Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Luftballon tur - Guide Årets BEDSTE ballonflyvninger

Luftballon tur – Guide: Årets BEDSTE ballonflyvninger 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

En luftballon tur er en skøn oplevelse, hvor i får set Danmark fra fuglenes synsvinkel. Hvem har ikke på et tidspunkt drømt om, at kunne flyve ligesom fuglene, og have deres smukke udsigt? Den udsigt kan du få på en ballontur. Ballonflyvning er en oplevelse som både er spændende og kan få adrenalinen op, men samtidig er rolig og afslappende. Når luftballonen varmes op og begynder at stige til vejrs, vil du mærke at adrenalinen begynder at pumpe. Men når først i er oppe i luften og ser den skønne udsigt, er der en dejlig, rolig atmosfære. Det er med andre ord en magisk og unik oplevelse, som du ikke får andre steder.

En tur i luftballon kan nydes både med venner, familie og kæresten. Det kan både være en sjov familie oplevelse, såvel som en romantisk oplevelse for 2. I guiden her finder du nogle af de absolut bedste luftballon ture. Både i Jylland, på Sjælland samt andre steder i verden – og samtidig til rigtig gode priser. Giv et oplevelsesgavekort til en ballontur, til en du holder af, og flyv i luftballon sammen.

De bedste luftballon oplevelser 2021​

Ballonflyvning

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.

Fra: 2.395,00 DKK

Flyv i luftballon – 2 personer

En lufballon tur for 2 personer. Du vælger om du vil flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Oplevelsen starter 2-4 timer før solnedgang, så i kan se solnedgangen fra luftballonen. I vil flyve i en højde af 5o0 meter.

Fra: 3.990,00 DKK

Flyv i luftballon – 3 personer

Tag på ballonflyvning sammen med 2 gode venner, med dette gavekort til til luftballon tur for 4. I vælger selv om turen skal foregå i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Efter turen vil der være et glas champagne og snacks.

Fra: 5.985,00 DKK

Privat tur i en luftballon

En privat tur i luftballon – den ultimative romantiske oplevelse for dig og din eneste ene. I kan vælge at flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Der er kun jer 2 og ballonskipper ombord. Turen starte et par timer inden solnedgang, så i kan nyde solnedgangen fra luftballonen. Turen afsluttes med champagne og snacks efter turen.

Fra: 11.995,00 DKK

Ballonflyvning i alperne

Kom på en oplevelse for livet, i form af en ballonflyvning over alperne. Turen foregår i 4,5 km højde og varer 2 timer. I får den smukkeste udsigt udover alperne, som i sent vil glemme. Ballonen kan flyve op til 100 km/t, så der er godt med fart på.

Fra: 5.995,00 DKK

VIP tur i luftballon over København

Kom på en VIP tur i en luftballon over København. I har en formidabel udsigt over byen, kan se både Operahuset, Tivoli og de mange flotte bygninger byen har at byde på. Turen tager 1,5 time, og er en eksklusiv oplevelse, som kun kan opleves 3-4 gange om året. Efter turen får i en en luksus picnic med champagne til.

Fra: 19.995,00 DKK

Vovehalsens luftballon

Her en en luftballon oplevelse for de ekstreme! Du kommer til at hænge i et 50 meter langt reb under. Luftballonen vil komme op i en højde på 700 meter, hvor du bliver hejst ned af rebet. Her skal du selv kravle de 50 meter op i kurven igen, mens du nyder udsigten. En vanvittig oplevelse for livet, som kun er for de vildeste adrenalin junkier.

Fra: 50.000,00 DKK

Find den perfekte luftballon tur

Det er flyve i luftballon, er en helt særlig oplevelse. Derfor egner en luftballon tur sig også som gaveide, til helt særlige anledninger. Det kan f.eks. være som bryllupsgave til et vennepar, eller som sølvbryllupsgave til dine forældre. Vil du give din kæreste en uforglemmelig oplevelse til en særlig anledning, er en ballonflyvning også en fremragende oplevelsesgave til hende.

Når du skal finde den helt perfekte luftballon tur, er det vigtigt at du sætter dig ind i, hvad de forskellige oplevelser indebærer. En helt almindelig ballontur vil ofte være med en gruppe af mennesker. Da det ikke er en privattur, vil oplevelsen naturligvis også være noget billigere. Planlægger du derimod en særlig oplevelse, som du ikke ønsker at dele med fremmede, er det en privat luftballon tur du skal vælge. En privattur vil eksempelvis være ideel, hvis du ønsker en romantisk oplevelse med kæresten.

Ønsker du en romantisk luftballon tur for 2 med solnedgang? Skal det være en spændende ballonflyvning over alperne? Eller skal det være en billig luftballon tur, med god udsigt og godt fællesskab? Valget er dit – alle nævnte ballonflyvninger finder du i guiden. Det et er blot at vælge den perfekte luftballon tur, for netop dig.

 

Ballonflyvning – det skal du være opmærksom på

Når du skal flyve i luftballon, er der nogle praktiske ting du skal være opmærksom på. Ballonflyvning afhænger i stor grad af vejret. Det er vindretningen der styrer ballonen, så vejrforholdene skal være i orden. Det betyder at der kan forekomme aflysninger. Hvis vejret er uforsvarligt at flyve i, eller at vejrforholdene simpelthen ikke egner sig til flyvning, vil datoen blive rykket. Det er naturligvis aldrig sjovt, men kan altså forekomme, og er nødvendigt i forhold til sikkerheden. Dertil er det altid godt at klæde sig ordentligt på. Det kan være koldere oppe i luften, end det er nede på jorden.

Af sikkerhedsmæssige grunde, er der også krav til deltagerne på en luftballon tur. Kravene er ikke altid de samme ved alle ballonflyvninger, så vi anbefaler, at du altid tjekker kravene hos den givne udbyder af oplevelsen. Der er dog nogle generelle krav, som du kan bruge som pegepind. For at flyve i luftballon skal du være 130 cm eller højere. Du må maks. veje 130 kg. Nogle steder skal du være 16 år eller over. Du skal kunne holde til at stå op i mindst 1,5 time. De fleste steder er det ikke tilladt af være gravid. Ved nogle helbredsmæssige problemer, kræver det en lægeerklæring for at deltage. Ønsker du at give et gavekort til ballonflyvning i gave, bør du altid sikre dig, at modtageren overholder kravene for den givne oplevelse.

 

Flyv i luftballon over Danmark

Flyv i luftballon over Danmark, og nyd det danske land på en helt ny måde. Det er muligt at opleve ballonflyvning flere steder i Danmark – både på Sjælland og i Jylland. Ønsker en ballontur i Jylland, vil i ofte flyve fra Midtjylland af, nær Silkeborg. Her vil i bl.a. have udsigt over Silkeborgsøerne og Himmelbjerget.

En tur i luftballon på Sjælland, vil ofte starte på Midtsjælland, hvor du vil have udsigt over hele Sjælland, inklusiv København, Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Uanset om din tur i luftballon forgår i Jylland eller på Sjælland, vil du have en fantastisk udsigt, som du ikke får andre steder.

Vælger du en privat tur i luftballon, har du lidt mere frihed, til at vælge hvor der skal flyves fra. Her kan du f.eks. vælge en luftballon tur på Fyn, eller en tur over København, og se hovedstaden med de mange flotte bygninger fra oven. En privat ballonflyvning er en gave, som har en noget højere pris end gennemsnittet. Det er derfor oplagt at give denne oplevelsesgave til helt særlige anledninger. Til gengæld får i også en fantastisk oplevelse for livet, som i aldrig glemmer.

 

Luftballon tur for 2

På en romantisk luftballon tur for 2, vil der kun være jer samt luftballons pilot på turen. Det giver naturligvis en helt anderledes, og langt mere intim oplevelse. Samtidig vil flyvningen foregå lige før solen går ned, så i får den smukkeste udsigt med solnedgang. En mere romantisk oplevelse for par, bliver svær at finde!

Oplevelsesgaver som denne, er for dig der virkelig vil gøre det ekstra, for at give din partner en helt speciel oplevelse. Det er oplagt at give som årsdagsgave, eller til større anledninger som f.eks. bryllup, runde fødselsdage og lign. Det er ligeledes en oplevelse, som egner sig perfekte til at stille det store spørgsmål.

For at fuldende oplevelsen, vil i på de private ture samtidig få champagne og lækre snacks efter flyvningen. En sådan oplevelse kan gøre en hver mand eller kvinde blød i knæene.

 

Giv en ballonflyvning i gave

En tur i luftballon, er uden tvivl i klassen af uforglemmelige oplevelser for livet. Det er noget de fleste kun prøver en gang i livet, og som vil give både spænding, wow-effekt og gode minder. Et gavekort til en ballonflyvning er ofte også en uventet gave som overrasker. Det er den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende, der ønsker at krydse ting af på bucket listen. Det kan både være ældre mennesker, som trænger til at prøve noget nyt, såvel som yngre mennesker, der ønsker at nyde livet til fulde.

Er du f.eks. på udkig efter en studentergave til en der elsker at rejse og prøve nye oplevelser, er en luftballon tur uden tvivl en af de bedste gaveideer. Men husk, når du giver en ballonflyvning i gave, skal du altid være forberedt på selv at være med på oplevelsen! For at få det bedste ud af en god oplevelse, skal den nemlig opleves med en du holder af.

Udover en tur i luftballon, er der også andre gode oplevelsesgaver du kan give. Det kan f.eks. være en helikoptertur, hvor der er lidt mere fart på end i en luftballon. Her får du ligeledes en skøn udsigt over landet. Er du mere til at have benene på jorden og en god omgang hygge, kan et gavekort til et spaophold være en god gaveide. Det kan evt. kombineres med en ballonflyvning eller helikoptertur.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om luftballon ture

Den bedste luftballon tur, kommer an på hvad du ønsker. Skal det være en billig tur, en eksklusiv tur eller en romantisk tur for 2? I guiden har vi samlet årets bedste ballonflyvning oplevelser, hvor du finder noget for en hver præference.

En tur i luftballon koster typisk fra ca. 2000 kr. og opefter. En privattur er naturligvis i en højere prisklasse, mens det også er muligt at komme på en eksklusiv tur. Prisen kommer dermed an på, hvilken slags tur du ønsker. De oplevelser du finder i guiden over årets bedste ballonflyvninger, er ligeledes til nogle af landets bedste priser.

Krav til hvem der kan flyve i luftballon, kommer an på de individuelle udbydere. Typisk skal du dog være over 130 cm høj, veje maks. 130 kg og være 16 år eller derover. Dertil er der nogle helbredsmæssige krav som der skal tages stilling til. Tjek altid den specifikke udbyder krav, inden du booker en flyvning.

Denne artikel er anmeldt af Gitte Hansen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.