Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Årets julesweater - fede, sjove & grimme juletrøjer

Årets julesweater 2021 – 50 fede, sjove & grimme juletrøjer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Har du fået købt årets julesweater til familien i år? Striktrøjer med juletema stiger i popularitet hos danskerne år efter år. Hos mange familier er det efterhånden en juletradition, at alle har julestrik på i løbet af julen og juleaften. Mange holder ligeledes julefrokost, hvor dresscode er en grim julesweater.

Her har du først #1 julesweater til damer, mænd og børn. Længere nede finder du den fulde liste, som indeholder årets sjoveste, hyggeligste og grimmeste sweatere til jul 2021. Samtidig finder du også julekjoler, juleskjorter, og endda jule jakkesæt, hvis du er mere til den slags juletøj!

De fleste af de juletrøjer du finder i guiden her, kan fås i adskillige størrelser, til både kvinder, mænd og børn.

Årets bedste julesweatere 2021​

Julesweater familiepakke

Få rabat på dine julesweatere med denne familiepakke. Du får 4 julesweatere  2 til voksne og 2 til børn. Du vælger selv hvem der skal have hvilken sweater.

Fra: 1.099,00 DKK

Den Folkekære julesweater

Du kan kun blive glad i låget af at have den folkekære julesweater med Rudolf og Julemanden på! Trøjen er lavet i 100% økologisk bomuld og er ligeså lækker at have på, som den er flot.

Fra: 299,00 DKK

“Det er bår dæjli” julesweateren

Julemanden kommer med gaver! ”Det er bår dæjli”. Flæskestegen er klar! ”Det er bår dæjli”. Så er der varm gløgg! ”Det er bår dæjli”. Der er masser at tider i julen, hvor du frasen Det er bår dæjli kan bruges – derfor er julesweateren her intet mindre end genial.

Fra: 299,00 DKK

Bite Me julesweater

Denne grønne julesweater er lavet i 100% økologisk bomuld. Motivet på den fede juletrøje, er en sød julegavemand med nissehue på, hvor der falder sne nedover. Ovenover står der ”Bite me”. En af de fede julesweater til hende såvel som ham, hvorfor den også er perfekt som par julesweater.

Fra: 299,00 DKK

Personlig julesweater

Få lavet en personlig julesweater til hele familien. Du vælger selv billede tekst som skal være på trøjen, og kan samtidig vælge mellem forskellige designs. Fås både i børnestørrelser, og til mænd og kvinder.

Fra: 219,00 DKK

Blå julesweater med rensdyr

En af de sjove julesweatere til mænd, som passer perfekt til en god herrejulefrokost. Julesweaterens motiv er rudolf i en solid julefrokost tilstand, med en øl i hånden. Bagpå står der ”Oh dear christmas is here”.icon

Fra: 149,00 DKK

Cute Julesweater

Cute julesweater med 2 søde Rudolf’s på, er uden tvivl en af årets julesweatere til kvinder. Motivet er både flot, sødt og så oser den af god julestemning. Dertil er farverne simple og stilrene. Intet mindre end en smuk juletrøje.

Fra: 299,00 DKK

Den “Kiksede” julesweater med lys

Flot julesweater med lys og kagehus motiv. I honningkagehuset er der rød og grøn LED lys. Dertil små nissekager, julestjerner og julehjerter. Alt det, den bedste julesweater skal have! Den sjove juletrøje er et perfekt indslag til julefrokosten, men egner sig også til juleaften med familien.

Fra: 299,00 DKK

Den Eksklusive julesweater

Den blå røde julestrik her hedder Den Eksklusive julesweater. Den er lavet af 100% bomuld og her et flot nordisn og stilfuldt design. Perfekt til dig der leder efter en elegant sweater til julefesten.

Fra: 299,00 DKK

Den glade julesweater

Du bliver uden tvivl glad, af at have den glade julesweater på. Julemanden som siger ho ho ho, julegaverne, og alle de andre julemotiver, får dig lynhurtigt i god julestemning og et godt humør.

Fra: 299,00 DKK

Den Grønne stemningsjulesweater

Hvis du rigtig vil sætte gang i julestemning til en julefrkost eller anden julekomsammen, så skal du gøre det med den grønne stemningsjulesweater her. Sweatere er fyldt med flotte julemotiver – nok til at få alle og enhver i julestemning.

Fra: 299,00 DKK

Den Klassiske julesweater i blå

En flot klasissk julesweater i nordisk stil. Julestrikken her er blå og hvid, og har et flot julemønster med rensdyr og snefnug. En super lækker trøje som kan bruges hele vinteren.

Fra: 299,00 DKK

Den Klassiske julesweater i rød

Rød er julens farver. Her får du en klassisk, stilfuld julesweatr i nordisk stil. Trøjen er ikke kun ualmindelig flot, den er også lavet af 100% bomuld og super behagelig at have på.

Fra: 299,00 DKK

Den Klassiske julesweater i sort

En klassisk sort julesweater med julehjerter, juletræer og snefnug på. Trøjen er lavet af 100% hårdfør akryl som samtidig er ikke-kløende. Fås i alle størrelser til både børn og voksne.

Fra: 299,00 DKK

Den lyserøde julesweater

Den lyserøde julesweater er perfekt til hende der elsker pink! Er blå, rød og grøn – som er de typiske julefarver – ikke lige din farve? Så er trøjen her til dig. Fås både til voksne og børn.

Fra: 299,00 DKK

Den Nordiske julesweater

Den Nordiske julesweater er en flot og elegant juletrøje i nordisk stil. En stilfuld trøje som ikke kune kan bruges juleaften, men også resten af julen og vinteren. Af 100% bomuld.

Fra: 299,00 DKK

Den perfekte jule-cardigan

Er du mere til caradigans end til sweatere? Så er denne julegave oplagt for dig! På hver side af cardiganen har du henholdsvis julemanden og Rudolf, som jubler i glæde over at det er jul!

Fra: 299,00 DKK

Den Søde Julesweater

Den Søde julesweater er en fantastisk juletrøje til kvinder og piger, men kan naturligvis også bruges af mænd og drenge. Julehjerterne, rensdyrene og de andre flotte julemotiver, skal med garanti nok få dit i et godt julehumør.

Fra: 299,00 DKK

Den Stilede julesweater

Denne stilede julesweater, er en blå striktrøje med forskellige julemotiver. Bl.a. juletræer, julemanden og hans slæde og snemænd. En super flot juletrøje til dig der ønsker en helt klassisk julesweater. Perfekt til både afslappede og formelle julearrangementer.

Fra: 299,00 DKK

Den Ultimative julesweater

Den ultimative julesweater, har alt det en god juletrøje skal have. Julemanden, rudolf, julegaver og sne. Den lækre julestrik kan både fås til mænd, kvinder og børn. Den bedste julesweater til hele familien, der ønsker at skrue den gode julehygge helt i top, god jul!

Fra: 299,00 DKK

Dobbelt julesweater

Hvem er den artige og hvem er den uartige? Med denne dobbelt julesweater til par, kan i rigtigt skrue op for julehyggen sammen. Kan også bruges til bedste venner eller søskende. En sjov julesweater, som uden tvivl vil give nogle gode grin i familien juleaften!

Fra: 319,00 DKK

Grøn julesweater med snemand

Hvis du leder efter en grim julesweater til mænd, er denne grønne juletrøje et oplagt valg. Herre julesweateren har motiv af en snemand med solbriller, hvor der står ”I’m sexy and I know it”. Bagpå julestrikken står der ”It’s f*cking cold outside”.

Fra: 149,00 DKK

Ho Ho Ho julesweateren

Julemanden er på vej ned gennem skorstenen til et heldigt barn, med en god omgang julegaver. Han som altid i et muntert humør, og udbryder Ho Ho Ho! En skøn juletrøje til børn såvel som voksne.

Fra: 299,00 DKK

Ho ho hole in one

Kender du en som elsker golf? Eller spiller du selv en gang i mellem ude på banen? Så hop i Ho ho hole in one juletrøjen i år – den er lige i golfspillerens ånd. Som bonus er den også udstyret med LED lys.

Fra: 299,00 DKK

Jingle Bells julesweater med lys

Fed julesweater med lys og motiv af Rudolf med solbriller. I Rudolfs gevir er der blinkende lys, i en masse forskellige farver. Absolut en af de fedeste julesweatere i år! Imponer vennerne til julefrokost, eller være mindpunkt til familiens juleaften med den seje juletrøje med lys.

Fra: 349,00 DKK

Julefrokost julesweateren

Julefrokost julesweateren er den perfekte sweater til en julefrokost! Uanset om det er med familien, vennerne eller arbejdet. Trøjen er rød og har mønster med rendsdyr og juletræer.

Fra: 299,00 DKK

Julehusets julesweater

Julehusets julesweater har ikke kun billede af et flot julehus og et stort juletræ. Den har også lys i både træ og hus, så du kan få julestemning skudt op i absolut højeste gear.

Fra: 299,00 DKK

Julemanden på hovedet julesweater

Når julemanden har spist lidt for mange julesmåkager, har han svært ved at komme ordentligt ned i gennem skorstenen. Det scenarie kan du se på den sjove julesweater her.

Fra: 279,00 DKK

Julemandens lille hjælper

Julemandens lille hjælper er muligvis den sødeste julesweater du kan få fingrene i. Den lille hundehvalp med nissehue er ikke til at stå for – den kan da kun sprede glæde og god julestemning. Fås både til børn og voksne.

Fra: 299,00 DKK

Julemarkeds julesweateren

Julemarkeds julesweater er en flot rød sweater med billede af julemarked, kirke og et stort flot juletræ. Den flot trøje som du rigtig kan komme i julestemning med.

Fra: 299,00 DKK

Julesweater vesten

Så er den her – den sexede julesweater vest som du længe har ventet på. Tag den flotte gammeldags julesweater vest på til julefrokost, og du er garanteret lidt ekstra julehygge senere på aftenen. Er du i et forhold, vil den uden tvivl også imponere konen eller kæresten!

Fra: 299,00 DKK

Beerpong julesweateren

Var det noget med et spil jule beerpong? Med denne jule beerpong julesweater, bliver du uden tvivl julefrokostens midtpunkt. Køb evt. 2, så du har en modstander at spille med. I krusene skal der selvfølgelig være juleøl, ikke nisseøl!

Fra: 459,00 DKK

Juletræets julesweater

Juletræet julesweater er en faverig julestrik med et stort juletræ med lys i, hvor julekuglerne blinker. Med den på, bliver du mindste ligeså julet og flot som juletræet selv.

Fra: 299,00 DKK

Let It Snow julesweateren

Hvis du elsker sne, så vil Let It Snow julesweateren passer perfekt til dig. Ud og leget i sneen, og derefter ind og drikke en kop varm kakao eller gløgg. Så bliver det ikke meget hyggeligere!

Fra: 299,00 DKK

Pingvinernes julesweater med lys

En sjov julesweater med lys og pingviner. Der er fuld gas på LED lyset som blinker i farverne blå, rød, gul og grøn. Hvis du er på udkig efter en sjov julesweater som sætter gang i festen, så er julesweateren med lys og pingviner et fremragende valg. Den vil uden tvivl sætte gang i julestemningen juleaften eller til julefrokosten.

Fra: 349,00 DKK

Rudolfs julesweater

En rød og hvid strikket julesweater, med Rudolf med hans røde tud. Det søde rensdyr har oven i købet et sødt smil, og et flot halstørklæde, som bidrager endnu mere til den gode julehygge. En af de fede julesweatere, som passer til både mænd og kvinder. Køb evt. 2 som par julesweater, og giv den anden til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Scoodolfs julesweater

Giv den sejeste julesweater til en sej person du kender! En super sej julesweater til børn og voksne, med Rudolf stående med en snescooter igennem sneen. Så bliver det ikke meget sejere! En lækker julestrik, som er lavet i ikke-kløende materiale.

Fra: 265,00 DKK

Hundens julesweater

Skal din bedste ven også være med til at holde jul? Så skal han eller hun naturligvis også have en lækker julesweater, ligesom resten af familien skal. Hundens julesweater fås i mange størrelser – også til de mindste hunde.

Fra: 129,00 DKK

Julekjole med snemænd i sort

Elsker du også snemænd? Så er denne sorte julekjole med snemænd helt perfekt til dig! Kjolen er lavet af 100% bomuld og har god pasform, hvilket også gør den utrolig behagelig at have på.

Fra: 249,00 DKK

Juletræets julekjole i rød

En super fin julekjole med juletræer, julekugler og julegaver på. Den røde julekjole er lavet i 100% bomuld. Kvaliteten er i top, og så er den rigtig behagelig at have på. Fås både til voksne og børn.

Fra: 249,00 DKK

Miss Rudolph jakkesæt til kvinder

Med det lækre Miss Rudolph jakkesæt til kvinder, bliver du uden tvivl festens midtpunkt når det kommer til at sprede godt julehumør. Sættet kan både bruges med og uden jakke, og fås i stort set alle størrelser.

Fra: 599,95 DKK

Mistelten juleskjorten

Skal du til julefrokost eller anden julefest? Så er mistelten juleskjorten her uden tvivl det helt perfekte outfit. Udover at være vanvittigt lækker – både at se på og at have på – er den også lavet af 100% økologisk bomuld.

Fra: 249,00 DKK

Snemandens juleskjorte

Snemandens juleskjorte er en elegant juleskjorte af høj kvalitet. Med den på er du stadig med til at hæve julestemningen, uden at gå på kompromis med den gode stil. Skjorten er lavet af 100% økologisk bomuld.

Fra: 249,00 DKK

The Rudolph jakkesæt til mænd

Det fede The Rudolph jakkesæt til mænd skriger ikke kun er julestemning, men også god stil. Den perfekte jakkesæt til den stilfulde mand, der gerne vil være den bedst klædte til julefesten.

Fra: 599,95 DKK

Happy Holidude jakkesæt

Happy Holiday og Merry Christmas er temaet for det fede Happy Holidude jakkesæt. Et af årets fedeste julejakkesæt, som uden tvivl trækker opmærksomhed til dig til julefrokosten.

Fra: 449,96 DKK

Winter Wonderland jakkesæt

Skru ekstra op for den gode julestemning med Winter Wonderland julejakkesættet. Brug det til en hyggelig juleaften såvel som en fed julefrokost. Under begge omstændigheder er du stilfuldt klædt til anledningen.

Fra: 599,95 DKK

Årets julesweater til damer, mænd og børn

Er du på udkig efter en flot julesweater til juleaften med familien? En sjov julestrik til julefrokost med venner eller kollegaer? Eller vil du bare gerne vinde konkurrencen om den grimmeste juletrøje 2021? Lige meget hvilken type af de 3 du er, vil du kunne finde den perfekte juletrøje til formålet her på listen.

Vi har nemlig samlet et stort udvalg af alle de bedste juletrøjer 2021! Du kan både få en fed, sjov og grim julesweater, i alverdens farver og mønstre. Du kan endda få en billig julesweater med lys, og selvfølgelig de klassiske i blå og rød, med flotte julemønstre og motiver på. For at du kan få et ultimative overblik over alle de fede, sjove og grimme juletrøjer der er, har vi lavet en liste med de bedste julesweatere 2021. Både til damer, mænd og børn.

 

Julesweater til damer

Der er masser af både sjove og søde julesweatere til damer. Se bl.a. Den søde snemand, Cute juleweater og Julemandens lille hjælper. Det er alle 3 søde juletrøjer til hende der gerne vil være med på traditionen, men stadig være fin i tøjet. Derudover er der også den sjove Jingle ladies sweater, som er helt perfekt til en tøsejulefrokost. Både til at have på, men også til en eventuel mandelgave, hvis i skal have risalamande.

Udover juletrøjer, har du i år også en anden mulighed som kvinde. Nemlig en af de fine julekjoler med julemotiver på. Julekjolerne er for dig som gerne vil have juletøj på, men foretrækker en flot kjole, frem for en stor sweater. Der er altså masser af muligheder for at være både fin i tøjet, men stadig bidrage til den gode julestemning.

 

Julesweater til mænd

Som mand er der masser af fedt juletøj, du kan have på juleaften og til julefrokoster. Her er du ikke begrænset til en enkelt type julesweater til mænd. Der er mange forskellige valg. F.eks. både juleskjorter og jule jakkesæt. Alle 3 typer har vi naturligvis fundet frem til dig i guiden her.

Skulle du foretrække en herresweater, er der dog et par stykker vi kan anbefale. Bl.a. Rudolfs, Den stilede og Den kiksede. Sidst nævnte er en sjov julesweater med lys. En trøje som uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed når du trækker i den!

Uanset om du er på udkig efter en sjov sweater til dig selv, eller en tidlig julegave til ham der trænger til en grim julesweater, har vi fundet et fantastisk udvalg til dig. Det er bare at gå dem igennem fra ende til anden, og finde den, du tror vil klæde ham bedst.

 

Billig julesweater til hele familien

Leder du efter en omgang billige julesweatere til familien? Matchende juletrøjer til hele familien er virkelig med til at skrue helt op for den gode julestemning. Om det er juleaften, eller blot i løbet af december måned, hvor i laver forskellige juleaktiviteter som familie. Det kan være i lave julekonfekt, pakker julegaver ind eller ser julekalender i fjernsynet. Alle disse aktiviteter er indbegrebet at julehygge, og det bliver kun endnu hyggeligere, hvis hele familien har matchende sweatere på!

Hvis du ønsker et super godt tilbud på julesweater til familien, så tjek tilbuddet ovenfor. Her kan du få en familiepakke med juletrøjer. Du har mange forskellige valgmuligheder, og kan få lige netop den kombination med de størrelser du har brug for. Selvfølgelig til en super god mængderabat pris!

 

Grimme julesweatere er de sjoveste

Når vi kigger på juletrenden i Danmark, er der ikke nogen tvivl om, at juletøj – og særligt sweatere – har vundet danskernes julehjerter. Det er en sjov juletradition, som for alvor er ved tage fat. Ikke at traditionen er ligeså populær som f.eks. at give julegaver til børn eller adventsgaver til teenagere, men den er på vej der op ad.

År efter år er der større og større efterspørgsel på de julede striktrøjer, og det er en tendens der ser ud til at fortsætte. Men der er særligt en type, som danskerne er helt vilde med, og tro det eller ej, det er grimme julesweatere!

Men hvorfor er grimme juletrøjer så populære hos danskerne? Det er fordi at en grim julesweater, er en sjov sweater. Som du nok ved, er en stor del af den danske humor baseret på ironi. At troppe op til en julefrokost eller juleaften i en grim julestrik, er indbegrebet af ironi. Og det syntes vi danskere er skide sjovt! Derfor er er den grimme juletrøje ikke kun den mest populære, men også den sjoveste. Og ligesom de grimme trøjer er sjove, er selve traditionen uden tvivl også en af de sjoveste juletraditioner vi har.

  

Matchende julesweater til par

Der er forskellige meninger om matchende julesweatere til par. Nogle syntes det er sødt, nogle syntes det er kikset og sjovt. Om ikke andet er begge meninger, en god grund til at skaffe matchede juletrøjer til dig og kæresten. Mange juletrøjer er unisex, hvilket betyder at de er lavet til både mænd og kvinder. Dem finder du f.eks. mange af på listen ovenfor.

Hvis du er hardcore fan af matchende julesweatere til par, og din kæreste er klar på en sjov joke, kan du anskaffe dig en dobbelt juletrøje til par, som set på listen ovenfor. Dobbelt julesweateren er helt speciel, i og med at det er én trøje, lavet til 2 personer. Den har 2 ærmer, men plads til 2 personer. Når i tager den på ligner i en siamesisk tvilling! Det er selvfølgelig ikke en trøje i kan have på hele dagen (med mindre det er en udfordring), men er uden tvivl et super sjovt indslag til juleaften eller julefrokost med familien.

  

Julesweater til baby

Hvis i har en lille ny i familien, skal babyen selvfølgelig ikke snydes for at være med i julehyggen. Om ikke andet kan han eller hun, ligeså godt lære familiens sjove juletraditioner fra start. Da traditionen om de hyggelige julestrik er blevet så populær, er der også komme baby julesweatere. Tjek f.eks. de søde baby juletrøjer på listen ovenfor. 

 

Sød juletrøje til hund

Har i en lille hund som elsker at tage del i juletraditionerne? Måske ser i julekalender sammen, er med når i danser om juletræet, og ja, måske endda får lidt del i julemaden når i andre har spist jer mætte i flæskesteg og rødkål. Hvis det er tilfældet, skal hunden selvfølgelig også være med i traditionen om at have juletøj på. På listen finder du en sød julesweater til hund. Tjek om de har hundens størrelse, hvis ja, så er det bare om at få den bestilt.

  

Strik selv juletrøjer med en julesweater opskrift

Er du typen der hellere selv vil strikke sweatere til familien og dig selv? Så er der heldigvis masser af gode julesweater opskrifter, både til strik og hækling. Udover de mange julestrik opskrifter, er der også til julesokker, julehuer, bamser, og mange andre spændende julestrik opskrifter. Hvis du ikke strikker selv, kan du evt. give det i julegave til bedsteforældre. Hvem ved, måske du er heldig at bedstemor strikker en ny julestrik til dig til næste år?

 

Andet sjovt juletøj

Ud over en sjov julesweater, kan du også finde en fin julekjole, eller en elegant juleskjorte. Vi har endda fundet en håndfuld fede jule jakkesæt. Selvom vi ikke bruger juletøj året rundt, så kan vi godt gøre noget ud af det, når vi endelig hopper i det. Det er både sjovt og hyggeligt, og så skaber det bare en helt særlig stemning, hvis alle er med på legen.

Vi håber her hos Geniale Gaver, at du finder det helt perfekte sæt juletøj til julen 2021. Uanset om det er en sjov julestrik, en smuk julekjole eller noget helt tredje. Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julesweatere

Grimme julesweatere, er den type der findes flest af. Vi har i guiden her samlet et stort udvalg, hvor der også er rigtig mange grimme i blandt. Her kan du uden tvivl finde årets grimmeste juletrøje 2021.

Du kan nemt finde en billig julesweater blandt de 50+ forskellige stykker juletøj vi har fundet frem til dig. De billigste kan du få helt ned til under 200 kr., og du har endda mulighed for mængderabat på nogle af dem.

Det er julesweater dag d. 20 december. Her bør du under alle omstændigheder have juletøj på, uanset om du er hjemme, på arbejde eller hvor som helst ellers.

Denne artikel er anmeldt af Chris V. (5/5)
5/5