Adventskalender - Årets BEDSTE adventskalendere

Adventskalender 2022 – Årets BEDSTE adventskalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

4 søndage. Som alle er ekstra hyggelige på grund af advent. Vil du gerne glæde dine børn, en søster, veninde eller måske en kæreste med en adventskalender? Men har du brug for lidt kreativ hjælp til at finde ud af, hvad den skal bestå af?

Så er vi glade for, at du er endt hos os, da vi er eksperter i jul og i gaver. Her får du nemlig inspiration til at finde den bedste adventskalender til hende, ham, voksne og børn. Du kan godt glæde dig til at gå listen over adventskalendere igennem, da vi blandt andet har fundet spa- og wellness produkter, lækre delikaterres og endda med øl, for bare at nævne nogle!

For et større udvalg til børn, se vores guide med julekalender til børn. Det er fyldt med gode gaver – men en til hver dag i julen. Rigtig god gavejagt og julehygge.

De bedste adventskalendere 2022

Danske Gin og tonic adventskalender

Denne Gin og tonic adventskalender er økologisk, og indeholder 4 forskellige gins samt 4 tonics til at blande op med. En utrolig lækker adventskalender en hver gindrikker vil syntes rigtig godt om!

Rom adventskalender

I denne rom adventskalender får du de prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced samt Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet, samt et rom glas du kan nyde dem i.

Meraki Gift Box adventskalender

Meraki gift box er den perfekte adventskalender til de som elsker hudplejeprodukter. I den vil du bl.a. finde de økologiske  Northern Dawn Exfoliating Hand Soap og Northern Dawn Hand Lotion.

Pudderdåsernes adventskalender

I Pudderdåsernes adventskalender får du både en alt i en shampoo, alt i en fodcreme, alt i en creme og en alt i en hyaluronsyre. En skøn adventeskalender til de som er vilde med personlig pleje produkter.

Nicolas Vahé adventskalender

Denne Nicolas Vahé adventskalender indeholder bl.a. gløggekstrakt, en marmelade med rød peber, hindbær og chili, karameliserede mandler med salt, pandekageblanding og en lækker hasselnøddesirup. En gaveæske fyldt med delikatesser som du kan bruge som adventskalender.

Lav selv adventskalender - Sammensæt selv

Her kan du selv sammensætte din helt egen personlige adventskalender. Du skal blot købe kassen her, samt de produkter, som adventskalenderen skal indeholde. Produkterne blive lagt i adventskalenderen og sendt til dig, klar til at give væk, eller åbne den selv til advent. Vælg mellem hundredvis af skønne delikatesser, julegodter, drikkevarer og meget andet godt.

Adventskalender med italiensk rødvin

I denne rødvinskalender bliver du forkælet med 4 italienske rødvin. Tag på en rejse igennem Italien med denne skønne adventskalender, som samtidig giver dig en pose luksus chokolade at nyde din rødvin med om søndagen. Se de specifikke vin via linket.

Adventskalender med portvin fra Dalva

Denne luksus adventskalender er den perfekte adventskalender til portvin elskeren. Den flotte trækasse er nemlig fyldt med god portvin fra Dalva. Du får 4 flasker i løbet af julen, samt luksus chokolade fra Bülow Lakrids. Se de speficikke vin via linket.

Adventskalender med Rødvin, Glögg, Portvin & Rom

I denne eksklusive adventskalender, får du en flaske med luksus dråber hver søndag i advent. Du får en flaske rødvin, glögg, portvin og rom. Hver søndag følger en poser Bülow snacks med, og det hele kommer i en dekorativ flot trækasse.

Eksklusiv adventskalender med rødvin

Hvis du leder efter gode adventsgaver til en der elsker vin, så er denne eksklusive rødvins adventskalender lige det du leder efter. Her får du nemlig 4 flasker fantastiske rødvin, i en samlet adventskalender. De gode rødvin er fra henholdsvis Frankring, USA, Italien og til sidst en rødvin fra Spanien. Samtidig får du lækkert luksus chokolade med fra Bülow.

Adventskalender med aromatisk gin fra Warner's, garniture & Franklin Tonic

Denne spændende og eksklusive gin og tonic adventskalender, giver dig hver søndag en ny spændende gin med aromatiske smage. Samtidig kommer det hele i en flot trææske, klar til at give i gave, til en du holder af (eller dig selv).

Adventskalender med Luxus Mjød

På udkig efter en adventskalenderen til manden der elsker mjød? I denne adventskalender får du ikke mindre end 4 adventsgaver i form af 4 forskellige mjød.

Adventskalender med "Blandet og Godt" (4 STK A 10 CL)

Denne adventskalender byder på lidt blandet godt til ganen, i form af premium Whisky, Rom, Gin og Vodka. Udover de lækre drikke, medfølger der også faktaark til dem, og så leveres det hele i en flot gaveæske.

Adventskalender med Gin (4 STK A 10 CL)

Denne gin adventskalender giver dig 4 x 100 ml gin i julen - en til hver søndag i advent. Nyd dem med dig selv, eller en du ved vil sætte pris på dem, ligeså meget som dig!

Adventskalender med Rom (4 stk a 10 CL)

Giv adventskalenderen her til dig selv, eller en der elsker rom. Den flotte gaveæske indeholder nemlig 4 premium rom, som en heldig modtager kan nyde i løbet af december.

Adventskalender med Whisky (4 STK A 10 CL)

En adventskalender til en rigtig whisky elsker! 4 premium whisky i løber af julen, med tilhørende faktaark, så du kan lære mere om dem.

Adventskalender med ELG gin & Fever-Tree Tonic

Her er den! Den bedste gin adventskalender til hende eller ham der elsker gin. Adventskalenderen byder på 4 forskellige gin fra ELG-gin. Dertil forskellige tonics og snacks, så du får en ny gin oplevelse hver adventssøndag i julen. Også en af de bedste 1. adventsgaver til ham der elsker gin.

Adventskalender til børn og barnlige sjæle

Både børn og barnlige sjæle vil få enormt meget glæde ud af denne adventskalender. Den er nemlig fyldt med søde og smagfulde sager. Du får bl.a. chokoladetrøfler, vingummier, karamelliserede popcorn, økologisk rabarber sagt og meget mere.

Adventskalender med Vodka (4 STK A 10 CL)

Er du til vodka? Så nyd julen med en lækker premium vodka hver søndag i advent. Flaskerne kommer i en flot gaveæske og med faktaark.

Rom adventskalender fra Great Dane

Rom adventskalenderen fra Great Dane Rum byder på 4 forskellige rom i julen. Du får Barrel Aged, Spiced Barrel Aged, Extra Sweet og Y5 Rum - alle fra Great Dane. Dertil får du et romglas, som du kan nyde din rom på bedste maner.

HERBIE GIN adventskalender

HERBIE GIN adventskalender giver dig 4 smagfulde gin flasker. Du får Herbie Gin Pink med hindbær og tranebær, Herbie Gin Export med kamille og grønne æbler, Herbie Gin Original med lakrids og rosmarin, og til sidst Herbie Gin Organic med havtorn og citrus. Værsgo!

Disney's adventskalender med jumbobøger 2021

Hold jul med Anders And, Mickey Mouse, Rip, Rap og Rup, og alle de andre elskede Disney figurer fra andeby. I Disney adventskalenderen her får du en jumbobog på hele 100 sider, alle adventssøndage i julen. Perfekt til de som elsker at læse Anders And - børn såvel som voksne.