Årets julesweater - fede, sjove & grimme juletrøjer

Årets julesweater 2022 – 50 fede, sjove & grimme juletrøjer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du fået købt årets julesweater til familien i år? Striktrøjer med juletema stiger i popularitet hos danskerne år efter år. Hos mange familier er det efterhånden en juletradition, at alle har julestrik på i løbet af julen og juleaften. Mange holder ligeledes julefrokost, hvor dresscode er en grim julesweater.

Her har du først #1 julesweater til damer, mænd og børn. Længere nede finder du den fulde liste, som indeholder årets sjoveste, hyggeligste og grimmeste sweatere til jul 2022. Samtidig finder du også julekjoler, juleskjorter, og endda jule jakkesæt, hvis du er mere til den slags juletøj!

De fleste af de juletrøjer du finder i guiden her, kan fås i adskillige størrelser, til både kvinder, mænd og børn.

Årets bedste julesweatere 2022

Julesweater familiepakke

Få rabat på dine julesweatere med denne familiepakke. Du får 4 julesweatere  2 til voksne og 2 til børn. Du vælger selv hvem der skal have hvilken sweater.

Den Folkekære julesweater

Du kan kun blive glad i låget af at have den folkekære julesweater med Rudolf og Julemanden på! Trøjen er lavet i 100% økologisk bomuld og er ligeså lækker at have på, som den er flot.

Alien julesweateren

Alien julesweateren er en både flot, sjov og anderledes juletrøje! Helt perfekt til rumnørden, eller de som blot elsker at være lidt anderledes.

Bite Me julesweater

Denne grønne julesweater er lavet i 100% økologisk bomuld. Motivet på den fede juletrøje, er en sød julegavemand med nissehue på, hvor der falder sne nedover. Ovenover står der ''Bite me''. En af de fede julesweater til hende såvel som ham, hvorfor den også er perfekt som par julesweater.

Personlig julesweater

Få lavet en personlig julesweater til hele familien. Du vælger selv billede tekst som skal være på trøjen, og kan samtidig vælge mellem forskellige designs. Fås både i børnestørrelser, og til mænd og kvinder.

Den Eksklusive julesweater

Den blå røde julestrik her hedder Den Eksklusive julesweater. Den er lavet af 100% bomuld og her et flot nordisn og stilfuldt design. Perfekt til dig der leder efter en elegant sweater til julefesten.

Den Elegante julesweater

Den elegante julesweater er en super stilfuld trøje i hvid, med rensdyr i guld, og sort skrift med Merry Christmas. En af de flotteste juletrøjer til mænd i år.

Den Flamberede julesweater

Hvis du gerne vil vinden konkurrencen om årets grimmeste julesweater, så er vinder juletrøjen her. Ikke nok med at juletrøjen viser numsen på en stegt juleand, der er tilmed flammer i bunden, for at køre temaet helt ud. En grim julesweater, som med garanti vil blive husket mange år frem.

Den Grønne julesweater

Den Grønne julesweater er ikke kun grøn i farve, er er også en julesweater lavet i 100% bæredygtigt bomuld. Perfekt til dig der gerne vil købe

Den Grønne stemningsjulesweater

Hvis du rigtig vil sætte gang i julestemning til en julefrkost eller anden julekomsammen, så skal du gøre det med den grønne stemningsjulesweater her. Sweatere er fyldt med flotte julemotiver - nok til at få alle og enhver i julestemning.

Den Klassiske julesweater i blå

En flot klasissk julesweater i nordisk stil. Julestrikken her er blå og hvid, og har et flot julemønster med rensdyr og snefnug. En super lækker trøje som kan bruges hele vinteren.

Den Klassiske julesweater i rød

Rød er julens farver. Her får du en klassisk, stilfuld julesweatr i nordisk stil. Trøjen er ikke kun ualmindelig flot, den er også lavet af 100% bomuld og super behagelig at have på.

Den Klassiske julesweater i sort

En klassisk sort julesweater med julehjerter, juletræer og snefnug på. Trøjen er lavet af 100% hårdfør akryl som samtidig er ikke-kløende. Fås i alle størrelser til både børn og voksne.

Den lyserøde julesweater

Den lyserøde julesweater er perfekt til hende der elsker pink! Er blå, rød og grøn - som er de typiske julefarver - ikke lige din farve? Så er trøjen her til dig. Fås både til voksne og børn.