Gave til kaffeelskeren - Årets BEDSTE kaffe gaver

Gave til kaffeelskeren 2024 – Årets BEDSTE kaffe gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der bare elsker kaffe, og som ikke kan få nok? Måske endda en, som også sætter stor pris på at få skænket en ekstra god kop kaffe? Så er det godt, du er landet her, da vi har samlet de bedste kaffe gaver til en gave til kaffeelskeren.

Du finder alt lige fra kaffebønner og kaffekværn til gavekurve med masser af kaffe. Altså er der med andre ord ikke gået ned på kaffe her på siden!

Lad os dykke ned i de mange gode gaveideer til kaffeelskeren.

Årets bedste gaver til kaffeelskeren

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakaopulver. Gode gaver til de der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide modtageren uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver de dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Kaffe plakater

En kaffe plakat kan være både flot, sjov og informerende. Vælg mellem en af de mange flotte designs, som bl.a. inkluderer kaffe guiden, citatplakater og meget mere.

Gavekurv eller gaveæske med kaffe eller te

Giv en lækker gavekurv eller gaveæske, med et udvalg af lækre kaffer og te. Du kan vælge en færdig æske, eller du kan sammensætte en kurv eller æske selv, af valgfrie produkter fra shoppen. Den perfekte gave til en te eller kaffeelsker.

Hot 'n Cold Coaster

Denne Kitchpro underkøler er den perfekte løsning til at holde din drik varm. Med sin stilfulde og praktiske design, vil den passe perfekt ind i ethvert hjem. En ideel gave til enhver kaffe- eller te-elsker.

Sæt med personlige krus

Giv et sæt personlige krus til din partner, gode veninde, eller som en gave til et par. Du kan helt selv designe krusene, og bestemmer dermed selv om der skal være tekst, billeder, grafiske elementer eller alle 3 på den. Kan bruges til alt fra bryllupsgave, til værtindegave, til Mors Dags gave.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Kaffekværn

Giv en kaffekværn i gave til kaffeelskeren. På den måde kan han eller hun altid få en kop lækker kaffe fra friskmalet bønner. Ser her de mest populære modeller lige nu.
Sammenlign priser

Gavekurve med kaffetema

Bestil en lækker gavekurv med kaffetema, til en rigtig kaffeelsker. Der er masser af skønne udgaver at vælge i mellem - både med luksus kaffe, søde sager, småkager, delikatesser og meget mere.

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede - du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Cool Coffee - Cold Brew Coffee Shots

Cold Brew Coffee Shotser en dansk kaffelikør lavet med koldbrygget kaffe og vodka i høj kvalitet. Den perfekte kombination af kaffe og alkohol, som egner sig helt perfekt at drikke til en god kop kaffe, såvel som for sig selv.

Spændende smagskaffe

Giv en pose spændende smagskaffe i gave, til en du ved elsker kaffe. Der er smage som chokolade, irish cream, tiramisu, lakrids og meget mere. Perfekt til ham eller hende, der elsker at prøve nye kaffer.

Kaffemaskiner med kværn

Skal du give en kaffemaskine til en rigtig kaffelsker, så skal du give en kaffemaskine med kværn, så der er friskekværnet bønner på kanden. Se her de mest populære kaffemaskiner med kværn lige nu.
Sammenlign priser

Årets bedste julekalendere med spiritus, kaffe eller søde sager

Giv en advenskalender eller julekalender med spiritus, kaffe eller søde sager, i starten af julen. På den måde kan modtageren nyde gaven hele december. Vælg mellem adventskalendere med gin, julekalendere med rom, og mange andre interessante kalendere.

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Sammenlign priser

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Sammenlign priser

Kaffe sirup (mange forskellige varianter)

Giv en kaffesirup med en spændende smag i gave til kaffeentusiasten. Vælg mellem klassiske smage som vanilje og karamel, men også de mere atypiske som lakrids og ameretto.

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Sjove Krus Til Mænd

Et sjovt krus, er en af de klassiske sjove gaver til ham, som du aldrig går galt i byen med. For hvem kan ikke altid bruge et sjovt krus til? At drikke sin morgenkaffe fra en sjovt krus, er den bedste måde at starte dagen på. Vælg mellem de mange sjove varianter. Hav det som det faste morgenkrus derhjemme, eller tag det med på arbejde.

Te og Kaffe Gaver

De fleste drikker enten kaffe eller te, og mange drikker det ikke kun, men elsker det! Derfor udgør både te og kaffe en god værtindegave. Her finder du en masse forskellige te og kaffe af høj kvalitet, som egner sig perfekt som værtinde- og værtsgaver. Udover kaffe og te, finder du også sparkling tea og kombucha.

Alt det bedste i kaffe og mere til i gave til kaffeelskeren

Man kan ikke få nok af kaffe. I hvert fald ikke hvis man elsker det. Vi er selv vilde med kaffe, men måske ikke i lige så høj grad, som din ven, veninde, kæreste eller familiemedlem måske er det.

Kaffe er også dejligt. Det smager godt. Det kvikker en lidt op. Det dufter godt. Særligt hvis det er en god kaffe, der er kastet lidt mere kærlighed på end den fra supermarkedet.

Det vil den heldige modtager helt sikkert også sætte stor pris på.

Er du på jagt efter en gave til kaffeelskeren, kan du være heldig at finde den perfekte gave her på siden. For vi har nemlig sammensat en liste med alverdens i kaffe, hvorfor du blandt andet kan finde:

 • Gavekurv med kaffe
 • Kaffebønner
 • Gavekurv med kaffe og chokolade
 • Chokolade med kaffesmag
 • Gavekort til kaffesmagning
 • Kaffekopper
 • Termokopper
 • Kaffesirup
 • Kaffeplakat
 
Er det ved juletid, kan du også give en lækker kaffe julekalender. Du behøver derfor på ingen måder at begrænse dig. For der er rigeligt med ideer til en gave til kaffeelskeren her på siden. Kaffe kan sagtens gives som gave, når der er gjort lidt ekstra ud af det!
 

Inspiration til gode gaveideer til kaffeelskeren

Kaffe er ikke kun, hvad du kan give i gave til kaffeelskeren. For der er så meget mere end kaffe, der har betydning, når man virkelig elsker kaffe og ikke kan få nok af det.

For når man elsker kaffe helt ud til fingerspidserne, er det også fantastisk at få en masse udstyr til det, så der kan ristes, kværnes og brygges. Det er nemlig med til at gøre det ekstra spændende at tilberede kaffen og nyde den.

Ideer kunne være:

 • En kaffebrygger. Denne er en kaffekande og en kaffetragt i én og samme. Den kan bruges til at brygge kaffen i samt at servere den med. Der skal dog gerne købes nogle særlige filtre med. Det er en perfekt gave til en, der godt kan lide at brygge kaffe på forskellig vis.
 • En kaffekværn. Når man elsker kaffe, er der ikke noget så dejligt og velduftende som kaffe, der er brygget på bønner, der er friskmalet. Du kan med fordel kombinere kaffekværnen med en pose bønner.
 • Baristaudstyr i form af skummekande eller mælketermometer. Der er ikke noget så lækkert for en kaffeelsker som at kunne nørde med udstyr. Så gå gerne amok i det til en gave!

 

Men det er ikke kun udstyr og kaffe, der er fedt som gave til kaffeelskeren. For det vil helt sikkert også falde i god jord med en citatplakat med kaffe, kaffekrus eller måske endda en dag på kaffebar. Jo mere kaffe, der er omkring kaffeelskeren i hverdagen, jo bedre vil det helt sikkert være.

 

Giv gode oplevelser i gave til kaffeelsker

Har kaffeelskeren rigeligt i udstyr, kaffebønner og alt muligt andet? Og vil du ikke kunne finde noget, som vedkommende i forvejen har? Hvorfor så ikke give nogle oplevelser? Det vil helt sikkert være noget, som vedkommende ikke har i forvejen – og da slet ikke når det er sammen med dig.

Der er mange gode oplevelser at dykke ned i såsom:

 • Kaffesmagning på en kaffebar
 • Baristakursus i København eller Aarhus
 • Kaffekursus
 • Kaffe og kage på en favoritcafe
 • Picnic med kaffe, kage og jordbær til en solnedgang

 

Der er mange måder at opleve på sammen med kaffe. Der skal ikke meget mere til end lidt kreativ tænkning. Det er helt sikkert også noget, som vedkommende vil sætte meget stor pris på. For når du vælger at planlægge en oplevelse i stedet for at give en fysisk gave, viser det også, at du er meget engageret i vedkommende. Ikke kun for passionen omkring kaffe – men også i bare at være sammen og skabe fælles oplevelser. Dét er en gave i sig selv og noget, som helt sikkert vil falde i rigtig god jord.

Vi har forsøgt at samle nogle forskellige bud på kaffeoplevelser, så du har lidt forskelligt at vælge ud fra eller blive inspireret til eller fra. Oplevelser som kaffe gaver kan man ikke få for mange af.

Kombiner det eventuelt med en gaveæske med kaffe. Det vil få gaven til at se ud af lidt mere. Så kan det ikke regnes ud med det samme, hvad det er, du giver.

 

Send kaffe som gave til kaffeelskeren

Kan du ikke være der, når vedkommende har fødselsdag? Eller vil du gerne overraske lidt op til jul? Du behøver slet ikke dukke personligt op for at kunne give en gave til kaffeelskeren. For det er nemlig muligt at sende kaffe som gave! Det er smart og giver dig mulighed for at overraske på alle tidspunkter af året. Men det giver dig også mulighed for at overraske, selvom du måske ikke lige kan være der.

Der er mange kaffe gaver, der kan sendes afsted. Det er alt lige fra gavekort til oplevelser, en kaffe og te gave, en særlig kaffekværn eller en plakat, som du lige stødte på og bare måtte give i gave bare fordi.

Mange webshops giver mulighed for at pakke en gave ind på forhånd og sende den afsted til en anden adresse end din adresse. Altså er det meget nemt, enkelt og hurtigt at give en gave til en, der fortjener det.

 

Giv en stor gaveæske med alt i kaffe som gave til kaffeelskeren

Kender du en kaffeelsker, der egentligt er vild med kaffe, men som faktisk ikke har meget udstyr selv? Eller som måske er penibel med, hvad det skal være og derfor ikke har fået købt meget af det endnu? Så er det bare med at få købt en stor gaveæske!

Denne kan være fyldt med alt lige fra nogle ekstra smagfulde kaffebønner fra Colombia og en luksus kaffekværn til nogle særlige kaffefiltre eller måske luksuskaffekopper, som er lavet til at fremmane den bedste aroma. Der er meget specialudstyr at finde i kaffeverdenen – så det er bare med at gå amok i det.

En gaveæske med alt muligt i kaffeudstyr er aldrig helt af vejen og helt sikkert noget, der vil bringe stor glæde.

 

Find gode kaffe gaver til kaffeelskeren året rundt

Det behøver ikke være koldt for at kunne drikke kaffe. Det kan nydes året rundt. Selv på den varmeste dag. Derfor kan du selvfølgelig også finde en masse inspiration til kaffe gaver her på siden året rundt. Om du så er på udkig efter en smart kaffemaskine med kværn, en pose kaffebønner eller måske en lækker kaffesirup, er der gode chancer for at finde, hvad du har brug for.

Det er altid dejligt at gå og planlægge nogle gode gaver. Det er det også til en kaffeelsker. Om du så selv elsker kaffe eller ej.

Vi har forsøgt at sammensætte gaver i forskellige prisklasser, så du uanset budget og muligheder kan finde en god gave. Det er ikke beløbet, der gør det. Men i stedet de tanker og den kærlighed, du kommer i gaven. Vi håber, du finder, hvad du søger!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kaffe gaver

Der findes så mange gode kaffe gaver, at det er svært at vælge én som er den bedste. Det kommer i stor stil også an på modtageren. Nogle super gode gaver til kaffeelskeren kan være en gavekurv med god kaffe, en lækker espressomaskine, eller et gavekort til et kaffekursus.

Det kan du lige her. Vi har nemlig udarbejdet en udførlig guide med årets bedste gaver til kaffeelskeren. Den er fyldt med lækre kaffe gaver, som enhver kaffeentusiast vil elske at modtage.

Denne artikel er anmeldt af Lone Henriksen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne