Biotherm julekalender - Årets julekalender fra Biotherm

Biotherm julekalender 2024 + Årets 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en, der trænger til lidt ekstra forkælelse i julen? Eller er du på jagt efter en julekalender, du kan glæde dig selv med? En Biotherm julekalender er uden tvivl den rene forkælelse fra top til tå, da den indeholder alt lige fra bodylotion til natcreme.

En Biotherm julekalender er en kalender givet med god samvittighed, da den er uden kalorier og kun bidrager til et større og bedre velvære.

Hvem er den heldige?

Årets Biotherm julekalender 2024 + Bedste alternativer

Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets bedste Biotherm julekalender alternativer

Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Produktet er desværre udsolgt.
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 486,50 kr..
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa er et koreansk brand som laver økologiske og naturlige hudpleje og hårpleje produkter. Her får du en kalender med hele 26 Whamisa miniprodukter. Med den får du julens smukkeste hud!
Produktet er desværre udsolgt.
Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalender med makeup & hudpleje

Clinique 24days julekalenderen med makeup og hudpleje produkter indeholder bl.a. Cliniques kendte Chubby Stick, langtidsholdbar mascara og Moisture Surge Night Mask. Den ideelle kalender for hende som elsker luksus!
Produktet er desværre udsolgt.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
Produktet er desværre udsolgt.

Biotherm julekalender – 24 forkælende overraskelser

En blød hud. En renset hud. En frisk glød. Det er, hvad de 24 forkælende overraskelser fra Biotherm julekalender kan bidrage til. Det er nogle af deres mest populære produkter, når det kommer til selvpleje. Indholdet består blandt andet af produkter fra hudplejeserierne Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton.

Eksempler på indhold kan være:

 • Blue Therapy Eye Cream (5 ml)
 • Biomains Håndcreme (20 ml)
 • Lait Corporel Body Lotion (20 ml)
 • Lait De Douche Shower Gel (20 ml)
   

Alle produkterne i julekalenderen er i små beholdere, som giver dig – eller en heldig modtager – mulighed for at afprøve produkterne et par gange. Er Biotherm normalt ikke, hvad du eller vedkommende bruger, er det en god måde at introducere produkterne på og finde frem til, hvilke der fungerer rigtig godt, og hvilke der måske ikke lige passer ind på badeværelseshylden.

Biotherm er et meget anerkendt mærke og benyttes af mange kvinder verden over. Går du derfor med overvejelserne om at forkæle en, du holder af, går du ikke helt galt i byen og med julehyggen ved at give en Biotherm julekalender til kvinder.

Oh, og vil du gerne gå all in, kunne det måske også være noget med en makeup julekalender? Så er der i hvert fald forkælelse for alle pengene!

 

Biotherm julekalender – få produkter fra et fransk luksus-hudplejebrand

Vil du gerne vide lidt mere om Biotherm, inden du klikker på den endelige købsknap? Det er et lækkert fransk luksusbrand, der producerer hudplejeprodukter. Det har siden 1970 været en del af L’Oréal, som du sikkert også godt kender. Produkterne er bygget op omkring Life PlanktonTM, der stammer fra de termiske kilder i Frankrig. 

Det er naturligvis ikke tilfældigt. For de termiske kilder har altid tiltrukket mennesker, da de har en helende effekt på skadet, tør og særligt sensitiv hud. Faktisk har kilderne været brugt i igennem tusinder af år af kvinder, der gerne ville bevare en flot og ungdommelig hud.

Man fandt senere ud af (først i løbet af 40’erne), at den helende effekt på huden skyldes en særlig forekomst af plankton på overfladen af de termiske kilder. De er siden da blevet integreret i en kosmetisk formel, som i 1952 blev til Biotherm.

Altså er der ingen tvivl om, at du med en Biotherm julekalender forkæler dig selv eller den, der er så heldig at få den.

 

Hvad er der i en Biotherm julekalender?

Det er ikke altid de samme produkter, der er i en Biotherm julekalender. Dog vil der naturligvis være nogle gengangere, da julekalenderen indeholder små prøver fra de serier og produkter, der nu og engang er.

Eksempler på produkter kan dog være:

 • Biosource Total Renew Oil (30 ml)
 • Blue Therapy Accelerated (15 ml)
 • Blue Therapy Cream in Oil (10 ml)
 • Biosource Cleanser til normal hud (20 ml)
   

Der kan være alt lige fra natcremer og dagcremer til rensegel og fugtende olier i julekalenderen. Vil du gerne vide, hvad der er i, vil du typisk kunne finde en liste under beskrivelsen på den webshop, hvor du ender med at købe den.

Du kan dog være sikker på, at der udelukkende er produkter fra Biotherm bag lågerne. Vil du gerne kombinere julekalenderen eller forkæle med lidt ekstra, kan du også give en Clinique julekalender. Dette er også produkter af høj kvalitet, der er et miks af cremer og makeup.

Julen må gerne være ekstra forkælende!

 

Gør noget godt for din hud med Biotherm julekalender

Huden er kroppens største organ. Den skal passes på. Med Biotherm får du et godt udgangspunkt for at pleje den, som den har brug for. Der er bodylotion og gode cremer til ansigtet, som virker rensende, fugtende og helende. Du vil kunne mærke en tydelig forskel på, om du bruger produkter eller ej, inden du går i seng, og når du står op. For huden har brug for meget fugt og pleje for at få en sund glød.

Hvad du får af plejende, helende og rensende produkter, er naturligvis ikke til at vide. Men om ikke andet kan de kombineres med de produkter, du måske i forvejen har stående på hylden.

Din hud vil takke dig rigtig mange gange for at blive smurt ind i fugtende og plejende cremer. Finder du en favorit blandt de 24 gaver, er det nemt at gå online og købe produktet hjem.

Er du klar til at gøre noget godt for din hud? Så klik dig videre og læg en lækker Biotherm julekalender i kurven. Den er svær at fortryde, fordi den er så fantastisk!

 

Tæl ned til jul med Biotherm julekalender eller giv den som en julegave  

En beauty julekalender er aldrig helt af vejen at få, uanset om det er som en julekalender gennem hele december eller som en lækker og anderledes julegave til hende. Den er naturligvis lavet til, at du skal give den som en julekalender, der kan give daglig forkælelse i 24 dage.

Men vil du også bare gerne give en sød veninde, en mor eller måske en søster muligheden for at blive introduceret til Biotherms univers, er det en god måde at gøre det på. For ved hun ikke, hvad hun kan lide, eller hvad hun kommer til at bruge, giver det mulighed for, at hun kan prøve 24 forskellige produkter, uden det koster dig eller hende flere tusinde kroner og spildte produkter. Det er smart!

Uanset hvordan du vælger at give den – eller om den er til dig – kommer du eller en anden i hvert fald til at få en jul, der på alle måder har fokus på velvære. Det er et meget godt udgangspunkt for en tid på året, der ellers godt kan føles lidt stressende, selvom det modsatte er meningen.

 

Hvad koster en Biotherm julekalender 2024 ?

Julen er en dyr tid. Men det er også en dejlig tid. Skal der en Biotherm julekalender med i købet, vil denne typisk koste omkring 700-900 kroner alt efter, hvilke produkter der er i og hvilke tilbud du falder over.

Er du medlem af Matas eller andre butikker eller kæder, der sælger beauty julekalendere, kan du også være heldig at få den til en spotpris lige inden jul. Det er meget muligt, at der vil være 25% at spare – og det kan hurtigt blive til mange penge alt efter, hvad julekalenderen koster i vejledende udsalgspris.

Det er ikke en billig julekalender. Men det er også en julekalender, der indeholder en del luksusprodukter, som ville koste mere at købe hver for sig. Den har typisk en værdi af omkring 1.500 kroner. Altså vil prisen være mindre end det, som produkterne egentligt er værd. Du kan derfor godt give dig selv eller en anden heldig kvinde en julekalender fra Biotherm.

Kan du vente med at få en julekalender, til der er gået et par dage i december, kan du også være heldig, at der er gode tilbud at finde, fordi butikkerne gerne vil undgå at brænde inde med kalenderne. Det er ikke sikkert, det er en mulighed – men det kan være en besparende chance at tage.

Betyder prisen ikke så meget for dig, og vil du bare gerne have en lækker Biotherm julekalender 2024 , kan du finde og købe den gennem de webshops, vi har linket til her på siden.

 

Bliv klar til jul med en julekalender fra Biotherm

Cremer og renseprodukter er fantastiske. Ikke kun fordi de giver en flot hud. Det er de også, fordi de er med til at give dig en tilfredsstillende følelse af velvære. Der er næsten ikke noget så dejligt som at starte dagen med en god rens og en god creme efter et bad, inden der skal mascara på vipperne og pudder på kinderne. Det er med til at gøre dig frisk og klar til en ny dag – og så er det også utrolig godt for huden, da den bliver restartet og renset for skidt og ophobet fedt.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig at finde en lækker Biotherm julekalender. Det har vi ved at linke til de webshops, der har den på lager. Det gør det forhåbentligt nemt for dig at sammenligne på kryds og tværs og ikke mindst købe den der, hvor du føler dig mest tryg ved det.

Som du måske allerede har set, er det udelukkende danske webshops. De har alle fokus på sikker betaling, god service og ikke mindst hurtig levering, så du kan være sikker på at få din Biotherm julekalender i tide.

Nyd december og den forkælelse, der venter lige rundt om hjørnet. For du har fortjent den!

Rigtig god jul. Vi håber, den bliver god, hyggelig og fyldt med overraskelser.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Biotherm julekalender

Du kan købe julekalenderen fra Biotherm på adskillige hjemmesider der sælger personlig plejeprodukter online. Vi har i guiden her samlet flere af dem, så du samtidig kan sammenligne priser, og sikre dig den bedste pris på den.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, er der er Biotherm produkter i julekalenderen fra Biotherm. Produkterne skifter år efter år. I guiden her kan du ikke kun sammenligne priser på årets julekalender fra Biotherm, men også læse mere omkring indholdet i den.

Denne artikel er anmeldt af Anette Skov (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne