Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Portvins julekalender - Årets BEDSTE portvinskalendere

Portvins julekalender 2024 – Årets BEDSTE portvinskalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En god portvins julekalender, er den ultimative julekalender til voksne livsnydere. Portvin er en vidunderlig form for vin, som skal nydes i hyggelige omgivelser, og gerne i godt selskab. Så hvilken bedre tid på året at drikke en god portvin i, end julen?

Du får her årets bedste portvins julekalendere 2024 . Hver kalender byder på 24 flasker portvin i løbet af julen. Hver dag kan du åbne en låge i kalenderen og finde en ny god portvin. Du vil blandt andet blive forkælet med både Tawny og Colheita portvin, samt nogle helt fantastiske vintage portvin.

Udover julekalendere med portvin, har vi også fundet nogle fantastiske adventskalender ideer til dig. Med andre ord har vi fundet alle årets bedste portvinskalendere – det er bare at vælge den, der falder bedst i din smag.

Årets bedste portvins julekalendere 2024 ​

Drik Portvin - Julekalender m. Portvin

Drik Portvin julekalender med portvin

I denne portvins julekalender vil julen blive forsødet med portvin fra husene Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta da Prelada. Her finder du både typiske hverdags portvin, men også de mere specielle som f.eks. en 30 års Tawny. Glæd dig!
669,00 kr.
Julekalender - Portvin (forudbestil)

Fransk portvins julekalender

Denne franske luksus portvins julekalender tager dig med på en fantastisk smagsrejse igennem julen. Hver dag bliver du forkælet med en 5 cl portvin som skal nydes. Du vil blive budt på både mange forskellige stilarter såvel som årgange fra forskellige portvinshuse.
Original price was: 759,00 kr..Current price is: 569,00 kr..
Portvins julekalender med 24 forskellige portvin

Portvins julekalender med 24 forskellige portvin

I denne fantastiske portvins julekalender fra Nordjysk Vinimport, får du 24 forskellige portvin at nyde i julen. De forskellige vin har en gennemsnitsalder på 12 år, og du får bl.a. 40 års Tawny og 10 års Dry White.
Produktet er desværre udsolgt.
Luksus portvins julekalender

Luksus portvins julekalender

Luksus portvins julekalenderen, er for dem der virkelige elsker portvin. Flaskerne har en gennemsnitsalder på 20 år, hvor den ældste flaske er fra 50’erne. Du vil bl.a. opleve 8 Colheita´er fra 5 årtier og 13 forskellige portvinstyper.
Produktet er desværre udsolgt.
Portvinskalender 2021 - Drik mere Portvin

Portvins julekalender til voksne

Denne portvins julekalender til voksne er den perfekte kalender til alle der elsker portvin. Du får i løbet af julen 24 portvin fra eksklusive producenter. Der vil bl.a. være 10 års White Porto over 30 års Tawny Porto, Late Bottle Vintage og mange andre.
Produktet er desværre udsolgt.
Julekalender med portvin og chokolade

Julekalender med portvin og chokolade

I denne julekalender får du det bedste fra 2 verdener – nemlig portvin og chokolade. Du får 12 chokolader og 12 forskllige portvin. En unik julekalender som samtidig udgør en fantastisk gaveide.
Produktet er desværre udsolgt.

Adventskalendere med portvin

Drik Portvin adventskalender

Drik Portvin adventskalenderen er til dig der elsker at drikke portvin! I den finder du flere forskellige spændende portvin - både hvid og tawny. Den indeholder i alt 4 x 37,5 ml portvin.

Dobbelt portvins adventskalender

Denne portvins adventskalender, er for dig som vil nyde en god portvin adventssøndag, med en god ven eller partner. Hver søndag får du nemlig 2 små flasker portvin, som du kan dele med en du holder af. I alt 8 flasker i løbet af julen.

Find den bedste portvins julekalender 2024

Er du på udkig efter den bedste portvins julekalender denne jul, så er det din heldige dag. Du befinder dig nemlig på siden, hvor du kan finde den absolut bedste julekalender med portvin 2024 . Ikke nok med at de forskellige portvinskalendere indeholder nogle af de bedste portvin, så kommer de også en flot kasse. Det gør dem helt ideelle til at give som gave.

Det kan være at din mand, far eller onkel elsker at drikke portvin. Her vil en portvins julekalender være en fremragende gaveide. Det kunne evt. være som en tidlig julegave, en adventsgave til ham, eller en ’’bare fordi’’ gave, fordi han fortjener det.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan købe en portvinsjulekalender til dig selv. Tværtimod vil det kun gøre oplevelsen ekstra god, hvis dig og en du holder af, har en hver. På den måde kan i drikke jeres portvin sammen, og få ekstra meget ud af den. Portvin bliver nemlig kun bedre i godt selskab.

Er du en rigtig portvins entusiast, eller vil du generelt gerne lære mere om den fantastiske vin. Så kan kan vi anbefale at prøve en portvinssmagning. Tjek evt. vores guide med årets bedste vinsmagning oplevelser, hvor du kan finde gode lokationer over hele landet.

 

De bedste portvins julekalender tilbud

Det er ikke bare billig portvin du finder, i de portvins julekalendere vi har fundet frem til dig. Tværtimod er det god portvin af super god kvalitet. Nogle flasker er sågar helt tilbage fra 50’erne. Det er en helt speciel følelse, at drikke noget, som er ældre end en selv, og samtidig smager så godt.

På trods af det ikke er billig vin du finder i kalenderne, så får du dem stadig til en rigtig god pris. I forhold til de portvin du får, og mængden af dem, er prisen utroligt fordelagtig. Det er meget billigere, end hvis du havde købt selv samme portvin i hele flasker. Og her får du endda mulighed for at smage mange flere forskellige.

Når vi er på udkig efter de bedste portvins julekalendere hos de forskellige vinhandlere og delikatesse webshops, tænker vi også på priser. Det skal først og fremmest være nogle gode portvinskalendere med godt indhold og god kvalitet, men det skal også være til en rimelig pris. Du kan derfor være sikker på, at du får portvin af top kvalitet i de kalendere vi har fundet. Men også at det er nogle af de bedste portvins julekalender tilbud. Pris og kvalitet hænger som altid sammen, men man kan godt få god kvalitet til rimelige penge.

 

Drik god portvin hele julen

Kan du forstille dig noget bedre, end at blive beriget med en ny skøn portvin hver evig eneste dag i julen? Det eneste du skal gøre for at få en ny smagsoplevelse, er blot at åbne dagens låge i din portvins julekalender. Find dit yndlings portvinsglas frem, hæld dagens flaske op, og nyd det foran fjernsynet, eller mens du læser en god bog. I sådan en fredsommelig stund, bliver livet ikke meget bedre. Og dem kan du få 24 af denne jul, hvis du spiller dine kort rigtigt. Det eneste du skal gøre, er at anskaffe dig din favorit portvinskalender i god tid, inden de er udsolgt. Bemærk at de kun bliver lavet i et begrænset parti. Er der udsolgt, må du vente til næste jul.

Er du rigtig fræk kombinerer du din portvins julekalender med en chokolade julekalender, og nyder et lækkert stykke chokolade til dit glas. Husk at selvforkælelse i julen er tilladt. Portvin og chokolade må man sige er selvforkælelse i absolut højeste kvalitet.

 

Portvin som gaveide

Kan man give portvin i gave? Ja – sagtens. Vingaver er meget udbredt, og kan gives til mange forskellige lejligheder. Ikke kun som julegave. Det kan gives til alt fra værtindegave til en romantisk gave til konen eller manden. Vil du give en romantisk julegave til din partner, kan du evt. give et gavekort til et wellnessophold, og supplere med en god flaske portvin. Det giver lige det sidste, og gør gaven lidt mere eksklusiv. En god julegave må gerne være lidt eksklusiv – og det kan en god vin bestemt hjælpe den med.

