Gin gaver - Årets BEDSTE Gin gaveæsker & Gin gaver

Gin gaver 2024 – Årets BEDSTE gin gaveæsker & gin gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Velkommen til Danmarks bedste guide til gode gin gaver! Har du besluttet dig for at give en gin gave? Så har du med stor sandsynlighed truffet det rette valg. Der er nemlig masser af fantastiske gin gaver at vælge i mellem.

Samtidig kan gin gaver gives til stort set alle lejligheder. De er naturligvis helt perfekte som værtindegaver, eller som en gave til veninden, men kan også gives til mange andre lejligheder. Så længe modtageren er en rigtig gin elsker, vil de uden tvivl sætte pris på en god gave med gin!

De bedste gin gaver 2024

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Personlig gin flaske

Giv en gin flaske med egen personlige etiket. Super god mulighed for at give en både sjov og personlig gin gave. Du vælger selv billeder og designer etiketten.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Gin i personlige æsker

Giv en personlig gin gave, i form af en god flaske gin i en personlig gaveæske. Du personliggøre selv den flotte træske med billeder, design og tekst. Vælg mellem flere gode gins som Bombay Sapphire, Hendrick's og mange andre.

Gin plakater

Kender du en som elsker gin så meget, at de skal have en gin plakat til at ære den guddommelige drink? Se de mange sjove og flotte gin plakater - der er både med defination, opskrifter, jokes og meget mere.

Gin smagekasser

Er du i tvivl om hvilken gin du skal give? Giv i stedet en gin smagekasse, fyldt med forskellige gin og tonics. På den måde kan modtageren smage lidt af hvert. Se de mange spændende varianter af smagskasser.

Gavekurve med Gin & Tonic

Der er ikke nogen tvivl om, at Gin & Tonic er en fantastisk drink! Derfor egner Gin & Tonic sig også helt perfekt, som tema til en gavekurv. Se de mange lækre varianter af både Gin og Tonic, og suppler evt. med lidt ekstra godter.

Lav din egen gin sæt

Med dette sæt kan du lave din egen gin med et væld af forskellige smagsvarianter. Pakken indeholder 9 botanicals, 2 flasker, tragt og opskrifter. Se den fulde vejledninge via linket. En både sjov og god gave til gin entusiasten.

Lav din egen tonic sæt

En god gin kræver en god tonic, og hvilken bedre, end en du selv har lavet? Med lav din egen tonic sættet kan du lige netop det - nemlig lave din egen tonic. Sættet indeholder 8 Botanicals, 2 Flasker, Jigger og opskrifter.

Gold 999.9 Gin

Gold 999.9 Gin er en spændende gin som byder på en smagsoplevelse af bl.a. enebær, vanilje, mandler, blomster og citrusfrugt. Den flotte guld flaske gør den ligeledes perfekt som gave.

Silent Pool Gin 43% 70 cl.

Silent Pool gin blev i 2016 kåret til verdnes bedste gin ved World Spirits Award 2016. Er du på udkig efter en lækker gin i god kvalitet, bør du bestemt overveje Silent Pool. En gin som en hver gin elsker bør prøve!

Samfunds GIN Jordbær

Samfunds gin er en lækker gin med jordbær, som er lavet til ære for danskerne grundet Corona epidemien. En gin som egner sig særligt godt som en god sommerdrink.

Gin Hass og tonic pakke

Gin pakke med ingredienser til at lave en tonic version af den populære Gin Hass. Pakken indeholder 1 Blackwood gin, 1 mango sirup samt 4 Fever-tree tonic water.

Gin Hass drinks-pakke

Her får du en pakke med ingredienser til at lave den populære Gin Hass drink. Pakkende indeholde 1 flaske Brick gin, mango sirup samt lemon tonic. Det eneste du skal gøre er at tilsætte lime, isterninger og mixe drinken, og du har Danmarks bedste sommerdrink.

Geranium Gin 70 cl. 44%

Geranium Gin 70 cl. er en god gin på 44%. Den har en smag af enebær, citrus, blomster, lakridsrod og geranium. Den er helt perfekt til en god gin & tonic, og en super gave til gin elskeren.

Geranium Gin pakke med 3 lækre sodas

Her får en en gin pakke med den skønne Geranium Gin pakke og tilhørende 3 forskellige lækre sodas. En super gave til en garvede gin drikker, såvel som de som blot elsker en god gin og tonic.

Herbie Pink Gin 70 cl. 37,5%

Herbie Pink gin er en en fantastisk gin med lyserødt skær og en let sødme. Den har smag af enebær, trandebær og hindbær. Den kan både drikkes ren eller blandes til en lækker gin og tonic.

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.

6 Infusions for Gin & Tonic

Pift din gin og tonic op med smags-infusions. I sættet her får du 6 forskellige smage, som alle egner sig perfekt til gin og tonics. Smagene er red passion, rose jasmin, yellow citrus, orange energy, green fresh og white essentiel.

Gin & Tonic Premium Box til gin entusiasten

I denne Gin & Tonic premium boks, får du en lang række krydderier og aromaer til at spice din gin op. Bl.a. ægte kanel, kardemommekapsler, stjerneanis, tørrede enebær og meget andet. Den perfekte gave til gin entusiasten.

Gode Gingaver

Ja - gingaver er fantastiske som gaver til par, kvinder og mænd. Vælg her mellem en masse forskellige gingaver, både gode ginflasker, gin gavesæt og gin bøger. Se bl.a. den gode danske Jim & Tony, Geranium gin eller Scapegrace. Der er masser af gode varianter at vælge i mellem!

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Besøg Ginbutikken i Haslev, og lær at lave din helt egen gin for bunden! Du vil lære at destillére din egen gin og få alt du skal bruge for at lave din helt egen flaske. Dertil vil der være 2 gin og tonics undervejs og en rundvisning i destilleriet.
Haslev, Sjælland
Henter...

Årets bedste gin gaver

Gin gaver kan være alt fra en gin gaveæske, bestående af en god flaske gin, med gin glas og tonic. Eller det kan være en gin smagekasse, en gavekurv eller et gavekort til en ginsmagning. Du kan endda få en gin pakke med alle ingredienserne til den populære Gin Hass drink. Alt det og mange flere gaveideer med gin, finder du her på siden, hvor vi har samlet årets bedste gin gaver.
 

Gin gaver til en hver lejlighed

Det gode ved gin gaver, er at de kan gives til stort set enhver lejlighed. Alt fra 30 års fødselsdagsgave til veninden til en Mors Dags gave. Det kan f.eks. være en gin og tonic gaveæske til veninden, mens en oplagt Mors Dags gave, er et indgraveret gin glas med navn. Sidste nævnte er samtidig en personlig gave. En personlig gin gave – så får du ikke meget bedre gave til en gin elsker.

Er det derimod en jubilæumsgave, eller anden fin gave til rund fødselsdag, som bryllupsgave eller lign, er en rigtig god gin i sig selv, også en super god gaveide.

Der findes også gode gaveideer til den mere rutinerede gin entusiast. Bl.a. en gin smagekasse, eller et sæt til selv at tilføje smag via infusion. På den måde kan modtageren special lave sin egen gin, og tilføje hendes yndlingssmag.

Pointen er, at der findes masser af forskellige gin gaver, og at de kan gives til mange forskellige anledninger, og mange forskellige modtagere.

 

Den perfekte gave til gin elskeren

Du skal give gave til en der elsker gin, og vil gerne give den perfekte gave. Men hvad er den perfekte gave til gin elskeren? Svaret på det spørgsmål, kommer naturligvis an på modtageren. Ligesom med øl, vin, og mad, har folk også forskellige smage når det kommer til gin. Den perfekte gin gave, er derfor individuel fra person til person.

En godt bud på den perfekte gin gave, kan dog være følgende:

 • En flaske af personens yndlingsgin
 • Nogle gode tonics
 • Indgraveret ginglas med modtagerens navn
 • Gin-infusions sæt
 • En bog med gin drinks opskrifter

Giv evt. ovenstående i en samlet gin gavekurv, som er pakket flot ind. Skriv hertil et personligt kort til modtageren, og udbring også gerne en lille skål for vedkommende. Selvfølgelig en skål i gin. Den perfekte gaveide er som sagt individuel, men går du med ovenstående pakke, er du med sikkerhed godt på vej til at opnå den bedst muligt gin gave.

 

Typer af gin gaver

En gin gave er ikke blot en flaske gin. Det kan det naturligvis sagtens være, men gin gaver er også meget mere det det. Er du i tvivl om hvilken af de forskellige typer gaver du skal give, kan du få lidt inspiration her. Her gennemgår vi nemlig nogle af de mest populære typer gin gaver. Det skulle gerne hjælpe dig med at beslutte, hvilken type gave du mener er bedst, til lige præcis ham eller hende, du vil give en gave til. Lad os se nærmere på de forskellige typer.

 

Gin gaveæske

En gin gaveæske er den nok mest almindelige gin gave. En gaveæske er dog et vidt begreb, og kan indeholde adskillige ting. I langt de fleste tilfælde, vil gaveæsken naturligvis bestå af en gin. Dertil kan der være tonic eller andre ingredienser, til at lave drinks med gin i. Der findes mange forskellige gin og tonic gaveæsker, såvel som gaveæsker med ingredienser til Gin Hass og andre populære drinks. Yderligere kan det også være en gin gaveæske med glas. Evt. med logo af den gin du giver.

Noget andet som også karakteriserer en god gin gaveæske, er at selve gaveæsken er flot. De fleste gaveæsker med gin er allerede flotte – du kan dog gøre den ekstra fin, ved at finde en sløjfe eller gavebånd, og sætte om den. Alternativt kan du også lave din egen gin gaveæske. Fordelen ved det, er at du selv bestemmer indholdet, og at du kan lave æsken som du ønsker.

 

Gin smagekasse

Når det kommer til gode gin gaver, er en gin smagekasse absolut en af de bedste. En gin smagekasse er en kasse med forskellige typer gin, og nogle gange også forskellige tonics. På den måde kan du smage på de forskellige typer, og se hvilken du bedste kan lide. Det er en fantastisk gaveide til en garvede gindrikker, såvel som de, som ønsker at finde ud af, hvad deres egen favoritgin er.

En gin smagekasse drikkes bedste i selskab med en god ven, veninde eller andet godt selskab. På den måde kan i sammen smage på dem, og tale om, hvilke i bedste kan lide.

 

Gin gavekurv

Gavekurve er perfekte som værtindegaver, takkegaver, god bedring gaver og lign. Skal du give sådan en gave, til en der elsker en god gin og tonic, er en gin gavekurv helt oplagt. Du kan finde mange forskellige gin gavekurve, med alverdens lækre gin og tonic i. Det er også muligt at sammensætte din egen gavekurv, med lige præcis de lækkerier du ønsker. Det behøver ikke udelukkende være med gin og tonic – det kan også være med andre drikke og delikatesser.

Alternativt kan du selv sammensætte din egen gin gavekurv derhjemme. Find en flot kurv, fyldt den med gin, tonics og hvad hjertet ellers begærer, og slut af med en omgang cellofan og lidt gavebånd.

 

Ginsmagning oplevelsesgaver

Gin gaver er ikke kun gin flasker, gaveæsker og gavekurve. Det kan i den grad også være en oplevelsesgave. Disse oplevelser indebærer ginsmagning med og uden og middag, hvor i smager på forskellige type gin og høre lidt om deres historie. Dertil er det også muligt at lave din egen gin, på et rigtigt gin destilleri. Det at få muligheden for at lave sin egen gin, er en utroligt spændende oplevelsesgave til ham eller hende der elsker gin.

En ginsmagning opleves naturligvis bedst med gode venner og veninder. Vil du give en lidt anderledes gin gave, kan du derfor give et gavekort til en ginsmagning, eller alternativt blot invitere din ven eller veninde med.

 

Anledninger du kan give en gin gave til

Til hvilke anledninger, er det passende at give gin gaver? Det korte svar er: Alle! Du kan i realiteten give en gin i gave til enhver anledning. Der er dog nogle anledninger, hvor de egner sig bedre end andre. Anledninger hvor der er en tilhørende fest, er særligt passende at give en gin gave. Det indebærer bl.a. studenterfest (se studentergaver), svendegilde (se svendegaver), jubilæum og på store bryllupsdage. Dertil er det også passende at give i fødselsdagsgave, hvor der er inviteret til fødselsdagsfest, og der er lagt op til, at der skal våde varer indenbords.

Yderligere er gin gaveæsker, gavekurve og pakker, også særligt godt egnede til mindre anledninger, hvor der medbringes en værtinde- eller værtsgave. Det kan være hvis du er inviteret til nytårsfest, på middag, eller til en indflytterfest.

 

Drinks med gin

Der findes mange lækre drinks med gin, hvor den mest populære uden tvivl en gin og tonic, som består af gin, tonic og isterninger. En anden formidabel gin drink er Gin Hass, som er blevet utroligt populær i Danmark. Den består af gin, lemon sodavand, mangosirup, lime og mynte. Der findes dog også mange flere end de 2. Her får du nogle af de mest populære gin drinks. Har du ikke smagt dem alle sammen, har du noget at glæde dig til!

 • Gin & tonic
 • Gin Hass
 • Gimlet
 • Gin Fizz
 • Tom Collins

Gin og tonic opskrift

Gin og tonic er en simpel gin drink, men uden tvivl også den mest populære. For at lave en god gin og tonic, kræver det en god gin og en god tonic. Hvordan du mikser den, er mere eller mindre en smagssag.

Ingredienser:

 • 1/3 gin
 • 2/3 tonic
 • Isterninger
 • Pynt evt. med citronskive

Gin Hass opskrift

Den danske bartender Kim Hass har opfundet den populære Gin Hass drink, som først blev introduceret på Fyn. Den er sidenhen blevet en sommerfavorit hos mange danske gin elskere.

Ingrdienser:

 • ½ gin
 • ½ mangosirup
 • Lemon sodavand
 • Presset lime
 • Isterninger
 • Pynt evt. med limebåd

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gin gaver

Den bedste gin gave du kan give, kommer an på hvem gaven er til. F.eks. er en gin gaveæske en god fødselsdagsgave til din veninde der fylder 30, mens et ginglas med gravering, er en fantastisk Mors Dags gave. Den bedste gin gave er individuel, men en ting er sikkert – du kan finde den bedste til en hver type modtager, på listen over årets bedste gin gaver.  

Der findes gin i alle prisklasser. De billigste flasker gin kan du få til under 100 kr., mens den dyreste flaske gin i verden er en Jam Jar Gin Morus LXIV som koster omkrng 46.000 kr. flasken. En god flaske gin til at give i gave, kan du få til 200-500 kr.

Der findes rigtig mange gode gin. Her er en række gode gins, som du aldrig går galt i byen med:

 • Tanqueray
 • Beefeater
 • Bombay Sapphire
 • Hendrick’s gin
 • Monkey 47
 • Gordon’s
 • The Botanist
 • Malfy
 • Dafffy’s
 • Le Tribute
 • Circus
 • Elg
Denne artikel er anmeldt af Peter Hansen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne