Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Vanvittigt gode gaver til hende der har alt - gaveideer til kvinder

50+ Vanvittigt Gode Gaver Til Hende Der Har Alt 2021

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Er du havnet i den situation, at du skal give gave til kvinden der har alt? Så kan jeg glæde dig med, at vi her har samlet at hav af vanvittigt gode gaver til hende der har alt. Hun har måske allerede de nyeste sko, alt det fede modetøj og de populære øreringe, de fleste af os kun kan drømme om. På trods af det, er der meget lille chance for, at hun har de gaveideer vi har fundet frem til dig!

De mange fantastiske gaveideer til hende, spænder over kategorier lige fra hyggeligt ting til hjemmet, til anderledes gaver du aldrig selv ville have tænkt på. Faktisk vil jeg vove at påstå, at der er enorm stor chance for, at du finder den perfekte gave til hende der har alt her på listen. Det tør jeg sige, på trods af, at hun sikkert ikke har nogen ønskeseddel. Du har sikkert spurgt både dig selv og hende: Hvad køber man til hende der har alt? Hvortil hun sikkert har svaret: Det ved jeg ikke, hvad skal jeg ønske mig?

Du kan dog få svaret lige her, på listen over vanvittigt gode gave til hende der har alt. Jeg lover dig, at der er gode gaveideer til hende, som selv kvinden der har alt ikke ejer. Vi har nemlig tænkt ud af boksen for at finde de mange gaveideer til hende. Så dyk ned i listen, og sug alt den gaveinspiration til dig du kan. Du vil helt sikker finde den bedste gave til hende der har alt. God gavejagt!

På udkig efter gaveideer til mænd? 
Tjek denne artikels bror, og få gaveinspiration til gode gaver til manden der har alt.

Indholdsfortegnelse over gaver til hende der har alt

De bedste gaver til hende der har alt 2021

Smart Orbit Nøglering Med Bluetooth​

Denne smarte nøglering har alle på et tidspunkt ønsket de har haft. Den kommer med en app, som du kan aktivere hvis dine nøgler, pung eller andet er væk. Når den aktiveres, begynder nøgleringen at give lyd, så du nemt kan finde den. Samtidig virker den også omvendt, så du kan finde din mobil med nøgleringen.
Fra: 219,00 DKK

Luis Beton Bøjle Lampe​

Luis Beton bøjle lampen er lavet i et unikt design, som uden tvivl vil sætte et unik præg på hjemmet med dens rå look. Hvis modtageren er til denne stil, vil de uden tvivl være helt vild med lampen. Lampen er som det fremgår af navnet, lavet i beton. Den har en tilhørende stof ledning. Genial gaveide som ikke mange ejer.
Fra: 899,95 DKK 699,95 DKK

Portabel Smoothie Blender​

Med denne portable smoothie blender kan hun lave sin favorit smoothie eller juice, lige meget hvor hun er. Den kan også bruges til en proteinshake efter træning, eller endda babymad. Perfekt til en tur på stranden, i parken eller eller til et roadtrip, specielt til sommer. En genial gave til hende som hun helt sikker vil elske!
Fra: 199,00 DKK

Gofast GX4 El-Løbehjul​

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver der elsker gadgets. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til ham/hende der skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, job eller andet.
Fra: 2.999,00 DKK

Sushi Bazooka!​

Elsker du sushi, men når du skal lave det selv kommer det aldrig helt til at ligne det du fik på sushi restauranten? Med sushi bazookaen kan du nemt lave din egen flotte sushi stykker. Put ris, grøntsager og andet fyldt i røret og tryk sushi rullen ud. Rul den i tanget, og den er klar til at blive skåret ud i fine sushi ruller. En af det bedste køkken gadgets til dig som elsker sushi. Også genial gaveide til sushielskeren!
Fra: 179,00 DKK

Automatisk Sæbepumpe Med Sensor​

Den automatiske sæbepumpe med sensor, er en af de fede køkken gadgets, som passer perfekt til tiden. Sæbepumpen er nemlig berøringsfri, hvilken gør den meget mere hygiejnisk end andre sæbepumper. Kan både bruges til køkken og badeværelse, med sæbe eller opvaskemiddel.
Fra: 179,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Premium Sækkestol af Lammeskind​

Den lækre premium sækkestol af lammeskind fra New Zealand, er uden tvivl en af de mest eksklusive sækkestole der er. Den har fantastisk sidde komfort og fås i flere forskellige farver. En af de bedste lusus gaver til hende der elsker hygge og lammeskind.
Fra: 8.999,00 DKK

Eksklusive Kimonoer​

Det er en hver kvindes drøm, at ege en lækker kimono hun kan tage på om morgenen, aftenen eller hyggedagene derhjemme. De eksklusive kimonoer er vævet i 100% bomuld eller 100% hør. De er super bløde og lækre, og af højeste kvalitet. En af de eksklusive gaver til hende, som hun helt sikkert vil elske dig for.
Fra: 840,00 DKK

Beige cashmere hue med kvast

Forkæl hende med en lækker cashmere hue med kvast i gave. Cashmere strikhuen er af super høj og lækker kvalitet. Fås i flere farver, f.eks. beige, hvid, grå og sort. En af de luksus gaver til hende, som passer perfekt som julegave til de kolde vintermåneder.
Fra: 595,00 DKK

Personligt Billede Trykt På Træ​

Overrask din kæreste, mand eller kone, med et billede af jer, eller familien, trykt på træ. Personlige gaver med billeder, er fantatiske til at huske på de gode minder i har sammen. Husk, at et billeder siger mere end tusind ord. En af de personlige gaver til kæresten, han helt sikkert vil elske.
Fra: 259,00 DKK

Drømmeren Character fra Kähler

Drømmeren fra Kähler, er en del af deres Character kollektion, hvor der er i alt 5 forskellige udtryk. En flot og unik dekoration til hjemmet, som selv manden der har alt uden tvivl kan bruge. Perfekt som julegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave til mænd.
Fra: 499,95 DKK

Massagepistol inkl. rejsetaske

Massagepistolen giver ikke kun verdens bedste massage, den hjælper også på skavanker. Der medfølger rejsetaske og 4 hoveder til massagepistolen. Absolut en af de bedste gaver til manden der har alt, julegaver til bedsteforældre eller sportsfolk. Generelt en god gaveide til alle der trænger til en god massage og/eller har ømme muskler.
Fra: 1.199,00 DKK

Hydrogen Vandflaske

Denne vandflaske kan lave det almindelige vandhanevand om til hydrogenvand. Hydrogenvand har adskillige helbredsmæssige fordele. Bl.a. nedsætter det risiko for sygdom, sænker blodsukker og øger stofskifte og vægttab. En af de bedste eksklusive gaver til hende der går op i sundhed og helbred.
Fra: 1.499,00 DKK

Joe & Seph’s Popcorn Bobler & Chokolade Gavekurv

Kan hun lide Popcorn? Bobler? Chokolade? Hvis svart er ja, ja og JA! – så er denne lækre gavekurv den perfekte gave til hende. Gavekurven er fyldt gourmet popcorn, bl.a. med smag af bobler og chokolade. Lækre spiselige sager, er uden tvivl en af de bedste gaver til hende der har alt.
Fra: 499,00 DKK

Boks med 101 personlige beskeder

Vil du gerne fortælle hende, hvor glad du er for hende? Det kan du gøre med denne boks, der giver dig mulighed for at fortælle hende det på hele 101 forskellige måder. Det kan give hende en god start på dagen i 101 dage og er en god fødselsdagsgave, årsdagsgave eller romantisk gave, som ikke kan blive mere personlig end det.
Fra: 129,00 DKK

Wellness Sæt Til Fødderne

Noget som vi ikke kan få for meget af, er wellness og forkælelse. Det gælder selv for kvinden som har alt. Et wellness sæt til fødderne, er derfor den perfekte gave til hende der har alt. Måske har hun ikke skrevet ”forkælelse” på sin ønskeseddel, men på trods af det, vil hun uden tvivl elske at modtage det i gave! Om det er julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje.
Fra: 149,95 DKK

Eksklusivt Nattøj i Sort Satin

Overrask kæresten eller konen, med et sæt eksklusivt nattøj i satin. Sættet består af både top og bukser, og fås i både sort, rød og hvid. Det eksklusive nattøj er noget alle kvinder ønsker sig og har på deres mentale ønskeliste, men de færreste har. Hvis du er på udkig efter gode gaveideer til kæresten eller konen, og hun er typen der har alt, er gaven her en af de bedste du kan give hende.
Fra: 739,00 DKK

Minicruise til Oslo for 2

Inviter kæresten eller konen med på et skønt minicruise til Oslo for 2 personer. Eller giv gavekortet i gave til en anden kvinde du holder af, og hun kan invitere kæresten eller manden med. Oplevelsesgaver er fantastiske som gaver til kvinder der har alt, netop fordi man ikke kan få for mange gode oplevelser. Se mere om den skønne tur via linket.
Fra: 995,00 DKK

Airbag Cykelhjelm

Airbag cykelhjelmen er en revolution inden for cykelhjelme. Du har nemlig ikke airbag cykelhjelmen på hovedet, men rundt om halsen. Hvis du vælter, puster cykelhjelmen sig op rundt om dit hoved, ligesom en airbag. Absolut en af de bedste gaver til hende eller ham der har alt, og jævnligt cykler. Læs mere om den fantastiske cykelhjelm via linket.
Fra: 2.300,00 DKK 1.945,00 DKK

Vibrerende Ansigtsbørste

Den vibrerende ansigtsbørste kan rense huden i dybden, og fjerner skånsomt snavs og makeup rester. Børsten er lavet af silikone, hvilket er utroligt behageligt for huden. En af de billige gaver til kvinden der har alt, som på trods af den billige pris, stadig er en super god gave til hende.
Fra: 99,00 DKK

Friends Central Perk LED-lampe

Friends Central Perk lampen er absolut en af de bedste gaver til hende der har alt, og samtidig er Friends fan! LED lampen kan både stå og hænge, og skaber en god nostalgisk stemning fra den populære Central Perk café. En af de gode gaveideer til kvinden der har alt, som hun næsten med sikkerhed hverken ejer, eller har stående på hendes ønskeliste! Med andre ord; den perfekte overraskelses gave.
Fra: 229,00 DKK

Skønheden og Udyret Mrs Potts Tepotte

På udkig efter den perfekte gaveide til en som elsker Skønheden og Udyret? Her kan du få Mrs Potts tepotten fra den klassiske Disney film. En nostalgisk tepotte, som de fleste Disney fans vil elske at modtage i gave. Selvom hun måske har mange ting, har hun garenteret ikke tepotten fra Skønheden og Udyret! Den perfekte gave til hende der har alt. Se også det søde chip krus.
Fra: 249,00 DKK

Blød Sælpude

Det kan godt være hun har mange ting og sager, men hun har næppe en sælpude! Sælpuden er blød, sød og luftig, og så er den perfekt til hygge på sofaen. Hvis du har spurgt dig selv: Hvad giver man hende der har alt? Så har du altså svaret her: En lækker sælpude!
Fra: 219,00 DKK

Snug Rug Hoodie Hyggetrøje

Snug rug hoodie er den ultimative hyggetrøje! Den er stor, blød, behagelig og varm. Alt det en god hyggetrøje skal være. Leder du efter gode gaveideer til hende der har alt, og samtidig elsker store hyggetrøjer, så er snug rug hoodie den perfekte gaveide til hende.
Fra: 499,00 DKK

Rocketbook Everlast Smart Notesbog

Den smarte notesbog er fremtiden inden for at tage noter i hånden. Skriv din noter i bogen, og noterne kan sendes til iCloud, dropbox og lign, via din smartphone. Efter kan siden tørres af, og du kan skrive på den igen. En af de fede gaver til kvinden der har alt, som tager mange noter. Er genial til både private noter og arbejde.
Fra: 279,00 DKK

Personlige kærlighedsbreve

Med 12 kærligheds- eller personlige breve har du muligheden for at fortælle din bedste veninde, kæreste eller måske kone, hvorfor du er så glad for hende. Du kan også give hende ledetråde til overraskelser, der skal ske i den kommende tid. Det er på alle måder en god personlig gave, som egner sig godt til en fødselsdagsgave eller overraskelsesgave.
Fra: 99,00 DKK

Thanks For The Orgasms Krus

Vil du gerne takke hende for det, men ved ikke helt hvordan? Lad hende vide at hun gør det godt, og giv hende det sjove krus med skriften ”Thanks for the orgasms”. En af de sjove gaver til hende der har alt, som uden tvivl vil give hende et godt grin og et smil på læben.
Fra: 89,00 DKK

Behagelig kugledyne

Kugledynen lægger et behageligt tryk på kroppen, som gør at du slapper mere af og dermed sover bedre. Fås i flere størrelser og både i hvid og grå. Kugledynen er en af de super gode gaver til kvinden der har alt, som ønsker en bedre og behageligere søvn. En anderledes gaveide, som også egner sig perfekt som gaver til manden der har alt.
Fra: 699,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Fra: 1.499,00 DKK

Duftpinde til hjemmet

Duftpinde til hjemmet, er en af de modetrends til boligindretningen som for alvor er ved at tage fat. Vælg mellem de mange velduftende varianter med forskellige spændende dufte. En af de gode gaver til hende der har alt, som er perfekt som værtindegave eller gave til veninden.
Fra: 119,95 DKK

Wifey Halskæde Til Konen Der Har Alt

På udkig efter en den bedste gave til konen? Vis at du sætter pris på hende, med en sød guldbelagt ”Wifey” halskæde. Den smukke halskæde kommer i en flot smykkeæske. Den perfekte gave til konen der har alt. Evt. som fødeslesdagsgave eller julegave til hende.
Fra: 300,00 DKK

Varmedunk Af Lammeskind

Overrask hende med en lækker varmedunk af lammeskind i gave. Den er fremstillet af lammeskidn fra New Zealand i høj kvalitet, og fås i flere forskellige farver. Bl.a. hvid, sort, brun m.fl. Hvis du ønsker endnu mere gaveinspiration til kvinden der har alt, kan du også tjekke de mange andre lækre lammeskinds produkter via linket.
Fra: 399,00 DKK

Stjernetegns Plakater Til Hende Som Har Alt

Vis at du sætter pris på hende, med en stjernetegns plakat, som beskriver alle hendes skønne personlige egenskaber. Stjernetegns plakater er en af de både billige og sjove gaveideer til kvinder, som egner sig perfekt som gave ønsker til hende der har alt.
Fra: 74,50 DKK

Sjove Plakater Til Hende Der Har Alt

Hvad giver man til kvinden der har alt? Ja -først og femmest kan man aldrig have for mange sjove plakater! Og hvis man har, kan man altid skifte dem ud. Sjove plakater til hende, er super gode gaveideer til kvinder der har alt. Vælg mellem mor plakater, vaskeguide, sjove jokes og mange flere.
Fra: 129,00 DKK

Sjove Spil Gaver Til Hende Der Har Alt

Sjove spil er altid et hit – og det gode ved dem er, at der hele tiden kommer nye spændende spil til. Derfor er sjove spil, super gode gaver til hende der har alt. Vælg mellem mange sjove spil, alt fra brætspil til quizspil. Hvis du har spurgt dig selv; Hvad køber man til kvinden der har alt? Så har du dit svar her! Psst… Vores personlige favorit er Pick your Poison.
Fra: 99,95 DKK

Månedlige Fotoprints Fra Online Fotoalbum

Noget som selv de kvinder der har alt, ofte ikke har, er fysiske billeder. I dag har vi alle billeder på vores smartphone, og det er bare ikke den samme hygge, som at sidde med dem fysisk i hånden. Nu kan du få et abonnement, hvor du hver måned får tilsendt et antal fysiske billeder, uploadet fra din mobil til et online fotoalbum.
Fra: 75,00 DKK

En Personlig Bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.
Fra: 79,00 DKK

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.
Fra: 119,00 DKK

GPS-tracker Til Kat

På udkig efter den perfekte gaveide til the crazy cat lady? Denne GPS tracker til kat sættes på kattens halsbånd, og du kan følge med i hvor katten er på din smartphone. Hvis hun har en kat, er gaven her uden tvivl en af de bedste sjove gaver til hende der har alt. Hvis hun ikke var en skør kattedame før, er hun det i hvert fald nu!
Fra: 449,00 DKK

Say It With Flowers – Dyrk Din Egen Rose​

Dyrk din egen rose sættet, er uden tvivl den bedste gave til hende der har alt til prisen. Pakken indeholder pose med rose frø, samt hvad der ellers skal til for at plante og gro din egen rose. En både sød, betænksom og romantisk gave til hende, som selv kvinden der har alt, kun kan blive glad for.
Fra: 29,00 DKK

Lakrids by Bülow – Black Box 4-pak

Er hun typen der har alt OG er lakrids elsker? Så har du den helt perfekte gave til hende her. Boksen med Bülow lakrids indeholder 4 dåser med forskellige lakrids. Salted caramel, salt and pepper, raspberry og butter cookie. Lakrids pakker er fantastiske som gaver til hende der har alt, fordi det er noget hun kan få igen og igen.
Fra: 280,00 DKK

Sorbetmaskine Gaveide Til Hende Der Har Alt

Måske mener du at hun har alt, men har hun en sorbetmaskine? Med det smart køkkenmaskine, kan hun lave sin helt egen sortbetis. Den skal blot fyldes med frosne frugter som f.eks. jordbær, mango og ananas. Den perfekte gave til hende der har alt, og samtidig elsker sorbet is!
Fra: 319,00 DKK

Elektrisk Varmetæppe

Et super blødt og lækkert tæppe, som samtidig har indbygget varme! Det elektriske varmetæppe har 9 forskellige temperaturtrin, og vil uden tvivl skrue sofehyggen helt i top. I sær til de kolde vintermåneder, er varmetæppet en god gaveide. Absolut en af de lækreste gaver til hende der har alt. Ideel som julegave til hende.
Fra: 489,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!
Fra: 1.399,00 DKK

Polariod InstantKamera​

Forevig jeres minder med fysiske billeder som i kan hænge op eller sætte i et fotoalbum. Med polaroid instakameraet kan du printe billederne med det samme de bliver taget. Kameraet har adskillige smarte funktioner som selvudløser, automatisk blitz og forskellige billedeformater. Oplades nemt via USB. En af de sjove gaver til kæresten som samtidig er personlig. Ideel som fødselsdagsgave.
Fra: 1.019,00 DKK

Guld Rose – Ægte Rose Forgyldt Med 24 Karat Guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.
Fra: 399,00 DKK

Jade Roller med Gua Sha Gaveæske​

Jade ansigstsrulle og gua sha i rosa kvarts natursten. Ved at rulle og massere dit ansigt med stenene kan du få en smukkere hud. Nogle af de mange fordele er reducering af rynker, nedsætter spændinger, mindsker mørke rander og øger blodcirkulationen. Fås også i amatyst, opal og andre sten.
Fra: 399,00 DKK

Romantisk Weekendophold i Udlandet​

Overrask din kæreste med et gavekort til en romantisk getaway weekend i udlandet. I får 2 overnatninger på et af over 1000 hoteller i kan vælge i mellem. Blandt andet i London, Paris, New York, Rom og mange andre fantastiske destinationer. Den perfekte romantiske gave til kæresten i årsdags gave eller fødselsdagsgave. Gaven som vil gøre en hver kæreste blød i knæene!
Fra: 1.899,00 DKK

Afslappende wellness til hende

Gavekort til gode oplevelser, er en af de gaver hun ikke kan få for mange af! Selvom hun har alt, kan hun med garanti altid bruge en god oplevelsesgave. Giv hende et gavekort til en afslappende wellness til hende, hvor hun rigtig vil blive forkælet. Den perfekte gave til hende der har alt, og elsker at blive forkælet.
Fra: 600,00 DKK

Hygge-weekend på slot i Frankrig

Inviter kvinden i dit liv på et romantisk weekend ophold, på et slot i Frankrig. Perfekt til jer der er nyforelskede, har en særlig lejlighed at fejre, eller bare fordi i vil fejre jeres kærlighed til hinanden. En af de eksklusive luksus gaver til hende, som giver hende en oplevelse for livet hun aldrig vil glemme.
Fra: 7.470,00 DKK

Tandem Faldskærmsudspring​

Vil du gerne give en oplevelse i gave som ALDRIG bliver glemt? Så finder du ikke en meget bedre gaveide end et gavekort til faldskærmsudspring. Springet er et tandemspring ved Nordjysk faldskærmsklub. Genial oplevelsesgave til de som elsker fart og adrenalin.
Fra: 2.199,00 DKK

Gavekort Til At Flyve i Helikopter

Giv hende et oplevelse hun aldrig glemmer, nemlig et gavekort til at flyve i helikopter. Det er en af de gode gaver, som selv hende der har alt vil elske at modtage. En af de bedste gave ønsker til kvinden der har alt, og elsker en gode adrenalin oplevelse.
Fra: 695,00 DKK

Chokolade-fontæne​

Folk er helt vilde med denne lækre chokoladefontæne! Det vil personen du skal give gave helt sikkert også blive hvis de kan lide chokolade. Og hvem kan ikke det? Det er kun fantasien som grænser for hvad man kan dybbe i den lækre flydende chokolade. Jordbær, skumfiduser, konfekt osv. Chokoladefontænen fås også i en lille udgave.
Fra: 199,00 DKK

Træ Smykkeholder i Sort​​

Har du givet hende smykker i gave de sidste mange anledninger? Hvorfor ikke give hende en elegant smykkeholder så hun kan holde styr på alle smykkerne. Den måler L30xB17xH33 cm og kommer fra Tressa. En sikker succes til hende som elsker smykker.
Fra: 378,00 DKK

Genopladelige Varmesåler

Genopladelige varmesåler er absolut en af de bedste gaver til kvinden der har alt, og altid fryser fødderne! Varmesålerne kan holde dine fødder dejligt varme i 6 timer, og kommer med en lille fjernbetjening, hvor temperaturen kan justeres. De genopladelige varmesåler er perfekt til de kolde vintermåneder, og er genial som julegave til hende der har alt.
Fra: 769,00 DKK

LED Månelampe

Denne LED månelampe er den perfekte natlampe. Den er justerbar og har 2 forskellige lys, hvid og gul. Den kommer med genopladelige batterier som nemt kan genoplades via USB. Samtidig har den lavt strømforbrug da det er LED. Sød lille gave til både ham, hende, børn og teenager.
Fra: 299,00 DKK 229,00 DKK

Snug Rug Tæppe Med Ærmer

Snug rug tæppet med ærmer er en genial gave til hende der elsker hygge og altid små fryser. Det lækre snug rug tæppe fås i flere forskellige farver. En af de bedste gaver til hende der har alt, og elsker at hygge med et varmt tæppe eller en varm trøje. Her får hun begge i en!
Fra: 279,00 DKK

Himalaya Salt Lampe

Den unikke Himalaya salt lampe, er lavet af lyserødt Himalaya salt, og vejer 5-7 kg. Den giver en hyggelig dæmpet belysning, som er perfekt til både stuen og soveværelset. Saltlampen er en af de gode gaveideer til hende der har alt, som hun helt sikkert vil elske, hvis hun altså elsker hygge! Men hvem elsker ikke hygge?
Fra: 239,00 DKK

Kropspude

Denne store u-formet pude, er både en kropspude og en graviditetspude. Med den, kan hun finde den helt perfekte position at sove i. Kan også bruges til at sidde i, hvor puden giver et kram rundt om en. Den behagelige kropspude er en af de bedste gaver til hende der har alt, og som ønsker maksimal komfort i sengen.
Fra: 499,00 DKK

Mood Book Lampe

Mood book lampen er den perfekte kombination mellem hyggelig belysning og bøger. Åben bogen, og den vil give et hyggeligt lys i hvid, blå, rød eller grøn. Egner sig både som hyggelig lampe i stuen, soveværelset og kontoret. En af de bedste gaver til hende der har alt, og elsker hjemmelig hygge og bøger.
Fra: 279,00 DKK

Avocado Multiværktøj​

Avocadoen er en fantastisk frugt! Med avocado multiværktøjet kan du nemt åbne avocadoen, fjerne stenen og efterfølgende skære den ud i fine strimler. Denne køkken gadget er helt genial, og et must for avocado elskere! Den er lavet i plastik og tåler opvaskemaskine. Kender du en som elsker avocadoer? Så er det her en af de bedste gaveideer til hende/ham!
Fra: 99,00 DKK

Bamsebuket​

Bamsebuketten er til dig så syntes almindelige blomster er for kedelige, og gerne vil give en unik og anderledes gave. Bamsebuketten består af en masse små bamser og hjerter, samlet i en sød buket. Samtidig kommer den i en stor flot gaveæske. Den egner sig perfekt som fødselsdagsgave eller gave til studenten. Det er også en fantastisk gaveide til valentinsdag.
Fra: 249,00 DKK

Danish Skincare Minisæt​

Mini sættet fra danish skincare er den perfekte gave til hende som ønsker en smukkere hud. Pakken indeholder skincare wash, skin day protector, skin power treat og skin moisturizer. Alle produkterne er uden skadelige ingredienser. Pakken fås også i en større udgave. Perfekt gave til hende som elsker at pleje sin hud med kvalitets produkter.
Fra: 495,00 DKK

My-Happy Feet Sokker

Disse fantastiske sokker hjælper med at afstresse dine fødder, ved at separere, strække og rette tæerne. Sokkerne er særligt velegnede som gave til hende som dyrker sport, går i højhælede sko eller går meget på arbejdet. Lavet af 90% bomuld, 7% polyester, 3% elastan.
Fra: 149,00 DKK

Gaveinspiration og ønsker til hende der har alt

Du har forhåbentlig fået masser af god gaveinspiration, fra de mange gaveønsker på listen ovenfor. Men måske er du stadig er i tvivl, om hvad der er den perfekte gave, til lige netop hende du leder efter gave til. I det tilfælde, kan du læse med her, hvor vi går yderligere i dybden med gode ønsker til hende der har alt.

  • Gaver til hjemlig hygge – De fleste elsker at hygge. Heldigvis er der lavet mange lækre produkter, som kan hjælpe med at skrue hyggen helt i top. Det kan være alt fra et stort dejligt tæppe, til en hyggelig lampe med dæmpet belysning, til duftpinde. På listen finder du masser af gode gaver til hende der har alt, inden for kategorien hjemlig hygge.
  • Personlige gaverPersonlige gaver til hende, er en af de bedste gaver du kan give til hende der har alt. Netop fordi en personlig gave ofte er unik, og du med 100% sikkerhed, ved at hun ikke har den i forvejen. Det kan være alt fra en personlig bog, til personlige beskeder, til en plakat som beskriver hende som person. Personlige gaver til kvinder er altid et hit, også til kvinden som har alt.
  • Nostalgiske gaver – For at give en nostalgisk gave, er du nød til at kende personen godt. For hvad der er nostalgisk, er forskelligt for os hver i sær. Det kan være Disney er nostalgisk for en person, mens series Friends er nostalgisk for en anden. Vi har inkluderet gaver med begge på listen. En ting som er nostalgisk for de fleste, er fysiske billeder af gamle minder. Det finder du ligeledes på listen under ’’månedlige fotoprints fra online fotoalbum’’.

 

Hvad køber man til kvinder der har alt?

Det er bestemt ikke nemt, at købe gode gaver til hende der har alt. Vi har dog gjort et godt forsøg, på at finde en bunke gode gaveideer, som du kan få inspiration fra. Som du nok har oplevet, er gaveideerne anderledes, og der er blevet tænkt ud af boksen ved mange af dem. På den måde er der nemlig stor chance for, at selv hende der har alt, ikke har dem. Her har hjemlig hygge og personlige gaver været nøgleord.

Selvfølgelig er det at have alt et vidt begreb, og der er ikke nogle kvinder der faktisk har alt. Det der er med de kvinder som vi sætter i denne kategori, er at de har rigtig mange ting. Og hvis de har nogle gaveønsker, er de hurtige til selv at købe dem, inden fødselsdag og jul, hvor der er anledning til at give dem. Med andre ord, de gaver hun har på sin ønskeliste, har hun med højst sandsynlighed allerede købt, inden du får chancen for at give hende dem. Derfor er du nød til at tænke ud af boksen, og finde på gode gaveideer til hende, som hun aldrig selv ville have tænkt på.

 

Julegaveideer til hende der har alt

Skal du holde jul med en kvinde der har alt, og ved overhovedet ikke, hvad du skal give hende? Måske er det din mor, kone, søster eller anden kvinde du holder af. Om ikke andet, har vi nogle rigtig gode ideer, til hvad du kan give af gode julegaver til hende der har alt.

  • Fede julesweatere – Hvis du er helt på bar bund, med hvad du skal give af gaver til hende der har alt, kan du altid give hende en julesweater. Om den er fed, sjov eller grim bestemmer du! En julesweater er en fantastisk julegave, og en af de ting, man ikke kan have for mange af.
  • Hjemmelavede julegaver fra børn – Hjemmelavede julegaver, er unikke julegaver, som du i hvert fald er sikker på, hun ikke har i forvejen. Der er masser af gode hjemmelavede julegaver som børn selv kan lave – eller som i kan lave børn og voksen sammen. Tjek linket for inspiration til hjemmelavede julegaveideer.
  • Smarte køkken gadgets – Køkken gadgets er super gode gaver til kvinder der har alt. Der findes nemlig rigtig mange af dem, og chancen for at hun har lige netop den du vælger, er lille. Køkken gadgets fås i alle størrelser, former og priser. Mon ikke du kan finde den helt perfekte julegave til hende der har alt i den kategori?
Denne artikel er anmeldt af Amanda Bjerregaard (5/5)
5/5