor hele familien kan være med. Her kan i klatre i trækronerne ved Gavnø slot i mange forskellige højder. Der er forskellige sværhedsgrader som varierer både i højden, længden og sværhedsgraden. Billetten dækker en hel dag i klatreparken samt leje af udstyr og introduktion.
Fra: 115,00 DKK

Morgenmad og massage hos Ni’mat

Hvilken bedre måde at starte dagen på, en med en god omgang massage? Hos Ni’mat i København kan du få en lækkert omgang massage efterfulgt af en god morgenmad. Prisen inkluderer: 1 times massage, morgenmad med kaffe eller te samt adgang til spaområdet. Giv gavekortet som en oplevelsesgave til en du holder af, og husk et til dig selv så i kan få oplevelsen sammen.
Fra: 1.100,00 DKK

Getaway på Hotel Amerika

Leder du efter et romantisk hotelophold i Jylland? Så er et romantisk ophold for 2 på dette lækre 4-stjernet hotel lige det du søger. I får: Standard dobbeltværelse, 3 retters menu, 1 time i spafadeling kun jer samt stor morgenbuffet. Giv et gavekort til opholdet i gave til kæresten, og nyd et romantisk weekendophold sammen. En af de romantiske oplevelser for 2 som også oplagt som gave til forældre i bryllupsgave.
Fra: 1.998,00 DKK

ATV safari med Outdoor Action

Tag på ATV safari med Outdoor Action, og få en adrenalin fyldt oplevelse. Outdoor Action holder til i nationalparken Skjoldungernes Land på Sjælland. Turen inkludere: Ca. 1 times ATV kørsel med instruktør, leje af ATV og udstyr, prøv Sjællands største ATV bane. ATV safarien er perfekt til firmaudflugt eller teambuilding. Der er rabat ved køb af flere.
Fra: 790,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.
Fra: 2.696,00 DKK

Sushikursus – Lær at lave sushi!​

Er du vild med sushi? Og har du altid gerne ville kunne lave din egen lækre sushi derhjemme? På dette sushikursus vil du blive klogere på det asiatiske køkken, og lære hvordan du laver din helt egen sushi. Lær at kende forskel på nigiri, futumaki, hosomaki og alle de andre sushier. Kurset indebærer: 3 timer sushikursus med sushikok hvor du lære at lave forskellige typer sushi og spise den.
Fra: 395,00 DKK

En dag i WOW PARK Billund

I WOW Park i Billund kan i få en hel dag med spændende udendørsaktiviteter for hele familien. Tag turen rundt i trætoppene, over hængebroen og ned af rutsjebanen i 14 meters højde. Prøv også at hoppe rundt i Giga-nettet på op til 300 m2 eller udforsk de underjordiske huler og kæmpe labyrinter. I får uden tvivl en fantastisk dag i denne anderledes lege og forlystelsespark.
Fra: 175,00 DKK

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Gin er blevet mere og mere populær de seneste par år. Nu kan du lave din helt egen gin hos Copenhagen Distillery. I får 2 timer med gin, hvor i blandt andet kommer til at høre om ginens historie. Og så skal i selvfølgelig lave jeres helt egen gin, hvor i: udvælger jeres urter og krydderier, destillering af jeres egen ginessens, blander jeres egen flaske gin og laver jeres egne etiketter.
Fra: 499,00 DKK

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Hot stone massage er en anderledes, men ikke desto mindre fantastisk massage. De varme sten bliver placeret på din mave, ryg og ben. Dine muskler vil nu hurtigt begynder at løsne sig. For gavekortet får du: 25-50 min. hot stone massage samt adgang til spaområdet. En af de oplevelser i Jylland, som trods lokationen kan virke eksotisk.
Fra: 575,00 DKK

Spadag hos Lübker

Giv din kæreste en spadag hus Lübker spa i gave. Du kan evt. købe en til kæresten, og en til dig selv så i kan nyde oplevelsen sammen. Lübker Spa er beliggende i et skønt naturområde på Djursland. De har en moderne wellnessafdeling, som sikre jer en afslappende og hyggelig dag sammen. I har fri adgang til Lübkers wellnesscenter med spa og fitness. Det inkluderer bl.a. sauna, udendørs opvarmede bade og dampbad.
Fra: 299,00 DKK