Portvins julekalendere kan naturligvis også give som gave. Bare ikke julegave, da julen jo så allerede er over. Her passer det meget bedre som gave før julen. Det kan evt. være som fødselsdagsgave, hvis modtageren har fødselsdag et sted mellem september og december. En anden god ide, er at give det som adventsgave. Det skal naturligvis være til 1. advent, da den skal gives enten før, eller helt i begyndelsen af julemåneden. Syntes du det er en lidt dyr gave, kan du vælge at give en stor adventsgave, i stedet for 4 mindre.

 

Hvilken portvinskalender skal du vælge?

Hvilken portvinskalender skal du vælge? Det er det store spørgsmål til 1 million kroner. Går du efter noget helt specifikt, kan du klikke dig ind på den givne portvins julekalender, og læse mere om hvad den indeholder hos forhandleren. De forskellige kalendere har naturligvis forskelligt indhold. Fælles for dem alle er dog, at de indeholder 24 flasker af 5 cl. Det gælder vel og mærke julekalenderne, ikke adventskalenderne.

Dertil er der også prisen at tage højde for. De almindelige julekalendere med portvin koster omkring 600 kr. Det er fint for langt de fleste, som bare ønsker sig en god julekalender, hvor de har mulighed for at nyde en god portvin hver dag. Er du en rigtig portvins entusiast, eller skal du give den til en der er, så bør du overveje luksus portvins julekalenderen. Den indeholder bl.a. eksklusive portvin, som kun kan fås i den kalender. Dertil er gennemsnitsalderen på alle portvinene også højere, end hos de andre kalendere.

For at finde den bedste portvins julekalender for netop dig, anbefaler vi at du studerer de forskellige muligheder nærmere. Den som er den bedste for dig, er ikke nødvendigvis den bedste for en anden.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om portvins julekalendere

Den bedste portvins julekalender 2024 , er luksus udgaven som du finder i guiden. Det er uden tvivl den portvinskalender, hvor du får de bedste portvin i 2024 .

En portvins julekalender koster ca. 600-1200 kr., afhængig af indholdet. De til 600 kr. er fine for langt de fleste, mens den garvede portvinsentusiast vil sætte pris på de lidt dyrere. I vores guide har vi samlet portvinskalendere i begge prisklasser, så der er noget for en hver.

Portvin er en særlig form for vin, som er både sødere og stærkere end de traditionelle hvidvin og rødvin. Det bliver fremstillet af druer fra det nordlige Portugal, hvor den efter gæringen får tilsat brændevin.

Portvin kan holde sig i rigtig lang tid. Nogle kan holde sig i over 100 år i de rette omstændigheder. Det er dog kun nogle typer.

Et glas portvin er mindre end f.eks. et glas rødvin. Du kan derfor få omkring 15 glas fra en flaske, hvor du fra en flaske rød- eller hvidvin kan få 6-7 glas.

Portvin drikkes i et portvinsglas, og serveres ofte til mad. F.eks. til vildt eller oksekød. Temperaturen den skal serveres til svinger meget, i forhold til hvilken type portvin det er. Omkring 4-18 grader, hvor rødvin er i den varme ende, derefter hvidvin, og rose portvin i den koldeste ende.

En åben portvin kan godt blive for gammel. Holder du den på køl og lufttæt, kan den dog godt holde sig i flere måneder. En uåbnet portvin kan holde sig i rigtig mange år, og ende længere hvis den lagres korrekt. Der er set portvin som er over 100 år gamle.

Vintage portvin, er den bedste type portvin du kan få. Går du efter det fornemme og eksklusive, er det uden tvivl en vintage portvin du skal have fat i. Denne form for portvin kan kun laves i de absolut bedste drue år.

Denne artikel er anmeldt af Henrik Bergholt (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne