Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby

50+ Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Det er en stor ting, når et barn kommer til verden. Det skal selvfølgelig fejres, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at give barselsgaver? Der er bare lige det, at det ikke nødvendigvis er nemt at finde ud af, hvad den gode barselsgave er, eller hvad du skal give for at skille dig ud fra andre traditionelle gaver, som de med al sandsynlighed får fra andre i omgangskredsen. Og det gælder uanset om det er gaver til mor, far eller baby.

Én ting er dog helt sikkert – du vil gerne give en lille ting. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, har vi her på Genialegaver samlet et væld af gaveideer og gode barselsgaver. Der er både til mor, far og baby. Der er med andre ord mulighed for at finde netop den gave, du har i tankerne, eller som du ikke vidste fandtes.

For at give dig en ide om, hvad du kan forvente ved at bruge tid på at dykke ned i vores gaveideer, kan vi fortælle, at listen byder på barselsgaver såsom børneplakater, krammebamser, badekåbe, pusletaske og meget mere, som du måske ikke har tænkt over, kunne være den perfekte barselsgave. Priserne varierer fra produkt til produkt, så du har mulighed for at finde noget til både mor, far og baby, uden det sprænger dit budget.

Indholdsfortegnelse over barselsgaver

Barselsgaver til mor, far og baby 2021

Flotte legemadrasser

Legemadrasser er gode til børn i de første leveår og her kan de fås i mange forskellige former og farver alt efter, hvor gammelt barnet er.
Fra: 179,95 DKK

Skrin til mælketænder og hår

Skal barnets første tabte tand gemmes? Eller skal den første hårlok? Så kan de gemmes i disse søde forsølvede skrin, der er formet som bamser, cirkusvogne, sko og meget andet. Det er en god måde at gemme minder på.
Fra: 245,00 DKK

Nuttede børneplakater

Er barnet vild med egern? Eller hvad med løver? Med plakaterne fra Plakatdyr er der noget til ethvert barn. De kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs for at lave en sød billedvæg.
Fra: 149,00 DKK

Synstavle plakater til børneværelset

Plakater er skønne på et børneværelse og en synstavle plakat med dyr, maskiner eller bogstaver ser både godt ud og er god til stimulering af læring for børn. Plakaterne er designmæssigt meget flotte.
Fra: 89,00 DKK

Le Toy Van puttekasse

Puttekassen er rigtig god til sjov og leg og er udformet som et skib. Med til skibet er der klodser med dyr på, som kan komme med ombord. Vinduerne er formet til de forskellige dyr og klodser, så barnet skal finde ud af, hvilken klods og vindue, der hører sammen.
Fra: 361,00 DKK

bObles tumlegulv

Produkter fra bObles er populære og det samme er dette lækre tumlegulv, der består af fire skumfliser med små cirkler. Det kan bruges til motorikbane, til tumlingeøvelser, scenegulv og mange andre sjove aktiviteter.
Fra: 499,95 DKK

Måleorm med musik

Måleormen kan spille musik og vække barnets nysgerrighed, da den kan sige knitrende lyde og er lavet med forskellige farver af stof. Når der trykkes på ormens næse, går den i gang med at spille en melodi.
Fra: 189,00 DKK

Farverigt aktivitetstæppe

Dette er en perfekt gave til et barn, da aktivitetstæppet er farverigt og har en medfølgende pude, spejl og bidelegetøj. Men tæppet kan også knitre og sige pibelyde.
Fra: 398,00 DKK

Regnbue i silikone

Regnbuen er et sjovt og farverigt legetøj, da buerne kan stables og sættes i forbindelse af hinanden på mange sjove måder. Den er lavet i silikone og helt sikker at lege med.
Fra: 350,00 DKK

Plys ugle med lyd

Den søde plysugle er ikke bare sød at se på, men kan også hjælpe med at få en god søvn. Den kan hænges op ved sengen og afspille 4 forskellige lyde, som virker beroligende.
Fra: 329,00 DKK

Varme-føle sansebold

En varme-føle sansebold er en rigtig sjov og stimulerende gave at give, da bolden skifter farve, når man rører ved den. Den er rigtig god til træning af finmotorikken og koordineringen.
Fra: 119,00 DKK

Blomsterpudesæt

Blomsterpuderne er lavet særligt til babyer og små børn, der gerne vil tumle rundt. De er lavet af plantebaseret fiberskum og sikrer en blid landing ved leg.
Fra: 799,00 DKK

Gulvpuslespil i skum

Dette bløde gulvpuslespil i skum er perfekt at tumle på for den mindste og at lege med for den lidt større, da skumdelene kan skilles fra hinanden og samles igen. Den kan fås i to farver.
Fra: 89,00 DKK

Guitar bamse

Skal der spilles musik uden lyd, er denne guitar bamse, hvad der skal til. Den har masser af detaljer og er syet i det blødeste puds. Der kan derfor gives gas, uden det er alt for forstyrrende for resten af husstanden.
Fra: 259,00 DKK

Livagtig blæksprutte

Blæksprutter er normalt skrækindjagende, men denne er sød og charmerende. Den er i en flot rustfarve og har flotte broderede detaljer på hovedet, der får den til at se meget livagtig ud. Den har selvfølgelig også de ikoniske fangarme.
Fra: 229,00 DKK

Sjov æggeformet bamse

Det er dejligt at vågne op til et smil. Det kan et barn med dette søde lille æg, der har et fantastisk smil på læberne. Den er en rigtig god ven og kan med sit altid gode humør skabe masser af tryghed.
Fra: 119,95 DKK

Sødt baby sengetøj

En baby skal sove godt, og det kan lade sig gøre med et sødt og lækkert sæt baby sengetøj. Hos Mammashop kan der vælges mellem mange farver, mønstre og motiver til både piger og drenge.
Fra: 119,20 DKK

Månedlig pakke med overraskelser til den mindste

Den perfekte gave til et barn er uden tvivl en månedlig boks fyldt med overraskelser. I boksen er der legetøj og udstyr, der er tilpasset barnets alder og udvikling. Det er alt lige fra bamser til lækre smoothies.
Fra: 198,00 DKK

Grow with your cup gaveæske

Grow with your cup er en smart kop, der følger barnet i dets udvikling. Koppen kan bruges som tudkop, almindelig kop og til tandbørsten, når barnet bliver så stor. Det er en smart og langtidsbrugbar gave.
Fra: 149,95 DKK

Bamse med navn

Bamser giver tryghed til børn, så hvorfor ikke give en med et navn? Bamserne her fås i forskellige varianter og størrelser. Der er derfor god mulighed for at finde en ny bedsteven i gave.
Fra: 119,00 DKK

Blooming til bad i vask

Med den smarte og bløde blooming er det muligt at vaske den lille i badekarret eller køkkenvasken. Blomsten støtter hovedet og ryggen og er lavet i antibakterielt skum, der kan tørretumbles.
Fra: 349,00 DKK

Halskæde med beroligende lyd

Halskæden her er noget helt særligt, da den har et smykke, der kan udsende en beroligende lyd for barnet. Smykket har små guldstjerner og måner og er med en flot sølvkæde.
Fra: 418,00 DKK

Multifunktionel ammepude

Dette er en smart og multifunktionel ammepude med polystyrenkugler, der både kan bruges under amning og hjælpe til at få en god sovestilling.
Fra: 668,00 DKK

Sjov bleklage

Hvem har lige fået en blekage før? Denne kan fås i både lyserød og blå og er med en pakke bleer, stofbleer og vaskeklude, der er formet som en flot blekage.
Fra: 248,00 DKK

Nusseklud med søde dyr

En nusseklud med en papegøje, panda eller pingvin er en oplagt gave til barnet og kan blive en trofast ven. Nussekludene er lavet i økologisk bomuld og kan både give varme og tryghed om dagen, og når der skal puttes.
Fra: 119,00 DKK

Babyhåndklæder med dyr

Babyhåndklæder med dyr er en perfekt gave til børn og babyer, der elsker at svøbe sig ind i stort håndklæde efter badet. Håndklæderne kan fås med forskellige dyr og farver og har et sødt dyreansigt på hætten.
Fra: 199,00 DKK

Abonnement på miljøvenlige bleer

Bleer kan man aldrig få nok af med et lille barn. Men ved at give et abonnement på bleer i gave, slipper forældrene for at købe bleer igen. Disse er ovenikøbet bæredygtige, danske og meget bløde.
Fra: 449,00 DKK

Sød navneplakat

De søde navneplakater fra Plakatdyr passer perfekt ind på ethvert børneværelse. Plakaterne kan fås med forskellige nuttede dyr, motiver og farver i flere størrelser. De kan bestilles med eller uden en ramme.
Fra: 199,00 DKK

Bamsebjørn i træ

Bamsebjørnen fra Lucie Kaas er en sød gave at give og er perfekt til at personliggøre hjemmet eller børneværelset. Bjørnen er lavet i egetræ og passer godt ind i de fleste hjem.
Fra: 299,00 DKK

Sød lillesøstermus

Lillesøstermusen er en sød bamse, der er god at lege med, og som om natten ligger og sover i en æske. Hun er god at lege med og kan blive ved i timevis. Når hun er træt, kan hun ligges på en madras og puttes med en dyne.
Fra: 169,00 DKK

Barnets første spisesæt

Gaven her er et fint første spisesæt til den mindste med en skål, kop og ske, når menuen står på andet end modermælk. På startsættet er der et sødt print af blæksprutter og kan gives til både piger og drenge.
Fra: 149,00 DKK 119,20 DKK

Kanin bidering til kløende tænder

En bidering er perfekt, når de første tænder begynder at vokse frem. Bideringen er formet som en kanin og behandlet med bivoks og botaniske olier og er derfor helt uden skadelige kemikalier.
Fra: 72,00 DKK

Bidering avocado til tænderne

De første tænder klør meget på et barn, men det kan der gøres noget ved med en avocado bidering. Farverne er stimulerende og bideringen er blød at røre ved til stor underholdning for ethvert barn.
Fra: 149,00 DKK

H.C. Andersens eventyr

Eventyr er for alle aldre og her er de pakket ind i en flot blå bog. Det er muligt at få fødselsdato, dåbsdato og navn graveret på bogen, hvis gaven skal gøres personlig. Bogen indeholder alle H.C. Andersens eventyr.
Fra: 498,00 DKK

Træklodser med lyd

Her får du et flot sæt med træklodser, der er malet med alle bondegårdens dyr på. Der er 11 klodser i det hele, som alle kan sige forskellige raslelyde, når de bliver rystet.
Fra: 249,00 DKK

Varme futter i uld

Der er ingen grund til at fryse, og det kommer barnet heller ikke til med disse tykke futter i 100% merinould. De kan justeres, så de sidder perfekt på babyfoden og er både til drenge og piger.
Fra: 109,65 DKK

Stableklodser med tal

Stableklodserne er perfekte til at lege med, da de både kan bruges til at bygge et højt og sejt tårn med, men også kan bruges til at lære tallene fra 1 til 10. Der er også illustreret søde og nuttede dyr på hver klods.
Fra: 170,00 DKK

Elefantsparebøsse

Sparebøssen her fra Nordahl Andersen er slet ikke til at stå for. Med sine store runde ører og glade smil, er den perfekt at give i gave. Navn og dato kan graveres på sparebøssen, så gaven kan gøres personlig.
Fra: 280,00 DKK

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.
Fra: 99,00 DKK

Pivende aktiveringskanin

Små børn elsker dyr! En god gave vil derfor bestemt være en blød aktiveringsterning med velcrolukning, som kan bruges i autostolen eller i aktivitetsstativet. Kaninen piver, når den bliver trykket på maven.
Fra: 129,00 DKK

Gavepakke med søde sager

I gavepakken her er der lækre karameller og gourmet vingummi, som pakkes pænt ind med en sløjfe omkring. Perfekt som gave til den, der har en sød tand eller trænger til at blive forkælet med lidt ekstra godt.
Fra: 170,00 DKK

Barnets bog

En barselsbog er en perfekt måde at forevige minder fra barnets første leveår på. Det er en bog, der også kan hives frem mange år senere og bruges til sjov historiefortælling. Det er en gave, der kommer til at være guld værd.
Fra: 199,00 DKK

Overlevelsesguide til gravide

Bogen her er en sjov og anderledes fortælling om det at være gravid. Den griber det an på en sjov måde og fra en vordende mors synspunkt med alt, hvad der kan ske af klamme og mærkelige ting under en graviditet.
Fra: 149,00 DKK

Bog: ”Sund graviditet”

Bogen er en perfekt gave til hende, der lige har født, da den inspirerer til velvære med færre gener før og under graviditeten med øvelser og gode træningstips. Den kan bruges af alle gravide.
Fra: 299,00 DKK

Økologisk graviditetste

Forkælelse er altid godt under graviditet, og denne graviditetste er perfekt til det. Den består af en god blanding af urter og kamille samt frisk pebermynte, der plejer kroppen i de sidste trimestre.
Fra: 39,00 DKK

Graviditetsdagbog

Det er en stor ting og spændende tid at være gravid. Med en graviditetsbog kan tanker, minder og skøre craving skrives ned og findes frem igen på et tidspunkt, hvor det er sjovt at se tilbage på graviditeten.
Fra: 199,00 DKK

3. trimester forkælelsespakke

En 3. trimester pakke fra MamiMe er en god gave, når den gravide trænger til forkælelse. Pakken indeholder mandelolie, en pomade og badesalt, der hjælper på tørre og ømme områder samt væskeophobning.
Fra: 349,00 DKK

Vandtæt pusletaske

Pusletasken fra Land er perfekt, når babyen skal med i byen. Udover at være vandtæt er den lavet som en rygsæk med flere lommer, så det både er nemt og bekvemt at komme ud ad døren.
Fra: 549,00 DKK 379,00 DKK

Blød babynest

Med en babynest er det muligt at lade guldklumpen ligge for sig selv uden at være bekymret for, om der sker noget. Den har høje, bløde kanter og giver barnet godt med tryghed.
Fra: 449,00 DKK 349,00 DKK

Mommy Bag Pusletaske

Forældre med en lille guldklump kan ikke få pusletasker nok. Med Mommy Bag Pusletaske er der både plads til de praktiske ting til den lille og personlige sager til mor. Designet er lækkert og den er nem at have med rundt.
Fra: 799,00 DKK 499,00 DKK

Ventekjole med skjorte

Mangler du en gaveide er denne flotte og søde ventekjole med skjorte et oplagt valg. Kjolen har lange ærmer og går ned til knæene og kan også sagtens bruges efter fødslen.
Fra: 349,95 DKK

Smart graviditets- og bærejakke

Jakken er en perfekt gave under graviditeten eller efter fødslen, da den kan bruges, når maven vokser samt som bærejakke med et aftageligt og blødt bærestykke, når babyen er født.
Fra: 1.399,00 DKK

Bbhugme ammepude

Det skal være rart at amme, og det bliver det med en ammepude fra Bbhugme, der gør amning meget lettere og mere behagelig, fordi den kan bindes fast om livet og give god støtte.
Fra: 699,00 DKK

Lækre ventebukser

Med disse lækre ventebukser med indsyet bumpband, kan den gravide få dækket maven hele graviditeten og få et bredt bærestykke efter fødslen. Bukserne har en løs pasform og kan både bruges til afslapning og yoga.
Fra: 229,95 DKK

Rangle med guldsmed

Ranglen her er en perfekt gave til den mindste. Den er udformet som en guldsmed og har bløde vinger, der kan knitre. Det er bestemt svært for ethvert barn at holde fingrene fra den.
Fra: 179,00 DKK 143,20 DKK

Nusseklud med suttesnor

Nussekluden fra Done by Deer er uden tvivl en rigtig god gave til det lille barn. Den er i lækkert bomuld og har en suttesnor, så det altid er muligt at have den i nærheden. Den kan hurtigt gå hen og blive barnets bedste ven.
Fra: 169,00 DKK

Fødselsdagstog med savannens dyr

Det er vigtigt at markere fødselsdagen, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end med dette søde fødselsdagstog med savannens dyr? Den har 11 tal og er med flag og flagstang.
Fra: 429,00 DKK

Babyalarm med video

Med den smarte babyalarm med video fra Motorola, kan man trygt lægge barnet til at sove. Den har også infrarødt nattesyn, så der også kan holdes øje, selv når der næsten ingen lys er.
Fra: 799,00 DKK 549,00 DKK

Pivende blæksprutte

Blæksprutten fra Lamaze er en sjov og meget underholdende blæksprutte, der både kan sige lyde, har bideringe, spejl, drejelyd og en masse flotte farver, der stimulerer barnet ved leg.
Fra: 229,00 DKK 179,10 DKK

Tryllesalve til babynumser og udsat hud

Med tryllesalven her er det slut med røde babynumser og tørre hudområder. Salven er lavet på naturlige og økologiske ingredienser og kan bruges over hele kroppen og af hele familien.
Fra: 129,00 DKK

Sjov legetøjsmobiltelefon

Det er altid sjovt med en legetøjsmobiltelefon. Denne er også rigtig fin og lavet i blød silikone. Den er formet som en sød dinosaur og kan både gives i gave til drenge og piger.
Fra: 119,00 DKK

Lampe formet som en sky

Lampen her er en perfekt gave til børneværelset. Lampens skærm er hvid og fremstillet i ren bomuld. Den er formet som en sky og giver et dejligt lys på børneværelset.
Fra: 749,00 DKK

Kongens Sløjd Hårelastikker 3-pak

Piger elsker hårelastikker og disse fra Kongens Sløjd kan fås i tre rosa nuancer med en sød og charmerende sløjfe på. Det er en perfekt gave til både forældre og barnet!
Fra: 79,00 DKK

Konges Sløjd tudkopper med lemon

Tudkopperne er perfekte til den lille ny og har både tud og hanke. Det er en sød gaveæske med to kopper i mustard gul og beige med lemon print. Kopperne er med silikonelåg.
Fra: 179,00 DKK

Gurli Gris bamse

Gurli Gris er så sød, og er det bestemt også som bamse. Denne er 17 centimeter høj og har en sød rød kjole på. Den er rigtig god som legekammerat, og når der skal puttes om aftenen.
Fra: 50,00 DKK

Hvorfor give barselsgaver?

En barselsgave er en gave, der er med til at bringe ekstra glæde hos et nybagt forældrepar, der er i din omgangskreds. Selvom de i sagens natur selvfølgelig allerede er glade, fordi deres guldklump er kommet til verden, viser du med en barselsgave, at du er der og støtter dem i en tid, der både er spændende og udfordrende.

Har du derfor en god veninde, ven, søster eller bror, der lige har fået et barn, og har du lyst til at vise dem, hvor glad du også er, er en eller flere barselsgaver til mor og far en fantastisk måde at vise det på.

I virkeligheden betyder det ikke så meget, hvad du giver det nybagte forældrepar i barselsgave – for de forventer det med al sandsynlighed ikke. Har du derfor lyst til at komme med anderledes barselsgaver eller nogle personlige barselsgaver, du enten selv har lavet eller brugt tid på at finde og købe, er det bare at kaste dig ud i det.

En barselsgave er derfor heller ikke på nogen måde en forventning eller en forpligtelse, når du kommer på besøg første gang. Der er også mange andre måder at vise din støtte og glæde på – men det er nu og engang dejligt at give noget, som de kan bruge til at lette hverdagen, eller som du ved, de godt kunne tænke sig til den lille guldklump.

 

Hvad giver man i barselgave?

Har du ikke prøvet at give og kigge efter en barselsgave til mor eller en barselsgave til far før? Og er du derfor helt blank på, hvad der vil være godt eller passende at give? Det er bestemt heller ikke en type af gave, der gives ofte. Men, når det så er sagt, vil du hurtigt få øjnene op for, at der er rigtig mange søde og gode ting, du kan give som en fantastisk barselsgave til mor, far eller barn.

Vores liste af barselsgaver er blot et udpluk af alle de ting, der kan fås og vil du samtidig også gerne finde en dåbsgave blandt listen, er der intet i vejen for det, da gaveideerne også er ideelle til det formål.

Det er meget almindeligt at give nogle søde ting til børneværelset, legetøj til barnet eller praktiske ting til forældrene, som enten kan bruges nu eller senere, når barnet er større. Der er derfor intet i vejen for at give bamser, klodser, skumlegetøj, tøj eller søde indretningsting. Hvad du giver i barselsgave afhænger i bund og grund af din relation til forældrene og barnet samt din egen kreativitet. Hold derfor endeligt ikke igen.

 

Hvad er en god barselsgave til mor?

Det er meget stort at blive mor. Især hvis det er er første gang. Det er naturligvis også en stor ting for partneren, men det er noget ganske særligt som kvinde at blive forælder, da man i 9 måneder har været et hormonelt monster på både godt og ondt og gjort alt for, at den lille ny får den bedst mulige start på livet. Derfor fortjener hun naturligvis nogle fantastiske barselsgaver.

Det er ikke til at komme udenom, at kvinder er meget praktisk anlagt. Og er hun også det, er det oplagt at give en fin pusletaske, nogle søde ting til børneværelset eller måske noget lækkert tøj hun kan bruge, indtil kroppen igen er vendt tilbage til normalen.

Tag afsæt i hvad du tænker, hun godt kunne tænke sig, eller hvad du ved, hun mangler til guldklumpen. Der er ingen tvivl om, at hun vil blive rigtig glad for den eller de barselsgaver, du kommer med, fordi det er givet med hjertet – uanset hvad du ender med at vælge.

 

Hvad er en god barselsgave til far?

Mens det måske er meget nemt for dig at finde på nogle lækre ting at give i barselsgaver til mor, kniber det måske lidt med at finde den perfekte barselsgave til far? Det behøver slet ikke at være så svært, da en nybagt far også sætter pris på personlige barselsgaver til barnet og en lille forkælelsesting til sig selv.

Der er helt sikkert nogle ting, der endnu ikke er blevet købt, eller noget chokolade, der kan godt kan bruges i de sene aftentimer, når guldklumpen bare ikke vil sove eller har besluttet sig for at skrige hele natten. Der er taget forbehold for barselsgaver, der også kan bruges til den nybagte far i vores liste – så kig den gerne igennem og se, om ikke du falder over noget, som passer perfekt til ham.

 

Hvilken gave er den bedste barselsgave fra bedsteforældre?

Det er noget helt særligt at blive bedsteforældre og især, hvis det er det første barnebarn, der lige er kommet til verden. Det gode ved at være bedsteforældre er, at man må give lige det, man har lyst til samt forkæle barnebarnet så tosset, som man gerne vil.

 

Gode barselgave ideer kunne derfor være:

  • Barselsgaver med navn – Der findes så mange søde dukker, bamser, nusseklude og lignende, der i dag kan broderes med navn på. Det er en rigtig sød gave at give – hvis forældrene har fundet et navn naturligvis – og kan følge barnet i mange år. Det er uden tvivl en oplagt gave til en nyfødt.
  • Barselsgave kurv – Det er altid lækkert at få en kurv. Derfor er det bestemt også noget, de vil sætte stor pris på at modtage. Kurven kan sammensættes med alt lige fra chokolader og wellnessprodukter til forældrene og bamser, nusseklude, tøj og legetøj til den lille guldklump.
  • Personlige barselsgaver – Er du god til at strikke? Eller lave andre kreationer derhjemme? Selvom det at blive bedstemor ikke behøver betyde, at du er god til at strikke, er hjemmelavede, personlige barselsgaver altid et hit. Det kan sagtens kombineres med andre måske mere praktiske barselsgaver til forældrene.

 

Der er derfor masser af muligheder for at give den bedste barselsgave som bedsteforældre. Det er tanken der tæller, og de vil uden tvivl være taknemmelige for hvad end, du finder på.

 

Hvor dyre skal barselsgaver være?

Gavebudgetter giver altid anledning til tvivl. For hvor meget er det rimeligt at give for? Og kan man give for dyre barselsgaver? Det er helt normalt, hvis du er i tvivl om det, da en barselsgave er en særlig gave, der ikke gives særlig ofte.

Hvor meget du skal give for, er helt op til dig, og hvad I normalt giver for i familien eller omgangskredsen. Har du lyst til at give for mere end normalt, er du også frit stillet overfor at gøre det. I bund og grund er det ikke så vigtigt, om gaven koster 75 kroner eller 600 kroner. Det handler i stedet om, at du viser, at du gerne engagerer dig i de nye omstændigheder. Selv den mindste og billigste gave kan være den, der rammer plet og bringer en masse glæde.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere vente med de dyrere gaver til barnedåben, er det ikke noget, du skal have dårlig samvittighed over. Igen er det tanken der tæller – og bare det, at du kommer på barselsvisit, viser i sig selv, at du er glad på deres vegne.

Vores liste over barselsgave ideer rummer også gaver i alle forskellige prisklasser. Og er gaven valgt med hjertet, er der ikke nogen, der tænker over, hvor meget du har givet for den.

 

Giv gode barselsgaver med vores gaveideer

Der er så meget at vælge mellem og så mange muligheder for at give gode barselsgaver til mor og barselsgaver til far. Ved at benytte dig af vores liste til at finde gaveinspiration kan du få indskrænket udvalget og komme godt i hus med en gave, der bringer glæde for både mor, far og barn.

På vores liste finder du gaver såsom:

  • Forkælende barselsgaver til mor og far – En barselsgave behøver ikke kun være til barnet eller være nogle praktiske ting, der hjælper i den nye hverdag. Det kan også være søde sager som chokolader, lakridser og lignende i rigtig god kvalitet. For det er der bestemt også brug for, når søvnen bliver begrænset og behov skal sættes til side.
  • Barselsgave ideer på abonnement – Der er mange udgifter og omvæltninger, når man bliver forældre. Derfor kan en rigtig god gave sagtens være bleer eller legetøj på abonnement, som bliver tilsendt hver måned. Så har både de og barnet noget at glæde sig til hele tiden.
  • Bamser og legetøj – Selvom barnet måske ikke lige nu og her får glæde af en lampe eller en bamse, er det en rigtig god barselsgave at give, da det kan bruges senere, når barnet er vokset. Det er helt sikkert noget, forældrene også vil sætte pris på.
  • Bøger som barselsgave til mor og barn – Barnets bog, en graviditetsbog og bøger, der hjælper under og efter graviditeten er alt sammen gaver, der kan bruges både nu og på længere sigt.

 

Der er meget mere at vælge mellem og finder du ikke noget på listen her, er vi sikre på, at den som minimum giver dig inspiration til noget andet, du gerne vil give. Med listen her kan du også være sikker på, at du ikke kommer til at give det samme som alle andre.

Denne artikel er anmeldt af Louise F. (5/5)
5/5