Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelsesgaver til hende - BEDSTE oplevelser til hende

Oplevelsesgaver til hende 2021 – BEDSTE oplevelser til hende

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Hvis du virkelig vil forkæle kvinden i dit liv, så skal du give hende en oplevelse for livet. En god oplevelsesgave til hende, er ofte bedre end en traditionel gave. Særligt hvis oplevelsen er med hendes partner, familie, venner, eller anden person hun holder af.

Oplevelsesgaver til hende kan være alt fra et gavekort til massage, til at flyve i luftballon, til en god tur på cafe med en veninde. Det er alle populære og gode oplevelser til hende – men der findes også mange andre fantastiske valgmuligheder.

Vi har samlet de bedste oplevelsesgaver til hende her på siden. Det er bare at gå ombord i de mange gode gaveideer, og finde den helt perfekte oplevelsesgave til hende, du søger inspiration til gaver til.

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSESGAVE TIL HENDE HOS DGDA

De bedste oplevelsesgaver til hende 2021

Luksus spaophold – Orient Deluxe på Alter Meierhof

Her får du et Orient Deluxe wellnessophold på Alter Meierhof i Tyskland, ud over det sædvanlige. I får 2 overnatninger i stilfuldt “Meierhof”-dobbeltværelse, 3 retters menu, 6-retters menu i hotellets Michelin-restaurant “Meierei Dirk Luther”, Full Body-massage for 2, Hamam-ceremony for 2, Kropsbehandling for 2 m.m.

Fra: 11.059,00 DKK

3 nætters luksusspaophold på Hotel Budersand

Kom på 3-dages luksusspaophold på Hotel Budersand i Tyskland. I får 3 nætter på et deluxe-dobbeltværelse med privat balkon, velkomstdrinks, luksuriøs morgenbuffet, privat bar på værelset, adgang til spa og meget mere.

Fra: 11.250,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Luksus spaophold på THE THIEF

Tag til Oslo på spaophold hos THE THIEF, hvor i vil opleve wellnessoplevelse i luksusstil. I får en overnatning på et deluxe værelse, 50 minutters massage, adgang til spa og gym, samt morgenmad.

Fra: 4.450,00 DKK

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Tag på et lækkert spophold i det sydlige Sverige, på et af Nordens bedste spahoteller; Ystad Saltsjöbad. Udover 3-retters menu og stor morgenbuffet, får i også fri adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.

Fra: 2.799,00 DKK

Ridning i Dyrehaven

Oplev Dyrehaven på hesteryg med guide. I vil ride gennem smuk skov, flotte stier og alt i alt helt fantastisk natur. En helt speciel oplevelse for dig som elsker at ride, eller har mod på at prøve det.

Fra: 220,00 DKK

Yoga-søndag med brunch

Få en skøn yogatime hos Ananda Yoga Studio i København, efterfulgt af en lækker brunch. Den måde at bruge en søndag på, med en god veninde, din mor, eller anden person du holder af.

Fra: 395,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Slædetur på jagt efter nordlyset

Inviter en ven, veninde, eller partner med på en uforglemmelig oplevelse. En 15-20 km lang slædetur i Sverige, på jagt efter nordlyset. I får selskab af en guide samt 10-14 hunde. En oplevelse for livet!

Fra: 1.935,00 DKK

Biograftur for 2

Gavekortet omfatter en biografttur for 2 samt 2 bio menuer. En klassisk oplevelsesgave, som aldrig bliver for kedelig. Gavekortet kan indløses på biografter landet over.

Fra: 299,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 255,00 DKK

Gavekort til valgfri oplevelse 299,-

Ved du ikke hvilken oplevelsesgave du skal give? Giv et gavekort, og modtageren kan vælge mellem mere end 2500 fantastiske oplevelser i Danmark og Europa. Gavekortet her er på 299,- men fås også i andre prisklasser.

Fra: 299,00 DKK

Romantisk slotsophold for 2 (6 valgmuligheder)

Inviter din eneste ene med på et romantisk slotsophold for 2. Vælg mellem 6 lokationer i Danmark. Perfekt til det forelskede kærestepar såvel som parret der fejre sølvbryllup eller anden bryllupsdag.

Fra: 2.180,00 DKK

2 nætters Getaway for 2 – hele verden

Gavekortet her indeholder en 2 nætters getaway for 2, som kan indløses på tusindvis af hoteller, over hele verden. Gavekortet er nemt at indløse, og er en fantastisk gaveide, til dig der kan vil forkæle din partner.

Fra: 1.699,00 DKK

3 dages storbyferie i Europa

Et gavekort til 2 personer, som indkluderer en 3 dages storbyferie i Europa. Vælg mellem mange forskellige hoteller rundt om i Europa, som har op til 5 stjerner. Oplagt som en forlænget romantisk weekend med din partner.

Fra: 999,00 DKK

Badeferie i Barcelona

Giv en badeferie i Barcelone, i gave til en du holder af. Gavekoret giver 2 overnatninger på hotel i Barcelona, hvor der er masser af spændende oplevelser. Både byen, stranden og kulturen. En fantastisk oplevelse som er særligt god for par eller 2 venner/veninder.

Fra: 1.299,00 DKK

Luksus cruise for 2

Et luksus cruise for 2 på Oslobåden. I får 2 overnatninger på Oslobåden som er fyldt med skønne aktiviteter for par. Dertil får i tid til at opleve Oslo. Turen indebærer gratis morgenmad og en luksuskahyt på båden.

Fra: 1.995,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.

Fra: 299,00 DKK

Salsa for par

Inviter din partner med til et salsa begynderkursus for 2 personer. Salsa er en fantastisk dans, som er sundt og sjovt for både krop og sjæl. Den perfekte aktivitet med din partner.

Fra: 499,00 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.499,00 DKK

Privat tur i en luftballon

En privat tur i luftballon – den ultimative romantiske oplevelse for dig og din eneste ene. I kan vælge at flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Der er kun jer 2 og ballonskipper ombord. Turen starte et par timer inden solnedgang, så i kan nyde solnedgangen fra luftballonen. Turen afsluttes med champagne og snacks efter turen.

Fra: 11.995,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.

Fra: 400,00 DKK

Besøg på dansk vingård for 2

Et gavekort for 2 personer, hvor i får mulighed for at besøge en dansk vingård. I får en gennemgående og spændende rundvisning på vingården, og der er naturligvis mulighed for også at smage på varerne.

Fra: 500,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.

Fra: 500,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.

Fra: 1.950,00 DKK

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.

Fra: 449,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.

Fra: 349,00 DKK

Gavekort Til Ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.

Fra: 450,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.

Fra: 499,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.

Fra: 175,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.

Fra: 1.790,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.

Fra: 695,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.

Fra: 399,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.

Fra: 895,00 DKK

Kør Segway​

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før.

Fra: 300,00 DKK

Pilot For En Dag​

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.

Fra: 1.350,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.

Fra: 195,00 DKK

Sælsafari

Hvis du er på udkig efter gode oplevelser for hele familien, så er sælsafari en spændende mulighed. I sejler ud i båd og kommer til at se sælen helt tæt på, i dens naturlige rammer. I får: Sælsafari, guidet tur med fortællinger samt mulighed for at se sælen helt tæt på. En anderledes og underholdende oplevelse for hele familien, som helt sikkert vil være et hit hos børnene.

Fra: 210,00 DKK

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.

Fra: 425,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.

Fra: 175,00 DKK

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.

Fra: 120,00 DKK

Yoga i Oplevelsesgave​

Yoga er en fantasisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøveler, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave.

Fra: 299,00 DKK

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSESGAVE TIL HENDE HOS DGDA

Ideer til oplevelsesgaver til hende

Der findes et hav af skønne oplevelser, som egner sig perfekte som gave til hende. Vil du gerne finde de bedste ideer til oplevelsesgaver til hende, kan du med fordel tjekke de mange oplevelser vi har fundet frem. Der er både de typiske oplevelser til hende, men også oplevelser, som du ikke ser hver dag. 

Mens de mest populære oplevelser er super gode, er de ikke altid de bedste til hende. Nogle gange er det bedre at overraske med en anderledes oplevelsesgave til hende – en oplevelse, som hun måske aldrig havde troet hun skulle få. Det kan være et kursus i Croquis tegning, en glamping tur eller et chokoladekursus. Mulighederne er spændende og mange, og der er oplevelsesgaver til en hver kvinde. Samtidig kan de bruges som gave til hende der har alt såvel som gave til kæresten, og alt her i mellem.

For at give den bedste oplevelsesgave til hende, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken type kvinde hun er. Er hun til fart og adrenalin? Er hun til forkælelse? Eller er hun typen der elsker en god romantisk oplevelse med kæresten? Lad os se nærmere på de forskellige typer oplevelser til hende hver i sær.

 

Oplevelser med forkælelse til hende

Vil du gerne give en god omgang forkælelse til hende i gave? Så bør du overveje at give hende en oplevelsesgave. Vi har fundet 3 fantastiske oplevelser til hende, hvor hun vil blive forkælet til fulde.

 • Spa- og wellnessophold – Et godt spa- og wellnessophold på et af de mange lækre spahoteller i Danmark, er en oplevelse med masser af forkælelse til hende. Er det samtidig en oplevelse for 2, sammen med kæresten eller manden, er det kun endnu bedre.
 • Ansigtsbehandling – En ansigtsbehandling er ikke kun en behagelig og afslappende oplevelse, det er også godt for huden, og utroligt befriende. Det er meditation for sjælen at ligge der og få ansigtet masseret og plejet. Forkælelse til hende i absolut topklasse.
 • Gavekort til massage – Hvem kan ikke lide en god omgang massage? Om det er ansigtsmassage, hot stone massage, eller en god gammeldags sportsmassage. En god massage er altid både behagelig og godt for kroppen. Med andre ord, forkælelse for både krop og sind.
   

Oplevelsesgaver til veninde

En god oplevelse, er en af de bedste gaver til veninden du kan give hende. Særligt hvis det er en oplevelse, som i kan have sammen. Vi har fundet nogle super gode ideer til oplevelsesgaver til veninden, som ikke blot er en tur på cafe (som i øvrigt også er en fantastisk oplevelse med veninden).

 • Escape Room – Inviter din veninden med i Escape Room, og sæt jeres kreativitet og snedighed på prøve. Escape Room er en fantastisk sjov oplevelse at have med sin veninde, og det er samtidig noget, som kan gøres i en gruppe.
 • Gavekort til sushi for 2 – En tur på sushirestaurant med sin bedste veninde, er altid sundt for sjælen. Giv hende derfor et gavekort til sushi for 2, og eller køb det til dig selv, og inviter hende med.
 • Ginsmagning – Du har hørt om vinsmagning og ølsmagning, men har du hørt om ginsmagning? Ginsmagning forgår på samme måde som var det øl eller vin – det er blot med gin i stedet. Er dig og din veninde glade for en gin og tonic i ny og næ, så er en tur med ginsmagning en fantastisk oplevelsesgave til hende. 
   

Gode oplevelsesgaver til mor

Får du nok gode oplevelser med din mor? Eller kunne du godt bare bruge lidt flere? Så er det oplagt at give hende en i gave. Her får du inspiration til en række skønne oplevelsesgaver til mor.

 • Chokoladekursus – Tag din mor med på chokoladekursus, og lær at lave lækker hjemmelavet chokolade sammen. Dertil skal der naturligvis også smages på alle de lækre chokolader. Det er en 2-i-1 oplevelse, og en super god oplevelsesgave til mor generelt – såfremt i begge kan lide chokolade selvfølgelig.
 • Spadag – En dejlig afslappende dag i en spa med din mor, er altid en dejlig oplevelse. En dag i selvforkælelsens navn, hvor i få slappet af, snakket og hygget som mor og datter nu engang gør.
 • Luksusbrunch – Inviter din mor på en luksusbrunch på en af de mange skønne cafeer rundt om i Danmark. Der er masser af steder at vælge i mellem. Fælles for dem alle, er at i får serveret en luksusbrunch, og at du får brugt noget kvalitetstid med din mor. 
   

Populære oplevelsesgaver til hende

Hvis du har besluttet dig for at give en oplevelsesgave til hende, men ikke ved hvilken, kan det være en fordel at kigge på, hvad andre giver. Ligesom med alle andre gaver, er der nemlig også nogle oplevelsesgaver, som er mere populære end andre. Det at de er mere populære gør dem dog ikke bedre – det betyder blot, at de passer til flere forskellige typer personer. Her får du et overblik over nogle af de meste populære oplevelsesgaver til kvinder i Danmark. Det kan forhåbentlig give dig den inspiration du mangler, til at finde den helt perfekte gaveide til hende.

 

Helikoptertur

På en helikoptertur får du lov at se Danmark fra en helt ny vinkel. Det er en fantastisk oplevelse, og afgjort en af de bedste oplevelsesgaver til hende til prisen. Oplevelsen kan både opleves 2 veninder sammen, som par, eller med et familiemedlem. Der er noget helt særligt ved at flyve i helikopter og se den flotte udsigt. Sammen med en partner kan det være en romantisk oplevelse, og sammen med en veninde en sjov og spændende oplevelse. Uanset hvem du prøver at flyve i helikopter med, vil det uden tvivl være en oplevelse for livet. Det er derfor ikke overraskende at et gavekort til en helikoptertur, er den af de mest populære oplevelsesgaver til hende.

 

Flyv i luftballon

At flyve i luftballon er en oplevelse for livet, og noget som alle bør opleve. Der er noget helt særligt ved at svæve over det danske land og se det på en nye måde. En gave oplevelse til hende der har mod på at prøve noget nyt, og som ikke er bange for højder. I kan vælge at flyve fra både Jylland og Sjælland. Turen vil ofte være på 3-4 timer, og det vil være med en gruppe af andre mennesker.

Vil du give hende en romantisk ballonflyvning i gave, hvor i kun er jer 2, er det også muligt. En tur over Danmark, kun med dig, hende og ballonskipperen. Det er dog en anden pris, sammenlignet med den klassiske ballontur. Det er dog også en helt anden oplevelse, og en oplagt mulighed, for at få en romantisk oplevelse for livet sammen, som i aldrig vil glemme.

 

Croquis tegning

Croquis tegning, er hvor du tegner en skitse efter en levende model, som ofte er nøgen. Det er en super spændende form for kunst, og en helt perfekt oplevelsesgave til hende der er kreativ. Giv et kursus til croquis tegning i gave til din veninde, partner, eller anden kvinde, som har mod på at prøve noget nyt. Du kan også invitere hende med, så i får oplevelsen sammen. Der er forskellige former for croquis kurser, både de klassiske, men også nogle, hvor i samtidig får en drink. Den sidste er også en oplagt aktivitet til en polterabend.

 

Luksusbrunch eller cafebesøg

En god oplevelsesgave til hende, behøver ikke være noget ekstremt som et faldskærmsudspring eller en tur på skydebanen. En helt simpel luksusbrunch eller cafebesøg, er også en fantastisk oplevelse. Gå ombord i brunchbuffeten eller bestil en lækker burger med tilhørende milkshake. Det er ren kvalitetstid, og noget som alle der holder af hinanden, bør gøre sammen engang i mellem.

Inviter hende evt. en tur på cafe, og i biografen bagefter. En kombination af 2 ret så almindelige oplevelser, kan lige pludselig blive til en særlig oplevelse, og en rigtig god dag. Det gælder både om du er kæresten, veninden, eller anden person, som er på udkig efter en god oplevelse at give hende i gave. Husk, at mange gange er det bedste ved en oplevelse, dem man har den sammen med.

 

Ginsmagning

Bestiller dig og din veninde alle G&T når i er i byen eller på cafe? Så skal næste tøsetur måske være en ginsmagning. Smag på flere forskellige gode gin, og lær også lidt om historien bag. En både sjov, lærerig og anderledes måde at få kvalitetstid med veninden på. Det er ligeledes en oplevelse, som er oplagt at gøre som en gruppe. Efter ginsmagningen, kan i jo altid lave jeres egen lille ekstra ginsmagning, på den nærmeste bar.

 

Chokoladekursus

Kender du en som elsker chokolade? Så er et chokoladekursus en super god oplevelsesgave til hende. Tag sammen på et chokoladekursus, og lær om kakaobønnerne, lær at lave chokolade, og ikke mindst at smage på alt det gode chokolade i får lavet. Du kan tage på chokoladekursus i stort set hele landet, det er blot at finde et sted, som er tæt på hvor du bor. Uden tvivl en af de bedste oplevelsesgaver til chokoladeelskeren.

 

Glamping

Tag på en luksus camping med din kæreste eller veninde, i form af glamping. På en glamping tur skal i overnatte i naturen – men ikke i et lille 2 personers telt. I stedet er det i et stort luksustelt, også kaldet et glamping telt. Glamping er perfekt for dig som elsker at være i naturen, men også sætter pris på lidt luksus. Oplagt at give i gave til kæresten, da glamping kan være en utrolig romantisk oplevelse for 2.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver til hende

Den bedste oplevelsesgave til hende, er en oplevelse hvor hun har det sjovt, og får brugt kvalitetstid, med en hun holder af.

Inspiration til gode oplevelsesgaver til kvinder:

 • Romantisk spaophold
 • Wellnessophold
 • Helikoptertur
 • Tur i luftballon
 • Ansigtsbehandling
 • Escape Room
 • Chokoladekursus
 • Ginsmagning
 • Lær at lave sushi
 • Gavekort til luksusbrunch
 

Der er flere måder, du kan få inspiration til gode oplevelsesgaver til kvinder. Vi har samlet nogle af de bedste oplevelser til hende et og samme sted. Her vil du uden tvivl kunne finde den bedste oplevelsesgave til hende, du vil give en god oplevelse.

Ellers kan du også tjekke et af de bedste steder at købe oplevelsesgaver i Danmark her.

Det er oplagt et give en oplevelsesgave til din veninde, hvor i kan få en god oplevelse, og kvalitetstid sammen. Det kan f.eks. være en tur på cafe, ginsmagning, en spadag eller et madlavningskursus.

Denne artikel er anmeldt af Lenette Larsen (5/5)
5/5