Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Værtindegave Ideer - De Bedste Værtindegaver

35+ Værtindegave Ideer – De Bedste Værtindegaver 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du blevet inviteret på middag, er det en god ide, at medbringe en værtindegave til parret/værtinden/værten. Det kan være du er blevet inviteret på flæskesteg juleaften eller til champagne og kransekage nytårsaften. Det kan også ’’bare’’ være en helt almindelig hyggelig middag for venner eller familie. I alle tilfælde, har værtinden inviteret dig, og ønsket at du skal være en del af selskabet. Det kræver ofte både tid og penge at invitere på middag, og derfor er det god stil, som gæst at medbringe en god værtindegave.

Men hvad er en god værtindegave? Som alle andre gaver, kommer det an på en lang række forudsætninger. Skal det være en sjov værtindegave til kvinder? En spiselig værtsgave til mænd? Alt det, kommer vi nærmere ind på længere nede i artiklen.

Først og fremmest har vi samlet de bedste værtinde- og værtsgaver 2021, som du her kan dykke ned i og få inspiration. Du finder gode ideer til værtindegaver til par og kvinder, såvel som værtsgaver til mænd. Der er både anderledes, skønne og sjove værtindegave ideer. Dertil er der gaveideer til hver en anledning, hvor en gave til værten er på sin plads. Her i blandt både værtindegaver til jul og nytår. God gavejagt!

Indholdsfortegnelse over gode værtindegaver

Værtindegaver til kvinder, mænd og par

Unstable Unicorns kortspil

Unstable Unicorns er et sjovt kortspil hvor du skal samle enhjørnigner til at lave en hær der kan klare modstanderen! Du starter med en baby enhjørning, og skal bygge din hær af enhjørninger op fra den. Hver enhjørning har deres særlige evne. Spillet er super sjovt både med venner og familie. Kan spillles af børn 8 år+.

Fra: 239,95 DKK

Hyggespillet

Hyggespillet er det perfekte spil til jer som elsker at hygge! Det er et quizspil som har over 300 sjove og underholdende spørgsmål. Det skal nok få jer til at græde af grin mindst et par gange, og naturligvis skabe en hyggelig stemning.

Fra: 149,95 DKK

Det Dårlige Selskab spil – Årets selskabsspil

Det Dårlige Selskab er et vanvittigt sjovt spil, som kan spilles både med venner og familie. Det er endda kåret som årets selskabsspil. Spillet går kort sagt ud på at kombinere forskellige kort med sjove (og til tider upassende) sætninger. Det kommer der ofte noget rigtig, rigtig sjove ud af!

Fra: 259,95 DKK

Den Lille Bog Om Hygge

Den Lille Bog Om Hygge fortæller alt der er værd at vide om den danske hygge. For nogle er hygge svært at beskrive. Læs bogen her, og du bliver ekspert i at hygge på alle mulige måder! Dertil er der også hyggelige opskrifter i den.

Fra: 149,95 DKK

Don’t Break The Bottle vin-puslespil

Dont Break The Bottle er et lille fængsel til vinen, hvor et puslespil skal løses for at kunne åbne den. Brug den til at gøre en almindelig vingave sjovere. Det kunne f.eks. være som værtindegave til en, du mener skal arbejde lidt for vinen.

Fra: 149,00 DKK

Lyngby whiskysæt Brillante i 5 dele

I denne flotte og eksklusive whiskysæt fra Lyngby, får du 4 whiskyglas samt en smuk karaffel. Karaflen er på 0,85 l mens hvert whiskyglas kan indeholde 34 cl whisky. Ligeså brugbart som det er dekorativt.

Fra: 275,00 DKK

Ølglas sæt med 6 smageglas – 3 forskellige

Dette Birrateque ølglas sæt består af 6 ølglas – 3 forskellige slags. Tester, IPA/Ale og Hvede ølgas. Ølglassene er lavet til ølsmagninger og er uden tvivl af de bedste gaver til manden der elsker øl.

Fra: 249,95 DKK

Baileys cupcakes chokoladeæske

Cupcake Baileys chokoladeæsken er en af de lækreste gaver til hende der elsker cupcakes og Baileys! Du får i alt 138g lækre cupcakes med 1% alkohol – så de er ikke egnet til børn.

Fra: 89,00 DKK

Irish Coffee kit

Er du på udkig efter gode gaver til en som elsker irish coffee? Så har du her den helt perfekte pakke! Et irish coffee kit som indeholder 1 flaske Tullamore Dew whiskey, 1 pose kaffebønner på 500 g samt 5 kandispinde. Pakken er fint pakket ind, lige til at give i gave.

Fra: 299,00 DKK

Chili Klaus chili roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus’ lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Fra: 139,00 DKK

Cupcake socks

På udkig efter søde gaver til pigen? Så er cupcake socks det helt perfekte valg! De bløde strømper er rullet sammen så de ligner en cupcake, og er samtidig pakken ind i en flot gaveæske. Dertil følger der en god cupcake opskrift med!

Fra: 69,00 DKK

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Fra: 39,00 DKK

Biograftur for 2

Gavekortet omfatter en biografttur for 2 samt 2 bio menuer. En klassisk oplevelsesgave, som aldrig bliver for kedelig. Gavekortet kan indløses på biografter landet over.

Fra: 299,00 DKK

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Fra: 139,00 DKK

Karikaturtegning værtindegave efter dine fotos

En karikaturtegning er muligvis den fedeste værtindegave du kan give. En buket blomster eller en gavekurv bliver hurtigt glemt, men en karikaturtegning bliver husket hele livet.

Fra: 399,00 DKK

Everyday Hero figur – Kvinde

Kender du en kvinde som du mener er en helt? Det kan være din mor, moster, kone eller anden vigtig kvinde i dit liv. Vis at du sætter pris på hende, og at de ser hende som en af hverdagens helte.

Fra: 349,00 DKK

Cheers Spil

Cheers spillet er et sjovt selskabsspil, som kan sætte gang i en hver fest! Kan både spilles på normal vis, eller som drukspil, hvor der skal drikkes som straf. Et spil lige i øl elskerens ånd.

Fra: 239,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Evighedsbuketter – Ægte blomster som aldrig visner

Hvad er bedre end en buket blomster? En buket blomster som aldrig visner! Giv en buket ægte blomster som aldrig visner, i gave til en du holder af. En anderledes gaveide som du ikke finder hvor som helst. Buketten bliver leveret i en flot æske med dag-til-dag levering. BRUG FØLGENDE KODE FOR 5% RABAT: QC9776QNXKA2

Fra: 299,00 DKK

Miljøvenlig gavekasse

På udkig efter en miljøvenlig gave? Giv denne gavekasse fyldt med gode miljøvenlige produkter. Det kan være som værtindegave, til din mor eller måske en flytte hjemmefra gave. Tjek alle de skønne sager du får i gavekassen.

Fra: 150,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.

Fra: 269,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Fra: 42,00 DKK

Chili Klaus Last Man Standing Spil​

I dette sjove spil fra Chili Klaus, gælder det om at komme rundt på pladen og samle point. Du får point ved at spise chilikugler, som har 5 forskellige styrker. En af de sjove gaver, som ikke er for tøsedrenge! Udfordre vennerne til at spil, og se hvem der kan klare mest chili.

Fra: 299,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Fra: 189,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.

Fra: 24,00 DKK

Mega Toblerone Chokolade På 4,5kg​

Denne mega toblerone på 4,5 kg er den ultimative gave til chokoladeelskeren! Der er sikret chokolade i lang tid, og rigeligt til at dele med venner og familie. En sjov gave som en hver der elsker chokolade vil blive lykkelig over at modtage. Med XXL tobleronen er du sikker på ikke at løbe tør for chokolade foreløbigt!

Fra: 899,00 DKK

Vingummier til verdens bedste

Verdens bedste person fortjener også verdens bedste vingummier. Æsken indeholder 2 pakker med økologisk gourmet vingummi lavet på lækker rosévin. Så bliver det ikke mere forkælende.

Fra: 100,00 DKK

Pillivuyt Plissé Krus – 2 stk.

Her fås 2 stk. Pillivuyt Plissé krus til en rigtig god pris. De elegante og klassike krus er meget stærke og holdbare, og fantastisk som gaveideer. Giv evt. sættet til din kæreste, kone eller mor.

Fra: 299,95 DKK

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

Fra: 129,00 DKK

Værts- og værtindegaver til par

For de fleste er det aldrig helt let at finde på gode gaveideer, og slet ikke gode værtindegave ideer. Det er dog til at overkomme, at skulle finde en god værtindegave til kvinder eller en værtsgave til mænd hver for sig. Men når det kommer til at finde gode værtindegaver til par, er det en helt anden snak. Her skal du finde en gave, som passer til begge to, og det kan være en større udfordring.

Selvom værtsparret enten er gift eller et kærestepar, er det ikke sikkert, at de er samme type. Det er f.eks. ikke sikkert, at den gode værtsgave du har fundet til ham, er en ligeså god gave til værtinden. Derfor er du altså ude i, at skulle finde én god gave i det gyldne snit, som egner sig som en god værtinde-/værtsgave til begge.

Men bare rolig – det er slet ikke så slemt som det lyder. Som du kan se på listen ovenfor, findes der nemlig et hav af skønne værtindegaver til par, som de begge to vil blive glade for at modtage. Det kan f.eks. være en gavekurv, hvor du giver noget som hun kan lide, og noget som han kan lide. Eller det kan være en god vingave, eller æske chokolade, hvis du ved, at de begge er vilde med en af de ting.

 

Ideer til værtindegaver til kvinder

På listen ovenfor, kan du få masser at gaveinspiration, til at finde den helt perfekte gave til værtinden. Hvis du ønsker at dykke endnu dybere ned i værtindegave til kvinder, kan du få yderligere gaveinspiration her. Om du leder efter en god gave til værtinden, som er din veninde, svigermor eller kollega, er gaveideerne her oplagte. Det er nemlig – efter vores mening – nogle af de absolut bedste værtindegave ideer til kvinder 2021.

  • Gaveæsker – Gaveæsker er fantastiske værtindegaver til kvinder. Og så findes de i et utal af forskellige varianter. Du kan både får gaveæsker med chokolade, gin og hudpleje produkter. Find den gaveæske, som passer bedste til værtindens personlighed. Følger du det råd, går du aldrig galt i byen med din gave.
  • Chokoladegaver – De fleste mennesker elsker chokolade, både børn, mænd og selvfølgelig kvinder. En god chokoladegave er en skøn værtindegaveide, og vil uden tvivl blive taget godt i mod. Psst… Tjek chokoladebomberne øverst på listen. Det vil du ikke fortryde!
  • Ting til boligen – Ting til boligen er et gavehit hos de fleste kvinder. En sød vase, en flot skål eller en fin dekoration er også helt fantastiske som værtindegave til kvinder. Og så kan de samtidig fås i den prisklasse du ønsker. Så om du leder efter billige værtindegaver, eller de mere eksklusive gaver til kvinder, er bolig tilbehør en fantastisk gaveide.

 

Gode værtsgaver til mænd

Man snakker ofte om værtindegaver, og ikke så meget om værtsgaver til mænd. Nogle går endda så langt, at kalde det værtindegaver til mænd. Men mænd er også vært, og en del af værtsparret som ikke bør overses. Her kan du få mere dybdegående gaveinspiration til gode værtsgaver til mænd 2021.

  • Gavekurve med øl og vin – Alle er vilde med gavekurve. Fylder du den samtidig med øl og vin, har en god værtsgave til mænd, som med garanti vil gå rent hjem.
  • Vingavesæt – Hvis værten du skal til middag hos drikker vin, er det oplagt at give ham en vingave. Du kan få utroligt flotte vingavesæt, i flotte gaveæsker, med alverdens fede vin gadgets. Vil du toppe den op, kan du samtidig give ham en god vin oveni. Så har du sikret dig en god værtsgave til ham, som han med garanti vil elske.
  • Søde sager – Søder sager er en fantastisk værtsgave til mænd. Det der gør søde sager til så god en værtsgave, er at værten kan spise det, uden at få dårligt samvittighed. Han har jo fået det i gave, så det vil jo næsten være uhøfligt ikke at mæske sig i alle de søde sager.

 

Sjove værtindegaver

Hvis du gerne vil give sjove gaver til værtinden, skal du først bestemme dig for, hvilken type sjov gave du vil give. Der er nemlig flere forskellige typer af sjove værtindegaver. En type, er den åbenlyst sjove gave. Her har vi gaveideer som sjove spil og gadgets. Den type sjove værtindegaver, er sjov nu og her, men bliver ofte hurtigt glemt.

Den anden type sjove gaver, er dem som også er personlige. Giv f.eks. en flaske vin eller champagne, med et personligt sjovt billede på. Det kan være et sjovt billede er værtinden, eller af jer sammen. Denne type sjove gaver, som samtidig er personlige, bliver husket længere, og er derfor ofte en bedre værtindegave. Det kommer selvfølgelig både an med anledningen og hvem gavemodtageren. I sidste ende, skal du vælge den gaveide, du syntes er sjovest, og bedste egnet til netop den lejlighed.

 

Gode nytårsgaver – Værtindegaver til nytår

Champagne, kransekage og nytårskrudt – nytårsaften er for mange årets fest, og der skal selvfølgelig gives nogle gode nytårsgaver til værtinden og værten. Men hvad giver man af gode værtindegaver til nytår? Vi giver vores bud her:

  • Champagnesabel – En champagnesabel er den ultimative festgadget til nytårsaften, og dermed også en fantastisk værtsgave til nytår. Udover at være festens midtpunkt når der skal åbnes champagne, er det også en super god gave til manden der har alt generelt. Så hvis værten er sådan en type, har du virkelig ramt hovedet med hammeren med denne gave!
  • Gingaver – En god flaske gin sætter gang i hver en fest, og hvilken bedre anledning at sætte gang i festen, end nytårsaften? Giv en god flaske gin, eller et gingavesæt, med forskellige gin og tonics i. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at det er en god værtindegave til nytår.
  • Cubanske cigarer (eller alternativt marcipan cigarer) – Ja, vi kan desværre ikke linke til en dansk webshop det sælger cubanske cigarer, men vi har til gengæld fundet det næst bedste! Nemlig marcipan cigarer, som ligner rigtige cigarer utroligt godt. De kommer samtidig i en flot cigaræske. En af de sjove værtindegaver til passer perfekt som nytårsgave til værten!

 

Giver man værtindegaver til jul?

Skal du give værtindegave til jul? Hvis du skal holde jul med værtsparret, har du måske allerede købt en julegave til ham/hende, og man kan argumentere for, at det er værtsgave nok i sig selv. Dertil kommer der årets mandelgave, og måske en pakkeleg. Julen er fyldt med gaver, og det er super skønt!

Hos Geniale Gaver, elsker vi alle former for gaver, og spørger du os, kan man ikke få gaver nok. Hvad skader det, at give en lille ekstra gave til parret som har inviteret på juleaften? Det skaber blot ekstra glæde og hygge, og bidrager til den gode julestemning. Det kan være en lille billig værtindegave, som ikke betyder noget i budgettet. Men i sidste ende, er det selvfølgelig op til dig selv, om du vil give en værtindegave til jul.

Denne artikel er anmeldt af Martin Degn (5/5)
5/5