Gin gaver - Årets BEDSTE Gin gaveæsker & Gin gaver

Gin gaver 2023 – Årets BEDSTE gin gaveæsker & gin gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Velkommen til Danmarks bedste guide til gode gin gaver! Har du besluttet dig for at give en gin gave? Så har du med stor sandsynlighed truffet det rette valg. Der er nemlig masser af fantastiske gin gaver at vælge i mellem.

Samtidig kan gin gaver gives til stort set alle lejligheder. De er naturligvis helt perfekte som værtindegaver, eller som en gave til veninden, men kan også gives til mange andre lejligheder. Så længe modtageren er en rigtig gin elsker, vil de uden tvivl sætte pris på en god gave med gin!

De bedste gin gaver 2023

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Adventskalender med gin

Nyd julen lidt ekstra i år, med denne fantastiske gin adventskalender. Den består af 4 flasker gin på hver 100 ml. Så er der lagt op til lidt ekstra hygge i julen!

Personlig gin flaske

Giv en gin flaske med egen personlige etiket. Super god mulighed for at give en både sjov og personlig gin gave. Du vælger selv billeder og designer etiketten.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gin i personlige æsker

Giv en personlig gin gave, i form af en god flaske gin i en personlig gaveæske. Du personliggøre selv den flotte træske med billeder, design og tekst. Vælg mellem flere gode gins som Bombay Sapphire, Hendrick's og mange andre.

Gin plakater

Kender du en som elsker gin så meget, at de skal have en gin plakat til at ære den guddommelige drink? Se de mange sjove og flotte gin plakater - der er både med defination, opskrifter, jokes og meget mere.

Gin smagekasser

Er du i tvivl om hvilken gin du skal give? Giv i stedet en gin smagekasse, fyldt med forskellige gin og tonics. På den måde kan modtageren smage lidt af hvert. Se de mange spændende varianter af smagskasser.

Monkey 47 Dry Gin

Monkey 47 er en dry gin fra Tyskland på 47% alkohol. Denne gin er kendt for at have en vanvittig mængde ingredienser, som virkelig sætter smagsløgene i gang. En spændende gin, som en hver gin elsker uden tvivl vil sætte pris på.

Gavekurv med gin fra Knaplund

En gavekurv med gin fra Knaplund, kan give enhver ginelsker et stort smil på læben når de modtager den! Gavekurven her egner sig perfekt som værtindegave, god bedring gave, takkegave, eller hvilken som helst gave, til ham eller hende der elsker god gin.

Gavekurve med Gin & Tonic

Der er ikke nogen tvivl om, at Gin & Tonic er en fantastisk drink! Derfor egner Gin & Tonic sig også helt perfekt, som tema til en gavekurv. Se de mange lækre varianter af både Gin og Tonic, og suppler evt. med lidt ekstra godter.

Lav din egen gin sæt

Med dette sæt kan du lave din egen gin med et væld af forskellige smagsvarianter. Pakken indeholder 9 botanicals, 2 flasker, tragt og opskrifter. Se den fulde vejledninge via linket. En både sjov og god gave til gin entusiasten.

Lav din egen tonic sæt

En god gin kræver en god tonic, og hvilken bedre, end en du selv har lavet? Med lav din egen tonic sættet kan du lige netop det - nemlig lave din egen tonic. Sættet indeholder 8 Botanicals, 2 Flasker, Jigger og opskrifter.

Gold 999.9 Gin

Gold 999.9 Gin er en spændende gin som byder på en smagsoplevelse af bl.a. enebær, vanilje, mandler, blomster og citrusfrugt. Den flotte guld flaske gør den ligeledes perfekt som gave.

Silent Pool Gin 43% 70 cl.

Silent Pool gin blev i 2016 kåret til verdnes bedste gin ved World Spirits Award 2016. Er du på udkig efter en lækker gin i god kvalitet, bør du bestemt overveje Silent Pool. En gin som en hver gin elsker bør prøve!

Samfunds GIN Jordbær

Samfunds gin er en lækker gin med jordbær, som er lavet til ære for danskerne grundet Corona epidemien. En gin som egner sig særligt godt som en god sommerdrink.

Gin Hass og tonic pakke

Gin pakke med ingredienser til at lave en tonic version af den populære Gin Hass. Pakken indeholder 1 Blackwood gin, 1 mango sirup samt 4 Fever-tree tonic water.

Gin Hass drinks-pakke

Her får du en pakke med ingredienser til at lave den populære Gin Hass drink. Pakkende indeholde 1 flaske Brick gin, mango sirup samt lemon tonic. Det eneste du skal gøre er at tilsætte lime, isterninger og mixe drinken, og du har Danmarks bedste sommerdrink.

Geranium Gin 70 cl. 44%

Geranium Gin 70 cl. er en god gin på 44%. Den har en smag af enebær, citrus, blomster, lakridsrod og geranium. Den er helt perfekt til en god gin & tonic, og en super gave til gin elskeren.

Geranium Gin pakke med 3 lækre sodas

Her får en en gin pakke med den skønne Geranium Gin pakke og tilhørende 3 forskellige lækre sodas. En super gave til en garvede gin drikker, såvel som de som blot elsker en god gin og tonic.

Herbie Pink Gin 70 cl. 37,5%

Herbie Pink gin er en en fantastisk gin med lyserødt skær og en let sødme. Den har smag af enebær, trandebær og hindbær. Den kan både drikkes ren eller blandes til en lækker gin og tonic.

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.

Ginglas ''Verdens bedste mor''

Fortæl din mor at hun er verdens bedste mor, med dette søde ginglas. Kan din mor lide en god gin og tonic, er det den perfekte gave til hende, særligt til mors dag.