Gave til kaffeelskeren - Årets BEDSTE kaffe gaver

Gave til kaffeelskeren 2022 – Årets BEDSTE kaffe gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der bare elsker kaffe, og som ikke kan få nok? Måske endda en, som også sætter stor pris på at få skænket en ekstra god kop kaffe? Så er det godt, du er landet her, da vi har samlet de bedste kaffe gaver til en gave til kaffeelskeren.

Du finder alt lige fra kaffebønner og kaffekværn til gavekurve med masser af kaffe. Altså er der med andre ord ikke gået ned på kaffe her på siden!

Lad os dykke ned i de mange gode gaveideer til kaffeelskeren.

Årets bedste gaver til kaffeelskeren

Årets bedste julekalendere med spiritus, kaffe eller søde sager

Giv en advenskalender eller julekalender med spiritus, kaffe eller søde sager, i starten af julen. På den måde kan modtageren nyde gaven hele december. Vælg mellem adventskalendere med gin, julekalendere med rom, og mange andre interessante kalendere.

Minipresso NS espressobrygger

Kender du en som elsker kaffe, men altid er på farten? Med Minipresso NS espressobryggeren kan du nemt og hurtigt brygge en lækker kop kaffe hvor som helst. Er også oplagt som gave til campisten, jægeren og udelivsfolk.

Kaffe plakater

En kaffe plakat kan være både flot, sjov og informerende. Vælg mellem en af de mange flotte designs, som bl.a. inkluderer kaffe guiden, citatplakater og meget mere.

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Sæt med personlige krus

Giv et sæt personlige krus til din partner, gode veninde, eller som en gave til et par. Du kan helt selv designe krusene, og bestemmer dermed selv om der skal være tekst, billeder, grafiske elementer eller alle 3 på den. Kan bruges til alt fra bryllupsgave, til værtindegave, til Mors Dags gave.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Kaffekværn

Giv en kaffekværn i gave til kaffeelskeren. På den måde kan han eller hun altid få en kop lækker kaffe fra friskmalet bønner. Ser her de mest populære modeller lige nu.
Sammenlign priser

Gavekurve med kaffetema

Bestil en lækker gavekurv med kaffetema, til en rigtig kaffeelsker. Der er masser af skønne udgaver at vælge i mellem - både med luksus kaffe, søde sager, småkager, delikatesser og meget mere.

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

LAGUIOLE Stempelkande

Giv denne luksuriøse stempelkafe i gave til kaffeelskeren. Stempelkanden er fra franske Laguiole, og kan bruges til at lavet god stempelkaffe. Giv evt. stempelkanden med en pose god kvalitetskaffe.

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede - du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Cool Coffee - Cold Brew Coffee Shots

Cold Brew Coffee Shotser en dansk kaffelikør lavet med koldbrygget kaffe og vodka i høj kvalitet. Den perfekte kombination af kaffe og alkohol, som egner sig helt perfekt at drikke til en god kop kaffe, såvel som for sig selv.

Spændende smagskaffe

Giv en pose spændende smagskaffe i gave, til en du ved elsker kaffe. Der er smage som chokolade, irish cream, tiramisu, lakrids og meget mere. Perfekt til ham eller hende, der elsker at prøve nye kaffer.

Kaffemaskiner med kværn

Skal du give en kaffemaskine til en rigtig kaffelsker, så skal du give en kaffemaskine med kværn, så der er friskekværnet bønner på kanden. Se her de mest populære kaffemaskiner med kværn lige nu.
Sammenlign priser

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Sammenlign priser

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Sammenlign priser

Kaffe sirup (mange forskellige varianter)

Giv en kaffesirup med en spændende smag i gave til kaffeentusiasten. Vælg mellem klassiske smage som vanilje og karamel, men også de mere atypiske som lakrids og ameretto.

Friends Central Perk LED-lampe

Friends Central Perk lampen er absolut en af de bedste gaver til hende der har alt, og samtidig er Friends fan! LED lampen kan både stå og hænge, og skaber en god nostalgisk stemning fra den populære Central Perk café. En af de gode gaveideer til kvinden der har alt, som hun næsten med sikkerhed hverken ejer, eller har stående på hendes ønskeliste! Med andre ord; den perfekte overraskelses gave.

Gavekort til NORU

NORU har et skønt udvalg af kaffe, te og lækre gaver.

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Knojernskrus​

Knojernskruset er et rigtigt herrekrus. At drikke morgenkaffe fra det, er en af de mest mandige måder at starte dagen på! En af de sjove gaver til mænd, som nok skal give ham et smil på læberne, når han pakker den op. Verdens sejeste krus? Uden tvivl en værdig kandidat!

Sjove Krus Til Mænd

Et sjovt krus, er en af de klassiske sjove gaver til ham, som du aldrig går galt i byen med. For hvem kan ikke altid bruge et sjovt krus til? At drikke sin morgenkaffe fra en sjovt krus, er den bedste måde at starte dagen på. Vælg mellem de mange sjove varianter. Hav det som det faste morgenkrus derhjemme, eller tag det med på arbejde.

Te og Kaffe Gaver

De fleste drikker enten kaffe eller te, og mange drikker det ikke kun, men elsker det! Derfor udgør både te og kaffe en god værtindegave. Her finder du en masse forskellige te og kaffe af høj kvalitet, som egner sig perfekt som værtinde- og værtsgaver. Udover kaffe og te, finder du også sparkling tea og kombucha.