Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby

50+ Fantastiske Barselsgaver Til Mor, Far og Baby 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Det er en stor ting, når et barn kommer til verden. Det skal selvfølgelig fejres, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at give barselsgaver? Der er bare lige det, at det ikke nødvendigvis er nemt at finde ud af, hvad den gode barselsgave er, eller hvad du skal give for at skille dig ud fra andre traditionelle gaver, som de med al sandsynlighed får fra andre i omgangskredsen. Og det gælder uanset om det er gaver til mor, far eller baby.

Én ting er dog helt sikkert – du vil gerne give en lille ting. For at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, har vi her på Genialegaver samlet et væld af gaveideer og gode barselsgaver. Der er både til mor, far og baby. Der er med andre ord mulighed for at finde netop den gave, du har i tankerne, eller som du ikke vidste fandtes.

For at give dig en ide om, hvad du kan forvente ved at bruge tid på at dykke ned i vores gaveideer, kan vi fortælle, at listen byder på barselsgaver såsom børneplakater, krammebamser, badekåbe, pusletaske og meget mere, som du måske ikke har tænkt over, kunne være den perfekte barselsgave. Priserne varierer fra produkt til produkt, så du har mulighed for at finde noget til både mor, far og baby, uden det sprænger dit budget.

Indholdsfortegnelse over barselsgaver

Barselsgaver til mor, far og baby 2021

Sød børneplakat

Mangler der stadig plakater til børneværelset? Så er det oplagt at give en sød børneplakat eller to med dyr på. Der er alt lige fra giraffer til de sødeste elefanter.
Fra: 129,00 DKK

Maileg gantosaurus i æg

Maileg gantosaurus eller en sød og lille dinosaurer, der ligger og sover i et plettet æg. Den er blød og dejlig at holde ved og er en rigtig sød gave til den mindste.
Fra: 299,00 DKK

Snakkende hundehvalp

Hvilket barn vil ikke gerne kunne snakke med sin hund? Det kan lade sig gøre med hundehvalpen her, der kan sige sjove lyde, tælle til 10 og synge sange på dansk. Den er selvfølgelig også rigtig god at lege og kramme med.
Fra: 299,00 DKK 279,00 DKK

Legegulv i skum

Skumlegegulvet her består af 9 store puslespilsbrikker, som alle kan sættes sammen og forme ét stort gulv. Det kan bruges til leg og hygge og er dejligt blødt at ligge på.
Fra: 249,00 DKK 199,20 DKK

Maileg kanin

Maileg kaniner er så søde. Denne egner sig rigtig godt som gave til en nyfødt, da der kan skrives barnets navn, højde, vægt og fødselsdato på æsken. Den har en sød lyseblå sløjfe om halsen.
Fra: 169,00 DKK

Teddy cream kanin XL bamse

En stor sød kanin bamse på hele 78 cm. Den har lange øre, er super blød, og så har den et stort hjerte på maven. Fantastisk gave til børn såvel som gave til kæresten.
Fra: 489,00 DKK

Mammabox til den nye/kommende mor

Giv en Mammabox til den nye eller kommende mor. Der flere forskellige at vælge i mellem, og de er alle fyldt med gode gaver og lækkerier til moren og den lille. Alt det gode til mor i en og samme gave!
Fra: 99,00 DKK

Økologisk engelsk lammeskind

Økologisk lammeskind fra engelske får. De engelske lammeskind er særligt bløde og har ultra fine hår. Det gør det særligt godt til babyer, f.eks. til at ligge på i barnevognen eller i sengen.
Fra: 799,20 DKK

Baby blanket og kørepose

En kørepose er en perfekt dåbsgave, da den holder barnet varmt, når der skal køres i autostol, barnevogn eller klapvogn. Den er fremstillet af quiltet jersey og blød fleece.
Fra: 399,00 DKK

Gå-legetøj og gå-stole

Inden balancen helt er der, skal der trænes. Det kan der med forskelligt legetøj, der stimulerer balancen og lærer barnet stille og roligt at gå, mens der er støtte og noget at holde i.
Fra: 239,96 DKK

Babytæppe

Et babytæppe er en rigtig god dåbsgave, fordi det er så blødt. Det er derfor perfekt at bruge til barnevognen, tremmesengen, vuggen, eller når der skal hygges på sofaen eller på en madras på gulvet.
Fra: 269,00 DKK

Smart skråstål

En skråstol er en perfekt gave, fordi den giver forældrene mulighed for at have to hænder fri. Skråstolen kan vugge barnet til ro, mens nogle af dem endda også kan have aktivitetslegetøj påmonteret.
Fra: 298,00 DKK

Træfigurer til børneværelset

Træfigurer med Kay Bojesen går man aldrig helt galt i byen med som gave. Der er den kendte abe, en hund, en sej bil og endda også en garder med trommer.
Fra: 349,00 DKK

Badeslag med navn

Et badeslag er den perfekte måde at slutte et varmt bad af for den lille baby. Det bruges i stedet for et håndklæde og svøber barnet ind og varmer kroppen med det samme. Det er lavet i 100% bomuld.
Fra: 199,00 DKK

Babysengetøj med navn

En baby skal sove sødt, og det gør den med garanti med dette lækre babysengetøj. Der er både med navn og i økologisk bomuld alt efter, hvad du og måske forældrene mest er til.
Fra: 289,00 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.
Fra: 99,00 DKK

Bodystockings med citater

Er der noget mere sødt end bodystockings med citater i gave til en nyfødt? Der er mange sjove citater at vælge mellem. De fås i forskellige størrelser, så der både er til nu og senere.
Fra: 179,95 DKK

Sengehimmel

En sengehimmel er en fantastisk gave til et lille barn, da det skaber hulestemning. Den kan både bruges rundt om sengen for at skabe tryghed eller over gulvet sammen med puder og tæpper til hyggestunder.
Fra: 799,00 DKK

Håndknyttet tæppe med isbjørn

Tæppet er den perfekte gave til et lille barn, da den er blød at ligge på og er perfekt som legeområde. Tæppet er formet som en liggende isbjørn, der gør det til et sjovere tæppe at lege på.
Fra: 1.499,00 DKK

Uro med spejl og musik

Uroen luller den lille i søvn til lyden af ”Mozarts vuggevise”. Men barnet kan også ligge og have det sjovt med at kigge op i spejlets refleksioner, som svæver over figurer fra Sea Friends. Uroen er perfekt til at stimulere sanser og udvikling.
Fra: 599,95 DKK

Pyntepuder med stjerne og halvmåne

Pyntepuder kan man ikke få nok af. Disse to er meget dekorative til børneværelset og er i en skøn og blød kvalitet. Der er både i hvid, lyserød og lyseblå afhængig af køn.
Fra: 199,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Baby yoda bamse

Efter den populære Star Wars serie The Mandalorian, vandt Baby Yoda mange børns såvel som voksnes hjerter. Her kan du få den søde Baby Yoda bamse fra serien. Baby Yoda må uden tvivl bliver en vinder, når vi snakker søde gaver til børn. Han vil med garanti blive elsket!
Fra: 249,00 DKK

Far badehåndklæder

Mangler der håndklæder på badeværelset? Så er det oplagt med badehåndklæder fra Georg Jensen, der er lavet i egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Det er et utroligt lækkert og blødt håndklæde.
Fra: 375,00 DKK

Best mom gavesæt

Denne lækre gaveboks indeholder håndpleje fra The Gift Label. På flakonerne står der ”Best Mom” og er derfor uden tvivl en rigtig god gave til din mor. Der er en håndsæbe på 500 ml. og en håndlotion på 250 ml.
Fra: 249,95 DKK

Blød aktivitets stol

En dejlig blød aktivitetsstol som er super komfortabel for barnet. Her kan barnet aktiveres med de sjove elementer. Hylden kan tages af, så det kun er den blå pude. På den måde kan puden også bruges når barnet bliver ældre.
Fra: 429,95 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Hvorfor give barselsgaver?

En barselsgave er en gave, der er med til at bringe ekstra glæde hos et nybagt forældrepar, der er i din omgangskreds. Selvom de i sagens natur selvfølgelig allerede er glade, fordi deres guldklump er kommet til verden, viser du med en barselsgave, at du er der og støtter dem i en tid, der både er spændende og udfordrende.

Har du derfor en god veninde, ven, søster eller bror, der lige har fået et barn, og har du lyst til at vise dem, hvor glad du også er, er en eller flere barselsgaver til mor og far en fantastisk måde at vise det på.

I virkeligheden betyder det ikke så meget, hvad du giver det nybagte forældrepar i barselsgave – for de forventer det med al sandsynlighed ikke. Har du derfor lyst til at komme med anderledes barselsgaver eller nogle personlige barselsgaver, du enten selv har lavet eller brugt tid på at finde og købe, er det bare at kaste dig ud i det.

En barselsgave er derfor heller ikke på nogen måde en forventning eller en forpligtelse, når du kommer på besøg første gang. Der er også mange andre måder at vise din støtte og glæde på – men det er nu og engang dejligt at give noget, som de kan bruge til at lette hverdagen, eller som du ved, de godt kunne tænke sig til den lille guldklump.

 

Hvad giver man i barselgave?

Har du ikke prøvet at give og kigge efter en barselsgave til mor eller en barselsgave til far før? Og er du derfor helt blank på, hvad der vil være godt eller passende at give? Det er bestemt heller ikke en type af gave, der gives ofte. Men, når det så er sagt, vil du hurtigt få øjnene op for, at der er rigtig mange søde og gode ting, du kan give som en fantastisk barselsgave til mor, far eller barn.

Vores liste af barselsgaver er blot et udpluk af alle de ting, der kan fås og vil du samtidig også gerne finde en dåbsgave blandt listen, er der intet i vejen for det, da gaveideerne også er ideelle til det formål.

Det er meget almindeligt at give nogle søde ting til børneværelset, legetøj til barnet eller praktiske ting til forældrene, som enten kan bruges nu eller senere, når barnet er større. Der er derfor intet i vejen for at give bamser, klodser, skumlegetøj, tøj, søde indretningsting eller aktivitetslegetøj. Vil du give aktivitetslegetøj, kan vi anbefale at vælge et godt aktivitetstæppe. Hvad du giver i barselsgave afhænger i bund og grund af din relation til forældrene og barnet samt din egen kreativitet. Hold derfor endelig ikke igen.

 

Hvad er en god barselsgave til mor?

Det er meget stort at blive mor. Især hvis det er er første gang. Det er naturligvis også en stor ting for partneren, men det er noget ganske særligt som kvinde at blive forælder, da man i 9 måneder har været et hormonelt monster på både godt og ondt og gjort alt for, at den lille ny får den bedst mulige start på livet. Derfor fortjener hun naturligvis nogle fantastiske barselsgaver.

Det er ikke til at komme udenom, at kvinder er meget praktisk anlagt. Og er hun også det, er det oplagt at give en fin pusletaske, nogle søde ting til børneværelset eller måske noget lækkert tøj hun kan bruge, indtil kroppen igen er vendt tilbage til normalen. Vil du forkæle hende lidt ekstra, kan du også give hende et gavekort til en god massage, eller måske den bedste ansigtscreme du kan finde. På den måde kan du hjælpe hende, til at få kroppen på rette køl igen efter fødslen.

Tag afsæt i hvad du tænker, hun godt kunne tænke sig, eller hvad du ved, hun mangler til guldklumpen. Der er ingen tvivl om, at hun vil blive rigtig glad for den eller de barselsgaver, du kommer med, fordi det er givet med hjertet – uanset hvad du ender med at vælge.

 

Hvad er en god barselsgave til far?

Mens det måske er meget nemt for dig at finde på nogle lækre ting at give i barselsgaver til mor, kniber det måske lidt med at finde den perfekte barselsgave til far? Det behøver slet ikke at være så svært, da en nybagt far også sætter pris på personlige barselsgaver til barnet og en lille forkælelsesting til sig selv.

Der er helt sikkert nogle ting, der endnu ikke er blevet købt, eller noget chokolade, der kan godt kan bruges i de sene aftentimer, når guldklumpen bare ikke vil sove eller har besluttet sig for at skrige hele natten. Der er taget forbehold for barselsgaver, der også kan bruges til den nybagte far i vores liste – så kig den gerne igennem og se, om ikke du falder over noget, som passer perfekt til ham.

 

Hvilken gave er den bedste barselsgave fra bedsteforældre?

Det er noget helt særligt at blive bedsteforældre og især, hvis det er det første barnebarn, der lige er kommet til verden. Det gode ved at være bedsteforældre er, at man må give lige det, man har lyst til samt forkæle barnebarnet så tosset, som man gerne vil.

 

Gode barselgave ideer kunne derfor være:

  • Barselsgaver med navn – Der findes så mange søde dukker, bamser, nusseklude og lignende, der i dag kan broderes med navn på. Det er en rigtig sød gave at give – hvis forældrene har fundet et navn naturligvis – og kan følge barnet i mange år. Det er uden tvivl en oplagt gave til en nyfødt.
  • Barselsgave kurv – Det er altid lækkert at få en kurv. Derfor er det bestemt også noget, de vil sætte stor pris på at modtage. Kurven kan sammensættes med alt lige fra chokolader og wellnessprodukter til forældrene og bamser, nusseklude, tøj og legetøj til den lille guldklump.
  • Personlige barselsgaver – Er du god til at strikke? Eller lave andre kreationer derhjemme? Selvom det at blive bedstemor ikke behøver betyde, at du er god til at strikke, er hjemmelavede, personlige barselsgaver altid et hit. Det kan sagtens kombineres med andre måske mere praktiske barselsgaver til forældrene.

Der er derfor masser af muligheder for at give den bedste barselsgave som bedsteforældre. Det er tanken der tæller, og de vil uden tvivl være taknemmelige for hvad end, du finder på.

 

Hvor dyre skal barselsgaver være?

Gavebudgetter giver altid anledning til tvivl. For hvor meget er det rimeligt at give for? Og kan man give for dyre barselsgaver? Det er helt normalt, hvis du er i tvivl om det, da en barselsgave er en særlig gave, der ikke gives særlig ofte.

Hvor meget du skal give for, er helt op til dig, og hvad I normalt giver for i familien eller omgangskredsen. Har du lyst til at give for mere end normalt, er du også frit stillet overfor at gøre det. I bund og grund er det ikke så vigtigt, om gaven koster 75 kroner eller 600 kroner. Det handler i stedet om, at du viser, at du gerne engagerer dig i de nye omstændigheder. Selv den mindste og billigste gave kan være den, der rammer plet og bringer en masse glæde.

Så har du ikke det store budget, eller vil du hellere vente med de dyrere gaver til barnedåben, er det ikke noget, du skal have dårlig samvittighed over. Igen er det tanken der tæller – og bare det, at du kommer på barselsvisit, viser i sig selv, at du er glad på deres vegne.

Vores liste over barselsgave ideer rummer også gaver i alle forskellige prisklasser. Og er gaven valgt med hjertet, er der ikke nogen, der tænker over, hvor meget du har givet for den.

 

Giv gode barselsgaver med vores gaveideer

Der er så meget at vælge mellem og så mange muligheder for at give gode barselsgaver til mor og barselsgaver til far. Ved at benytte dig af vores liste til at finde gaveinspiration kan du få indskrænket udvalget og komme godt i hus med en gave, der bringer glæde for både mor, far og barn.

På vores liste finder du gaver såsom:

  • Forkælende barselsgaver til mor og far – En barselsgave behøver ikke kun være til barnet eller være nogle praktiske ting, der hjælper i den nye hverdag. Det kan også være søde sager som chokolader, lakridser og lignende i rigtig god kvalitet. For det er der bestemt også brug for, når søvnen bliver begrænset og behov skal sættes til side.
  • Barselsgave ideer på abonnement – Der er mange udgifter og omvæltninger, når man bliver forældre. Derfor kan en rigtig god gave sagtens være bleer eller legetøj på abonnement, som bliver tilsendt hver måned. Så har både de og barnet noget at glæde sig til hele tiden.
  • Bamser og legetøj – Selvom barnet måske ikke lige nu og her får glæde af en lampe eller en bamse, er det en rigtig god barselsgave at give, da det kan bruges senere, når barnet er vokset. Det er helt sikkert noget, forældrene også vil sætte pris på.
  • Bøger som barselsgave til mor og barn – Barnets bog, en graviditetsbog og bøger, der hjælper under og efter graviditeten er alt sammen gaver, der kan bruges både nu og på længere sigt.

Der er meget mere at vælge mellem og finder du ikke noget på listen her, er vi sikre på, at den som minimum giver dig inspiration til noget andet, du gerne vil give. Med listen her kan du også være sikker på, at du ikke kommer til at give det samme som alle andre.

Denne artikel er anmeldt af Louise F. (5/5)
5/5