Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby

50+ Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Det er en stor ting, når et barn kommer til verden. Det skal selvfølgelig fejres, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at give barselsgaver? Der er bare lige det, at det ikke nødvendigvis er nemt at finde ud af, hvad den gode barselsgave er, eller hvad du skal give for at skille dig ud fra andre traditionelle gaver, som de med al sandsynlighed får fra andre i omgangskredsen. Og det gælder uanset om det er gaver til mor, far eller baby.

Én ting er dog helt sikkert – du vil gerne give en lille ting. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, har vi her på Genialegaver samlet et væld af gaveideer og gode barselsgaver. Der er både til mor, far og baby. Der er med andre ord mulighed for at finde netop den gave, du har i tankerne, eller som du ikke vidste fandtes.

For at give dig en ide om, hvad du kan forvente ved at bruge tid på at dykke ned i vores gaveideer, kan vi fortælle, at listen byder på barselsgaver såsom børneplakater, krammebamser, badekåbe, pusletaske og meget mere, som du måske ikke har tænkt over, kunne være den perfekte barselsgave. Priserne varierer fra produkt til produkt, så du har mulighed for at finde noget til både mor, far og baby, uden det sprænger dit budget.

Indholdsfortegnelse over barselsgaver

Barselsgaver til mor, far og baby 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Baby jumpsuit med dyr

Baby jumpsuit med dyr er uden tvivl en af årets sødeste gaver til de mindste! Vælg mellem dyr som abe, løve, panda, dinosaur og mange andre. Størrelserne passer til børn 0-36 måneder. Så det fantastiske udvalg, og glæd en lille dreng eller pige med verdens sødeste jumpsuit.

Fra: 199,95 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Baby-steps halskæde i sterlingsølv

En simpel, stilfuld og personlig halskæde til en stolt mor. Halskæden er i sterlingsølv og viser 2 små babyfødder, og hvor du nedenunder kan få den personliggjort med indgraveret navn af barnet. Perfekt gave til den nybagte mor.

Fra: 499,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.

Fra: 199,00 DKK

Blød og kraftig elefant pude

Denne elefantpude er meget blød og kraftig, hvilket gør den til den perfekte putteven til de mindste. Den lille vil ligge trygt på elefantens mave, og kan ligge en af de kraftige ben henover sig. Elefanten kan nemt vaskes i hånden.

Fra: 349,00 DKK

Karikaturtegning barselsgave efter dine fotos

Få lavet en karikaturtegning af moren og/eller faren og den lille ny. En super sjov og anderledes barselsgave, som samtidig er personlig. Du vælger selv billeder der skal tegnes efter.

Fra: 399,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Moby Bump & Beyond bære t-shirt

Med denne smarte Bumb & Beyound bære t-shirt fra Moby, kan du både støtte den gravide mave, og efterfølgende bruge den til at bære babyen. T-shirten er ergonomisk og kan bære op til 9 kg.

Fra: 499,00 DKK

Aftryks sæt til baby hånd- og fodaftryk

Et sæt til at lave aftryk af babyens hænder og fødder. Hæng efterfølgende billederne op, giv dem til bedsteforældrene i gave, eller sæt dem i barnets bog. I sættet er alt der skal bruges inkl. vejledning.

Fra: 119,00 DKK

Babyaftryk plakat

Lav babyen eller barnets hånd- og/eller fodaftryk, om til en smuk unik plakat. Den kan pynte flot i stuen, på kontoret, barneværelset, eller hos bedsteforældrene. En oplagt gaveide, til de som har en lille en i familien. Klik på linket og læs mere om hvordan det gøres.

Fra: 329,00 DKK

Fingertryk plakat

Skønne håndillustrerede plakater, med mulighed for at lave fingeraftryk. Gæster til en fødselsdag, babyshower, dåb eller lign, kan sætte deres aftryk på plakaten. Er det til et ældre barn, kan barnet også selv sætte de mange fingertryk, og lave deres helt egen unikke plakat. Vælg mellem flere flotte billeder.

Fra: 249,00 DKK

Milepælskort graviditetskort

Med milestone graviditetskortene, kan du skabe dyrebare minder gennem hele graviditeten, på en flot og kreativ måde. Læg kortene ved siden af nogle af babyens ting og tag smukke billeder af det. Sættet indeholder 31 kort med skrivbar bagside.

Fra: 180,00 DKK

Milepælskort til baby 0-3 år

Milestone baby kort 0-3 år er en række dekorative kort, du kan bruge til at dokumentere babyens liv, ved at tage billeder af dem. Læg de passende kort ved siden af babyen, dens legetøj og hvad der ellers er passende. Der er masser af gode kort som dækker alle mulige aspekter i den lilles liv fra 0-3 års alderen.

Fra: 170,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Smart magnetisk barnelås (4 pakke)

Med disse super smarte magnetiske banelåse, kan du nemt gøre huset sikkert for den lille at færdes rundt i. For at åbne låsene, skal du bruge den medfølgende magnetiske nøgle. Samtidig er de nemme at montere.

Fra: 149,00 DKK

Bærejakker

En bærejakke er en helt fantastisk gave til en kommende eller nybagt mor. Mange af jakkerne er 3-1, og virker både som graviditetsjakke, bærejakke og almindelig jakke. Se her Danmarks største udvalg af skønne bærejakker.

Fra: 449,00 DKK

Hagesmækker

Alle babyer har brug for en hagesmække. Giv et sæt flotte havesmækker. Eller endnu bedre – giv en personlg havesmække med navn. Vælg mellem mange flotte farver og varianter.

Fra: 74,25 DKK

Køredragter til baby

Køredragter er super gode til de små – både til køreture i autostol, at sove i barnevognen og til ture i klapvognen. Vælg mellem en masse skønne køredragter i uld og fleece i mange forskellige flotte farver og varianter.

Fra: 299,00 DKK

Navnemærker til den lille

Navnemærker er særligt geniale hvis barnet går i vuggestue, dagpleje eller børnehaven. Her kan du nemt sætte mærker i barnets tøj, på madkassen og hvad der ellers måtte være behov for.

Fra: 99,95 DKK

Babyaftryk – Selvhærdende Ler

Få lavede babyaftryk i ler, af den lilles fødder og hænder. Leret er selvhærdende, og kan efterfølgende hænges op. Lav evt. aftryk med et par måneders mellemrum, for at se udviklingen i, hvor meget babyen vokser. Du får her et samlet sæt, med alt hvad der skal bruges.

Fra: 119,00 DKK

Barnets bog med søde dyr

Med Barnets bog kan du udfylde en lang række ting om barnet som det voksner, og fylde det med gode minder. Vælg mellem flere flotte designs med illustrationer af søde dyr på. Bogen har 88 sider, med mulighed for at tilføje endnu flere.

Fra: 399,00 DKK

Gamcha uroer

De flotte uroer fra Gamcha giver en behagelig og rolig atmosfære. Vælg mellem mange flotte modeller, bl.a. med bondegårdens dyr, luftballoner, skyer, H.C. Andersen karaktere og mange flere.

Fra: 299,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.

Fra: 199,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.

Fra: 179,95 DKK

Blød aktivitets stol

En dejlig blød aktivitetsstol som er super komfortabel for barnet. Her kan barnet aktiveres med de sjove elementer. Hylden kan tages af, så det kun er den blå pude. På den måde kan puden også bruges når barnet bliver ældre.

Fra: 343,96 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.

Fra: 279,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.

Fra: 199,00 DKK

Tillykke med baby gavekurv

Kender du nogen, som har fået en lille ny? Ønske dem tillykke med den lille med en ”tillykke med baby” gavekurv, som indeholder gode ting og sager, både til mor, far og baby.

Fra: 600,00 DKK

Barselskurv med pige tema

Er en lille pige kommet til verden? Giv de nye eller kommende forældre en fin barselskurv med pige tema. Der er både en bamse til pigen, samt chokolade, vin og andre lækkerier til forældrene.

Fra: 525,00 DKK

Hvorfor give barselsgaver?

En barselsgave er en gave, der er med til at bringe ekstra glæde hos et nybagt forældrepar, der er i din omgangskreds. Selvom de i sagens natur selvfølgelig allerede er glade, fordi deres guldklump er kommet til verden, viser du med en barselsgave, at du er der og støtter dem i en tid, der både er spændende og udfordrende.

Har du derfor en god veninde, ven, søster eller bror, der lige har fået et barn, og har du lyst til at vise dem, hvor glad du også er, er en eller flere barselsgaver til mor og far en fantastisk måde at vise det på.

I virkeligheden betyder det ikke så meget, hvad du giver det nybagte forældrepar i barselsgave – for de forventer det med al sandsynlighed ikke. Har du derfor lyst til at komme med anderledes barselsgaver eller nogle personlige barselsgaver, du enten selv har lavet eller brugt tid på at finde og købe, er det bare at kaste dig ud i det.

En barselsgave er derfor heller ikke på nogen måde en forventning eller en forpligtelse, når du kommer på besøg første gang. Der er også mange andre måder at vise din støtte og glæde på – men det er nu og engang dejligt at give noget, som de kan bruge til at lette hverdagen, eller som du ved, de godt kunne tænke sig til den lille guldklump.

 

Hvad giver man i barselgave?

Har du ikke prøvet at give og kigge efter en barselsgave til mor eller en barselsgave til far før? Og er du derfor helt blank på, hvad der vil være godt eller passende at give? Det er bestemt heller ikke en type af gave, der gives ofte. Men, når det så er sagt, vil du hurtigt få øjnene op for, at der er rigtig mange søde og gode ting, du kan give som en fantastisk barselsgave til mor, far eller barn. Måske har mor og far allerede nogle gode barselsgave ønsker. Hvis ikke, kan du få inspiration til en god ”tillykke med baby gave” her på siden.

Vores liste af barselsgave ønsker- og ideer er blot et udpluk af alle de ting, der kan fås og vil du samtidig også gerne finde en dåbsgave blandt listen, er der intet i vejen for det, da gaveideerne også er ideelle til det formål.

Det er meget almindeligt at give nogle søde ting til børneværelset, legetøj til barnet eller praktiske ting til forældrene, som enten kan bruges nu eller senere, når barnet er større. Der er derfor intet i vejen for at give bamser, klodser, skumlegetøj, tøj, søde indretningsting eller aktivitetslegetøj. Vil du give aktivitetslegetøj, kan vi anbefale at vælge et godt aktivitetstæppe. Hvad du giver i barselsgave afhænger i bund og grund af din relation til forældrene og barnet samt din egen kreativitet. Hold derfor endelig ikke igen.

 

Hvad er en god barselsgave til mor?

Det er meget stort at blive mor. Især hvis det er er første gang. Det er naturligvis også en stor ting for partneren, men det er noget ganske særligt som kvinde at blive forælder, da man i 9 måneder har været et hormonelt monster på både godt og ondt og gjort alt for, at den lille ny får den bedst mulige start på livet. Derfor er det på sin plads med en god omgang forkælelse til mor, og hun fortjener naturligvis nogle fantastiske barselsgaver.

Det er ikke til at komme udenom, at kvinder er meget praktisk anlagt. Og er hun også det, er det oplagt at give en fin pusletaske, nogle søde ting til børneværelset eller måske noget lækkert tøj hun kan bruge, indtil kroppen igen er vendt tilbage til normalen. Vil du forkæle hende lidt ekstra, kan du også give hende et gavekort til en god massage, eller måske den bedste ansigtscreme du kan finde. På den måde kan du hjælpe hende, til at få kroppen på rette køl igen efter fødslen.

Tag afsæt i hvad du tænker, hun godt kunne tænke sig, eller hvad du ved, hun mangler til guldklumpen. Der er ingen tvivl om, at hun vil blive rigtig glad for den eller de barselsgaver, du kommer med, fordi det er givet med hjertet – uanset hvad du ender med at vælge.

 

Hvad er en god barselsgave til far?

Mens det måske er meget nemt for dig at finde på nogle lækre ting at give i barselsgaver til mor, kniber det måske lidt med at finde den perfekte barselsgave til far? Det behøver slet ikke at være så svært, da en nybagt far også sætter pris på personlige barselsgaver til barnet og en lille forkælelsesting til sig selv.

Der er helt sikkert nogle ting, der endnu ikke er blevet købt, eller noget chokolade, der kan godt kan bruges i de sene aftentimer, når guldklumpen bare ikke vil sove eller har besluttet sig for at skrige hele natten. Der er taget forbehold for barselsgaver, der også kan bruges til den nybagte far i vores liste – så kig den gerne igennem og se, om ikke du falder over noget, som passer perfekt til ham.

 

Hvilken gave er den bedste barselsgave fra bedsteforældre?

Det er noget helt særligt at blive bedsteforældre og især, hvis det er det første barnebarn, der lige er kommet til verden. Det gode ved at være bedsteforældre er, at man må give lige det, man har lyst til samt forkæle barnebarnet så tosset, som man gerne vil.

Gode barselgave ideer kunne derfor være:

  • Barselsgaver med navn – Der findes så mange søde dukker, bamser, nusseklude og lignende, der i dag kan broderes med navn på. Det er en rigtig sød gave at give – hvis forældrene har fundet et navn naturligvis – og kan følge barnet i mange år. Det er uden tvivl en oplagt gave til en nyfødt.
  • Barselsgave kurv – Det er altid lækkert at få en kurv. Derfor er det bestemt også noget, de vil sætte stor pris på at modtage. Kurven kan sammensættes med alt lige fra chokolader og wellnessprodukter til forældrene og bamser, nusseklude, tøj og legetøj til den lille guldklump.
  • Personlige barselsgaver – Er du god til at strikke? Eller lave andre kreationer derhjemme? Selvom det at blive bedstemor ikke behøver betyde, at du er god til at strikke, er hjemmelavede, personlige barselsgaver altid et hit. Det kan sagtens kombineres med andre måske mere praktiske barselsgaver til forældrene.

Der er derfor masser af muligheder for at give den bedste barselsgave som bedsteforældre. Det er tanken der tæller, og de vil uden tvivl være taknemmelige for hvad end, du finder på.

 

Hvor dyre skal barselsgaver være?

Gavebudgetter giver altid anledning til tvivl. For hvor meget er det rimeligt at give for? Og kan man give for dyre barselsgaver? Det er helt normalt, hvis du er i tvivl om det, da en barselsgave er en særlig gave, der ikke gives særlig ofte.

Hvor meget du skal give for, er helt op til dig, og hvad I normalt giver for i familien eller omgangskredsen. Har du lyst til at give for mere end normalt, er du også frit stillet overfor at gøre det. I bund og grund er det ikke så vigtigt, om gaven koster 75 kroner eller 600 kroner. Det handler i stedet om, at du viser, at du gerne engagerer dig i de nye omstændigheder. Selv den mindste og billigste gave kan være den, der rammer plet og bringer en masse glæde.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere vente med de dyrere gaver til barnedåben, er det ikke noget, du skal have dårlig samvittighed over. Igen er det tanken der tæller – og bare det, at du kommer på barselsvisit, viser i sig selv, at du er glad på deres vegne.

Vores liste over barselsgave ideer rummer også gaver i alle forskellige prisklasser. Og er gaven valgt med hjertet, er der ikke nogen, der tænker over, hvor meget du har givet for den.

 

Barselsgave til dreng

Skal du have fundet en gave til en lille nyfødt dreng? En god barselsgave til dreng kan f.eks. være en lyseblå bamse, aktivitetslegetøj, eller andet legetøj. Vil du gerne give en gave med et drengetema, er det en god ide, at give noget i den klassiske blå babyfarve. Udover bamser og legetøj, kunne det f.eks. være babyhåndklæde, en nusseklud eller en rangle. Alt den lille fyr kan bruge det første år i sit liv, er i teorien en god barselsgave til drengen.

Du kan også give noget, som kan bruges udover det første år. Det kan f.eks. være en af de søde træfigurer fra Kay Bojesen. Evt. garder, elefanten eller noget helt tredje. Det er en dekoration som kan pryde børneværelset igennem hans barndom, og som han samtidig kan tage med sig videre ind i voksenlivet. En sådan gave, har lige pludselig en stor affektionsværdi, hvilket gør den meget mere værdifuld for ham.

 

Barselsgave til pige

Er det en lille pige som er kommet til verden? Og vil du gerne give en barselsgave til hende, med et pigetema? Hvor den klassiske babyfarve til drenge er lyseblå, er den klassiske babyfarve til piger lyserød. En god barselsgave til pige er derfor ofte noget, som har et lyserødt tema. Det kan f.eks. være en lille bodystocking – evt. med en personlig eller sjov tekst på. Det kan også være en lyserød sengehimmel, som hænger over vuggen. På den måde ligner det en lille prinsesse vugge, hvilket egner sig perfekt – for den lille nyfødte pige, er uden tvivl hele familiens lille prinsesse.

Dertil kan du – ligesom til drenge – give en bamse som passer godt til pigen. Det kan være en lyserød bamse, eller en personlig bamse med navn og dato på. Det kan også være noget anderledes, som f.eks. en kæmpebamse, eller en Baby Yoda bamse, skulle far være Star Wars fan.

 

Giv gode barselsgaver med vores gaveideer

Der er så meget at vælge mellem og så mange muligheder for at give gode barselsgaver til mor og barselsgaver til far. Ved at benytte dig af vores liste til at finde gaveinspiration kan du få indskrænket udvalget og komme godt i hus med en gave, der bringer glæde for både mor, far og barn.

På vores liste finder du gaver såsom:

  • Forkælende barselsgaver til mor og far – En barselsgave behøver ikke kun være til barnet eller være nogle praktiske ting, der hjælper i den nye hverdag. Det kan også være søde sager som chokolader, lakridser og lignende i rigtig god kvalitet. For det er der bestemt også brug for, når søvnen bliver begrænset og behov skal sættes til side.
  • Barselsgave ideer på abonnement – Der er mange udgifter og omvæltninger, når man bliver forældre. Derfor kan en rigtig god gave sagtens være bleer eller legetøj på abonnement, som bliver tilsendt hver måned. Så har både de og barnet noget at glæde sig til hele tiden.
  • Bamser og legetøj – Selvom barnet måske ikke lige nu og her får glæde af en lampe eller en bamse, er det en rigtig god barselsgave at give, da det kan bruges senere, når barnet er vokset. Det er helt sikkert noget, forældrene også vil sætte pris på.
  • Bøger som barselsgave til mor og barn – Barnets bog, en graviditetsbog og bøger, der hjælper under og efter graviditeten er alt sammen gaver, der kan bruges både nu og på længere sigt.

Der er meget mere at vælge mellem og finder du ikke noget på listen her, er vi sikre på, at den som minimum giver dig inspiration til noget andet, du gerne vil give. Med listen her kan du også være sikker på, at du ikke kommer til at give det samme som alle andre.

Denne artikel er anmeldt af Louise F. (5/5)
5/5