Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Oplevelsesgaver til hende - BEDSTE oplevelser til hende

Oplevelsesgaver til hende 2024 – BEDSTE oplevelser til hende

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvis du virkelig vil forkæle kvinden i dit liv, så skal du give hende en oplevelse for livet. En god oplevelsesgave til hende, er ofte bedre end en traditionel gave. Særligt hvis oplevelsen er med hendes partner, familie, venner, eller anden person hun holder af.

Oplevelsesgaver til hende kan være alt fra et gavekort til massage, til at flyve i luftballon, til en god tur på cafe med en veninde. Det er alle populære og gode oplevelser til hende – men der findes også mange andre fantastiske valgmuligheder.

Vi har samlet de bedste oplevelsesgaver til hende her på siden. Det er bare at gå ombord i de mange gode gaveideer, og finde den helt perfekte oplevelsesgave til hende, du søger inspiration til gaver til.

De bedste oplevelsesgaver til hende 2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Minicruise til Oslo for 2

Oplev skønheden i Oslo med et romantisk minicruise for to. Tag en pause fra hverdagen og nyd den friske havluft, god mad og de smukke udsigter. En uforglemmelig oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen.
København

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Cavasmagning for begyndere & nysgerrige

Dyk ned i cavaens perlende verden med en cavasmagning hos Copenhagen Cava. Her vil du blive guidet gennem en række udsøgte cavaer, lære om produktionen og smage forskellene, der gør cava til en festlig og elsket drik.
København V

Wonder Woman oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt igennem fantastiske kvinder! Kender du en rigtig Wonder Woman som fortjener en god oplevelse? Det kan være alt fra et spaophold til at springe i faldskærm - oplevelsesgavekortet kan bruges til et væld af forskellige oplevelser. Se dem alle via linket.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
Ystad, Skåne, Sverige

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Kagekursus hos Karoline Trier

Udfold kreativiteten med et kagekursus hos Karoline Trier som har vundet Masterchef. En inspirerende og lærerig oplevelse for enhver kageelsker.
Brønshøj, Hovedstaden

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Bagekursus hos Karoline Trier

Del glæden ved bagning med dine små på et bagekursus for børn og voksne hos Smallchefs. En hyggelig og lærerig oplevelse.

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.
Thyborøn - Rømø

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Macaronkursus hos Karoline Trier

Bliv mester i at lave macarons med et kursus hos Karoline Trier. Lær teknikkerne bag de franske delikatesser, eksperimenter med smage og farver, og tag dine egne kreationer med hjem.
Brønshøj, Hovedstaden

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Spaophold på Hotel Skansen for 2

Tag på en weekendtur over grænsen til Hotel Skansen i Båstad, Sverige. Opholdet byder på en af de bedste spaoplevelser i Sverige. I får en overnatning med 3-retters menu, morgenmadsbuffet, samt fra adgang til spa og badehus.
Båstad, Skåne, Sverige

Hjemmemassage med Raskrask

Giv en lækker hjemmemassage til en som du mener fortjener det! Massagen er både dybdegående og afslappende, og kan hjælpe med at lindrer både smerter og spændinger i kroppen.
Midtjylland

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Karamelsmagning

Forkæl dine smagsløg med en karamelsmagning hos Karamelleriet. Udforsk en verden af søde fristelser, lær om karamelproduktion og find din yndlingssmag.
København N

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til - eller fortjener - en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.
Over hele landet

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

Gavekort til ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
København - Kolding - Århus - Beder - Viby

En kongedatter, en guldmager og et forsvundet hoved i Nyhavn med TYRA Byvandringer

Tag på en guidet byvandring i det historiske Nyhavn og oplev Københavns charmerende kanaler og farverige bygninger. Denne oplevelse er ideel for både lokale og besøgende, der ønsker at dykke ned i områdets rige historie og kultur.
København

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Pilot for en dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Svendborg - Herning - Roskilde - Viborg
Henter...

Ideer til oplevelsesgaver til hende

Der findes et hav af skønne oplevelser i Jylland, på Sjælland og endda på Fyn, som egner sig perfekt som gave til hende. Vil du gerne finde de bedste ideer til oplevelsesgaver til hende, kan du med fordel tjekke de mange oplevelser vi har fundet frem. Der er både de typiske oplevelser til hende, men også oplevelser, som du ikke ser hver dag. 

Mens de mest populære oplevelser er super gode, er de ikke altid de bedste til hende. Nogle gange er det bedre at overraske med en anderledes oplevelsesgave til hende – en oplevelse, som hun måske aldrig havde troet hun skulle få. Det kan være et kursus i Croquis tegning, en glamping tur eller et chokoladekursus. Mulighederne er spændende og mange, og der er oplevelsesgaver til en hver kvinde. Samtidig kan de bruges som gave til hende der har alt såvel som gave til kæresten, og alt her i mellem.

For at give den bedste oplevelsesgave til hende, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken type kvinde hun er. Er hun til fart og adrenalin? Er hun til forkælelse? Eller er hun typen der elsker en god romantisk oplevelse for 2 med kæresten? Lad os se nærmere på de forskellige typer oplevelser til hende hver i sær.

 

Oplevelser med forkælelse til hende

Vil du gerne give en god omgang forkælelse til hende i gave? Så bør du overveje at give hende en oplevelsesgave. Vi har fundet 3 fantastiske oplevelser til hende, hvor hun vil blive forkælet til fulde.

 • Spa- og wellnessophold – Et godt spa- og wellnessophold på et af de mange lækre spahoteller i Danmark, er en oplevelse med masser af forkælelse til hende. Er det samtidig en oplevelse for 2, sammen med kæresten eller manden, er det kun endnu bedre.
 • Ansigtsbehandling – En ansigtsbehandling er ikke kun en behagelig og afslappende oplevelse, det er også godt for huden, og utroligt befriende. Det er meditation for sjælen at ligge der og få ansigtet masseret og plejet. Forkælelse til hende i absolut topklasse.
 • Gavekort til massage – Hvem kan ikke lide en god omgang massage? Om det er ansigtsmassage, hot stone massage, eller en god gammeldags sportsmassage. En god massage er altid både behagelig og godt for kroppen. Med andre ord, forkælelse for både krop og sind. 

Oplevelsesgaver til veninde

En god oplevelse, er en af de bedste gaver til veninden du kan give hende. Særligt hvis det er en oplevelse, som i kan have sammen. Vi har fundet nogle super gode ideer til oplevelsesgaver til veninden, som ikke blot er en tur på cafe (som i øvrigt også er en fantastisk oplevelse med veninden).

 • Escape Room – Inviter din veninden med i Escape Room, og sæt jeres kreativitet og snedighed på prøve. Escape Room er en fantastisk sjov oplevelse at have med sin veninde, og det er samtidig noget, som kan gøres i en gruppe.
 • Gavekort til sushi for 2 – En tur på sushirestaurant med sin bedste veninde, er altid sundt for sjælen. Giv hende derfor et gavekort til sushi for 2, og eller køb det til dig selv, og inviter hende med.
 • Ginsmagning – Du har hørt om vinsmagning og ølsmagning, men har du hørt om ginsmagning? Ginsmagning forgår på samme måde som var det øl eller vin – det er blot med gin i stedet. Er dig og din veninde glade for en gin og tonic i ny og næ, så er en tur med ginsmagning en fantastisk oplevelsesgave til hende.  

Gode oplevelsesgaver til mor

Får du nok gode oplevelser med din mor? Eller kunne du godt bare bruge lidt flere? Så er det oplagt at give hende en i gave. Her får du inspiration til en række skønne oplevelsesgaver til mor.

 • Chokoladekursus – Tag din mor med på chokoladekursus, og lær at lave lækker hjemmelavet chokolade sammen. Dertil skal der naturligvis også smages på alle de lækre chokolader. Det er en 2-i-1 oplevelse, og en super god oplevelsesgave til mor generelt – såfremt i begge kan lide chokolade selvfølgelig.
 • Spadag – En dejlig afslappende dag i en spa med din mor, er altid en dejlig oplevelse. En dag i selvforkælelsens navn, hvor i få slappet af, snakket og hygget som mor og datter nu engang gør.
 • Luksusbrunch – Inviter din mor på en luksusbrunch på en af de mange skønne cafeer rundt om i Danmark. Der er masser af steder at vælge i mellem. Fælles for dem alle, er at i får serveret en luksusbrunch, og at du får brugt noget kvalitetstid med din mor.  

Populære oplevelsesgaver til hende

Hvis du har besluttet dig for at give en oplevelsesgave til hende, men ikke ved hvilken, kan det være en fordel at kigge på, hvad andre giver. Ligesom med oplevelsesgaver til ham, er der nemlig også nogle oplevelsesgaver, som er mere populære end andre hende. Dét at de er mere populære gør dem dog ikke bedre – det betyder blot, at de passer til flere forskellige typer personer. Her får du et overblik over nogle af de meste populære oplevelsesgaver til kvinder i Danmark. Det kan forhåbentlig give dig den inspiration du mangler, til at finde den helt perfekte gaveide til hende.

 

Helikoptertur

På en helikoptertur får du lov at se Danmark fra en helt ny vinkel. Det er en fantastisk oplevelse, og afgjort en af de bedste oplevelsesgaver til hende til prisen. Oplevelsen kan både opleves 2 veninder sammen, som par, eller med et familiemedlem. Der er noget helt særligt ved at flyve i helikopter og se den flotte udsigt. Sammen med en partner kan det være en romantisk oplevelse, og sammen med en veninde en sjov og spændende oplevelse. Uanset hvem du prøver at flyve i helikopter med, vil det uden tvivl være en oplevelse for livet. Det er derfor ikke overraskende at et gavekort til en helikoptertur, er den af de mest populære oplevelsesgaver til hende.

 

Flyv i luftballon

At flyve i luftballon er en oplevelse for livet, og noget som alle bør opleve. Der er noget helt særligt ved at svæve over det danske land og se det på en nye måde. En gave oplevelse til hende der har mod på at prøve noget nyt, og som ikke er bange for højder. I kan vælge en luftballon tur fra både Jylland og Sjælland. Turen vil ofte være på 3-4 timer, og det vil være med en gruppe af andre mennesker.

Vil du give hende en romantisk ballonflyvning i gave, hvor i kun er jer 2, er det også muligt. En tur over Danmark, kun med dig, hende og ballonskipperen. Det er dog en anden pris, sammenlignet med den klassiske ballontur. Det er dog også en helt anden oplevelse, og en oplagt mulighed, for at få en romantisk oplevelse for livet sammen, som i aldrig vil glemme.

 

Croquis tegning

Croquis tegning, er hvor du tegner en skitse efter en levende model, som ofte er nøgen. Det er en super spændende form for kunst, og en helt perfekt oplevelsesgave til hende der er kreativ. Giv et kursus til croquis tegning i gave til din veninde, partner, eller anden kvinde, som har mod på at prøve noget nyt. Du kan også invitere hende med, så i får oplevelsen sammen. Der er forskellige former for croquis kurser, både de klassiske, men også nogle, hvor i samtidig får en drink. Den sidste er også en oplagt aktivitet til en polterabend.

 

Luksusbrunch eller cafebesøg

En god oplevelsesgave til hende, behøver ikke være noget ekstremt som et faldskærmsudspring eller en tur på skydebanen. En helt simpel luksusbrunch eller cafebesøg, er også en fantastisk oplevelse i København eller anden større by i Danmark. Gå ombord i brunchbuffeten eller bestil en lækker burger med tilhørende milkshake. Det er ren kvalitetstid, og noget som alle der holder af hinanden, bør gøre sammen engang i mellem.

Inviter hende evt. en tur på cafe, og i biografen bagefter. En kombination af 2 ret så almindelige oplevelser, kan lige pludselig blive til en særlig oplevelse, og en rigtig god dag. Det gælder både om du er kæresten, veninden, eller anden person, som er på udkig efter en god oplevelse at give hende i gave. Husk, at mange gange er det bedste ved en oplevelse, dem man har den sammen med.

 

Ginsmagning

Bestiller dig og din veninde alle G&T når i er i byen eller på cafe? Så skal næste tøsetur måske være en ginsmagning. Smag på flere forskellige gode gin, og lær også lidt om historien bag. En både sjov, lærerig og anderledes måde at få kvalitetstid med veninden på. Det er ligeledes en oplevelse, som er oplagt at gøre som en gruppe. Efter ginsmagningen, kan i jo altid lave jeres egen lille ekstra ginsmagning, på den nærmeste bar.

 

Chokoladekursus

Kender du en som elsker chokolade? Så er et chokoladekursus en super god oplevelsesgave til hende. Tag sammen på et chokoladekursus, og lær om kakaobønnerne, lær at lave chokolade, og ikke mindst at smage på alt det gode chokolade i får lavet. Du kan tage på chokoladekursus i stort set hele landet, det er blot at finde et sted, som er tæt på hvor du bor. Uden tvivl en af de bedste oplevelsesgaver til chokoladeelskeren.

 

Glamping

Tag på en luksus camping med din kæreste eller veninde, i form af glamping. På en glamping tur skal i overnatte i naturen – men ikke i et lille 2 personers telt. I stedet er det i et stort luksustelt, også kaldet et glamping telt. Glamping er perfekt for dig som elsker at være i naturen, men også sætter pris på lidt luksus. Oplagt at give i gave til kæresten, da glamping kan være en utrolig romantisk oplevelse for 2.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver til hende

Den bedste oplevelsesgave til hende, er en oplevelse hvor hun har det sjovt, og får brugt kvalitetstid, med en hun holder af.

Inspiration til gode oplevelsesgaver til kvinder:

 • Romantisk spaophold
 • Wellnessophold
 • Helikoptertur
 • Tur i luftballon
 • Ansigtsbehandling
 • Escape Room
 • Chokoladekursus
 • Ginsmagning
 • Lær at lave sushi
 • Gavekort til luksusbrunch
 

Der er flere måder, du kan få inspiration til gode oplevelsesgaver til kvinder. Vi har samlet nogle af de bedste oplevelser til hende et og samme sted. Her vil du uden tvivl kunne finde den bedste oplevelsesgave til hende, du vil give en god oplevelse.

Ellers kan du også tjekke et af de bedste steder at købe oplevelsesgaver i Danmark her.

Det er oplagt et give en oplevelsesgave til din veninde, hvor i kan få en god oplevelse, og kvalitetstid sammen. Det kan f.eks. være en tur på cafe, ginsmagning, en spadag eller et madlavningskursus.

Denne artikel er anmeldt af Lenette Larsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne