Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top 10 Julesweater - Fede, sjove og grimme juletrøjer!

Top 10 Julesweater 2020 – Fede, sjove og grimme juletrøjer!

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du fået købt årets julesweatere til familien? Striktrøjer med juletema stiger i popularitet hos danskerne år efter år. Hos mange familier er det efterhånden en juletradition, at alle har julesweater på i løbet af julen og juleaften. Mange holder ligeledes julefrokost, hvor dresscode er en grim julesweater.

Her har du først #1 julesweater til damer, mænd og børn. Længere nede finder du de fulde lister. Til sidst har vi tilmed samlet en masse andet sjovt juletøj og julestrik.

Der findes mange typer af juletrøjer! Både fede sjove og grimme julesweatere, i alverdens farver og mønstre. Der er billige julesweatere, julesweatere med lys og selvfølgelig de klassiske i blå og rød, med flotte julemønstre og motiver på. For at du kan få et ultimative overblik over alle de fede, sjove og grimme julesweatere der er, har vi lavet 3 lister over top 10 julesweater 2020. En til damer, en til mænd og en til børn.

Er du på udkig efter en flot julesweater til juleaften med familien? En sjov julesweater til julefrokost med venner eller arbejdet? Eller vil du bare gerne vinde konkurrencen om den grimmeste julesweater 2020? Lige meget hvilken type af de 3 du er, vil du kunne finde den perfekte julesweater til formålet her på listen. God jul!

Hop direkte til top 10 julesweater til…

Julesweater Damer Kategori
Damer
Julesweater Mænd Kategori
Mænd
Børn
Andet Sjovt Juletøj Kategori
Andet sjovt juletøj

Indholdsfortegnelse over top 10 julesweatere

Top 10 Julsweater Til Damer 2020

Lama Julesweater Dame

Var det noget med en sjov julesweater med en lama på? Denne lama juletrøje, er en af de fede julesweater til damer, som samtidig både er sød og sjov! Perfekt til både julefrokost og juleaften. En af de absolut bedste julesweater til hende 2020!

Rudolf Is My Bestie Julesweater Dame

En super sød julesweater til hende der elsker rensdyret rudolf og hans røde tud. Bag på den røde julestrik står der ”Rudolf is my bestie”. Uden tvivl en af de sødeste julesweater til damer 2020.

Dear Santa I Want It All Pink Julesweater Dame

En super flot julesweater til kvinder i pink, med teksten ”Dear Santa I want it all”. Den lækre julestrik er både blød og af god kvalitet. Dertil er der en lille sløjfe syet på den. Perfekt til både en julefrokst med vennerne, og juleaften med familien.

Flot Julesweater Med Lys og Honningkagehus

Flot julesweater med lys og kagehus motiv. I honningkagehuset er der rød og grøn LED lys. Dertil små nissekager, julestjerner og julehjerter. Alt det, den bedste julesweater til damer 2020 skal have! Den sjove juletrøje er et perfekt indslag til julefrokosten, men egner sig også til juleaften med familien.

Isbjørn Julesweater Med Sne og Halstørklæde

3D julesweater med en sød isbjørn på, samt sne og halstørklæde. Isbjørne julesweateren til damer er både sød, sjov og fed! Hvorfor den uden tvivl har fortjent en plads her på listen over de bedste julesweater til damer 2020.

Hashtag Elfie Julesweater Dame

Finstrikket rød dame julsweater, med kroppen fra en nisse, og #elfie skrevet i bunden. En af de sjove, men billige julesweater til hende, der kan fås for en rigtig god pris. Så er den gode julestemning sikret hele julen!

Pink Juletrøje Med Julegaver og Juletræer

Denne pink juletrøje med julegaver og juletræer, er både sød og utrolig flot. En af de flotte julesweater til damer, som egner sig til de fleste lejligheden til jul. Om det er julehygge derhjemme, eller julefrokost med firmaet.

Blå Juletrøje Med Nissepige

En sjov julesweater til hende, med en søde lille nisspige på. Den blå julestrik til kvinder, egner sig perfekt til en god julefrokost. Ligeledes kan den bruges juleaften sammen med familien. Alt i alt en super lækkert juletrøje til damer.

Rød og Hvid Rudolf Julesweater

En rød og hvid strikket julesweater, med Rudolf med hans røde tud. Det søde rensdyr har oven i købet et sødt smil, og et flot halstørklæde, som bidrager endnu mere til den gode julehygge. En af de fede julesweatere til hende, som passer til både mænd og kvinder. Køb evt. 2 som par julesweater, og giv den anden til kæresten.

Bite Me Julekagemand Julesweater

Denne grønne julesweater er lavet i 100% økologisk bomuld. Motivet på den fede juletrøje, er en sød julegavemand med nissehue på, hvor der falder sne nedover. Ovenover står der ”Bite me”. En af de fede julesweater til hende såvel som ham, hvorfor den også er perfekt som par julesweater.

Top 10 Julsweater Til Mænd 2020

Julesweater Med Julemand, Rudolf og Julegaver

Den ultimative julesweater til mænd, har alt det en god juletrøje skal have. Julemanden, rudolf, julegaver og sne. Den lækre julestrik kan også fås til kvinder og børn. Den bedste julesweater til hele familien, der ønsker at skrue den gode julehygge helt i top, god jul!

Fed Julesweater Med Lys og Rudolf

Fed julesweater med lys og motiv af Rudolf med solbriller. I Rudolfs gevir er der blinkende lys, i en masse forskellige farver. Absolut en af de fedeste julesweatere til mænd 2020! Imponer vennerne til julefrokost, eller være mindpunkt til familiens juleaften med den seje juletrøje med lys.

Fed Juletrøje Med Nissehue og Julemandsskæg

Fed juletrøje med nissehue, julemandsskæg og julestokke. Herre julesweateren er både super fed, men også sjov, hvilket gør det til en af de bedste juletrøjer til mænd 2020. Det er også en af de sjove julesweatere til mænd, som kan bruges til mange lejligheder til jul. Alt fra juleaften til julefrokost med drengene.

Klassisk Julesweater Mænd

Denne klassiske julesweater til mænd, er en blå striktrøje med forskellige julemotiver. Bl.a. juletræer, julemanden og hans slæde og snemænd. En super flot juletrøje til ham der ønsker en helt klassisk herre julesweater. Perfekt til både afslappede og formelle julearrangementer. Fås også til kvinder og børn.

Sej Julesweater Med Lys og Pingviner

En sjov julesweater med lys og pingviner. Der er fuld gas på LED lyset som blinker i farverne blå, rød, gul og grøn. Hvis du er på udkig efter en sjov julesweater som sætter gang i festen, så er julesweateren med lys og pingviner et fremragende valg. Den vil uden tvivl sætte gang i julestemningen juleaften eller til julefrokosten.

Grim Julesweater Til Mænd Med Snemand

Hvis du leder efter en grim julesweater til mænd, er denne grønne juletrøje et oplagt valg. Herre julesweateren har motiv af en snemand med solbriller, hvor der står ”I’m sexy and I know it”. Bagpå julestrikken står der ”It’s f*cking cold outside”. En af de både sjove og grimme julesweater til ham, hvorfor den selvfølgelig skal med på listen her.

Ho-ho-ho Julesweater Til Ham

Her er en sjov julesweater til ham, der ikke kan få nok at julemotiver. Julesweateren til mænd har motiver som julemanden, julegaver og julekagemænd. Dertil står der ho-ho-ho henover trøjen. En sjov juletrøje hvor øjene ikke keder sig et sekund!

Grim Julesweater Med Flammer

Hvis du gerne vil vinden konkurrencen om årets grimmeste julesweater 2020, så er vinder juletrøjen her. Ikke nok med at juletrøjen viser numsen på en stegt juleand, der er tilmed flammer i bunden, for at køre temaet helt ud. En grim julesweater til mænd, som med garanti vil blive husket mange år frem.

Grim Julesweater Til Ham i Grøn

Var der nogen der sagde grimme julesweatere til mænd? Denne herre julestrik i grøn, er en af de grimmeste julesweatere til mænd på listen. Udover at have sjove julemotiver, har den også en mindre tiltrækkende farve, hvis man skal sige det mildt.

Rudolf Med Øl Sjov Julesweater Til Mænd

En af de sjove julesweatere til mænd, som passer perfekt til en god herrejulefrokost. Julesweaterens motiv er rudolf i en solid julefrokost tilstand, med en øl i hånden. Bagpå står der ”Oh dear christmas is here”. En både grim og billig julesweater til mænd, som selvfølgelig skal have en plads på listen.

Top 10 Julsweater Til Børn 2020

Julesweater Til Børn Med Rudolf På Snescooter

Giv den sejeste julesweater til dit barn! En super sej julesweater til børn, med Rudolf stående med en snescooter igennem sneen. Så bliver det ikke meget sejere! En lækker julestrik til børn, som er lavet i ikke-kløende materiale.

Børne Julesweater Med Dinosaur og Julemanden

Du finder ikke en meget federe børne julesweater, end denne juletrøje hvor julemanden ridder på en dinosaur, med en snebold i hånden! En super fed julestrik til børn, som i sær drengene uden tvivl vil elske. Samtidig er det en billig julesweater, til en rigtig god pris.

Lyserød Børne Julesweater Med Hund

Børne juletrøjen som alle små piger uden tvivl vil blive ellevilde over at have på juleaften! Den lyserøde julesweater til børn, har en hund med nisshue på, og ved siden af sig en masse gode julegaver! En af de søde juletrøjer til børn, som pigerne helt sikkert vil elske.

Julesweater Til Børn Med Pingvin

En pingvin med nissuehue og butterfly. Hvad er der ikke at elske på denne skønne julesweater til børn? Den søde børne julesweater er perfekt til juleaften med familien, eller blot til en almindelige julehygge dag i december. Samtidig er det en billig juletrøje til en super tilbudspris.

Børne Julestrik Med Rudolf og Hans Røde Tud

En lækker grå julestrik til børn med Rudolf og hans røde tud som kigger op fra skorstenen. På ærmerne er der flot julemønster med rensdyr og snefnug. En sød julesweater til børn, både drenge og piger. 

Dabbin Julesweater Til Børn

En fed julesweater til børn med julemanden som dabber. Dertil skrivet ”Dabbin through the snow”. En billig julesweater til børn, som samtidig er super sej. Vil uden tvivl blive et hit hos både drenge og piger i julen. Den lækre juletrøje er lavet af 100% bomuld.

Sjov Julesweater Til Børn Med Snemænd

En sjov juletrøje til børn med 3 snemænd og teksten ”Chillin’ with ma snowmies”. En af de sjove julesweatere til børn, som gør selv de voksne jalous. En julestrik der egner sig til både drenge og piger.

Børne Juletrøje Med Olaf Fra Frost

Her er en af de søde juletrøjer til børn, som Frost fans vil få stor glæde af i julen. Jule blusen har billede af Olaf fra Frost filmen, klædt ud som et juletræ. En super sød juletrøje til dit barn, som helt sikkert vil blive et hit.

Børne Julestrik Med Julemanden og Rudolf

En fin børne julestrik med en vinkende julemand, Rudolf, juletræer og sne! Julesweateren her har hele pakken, og vil uden tvivl bidrage til den gode julestemning i julemåneden og juleaften.

Lyserød Børne Juletrøje Med Gurli Gris

Hvis i har en lille pige i familien, kender hun højst sandsynligt den søde Gurli Gris. Her får du en lyserød børne juletrøje med gurli gris på skøjter. En sød juletrøje til børn, som dit barn helt sikkert vil få julelys i øjenene over at få.

Andet Sjovt Juletøj og Julestrik

Jule Beerpong Julesweater

Var det noget med et spil jule beerpong? Med denne jule beerpong julesweater, bliver du uden tvivl julefrokostens midtpunkt. Køb evt. 2, så du har en modstander at spille med. I krusene skal der selvfølgelig være juleøl, ikke nisseøl!

Sej Jule T-shirt Med Julemanden

Hvis der er en i familien som er for sej til en julesweater, så giv dem denne fede jule t-shirt med julemanden på. Det perfekte alternativ til julesweatere. Oplagt til både voksne og teenagere.

Dobbelt Julesweater Til Par

Hvem er den artige og hvem er den uartige i forholdt? Med denne dobbelt julesweater til par, kan i rigtigt skrue op for julehyggen sammen. Kan også bruges til bedste venner eller søskende. En sjov julesweater, som uden tvivl vil give nogle gode grin i familien juleaften!

Dame T-shirt Med Julekagekone

Hvis du ikke er til sjove julesweaters, kan du i stedet få dig en sød jule t-shirt med julemotiv. Her med en sød lille julekagekone, med røde knapper. T-shirten er blød og med afslappet fit, perfekt til juleaften hvor der skal være plads til alt den gode julemad.

Dame T-shirt Med Rudolf Med Briller

En sød jule t-shirt til damer, med Rudolf med briller på. Perfekt til hende der elsker julehygge, og vil skrue op for den gode julestemning i december måned.

Gammeldags Julesweater Vest

Så er den her – den sexede julesweater vest som du længe har ventet på. Tag den flotte gammeldags julesweater vest på til julefrokost, og du er garanteret lidt ekstra julehygge senere på aftenen. Er du i et forhold, vil den uden tvivl også imponere konen eller kæresten!

2-Pak Søde Baby Juletrøjer

Har julen budt på andet end fysiske julegaver i år? Hvis i er så heldige, er der her en 2-pak med søde baby juletrøjer. På den røde står der ”Best gift ever” og på den blå ”My first Xmas”. Også en super god julegave til barnebarnet fra bedsteforældre.

Herre Jule T-shirt Med Julegaver og Juletræer

En super fin herre jule t-shirt med julegaver og juletræer som motiv. Den billige t-shirt egner sig både til hverdagsbrug og fest. Så du kan både få glæde af den i løbet af hele julen, samt til juleaften og/eller en julefrokost. Samtidig får du den her til en vanvittig billig tilbudspris.

Yo Ho Ho Julehue Med Lys

Hold varmen om ørenene i den kolde julemåned, med en sej julehue med lys i. Den fede julehue har motiv af julemanden med solbriller, guldkæde og øl i hånden. Måske julemanden fra den sjove jule komedie Bad Santa?

Gurli Gris Langærmet Jule T-shirt

En langærmet Gurli Gris jule t-shirt hvor der står Christmas på. Ved siden af Gurli Gris er et sødt lille jule pindsvin. Hvis du kender en pige som er vild med Gurli Gris, er denne søde juletrøje med garanti et sikkert hit hos hende.

Julestrømper i Forskellige Designs

Fuldend julesweater temaet med et par flotte julestrømper. Vælg mellem flere designs som snemand, sne, rendsyr og bil med juletræ på taget. Man skal aldrig gå ned på udstyr, heller ikke når det gælder juletøj!

Jule Hyggesokker i Forskellige Designs

Hvem elsker ikke et par varme hyggesokker i den kolde juletid? Her kan du vælge mellem flere forskellige designs af flotte jule hyggesokker. Både i rød, sort og med forskellige julemønstre.

Sød Julesweater Til Hund

Menneskets bedste ven skal selvfølgelig ikke snydes for en flot julesweater, når resten af familien hopper i juletrøjerne. Køb en sød julesweater til hund, og lad ham være med i julehyggen. Fås i rød og blå, i forskellige størrelser.

Billig julesweater til hele familien

Leder du efter en omgang billige julesweatere til familien? Matchende juletrøjer til hele familien er virkelig med til at skrue helt op for den gode julestemning. Om det er juleaften, eller blot i løbet af december måned, hvor i laver forskellige juleaktiviteter som familie. Det kan være i lave julekonfekt, pakker julegaver ind eller ser julekalender i fjernsynet. Alle disse aktiviteter er indbegrebet at julehygge, og det bliver kun endnu hyggeligere, hvis hele familien har matchende julesweatere på!

Hvis du ønsker et super godt tilbud på julesweatere til familien, så tjek linket nedenfor. Her kan du få en familiepakke med juletrøjer. Du har mange forskellige valgmuligheder, og kan få lige netop den kombination med de størrelser ud har brug for. Selvfølgelig til en super god mængderabat pris!

Se Danmarks bedste tilbud på julesweatere til hele familien.

 

Grimme julesweatere er de sjoveste

Når vi kigger på juletrenden i Danmark, er der ikke nogen tvivl om, at julesweatere har vundet danskernes julehjerter. Det er en sjov juletradition, som for alvor er ved tage fat. Ikke at traditionen er ligeså populær som f.eks. at give julegaver til børn eller adventsgaver til teenagere, men den er på vej der op ad.

År efter år er der større og større efterspørgsel på de julede striktrøjer, og det er en tendens der ser ud til at fortsætte. Men der er særlig en type julesweatere som danskerne er helt vilde med, og tro det eller ej, det er grimme julesweatere!

Men hvorfor er grimme juletrøjer så populære hos danskerne? Det er fordi at en grim julesweater, er en sjov julesweater. Som du nok ved, er en stor del af den danske humor baseret på ironi. At troppe op til en julefrokost eller juleaften i en grim julesweater, er indbegrebet af ironi. Og det syntes vi danskere er skide sjovt! Derfor er er den grimme julesweater ikke kun den mest populære, men også den sjoveste. Og ligesom de grimme julestriktrøjer er sjove, er selve traditionen uden tvivl også en af de sjoveste juletraditioner vi har.

 

Matchende julesweater til par

Der er forskellige meninger om matchende julesweatere til par. Nogle syntes det er sødt, nogle syntes det er kikset og sjovt. Om ikke andet er begge meninger, en god grund til at skaffe matchede juletrøjer til dig og kæresten. Mange julesweatere er unisex, hvilket betyder at de er lavet til både mænd og kvinder. Dem finder du f.eks. mange af på top 10 listerne ovenfor.

Hvis du er hardcore fan af matchende julesweatere til par, og din kæreste er klar på en sjov joke, kan du anskaffe dig dobbelt julesweateren til par, som set op listen over andet sjovt juletøj og julestrik. Dobbelt julesweateren er helt speciel, i og med at det er én trøje, lavet til 2 personer. Den har 2 ærmer, men plads til 2 personer. Når i tager den på ligner i en siamesisk tvilling! Det er selvfølgelig ikke en julesweater i kan have på hele dagen (med mindre det er en udfordring), men er uden tvivl et super sjovt indslag til juleaften eller julefrokost med familien.

 

Julesweater til baby

Hvis i har en lille ny i familien, skal babyen selvfølgelig ikke snydes for at være med i julehyggen. Om ikke andet kan han eller hun, ligeså godt lære familiens sjove juletraditioner fra start. Da traditionen om de hyggelige julestrik er blevet så populær, er der også komme baby julesweatere. Tjek f.eks. de søde baby juletrøjer på listen ovenfor. Alternativt kan du se et udvalg af søde julesweatere til babyer her.

 

Sød Juletrøje til hund

Har i en lille hund som elsker at tage del i juletraditionerne? Måske se i julekalender sammen, er med når i danser om juletræet, og ja, måske endda får lidt del i julemaden når i andre har spist jer mætte i flæskesteg og rødkål. Hvis det er tilfældet, skal hunden selvfølgelig også være med i traditionen om at have julesweater på. På listen under andet sjovt juletøj og julestrik, finder du en sød julesweater til hund. Tjek om de har hundens julesweater i din størrelse, hvis ja, så er det bare om at få den bestilt.

 

Strik selv juletrøjer med en julesweater opskrift

Er du typen der hellere selv vil strikke julesweatere til familien og dig selv? Så er der heldigvis masser af gode julesweater opskrifter, både til strik og hækling. Udover de mange julestrik opskrifter, er der også til julesokker, julehuer, bamser, og mange andre spændende julestrik opskrifter. Hvis du ikke strikker selv, kan du evt. give det i julegave til bedsteforældre. Hvem ved, måske du er heldig at bedstemor strikker en ny julesweater til dig til næste år?

Se de mange gode julestrik opskrifter her.

Denne artikel er anmeldt af Chris V. (5/5)
5/5