The Body Shop julekalender - Den ultimative guide

The Body Shop julekalender 2022 – Den ultimative guide

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er der en, der skal forkæles udover alle grænser? Vil du gerne overraske en med nogle lækre cremer, scrubs og andre produkter, der får huden til at synge? The Body Shop julekalender er på mange måder den rene forkælelse for krop og sjæl. For den indeholder hele 24 overraskelser, der giver mulighed for alt lige fra en rens af huden til beskyttelse mod vinterens hårde kulde. Det er med andre ord den perfekte julekalender til voksne, der går op i hudpleje.

Med de mange forkælende produkter kommer du (eller en anden heldig) på ingen måder til at savne låger med chokolade eller andre søde godter.

Gå på lækker opdagelse herunder!

Årets The Body Shop julekalendere 2022

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes''

”Box Of Wishes” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
The body shop logo
475,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wonders''

”Box Of Wonders” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
The body shop logo
795,00 kr.
The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ''Box Of Wishes & Wonders''

The Body Shop julekalender ”Box Of Wishes & Wonders” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
The body shop logo
1.095,00 kr.

Små eller store overraskelser med Body Shop julekalender

Selvforkælelse er noget, vi gør alt for lidt i hverdagen. Selvom det måske kan synes ubetydeligt i en travl hverdag, er de små ritualer med en lækker creme, en god duft eller en rens noget, der gør en kæmpe forskel for, hvordan vi møder dagen. Det ændrer energien, når vi gør noget for os selv.

Kender du en, der godt kunne bruge at få lidt mere selvforkælelse? Eller synes du egentligt, at du selv godt kunne bruge at have 24 overraskelser at se frem til i løbet af juletiden?

The Bodyshop julekalender kommer i forskellige varianter. Det betyder, at du kan finde og få en Body Shop julekalender med både 24 små overraskelser eller 25 overraskelser til hele kroppen.

Hvad er du til? Eller hvad er ham eller hende til, som du gerne vil give en Bodyshop julekalender 2022 til?

Der er i hvert fald lagt op til forskellig forkælelse. Uanset hvad du vælger, kan du også være sikker på, at det er et sikkert hit. For produkter fra Bodyshop er altid af rigtig god og lækker kvalitet. Kalenderne fungerer både som julekalender til kvinder og mænd.

 

Body shop julekalender indhold – hvad er der i?

Det er meget forskelligt, hvad der er af indhold i de forskellige kalendere alt efter, hvilken du vælger. Dertil varierer indholdet også fra år til år, så man ikke får alle de samme produkter, som man tidligere har fået.

Vi vil helst ikke afsløre, hvad der er i årets julekalender fra The Body Shop. Du kan sikkert finde det andre steder, hvis du er nysgerrig nok. Vil du dog gerne holde det som en overraskelse men stadig få en ide om, hvad der kunne være i, kan vi tage udgangspunkt i Body Shop julekalenderen fra sidste år.

Den var blandt andet med:

 • Mango Hand Cream 30ml
 • Moringa Fragranced Bath Bubble 28g
 • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream 60ml
 • Hair Ties
 • Shea Soap 100g
 • Hair Slides
 • Coconut Shower Cream 60ml
 • Mango Lip Butter 10ml
 • Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 50m
   

Altså er der mange forskellige lækre og velduftende overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Eksemplerne herover er fra julekalenderen med de små prøver og dermed også den billigste.

Når du vælger en af de andre med større produkter i, får du det i en størrelse af 50 ml, 75 ml og 250 ml, når du er heldig. Bruger du lidt flere penge på det, får du også en del mere for det – som måske så også kan holde i længere tid end bare i december.

 

Hvad koster en The Body Shop julekalender?

Der er ingen tvivl om, at en The Body Shop julekalender 2022 er en af de mest luksuriøse og forkælende julekalendere, du kan komme i nærheden af. Det ses naturligvis også på prisen. Med det sagt får du en del lækre produkter, som har en højere værdi samlet, end hvad du skal give for kalenderen. Det er derfor også en fantastisk måde at blive introduceret til nye produkter på – eller til at få inspiration til gaveideer til andre.

Der er som sagt tre julekalendere:

 • Make It Real Together Advent Calender (425 kroner cirka)
 • Make It Real Together Advent Calender (625 kroner cirka)
 • Make It Real Together Ultimate Advent Calender (995 kroner cirka)
   

Vi kan naturligvis ikke garantere prisen. Men ovenstående er taget med udgangspunkt i, hvad de har kostet tidligere år. Vi synes, det er fantastisk, at de har lavet hele tre kalendere i tre forskellige prisklasser. For det imødekommer forskellige behov og budgetter.

Salget af dem begynder et godt stykke tid inden jul. Så hold gerne et skarpt øje og se, om ikke du så også kan være heldig at falde over et godt tilbud eller en kampagnepris.

 

Få et smil og et julekys fra kæresten med en Body shop julekalender som gave

Julen er om noget en tid, hvor kærligheden blomstrer. For jul er hyggeligt, dejligt og rar på den der lidt småromantiske måde. Hvorfor ikke omfavne det ved at gøre noget ekstra godt for din kæreste? Det er helt oplagt med en Body Shop julekalender 2022 , da det vil være uventet og lidt af en stor gave at få inden juleaften. Det kunne evt. være som en tidlig julegave til kæresten.

Men julen er også en tid, hvor man ikke behøver en grund til, hvorfor man giver noget særligt eller gør noget særligt for en, man holder af. Så ved du, at hun vil sætte meget stor pris på en forkælende julekalender? Og at hun på ingen måder vil kunne finde på at give selv sådan noget? Så giver det god mening at give hende en lækker julekalender med alt, hvad den kan trække af selvforkælelse.

Hvem ved? Måske nogle af produkterne også kan komme dig til gavn til en hyggelig wellnessaften i juletræets skær.

Rigtig god fornøjelse med julekalenderen og kæresten. Vi er sikre på, der venter både kram, kys og et kæmpe smil.

 

Lad en Bodyshop julekalender 2022 vise vejen til julegaverne

Mango. Kokos. Jordbær. Hvem kan ikke godt lide at dufte af naturens egne vidunderlige dufte og aromaer? Og så endda hele julen? Giver du en julekalender til ham eller hende, og skal du også finde en julegave, kan temaet meget vel holde sig i Body Shop. Måske du kan lure, om der er et produkt, der falder i bedre smag end andre? Eller at du sammen med et gavekort til wellness giver et luksusprodukt derfra?

Julegaver kan tit gå hen og blive af praktisk karakter eller med ting, der fylder i garderoben. Men sådan behøver det ikke være. Det er godt at udfordre det en gang imellem og give noget, der måske ikke er blevet ønsket, men som du ved, vil blive sat meget stor pris på.

Du kan også lade dine egne mangler på ønsker være en undskyldning for at give dig selv en Body Shop julekalender. For hvem ved, om der er en ansigtsmaske, en scrub eller måske en creme, som du bare må have for fremtiden?

Vi synes i hvert fald, at en julekalender under alle omstændigheder hører til under julen!

 

Overrask med en adventskalender sammen med en julekalender

Nogle mennesker fortjener nogle gange ekstra meget. Kender du sådan et menneske? Vil du gerne sige tak, men ved du ikke lige hvordan? Eller vil du bare gerne være den betænksomme søster, datter eller veninde?

Det er stort og fantastisk i sig selv at få en julekalender, der er fyldt med de bedste produkter fra Body Shop. Men endnu mere vildt vil det være, hvis den bliver toppet af en adventskalender med fire produkter i originalstørrelse.

Foruden Body Shop julekalender laver de ofte også en adventskalender, som man kan give ved siden af kalenderen eller som et alternativ til en julekalender. Denne er bestemt også med forkælelse, så det batter.

Det behøver selvfølgelig ikke være til en anden, men kan også være til dig selv bare fordi, det er hyggeligt at have noget at åbne, når det er søndag, advent og jul.

Se gerne mulighederne her på siden og klik dig gerne videre til en eller flere af butikkerne. Vi er sikre på, at du finder noget, der passer til dig eller en, du holder af. Måske du endda kan blive overrasket eller finde noget andet hos den webshop, du vælger at gå videre til?

 

Find alle julekalendere fra The Body Shop 2022 her på siden 

Vi elsker gaver og jul. Derfor er vi naturligvis gået all in på at finde alt i julekalendere fra The Body Shop. Vi vil gerne være det sted, du søger hen, når du nemt og hurtigt gerne vil finde en julegave, en julekalender eller andre julegaveideer til dig selv eller andre.

Vi har samlet alle Bodyshop julekalendere 2022 her på siden, så du nemt kan få et overblik over, hvad der er at vælge mellem i år. Hvordan leveringstiden er, eller hvad du ellers kan forvente af service, er noget du kan læse mere om hos den enkelte netbutik. Vi er blot en juleelskende formidler.

Husk at være ude i god tid, så du kan være sikker på, at den er på lager og kan blive sendt afsted inden den 01. december. Det er lidt hyggeligere at kunne åbne lågerne, når december skydes i gang end at skulle et par dage.

Vi ønsker en rigtig god (og velduftende) jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Body Shop julekalendere

Det gør du her i den ultimative guide over årets Body Shop julekalendere. Udover at du kan læse mere om kalenderne, kan du også sammenligne priser på dem fra forskellige forhandlere, og dermed finde den bedste pris netop nu.

Julekalenderne fra The Body Shop indeholder The Body Shop produkter. Hvilke de indeholder, kommer an på hvilken af de 3 kalendere du ønsker. I guiden her kan du læse mere om indholdet i kalenderne.

Denne artikel er anmeldt af Pernille Møller (5/5)
5/5