Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode gaver til hende der har alt - gaveideer til kvinder

50+ Vanvittigt Gode Gaver Til Hende Der Har Alt 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du havnet i den situation, at du skal give gave til kvinden der har alt? Så kan jeg glæde dig med, at vi her har samlet at hav af vanvittigt gode gaver til hende der har alt. Hun har måske allerede de nyeste sko, alt det fede modetøj og de populære øreringe, de fleste af os kun kan drømme om. På trods af det, er der meget lille chance for, at hun har de gaveideer vi har fundet frem til dig!

De mange fantastiske gaveideer til hende, spænder over kategorier lige fra hyggeligt ting til hjemmet, til anderledes gaver du aldrig selv ville have tænkt på. Faktisk vil jeg vove at påstå, at der er enorm stor chance for, at du finder den perfekte gave til hende der har alt her på listen. Det tør jeg sige, på trods af, at hun sikkert ikke har nogen ønskeseddel. Du har sikkert spurgt både dig selv og hende: Hvad køber man til hende der har alt? Hvortil hun sikkert har svaret: Det ved jeg ikke, hvad skal jeg ønske mig?

Du kan dog få svaret lige her, på listen over vanvittigt gode gave til hende der har alt. Jeg lover dig, at der er gode gaveideer til hende, som selv kvinden der har alt ikke ejer. Vi har nemlig tænkt ud af boksen for at finde de mange gaveideer til hende. Så dyk ned i listen, og sug alt den gaveinspiration til dig du kan. Du vil helt sikker finde den bedste gave til hende der har alt. God gavejagt!

På udkig efter gaveideer til mænd? 
Tjek denne artikels bror, og få gaveinspiration til gode gaver til manden der har alt.

Indholdsfortegnelse over gaver til hende der har alt

De bedste gaver til hende der har alt 2021

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Miljøvenlig gavekasse

På udkig efter en miljøvenlig gave? Giv denne gavekasse fyldt med gode miljøvenlige produkter. Det kan være som værtindegave, til din mor eller måske en flytte hjemmefra gave. Tjek alle de skønne sager du får i gavekassen.
Fra: 150,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

GPS Tracker med sporing via APP

Med denne smarte GPS tracker kan du tracke stort set lige hvad du har lyst til. Din bil, din cykel, taske eller andet der er i risiko for at kunne blive stjålet. En super fed gadget som egner sig perfekt som gave.
Fra: 249,00 DKK

Kanvastelt til glamping

Glamping er det nye inden for fede oplevelser! Glamurøs camping, hvor du lever i luksus i et telt ude i naturen. Nu kan du få dit helt eget glampingtelt, og slå op i haven eller et sted du camperer. Om du har dit eget telt eller ej, så er glamping noget der skal prøves! Perfekt som en romantisk oplevelse med kæresten.
Fra: 6.579,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Badebalje til voksne

Elsker du et dejligt afslappende bad, men har ikke et badekar? Måske bor du i en lejlighed og har kun brusebad. Intet problem! Med badebaljen til voksne kan du tage et dejligt bad i brusekabinen, i haven eller på terrassen en dejlig sommerdag.
Fra: 999,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs. Potts Tepotte

Kender du en Disney fan, som er vild med Skønheden og Udyret? Giv hende en nostalgisk gave, i form af denne Skønheden og Udyret Mrs. Potts tepotte. Så er der garanti for et magisk teselskab på bedste Disney vis! Se også den søde Chip kop som købes separat.
Fra: 249,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Hånddamper

Med en hånddamper er det slut med krøllede skjorter, kjoler, bluser eller hvad end, der ofte bruges fra garderoben. De fås i forskellige udgaver men kan alle det samme: opfriske tøjet.
Fra: 299,00 DKK

Hjemmebag med bagemaskine

Med en bagemaskine er det nemmere end nogensinde før at stå op til nybagt brød. Ingredienser hældes i, timeren sættes og vupti! Så er der brød. Det er om noget en god gave.
Fra: 478,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.
Fra: 450,00 DKK

Forkælelsespakke

Er forkælelse ikke det, der normalt står højt på listen? Så er det en alletiders gave at give. Der er både aurora øjenmassage, en massagehånd og en rygstøtte med i pakken. Det er forkælelse på højt plan.
Fra: 1.299,95 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Zhiyun Smooth-X Stabilisator Til Smartphone

Med denne smarte stabilisator til smartphone kan der optages film på professionel vis. Der er mulighed for at panorere og dreje og veksle mellem landskabstilstand og portræt. Perfekt gave til den, der elsker at optage og tage billeder.
Fra: 589,00 DKK

Blue Light Briller til skærmkiggeren

Bruges computeren, telefonen eller måske fjernsynet meget er et par Blue Light Briller den perfekte gave. De blokerer for 92% af det blå lys fra skærmen, hvilket giver mindre hovedpine og bedre søvn.
Fra: 479,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Tony sonisk elektrisk tandbørste

Her får du en super smart sonisk elektrisk tandbørste fra Tony. Den har indbygget timer, 4 børstefunktioner og yder 38.000 bevægelser i minuttet. Samtidig er der hele 5 ÅRS GARANTI og lang batteritid. Her får du en tandbørste der holder hele livet.
Fra: 499,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.
Fra: 499,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

100 Things You Must Do Before You Die Plakat​

Skal du have krydset nogle ting af bucket listen. Denne plakat med 100 ting du skal gøre før du dør, er den perfekte gave til de som skal ud og rejse eller trænger til oplevelser. Efterhånden som de forskellige punkter er fuldført kan lågnere åbnes.
Fra: 229,95 DKK 125,00 DKK

GHD Ultimate Travel Gavesæt​

GHD ultimate travel gavesættet, er en god gave til hende som rejser meget. Det indeholder GHD Platinum Professional Styler glattejern, GHD Flight Travel Hairdryer og en GHD protective bag. På den måde kan hun have det bedste bedste udstyr til håret med, lige meget hvor hun rejser hen.
Fra: 2.099,00 DKK 1.599,00 DKK

Mega Toblerone Chokolade På 4,5kg​

Denne mega toblerone på 4,5 kg er den ultimative gave til chokoladeelskeren! Der er sikret chokolade i lang tid, og rigeligt til at dele med venner og familie. En sjov gave som en hver der elsker chokolade vil blive lykkelig over at modtage. Med XXL tobleronen er du sikker på ikke at løbe tør for chokolade foreløbigt!
Fra: 899,00 DKK

Røgpistol

Er du klar til at pifte maden op? Med røgpistolen kan du give maden en røget smag med røg fra træspåner, som du normaltvis kun får på restauranter. En genial gadget til køkkenet, som en hver hjemmekok vil elske at modtage.
Fra: 259,00 DKK

Hot Stone Massage-sæt

Med hot stone massasge sættet kan du få og give den lækreste hot stone masssage derhjemme. Der medfølger 8 basaltsten samt varmetaske til at varme dem. Denne form for massage er utroligt afslappende og super god til spændte muskler. En nydelse der skal prøves!
Fra: 529,00 DKK

Picknickbord til stranden

Når vi tager på stranden forestiller vi os altid hvor fedt det bliver at ligge der med en drink, mobilen, snacks og hvad vi ellers har brug for. Når vi kommer der til er der aldrig plads til det hele, og det er upraktisk at opbevare det på håndklædet. Det problem har du ikke med picknickbordet til stranden! En fed gadget som er et must for alle der elsker at være ved stranden.
Fra: 229,00 DKK

Strandponcho

Syntes du også det er træls at skifte badetøj ved stranden? Denne strandponcho er et håndklæde du kan tage på, og nemt skifte badetøjet. Den er perfekt til stranden, og oven i købet super behagelig at have på. Også helt genial til vinterbadning!
Fra: 289,00 DKK

Gaveinspiration og ønsker til hende der har alt

Du har forhåbentlig fået masser af god gaveinspiration, fra de mange gaveønsker på listen ovenfor. Men måske er du stadig er i tvivl, om hvad der er den perfekte gave, til lige netop hende du leder efter gave til. I det tilfælde, kan du læse med her, hvor vi går yderligere i dybden med gode ønsker til hende der har alt.

  • Gaver til hjemlig hygge – De fleste elsker at hygge. Heldigvis er der lavet mange lækre produkter, som kan hjælpe med at skrue hyggen helt i top. Det kan være alt fra et stort dejligt tæppe, til en hyggelig lampe med dæmpet belysning, til duftpinde. På listen finder du masser af gode gaver til hende der har alt, inden for kategorien hjemlig hygge.
  • Personlige gaverPersonlige gaver til hende, er en af de bedste gaver du kan give til hende der har alt. Netop fordi en personlig gave ofte er unik, og du med 100% sikkerhed, ved at hun ikke har den i forvejen. Det kan være alt fra en personlig bog, til personlige beskeder, til en plakat som beskriver hende som person. Personlige gaver til kvinder er altid et hit, også til kvinden som har alt.
  • Nostalgiske gaver – For at give en nostalgisk gave, er du nød til at kende personen godt. For hvad der er nostalgisk, er forskelligt for os hver i sær. Det kan være Disney er nostalgisk for en person, mens series Friends er nostalgisk for en anden. Vi har inkluderet gaver med begge på listen. En ting som er nostalgisk for de fleste, er fysiske billeder af gamle minder. Det finder du ligeledes på listen under ’’månedlige fotoprints fra online fotoalbum’’.

 

Hvad køber man til kvinder der har alt?

Det er bestemt ikke nemt, at købe gode gaver til hende der har alt. Vi har dog gjort et godt forsøg, på at finde en bunke gode gaveideer, som du kan få inspiration fra. Som du nok har oplevet, er gaveideerne anderledes, og der er blevet tænkt ud af boksen ved mange af dem. På den måde er der nemlig stor chance for, at selv hende der har alt, ikke har dem. Her har hjemlig hygge og personlige gaver været nøgleord.

Selvfølgelig er det at have alt et vidt begreb, og der er ikke nogle kvinder der faktisk har alt. Det der er med de kvinder som vi sætter i denne kategori, er at de har rigtig mange ting. Og hvis de har nogle gaveønsker, er de hurtige til selv at købe dem, inden fødselsdag og jul, hvor der er anledning til at give dem. Med andre ord, de gaver hun har på sin ønskeliste, har hun med højst sandsynlighed allerede købt, inden du får chancen for at give hende dem. Derfor er du nød til at tænke ud af boksen, og finde på gode gaveideer til hende, som hun aldrig selv ville have tænkt på.

 

Julegaveideer til hende der har alt

Skal du holde jul med en kvinde der har alt, og ved overhovedet ikke, hvad du skal give hende? Måske er det din mor, kone, søster eller anden kvinde du holder af. Om ikke andet, har vi nogle rigtig gode ideer, til hvad du kan give af gode julegaver til hende der har alt.

  • Fede julesweatere – Hvis du er helt på bar bund, med hvad du skal give af gaver til hende der har alt, kan du altid give hende en julesweater. Om den er fed, sjov eller grim bestemmer du! En julesweater er en fantastisk julegave, og en af de ting, man ikke kan have for mange af.
  • Hjemmelavede julegaver fra børn – Hjemmelavede julegaver, er unikke julegaver, som du i hvert fald er sikker på, hun ikke har i forvejen. Der er masser af gode hjemmelavede julegaver som børn selv kan lave – eller som i kan lave børn og voksen sammen. Tjek linket for inspiration til hjemmelavede julegaveideer.
  • Smarte køkken gadgets – Køkken gadgets er super gode gaver til kvinder der har alt. Der findes nemlig rigtig mange af dem, og chancen for at hun har lige netop den du vælger, er lille. Køkken gadgets fås i alle størrelser, former og priser. Mon ikke du kan finde den helt perfekte julegave til hende der har alt i den kategori?
Denne artikel er anmeldt af Amanda Bjerregaard (5/5)
5/5