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Et romantisk ophold for 2 på Skrøbelev gods på Langeland, er en af de romantiske oplevelser for 2 du sent vil glemme. Oplevelsen inkluderer: 1 overnatning for 2 personer, middag med hovedret, morgenbuffet, rundvisning m.m. Den perfekte gaveide til konen i bryllupsgave, eller til kæresten på jeres års dag.
Fra: 1.292,00 DKK

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Har du nogensinde set Zulu Djævleræs, og tænkt er det vil du også prøve? Du kan du nu! Det er inkluderet: 12 omgange på banen, 6 bag rattet, 6 som co-driver, lån af bil og udstyr. Hvis du har benzin i blodet, er djævleræs uden tvivl en af de oplevelser du ikke må gå glip af. Giv det som en oplevelsesgave til en som trænger til et godt adrenalilsus.
Fra: 1.199,00 DKK

Romantisk Spaophold på HimmerLand

HimmerLand golf og spa resort, er et prisvindende resort som båder har hotel, spa,  bowlingbane, badeland og meget mere. Derudover er de anerkendt for deres golfanlæg, hvor de også har afholdt den international golf turnering ”Made In Denmark” flere gange. Opholdet inkluderer: Overnatning i dobbeltværelse, Nordic Spa entré, 3 retter middag, m.m.
Fra: 2.280,00 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking på Lillebælt bro er en af de mest populære oplevelsesgaver med 800+ 5 stjernet anmeldelser. I vil uden tvivl få et god adrenalilsus ud af denne guidet bridgewalking tur. Samtidig har i en helt fantastisk udsigt oppe på broen. Turen er i 60 meters højde, og i vil høre om historien og arkitekturen om lillebæltsbroen. Turen tager ca. 2 timer i alt. Bridgewalking er en af de oplevelser i Jylland som er perfekt at gøre i en gruppe.
Fra: 245,00 DKK

Bodyflight i Vindtunnel

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det føles at ophæve tyngdekræften og falde i frit fald? Det kan du prøve, helt uden at skulle hoppe i faldskærm. Bodyflight vindtunnel giver dig følelsen af at være vægtløs. Samme følelse som kan forekomme i frit fald fra 4000 meters højde, eller i et rumskib omkring jorden. En af de oplevelser på Sjælland, som er oplagte at gøre sammen med en gruppe venner eller kollegaer.
Fra: 445,00 DKK

Ballonflyvning

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 2.395,00 DKK

Brunch og Bobler hos Cold Hand Winery

Start dagen med maner, og få en omgang brunch og bobler i Randers. Tag din ven, veninde eller kæreste med, og brug et par timer på at smage alle de fantastiske retter og drikke champagne. Gavekortet inkludere bl.a.: 1 brunch, 1 glas champagne og 1 stor kaffe eller te. Forkæl en du holder af med en af de mere anderledes mad oplevelser.
Fra: 150,00 DKK

Romantisk Glamping for 2​

Du har garanteret prøvet at være på camping, men har du prøvet glamping? Glamping kommer af ordene glamour og camping, og er caming i en luksus udgave. I får en overnatning i et stort hyggeligt telt i naturen, med en stor seng og andre møbler. En af de bedste oplevelsesgaver til ham eller hende som elsker naturen, men gerne vil have lidt mere lusus en traditionel camping.
Fra: 1.490,00 DKK

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
Fra: 1.195,00 DKK

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Vil du gerne blive bedre til madlavning med en grøn vinkel? På denne vegetariske workshop hos SimpleGreens, vil du få masser af inspiration til vegetariske retter. Workshoppen inkludere: 2½ timers vegetarisk workshop, gennemgang af de lækre råvarer, lær at lave vegetarisk mad og meget mere. Vegetarisk kost er super sundt og fyldt med fibre, antioxidanter og c-vitamin.
Fra: 499,00 DKK

Prøv Hanggliding

For kun 500 kr. kan du få oplevelsen af at glide stille og elegant igennem luften ligesom en fugl. Du vil uden tvivl få et godt adrenalinsus, når du kommer op i luften og ser Danmark fra fugleperspektiv. Oplevelsen inkludere: Hanggliding i 500 meters højde, rundvisning og introduktion til flyveklubben, instruktioner og leje af udstyr. Hvis ferien ikke går til udlandet i år, så er hanggliding helt sikkert en af de oplevelser i Danmark der skal prøves.
Fra: 500,00 DKK

I Fodsporene På Flammen og Citronen​

Er du interesseret i 2. verdenskrig? Nu kan du gå i fodsporene på Flammen og Citronen. På byvandringen vil i se hvordan det var for modstandsmænd og kvinder under det besatte København. Turen indebærer: Ca. 2 timers guidet byvandring, besøg 10-15 historiske steder fra besættelsestiden, se ikoniske steder fra frihedskampen m.m.
Fra: 199,00 DKK

Eksklusiv Michelin-Middag Hos Kokkeriet​

Hvis du vil have en gourmet mad oplevelse for livet, så skal du prøve en eksklusiv michelin middag hos Kokkeriet i København. Du får inkluderet: Cran Cru Champagne, Caviar, 18 serveringer, Fuld vinmenu, Kaffe og sødt. Den perfekte oplevelse i Danmark, for dig som elsker mad. Giv gavekortet i gave til kæresten på jeres årsdag, eller til dine forældre i bryllupsgave.
Fra: 2.875,00 DKK

Latterevent – Op Til 50 Personer​

Er du klar til at få trænet lattermusklerne og grinet igennem? På lattereventet vil i lære forskellige latter teknikker. Det er en super sjov og effektiv måde, at styrke både dit fysiske, psykiske og sociale velvære. Lattereventet afholdes af en professionel latterinstruktør og tager 1-2 timer. En af de anderledes og sjove oplevelser.
Fra: 1.500,00 DKK

Chokoladesmagning hos Peter Beier

Chokoladesmagning hos Peter Beier den helt perfekte oplevelsesgave til ham, hende eller dig selv. Peter Beier er en familie virksomhed, som arbejder efter det bæredygtige koncept ”fra jord til bord”. Samtidig er alle chokoladerne håndlavet, og kakaobønnerne kommer fra deres egen plantage i Caribien. Chokoladesmagningen inkludere: 1½ times gourment chokoladesmagning.
Fra: 299,00 DKK

Funballz – Lær at gå på vandet!​

Er du klar til at lære at gå på vandet, helt uden at blive våd? Det kan du med Funballz i Århus! Hop ind i en af de store gennemsigtige plastikbolde, og øv dig i at holde balancen. En af de sjove oplevelser i Århus som du kan invitere kæresten, veninden/ven eller familien med på. Er også en oplagt aktivitet til arrangementer som fødselsdage og familiefester.
Fra: 399,00 DKK

Hotdogkursus For Børn og Voksne (for 2 personer)​

Dette spændende hotdogkursus er for både børn og voksne. Det afholdes hos Karoline Triers madskole i København S. Kurset indebærer 4 timers hotdogkursus, hvor i lærer at lave hotdogs helt fra bunden af. Alle opskrifter får i med hjem, så i kan lave de lækre hotdogs derhjemme. Inviter dit barn med på hotdogkursus, og få en anderledes og lærerig oplevelse sammen.
Fra: 990,00 DKK

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kan du lide programmet Nak og Æd? Så er en vildmarksgourmet i Mols Bjerge lige det du har ledt efter! I skal på urte udflugt, hugge brænde og lav bål. Efterfølgende skal maden tilberedes på bedste vildmarks vis. I får en introduktion i de primitive madlavningsmetoder, og lære om de spiselige urter der kan findes i den danske natur. Efter står den på minimum 4-retter menu.
Fra: 1.250,00 DKK

Bagekursus For Børn Og Voksne

Tag afsted på bagekursus sammen barn og voksen, og lær sammen at bage fantastisk bagværk. Samtidig får i en hyggelig og underholdene oplevelse sammen. Prisen er for 2 personer og inkludere: 3 timers bagekursus, gennemgang af bagværk, sødt som salt, smagning af det bagte bagværk, alle opskrifter tilsendt. En fantastisk oplevelse for forældre og barn sammen.
Fra: 990,00 DKK

Lej et gods

Hvis du skal holde et eksklusivt event, hvilken bedre måde at gøre det på, end at leje et gods? Skrøbelev gods på Langeland har 17 værelser og suiter med 34 sovepladser og egen jacuzzi. Dertil har det riddersal, jagtstue, damestue, pejsestue, havestue, vinkælder og køkken, alt til fri afbenyttelse. Godset er perfekt til arrangementer som bryllup, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Er også oplagt til firmafester, receptioner og konferencer.
Fra: 34.700,00 DKK

Prøv pistolskydning hos Gunsport

Prøv at skyde med pistol på skydebane. En oplevelse som du kan tage med din ven, veninde eller kæreste. I vil helt sikkert få en spændende dag, og ikke mindst en oplevelse for livet. Det er ikke lovligt at have pistoler derhjemme i Danmark, men er selvfølgelig lovet på en certificeret skydebane.
Fra: 790,00 DKK

Kør Formel 1 i Padborg Park

Realiser drengedrømmen og prøv at køre en formel 1 bil på bane i Padborg Park. Der er uden tvivl sikret adrenalinsus og spænding når du sætter dig bag rattet i en af de lynhurtige racerbiler. Banen er 2150 meter lang og 12 meter bred. Oplevelsen inkluderer: 9 timer med formel 1, træning i formel 1 simulator, træning i Lotus Elise eller Porche Boxer, 4 omgange på banen i formel 1 bil.
Fra: 11.925,00 DKK

Måneskinstur for 2 personer

Overrask din kæreste med en lille romantisk miniferie i naturen på møn. Området er perfekt til en romantisk måneskinstur om aftenen. I får en hyggelig lille suite sammen, som er en perfekt størrelse til 2. Der er stue, tekøkken og badeværelse. På stedet kan i opleve ”Dark sky”,  som er en en international certificering af Møns stjernehimmel. Det er et af de få, og bedste steder i Danmark det kan opleves.
Fra: 1.149,00 DKK

Make-up kursus

Denne oplevelsesgave er den perfekte gaveide til hende, som gerne vil lære at lægge en professionel make-up. På make-up kurset får du professionel vejledning af en uddannet make-up stylist, til hvordan du får lagt den bedste make-up, som passer lige præcis til dig. Du lærer hvordan du fremhæver dine bedste træk. Samtidig bliver du undervist i, hvordan du fremhæver f.eks, dine læber eller øjne.
Fra: 399,00 DKK

Gå Amok i en Pølsevogn

Denne oplevelsesgave er alle hotdog elskeres drøm. Med ”Gå amok i en pølsevogn” gavekortet kan du spise ligeså mange hotdogs du kan på en time, i en af de mange pølsevogne eller grillbare lokaliseret i hele Danmark. Så grib din ven som elsker hotdogs ligeså meget som dig, og gå amok i en pølsevogn sammen. Alternativt kan du give det i gave til ham som en overraskelse.
Fra: 349,00 DKK

Oplev natten på Møn

Tag på en romantisk oplevelse for 2, og oplev en dark sky overnatning på Møn. I vil opleve den danske klare nattehimmel, som i aldrig har set den før. Det er det første sted i verden der har både Dark Sky Park og Dark Sky Community certifikater. Samtidig er det nordens første Dark Sky park. En af de romantiske oplevelser i Danmark for 2, som giver jer en unik og anderledes oplevelse.
Fra: 1.299,00 DKK

Romantisk Luksus Ansigtsbehandling For 2​

Er du på udkig efter gode oplevelser i Danmark til at forkæle kæresten? Så er en romantisk luksus ansigtsbehandling for 2 et oplagt valg. Først får i en dybderensende ansigtsbehandling, hvorefter ansigtet masseres. Til sidst sluttes der af med hovedbundsmassage (akupressur og shiatsu). For at fuldende den romantiske oplevelse, får i serveret 2 glas champagne under behandlingen.
Fra: 999,00 DKK

Kagekursus Hos Tim Vladimirs Køkken

Elsker du at bage? Og vil du gerne tage din kage-kundskaber til det næste niveau? Så er dette kagekursus hos Tim Vladimirs køkken lige noget for dig! I vil lære at lave forskellige spændende kager og søde sager, som ”churros” med chokoladesauce og Croquembouche-tårn. I vil også prøve kræfter med ”glacing” af kager og at brænde is.
Fra: 1.045,00 DKK

Shiatsu massage

Shiatsu massage er en afslappende massage som giver god afspænding. Den er særligt effektiv til hovedpine og migræne. Massagen udføres med vedholdende tryk samt små roterende bevægelser på forskellige punkter på kroppen. Der startes med en intensiv rygmassage, hvor der arbejdes op i mod skuldre, nakke, hals, ansigt og hovedbund.
Fra: 499,00 DKK

Håndlæsning

Få læst din hånd af en af Danmarks mest anerkendte håndlæsere Anne Marie Danefeldt. Håndlæsning kaldes også kiromanti. Håndlæsningen kan blandt andet fortælle dig om din personlighed, samt fysiske og følelsesmæssige tilstand. Du vil opleve en afslappet og behagelig oplevelse, og måske endda blive klogere på dig selv. Køb gavekortet til dig selv, og giv det som en oplevelsesgave.
Fra: 1.250,00 DKK

Chokolademassage med varme lavasten

Hvis du vil give en af de mere anderledes oplevelsesgaver, så er et gavekort til en chokolademassage et fremragende valg. Du får en full-body massage, med flydende varm chokolade hældt ud over dig. Den lækre chokolade stimulerer ikke kun din hud, men også dine sanser. I løbet af massagen vil du få hældt ny varm chokolade ud over dig flere gange, så musklerne forbliver varme.
Fra: 549,00 DKK

Ridning i Dyrehaven

Oplev Danmarks smukke natur på hesteryg, med en ridetur igennem Dyrehaven. Turen er en guidet tur, med en øvet rytter som guide og instrktør. Det er en tur som alle kan være med på, både nybegynderen og den mere øvede rytter. Du kan får lov at ride stille og roligt, i trav eller i gallop. Lige det tempo der passer til dit niveau. Inviter din veninde, kæreste eller familie med på rideturen, eller giv oplevelsesgaven til en du holder af.
Fra: 220,00 DKK

VIP Tur i Luftballon Over København​

Inviter din eneste ene på en VIP luftballon tur over København. I vil opleve København fra en helt ny vinkel, med en fantastisk udsigt. I vil få en privat tur i lufballonen hvor der kun er jer 2 og ballonskipperen. I starter med at blive hentet, hvorefter i køres hen til at starte luftballonturen. Efter turen afsluttes der med en luksus picnis og et glas champagne efter landing.
Fra: 19.995,00 DKK

Gavekort Til Makeover – Se dig selv forvandlet!​

Overrask hende med den ultimative oplevelsesgave for kvinder. En makeover, hvor hun får ny frisure, lagt flot makeup og bliver klædt på i et sæt tøj, der passer præcis til hende. Hele processesen bliver foretaget af professionelle, og det tager ca. 2½ time. Til slut vil du se en forvandlet, smuk kvinde. En super god gaveide, som kan give masser af selvtillid og inspiration.
Fra: 3.500,00 DKK

Luksus manicure og pedicure

Giv et gavekort til en luksus manicure og pedicure til hende i fødeselsdagsgave, julegave eller anden passende anledning. Behandlingen varierer fra sted til sted. F.eks. kan du få plejet dine fødder med peeling og massage, og lakeret din negle. Fælles for alle, er at det er en luksus behandling af både hænder og fødder. En af de gode oplevelsesgaver som hun helt sikkert vil elske at modtage!
Fra: 700,00 DKK

Se Giraffen i Knuthenborg Safaripark (4 personer)

Kom helt tæt på girafferne i Knuthenborg Safaripark med denne oplevelsesgave. Oplevelsen er for 4 personer, og lader jeg komme i nærkontakt med de eksotiske og nysgerrige dyr. En af de opevelser i Danmark, der får jer til at føle i er på ferie i udlandet. Uden tvivl en fantastisk oplevelse som hele familien vil sætte pris på. Er oplagt som udflugt til en børnefødselsdag eller familieudflugt.
Fra: 2.500,00 DKK

Ølyoga Med Nørrebro Bryghus For 2 Personer​

Nørrebro Bryghus tilbyder nu det bedste fra 2 vidt forskellige verdener, øl og yoga kombineret i en ølyoga. Dvs. du kan få balance i kroppen med en god omgang yoga, samtidig med at du nyder en god øl. Gavekortet gælder 2 personer. Arrangementet tager ca. 1 time og inkludere 2 øl, én til hver. Yogaen er på begynder niveau, så alle kan være med.
Fra: 299,00 DKK

Japansk Lifting

Japansk lifting er en ansigtsbehandling som hjælper med at bekæmpe ældning, rynker, og poser under øjnene. Der bruges en teknik som er en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Den hjælper effektivt med at forebygge ældning, og er et naturligt alternativ til kirurgiske behandlinger. Hvis du vil forkæle din veninde, søster eller mor, så er en japansk lifting en af de bedste gaveideer til hende.
Fra: 599,00 DKK

Monsterburger for 2

Hvem elsker ikke en god, saftig burger? Danmark har nogle af de bedste burgere i Europa, så at spise en monsterburger er absolut en af de oplevelser i Danmark der skal krydses af! Inviter din ven på en lækker monsterburger, på en af de mange gode caféer eller restauranter i Danmark. Du kan også vælge at give gavekortet i gave som en oplevelsesgave.
Fra: 499,00 DKK

Danmarks bedste smørrebrød for 2

‘Danmarks Bedste Smørrebrød’ gavekortet indebærer en omgang højtbelagt smørrebrød for 2 personer, inklusiv drikkevarer. Prøv klassikere some dyrelægens natmad, æg og rejer eller fiskefillet med citron og remoulade. For at toppe den gode frokost af, får i til slut udleveret en 50 cl. flaske snaps, som tradition tro hører sig til smørrebrød.
Fra: 999,00 DKK

Champagnesmagning

Du har sikkert hørt om vinsmagning og ølsmagning, men har du hørt om champagnesmagning? Her kan du få en hyggelig og interessant aften, hvor du smager på 6 forskellige champagner med tilhørende små retter. Champagnerne varierer efter sæson, men kan f.eks. være Årgangchampagne, Blanc de Blanc, Blanc de Noir og Rosé. En af de oplevelser i København du er nød til at prøve, hvis du elsker champagne.
Fra: 499,00 DKK

Vovehalsens Luftballon

Denne ekstreme oplevelse er bestemt ikke for sarte sjæle. Den er måske en af de vildeste oplevelser i Danmark du kan finde. Du kommer til at hænge fra en luftballon i et 50 meter langt reb i 700 meters højde over jorden. Her skal du klatre de 50 meter op ad rebet og tilbage i kurven. Denne oplevelse kræver både at du er frygtløs og i god form. Og at du slet ikke er bange for højder!
Fra: 50.000,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Fra: 1.950,00 DKK

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.
Fra: 425,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 695,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Fra: 895,00 DKK

Pilot For En Dag​

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Fra: 1.350,00 DKK

Kør Segway​

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før.
Fra: 300,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Fra: 210,00 DKK

Tivoli i København​

Tag familien med en tur i tivoli i København. Tivoliet er en af de ældste forlystelsesparker i verden, og en af de oplevelser i København der skal opleves. Køb et turpas og prøv de mange spændene forlystelser som rutsjebaner, karuseller og pariserhjul. I kan også vælge at gå en tur og nyde den hyggelige stemning, og måske få en god bid mad på en af de mange restauranter. Kommer i på de rigtige dage, vil i også kunne oplever koncerter i tivoli.
Fra: 135,00 DKK

København Zoo​

En tur i zoologisk have er en klassisk oplevelse for familien, som altid er et hit. Besøg Københavns Zoo og se de eksotiske og spændende dyr. Der er både elefanter, isbjørne, aber og mange andre fantastiske dyr. Der er også mulighed for at købe spændende oplevelser i København Zoo. F.eks. kan du være dyrepasser for en dag, eller du kan fodre pingvinerne.
Fra: 105,00 DKK

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
Fra: 449,00 DKK

Gavekort Til Ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
Fra: 450,00 DKK

Yoga i Oplevelsesgave​

Yoga er en fantasisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøveler, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave.
Fra: 299,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Fra: 175,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Fra: 140,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.
Fra: 499,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Fra: 349,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
Fra: 399,00 DKK

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får: 2-3 timers pizzakursus hvor du lære at arbejde med dejen og ælte den. Dertil bagning og spsining af pizzaen, samt gode tips og tricks.
Fra: 600,00 DKK

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
Fra: 295,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får 2-3 timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Fra: 400,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
Fra: 195,00 DKK

Østerssafari

Hvis du er på udkig efter en spændende og anderledes oplevelse i Danmark, så er østerssafari måske det du leder efter. I får: Østersafari, smag på de østers i har fanget, fortælling om østers og dens historie. Østerssafari er en af de underholdende og unikke oplevelser i Danmark som du sent vil glemme. Tag afsted med venner og familie, eller giv oplevelsesgaven til en som elsker østers.
Fra: 145,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
Fra: 500,00 DKK

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.
Fra: 120,00 DKK

Giv en oplevelse for livet

Det er blevet utroligt populær at give oplevelsesgaver frem for fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruger man i en tid, og så går de til eller man mister interessen. Sådan er det med alt fra elektronik til tøj. En oplevelsesgave, kan give modtageren en fantastisk oplevelse for livet, og et minde de altid vil have. Det kan være alt fra et faldskærmsudspring, til et gavekort til en massage. Dertil er der de oplevelsesgaver, som du og modtageren kan opleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din veninde, til et lækkert weekendophold med kæresten, konen eller manden. Denne type oplevelsesgaver fungerer særligt godt som overraskelses gaver. Det kan give jer en fantastisk oplevelse for livet sammen.

Oplevelsesgavekort til oplevelser som weekendophold, miniferier og restaurantbesøg, er også super gode gaveideer til par. Giv f.eks. din forældre en oplevelse for livet, med et gavekort til et weekendophold på et gods eller et sparesort. Mange forældre og par generelt, glemmer at tage disse små oplevelser sammen. Derfor kan et oplevelsesgavekort til f.eks. et weekendophold være den perfekte gaveide til din forældre.

Adrenalinsus og Eventyr Oplevelsesgaver

På listen finder du mange super spændende og adrenalin fyldte oplevelser. Hvis du er til adrenalinsus og eventyr, så er de helt sikkert noget for dig! Du finder oplevelsesgaver både til vands, på land og i luften. Prøv f.eks. et oplevelsesgavekort til et faldskærmsudspring, ATV safari og en havkajaktur ved Møns Klint. Eller måske den super populære Bridge Walking ved Lillebælt Bro? Det er her du kan få krydset de vilde ting af på din bucket liste! Adrenalinsus og eventyr oplevelsesgaverne egner sig også særligt godt som studentergaver og fødselsdagsgaver til den eventyrlystne vovehals.

Romantiske Oplevelser For 2

Du finder mange romantiske oplevelser for 2 på listen. Der er både prisvindende resorts og 5-stjernet oplevelsesgaver. Hvis du og kæresten, konen eller manden trænger til at nyde hinandens selskab og tage på en rigtig kærlighedstur, så kan du uden tvivl få god inspiration her. Tag på et romantisk hotelophold sammen, eller forkæl jer selv med et afslappende spaophold på et af de mange fine hoteller og spa resorts. Hvis du er på udkig efter inspiration til gode gaveideer til kæresten, så er oplevelsesgaverne her også oplagte valg til det. Både som års dags gaver, bryllupsgaver og valentinsgaver til hende såvel som ham. Eller bare fordi i trænger til kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god oplevelsesgave!

Oplevelser i Danmark For Familien

Skal du og familien skal holde ferie i Danmark i år? Bare rolig – der er masser af gode oplevelser i Danmark for familien at vælge i mellem. Tag f.eks. i Tivoli eller Københavns Zoo, som er nogle af de mest populære oplevelser i København for familier. Er du til gengæld på udkig efter oplevelser i Jylland, kan en tur i WOW Park i Billund, eller en sælsafari være et spændende valg. Oplevelserne i denne kategori er ikke kun gode gaver til børn, men også super gode gaveideer til teenagepigen og drengen. Med andre ord, oplevelserne her er for hele familien!

Wellness Oplevelser i Danmark

Trænger du til at koble af med en god omgang forkælelse og velvære? Så er det måske wellness oplevelsesgaverne du leder efter. Der er alt fra lækre wellnessophold for dig og kæresten, til massage, yoga og andre lækre behandlinger. Er du en mand, som leder efter inspiration til gaveideer til kæresten eller konen, så kan du finde en række super gode gaveideer til hende i denne kategori. Overrask hende med et oplevelsesgavekort til et wellnessophold i kan tage på sammen, eller giv hende en oplevelsesgave hvor hun virkelig bliver forkælet. Det kan f.eks. være en luksus pedicure eller en ansigtsbehandling.

Gastronomiske Oplevelser og Restaurantbesøg

Er du en af dem som lever for at spise eller spiser for at leve? Hvis du falder under den første kategori, så tør jeg godt love at din mund kommer til at løbe i vand ved nogle af de gastronomiske oplevelser vi har samlet. Hvad siger du til en omgang af Danmarks bedste smørrebrød? Chokoladesmagning hos Peter Beier? Eller måske en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Er munden allerede nu ved at løbe i vand? Det tænkte jeg nok! Hvis du er mere til de våde vare, så finder du også oplevelsesgaver til både ølsmagning, vinsmagning og whiskysmagning. Vi har endda fundet et sted hvor du kan prøve champagnesmagning, som er lidt mere utraditionelt. Sidst nævnte er for resten super god som gave til hende der har alt, skulle du være på udkig efter det.

Kursus i Mad og Drikke Oplevelsesgaver

Hvis du elsker mad, så er det en kæmpe fordel at vide hvordan du selv laver det! På et af de spændende mad- og drikkekurser vi har samlet, kan du lære at lave din yndlingsmad eller drikke. Du finder kurser i de klassiske livretter som pizza, hotdogs og sushi. Dertil er der også kursus til vegetarisk mad, kaffekursus og dessertkurser. Prøv f.eks. det populære flødebollekursus som afholdes både på Jylland og Sjælland. Inviter din ven, veninde eller kæreste med på kursus, og lær at lave jeres livret eller yndlings drik sammen. Du kan også give oplevelsesgavekortet som gave. Leder du f.eks. efter gode gaver til mor, er et dessertkursus et fremragende valg.

Underholdende og Anderledes Oplevelser i Danmark

Af underholdende og anderledes oplevelser i Danmark, finder de oplevelser du ikke finder mange steder. Det er oplevelser som du næsten med garanti ikke har prøvet før, og du måske slet ikke vidste eksisterede. Disse oplevelsesgaver er for dig som elsker at anderledes og unikke oplevelser. Oplevelser som man ikke falder over hver dag, eller kan prøve alle steder. Prøv f.eks. en tur i Escape Room med vennerne, eller tag på østerssafari i Jylland. Hvis det er anderledes oplevelser i København du leder efter, kan du tage på guidet tur med Weird Walks. Du kan også tage på en byvandring, hvor du vil lære om København under besættelsen og se vigtige lokationer fra den tid. Disse anderledes guidet ture er f.eks. oplagte som gaveideer til far.

Eksklusive Oplevelser i Danmark

De eksklusive oplevelsesgaver er for dig som virkelig vil have en oplevelse for livet! Det er oplevelser som du højst sandsynligt kun kommer til at prøve en gang i livet. Inviter kæresten eller konen med på en eksklusiv luftballontur over København, eller på en helikoptertur til et adeligt slotsophold! Det er oplevelsesgaver som egner sig til helt særlige lejligheder. Det kunne være til en rund fødselsdag, bryllupsdag eller anden speciel anledning. En ting er sikkert, prøver du en af disse eksklusive oplevelser har du en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme!

Denne artikel er anmeldt af Malene Lassen (5/5)
5/5