Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Værtindegave Ideer - De Bedste Værtindegaver

35+ Værtindegave Ideer – De Bedste Værtindegaver 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Er du blevet inviteret på middag, er det en god ide, at medbringe en værtindegave til parret/værtinden/værten. Det kan være du er blevet inviteret på flæskesteg juleaften eller til champagne og kransekage nytårsaften. Det kan også ’’bare’’ være en helt almindelig hyggelig middag for venner eller familie. I alle tilfælde, har værtinden inviteret dig, og ønsket at du skal være en del af selskabet. Det kræver ofte både tid og penge at invitere på middag, og derfor er det god stil, som gæst at medbringe en god værtindegave.

Men hvad er en god værtindegave? Som alle andre gaver, kommer det an på en lang række forudsætninger. Skal det være en sjov værtindegave til kvinder? En spiselig værtsgave til mænd? Alt det, kommer vi nærmere ind på længere nede i artiklen.

Først og fremmest har vi samlet de bedste værtinde- og værtsgaver 2021, som du her kan dykke ned i og få inspiration. Du finder gode ideer til værtindegaver til par og kvinder, såvel som værtsgaver til mænd. Der er både anderledes, skønne og sjove værtindegave ideer. Dertil er der gaveideer til hver en anledning, hvor en gave til værten er på sin plads. Her i blandt både værtindegaver til jul og nytår. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over gode værtindegaver

Værtindegaver til kvinder, mænd og par

Bamsebjørn i træ

Bamsebjørnen fra Lucie Kaas er en sød gave at give og er perfekt til at personliggøre hjemmet eller børneværelset. Bjørnen er lavet i egetræ og passer godt ind i de fleste hjem.
Fra: 299,00 DKK

Gavepakke med søde sager

I gavepakken her er der lækre karameller og gourmet vingummi, som pakkes pænt ind med en sløjfe omkring. Perfekt som gave til den, der har en sød tand eller trænger til at blive forkælet med lidt ekstra godt.
Fra: 170,00 DKK

Gaveæske med lækker chokolade

Chokolade går man aldrig galt i byen med som gave. Denne æske indeholder 6 forskellige chokolader med 2 slags af hver og er med alt lige fra mælkechokolade med karamel til hvid chokolade med hindbær.
Fra: 99,00 DKK

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.
Fra: 103,00 DKK

Gavekurve Med Vin, Øl, Søde Sager og Delikatesser

Gavekurve er vanvittigt gode værtindegaver til par. De kan nemlig være fyldt med lækre sager, til både ham og hende. Vælg mellem de mange lækre gavekurver, som kan indeholde både vin, øl, søde sager, delikatesser og andre skønne sager. En gavekurv er en oplagt værtindegave til jul, nytår og hvilken som helst anden anledning.
Fra: 103,00 DKK

Gode Værtindegaver Til Kvinder

På udkig efter gode værtindegaver til kvinder? Så bør du tjekke de mange gode gaveideer ud her. Der er masser af skønne værtindegave ideer til hende, og samtidig til en super god pris. Vælg bl.a. mellem flotte skåle, vaser og træfigurer som forestiller dyr. Du har et stort udvalg af moderne ting til boligen og hjemmet.
Fra: 39,95 DKK

Billige Gaver Til Hjemmet

Hvis du leder efter en god billig gave til hjemmet og boligen, bør du tjekke de mange gode gaveideer her. Du finder bl.a. små søde vaser, kopper og krus, duftpinde og mange andre skønne ting til boligen. Ting til boligen, er desuden super gode værtindegaver til par!
Fra: 35,00 DKK

Baileys Gaver

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.
Fra: 49,00 DKK

Bülow Lakrids Pakker Til Lakrids Elskere

Bülow lakrids, er uden tvivl noget af de bedste lakrids du kan få. Hvis du leder efter værtindegaver til par der elsker lakrids, er en Bülow lakrids gavepakke et oplagt valg. Vælg mellem flere forskellige pakker, med forskellige smagsvarianter fra Bülow lakrids.
Fra: 65,00 DKK

Gaveæske til Feinschmeckeren

Er du blevet inviteret til middag eller anden festlig lejlighed hos en rigtig feinschmecker? Så er denne gaveæske lige hvad du leder efter! Den er nemlig fyldt med luksuriøse snacks i top kvalitet. En af de bedste gaveideer, når vi snakker gode værtsgaver til feinschmeckeren.
Fra: 379,00 DKK

Gode Øl Gaver Til Mænd og Øldrikkere

Hvis du leder efter gode værtsgaver til mænd, kan du altid give en gaveæske med specialøl. Ølgaver er en værtsgave til mænd, du med garanti ikke kan gå galt i byen med. Vælg mellem de mange forskellige special øl – enkelte eller som gavepakker.
Fra: 85,00 DKK

Te og Kaffe Gaver

De fleste drikker enten kaffe eller te, og mange drikker det ikke kun, men elsker det! Derfor udgør både te og kaffe en god værtindegave. Her finder du en masse forskellige te og kaffe af høj kvalitet, som egner sig perfekt som værtinde- og værtsgaver. Udover kaffe og te, finder du også sparkling tea og kombucha.
Fra: 23,00 DKK

Vegansk Slik

På udkig efter veganske gaver til en slikmund? Her finder du et stort udvalg at vegansk slik, som hverken går på kompromis med kvalitet eller smag. Se bl.a. de populære Wally & Whiz gourmet vingummier med masser af forskellige smagsvarianter. Uden tvivl en af de bedste spiselige gaver til veganere.
Fra: 59,00 DKK

Økologiske Lækkerier

Vidste du, at nogle at de lækreste mærker inden for søde sager er økologiske? Her i blandt Summerbird og The Mallows. Hvis du søger økologiske, gode gaver, bør du tjekke de mange lækkerier ud. Udover chokolade og andre søde sager, er der også alkohol, vin og andre lækre økologiske produkter.
Fra: 40,00 DKK

Lækre Chokoladegaver

Chokolade har alle dage været en god værtindegave til kvinder såvel som mænd. Og det er der en grund til! De fleste elsker nemlig chokolade, og bliver glade over at modtage de lækre chokoladegaver. I sær hvis det er eksklusivt chokolade, som man måske ikke selv ville have købt. Tjek de mange lækre chokoldegaver, og lad din mund løbe i vand!
Fra: 6,00 DKK

Gode Gingaver

Ja – gingaver er fantastiske som gaver til par, kvinder og mænd. Vælg her mellem en masse forskellige gingaver, både gode ginflasker, gin gavesæt og gin bøger. Se bl.a. den gode danske Jim & Tony, Geranium gin eller Scapegrace. Der er masser af gode varianter at vælge i mellem!
Fra: 75,00 DKK

Økologiske Marcipan Cigarer fra Anker Chokolade

En æske cubanske cigarer, er uden tvivl en af de bedste værtsgaver til mænd du kan give! Men hvad giver du, hvis du ikke kan få fingre i sådan en kasse? Du giver den næst bedste værtsgave til ham – nemlig en æske marcipan cigarer! En oplagt værtsgave nytårsaften eller til herre julefrokosten.
Fra: 175,00 DKK

Gaveæske Med Håndplejeprodutker

Giv en eksklusiv guld gaveæske, fyldt med lækre håndplejeprodukter. Her i blandt håndsprit, håndsæbe, håndcreme, håndskrub & håndmaske. En god værtindegave som egner sig perfekt til en tid, hvor håndhygiejne har en høj prioritet i hverdagen.
Fra: 349,00 DKK

Gin & Tonic Gave Til Gin Elskeren

Dette gin & tonic tower tasting kit, er en super god værtindegave til sommer såvel som nytår. Gin kan nemlig snildt drikkes året rundt, og er perfekt til at sætte gang i en god fest! Egner sig perfekt som værtindegave til veninde, ven, eller hvilken som helst anden gin elsker.
Fra: 495,00 DKK

Gaveæske Med 90 Tebreve

På udkig efter gode gaveideer til en te elsker? NUte har her en flot trægaveæske med 90 tebreve, med et hav af lækre smagsvarianter. Her i blandt ginger mint, nordic chai og black morning tea. Gaveæsken kan bruges til at opbevare te efterfølgende. En af de bedste gaver til kvinder der elsker te.
Fra: 495,00 DKK

Summerbird Luksus Gavepose

Summerbird luksus gaveposen, er en af de bedste spiselige værtindegaver til chokoladeelskeren! Danmarks bedste chokolade fra Summerbird i en og samme luksuspakke. Oplagt som værtindegave til par såvel som mænd og kvinder enkeltvis. Ja – selv til ham som har alt. Chokolade, er en af de gode gaveideer til manden der har alt, som du kan give ham igen og igen.
Fra: 285,00 DKK

Danmarksæsken Chokolade

Danmarksæsken, er en af de spiselige værtindegaver, som du kan give til hvem som helst. Ikke nok med at du får en flot dekorativ metalæske, så får du også 12 stykker afsindigt lækkert dessert chokolade. En god dansk gave, som er en perfekt værtindegave til værtsfamilie, såvel som den perfekte gave til manden der har alt.
Fra: 130,00 DKK

5-pak Portvin Gaveæske

Her får du en flot luksksgaveæske med 5 forskellige portvin, fra en af de bedste portvin producenter i Porto. En vanvittig god værtsgave til ham som elsker en god portvin. Egner sig både som værtsgave nytårsaften, til jul, eller til hvilken som helst anden anledning.
Fra: 350,00 DKK

Økologisk Gin Gaveæske

Det er ikke nogen hemmelighed, at både gaveæsker og alkohol er en helt genial værtindegave. Når de bliver kombineret, bliver det en af de bedste værtindegaver du kan få! Her får du en økologisk gin gaveæske, med 1 flaske gin og 4 tonic. Super god værtindegave til nytår, jul eller hvilken som helst anden anledning.
Fra: 395,00 DKK

Lakridslikør Gavepakke

Vi har allesammen en ven eller veninde som er helt vild med lakrids. Nu kan du give hende den helt rigtige værtinde til nytår eller jul. Nemlig en gavepakke fyldt med lakrids produkter. Bl.a. hård lakrids, blød lakrids og selvfølgelig lakridslikør. Da lakrids er meget dansk, egner gaven sig også som en god dansk værtsgave fra Danmark til værtsfamilie.
Fra: 350,00 DKK

Årets Kunstdåse Med Chokolade

Årets kunstdåse er en super flot gaveæske af metal, med billede af Rosenborg Slot i København. Dertil er den fyldt med lækkert håndlavet dessertchokolade. En af de gode værtindegave ideer, som du kan give året rundt. Både til sommer, jul og nytår.
Fra: 230,00 DKK

Kærligheds Gaveæske

En kærligheds gaveæske fyldt med lækkerier, der siger du holder af modtageren. Der er bl.a. kandiserede jordbær, lemonade og chokolade. En af de værtindegave ideer, der passer perfekt som gave til en god veninde, et familie medlem eller anden persom du holder af.
Fra: 269,00 DKK

Cupcake Chokoladeæske

De fleste mennesker elsker cupcakes! De søde små kager er nemlig ikke kun dekorative, men smager også virkelig godt. Her får du en gaveæske med 24 lækre cupcakes i 6 forskellige smagsvarianter. Bl.a. cheesecake, salted caramel og cappuccino ganach. En af de bedste gaver til kvinder der elsker cupcakes.
Fra: 149,00 DKK

Personlig Vin Med Billede

En personlig vin med billede, er en af de bedste personlige værtindegaver til hende såvel som ham. Vælg mellem flere gode rødvin, hvidvin, rose vin og vingavesæt. Du vælger først hvilken vin du ønsker, og derefter personliggøre du den med billede inden du bestiller den. Super nemt!
Fra: 119,00 DKK

Kageblanding Med Personligt Billede

Her får du ikke kun alle ingredienserne til en lækker brownie, i en flot dekorativ flaske. Nej – du får også mulighed for at sætte dit egen personlige billede og hilsen på. Samtidig kan den personlige flaske genbruges efter. En super god personlig gave, som uden tvivl vil blive husket.
Fra: 119,00 DKK

Chokoladebomber til Varm Chokolade

Disse fantastiske chokoladebomber til varm chokolade, er en vanvittigt god gave til personer som er vild med chokolade. Smid en af bomberne ned i en kop varm mælk, og se det blive til varm chokolade. For at fuldende den varme drik, kommer der små skumfiduser ud af bomberne når de smelter. Kan det blive meget bedre?
Fra: 129,00 DKK

Champagnesabel

En champagnesabel er en både eksklusiv og anderledes gave. Det er en af de mest geniale gaver til manden der har alt. Han kan finde champagnesablen frem når der er gæster, og vise den imponerende genstand frem. Den skaber god opmærksomhed til en fest, helt perfekt til manden der har alt typen. En champagnesabel er også den ultimative værtindegave til nytår. Giv den som nytårsgave til værten nytårsaften.
Fra: 499,00 DKK 299,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver​

Chilipulver fra Chili Klaus, lavet af verdens stærkeste chili, Carolina Reaper! Har en scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som Chili Klaus ville sige det. En af de sjove gaver til mænd som elsker stærk mad, chili og udfordringer! Kommer i en gaveæske, og er oplagt som værtsgave nytårsaften. Psst… hvis du er en rigtig spasmager, putter du det i en anden indpakning og siger det er karry.
Fra: 189,00 DKK

Georg Jensen øllefant oplukker

Den klassiske Georg Jensen øllefant oplukker er en af de værtindegave ideer, som du aldrig går galt i byen med. Den kan gives både som værtsgave til par, eller til ham og hende hver for sig. Ønsker du er gøre det til en personlig værtindegave, kan øllefanten graveres.
Fra: 299,00 DKK

Personlig chokoladeæske med Marabou hjerter

Marabou smager altid godt, men det smager lidt bedre, når chokoladen består af hjerter og en sød personlig hilsen på gaveæsken. Du bestemmer selv, om der skal stå “Jeg elsker dig”, eller en mere personlig hilsen, som du ved, varmer hendes hjerte at læse. Personligt chokolade er desuden gode værtindegaver, og gave som er et hit hos de fleste! Køb evt. 2, hvis du leder efter værtindegaver til par.
Fra: 129,00 DKK

Værts- og værtindegaver til par

For de fleste er det aldrig helt let at finde på gode gaveideer, og slet ikke gode værtindegave ideer. Det er dog til at overkomme, at skulle finde en god værtindegave til kvinder eller en værtsgave til mænd hver for sig. Men når det kommer til at finde gode værtindegaver til par, er det en helt anden snak. Her skal du finde en gave, som passer til begge to, og det kan være en større udfordring.

Selvom værtsparret enten er gift eller et kærestepar, er det ikke sikkert, at de er samme type. Det er f.eks. ikke sikkert, at den gode værtsgave du har fundet til ham, er en ligeså god gave til værtinden. Derfor er du altså ude i, at skulle finde én god gave i det gyldne snit, som egner sig som en god værtinde-/værtsgave til begge.

Men bare rolig – det er slet ikke så slemt som det lyder. Som du kan se på listen ovenfor, findes der nemlig et hav af skønne værtindegaver til par, som de begge to vil blive glade for at modtage. Det kan f.eks. være en gavekurv, hvor du giver noget som hun kan lide, og noget som han kan lide. Eller det kan være en god vingave, eller æske chokolade, hvis du ved, at de begge er vilde med en af de ting.

 

Ideer til værtindegaver til kvinder

På listen ovenfor, kan du få masser at gaveinspiration, til at finde den helt perfekte gave til værtinden. Hvis du ønsker at dykke endnu dybere ned i værtindegave til kvinder, kan du få yderligere gaveinspiration her. Om du leder efter en god gave til værtinden, som er din veninde, svigermor eller kollega, er gaveideerne her oplagte. Det er nemlig – efter vores mening – nogle af de absolut bedste værtindegave ideer til kvinder 2021.

  • Gaveæsker – Gaveæsker er fantastiske værtindegaver til kvinder. Og så findes de i et utal af forskellige varianter. Du kan både får gaveæsker med chokolade, gin og hudpleje produkter. Find den gaveæske, som passer bedste til værtindens personlighed. Følger du det råd, går du aldrig galt i byen med din gave.
  • Chokoladegaver – De fleste mennesker elsker chokolade, både børn, mænd og selvfølgelig kvinder. En god chokoladegave er en skøn værtindegaveide, og vil uden tvivl blive taget godt i mod. Psst… Tjek chokoladebomberne øverst på listen. Det vil du ikke fortryde!
  • Ting til boligen – Ting til boligen er et gavehit hos de fleste kvinder. En sød vase, en flot skål eller en fin dekoration er også helt fantastiske som værtindegave til kvinder. Og så kan de samtidig fås i den prisklasse du ønsker. Så om du leder efter billige værtindegaver, eller de mere eksklusive gaver til kvinder, er bolig tilbehør en fantastisk gaveide.

 

Gode værtsgaver til mænd

Man snakker ofte om værtindegaver, og ikke så meget om værtsgaver til mænd. Nogle går endda så langt, at kalde det værtindegaver til mænd. Men mænd er også vært, og en del af værtsparret som ikke bør overses. Her kan du få mere dybdegående gaveinspiration til gode værtsgaver til mænd 2021.

  • Gavekurve med øl og vin – Alle er vilde med gavekurve. Fylder du den samtidig med øl og vin, har en god værtsgave til mænd, som med garanti vil gå rent hjem.
  • Vingavesæt – Hvis værten du skal til middag hos drikker vin, er det oplagt at give ham en vingave. Du kan få utroligt flotte vingavesæt, i flotte gaveæsker, med alverdens fede vin gadgets. Vil du toppe den op, kan du samtidig give ham en god vin oveni. Så har du sikret dig en god værtsgave til ham, som han med garanti vil elske.
  • Søde sager – Søder sager er en fantastisk værtsgave til mænd. Det der gør søde sager til så god en værtsgave, er at værten kan spise det, uden at få dårligt samvittighed. Han har jo fået det i gave, så det vil jo næsten være uhøfligt ikke at mæske sig i alle de søde sager.

 

Sjove værtindegaver

Hvis du gerne vil give sjove gaver til værtinden, skal du først bestemme dig for, hvilken type sjov gave du vil give. Der er nemlig flere forskellige typer af sjove værtindegaver. En type, er den åbenlyst sjove gave. Her har vi gaveideer som sjove spil og gadgets. Den type sjove værtindegaver, er sjov nu og her, men bliver ofte hurtigt glemt.

Den anden type sjove gaver, er dem som også er personlige. Giv f.eks. en flaske vin eller champagne, med et personligt sjovt billede på. Det kan være et sjovt billede er værtinden, eller af jer sammen. Denne type sjove gaver, som samtidig er personlige, bliver husket længere, og er derfor ofte en bedre værtindegave. Det kommer selvfølgelig både an med anledningen og hvem gavemodtageren. I sidste ende, skal du vælge den gaveide, du syntes er sjovest, og bedste egnet til netop den lejlighed.

 

Gode nytårsgaver – Værtindegaver til nytår

Champagne, kransekage og nytårskrudt – nytårsaften er for mange årets fest, og der skal selvfølgelig gives nogle gode nytårsgaver til værtinden og værten. Men hvad giver man af gode værtindegaver til nytår? Vi giver vores bud her:

  • Champagnesabel – En champagnesabel er den ultimative festgadget til nytårsaften, og dermed også en fantastisk værtsgave til nytår. Udover at være festens midtpunkt når der skal åbnes champagne, er det også en super god gave til manden der har alt generelt. Så hvis værten er sådan en type, har du virkelig ramt hovedet med hammeren med denne gave!
  • Gingaver – En god flaske gin sætter gang i hver en fest, og hvilken bedre anledning at sætte gang i festen, end nytårsaften? Giv en god flaske gin, eller et gingavesæt, med forskellige gin og tonics i. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at det er en god værtindegave til nytår.
  • Cubanske cigarer (eller alternativt marcipan cigarer) – Ja, vi kan desværre ikke linke til en dansk webshop det sælger cubanske cigarer, men vi har til gengæld fundet det næst bedste! Nemlig marcipan cigarer, som ligner rigtige cigarer utroligt godt. De kommer samtidig i en flot cigaræske. En af de sjove værtindegaver til passer perfekt som nytårsgave til værten!

 

Giver man værtindegaver til jul?

Skal du give værtindegave til jul? Hvis du skal holde jul med værtsparret, har du måske allerede købt en julegave til ham/hende, og man kan argumentere for, at det er værtsgave nok i sig selv. Dertil kommer der årets mandelgave, og måske en pakkeleg. Julen er fyldt med gaver, og det er super skønt!

Hos Geniale Gaver, elsker vi alle former for gaver, og spørger du os, kan man ikke få gaver nok. Hvad skader det, at give en lille ekstra gave til parret som har inviteret på juleaften? Det skaber blot ekstra glæde og hygge, og bidrager til den gode julestemning. Det kan være en lille billig værtindegave, som ikke betyder noget i budgettet. Men i sidste ende, er det selvfølgelig op til dig selv, om du vil give en værtindegave til jul.

Denne artikel er anmeldt af Martin Degn (5/5)
5/5