Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby

Barselsgave 2024 – 75+ barselsgaver til mor, far og baby

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er en stor ting, når et barn kommer til verden. Det skal selvfølgelig fejres, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at give barselsgaver? Der er bare lige det, at det ikke nødvendigvis er nemt at finde ud af, hvad den gode barselsgave er, eller hvad du skal give for at skille dig ud fra andre traditionelle gaver, som de med al sandsynlighed får fra andre i omgangskredsen. Og det gælder uanset om det er gaver til mor, far eller baby.

Én ting er dog helt sikkert – du vil gerne give en lille ting. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, har vi her på Genialegaver samlet et væld af gaveideer og gode barselsgaver. Der er både gaver til baby såvel som gaver til nybagt mor og far. Der er med andre ord mulighed for at finde netop den gave, du har i tankerne, eller som du ikke vidste fandtes.

Barselsgaver til mor, far og baby 2024

Til

Barselsgavekurve

Vælg mellem et stort udvalg af fantastiske barselsgavekurve. Der er både til drenge og piger og i alle prisklasser. Du kan også vælge at sammensætte din egen gavekurv, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Kiids by Friis til børn

Her finde du et flot udvalg af Kids by Friis produkter til børn, som alle kommer med gratis gravering! Vælg mellem de populære stjernetegn sparebøsser, eller tandæsker, fødselsdagstog og smykkeskrin.
Inkl. gratis gravering

Personlige lamper til børn

Charmerende natlamper, der skaber en tryg og hyggelig atmosfære i børneværelset. Se de mange kreative og sikre lamper til børn, som samtidig kan personaliseres med navn og tema.

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Sparebøsser med gravering

En sparebøsse er en både sjov og lærerig gave til børn. Vælg mellem forskellige designs og tilføj personlig gravering.
Inkl. gratis gravering

Personligt børnebestik med gravering

Gør måltiderne sjovere for de små med personligt graveret børnebestik. En praktisk og sød gaveidé til børn.
Inkl. gratis gravering

Personlige børneplakater med navn

Farverige og lærerige børneplakater, der vil pynte i ethvert børneværelse. En sjov og dekorativ gaveidé som samtidig er personlig. Se de mange søde designs.

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Personligt smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er ikke bare opbevaring, men også en smuk dekoration. Perfekt til at holde smykkerne sikkert og organiseret.
Inkl. gratis gravering

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Personlig højdemåler i træ med navn

Skab varige minder med en personlig højdemåler i træ med navn. Denne charmerende og funktionelle dekoration er ikke kun en måde at spore vækst på, men også en kærbar genstand, der vokser med familien.

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Bogstav LED-Belysning

Tilføj et personligt touch til ethvert rum med disse bogstaver med LED-belysning. En sjov og unik gaveidé, der lyser op og skaber en hyggelig atmosfære. Perfekt til soveværelset, stuen eller som en festlig dekoration.

Personlige bogstaver til døren

Byd velkommen med stil med disse skræddersyede træbogstaver fra Wooden Factory. Perfekte til at personliggøre din entré eller børneværelset, disse bogstaver tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert hjem.

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Gavekort til graviditetsmassage

En graviditetsmassage er en fantastisk gave til gravide, og vil med garanti blive højt værdsat! Massagen er speciel til gravide, og inkludere også anden behandling end massage. En skøn oplevelse som uden tvivl vil få hende til at være mere afslappet og godt tilpas.
Århus - Beder

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Personligt Babytæppe med Navn

Gør babyens sovetid ekstra speciel med et personligt babytæppe. Vælg mellem farver som blå, pink, grøn og koral, og tilføj babyens navn for at gøre det unikt. Lavet af 100% polyester, dette tæppe er både blødt og holdbart. Det er den perfekte gave til dåb, baby shower eller bare for at forkæle en lille ny i familien.

Figur - Hjerte med mor og barn

Denne smukke håndlavede figur i mangotræ symboliserer kærligheden mellem mor og barn. Perfekt gave til mor - hvad enten det er den nybagte mor, en mors dags gave eller andet.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

Milepælskort 0-3 år

Her får du en pakke med søde milepælskort, som spænder sig over barnets første 3 år fra 0-3. Der er i alt 40 forskelige kort, og du kan både vælge om det skal være til en dreng eller pige. Se alle kortene via linket.

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Astronomi og planet plakater

På udkig efter en flot astronomi plakat til kontoret, stuen eller børneværelset? Uanset om det er en solsystem plakat, en raket plakat eller en plakat med planeter, kan du finde den i dette fantastiske udvalg.

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske.
10% rabatkode: Rabat10

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Søde personlige puder med navn

En personlig pude med navn er en fantastisk personlig gave, som du kan give til stort set hvem som helst. Alt fra dåbsgave til den lille, til Mors Dags gave til mor, til gave til teenageren. Så de flotte designs der er at vælge mellem via linket.

Personlige bamser og nusseklude med navn

Få lavet en personlig bamse eller nusseklud med navn til babyen. En oplagt dåbsgave eller barselsgave til den lille. Af bamser kan der vælges både ugler og kaniner i forskellige farver.

Luksus baby udstyr

Kender du en ny mor, eller en baby, som trænger til noget lækkert luksus udstyr? Her kan du finde alt i luksus udstyr til babyer. Alt fra babynest, til pusletakser, til legetøj til babyen. Se det fantastisk udevalg via linket.

Luksus baby tøj

Her finder du et stort udvalg af fantastisk luksus tøj til babyer. Der er alt fra vintertøj til sommertøj og alt her i mellem, fælles for dem alle er at det er af super kvalitet. Se det fantastiske udvalg via linket, og finde den helt perfekte gave til den lille, eller til mor.

Bland selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Bland din egen gavekurv og skab den perfekte personlige gave. Vælg mellem en række produkter for at lave en kurv, der passer til din modtagers smag. Du har også muligt for at købe en færdiglavet kurv.

Fodbad med Damp

Forkæl dine fødder med dette Zenkuru fodbad med damp. Det er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag og pleje dine trætte fødder.

Chokolader med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stjernetegn dekoration og sparebøsse til børn

Disse fantastiske stjernetegns dekorationer til børn, symboliserer hver i sær et stjernetegn. Samtidig beskriver det stjernetegnets personlighed, og fungerer samtidig som en sparebøsse. En fantastisk personlig gave til den lille, som egner sig både som dåbsgave såvel som til andre anledninger.

Fødselstavle med stjernehimmel

Giv en personlig fødselstavle med stjernehimmel på. Billedet af stjernehimlen bestemmer du - det kan f.eks. være sådan himelen så ud, da barnet blev født. Den perfekte personlige gave til den nyfødte, såvel som den nyfødtes forældre.
10% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Stjernetegns uro

Giv en sød stjernetegns uro fra Kids by Friis i gave til babyen eller de nybagte forældre. Uroen er designet som en drømmefanger, og stjernerne lyser op, når det er mørkt. Den fineste uro, som samtidig symbolisere barnets stjernetegn. Fås naturligvis i alle stjernetegn.

Personlig uro eller guirlande med navn

Giv barnets dets helt egen personlige uro eller guirlande. Helt perfekt som gaver til de mindste, det kunne f.eks. være en fødselsgave, eller barselsgave til mor og far.

Napsack - Den vægtede sovepose

Napsack er en revolutionerende vægtende sovepose til børn, som kan hjælpe dem med at sove bedre. Vægten fra soveposen gør at barnet får en roligere og bedre søvn generelt. Læs mere om den geniale sovepose via linket. En gave som enhver mor til en lille vil elske!

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Cozy Kæmpe Bamse

Denne Cozy Kæmpe Bamse er hele 130 cm høj og den perfekte krammeven! Den herlige bamse kan uden tvivl bringe lykke til enhver modtager, børn såvel som voksne.

Gavekurv med babyting

Denne gavekurv med babyting er den perfekte gave til en lille nyfødt baby, såvel som en kommende/nybagt mor. Gavekurven kan bestemmes ud fra køn og alder på babyen, og indeholder bl.a. rangle, sut, zinksalve, og mange andre essentielle ting, der skal bruges når en lille ny kommer til verden.

Luftfugter med mulighed for aroma

Denne flotte luftfugter giver er bedre indeklima ved at fugte rummet, så luften bliver mindre tør. Det er både godt for bihulerne, huden og indeklimaet generelt. Dertil har du også mulighed for at tilføje aroma, så rummet samtidig får den dejlig duft.
Henter...

Årets bedste barselsgaver

For at give dig en ide om, hvad du kan forvente ved at bruge tid på at dykke ned i vores gaveideer, kan vi fortælle, at listen byder på barselsgaver såsom børneplakater, krammebamser, badekåbe, pusletaske og meget mere, som du måske ikke har tænkt over, kunne være den perfekte barselsgave. Priserne varierer fra produkt til produkt, så du har mulighed for at finde noget til både mor, far og baby, uden det sprænger dit budget.

De fleste af de gaveideer du finder til den lille, egner sig både som gaver til piger såvel som drenge.

 

Hvorfor give barselsgaver?

En barselsgave er en gave, der er med til at bringe ekstra glæde hos et nybagt forældrepar, der er i din omgangskreds. Selvom de i sagens natur selvfølgelig allerede er glade, fordi deres guldklump er kommet til verden, viser du med en barselsgave, at du er der og støtter dem i en tid, der både er spændende og udfordrende.

Har du derfor en god veninde, ven, søster eller bror, der lige har fået et barn, og har du lyst til at vise dem, hvor glad du også er, er en eller flere barselsgaver til mor og far en fantastisk måde at vise det på.

I virkeligheden betyder det ikke så meget, hvad du giver det nybagte forældrepar i barselsgave – for de forventer det med al sandsynlighed ikke. Har du derfor lyst til at komme med anderledes barselsgaver eller nogle personlige barselsgaver, du enten selv har lavet eller brugt tid på at finde og købe, er det bare at kaste dig ud i det.

En barselsgave er derfor heller ikke på nogen måde en forventning eller en forpligtelse, når du kommer på besøg første gang. Der er også mange andre måder at vise din støtte og glæde på – men det er nu og engang dejligt at give noget, som de kan bruge til at lette hverdagen, eller som du ved, de godt kunne tænke sig til den lille guldklump.

 

Hvad giver man i barselgave?

Har du ikke prøvet at give og kigge efter en barselsgave til mor eller en barselsgave til far før? Og er du derfor helt blank på, hvad der vil være godt eller passende at give? Det er bestemt heller ikke en type af gave, der gives ofte. Men, når det så er sagt, vil du hurtigt få øjnene op for, at der er rigtig mange søde og gode ting, du kan give som en fantastisk barselsgave til mor, far eller barn. Måske har mor og far allerede nogle gode barselsgave ønsker. Hvis ikke, kan du få inspiration til en god ”tillykke med baby gave” her på siden.

Vores liste af barselsgave ønsker- og ideer er blot et udpluk af alle de ting, der kan fås og vil du samtidig også gerne finde en dåbsgave blandt listen, er der intet i vejen for det, da gaveideerne også er ideelle til det formål.

Det er meget almindeligt at give nogle søde ting til børneværelset, legetøj til barnet eller praktiske ting i gave til forældrene, som enten kan bruges nu eller senere, når barnet er større. Der er derfor intet i vejen for at give bamser, klodser, skumlegetøj, tøj, søde indretningsting eller aktivitetslegetøj. Vil du give aktivitetslegetøj, kan vi anbefale at vælge et godt aktivitetstæppe. Hvad du giver i barselsgave afhænger i bund og grund af din relation til forældrene og barnet samt din egen kreativitet. Hold derfor endelig ikke igen.

 

Hvad er en god barselsgave til mor?

Det er meget stort at blive mor. Især hvis det er er første gang. Det er naturligvis også en stor ting for partneren, men det er noget ganske særligt som kvinde at blive forælder, da man i 9 måneder har været et hormonelt monster på både godt og ondt og gjort alt for, at den lille ny får den bedst mulige start på livet. Derfor er det på sin plads med en god omgang forkælelse til mor, og hun fortjener naturligvis nogle fantastiske barselsgaver.

Det er ikke til at komme udenom, at kvinder er meget praktisk anlagt. Og er hun også det, er det oplagt at give en fin pusletaske, nogle søde ting til børneværelset eller måske noget lækkert tøj hun kan bruge, indtil kroppen igen er vendt tilbage til normalen. Vil du forkæle hende lidt ekstra, kan du også give hende et gavekort til en god massage, eller måske den bedste ansigtscreme du kan finde. På den måde kan du hjælpe hende, til at få kroppen på rette køl igen efter fødslen.

Tag afsæt i hvad du tænker, hun godt kunne tænke sig, eller hvad du ved, hun mangler til guldklumpen. Der er ingen tvivl om, at hun vil blive rigtig glad for den eller de barselsgaver, du kommer med, fordi det er givet med hjertet – uanset hvad du ender med at vælge.

 

Hvad er en god barselsgave til far?

Mens det måske er meget nemt for dig at finde på nogle lækre ting at give i barselsgaver til mor, kniber det måske lidt med at finde den perfekte barselsgave til far? Det behøver slet ikke at være så svært, da en nybagt far også sætter pris på personlige barselsgaver til barnet og en lille forkælelsesting til sig selv.

Der er helt sikkert nogle ting, der endnu ikke er blevet købt, eller noget chokolade, der kan godt kan bruges i de sene aftentimer, når guldklumpen bare ikke vil sove eller har besluttet sig for at skrige hele natten. Der er taget forbehold for barselsgaver, der også kan bruges til den nybagte far i vores liste – så kig den gerne igennem og se, om ikke du falder over noget, som passer perfekt til ham.

 

Hvilken gave er den bedste barselsgave fra bedsteforældre?

Det er noget helt særligt at blive bedsteforældre og især, hvis det er det første barnebarn, der lige er kommet til verden. Det gode ved at være bedsteforældre er, at man må give lige det, man har lyst til samt forkæle barnebarnet så tosset, som man gerne vil.

 

Gode barselgave ideer kunne derfor være:

  • Barselsgaver med navn – Der findes så mange søde dukker, bamser, nusseklude og lignende, der i dag kan broderes med navn på. Det er en rigtig sød gave at give – hvis forældrene har fundet et navn naturligvis – og kan følge barnet i mange år. Det er uden tvivl en oplagt gave til en nyfødt.
  • Barselsgave kurv – Det er altid lækkert at få en kurv. Derfor er det bestemt også noget, de vil sætte stor pris på at modtage. Kurven kan sammensættes med alt lige fra chokolader og wellnessprodukter til forældrene og bamser, nusseklude, tøj og legetøj til den lille guldklump.
  • Personlige barselsgaver – Er du god til at strikke? Eller lave andre kreationer derhjemme? Selvom det at blive bedstemor ikke behøver betyde, at du er god til at strikke, er hjemmelavede, personlige barselsgaver altid et hit. Det kan sagtens kombineres med andre måske mere praktiske barselsgaver til forældrene. 

Der er derfor masser af muligheder for at give den bedste barselsgave som bedsteforældre. Det er tanken der tæller, og de vil uden tvivl være taknemmelige for hvad end, du finder på.

 

Hvor dyre skal barselsgaver være?

Gavebudgetter giver altid anledning til tvivl. For hvor meget er det rimeligt at give for? Og kan man give for dyre barselsgaver? Det er helt normalt, hvis du er i tvivl om det, da en barselsgave er en særlig gave, der ikke gives særlig ofte.

Hvor meget du skal give for, er helt op til dig, og hvad I normalt giver for i familien eller omgangskredsen. Har du lyst til at give for mere end normalt, er du også frit stillet overfor at gøre det. I bund og grund er det ikke så vigtigt, om gaven koster 75 kroner eller 600 kroner. Det handler i stedet om, at du viser, at du gerne engagerer dig i de nye omstændigheder. Selv den mindste og billigste gave kan være den, der rammer plet og bringer en masse glæde.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere vente med de dyrere gaver til barnedåben, er det ikke noget, du skal have dårlig samvittighed over. Igen er det tanken der tæller – og bare det, at du kommer på barselsvisit, viser i sig selv, at du er glad på deres vegne.

Vores liste over barselsgave ideer rummer også gaver i alle forskellige prisklasser. Og er gaven valgt med hjertet, er der ikke nogen, der tænker over, hvor meget du har givet for den.

 

Barselsgave til dreng

Skal du have fundet en gave til en lille nyfødt dreng? En god barselsgave til dreng kan f.eks. være en lyseblå bamse, aktivitetslegetøj, eller andet legetøj. Vil du gerne give en gave med et drengetema, er det en god ide, at give noget i den klassiske blå babyfarve. Udover bamser og legetøj, kunne det f.eks. være babyhåndklæde, en nusseklud eller en rangle. Alt den lille fyr kan bruge det første år i sit liv, er i teorien en god barselsgave til drengen.

Du kan også give gaver til drenge, som kan bruges udover det første år. Det kan f.eks. være en af de søde træfigurer fra Kay Bojesen. Evt. garder, elefanten eller noget helt tredje. Det er en dekoration som kan pryde børneværelset igennem hans barndom, og som han samtidig kan tage med sig videre ind i voksenlivet. En sådan gave, har lige pludselig en stor affektionsværdi, hvilket gør den meget mere værdifuld for ham.

 

Barselsgave til pige

Er det en lille pige som er kommet til verden? Og vil du gerne give en barselsgave til hende, med et pigetema? Hvor den klassiske babyfarve til drenge er lyseblå, er den klassiske babyfarve til piger lyserød. En god barselsgave til pige er derfor ofte noget, som har et lyserødt tema. Det kan f.eks. være en lille bodystocking – evt. med en personlig eller sjov tekst på. Det kan også være en lyserød sengehimmel, som hænger over vuggen. På den måde ligner det en lille prinsesse vugge, hvilket egner sig perfekt – for den lille nyfødte pige, er uden tvivl hele familiens lille prinsesse.

Dertil kan du – ligesom til drenge – give en bamse som passer godt til pigen. Det kan være en lyserød bamse, eller en personlig bamse med navn og dato på. Det kan også være noget anderledes, som f.eks. en kæmpe bamse, eller en Baby Yoda bamse, skulle far være Star Wars fan.

 

Giv gode barselsgaver med vores gaveideer

Der er så meget at vælge mellem og så mange muligheder for at give gode barselsgaver til mor og barselsgaver til far. Ved at benytte dig af vores liste til at finde gaveinspiration kan du få indskrænket udvalget og komme godt i hus med en gave, der bringer glæde for både mor, far og barn.

På vores liste finder du gaver såsom:

  • Forkælende barselsgaver til mor og far – En barselsgave behøver ikke kun være til barnet eller være nogle praktiske ting, der hjælper i den nye hverdag. Det kan også være søde sager som chokolader, lakridser og lignende i rigtig god kvalitet. For det er der bestemt også brug for, når søvnen bliver begrænset og behov skal sættes til side.
  • Barselsgave ideer på abonnement – Der er mange udgifter og omvæltninger, når man bliver forældre. Derfor kan en rigtig god gave sagtens være bleer eller legetøj på abonnement, som bliver tilsendt hver måned. Så har både de og barnet noget at glæde sig til hele tiden.
  • Bamser og legetøj – Selvom barnet måske ikke lige nu og her får glæde af en lampe eller en bamse, er det en rigtig god barselsgave at give, da det kan bruges senere, når barnet er vokset. Det er helt sikkert noget, forældrene også vil sætte pris på.
  • Bøger som barselsgave til mor og barn – Barnets bog, en graviditetsbog og bøger, der hjælper under og efter graviditeten er alt sammen gaver, der kan bruges både nu og på længere sigt. 

Der er meget mere at vælge mellem og finder du ikke noget på listen her, er vi sikre på, at den som minimum giver dig inspiration til noget andet, du gerne vil give. Med listen her kan du også være sikker på, at du ikke kommer til at give det samme som alle andre.

Denne artikel er anmeldt af Louise F. (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne