Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Dåbsgaver - unikke og personlige dåbsgave ideer

Dåbsgaver 2021 – 75+ unikke og personlige dåbsgave ideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Det er stort, når et nyt barn kommer til verden – og det fejres selvfølgelig med en barnedåb, når barnet er omkring 3-5 måneder gammelt. Det er en fantastisk og meget livsbekræftende begivenhed at være inviteret til. Med til en invitation hører der sig også en skik om at give en gave. Men hvad skal du lige give i dåbsgave?

Hvis det er spørgsmålet, der har ledt dig ind på vores side, er du heldigvis kommet til det rette sted, da vi har researchet og gjort en del forarbejde. Vi har derfor fundet en længere række af gode og personlige dåbsgaver, som du enten kan vælge at købe eller finde inspiration i.

Det er helt forståeligt, at du har fundet vejen hertil, da barnedåb ikke er en af de begivenheder, man oftest bliver inviteret til. Desuden er det heller ikke muligt at spørge andre end forældrene, hvad der ønskes til barnedåben. Vil du gerne skille dig lidt ud, eller vil du bare gerne være sikker på, at du ikke kommer til at give den samme dåbsgave som alle andre, kan du med fordel bruge god tid på at gennemgå vores liste.

Her finder du nemlig gode dåbsgaver som f.eks. håndklæder med stjernetegn, De Små Synger og søde bodystockings. En lille ny kræver mange nye ting, så du kan helt sikkert finde en eller flere dåbsgaver, som du synes, passer perfekt til barnet og forældrene.

Indholdsfortegnelse

De bedste ideer til dåbsgaver 2021

Sød børneplakat

Mangler der stadig plakater til børneværelset? Så er det oplagt at give en sød børneplakat eller to med dyr på. Der er alt lige fra giraffer til de sødeste elefanter.
Fra: 129,00 DKK

Maileg gantosaurus i æg

Maileg gantosaurus eller en sød og lille dinosaurer, der ligger og sover i et plettet æg. Den er blød og dejlig at holde ved og er en rigtig sød gave til den mindste.
Fra: 299,00 DKK

Maileg kanin

Maileg kaniner er så søde. Denne egner sig rigtig godt som gave til en nyfødt, da der kan skrives barnets navn, højde, vægt og fødselsdato på æsken. Den har en sød lyseblå sløjfe om halsen.
Fra: 169,00 DKK

Kæmpe bamse kanin med navn

En kæmpestor bamse kanin med navn og fødselsdagsdato, vægt og længde. Den er helt 85 cm stor, og er den perfekte dåbsgave til den lille ny. En følgesvend for livet som nok skal blive barnets bedste ven!
Fra: 849,00 DKK

Mammabox til den nye/kommende mor

Giv en Mammabox til den nye eller kommende mor. Der flere forskellige at vælge i mellem, og de er alle fyldt med gode gaver og lækkerier til moren og den lille. Alt det gode til mor i en og samme gave!
Fra: 99,00 DKK

Økologisk engelsk lammeskind

Økologisk lammeskind fra engelske får. De engelske lammeskind er særligt bløde og har ultra fine hår. Det gør det særligt godt til babyer, f.eks. til at ligge på i barnevognen eller i sengen.
Fra: 799,20 DKK

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt dåbsgave, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Den er fremstillet af quiltet jersey og blød fleece.
Fra: 399,00 DKK

Gå-legetøj og gå-stole

Inden balancen helt er der, skal der trænes. Det kan der med forskelligt legetøj, der stimulerer balancen og lærer barnet stille og roligt at gå, mens der er støtte og noget at holde i.
Fra: 239,96 DKK

Babytæppe

Et babytæppe er en rigtig god dåbsgave, fordi det er så blødt. Det er derfor perfekt at bruge til barnevognen, tremmesengen, vuggen, eller når der skal hygges på sofaen eller på en madras på gulvet.
Fra: 269,00 DKK

Smart skråstål

En skråstol er en perfekt gave, fordi den giver forældrene mulighed for at have to hænder fri. Skråstolen kan vugge barnet til ro, mens nogle af dem endda også kan have aktivitetslegetøj påmonteret.
Fra: 298,00 DKK

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.
Fra: 349,00 DKK

Sparebøsser til babyer og børn

Sparebøsser har altid været en god gave at give til børn, fordi det tidligt lærer dem kunsten at spare op. Men det er lidt sjovere, når sparebøssen er en Mummitrold eller en sej traktor.
Fra: 270,00 DKK

Smykkeskrin til den lille

Et smykkeskrin er en rigtig god gave at give til dåben, fordi mange børn ofte får arvestykker, halskæder med dagmarkors og lignende. Skrinet kan gøres mere personligt med indgravering af navn, dato eller et vers.
Fra: 270,00 DKK

Rangle i sølv og sølvplet

En rangle med søde dyr som elefanter, bamser og ænder er perfekt som dåbsgave og kan hænges op til stor beundring for den lille over sengen eller vuggen.
Fra: 350,00 DKK

Dåbsrammer

Med en dåbsramme kan et af de første billeder af barnet blive rammet pænt ind. På rammerne kan der tilføjes fødselstidspunkt, længe, vægt, dato og meget andet. Dåbsrammerne er med søde figurer.
Fra: 270,00 DKK

Dåbsrør

Et dåbsrør er en sød og anderledes dåbsgave og kan bruges til opbevaring af barnets dåbsattest. Hvis du vil, kan den også gøres personlig med gravering af navn, dato og kirke.
Fra: 365,00 DKK

Børnesmykker

Børnesmykker er så søde og fine. Vælg mellem dagmarkors i flere varianter, engle, armbånd med charms, små ørestikker og mange flere. Smykkerne er i Sterling sølv, forgyldt sølv og rødguld.
Fra: 295,00 DKK

Børneservice i sølvplet

Sølvplet børneservice kan gives i gave til både piger og drenge. Der er kopper og tallerkener med søde dyr, og har du lyst, kan du også tilkøbe gravering, så det bliver en helt igennem personlig gave.
Fra: 500,00 DKK

Børneservice i stål

Sødt børneservice er en klassisk og rigtig sød dåbsgave. Her kan du både få kopper, bestik og tallerkener med diverse mønstre og dyr fra forskellige brands, herunder Georg Jensen.
Fra: 250,00 DKK

Håndklæde med stjernetegn og navn

Hvad mere sødt er der end at give et håndklæde med stjernetegn og navn i gave til en baby eller nybagte forældre? Håndklæderne er af en lækker kvalitet og lavet af 100% blødt bomuld.
Fra: 149,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.
Fra: 199,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.
Fra: 289,00 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.
Fra: 99,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.
Fra: 179,95 DKK

De små synger

Vil du gerne give noget klassisk i gave, er denne et hit. Der er både sange til de helt små og de lidt større. Der er hele 134 danske børnesange med noter og skønne tegninger.
Fra: 139,00 DKK

Tro, håb og kærlighed armbånd

Et tro, håb og kærlighed armbånd er en meget sød gave til et barn, som det helt sikkert vil sætte pris på, når det bliver større. Det er en meget smuk og klassisk gave at give.
Fra: 175,00 DKK

Noahs ark luftballon

Hvilket barn vil ikke elske at få en Noahs ark luftballon med søde og seje dyr, der kan hænge i loftet? Dyrene sidder fint og kigger ud af kurven, mens de flyver.
Fra: 249,00 DKK

Håndknyttet tæppe med isbjørn

Tæppet er den perfekte gave til et lille barn, da den er blød at ligge på og er perfekt som legeområde. Tæppet er formet som en liggende isbjørn, der gør det til et sjovere tæppe at lege på.
Fra: 1.499,00 DKK

Sengehimmel

En sengehimmel er en fantastisk gave til et lille barn, da det skaber hulestemning. Den kan både bruges rundt om sengen for at skabe tryghed eller over gulvet sammen med puder og tæpper til hyggestunder.
Fra: 799,00 DKK

Moby gyngehest

Moby er en rigtig sjov gyngehest, som kan give vippeture, der kilder helt nede i maven. Den er dejligt blød at sidde på og har håndtag, så man sidder godt fast.
Fra: 849,00 DKK

Hvorfor give en barnedåbsgave?

Dagen for barnedåben er en stor dag for både barn, forældre og den øvrige familie. Det er ikke noget, der sker hver dag, og det er også her, at barnet får sit navn og dermed officielt er en del af samfundet og fællesskabet. Selvom barnet selvfølgelig har været det lige siden fødslen, er det bare noget helt særligt ved dåben. For her bliver barnet for alvor vist frem, og det er også herfra, at barnet i højere grad møder verden. Derfor er det også meget god skik at medbringe en dåbsgave for at anerkende den store dag, det er.

En barnedåb har som sagt ikke lige så stor betydning i dag, som den havde tidligere og er i langt højere grad blevet frivillig. Men det gør ikke dagen mindre speciel. For det er en dag fuld af traditioner, og som forældrene allerede siden graviditeten har set frem til og højst sandsynligt også været i gang med at planlægge. Det er en fejring af barnet og dets ankomst til verden – så derfor skal der selvfølgelig en god dåbsgave til.

Ved en barnedåb er det også meget almindeligt, at forældrene stiller an med rigtig god mad og ofte flere retter. Så er det kun på sin plads at have en lille ting med – uanset hvad du har mulighed for og råd til.

 

Hvorfor døber man babyer?

Dåben er først og fremmest en stærkt forankret tradition i Danmark, fordi vi er kristne. Selvom langt de fleste af os efterhånden er mere kulturkristne end reelle troende, er der stadig mange, der gerne vil lade deres barn døbe, umiddelbart efter det er blevet født.

Set i det kristne perspektiv takker vi ved dåben Gud for vores barn, og at han er med hende eller ham hele livet. Når barnet døbes, bliver det velsignet og får et løfte fra Gud om, at han altid vil følge det med kærlighed og velsignelse, som var det hans eget. Når dåbshandlingen udføres, bliver barnet også medlem af folkekirken.

For mange handler det ikke så meget om det kristne perspektiv, men om at følge traditionen og indvie barnet i de værdier, som vores samfund er bygget på. Selvom mange af os ikke længere tror på, at der er en Gud i det høje, følger vi alligevel mange kristne værdier, der er dybt forankret i det danske samfund såsom, at man skal ære sin næste og være over for andre, som man gerne selv vil behandles.

At døbe et barn og fejre det med en dåbsfest med barnedåbsgaver giver derfor stadig rigtig god mening i dag, selvom det religiøse fylder mindre.

 

Hvordan foregår en dåb?

Har du ikke været til en dåb før? Og vil du gerne vide, hvordan det foregår, så du er forberedt?

En dåb er normalt en del af den almindelige gudstjeneste om søndagen. Men, dåben kan også foregå ved en særlig dåbsgudstjeneste, der er aftalt med præsten. Hvornår selve dåben finder sted under gudstjenesten er op til den lokale kirke og præsten. Den kan derfor godt finde sted allerede i begyndelsen af gudstjenesten, men kan også finde sted i slutningen.

Dog foregår selve dåbshandlingen på nøjagtig samme måde i alle kirker. Præsten beder forældrene, fadderne og gudforældrene om at komme op til døbefonten. Her taler præsten til barnet og tegner korstegn over ansigtet og brystet som et tegn på, at det nu hører til Gud og Jesus Kristus.

Når denne handling er ovre, spørger præsten om barnets navn, hvilket bæreren af barnet svarer på og herefter svarer ja til, at barnet vil døbes i denne tro. Vand øses herefter tre gange op på barnets hoved, hvorefter præsten velsigner det.

Det hele sluttes af med en kort tale til fadderne om deres forpligtelse over for barnet. Selve gudstjenesten stopper normalt ikke efter denne handling, men fortsætter som almindelig gudstjeneste herefter. 

Når hele den kirkelige handling er veloverstået, og der er taget billeder, går turen hjem til forældrene eller til det lokale, de har lejet til barnedåbsfesten. Her er der ofte dækket pænt op, ligesom der er stillet et bord op til dåbsgaver, som du fint kan lægge din gave på, når du ankommer.

Barnedåb og selve festen er meget stille og rolig og foregår typisk ikke over meget mere end en eftermiddag. Der serveres typisk til kold eller varm mad efterfulgt af et lækkert kagebord. Herefter er det meget almindeligt, at gæsterne begynder at tage hjem. Både fordi det ofte holdes på en søndag, men også af hensyn til forældrene, som trods alt også har en lille guldklump, de skal tage sig af, efter der er ryddet op.

 

Hvad giver man i gave til barnedåb?

Det fantastiske ved barnedåb i dag er, at det er mere eller mindre frit for, hvad du gerne vil give. Tidligere var det bundet meget efter tradition med barnedåbsgaver som smykkeskrin, bestik og bamser. Men i dag kan du også sagtens give gaver som i højere grad er tiltænkt en hjælp til barnets forældre såsom en bæresele eller en skråstål, der gør det lidt nemmere at nå det hele i hverdagen. Lidt ligesom man giver i barselsgave.

Du kan derfor sagtens give gaver til barnedåb, som du selv finder på, eller som du synes, giver rigtig god mening for barnet, forældrene eller jer som helhed. Intet er lagt fast og forældrene bliver med al sandsynlighed glade, bare fordi du kommer. Så find gerne på en utraditionel dåbsgave, hvis det er det, du har lyst til.

Er du ikke helt sikker på, hvad du gerne vil give i gave til barnedåb, kan du lade dig inspirere af vores liste. Vi har gravet dybt og fundet frem til de mest kreative dåbsgaver, vi overhovedet kunne finde. Der burde derfor være en gaveide eller to, som du tænker kunne være den perfekte dåbsgave.

 

Hvor meget giver man for i barnedåbsgave?

Dette er måske nok det mest stillede spørgsmål, når det kommer til gaver, der skal gives til barnedåb og andre større begivenheder for den sags skyld. Hvor meget du giver for i barnedåbsgave, kommer først og fremmest an på, hvor tæt du er på de nybagte forældre, og hvad din rolle fremadrettet bliver overfor det lille barn.

Det er nemlig meget normalt, at dåbsgaver fra bedsteforældre, søskende og andre nære relationer, giver for et betydeligt højere beløb end venner, fætre og kusiner. Når det så er sagt, kommer det helt naturligvis også an på, hvad din økonomi er gearet til. For når alt kommer til alt, er det ikke beløbet, der er afgørende for, om du giver en god dåbsgave eller ej.

Gå derfor gerne vores ideer til dåbsgave igennem og se, om ikke der er nogle gode gaver, der springer i øjnene, og som også passer til dit budget.

Ellers er det helt almindeligt at give for et par hundrede kroner som ven eller familie, der ikke er en meget nær relation. Er du forælder til forældrene, en meget tæt ven eller måske bedsteforælder, er det meget almindeligt at give for 500 kroner eller mere alt efter, hvad der er tradition for i familien og ikke mindst mulighed for.

 

Dåbsgave tradition – hvad plejer man at give til en barnedåb?

Ligesom barnedåb er blevet en tradition i sig selv, er der også mange traditioner bundet op omkring barnedåben. Især når det kommer til gaver. Her er det ikke ualmindeligt at give gaver som smykkeskrin, dåbsrør, sparegris, legetøj, spisestel, fotorammer og smykker.

Du kan derfor godt være mere eller mindre sikker på, at en eller flere af gæsterne giver denne type af gaver, da det er meget almindeligt og ren kutyme. Det er derfor en rigtig god ide at tjekke op med andre gæster omkring, hvad de giver, så du bliver fri for at give en dåbsgave, der skal byttes.

Men, som sagt behøver du ikke følge traditionerne. Det er helt okay at give unikke dåbsgaver, som måske ikke er så normalt at give. Er faderen f.eks. inkarneret Brøndby fan, er det oplagt at købe en t-shirt i babystørrelse. Det vil være en gave, der skiller sig ud, og som de helt sikkert ikke får to af. Unikke dåbsgaver er også gode dåbsgaver – og forældrene forventer helt sikkert ikke at få diverse traditionelle dåbsgaver. Det er også langt mere spændende at åbne noget, som man ikke lige havde regnet med at ville få.

 

Hvad giver man for i dåbsgaver til tvillinger?

Har forældrene været så heldige at få tvillinger, giver det dig naturligvis en dobbelt opgave i forhold til at finde dåbsgaver. Det er måske meget oplagt at give to gaver, der er ens, fordi det gør gaveindkøbet nemt og enkelt. Men, hvis du giver dåbsgaver, som måske først kan bruges senere hen såsom dåbsgave smykker, tøj eller lignende, er det meget rart for tvillingerne selv, at de ikke får noget, der er ens.

Som tvilling (og især ved enæggede) er det ikke nødvendigvis altid sjovt at blive gjort ens. For tvillinger er ikke ens – de er to forskellige individer med forskellige personligheder. Det giver derfor rigtig god mening at købe to forskellige banedåbsgaver. Gaverne behøver ikke være dyrere, bare fordi det er tvillinger – men det bliver selvfølgelig automatisk dyrere, fordi det er to gaver på én gang.

 

Hvad giver man i dåbsgave til en dreng?

Vil du gerne give en dåbsgave, der er ment til at blive brugt af drengen og ikke af forældrene? Så er der alle mulige forskellige dåbsgave ideer, du kan gøre brug af. Alene i vores liste over gaveideer til dåbsgaver er der en masse at hente.

Forslag til dåbsgaver til ham kan derfor være:

 • Legetøj – Rangler, uro, legetæpper, vipper og meget andet er gode dåbsgaver til en dreng. Meget legetøj er heldigvis unisex, når det gælder gaver til 1 årige børn og deromkring. Ofte er den eneste forskel farven og ellers er der frit spil for at give legetøj. Det skal barnet helt sikkert nok blive glad for.
 • Dåbsgave med navn – En sød dåbsgave med navn er ikke kun forbeholdt piger, men kan også sagtens gives i dåbsgave til ham. Det kan være et håndklæde, en bamse eller måske en fotoramme med et af de første billeder, der er blevet taget. Der er også den sjove løsning med en bodystocking i lyseblå med navn og et sjovt citat.
 • Dåbsgave med gravering – også her er der mange muligheder for at finde en gave, der kan skræddersyes til en lille dreng. Det kan være en sparebøsse med en traktor med navn eller måske en halskæde med stjernetegnet indgraveret.

Med en dåbsgave er det også helt okay at tænke langsigtet. Derfor kan du også sagtens give nogle søde plakater med dyr, en stor bamse eller måske noget tøj, som du tænker, kunne se rigtig sødt ud, når han har vokset sig lidt større. Det er heldigvis ret nemt at finde dåbsgaver til drenge, da mulighederne er så åbne og så mange.

 

Hvad giver man i dåbsgave til en pige?

Når nu vi har været omkring, hvad du kan finde på at give i gave til en lille dreng, skal vi naturligvis også ind på, hvad der er af dåbsgaver til hende. Her er der også rigtig mange muligheder for at give en eller flere personlige dåbsgaver, som er målrettet en sød lille pige.

Gaveideer til barnedåb til en pige kan være:

 • Smykker – Det er en meget almindelig dåbsgave at give til piger, fordi det er noget, der med al sandsynlighed vil blive brugt, når barnet er gammelt nok. Der er alt lige fra flotte halskæder med dagmarkors til armbånd med tro, håb og kærlighed.
 • Kjoler – En pige er aldrig for lille eller for ung til at få kjoler i gave. Det er også oplagt her, hvis du helst ikke vil give traditionelle dåbsgaver lavet i sølv. Fordelen er også, at du kan give kjoler i forskellige størrelser, så gaven også kan bringe glæde i mere end få måneder.
 • Bamser – Hvilke piger kan ikke lide bamser? Gerne bamser som heste, elefanter, kaniner og enhjørning plejer at være et hit blandt piger. Glæden kan måske ikke ses til barnedåben, men det kan den helt sikkert senere.

Uanset om du gerne vil give hende en personlig dåbsgave, eller om den gerne må være lidt mere generel, er der mange muligheder. Der skal heller ikke så meget til for at gøre en gave personlig, da det er nemt at få broderet et navn eller en fødselsdato. Det samme gælder på kjoler, som måske først skal bruges senere eller på smykker, der kan få indgraveret navn og andre detaljer. Med en lille smule kreativitet får selv en meget simpel dåbsgave meget mere værdi.

 

Hvad er oplagt at give i dåbsgave fra bedsteforældre?

Som bedsteforældre er det en gave, når der kommer et barnebarn til verden. Det er noget helt andet end selv at få et barn, men har mindst lige så stor betydning. Derfor er der heller ikke noget at sige til, hvis du som bedsteforælder gerne vil finde en gave til barnedåb fra jer, der er lidt ekstra god.

Gaveideer til barnedåb kan være:

 • Hjemmestrikkede bamser med navn (det betyder alverden senere hen for barnet og er en unik dåbsgave)
 • Livet Træ smykke med indgravering
 • Dåbsflag med navn
 • En bog med eventyr og gode fortællinger (og en personlig hilsen fra jer)
 • En halskæde med hjertevedhæng
 • Georg Jensen dåbsgave (spisesæt, sparegris mm.)

Det gør ikke noget, at dåbsgaver fra bedsteforældre er lidt mere personlige sammenlignet med dåbsgaver fra de øvrige gæster. I kommer til at være en stor del af barnets liv, og derfor er det også helt oplagt, at gaven gives derefter.

I vores liste over ideer til gaver til barnedåb, har vi også flere gaver, der er oplagte til jer som bedsteforældre. Så giv den gerne et kig og se, om ikke I falder over noget, der er perfekt i barnedåbsgave til jeres barnebarn.

 

Hvad er verdens bedste dåbsgave?

Verdens bedste dåbsgave er gaven, som du selv beslutter dig for er verdens bedste. For det er meget individuelt, hvad der er en gave udover det sædvanlige. For nogle forældre kan det være en dåbsgave i sølv såsom Georg Jensen, mens det for andre forældre kan være noget så simpelt som et personligt gavekort til kvalitetstid mellem dig og dem.

For at finde frem til kernen af, hvad der for dig er verdens bedste dåbsgave at give, kan du spørge dig selv om, hvad forældrene generelt bliver glade for. Hvad er det, de sætter pris på, når de er sammen med dig? Hvad er det, de sætter pris på, når du er sammen med deres barn? Eller hvad er det, de sætter pris på generelt i livet? Det kan hjælpe dig en del til at finde frem til, om det drejer sig om en fysisk gave eller en, som står på selskab og måske oplevelser sammen med dig.

Det er heldigvis også tilladt at give anderledes dåbsgaver, og her skal der egentligt ikke meget mere til end lidt anderledes og kreativ tænkning. Når først du har fået hul på det, popper ideen til verdens bedste dåbsgave op helt af sig selv.

 

Hvad giver man i dåbsgave til gudmor?

Det er stort at få lov til at være gudmor, men lige så stort er det også, at man har nogen, der står en så nær, at det føles helt naturligt, at vedkommende skal være gudmor. Derfor kan I som forældre til barnet også med fordel give en gave til hende, som bliver jeres barns kommende gudmor. Det behøver ikke være en kæmpe gave, men den viser, at I er glade for, at hun gerne vil påtage sig den rolle – for det betyder formentligt også, at hun kommer til at spille en større rolle i barnets liv.

Her er det oplagt med:

 • Et rigtig flot smykke
 • En oplevelse med jer alle sammen
 • Gode cremer til forkælelse
 • En fotobog til kommende billeder sammen med gudbarnet
 • En fotoramme til det kommende billede med gudbarnet

Det er meget forskelligt, om man vælger at give en gave til gudmor, men det er en meget almindelig gestus at gøre, og vil helt sikkert kun bringe yderligere glæde. Der er mange måder at sige tak på og behøver ikke nødvendigvis være med en fysisk gave, men kan i stedet være faste aftaler om at mødes og hygge jer hver måned, eller hvad end I har lyst til. Kreativiteten har ingen grænser.

Mulighederne er mange og åbne, og du bestemmer helt selv, hvad du godt kunne tænke dig at give i gave til din udvalgte gudmor.

 

Find den rette gave til barnedåb med vores gaveideer 

Det behøver slet ikke være så svært at finde en god og personlig barnedåbsgave. Også selvom du ikke er kreativ og selv kan finde på noget over en eftermiddag eller to. For heldigvis for dig er der masser af god inspiration at hente her og på nettet. Vi har samlet de bedste ideer fra nettet og fra leverandører, som vi ved, sælger mange forskellige typer af dåbsgaver.

Når du derfor scroller dig gennem vores liste over ideer til barnedåbsgaver, får du præsenteret de bedste af de bedste ideer til dåbsgaver, der er. Der er de dyre af slagsen fra Georg Jensen, men der er også de billigere af slagsen såsom legetøj, legetæpper og bøger. Dåbsgaver er mangt og meget, og det håber vi også, at vores liste viser.

Du kan desværre ikke handle dåbsgaverne direkte hos os. I stedet skal du klikke dig videre til den forhandler, som vi har linket til ved den enkelte dåbsgave. Det kan du gøre helt trygt og sikkert, da det udelukkende er forhandlere, som du med garanti kender i forvejen. Gør du ikke det, kan vi forsikre dig om, at vi har tjekket, at alt er, som det skal være ved den enkelte forhandler. De fleste af dem lover også levering inden for ganske få hverdage. Så selv hvis du skulle være lidt sent ude, er der gode muligheder for at købe en god dåbsgave.

Vi håber, du finder det, du søger. Men vi håber også, at du finder noget, der er endnu bedre end det, du havde regnet med. For så ved vi, at du glæder dig til at give gaven og at modtagerne bliver glade, når de åbner den.

Tilbage er der kun at ønske en rigtig god barnedåb!

Denne artikel er anmeldt af Tina H. (5/5)
5/5