Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

The Body Shop julekalender - Den ultimative guide

The Body Shop julekalender 2024 + De 10 bedste alternativer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er der en, der skal forkæles udover alle grænser? Vil du gerne overraske en med nogle lækre cremer, scrubs og andre produkter, der får huden til at synge? The Body Shop julekalender er på mange måder den rene forkælelse for krop og sjæl. For den indeholder hele 24 overraskelser, der giver mulighed for alt lige fra en rens af huden til beskyttelse mod vinterens hårde kulde. Det er med andre ord den perfekte julekalender til voksne, der går op i hudpleje.

Med de mange forkælende produkter kommer du (eller en anden heldig) på ingen måder til at savne låger med chokolade eller andre søde godter.

Gå på lækker opdagelse herunder!

Årets The Body Shop julekalendere 2024 + Bedste alternativer

The Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Advent Of Change''

”The Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen er fyldt med lækre produkter fra The Body Shop. Håndcreme, Body Butter, Shower gel og conditioner, er blot nogle af de skønne overraskelser du har i vente. Se det fulde indhold via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
The Big Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Big Advent Of Change''

”The Big Advent Of Change” The Body Shop julekalenderen giver dig hver dag i december et nyt skønt The Body Shop produkt. Det kan være en håndcreme, en conditioner eller noget helt tredje. En kalender enhver kvinde vil elske!
Produktet er desværre udsolgt.
The Ultimate Advent Of Change Pakkekalendere

The Body Shop julekalender ''The Ultimate Advent Of Change''

The Body Shop julekalender ”The Ultimate Advent Of Change” er den ultimative The Body Shop julekalender, og muligvis den ultimative julekalender til kvinder generelt! Den gør hver dag til en juleaften. Se bare alt det lækre indhold via linket, og du vil være helt enig.
Produktet er desværre udsolgt.

Årets bedste The Body Shop julekalender alternativer

Advent Calendar23 WW XMS

Sephora skønheds julekalender - The future is yours

Wishing You skønheds julekalenderen indeholder lækre beauty produkter som makeup, hudpleje, badetilbehør m.m. Alt sammen noget du der kan forkæle dig lidt ekstra i julen.
269,00 kr.
Sephora Favorites julekalender med makeup

Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender indeholder en masse bestsellere og nyheder fra Sephora. Her i blandt Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Læs mere om den fantastiske julekalender via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always

Essence julekalender med skønhedsprodukter

Essence julekalender – HAPPY HOLIDAYS, er fyldt med fantastiske skønhedsprodukter fra Essence. Både fra deres oprindelige sortiment, samt nogle nye unikke produkter, du kun finder i kalenderen her.
Produktet er desværre udsolgt.
Rituals julekalender - The ritual of advent

Rituals julekalender - The ritual of advent

Den fantastiske Rituals 2D julekalender indeholder alt det bedste til kvinden der går op i at pleje sig selv. I den utrolig populære julekalender finder du bl.a. anti-ageing ansigtscreme, hårmaske, anti-ageing serum, bodyscrubs og meget andet. En julekalender enhver kvinde vil ELSKE!
Original price was: 655,00 kr..Current price is: 555,00 kr..
essence X-mas Mail DIY Advent Calendar

Essence DIY julekalender med skønhedsprodukter

Her får du 24 skønne produkter fra Essence, i form af en DIY julekalender med skønhedsprodukter. Du skal blot putte gaverne i de små søde poser og give dem nummer på. Voila – du har din hent egen DIY pakkekalender med skønhedsprodukter, klar til at give til hende der fortjener det og skal forkæles.
217,00 kr.
Rituals The Ritual of Advent Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse

The Ritual of Advent julekalender - Exclusive Townhouse er en både smuk og fantastisk beauty julekalender spækket med lækre produkter. I den vil du finde både skønhedsprodukter, lækre duftlys og mange andre lækre produkter.
329,50 kr.
Biotherm Advent Calendar

Biotherm julekalender

Kalenderen her er fyldt med luksuriøse Biotherm produkter til pleje af både krop og ansigt. En fantastisk julekalender til kvinder som har en samlet værdi af hele 1610 kr., så der er virkelig god værdi for pengene.
Produktet er desværre udsolgt.
Advent Calendar

Clinique beauty julekalender

Den eksklusive Clinique 24 Days Beauty julekalender indeholder 24 favorit produtker fra Clinique. Overraskelserne er blandet makeup og hudplejeprodutker, og de har en samlet værdi af hele 3175 kr.
Original price was: 1.260,00 kr..Current price is: 945,00 kr..
Kiehl's Advent Calendar

Kiehl's julekalender med skønhedsprodukter

Kiehl’s julekalender hylder 170 års samarbejde, og er lavet i samarbejde med den franske kunstner Marylou Faure. Foruden er være utrolig dekorativ er den også fyldt med skønhedsprodukter, som alt har en værdi der er langt over kalenderens pris.
Produktet er desværre udsolgt.
Lancôme Advent Calendar

Lancôme julekalender med beauty produkter

Lancome beauty julekalenderen er en eksklusiv julekalender fyldt med luksuriøse skønhedsprodukter til kvinder. Her i blandt både hudpleje produkter og makeup. Den ultimative julekalender til hende der skal forkæles til skyerne i julen.
Produktet er desværre udsolgt.
Matas-Pakkekalender-Classic

Matas julekalender - Classic pakkekalenderen

Classic julekalenderen fra Matas indeholder skønhedsprodukter for en værdi af næsten 2000 kr.! Ecooking lip gloss, Gosh brown gel, luksus shampoo og luksus balsam, er blot nogle af de lækre produkter du finder i kalenderen. Se hele indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Luksus

Matas julekalender - Luksus pakkekalenderen

Matas luksus julekalender har lækre skønhedsprodukter til en værdi af over 3000 kr.! Du vil bl.a. blive forkælet med forskellige serums, fodcremer, gels og kvalitets makeup. Se alt indholdet via linket.
Matas-Pakkekalender-Natur

Matas julekalender - Natur pakkekalenderen

Matas Natur julekalender er for dig der elsker natur produkter! Blandt de 24 skønne natur skønhedsprodukter er bl.a. Ecooking shampoo, GOSH lip balm og Meraki produkter. Se alt indhold via linket.
Babor Ampoule Concentrates Advent Calendar

Babor hudpleje julekalender

Denne Babor hudpleje julekalender overrasker hver dag i julen med et nyt hudpleje produkt. Produtkerne er bl.a. fugtgivende, anti ageing, beskyttende, glansgivende og meget mere. En rigtig luksus julekalender til kvinden der elsker hudplejeprodukter.
459,00 kr.
Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en julekalender til kvinder med højkvalitets beauty produkter fra Origins. Du får en række super lækre hudpleje produkter som har en værdi af i alt 917 kr.
Original price was: 695,00 kr..Current price is: 522,00 kr..
NIVEA Advent Calender

Nivea julekalender med hudplejeprodukter

Nivea’s julekalender med hudplejeprodukter byder på 24 overraskelser i form af Nivea produkter. Den perfekte julekalender til kvinder og mænd der går op i deres hud.
Produktet er desværre udsolgt.
Molton Brown Advent Calendar 2023

Molton Brown julekalender med luksus spaprodukter og dufte

Molton Brown julekalender indeholder et væld af luksus spaprodukter og dufte. Helt perfekt til at nyde julen til fulde samtidig med du tager dig godt af dig selv.
Produktet er desværre udsolgt.
Lumene Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene julekalender med makeup & hudplejeprodukter

Lumene julekalenderen med makeup og hudplejeprodukter, er en nordisk luksus julekalender til kvinder der elsker at blive forkælet. Giv den evt. i gave til hende du holder af. Se indhold via linket nedenfor.
Produktet er desværre udsolgt.
Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor julekalender med hudplejeprodukter

Decléor Xmas Advent Calendar er en julekalender fyldt med lækre højkvalitets hudplejeprodukter. Her er mulighed for at blød og velplejet hud hele julen. Den luksuriøse julekalender til kvinder er virkelig forkælelse i høj klasse, og en fremragende gaveide til hende du holder af.
Produktet er desværre udsolgt.
Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa hudpleje- og hårpleje julekalender

Whamisa er et koreansk brand som laver økologiske og naturlige hudpleje og hårpleje produkter. Her får du en kalender med hele 26 Whamisa miniprodukter. Med den får du julens smukkeste hud!
Produktet er desværre udsolgt.
Catrice Advent Calendar DIY Christmas Collection

Catrice Beauty julekalender DIY

I Catrice DIY Beauty adventskalenderen, får du 24 overraskelser i form af små skønhedsprodukter. Neglelak, læbestifter, mascare og meget mere. Klar til at blive pakket i de små poser, og givet som en færdig pakkekalender til hende.
Produktet er desværre udsolgt.

Små eller store overraskelser med Body Shop julekalender

Selvforkælelse er noget, vi gør alt for lidt i hverdagen. Selvom det måske kan synes ubetydeligt i en travl hverdag, er de små ritualer med en lækker creme, en god duft eller en rens noget, der gør en kæmpe forskel for, hvordan vi møder dagen. Det ændrer energien, når vi gør noget for os selv.

Kender du en, der godt kunne bruge at få lidt mere selvforkælelse? Eller synes du egentligt, at du selv godt kunne bruge at have 24 overraskelser at se frem til i løbet af juletiden?

The Bodyshop julekalender kommer i forskellige varianter. Det betyder, at du kan finde og få en Body Shop julekalender med både 24 små overraskelser eller 25 overraskelser til hele kroppen.

Hvad er du til? Eller hvad er ham eller hende til, som du gerne vil give en Bodyshop julekalender 2024 til?

Der er i hvert fald lagt op til forskellig forkælelse. Uanset hvad du vælger, kan du også være sikker på, at det er et sikkert hit. For produkter fra Bodyshop er altid af rigtig god og lækker kvalitet. Kalenderne fungerer både som julekalender til kvinder og mænd.

 

Body shop julekalender indhold – hvad er der i?

Det er meget forskelligt, hvad der er af indhold i de forskellige kalendere alt efter, hvilken du vælger. Dertil varierer indholdet også fra år til år, så man ikke får alle de samme produkter, som man tidligere har fået.

Vi vil helst ikke afsløre, hvad der er i årets julekalender fra The Body Shop. Du kan sikkert finde det andre steder, hvis du er nysgerrig nok. Vil du dog gerne holde det som en overraskelse men stadig få en ide om, hvad der kunne være i, kan vi tage udgangspunkt i Body Shop julekalenderen fra sidste år.

Den var blandt andet med:

 • Mango Hand Cream 30ml
 • Moringa Fragranced Bath Bubble 28g
 • Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream 60ml
 • Hair Ties
 • Shea Soap 100g
 • Hair Slides
 • Coconut Shower Cream 60ml
 • Mango Lip Butter 10ml
 • Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 50m
   

Altså er der mange forskellige lækre og velduftende overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Eksemplerne herover er fra julekalenderen med de små prøver og dermed også den billigste.

Når du vælger en af de andre med større produkter i, får du det i en størrelse af 50 ml, 75 ml og 250 ml, når du er heldig. Bruger du lidt flere penge på det, får du også en del mere for det – som måske så også kan holde i længere tid end bare i december.

 

Hvad koster en The Body Shop julekalender?

Der er ingen tvivl om, at en The Body Shop julekalender 2024 er en af de mest luksuriøse og forkælende julekalendere, du kan komme i nærheden af. Det ses naturligvis også på prisen. Med det sagt får du en del lækre produkter, som har en højere værdi samlet, end hvad du skal give for kalenderen. Det er derfor også en fantastisk måde at blive introduceret til nye produkter på – eller til at få inspiration til gaveideer til andre.

Der er som sagt tre julekalendere:

 • Make It Real Together Advent Calender (425 kroner cirka)
 • Make It Real Together Advent Calender (625 kroner cirka)
 • Make It Real Together Ultimate Advent Calender (995 kroner cirka)
   

Vi kan naturligvis ikke garantere prisen. Men ovenstående er taget med udgangspunkt i, hvad de har kostet tidligere år. Vi synes, det er fantastisk, at de har lavet hele tre kalendere i tre forskellige prisklasser. For det imødekommer forskellige behov og budgetter.

Salget af dem begynder et godt stykke tid inden jul. Så hold gerne et skarpt øje og se, om ikke du så også kan være heldig at falde over et godt tilbud eller en kampagnepris.

 

Få et smil og et julekys fra kæresten med en Body shop julekalender som gave

Julen er om noget en tid, hvor kærligheden blomstrer. For jul er hyggeligt, dejligt og rar på den der lidt småromantiske måde. Hvorfor ikke omfavne det ved at gøre noget ekstra godt for din kæreste? Det er helt oplagt med en Body Shop julekalender 2024 , da det vil være uventet og lidt af en stor gave at få inden juleaften. Det kunne evt. være som en tidlig julegave til kæresten.

Men julen er også en tid, hvor man ikke behøver en grund til, hvorfor man giver noget særligt eller gør noget særligt for en, man holder af. Så ved du, at hun vil sætte meget stor pris på en forkælende julekalender? Og at hun på ingen måder vil kunne finde på at give selv sådan noget? Så giver det god mening at give hende en lækker julekalender med alt, hvad den kan trække af selvforkælelse.

Hvem ved? Måske nogle af produkterne også kan komme dig til gavn til en hyggelig wellnessaften i juletræets skær.

Rigtig god fornøjelse med julekalenderen og kæresten. Vi er sikre på, der venter både kram, kys og et kæmpe smil.

 

Lad en Bodyshop julekalender 2024 vise vejen til julegaverne

Mango. Kokos. Jordbær. Hvem kan ikke godt lide at dufte af naturens egne vidunderlige dufte og aromaer? Og så endda hele julen? Giver du en julekalender til ham eller hende, og skal du også finde en julegave, kan temaet meget vel holde sig i Body Shop. Måske du kan lure, om der er et produkt, der falder i bedre smag end andre? Eller at du sammen med et gavekort til wellness giver et luksusprodukt derfra?

Julegaver kan tit gå hen og blive af praktisk karakter eller med ting, der fylder i garderoben. Men sådan behøver det ikke være. Det er godt at udfordre det en gang imellem og give noget, der måske ikke er blevet ønsket, men som du ved, vil blive sat meget stor pris på.

Du kan også lade dine egne mangler på ønsker være en undskyldning for at give dig selv en Body Shop julekalender. For hvem ved, om der er en ansigtsmaske, en scrub eller måske en creme, som du bare må have for fremtiden?

Vi synes i hvert fald, at en julekalender under alle omstændigheder hører til under julen!

 

Overrask med en adventskalender sammen med en julekalender

Nogle mennesker fortjener nogle gange ekstra meget. Kender du sådan et menneske? Vil du gerne sige tak, men ved du ikke lige hvordan? Eller vil du bare gerne være den betænksomme søster, datter eller veninde?

Det er stort og fantastisk i sig selv at få en julekalender, der er fyldt med de bedste produkter fra Body Shop. Men endnu mere vildt vil det være, hvis den bliver toppet af en adventskalender med fire produkter i originalstørrelse.

Foruden Body Shop julekalender laver de ofte også en adventskalender, som man kan give ved siden af kalenderen eller som et alternativ til en julekalender. Denne er bestemt også med forkælelse, så det batter.

Det behøver selvfølgelig ikke være til en anden, men kan også være til dig selv bare fordi, det er hyggeligt at have noget at åbne, når det er søndag, advent og jul.

Se gerne mulighederne her på siden og klik dig gerne videre til en eller flere af butikkerne. Vi er sikre på, at du finder noget, der passer til dig eller en, du holder af. Måske du endda kan blive overrasket eller finde noget andet hos den webshop, du vælger at gå videre til?

 

Find alle julekalendere fra The Body Shop 2024 her på siden 

Vi elsker gaver og jul. Derfor er vi naturligvis gået all in på at finde alt i julekalendere fra The Body Shop. Vi vil gerne være det sted, du søger hen, når du nemt og hurtigt gerne vil finde en julegave, en julekalender eller andre julegaveideer til dig selv eller andre.

Vi har samlet alle Bodyshop julekalendere 2024 her på siden, så du nemt kan få et overblik over, hvad der er at vælge mellem i år. Hvordan leveringstiden er, eller hvad du ellers kan forvente af service, er noget du kan læse mere om hos den enkelte netbutik. Vi er blot en juleelskende formidler.

Husk at være ude i god tid, så du kan være sikker på, at den er på lager og kan blive sendt afsted inden den 01. december. Det er lidt hyggeligere at kunne åbne lågerne, når december skydes i gang end at skulle et par dage.

Vi ønsker en rigtig god (og velduftende) jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Body Shop julekalendere

Det gør du her i den ultimative guide over årets Body Shop julekalendere. Udover at du kan læse mere om kalenderne, kan du også sammenligne priser på dem fra forskellige forhandlere, og dermed finde den bedste pris netop nu.

Julekalenderne fra The Body Shop indeholder The Body Shop produkter. Hvilke de indeholder, kommer an på hvilken af de 3 kalendere du ønsker. I guiden her kan du læse mere om indholdet i kalenderne.

Denne artikel er anmeldt af Pernille Møller (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne