Værtindegave Ideer - Årets Bedste Værtindegaver

Værtindegave ideer – Årets 50 bedste værtindegaver 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du blevet inviteret på middag, er det en god ide, at medbringe en værtindegave til parret/værtinden/værten. Det kan være du er blevet inviteret på flæskesteg juleaften eller til champagne og kransekage nytårsaften. Det kan også ’’bare’’ være en helt almindelig hyggelig middag for venner eller familie. I alle tilfælde, har værtinden inviteret dig, og ønsket at du skal være en del af selskabet. Det kræver ofte både tid og penge at invitere på middag, og derfor er det god stil, som gæst at medbringe en god værtindegave – eller nytårsgave, hvis det er nytårsaften.

Men hvad er en god værtindegave? Som alle andre gaver, kommer det an på en lang række forudsætninger. Skal det være en sjov værtindegave til kvinder? En spiselig værtsgave til mænd? Alt det, kommer vi nærmere ind på længere nede i artiklen.

Først og fremmest har vi samlet de bedste værtinde- og værtsgaver 2024 , som du her kan dykke ned i og få inspiration. Du finder gode ideer til værtindegaver til par og kvinder, såvel som værtsgaver til mænd. Der er både anderledes, skønne og sjove værtindegave ideer. Dertil er der gaveideer til hver en anledning, hvor en gave til værten er på sin plads. Her i blandt både værtindegaver til jul og nytår. God gavejagt!

Værtindegaver til kvinder, mænd og par

Til

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Bluetooth-højttaler med LED-flammelys

Denne Bluetooth-højtaler kombinerer lydkvalitet med visuel charme. Med LED-flammelys skaber den en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Den er vandafvisende og genopladelig, hvilket gør den perfekt til fester eller afslapning. En ideel gave til musikelskere der elsker hygge.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Willow Tree Figurer med gravering

Willow Tree figurer udtrykker kærlighed, nærvær og håb. Disse smukke skulpturer er den perfekte gave til at vise dine følelser.
Inkl. gratis gravering

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Hoptimist med gravering

Spred glæde og optimisme med en sød Hoptimist figur. Disse livlige og farverige figurer er sikre på at bringe et smil på alles læber. Vælg mellem forskellige temaer som studenter, bryllup m.m.
Inkl. gratis gravering

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Gigantisk Chokolade Toblerone - 2 kg

Gør chokoladeelskerens dag med denne gigantiske Toblerone på hele 2 kg! Perfekt til de søde øjeblikke, hvor kun det bedste og største vil gøre. En uovertruffen gave til enhver lejlighed.

Boligtilbehør fra Dottir

Dottir tilbyder smukt nordisk design til hjemmet. Perfekt til dem, der elsker skandinavisk æstetik og håndværk.

Mumi gaver

Fejr den finske tegneserietradition med Mumi produkter. Mumi produkter har igen vundet popularitet hos danskerne - ideelle til fans af de ikoniske figurer såvel som alle der elsker hyggeligt boligtilbehør og krus.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Georg Jensen Øllefant med gravering

Oplev charmen med Øllefanten fra Georg Jensen, et ikonisk dansk design. Dette elegante stykke er en perfekt gave til konfirmanden, studenten, eller som en tidløs dekoration i hjemmet, der bringer et smil frem hos både børn og voksne.
Inkl. gratis gravering

Guld Rose - Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Sv. Michelsen - Danmarksæsken

En hyldest til dansk kultur og håndværk. Denne smukt designede dåse indeholder en række udsøgte chokolader, som repræsenterer det bedste af dansk chokoladetradition. Ideel til dem, der værdsætter fine delikatesser og dansk design.

Årets nissepar fra Etly Klarborg

Giv et årsnissepar i gave til en der elsker julen, og Etly Klarborgs hyggelige nisser. Vælg mellem årets nye årsnissepar såvel som ældre udgaver. Perfekt til en adventsgave, mandelgave eller anden form for gave i julen.

KitKat med spændende & anderledes smage

Vidste du, at du kan fit KitKats med smag a citron, is, matcha, budding og meget mere? Her finder du et stort udvalg af KitKats med spændende & anderledes smage!

Sv. Michelsen - Kunstdåsen Danmark

Oplev Sv. Michelsens årlige kunstdåse, en ægte samlerobjekt. Denne udgave kombinerer ekstraordinær smag med eksklusiv kunst, hvilket gør den til en unik gave til kunst- og chokoladeelskere.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Sjove krus & kopper

Et sjovt krus er altid en skøn gave! Og så er den både budgetvenlig, og kan gives til hvem som helst, til stort set enhver anledning. Se her et sjovt udvalg af spændende, anderledes og sjove krus og kopper.

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Danmarks bedste specialøl

Her har du et udvalg af nogle af Danmarks bedste, sjoveste og mest interessante special øl. se f.eks. øllene som hylder far, kvajebajeren, fodbold bajeren, og de mange andre skønne varianter. Dertil har du også klassiske gode special fra bryggerier som Skagen Bryghus og Hjort.

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Bland-selv slik i kasser (mange varianter)

Med disse Bland selv slik i kasser får du mulighed for at skræddersy en sød overraskelse, der passer perfekt til modtagerens smag. Den perfekte gave til slikelskere!

Margit Brandt Lotus Crystal Fyrfadsstage: Elegance til Hjemmet

Tilføj et strejf af elegance til dit hjem med Margit Brandt Lotus Crystal fyrfadsstage. Den smukke amber farve og krystal design skaber en varm og indbydende atmosfære. Den perfekte gave til boligelskeren.

Design selv personlige plakater

Her har du mulighed for selv af designe personlige plakater til en heldig modtager. Design selv de populære dialægt- og citatplakter, stjernetegnsplakater og mange andre personlige plakater, med sjove og søde designs. Du kan endda lave din helt egen billedecollage plakat - kun din fantasi sætter grænser for hvor god gaven kan blive! Prøv designeren på siden, og se hvor nemt det er.

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakaopulver. Gode gaver til de der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide modtageren uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver de dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Tequila Karaffelsæt

Opgrader din tequilaoplevelse med dette elegante tequila karaffelsæt. Sættet er både smukt og funktionelt, hvilket gør det til den ideelle gave til tequilaelskere. Skål for gode tider!

Baileys Gaver (stort udvalg)

Hvem elsker ikke Baileys? Det kan dog være lidt for originalt, blot at give en flaske Baileys i værtindegave. Kombiner det i stedet med en af disse lækre Baileys produkter. Om det er chokoladeæsken, Baileys chokoladepulver eller røret med chokoladekugler. Uanset hvilken du vælger, er det en af de spiselige værtindegaver til par, som med garanti vil blive taget godt i mod.

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!

Chili Klaus Hot Sauce No. 1

Giv en smagsoplevelse udover det sædvanlige med Chili Klaus Hot Sauce No. 1 – perfekt til den modige smagsnyder.

Chili Klaus Last Man Standing spil

Udfordr venner og familie med Last Man Standing spillet fra Chili Klaus – hvem kan håndtere varmen?

Hjerteformet Æske med Evighedsroser: Udødelig Kærlighedsgave

Giv kærligheden et evigt symbol med denne hjerteformede æske fyldt med evighedsroser. En romantisk og tidløs gave, der vil vise din evige hengivenhed. Perfekt til jubilæer, fødselsdage eller bare fordi.

Tassen Humorlysestage: Til Den Med Humor

Tilføj et strejf af sjov til dit hjem med Tassen humorlysestage. Denne unikke lysestage er sikker på at bringe et smil på alles læber. En fantastisk gave til den, der elsker et godt grin.

Flotte Vingavesæt Til Vin Elskeren

Vingavesæt er en fantastisk værtindegave til hende såvel som ham. Så længe værtinden/værten elsker at drikke vin! Vælg mellem de mange flotte vingavesæt, med forskelligt vin tilbehør i. De fleste kommer i en flot æske, som egner sig perfekt som gaver generelt. Oplagt som værtindegave til jul og nytår.

100 Cocktails Bucket List Skrabetavle

Denne atypiske bucket liste indeholder 100 cocktails der skal prøves! Skrab og marker hver gang du har prøvet en ny drink, indtil alle 100 er nået. En super sjov aktivitet sammen med en partner eller ven/veninde.

Chili Klaus Chili Roulette

Prøv en omgang chili roulette med Chili Klaus' lucky bag. Du får en kasse med chili kugler, den eneste hage er, at du ikke ved hvilke der er stærke. Nogle er okay stærke, nogle milde, og andre vanvittigt stærke!

Personlige termokopper

Disse geniale termokopper kan holde din drik enten varm eller kold i timevise. Dertil kan de designes med personlig tekst, egne billeder og personligt design. Den perfekte gave til de som sætter pris på en enten varm eller kold drik. Kan bruges både i hjemmet, på arbejde, i bilen, skolen og hver som helst ellers.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Bland din egen te

Bland din egen te, blandt en samling af eksklusive og velsmagende teer fra MyTea. Den perfekte gave til te-elskeren

Gaveæske BBQ: Til Grillmesteren

Denne BBQ gaveæske er den ideelle gave til enhver grillentusiast. Med en række grilltilbehør vil denne æske hjælpe med at opgradere enhver grillaften. Perfekt til sommerfester eller som en fødselsdagsgave til grillmesteren i dit liv.

En god whisky

En god flaske whisky er en genial gave, da det er noget de fleste kan bruge, og det kan gives igen og igen. Mange gode whiskyer kommer samtidig en en flot kasse, æske eller pakke, og er allerede klar til at give som gave. Vælg her mellem nogle af de bedst anmeldte whiskyer lige nu.

Grillbox (mulighed for selv at sammensætte)

Giv en grillbox med alverdens lækre grill produkter i, til ham der elsker at grille. De forskellige bokse indeholder alt fra gode specialøl, til BBQ, til delikatesser. Se de lækre udvalg. Du har også mulighed for at sammensætte din egen grillbox!

Personligt vinsæt med gravering

Dette lækre vinsæt indeholder både tjernekniv, hældetud, anti-dryp ring og prop. Dertil kommer det i en flot æske, som samtidig kan graveres. En eksklusiv personlig vingaven til ham eller hende der elsker vin.
8% rabatkode: gave

Personlig besked i chokolade

Giv en personlig besked i chokolade. Det kan f.eks. være: tillykke med fødslesdagen, god jul og godt nytår, eller jeg elsker dig [navn]. Det er kun fantasien der sætter grænser. Elsker modtageren chokolade, er denne gaveide uden tvivl en af de bedste personlige gaver.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gaveæske Afternoon Tea: En Smagfuld Oplevelse

Forkæl en te-elsker med denne gaveæske med Afternoon Tea. Den indeholder et udvalg af kvalitetste, der vil skabe en dejlig, afslappende eftermiddag. Nyd en stille stund med en god kop te!

Saltlampe fra Himalaya

Den unikke Himalaya salt lampe, er lavet af lyserødt Himalaya salt, og vejer 5-7 kg. Den giver en hyggelig dæmpet belysning, som er perfekt til både stuen og soveværelset. Saltlampen er en af de gode gaveideer til hende der har alt, som hun helt sikkert vil elske, hvis hun altså elsker hygge! Men hvem elsker ikke hygge?

Figurer med betydning

Vil du gerne give en gave med betydning, som samtidig står flot i hjemmet? Så giv en af disse smukke figurer, som symbolisere kærlighed, styrke, gåpå mod m.m. Se alle de flotte figurer via linket.
Henter...

Find en god værtindegave

Når vi skal give en god værtindegave, skal vi først og fremmest af etableret, hvem værtindegaven er til. Gaven skal med andre ord passe til modtageren. I denne guide giver vi dig ikke kun inspiration til en masse populære værtindegaver til enhver type modtager, men også ideer til en masse anderledes gaveideer. Uanset om modtageren er til en gavekurv, øl, eller er typen der sætter pris på en sjov plakat, kan du uden tvivl finde den helt perfekte gaveide her hos os.

 

Værts- og værtindegaver til par

For de fleste er det aldrig helt let at finde på gode gaveideer, og slet ikke gode værtindegave ideer. Det er dog til at overkomme, at skulle finde en god værtindegave til kvinder eller en værtsgave til mænd hver for sig. Men når det kommer til at finde gode værtindegaver til par, er det en helt anden snak. Her skal du finde en gave, som passer til begge to, og det kan være en større udfordring.

Selvom værtsparret enten er gift eller et kærestepar, er det ikke sikkert, at de er samme type. Det er f.eks. ikke sikkert, at den gode værtsgave du har fundet til ham, er en ligeså god gave til værtinden. Derfor er du altså ude i, at skulle finde én god gave i det gyldne snit, som egner sig som en god værtinde-/værtsgave til begge.

Men bare rolig – det er slet ikke så slemt som det lyder. Som du kan se på listen ovenfor, findes der nemlig et hav af skønne værtindegaver til par, som de begge to vil blive glade for at modtage. Det kan f.eks. være en gavekurv, hvor du giver noget som hun kan lide, og noget som han kan lide. Eller det kan være en god vingave, eller æske chokolade, hvis du ved, at de begge er vilde med en af de ting.

 

Ideer til værtindegaver til kvinder

På listen ovenfor, kan du få masser at gaveinspiration, til at finde den helt perfekte gave til værtinden. Hvis du ønsker at dykke endnu dybere ned i værtindegave til kvinder, kan du få yderligere gaveinspiration her. Om du leder efter en god gave til værtinden, som er din veninde, svigermor eller kollega, er gaveideerne her oplagte. Det er nemlig – efter vores mening – nogle af de absolut bedste værtindegave ideer til kvinder 2024 .

 • Gaveæsker til hende – Gaveæsker er fantastiske værtindegaver til kvinder. Og så findes de i et utal af forskellige varianter. Du kan både får gaveæsker med chokolade, gin og hudpleje produkter. Find den gaveæske, som passer bedste til værtindens personlighed. Følger du det råd, går du aldrig galt i byen med din gave.

 • Chokoladegaver – De fleste mennesker elsker chokolade, både børn, mænd og selvfølgelig kvinder. En god chokoladegave er en skøn værtindegaveide, og vil uden tvivl blive taget godt i mod. Psst… Tjek chokoladebomberne øverst på listen. Det vil du ikke fortryde!

 • Ting til boligen – Ting til boligen er et gavehit hos de fleste kvinder. En sød vase, en flot skål eller en fin dekoration er også helt fantastiske som værtindegave til kvinder. Og så kan de samtidig fås i den prisklasse du ønsker. Så om du leder efter billige værtindegaver, eller de mere eksklusive gaver til kvinder, er bolig tilbehør en fantastisk gaveide.

  

Gode værtsgaver til mænd

Man snakker ofte om værtindegaver, og ikke så meget om værtsgaver til mænd. Nogle går endda så langt, at kalde det værtindegaver til mænd. Men mænd er også vært, og en del af værtsparret som ikke bør overses. Her kan du få mere dybdegående gaveinspiration til gode værtsgaver til mænd 2024 .

 • Gavekurve med øl og vin – Alle er vilde med gavekurve. Fylder du den samtidig med øl og/eller en flaske vin, har du en god værtsgave til mænd, som med garanti vil gå rent hjem.

 • Vingavesæt – Hvis værten du skal til middag hos drikker vin, er det oplagt at give ham en vingave. Du kan få utroligt flotte vingavesæt, i flotte gaveæsker, med alverdens fede vin gadgets. Vil du toppe den op, kan du samtidig give ham en god vin oveni. Så har du sikret dig en god værtsgave til ham, som han med garanti vil elske.

 • Søde sager – Søder sager er en fantastisk værtsgave til mænd. Det der gør søde sager til så god en værtsgave, er at værten kan spise det, uden at få dårligt samvittighed. Han har jo fået det i gave, så det vil jo næsten være uhøfligt ikke at mæske sig i alle de søde sager.

  

Sjove værtindegaver

Hvis du gerne vil give sjove gaver til værtinden, skal du først bestemme dig for, hvilken type sjov gave til hende, du vil give. Der er nemlig flere forskellige typer af sjove værtindegaver. En type, er den åbenlyst sjove gave. Her har vi gaveideer som sjove spil og gadgets. Den type sjove værtindegaver, er sjov nu og her, men bliver ofte hurtigt glemt.

Den anden type sjove gaver, er dem som også er personlige. Giv f.eks. en flaske vin eller champagne, med et personligt sjovt billede på. Det kan være et sjovt billede er værtinden, eller af jer sammen. Denne type sjove gaver, som samtidig er en personlig gave til hende, bliver husket længere, og er derfor ofte en bedre værtindegave. Det kommer selvfølgelig både an med anledningen og hvem gavemodtageren. I sidste ende, skal du vælge den gaveide, du syntes er sjovest, og bedste egnet til netop den lejlighed.

  

Gode nytårsgaver – Værtindegaver til nytår

Champagne, kransekage og nytårskrudt – nytårsaften er for mange årets fest, og der skal selvfølgelig gives nogle gode nytårsgaver til værtinden og værten. Men hvad giver man af gode værtindegaver til nytår? Vi giver vores bud her:

 • Champagnesabel – En champagnesabel er den ultimative festgadget til nytårsaften, og dermed også en fantastisk værtsgave til nytår. Udover at være festens midtpunkt når der skal åbnes champagne, er det også en super god gave til manden der har alt generelt. Så hvis værten er sådan en type, har du virkelig ramt hovedet med hammeren med denne gave!

 • Gingaver – En god flaske gin sætter gang i hver en fest, og hvilken bedre anledning at sætte gang i festen, end nytårsaften? Giv en god flaske gin, eller et gingavesæt, med forskellige gin og tonics i. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at det er en god værtindegave til nytår.

 • Cubanske cigarer (eller alternativt marcipan cigarer) – Ja, vi kan desværre ikke linke til en dansk webshop det sælger cubanske cigarer, men vi har til gengæld fundet det næst bedste! Nemlig marcipan cigarer, som ligner rigtige cigarer utroligt godt. De kommer samtidig i en flot cigaræske. En af de sjove værtindegaver til passer perfekt som nytårsgave til værten!

 

Ideer til små værtindegaver

En værtindegave behøver ikke altid være noget stort og specielt. Mange gange kan en lille og simpel gave være den perfekte værtindegave – det kunne sågar være en hjemmelavet gave. Her nogle ideer til en mindre gave du kan give til værtinden ved næste anledning:

 • En buket blomster – Blomster er en af de mest klassiske værtindegaver du kan give, men ikke desto mindre en super god en. Vil du gøre den lidt mere anderledes, kan du evt. kombinere den med et duftlys eller en anden lille gave ved siden af.

 • Lækker chokolade – Som du ved fås chokolade i et væld af forskellige smagsvarianter, hvorfor gaven her er ideel til de fleste modtagere. Giv evt. noget lækkert Summerbird chokolade som gavesæt med kaffe, te, krydderier eller andre lækkerier. Kan modtageren ikke lidt chokolade, kan du altid skifte det ud med lakrids – det kunne f.eks. være Lakrids by Bülow.

 • Brugskunst – En anden lille men flot gave du kan give til værtinden er brugskunst. En fin krukke, en vase, lysestager eller lign, er alle gode klassiske gaver du kan give til værtindeanledninger.

 • Gavekort til en brunch – Hvis værtinden er din gode veninde, og du gerne vil have en hyggelig aften med hende, kan du invitere hende med på brunch – evt. med to glas champagne til, hvis det skal være ekstra lækkert.

  

Giver man værtindegaver til jul?

Skal du give værtindegave til jul? Hvis du skal holde jul med værtsparret, har du måske allerede købt en julegave til ham/hende, og man kan argumentere for, at det er værtsgave nok i sig selv. Dertil kommer der årets mandelgave, og måske en pakkeleg. Julen er fyldt med gaver, og det er super skønt!

Hos Geniale Gaver, elsker vi alle former for gaver, og spørger du os, kan man ikke få gaver nok. Hvad skader det, at give en lille ekstra gave til parret som har inviteret på juleaften? Det skaber blot ekstra glæde og hygge, og bidrager til den gode julestemning. Det kan være en lille billig værtindegave, som ikke betyder noget i budgettet. Men i sidste ende, er det selvfølgelig op til dig selv, om du vil give en værtindegave til jul.

 

Hvad skal en værtindegave koste?

Du kan finde en god værtindegave i mange forskellige prisklasser. Alt fra mindre gavesæt til en stor gavekurv. Der er som sådan ikke nogle faste regler for, hvor meget en værtindegave skal koste. Det handler om at give for det beløb, som passer til anledningen.

Skal du til en enkelt middag, er det fint med en flot buket blomster eller lign til 50-200 kr. Er du derimod blevet inviteret med på et luksuriøst spa ophold, vil det i det tilfælde måske give mening at give noget lidt større. Du kan også vælge at lave gaven selv, eller i stedet for en gave, komme med et sjovt indspark. På den måde at gaven ganske gratis, men giver stadig god værdi til modtageren.

Alt i alt kan man sige at en værtindegave kan koste fra gratis til hvad du mener er passende. Som med alle andre gaver, handler det om at finde noget der passer til situationen samt dit budget. Det er en vurderingssag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om værtindegaver

Den bedste værtindegave – kommer som med alle andre gaver – an på modtageren og anledningen. Her er dog nogle du aldrig går galt i byen med:

 • En lav selv gavekurv
 • En lille personlig gave
 • En buket blomster
 • En personlig plakat
 • Vingavesæt
 • En god whisky
 • Personligt chokolade
 • En god bog
 • Duftlys

Du kan finde alle ovenstående, samt en masse andre klassiske og anderledes værtindegaver længere oppe i guiden her.

Du kan give en værtindegave til enhver anledning, hvor du er blevet inviteret af en som skal være vært eller værtinde. Det kan være alt fra en juleaften, til en Halloweenfest, til et familieophold. Typisk gives værindeegaven ved ankomst.

Denne artikel er anmeldt af Martin Degn (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne