Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Bryllupsdagsgave - Årets bedste gaver til bryllupsdagen

Bryllupsdagsgave 2024 – Årets bedste gaver til bryllupsdagen

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er det 1 år eller måske 12,5 år siden, at kirkeklokkerne ringede for en i din nærmeste familie eller vennekreds? Eller for dig og din ægtemand eller hustru? Og vil du gerne finde en god bryllupsdagsgave for at fejre det? Et bryllup er en af de absolut største begivenheder i livet – så derfor skal det selvfølgelig også fejres med en fantastisk bryllupsdagsgave, hvis det allerede er ved at være noget tid siden.

En god bryllupsgave kan give minderne tilbage om den fantastiske dag. Men det er også en fejring af, at de eller I har holdt sammen og stadig trives ved at være sammen. Om den så står på 2 års bryllupsdag eller sølvbryllup. Derfor er der heller ikke noget at sige til, hvis du er lidt nervøs omkring gaven og ikke lige ved, hvad du skal give.

Netop derfor er det meget belejligt, at du er endt her hos os. For vi elsker at gå i det kreative hjørne og har derfor fundet frem til et væld af gode bryllupsdagsgaver til ham, hende og parret.

Tag gerne et kig og se, om ikke du enten kan blive inspireret eller måske endda finde den helt rette bryllupsdagsgave.

Årets bedste bryllupsdagsgaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Fodboldtrøjer med eget navn og nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn

Lav autentisk italiensk pizza derhjemme med Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn. Denne kompakte ovn opnår høje temperaturer for at skabe sprøde, lækre pizzaer på få minutter. Perfekt til pizzaelskere, der ønsker restaurantkvalitet i eget køkken.

NapPillow hovedpude

Sov godt med Nappillow, den perfekte hovedpude. Designet til optimal støtte og komfort, reducerer den nakkesmerter og forbedrer søvnkvaliteten. Lavet af hypoallergeniske materialer, der sikrer en sund og afslappende søvn. Ideel for alle, der værdsætter en god nattesøvn.

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder

Eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder, der sikrer luksus og komfort. Oplev silkens naturlige fordele med produkter, der både er smukke og funktionelle, perfekte til en elegant gave.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Ure med gravering

Ure er geniale gaver til både fødselsdage og jul, men også større begivenheder som jubilæum, konfirmation osv. Her kan du samtidig gøre uret personligt, med en gravering på bagsiden. Du finder både til herre, damer og børn. Se det flotte udvalg af kvalitetsure med gratis gravering via linket.
Inkl. gratis gravering

Personlig kæledyrsportræt

Kender du en, som elsker sin hund, kat, eller andet kældedyr, mere end noget andet? Så er dette personlige kæledyrsportræt uden tvivl den helt perfekte gave til vedkommende. Vælg et billede af dit kæledyr, skriv navnet, og du har hurtig og nemt et flot portræt af kæledyret, klar til at give i gave til en heldig modtager.
10% rabatkode: genialegaver2024

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Second hand designertasker

Preloved giver dig mulighed for at købe second hand designertasker fra designerbrands som Prada, Louis Vuitton, Gucci, Chanel, og mange flere. En gave som er både eksklusiv og miljøvenlig på samme tid. Ægtehedscertifikat medfølger.

Personligt armbånd til mænd med gravering

Elegante og maskuline armbånd med gravering, perfekt til den stilbevidste mand. Disse armbånd kan personliggøres med en unik gravering. Vælg mellem sølvarmbånd, guld, læder m.m.
Inkl. gratis gravering

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Halskæder til mænd fra Northern Legacy

Giv en flot halskæde fra Northern Legacy i gave til ham! Vælg mellem flotte udgaver med bl.a. kompas og nordisk mytologi. Se det fulde udvalg via linket.

Stilfulde herreure til spotpriser

Stilfulde og moderne herreure til spotpriser. En praktisk og elegant gave til enhver mand. Se det flotte udvalg.

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Innovativt køkkenudstyr fra Sumisu

Innovative køkkenredskaber designet til at gøre madlavning lettere og mere effektiv. Fra holdbare non-stick gryder og pander til skarpe damaskusknive, Sumisu tilbyder produkter af høj kvalitet til overkommelige priser.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Premium stendiffusere til æteriske olier

Elegante stendiffusere til æteriske olier, der skaber en afslappende atmosfære. Se de flotte udvalg af designs, der passer til enhver indretning. Fås i mange farver.

Personlige stjernetegnsplakater med navn og egenskaber

Vis hvor glad du er for modtageren, og hvor skønt et menneske vedkommende er, med denne personlige stjernetegnsplakat med navn, som samtidig beskriver de bedste egenskaber. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give ham eller hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.
10% rabatkode: genialegaver2024

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Bogstav Halskæde 18K Guldbelagt

Giv en 18K guldbelagt bogstav halskæde i gave til en heldig pige eller kvinde. Halskæden er i et enkelt, stilfuldt og tidsløst design, så det er en gave, der kan bruges hele livet. Der kan naturligvis vælges mellem alle bogstaver.

Personlig chokolade til den du elsker

At give chokolade til vores elskede er en klassisk gave, men personlig chokolade er en kærlighedserklæring, der ikke kan tages fejl af. Her får du nemlig det bedste fra 2 verdener; chokolade og betænksomhed = kærlighed. Vælg mellem personlig chokolade billeder, beskeder og meget mere blandt det flotte udvalg. Du kan også sende det direkte til modtageren.

Royal Copenhagen Alfabet kopper

Oplev elegance og kvalitet udvalget af Royal Copenhagen Alfabet porcelænskopper. Perfekt til enhver te- eller kaffeelsker, disse smukt designede kopper tilføjer et strejf af kongelig raffinement til ethvert hjem

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Personlige Zippo Lightere

Giv en klassisk og personlig gave med en Zippo lighter med gravering. Vælg mellem mange designs og få den graveret for at gøre den ekstra speciel.
Inkl. gratis gravering

MuscleFeet Fodmassageapparat

Forkæl dine fødder med MuscleFeet fodmassageapparatet. Det lindrer spændinger, forbedrer blodcirkulationen og giver en afslappende massageoplevelse. Perfekt til dem med trætte eller ømme fødder efter en lang dag. Justerbare indstillinger sikrer en skræddersyet massage.

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Livets Træ smykker

Livets træ symbolisere familie. Et livets træ smykke er derfor en oplagt gaveide, til et familiemedlem. Det kan være en søster, en mor eller en niece. Det kan dog også være en partner eller et barn. Vælg mellem de mange flotte modeller, som fås både i guld, sølv og hvidguld.

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Smykker med fødselssten

Giv en personlig og betydningsfuld gave med et smykke med fødselssten. Perfekt til at fejre en speciel person eller begivenhed. Vælg mellem alle 12 fødselssten, bogstav, samt om smykket skal være i guld eller sølv.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Morgenmad på Sengen Sæt

Overrask en særlig person med en luksuriøs morgenmad på sengen. Dette komplette sæt inkluderer alt, hvad du behøver for at servere en perfekt morgenmad med stil og kærlighed. En omsorgsfuld og charmerende gave, der gør morgenerne ekstra specielle.

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.
15% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Airfryer Grundbogen

Airfryer Grundbogen er den perfekte gave til den sundhedsbevidste gourmet. Bogen er fyldt med lækre og nemme opskrifter, der viser, hvordan man får det bedste ud af sin airfryer. En ideel gave til enhver køkkenentusiast.

Personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker

Disse personlige smykker med indgravering fra Lindebæk smykker er den perfekte personlig gave til hende. Hvad enten det er til din mor, datter eller gode veninde. Se det flotte udvalg af halskæder og andre smykker, og design dem med din egen personlige gravering.

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.
Henter...

Find inspiration til den perfekte bryllupsdagsgave

En flot kjole, skjorte og lakskoene skal frem, når det er tid til kobberbryllup, sølvbryllup eller guldbryllup. Helt så fancy behøver det selvfølgelig ikke lige være, hvis der er tale om 1 eller 5 års bryllupsdag.   

Men, uanset anledning så er der også lige den der bryllupsdagsgave til ham eller hende, der skal også lige skal være styr på. Det skal naturligvis være den bedste mulige af slagsen, så gaven kan understrege den kærlighed, I har til hinanden eller som du har til det søde ægtepar.

Er du lidt på bar bund, fordi de måske ikke ønsker sig særligt meget, eller du gerne vil give noget der overrasker, kan du overveje:

 • At give minder for livet. Altså en eller flere oplevelser, som binder dem eller jer tættere sammen.
 • At give en sjov gave, der giver anledning til smil og glade dage nu og senere.
 • At give en dyrere og mere personlig/særlig gave.

Der er så mange forskellige veje at gå med en bryllupsdag gave. Ingen er mere rigtig end andre. Det vigtigste er blot, at du lader gaven tage udgangspunkt i, hvem de er, eller hvem du og din ægtefælle er. Klik dig gerne gennem vores liste over bryllupsdagsgaver og se, om ikke du kan finde en eller flere, der passer perfekt.  

 

Hvorfor give en bryllupsdagsgave?

En bryllupsgave kan måske synes som et kommercielt påfund for at skulle forbruge endnu mere. Men, det er nu en fantastisk måde at vise din hengivenhed til din mand, hustru, familiemedlem eller ven på. Med en god og personlig bryllupsdagsgave får du vist din kærlighed og lige stoppet op i en ellers travl og hektisk hverdag.

Kærligheden skal man huske at fejre. Det er en bryllupsdag en oplagt mulighed for at gøre. Særligt i disse tider hvor skilsmisseraten er høj. Der skal I, eller det ægtepar du kender, ikke hen. En god måde at undgå det på er ved at planlægge små overraskelser i hverdagen og ikke mindst at fejre de mærkedage, der løbende kommer.

Særligt 1 års bryllupsdag er godt at fejre, da kærligheden her for mange stadig er stor – og så er det en oplagt mulighed for at se tilbage på en dag, der gjorde jer mere end lykkelige. Samme gælder naturligvis når ægteskabet har mange år på bagen, og det er en 20 års bryllupsdagsgave, der skal findes.

Hvor meget du ønsker at give for – eller hvad du gerne vil give – er helt op til dig og ikke mindst, hvad du gerne vil gøre ud af bryllupsdagen.

 

Bryllupsdagsgave til det aktive eller oplevelsesrige liv  

Er det søde ægtepar eller I særligt glade for at være aktive i det fri eller generelt bare at komme afsted på oplevelser sammen og hver for sig? Det er guld værd i et forhold og ægteskab, at man er gode til at skabe minder sammen. Derfor er det også en oplagt bryllupsdagsgave til hende og ham, hvis ikke du synes, de eller I skal have en vase eller en bestemt lampe.

Alene i Danmark er der et væld af sjove og fede oplevelser, som kan give et smil på læben, få pusten op eller bare give en afslappende fornemmelse i kroppen.

Vi kan blandt andet komme på følgende gode gaveideer:

 • Romantisk spaophold. Om det kun er 1 år siden eller hele 12,5 år siden, at kirkeklokkerne ringede, er romantik vigtigt for ægteskabet. Bobler, chokolade, wellness og god mad har altid gjort godt for kærligheden og intimiteten.
 • Sjove outdooroplevelser. Det er altid sjovt at komme ud og lave noget aktivt sammen. Det kan være en dag i kajak og telt, en overnatning i naturen under mælkevejen eller tandemspring over Vestkysten.
 • Velsmagende madoplevelser. Er gourmetmad, vinsmagning eller måske vilde restaurantbesøg lige i jeres eller deres ånd? Så er det den oplagte bryllupsdagsgave.
 • En weekend getaway. Som ikke er i Danmark. Rejser er altid spændende og kan give lidt fred fra en hektisk hverdag, hvor hamsterhjulet måske er blevet lidt for dominerende. Der er mange fantastiske oplevelser i vente ved en kort køretur over Sundet eller ned over den tyske grænse!

Med oplevelser er det nemt at give en personlig bryllupsdagsgave til forældre, hende eller ham. Uanset hvor mange år der er tale om. Alle elsker oplevelser og at komme ud og prøve noget nyt. Især hvis det er en bryllupsdag gave, der tager udgangspunkt i det, som vedkommende godt kan lide.

 

Forkæl din mand med en god og kærlig bryllupsdagsgave

Bobler du stadig af lykke indvendigt, når du tænker på din mand eller hustru? Og vil du meget gerne vise det med en gave, der understreger din kærlighed til hende? Selvom det selvfølgelig er i hverdagen, at kærligheden skal blomstre og bestå, er der nu ikke noget så dejligt som at få en kærlig gave i forbindelse med bryllupsdagen. For det er nemt at komme til at glemme forkælelsen, når madpakkerne skal smøres og arbejdet skal passes.

