Biotherm julekalender - Årets julekalender fra Biotherm

Biotherm julekalender 2022 – Årets julekalender fra Biotherm

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der trænger til lidt ekstra forkælelse i julen? Eller er du på jagt efter en julekalender, du kan glæde dig selv med? En Biotherm julekalender er uden tvivl den rene forkælelse fra top til tå, da den indeholder alt lige fra bodylotion til natcreme.

En Biotherm julekalender er en kalender givet med god samvittighed, da den er uden kalorier og kun bidrager til et større og bedre velvære.

Hvem er den heldige?

Årets Biotherm julekalender 2022

Biotherm julekalender – 24 forkælende overraskelser

En blød hud. En renset hud. En frisk glød. Det er, hvad de 24 forkælende overraskelser fra Biotherm julekalender kan bidrage til. Det er nogle af deres mest populære produkter, når det kommer til selvpleje. Indholdet består blandt andet af produkter fra hudplejeserierne Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton.

Eksempler på indhold kan være:

 • Blue Therapy Eye Cream (5 ml)
 • Biomains Håndcreme (20 ml)
 • Lait Corporel Body Lotion (20 ml)
 • Lait De Douche Shower Gel (20 ml)
   

Alle produkterne i julekalenderen er i små beholdere, som giver dig – eller en heldig modtager – mulighed for at afprøve produkterne et par gange. Er Biotherm normalt ikke, hvad du eller vedkommende bruger, er det en god måde at introducere produkterne på og finde frem til, hvilke der fungerer rigtig godt, og hvilke der måske ikke lige passer ind på badeværelseshylden.

Biotherm er et meget anerkendt mærke og benyttes af mange kvinder verden over. Går du derfor med overvejelserne om at forkæle en, du holder af, går du ikke helt galt i byen og med julehyggen ved at give en Biotherm julekalender til kvinder.

Oh, og vil du gerne gå all in, kunne det måske også være noget med en makeup julekalender? Så er der i hvert fald forkælelse for alle pengene!

 

Biotherm julekalender – få produkter fra et fransk luksus-hudplejebrand

Vil du gerne vide lidt mere om Biotherm, inden du klikker på den endelige købsknap? Det er et lækkert fransk luksusbrand, der producerer hudplejeprodukter. Det har siden 1970 været en del af L’Oréal, som du sikkert også godt kender. Produkterne er bygget op omkring Life PlanktonTM, der stammer fra de termiske kilder i Frankrig. 

Det er naturligvis ikke tilfældigt. For de termiske kilder har altid tiltrukket mennesker, da de har en helende effekt på skadet, tør og særligt sensitiv hud. Faktisk har kilderne været brugt i igennem tusinder af år af kvinder, der gerne ville bevare en flot og ungdommelig hud.

Man fandt senere ud af (først i løbet af 40’erne), at den helende effekt på huden skyldes en særlig forekomst af plankton på overfladen af de termiske kilder. De er siden da blevet integreret i en kosmetisk formel, som i 1952 blev til Biotherm.

Altså er der ingen tvivl om, at du med en Biotherm julekalender forkæler dig selv eller den, der er så heldig at få den.

 

Hvad er der i en Biotherm julekalender?

Det er ikke altid de samme produkter, der er i en Biotherm julekalender. Dog vil der naturligvis være nogle gengangere, da julekalenderen indeholder små prøver fra de serier og produkter, der nu og engang er.

Eksempler på produkter kan dog være:

 • Biosource Total Renew Oil (30 ml)
 • Blue Therapy Accelerated (15 ml)
 • Blue Therapy Cream in Oil (10 ml)
 • Biosource Cleanser til normal hud (20 ml)
   

Der kan være alt lige fra natcremer og dagcremer til rensegel og fugtende olier i julekalenderen. Vil du gerne vide, hvad der er i, vil du typisk kunne finde en liste under beskrivelsen på den webshop, hvor du ender med at købe den.

Du kan dog være sikker på, at der udelukkende er produkter fra Biotherm bag lågerne. Vil du gerne kombinere julekalenderen eller forkæle med lidt ekstra, kan du også give en Clinique julekalender. Dette er også produkter af høj kvalitet, der er et miks af cremer og makeup.

Julen må gerne være ekstra forkælende!

 

Gør noget godt for din hud med Biotherm julekalender

Huden er kroppens største organ. Den skal passes på. Med Biotherm får du et godt udgangspunkt for at pleje den, som den har brug for. Der er bodylotion og gode cremer til ansigtet, som virker rensende, fugtende og helende. Du vil kunne mærke en tydelig forskel på, om du bruger produkter eller ej, inden du går i seng, og når du står op. For huden har brug for meget fugt og pleje for at få en sund glød.

Hvad du får af plejende, helende og rensende produkter, er naturligvis ikke til at vide. Men om ikke andet kan de kombineres med de produkter, du måske i forvejen har stående på hylden.

Din hud vil takke dig rigtig mange gange for at blive smurt ind i fugtende og plejende cremer. Finder du en favorit blandt de 24 gaver, er det nemt at gå online og købe produktet hjem.

Er du klar til at gøre noget godt for din hud? Så klik dig videre og læg en lækker Biotherm julekalender i kurven. Den er svær at fortryde, fordi den er så fantastisk!

 

Tæl ned til jul med Biotherm julekalender eller giv den som en julegave  

En beauty julekalender er aldrig helt af vejen at få, uanset om det er som en julekalender gennem hele december eller som en lækker og anderledes julegave til hende. Den er naturligvis lavet til, at du skal give den som en julekalender, der kan give daglig forkælelse i 24 dage.

Men vil du også bare gerne give en sød veninde, en mor eller måske en søster muligheden for at blive introduceret til Biotherms univers, er det en god måde at gøre det på. For ved hun ikke, hvad hun kan lide, eller hvad hun kommer til at bruge, giver det mulighed for, at hun kan prøve 24 forskellige produkter, uden det koster dig eller hende flere tusinde kroner og spildte produkter. Det er smart!

Uanset hvordan du vælger at give den – eller om den er til dig – kommer du eller en anden i hvert fald til at få en jul, der på alle måder har fokus på velvære. Det er et meget godt udgangspunkt for en tid på året, der ellers godt kan føles lidt stressende, selvom det modsatte er meningen.

 

Hvad koster en Biotherm julekalender 2022 ?

Julen er en dyr tid. Men det er også en dejlig tid. Skal der en Biotherm julekalender med i købet, vil denne typisk koste omkring 700-900 kroner alt efter, hvilke produkter der er i og hvilke tilbud du falder over.

Er du medlem af Matas eller andre butikker eller kæder, der sælger beauty julekalendere, kan du også være heldig at få den til en spotpris lige inden jul. Det er meget muligt, at der vil være 25% at spare – og det kan hurtigt blive til mange penge alt efter, hvad julekalenderen koster i vejledende udsalgspris.

Det er ikke en billig julekalender. Men det er også en julekalender, der indeholder en del luksusprodukter, som ville koste mere at købe hver for sig. Den har typisk en værdi af omkring 1.500 kroner. Altså vil prisen være mindre end det, som produkterne egentligt er værd. Du kan derfor godt give dig selv eller en anden heldig kvinde en julekalender fra Biotherm.

Kan du vente med at få en julekalender, til der er gået et par dage i december, kan du også være heldig, at der er gode tilbud at finde, fordi butikkerne gerne vil undgå at brænde inde med kalenderne. Det er ikke sikkert, det er en mulighed – men det kan være en besparende chance at tage.

Betyder prisen ikke så meget for dig, og vil du bare gerne have en lækker Biotherm julekalender 2022 , kan du finde og købe den gennem de webshops, vi har linket til her på siden.

 

Bliv klar til jul med en julekalender fra Biotherm

Cremer og renseprodukter er fantastiske. Ikke kun fordi de giver en flot hud. Det er de også, fordi de er med til at give dig en tilfredsstillende følelse af velvære. Der er næsten ikke noget så dejligt som at starte dagen med en god rens og en god creme efter et bad, inden der skal mascara på vipperne og pudder på kinderne. Det er med til at gøre dig frisk og klar til en ny dag – og så er det også utrolig godt for huden, da den bliver restartet og renset for skidt og ophobet fedt.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig at finde en lækker Biotherm julekalender. Det har vi ved at linke til de webshops, der har den på lager. Det gør det forhåbentligt nemt for dig at sammenligne på kryds og tværs og ikke mindst købe den der, hvor du føler dig mest tryg ved det.

Som du måske allerede har set, er det udelukkende danske webshops. De har alle fokus på sikker betaling, god service og ikke mindst hurtig levering, så du kan være sikker på at få din Biotherm julekalender i tide.

Nyd december og den forkælelse, der venter lige rundt om hjørnet. For du har fortjent den!

Rigtig god jul. Vi håber, den bliver god, hyggelig og fyldt med overraskelser.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Biotherm julekalender

Du kan købe julekalenderen fra Biotherm på adskillige hjemmesider der sælger personlig plejeprodukter online. Vi har i guiden her samlet flere af dem, så du samtidig kan sammenligne priser, og sikre dig den bedste pris på den.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, er der er Biotherm produkter i julekalenderen fra Biotherm. Produkterne skifter år efter år. I guiden her kan du ikke kun sammenligne priser på årets julekalender fra Biotherm, men også læse mere omkring indholdet i den.

Denne artikel er anmeldt af Anette Skov (5/5)
5/5