Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gave til nybagt far - De bedste gaver til nybagte fædre

Gave til nybagt far 2024 – De bedste gaver til nybagte fædre

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du så heldigt at kende en, der skal til at være far, eller som måske lige er blevet det? Måske er du ligesom så mange andre, også på udkig efter en god gave gave til nybagt far? Eller måske en “du skal være far gave” til den kommende far? Det er du ikke alene om.

Men det er nu ikke altid nemt at vide, hvad man skal give i gave til en kommende far. Slet ikke, hvis du ikke selv har børn og dermed måske ikke har direkte indsigt i, hvad der er ideelt at have.

Derfor har vi her samlet en masse inspiration og gode gaveideer til kommende fædre. Med dem kan du forhåbentlig komme tættere på at kunne give de bedste gaver til nybagt far.

Årets bedste gaver til nybagt far 2024

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Danmarks Landsholdstrøjer

Enhver foldboldfan vil elske en af Danmarks landsholdstrøjer. Vælg mellem både de nyeste samt ældre modeller, både dem til hjemmebane og udebane. Samtidig fås de i alle tænkelige størrelser, og du kan endda tilføje eget print bagpå, så det evt. har modtagerens navn og yndlings nummer.

#1 Dad sokker gavesæt

Vis din far, hvor meget han betyder, med dette sæt af tre par komfortable og stilfulde sokker. Hver sok er dekoreret med unikke beskeder til den bedste far. En ideel gave til fars dag eller som en kærlig overraskelse i hverdagen.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

BIBS Gift Sets - Kærlig Pleje til De Mindste

Disse gaveæsker fra BIBS indeholder alt, hvad du har brug for til at pleje de mindste med kærlighed. Høj kvalitet, sikkerhed og komfort er vores prioritet. Den ideelle gave til nybagte forældre og de mindste i familien. Vælg mellem de populære BIBS sutter, legetøj og meget mere.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

BIBS komplette gave bundles

Med disse BIBS gave bundles får du en fuldstændig gavepakke, der er klar til at blive givet væk. Gør gavegivningen nem og bekvem med disse nøje udvalgte produkter. I pakkerne er der alt fra babyhåndklæder til BIBS sutteflasker. Se de mange muligheder via linket.

Stilfulde personlige stjernetegnsplakater

Disse personlige stjernetegnsplakater er utrolig stilfulde, og passer perfekt ind i en moderne stue, såvel som på børne- eller teenageværelset. Vælg mellem alle stjernetegn, og vælg også mellem forskellige flotte designs. Skab evt. en kombination med 2 forskellige plakater som set på billedet. Eller 2 med dig og din partners stjernetegn. Der er masser af muligheder for fede kombinationer! Fås i flere farver, størrelser og designs.

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

Personlige Strømper med Billede - Super Dad

Gør far til en superhelt med disse personlige 'Super Dad' strømper. En unik og hjertevarm gave.

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Personligt forklæde - World’s Greatest Dad

Vis din påskønnelse med et 'World's Greatest Dad' forklæde – perfekt til fars dag eller bare fordi.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Personlige børnebøger til 0-4 årige

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem.

Gaveæsker til ham

Gaveæsker er fantastiske gaver til mænd, og så kan de gives til stort set enhver anledning, og enhver type person. Du finder her et fantastisk udvalg af gaveæsker til mænd, med alt fra parfumer til personlig pleje.

T-shirts til Far

Fejr din far på hans særlige dag med disse fede Far t-shirts. Du finder et bredt udvalg af produkter, der passer til enhver fars stil og præference. Gør din fars dag ekstra speciel i år.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Striktrøjer til mænd i 100% extra fine merino uld

Disse lækre striktrøjer til mænd er lavet i 100% extra fine merino uld, Premium Italiensk garn fra Tollegno. Den fine uld som er brugt, gør at trøjen er let, men samtidig dejlig varm. Perfekt til hverdagsbrug det meste af året - og særligt i den kolde tid. Vælg mellem flere modeller, størrelser og farver.
15% rabatkode: GAVER15

Personlige hjemmesko

Skab hygge hjemme med disse personlige hjemmesko. Vælg design og tilføj en personlig touch for den ultimative komfort og stil i hjemmet. Fås i beige og blå.

Chokoladeværktøjsæske

En original gave til enhver, der sætter pris på værktøj og chokolade. Denne chokoladeværktøjsæske indeholder detaljerede chokoladefigurer, der ligner rigtige værktøjer. Perfekt til fars dag, eller som en sjov gave til en håndværker.

Aktivitetslegetøj til den lille

Enhver baby bør have aktivitetslegetøj de kan styrke deres sanser og motorik med. Her har du et skønt udvalg af aktivitetslegetøj fra brands som Konges Sløjd, Jellycat og mange flere. Helt perfekt gave til den lille ny.

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Værktøjskasse med øl til Fars Dag

Giv din far en fed Fars Dags gave, i form af den Fars Dags værktøjskasse med øl og delikatesser. Se det flotte udvalg og vælg en af dem, eller sammensæt din egen. En sikker vinder hos en hver far der elsker øl!

Maria Black Dad Ring Forgyldt: Et Symbol af Kærlighed

Giv en gave, der siger "Jeg elsker dig" med vores Maria Black Dad forgyldte ring. Dette smukke smykke er både moderne og tidløst, hvilket gør det til den perfekte gave til enhver far.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Stor dovendyr bamse - 90 cm

Denne store dovendyr bamse er den perfekte putteven for børn. Dovendyrets form gør den særlig hyggelig for børn at putte med - den perfekte ven når der skal ses film på sofaen, soves til middag eller lege.

Things I Love About Dad Lav-selv-bog

Gør fars dag ekstra speciel med denne 'Things I Love About Dad' lav-selv bog. Fyld den med minder og grunde til, at du elsker din far.

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Personlige grillhandsker i læder med navn

Personlige grillhandsker i læder med navn er en super fed gave til ham der elsker at grille! Du kan selv designe dem med initialer, fuldt navn, forskellige motiver m.m. Uden tvivl årets gave til grillmesteren!
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige fødselsplakater

Giv en personlig fødselsplakat til den lille ny. Det kan være med barnets stjernetegn og fødselsinfo, eller det kan være en 1:1 skites af den lille. En unik, personlig gave til den nyfødte, som han eller hun kan have hænge på værelset i mange år frem.
10% rabatkode: genialegaver2024

Dad Jokes Kortspil: Til Humørfyldte Fædre

Få alle til at grine med dette Dad Jokes kortspil. Det er den perfekte gave til enhver far, der elsker at dele sine berømte far-vittigheder.

Personlige sokker med eget print

Gør din gave personlig med disse geniale sokker med foto. Vælg dit yndlingsbillede og skab en sjov og unik gave, der garanteret vil bringe et smil på læben. Den ideelle gave til dem, du holder af.

Sansestimulerende tyngdebamser m. 5 beroligende egenskaber

Floofers er sansestimulerende tyngdebamser med ikke mindre end 5 forskellige beroligende egenskaber. Egenskaberne er deep Touch Pressure, varme-/kuldeterapi, aromaterapi, og taktil sansestimulation. Floofers indeholder vægtposer som bestemmer vægten på bamsen - disse kan skiftes ud til en tungere i takt med barnet vokser. Læs mere om de fantastiske tyngdebamser via linket.

Baby fodboldtøj

Kender du en lille fodboldfan? Eller en lille kommende fodboldfan? Giv den lille et sæt fodboldtøj med fars yndlingshold, og så glæden komme frem i hans øjne! Så er der dømt god stemning til næste kamp. Vælg mellem alle de kendte hold.

Personlige babytæpper med navn

Giv et af disse fantastiske personlige babytæpper med navn i gave til den lille. Tæpperne er af god kvalitet, og der er flere forskellige designs af vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Fingeraftryksplakater til bryllup, barnedåb, fødselsdag m.m.

Her kan du få fingeraftryksplakater, som er klar til at få gæsternes fingeraftryk på. Dermed har du et unikt billede som alle gæsterne har været med til at bidrage til. Der er plakater både til bryllup, barnedåb, fødselsdag og andre særlige lejligheder. Se de mange flotte designs via linket.
Henter...

Inspiration til gaver til nybagt far

Når du skal købe gave til nybagt far, er der forskellige veje at gå. Du kan kigge på de klassiske gaver, som ofte er populære at give i gave til ny far. Den anden vej er at tænke over, hvad du selv ville være blevet glad for. Er du ikke selv far, kan det være svært at sætte sig ind i, hvad der vil være en særligt god og praktisk gave. Måske kender du nogen, du kan spørge til råds? Ellers kan du få inspiration og gaveforslag her hos os!

Når det kommer til en gave til nybagt far, findes der klassikere såsom ting, hvorpå der står far. Det kan være t-shirts, kopper, nøgleringe eller lign. Nogle giver cigarer, hvis der er født en dreng. I disse dage er det også meget almindeligt at give et smykke til en ny far. Overvejer du et smykke, skal du dog være sikker på, at det er i den nye fars smag og stil.

Med al sandsynlighed går den nybagte far en tid i møde, hvor han vil være meget træt og tilbringe meget tid hjemme. Det er vigtigt at huske på, når du skal finde gaver til nybagt far. Det er måske ikke her, du skal give en rejse eller en oplevelse, som ligger langt fra hans bopæl. Det kan også være du skal holde dig fra tidskrævende gaver såsom brætspil, puslespil eller lange bøger. Det kan nu stadig være en god gave, men der kan være længe til, at han får den brugt.

 

Personlige gaver til den nybagte far

At give en god gave til nybagt far, behøver ikke at betyde, at du skal ud at handle i butikkerne. En god og personlig gave til nybagt far kan nemlig være noget, du selv har lavet eller bestilt hjem fra internettet.

Den hjemmelavede personlige gave til nybagt far kan f.eks. være en lækker gavekurv. Deri kan der være gode ølgaver, hjemmelavet mad til fryseren eller masser færdigretter til skabene. Der bør også være kaffe i – maser af kaffe!

Den næsten hjemmelavede, men meget personlige, “du skal være far gave”, kan bestilles på internettet. Det kan være nøgleringe, indgraveret med hans og barnets navn. Det kan også være, der er et særligt band, et mærke eller et sportshold, som den nye far er fan af. Der kan man tit få merchandise i både voksen og baby størrelse – så de kan få et matchende sæt. Her plejer et sæt fodbold t-shirts med navne på at være et hit.

Har I noget internt eller et særligt godt minde, kan du prøve at finde en måde, du kan inkorporere det i din gave til nybagt far. Har I før set mange film, kan du give ham et abonnement på en streamingtjeneste, der tilbyder viewing parties. Den funktion gør, at I kan se film sammen – men hver for sig. Har I rejst meget til et bestemt sted, kan du ligesom med gavekurven, sammensætte en kurv eller kasse fuld af ting, der minder om stedet. Er det f.eks. USA, kan det være amerikansk slik og snacks, bacon tandpasta (ja, det findes) og amerikanske sodavand.

 

Kombineret gave til nybagt mor og far

Hvis du er tæt med både den nybagte mor og far, kan du slå to fluer med et smæk, når du skal give gave til nybagt far. Det er nemlig helt oplagt.

En god gave til nybagt mor og far er ting til babyen – både praktiske og mere søde ting. De søde ting kan være tøj, bamser eller små ting til babyværelset. En meget populær og sød gave til nybagt mor og far er et fødselsdagstog. Det er også populært med en flot mini flagstang eller en særligt flot sparegris. Har du ikke det største budget, kan du overveje at give et engangskamera. Det opfordrer dem til at tage en masse gode billeder de første dage i barnets liv, og de er mere tilbøjelige til at få dem fremkaldt. På den måde får de billeder, som de kan have resten af livet, fra den helt særlige tid.

Praktiske ting er der rigtig mange af, og de fås i rigtig mange prisklasser. Det kan være alt fra et skiftekit – bleer, stofbleer, vaskeklude, creme osv. – til en autostol. Hvis du er ude i de lidt større og dyre praktiske gaver til nybagt far og mor, så forsøg så vidt muligt først at orientere dig om, hvad de allerede har. I dag har mange kommende forældre allerede næsten alt udstyr klar inden babyens ankomst. Det er synd at give en autostol, hvis de allerede har en.

 

Gode gaveideer til den kommende far

Vi har talt om mange ideer til gode gaver til nybagt far. Men det stopper ikke her. Der er nemlig rigtig meget at tage fat i, når man taler om en gave til kommende far.

Som nævnt skal man huske på den nye tilværelse, som faren træder ind i. Den er nemlig altafgørende for gaven. Samtidig skal du overveje, hvilken type nybagt far, du har med at gøre.

Er den nybagte far normalt meget aktiv og vild med at dyrke sport, kan du give ham udstyr til hjemmetræning. Det kan være vægte, TRX-snore eller en pull-up bar. Det kan også være, han er mere til bare at se på sport – måske fodbold – og her kan du give ham abonnement på streamingtjenester, der viser den pågældende sport, og måske noget merchandise til ham og babyen.

Hvis den nybagte far, som du skal forkæle, er lidt en livsnyder, så kan du kigge på en god flaske vin eller whisky, og dertil hørende flotte glas. Det kan også være ekstra gode håndklæder, puder eller sengetøj. Er han til lækre ting indenfor hudpleje, kan det også være rigtig fint at give lidt ansigtscreme eller måske endda masker.

Hovedtemaet for alle disse gaveideer til fædre er forkælelse. Du kan også vælge at give en ’’rigtig ting’’ i gave til nybagt far. Det kan være gode hovedtelefoner, som han kan have på, når han skal lytte til noget, mens han går med barnevognen. Det kan også være en god to-go kop, til al den kaffe han skal have med på samme tur, eller en anden gode kaffe gave.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til nybagt far

Årets bedste gave til en nybagt far, kan både være en praktisk eller en personlig gave. Hvilken af de 2 der er den bedste gaveide, afhænger af faren og hvilken type han er.

Her hos Genialegaver.dk finder du et stort udvalg af både praktiske, personlige, og ikke mindst geniale gaver til nye fædre.

At finde den perfekte gave til en nybagt far kan være en udfordring, men det handler om at vælge noget, der er både praktisk og meningsfuldt. Et personligt far-og-barn t-shirt sæt, hvor der står “far” og “mini-mig” kan være en sød og sjov gaveidé. En bog om faderskab, der giver gode råd og tips til at tackle de nye udfordringer, vil også være nyttig og inspirerende. En oplevelsesgave, såsom en fotografering med den nyfødte, er en fantastisk måde at skabe minder på. Desuden vil en veludhvilet far værdsætte en komfortabel sovemaske eller en høj kvalitets pude, der sikrer en bedre nattesøvn. En personlig nøglering med barnets navn eller fødselsdato kan også være en rørende og varig påmindelse om dette specielle øjeblik i livet. I sidste ende er det vigtigste at vælge en gave, der viser omtanke og kærlighed for den nye far og hans forhold til sit barn.

Du finder inspiration til alle ovenstående gaveideer, samt mange flere, her i den ultimative guide til årets bedste gaver til nybagte fædre.

 

Bedøm denne side

Klik på en stjerne