Leder du efter en god og kærlig bryllupsdagsgave til manden, kan vi foreslå:

 • En dag sammen planlagt efter hans interesser og ønsker
 • Gavekort til massage og romantisk middag
 • Gavekort til en romantisk tur i luftballon
 • Gavekort til en dag, hvor han får fuld forkælelse i form af frisør, barber, nyt tøj og lækker mad
 • En dag fyldt med små overraskelser

Vil du også gerne kombinere det med en god fysisk gave til bryllupsdag, kan vi anbefale at give nogle gode specialøl eller andre ølgaver (hvis han er vild med det), billetter til en fodboldkamp eller måske endda det sportsudstyr, han længe har snakket om, men aldrig har fået.

Du kender ham bedst – så tag udgangspunkt i det for din kærlige gave til bryllupsdag.

 

Vis din kone hvor meget hun betyder med en personlig bryllupsdag gave

Er der noget, kvinder godt kan lide, så er det at blive forkælet med gode gaver. Det gælder naturligvis også i forbindelse med bryllupsdagen. Her må det gerne være noget andet end de obligatoriske blomster eller chokolade. For en kvinde kan især godt lide, når manden graver lidt dybere og finder en gave, som hun måske ikke selv har tænkt på – eller som er så personlig og overraskende, at det kommer fuldstændigt bag hende.

Gode ideer til bryllupsdagsgave til konen kan derfor være:

 • Et smykke med særlig stor betydning (se evt. vores guide med smykker til kvinder)
 • En aktiv gave hun længe har ønsket sig
 • En oplevelsesgave til hende, hun kan bruge med dig
 • En romantisk nordlystur
 • Et gavekort til en dag i hendes tegn

Måske hun længe har talt om en helt særlig gave, hun godt kunne tænke sig? Dette må du gerne have med dig i tankerne, når du skal vælge en god og perfekt gave til hende.

 

Gode og inspirerende ideer til alle slags bryllupsdage

En bryllupsdag gave skal gerne være noget særligt. Om der så er tale om en 1 års bryllupsdagsgave til manden eller en unik gave i forbindelse med sølvbrylluppet. Vi har haft både unge og ældre ægtepar med i vores tanker i udformningen af listen over gaveideer til bryllupsdagsgave.

Vi håber derfor, at du som ægtefælle, familie eller ven kan finde den helt perfekte gave at sprede glæde og kærlighed med. Du er også mere end velkommen til at benytte listen af gaver til at finde en passende årsdags gave, en spontan overraskelsesgave i hverdagen eller bare fordi, du elsker hende eller ham rigtig højt og gerne vil vise det.

Finder du en ide til bryllupsdagsgave blandt vores liste, kan du roligt klikke dig videre. For vi har udelukkende linket til gode og pålidelige webshops, der står klar til at give dig en god oplevelse med købet af gaven til din udkårne, datter eller måske bare bedste veninde.

Altså er det med andre ord meget nemt og meget hurtigt at få styr på den romantiske eller kærlige bryllupsdagsgave, når først du har fundet den helt rette blandt vores mange ideer.

Vi håber, at du får en rigtig god fejring af kærligheden!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bryllupsdagsgaver

En bryllupsdagsgave er en personlig gave – uanset om det er til din kone, mand eller forældre. Derfor er årets bedste, også personligt fra den enkelte person. I guiden her har vi inddraget et stort udvalg af personlige gaveideer, som egner sig helt perfekt som gave til bryllupsdagen.

I bryllupsdagsgave kan du give:

 • Gavekort til oplevelser sammen
 • Personlige smykker
 • Eksklusivt sengetøj
 • Ting til hjemmet

Og meget mere! Tjek vores guide for 50+ geniale gaveideer til bryllupsdagen.

Bryllupsdagsgaven bliver givet på den dag, i har bryllupsdag. Er det til en partner gives den ofte om morgen – enten i sengen eller ved morgenbordet. Er det til dine forældre eller andre, gives den typisk når man bliver inviteret over til spisning eller lign.

Denne artikel er anmeldt af Trine Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne