Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gave til par (gaver BEGGE kan bruge)

Gave til par 2021 (75 gaver BEGGE kan bruge)

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der er mange anledninger, hvor det giver bedst mening, at give en fælles gave til par, frem for en til dem hver i sær. Det er f.eks. gældendes hvis du er inviteret til housewarming, og skal have en indflyttergave med. Ligeledes er det oplagt en give en fælles gave til par i bryllupsgave og forlovelsesgave, eller i barselsgave, til et par som venter barn.

De bedste gaver til par, er noget de begge to kan bruge og få gavn af. Derfor er både gaver til hjemmet, samt oplevelsesgaver til par uroligt populære at give i disse sammenhænge. Det gælder både om det er en gave til ungt par, et ældre par, eller endda til parret som har alt.

Vores gaveeksperter har søgt det danske net tyndt, og fundet nogle af de absolut bedste gave til par, som de begge to bliver glade for. Her i blandt både oplevelser til par, ting til hjemmet og en masse andre fantastiske fælles gaver for 2 personer. Hop ned i de mange gode gaveideer og sug inspiration til dig!

Indholdsfortegnelse over gaver til par

De bedste gaver til par 2021

Mr. Lamp væglampe – mand på stige

Personliggør hjemmet med denne flotte lampe med anderledes og moderne design. Lampen kan bruges både i stuen og på kontoren, men også som natlamper i soveværelset. Samtidig er de også godt egnet til bøde børne- og teenageværelset.
Fra: 229,00 DKK

Kærlighedsskulpture i bronze

Giv en flot skultur i bronze som symboliserer kærlighed og romantik. Vælg mellem de mange skønne modeller som bl.a. ”Hjerter mødes”, ”Fly me to the moon”, og ”Side by side”. En anderledes og personlig gaveide, som bl.a. egner sig perfekt til bryllup.
Fra: 1.000,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 299,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter eget fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.
Fra: 499,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 499,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Med 52 weeks of romance skrabeplakaten, kan dig og din partner skrabe en ny romantisk aktivitet hver eneste uge hele året. Så er der lagt op til et spændende og lidenskabeligt år fuld af kærlighed!
Fra: 99,00 DKK

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
Fra: 99,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!
Fra: 289,00 DKK

Professionelt knivsæt 7 stk.

I dette professionelle knivsæt, får du hele 7 knive af god kvalitet til en super god pris. Alle de knive der skal bruges i et køkken, i et og samme sæt. De sorete knive er samtidig dekorativt flotte, og pynter flot i køkkenet hvis de står eller hænger fremme.
Fra: 229,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.
Fra: 299,00 DKK

Verdens bedste hvidløgspresser

Denne smarte hvidløgspresser er ikke kun vanvittig god til at presse hvidløg – den skraber også sig selv ren og sender de overskydende rester direkte til skraldespanden. Aldrig mere bøvl med at vaske hvidløgspresseren!
Fra: 259,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Robotstøvsuger – Rovac 1000

En lille smart robotstøvsuger, som på trods af størrelsen både er hurtig og effektiv. Sæt robotstøvsugeren i gang om morgenen, og når du kommer hjem fra arbejde er hjemmet pænt og rent. Robotstøvsugeren navigerer selv rundt om evt. forhindringer, via dens smarte sensor. En vanvittig god pris for en robotstøvsuger!
Fra: 199,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!
Fra: 69,00 DKK

Philips Hue smart belysning

Med Philips Hue smart belysning, kan du skabe den helt rette atmosfære, og hyggelige stemning i dit hjem. Lyspærene reguleres trådløst, og der er over 16 millioner farver at vælge i mellem. Smart belysning er fremtiden inden for lys i hjemmet – den perfekte gaveide til de som elsker gadgets og nyt tech.
Fra: 89,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.
Fra: 79,95 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.
Fra: 449,00 DKK

Chokolade med billede

Vil du gerne give personlige gaver, som du ved er et hit? Det kan du med chokolade med et personligt print. Chokolade smager altid godt, men det smager bare lidt bedre, når det er med et billede, der bringer glæde, smil eller varme følelser. Du kan selv vælge hvilket billede, der skal fremkaldes på chokoladen.
Fra: 199,00 DKK

CHILLit Alu Hængekøje​

CHILLit udendørs hængekøjen har et stel fremstillet af aluminium, og stoffet i slidstærkt cobana stof. Hængekøjen er yderst modstanddygtig og kan stå udenfor i mange år. Den er rustfri og stoffet er vandafvisende. Hængekøjen er designet til at give super god komfort, og har håndsyede hørsting. En perfekt gave til ham eller hende som elsker at slappe af og nyde solen, evt. med en kold drink eller en god bog.
Fra: 2.999,00 DKK

Ovnhandsker med tekst eller billede

Er nogle personligt designede ovnhandsker lige det, der mangler i køkkenet? Disse ovnhandsker har en stærk bomuldsblanding og er helt varmesikre. Design dem som du gerne vil og skab masser af glæde.
Fra: 119,00 DKK

Unik fotokalender med billeder

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen – og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.
Fra: 99,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Billige Gaver Til Hjemmet

Hvis du leder efter en god billig gave til hjemmet og boligen, bør du tjekke de mange gode gaveideer her. Du finder bl.a. små søde vaser, kopper og krus, duftpinde og mange andre skønne ting til boligen. Ting til boligen, er desuden super gode værtindegaver til par!
Fra: 35,00 DKK

Vin i personlig æske

Er hun en vinelsker? Så er den perfekte personlige gaveide til hende, en æske med vin pakket ind i en personlig æske med gravering eller print. Der er mange smagfulde vine og æsker at vælge mellem – så du har alle muligheder for at gøre gaven helt og aldeles personlig.
Fra: 229,00 DKK

Ideer til gode fælles gaver til par

Det er svært nok i forvejen at finde på gode gaveideer. At skulle finde en fælles gave til par, som de begge kan bruge, gør kun opgaven endnu sværere. Det gælder uanset om det er en fælles gave til forældre, en julegave til par, eller en gave til par 30 år. Det som er afgørende, er at det er en fælles gave, og ikke noget som gavner den ene part mere end den anden.

Forestil dig f.eks., at du er inviteret til forlovelsesfest. Du skal her medbringe en forlovelse gave til parret, og vælger at give en moccamaster. Kun den ene af parret drikker dog kaffe. I det tilfælde er den ’’fælles gave’’ lige pludselig ikke så fælles længere, og er dermed ikke en særlig god ide.

Læg derfor tid og kræfter i, at finde en fælles gave til parret, som de begge kommer til at bruge. Forhåbentlig kan denne guide hjælpe dig med at få inspiration til at finde den helt rigtige gaveide.

 

Fælles gaver til parret der har alt

Vi har fået fastlagt, at det at finde en god gave til par, ikke altid er en let opgave. Det at parret har alt, gør det kun endnu mere vanskeligt. Det skal du dog ikke lade dig skræmme af. På vores liste finder du nemlig en lang række forskellige gaveideer, som du sagtens kan give i gave til par som har alt. Og det gælder alle gaveanledninger – lige fra fødselsdagsgaver til adventsgaver til par.

Med vores gennemførte liste som din allierede når du skal på gavejagt, bliver det derfor ikke noget problem for dig, at finde gaver til parret der har alt. Tværtimod – det bliver måske ligefrem en fornøjelse for dig. Det at shoppe er nemlig en fornøjelse – også selvom det ikke er til os selv. Det er noget vi skal nyde og have det godt med!

Se også: De bedste gaver til manden der har alt

 

Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaver til par, er en af de bedste gaver du kan give. Det gælder både om det er en gave til et ungt par eller et ældre ægtepar du skal give. Det at give dem noget, hvor de kan få nogle gode minder og oplevelser for livet, er langt bedre end traditionelle gaver.

Faktisk sætter mange mennesker i dag større pris på oplevelser frem for materielle ting og sager. De vil hellere bruge 10.000 kr. på en udlandsrejse, end at købe en ny køkkenmaskine eller nye møbler til hjemmet. Derfor er oplevelser for par også en rigtig god gave at give. Særligt romantiske oplevelser for 2 er en sikker vinder hver gang. Det giver f.eks. rigtig god mening at give som gave til nygift par, eller som sølv- eller kobberbryllupsgave.

Det gode ved oplevelsesgaver, er også at de fås i alle forskellige prisklasser. Er du på udkig efter billige gaver til par, som samtidig er betydningsfulde, er det en oplagt mulighed. Der findes masser af par oplevelser i den lave prisklasse. Alt fra en tur på sushi restaurant, til en de mere anderledes oplevelser som bridge walking over Lillebælt.

 

Bryllupsgaver til par

Er du inviteret til bryllupsfest? Uanset om det er en gave til venneparret, dine forældre eller måske endda dit barn og kommende svigebarn du skal finde, så får du her 3 gode ideer til bryllupsgaver til par:

 • Speciallavet maleri eller foto – Få lavet et specialfremstillet maleri, foto eller karikaturtegning efter eget billede. Muligvis end af de bedste bryllupsgaver til par du kan give, og så er det samtidig super personligt.
 • Ting til køkkenet – Køkkenting er traditionelle bryllupsgaver. Giv en køkkenmaskine, nogle fede køkken gadgets eller andet det nygifte ægtepar kan bruge i køkkenet.
 • Forkælelsesgaver – Hvis der er noget et nygift par trænger til, så er det forkælelse. Giv dem derfor en forkælelsesgave. Det kan være alt fra noget lækkert chokolade, til et dejligt blødt vægttæppe, til et hot stone massagesæt.

Alle ovenstående gaveideer finder du naturligvis på listen ovenfor.

 

Indflyttergave til par

Er du inviteret til indflytterfest eller housewarming party, er det oplagt, at give en gave til parret der er flyttet sammen. I denne artikel kan du snildt finde gode gaveideer som egner sig godt som indflyttergave til par. Bl.a. kan du få inspiration blandt følgende 3 ideer:

 • Gaver til hjemmet – Alt der kan bruges i det ny indflyttede hjem, er gode gaver til hjemmet. Det kan være alt fra Georg Jensen dekorationer, til sjove plakater, til praktiske husapparater. En ny støvsuger eller et sæt Royal Copenhagen porcelæn, så er du godt kørende.
 • Flytte-hjemmefra pakke – Er det første gang parret flytter i eget hjem, så er flytte hjemmefra gaver måske det bedste du kan give. Du kan enten give en samlet pakke med en masse nødvendige ting som sengetøj, hviskestykker og andet godt, eller du kan give møbler eller andet de kan bruge i hjemmet.
 • Personlig fotokalender med billeder – En personlig fotokalender med billeder, hvor du selv har valgt billederne, er en fantastisk indflyttergave til par. Samtidig er det en både billig og personlig gave!

Gaver til ældre ægtepar

Når du skal give gaver til ældre par, skal du huske på, at kvalitet er over kvantitet. Hellere at det er en 100 kr. betydelig gave som kommer fra hjertet, end en gave til 1000 kr. du ikke har lagt kærlighed i. Det er tilfældet uanset om det er en sølvbryllupsgave, 40 års gave til parret, eller noget helt tredje.

Er du på udkig efter ideer til, hvad du skal give i gave til ældre ægtepar, er der god inspiration at hente blandt gaveideerne ovenfor. Her finder du mange ting som du selv kan være med til at personliggøre, og dermed gøre til en unik gave.

 

Den perfekte gave for 2

Er kun det bedste af det bedste godt nok til parret du skal give gave til? Så skal du have fundet den perfekte gaveide. Men hvad er den perfekte gave for 2? Jeg må desværre skuffe dig, og sige at der ikke findes én perfekt gave til alle par. Ligesom når du skal give en gave til enkelte personer, kommer det an på interesser, situation og hvilket type personen er. Sådan er det også når du skal give en gave til 2.

Du bliver derfor nød til at dykke lidt dybere, og undersøge sagen lidt. Få svaret på nogle af ovenstående spørgsmål, og kom derefter tilbage til listen her. Gør du det, er jeg sikker på, at du ender med at finde den helt perfekte gave til parret.

 

Det slutter ikke her

Vi har været inde på indflyttergaver, gaver til bryllup, oplevelsesgaver og meget mere. Men det slutter ikke her! Du har på listen over 75 gaveideer til par, som ikke er bundet af fornævnte gavetyper. Blandt dem finder du bl.a. også følgende typer gaveideer:

 • Personlige gaver til par
 • Gave til par som venter barn
 • Gave til parret der rejser meget
 • Luksus gave til par
 • Romantisk gave til par

Sagt på en anden måde; du kan finde stort set alle slags pargaver på siden her. Det er bare om at vælge, den du allerbedst kan lide! Jeg håber du finder den helt rigtige gaveide til parret, og at guiden her har hjulpet dig med at få den inspiration du søgte.

Denne artikel er anmeldt af Konrad Ravn (5/5)
5/5