Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Adventskalender - Årets BEDSTE adventskalendere

Adventskalender 2021 – Årets BEDSTE adventskalendere

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

4 søndage. Som alle er ekstra hyggelige på grund af advent. Vil du gerne glæde dine børn, en søster, veninde eller måske en kæreste med en adventskalender? Men har du brug for lidt kreativ hjælp til at finde ud af, hvad den skal bestå af?

Så er vi glade for, at du er endt hos os, da vi er eksperter i jul og i gaver. Her får du nemlig inspiration til at finde den bedste adventskalender til hende, ham, voksne og børn. Du kan godt glæde dig til at gå listen over adventskalendere igennem, da vi blandt andet har fundet spa- og wellness produkter, lækre delikaterres og endda med øl, for bare at nævne nogle!

For et større udvalg til børn, se vores guide med julekalender til børn. Det er fyldt med gode gaver – men en til hver dag i julen.

Rigtig god gavejagt og julehygge.

De bedste adventskalendere 2021

Lav selv adventskalender – Sammensæt selv

Her kan du selv sammensætte din helt egen personlige adventskalender. Du skal blot købe kassen her, samt de produkter, som adventskalenderen skal indeholde. Produkterne blive lagt i adventskalenderen og sendt til dig, klar til at give væk, eller åbne den selv til advent. Vælg mellem hundredvis af skønne delikatesser, julegodter, drikkevarer og meget andet godt.

Fra: 75,00 DKK

Ecooking adventkalender

Årets Ecooking adventskalender indeholder skønne overraskelser med Ecooking produkter, hver søndag i advent. Her i blandt en dagcreme, en plejende shampoo, en rensescrub samt en E-vitamin boost. Alt sammen til en værdi af 1026 kr.

Fra: 499,00 DKK

Graham’s portvinskalender

I Grahams portvins adventskalender, får du 4 herlige flasker Grahams portvin på 20 cl. Alle 4 flasker er forskellige, hvor den ene er en 20 Years Old Tawny. Dertil får du også 2 stk Riedel portvinsglas, så du kan nyde din portvin, med en du holder af. Samtidig er kalenderen utroligt flot, og oplagt at give i gave. Se det fulde indhold via linket.

Fra: 595,00 DKK

Adventskalender med Bülow, Summerbird, Karamelleriet, Wally & Whiz

I denne smukke adventskalender, får du det bedste fra alle verdener! Det skønne lakrids fra Bülow lakrids, luksus chokolade fra Summerbird, håndavede karameller fra Karamelleriet, og sidst men ikke mindst, gourmet vingummier fra Wally and Whiz. God jul!

Fra: 475,00 DKK

Adventskalender med fransk rødvin

Elsker du fransk rødvin, eller kender du en som gør? Så er denne adventskalender med fransk rødvin lige det du leder efer. Her får du 4 lækre rødvin fra Frankrig i løbet af julen. Bl.a. Bourgogne og Pinot Noir. Dertil får du som en bonus hver søndag, også en pose med luksus chokolade kugler.

Fra: 499,00 DKK

Adventskalender med italiensk rødvin

I denne rødvinskalender bliver du forkælet med 4 italienske rødvin. Tag på en rejse igennem Italien med denne skønne adventskalender, som samtidig giver dig en pose luksus chokolade at nyde din rødvin med om søndagen. Se de specifikke vin via linket.

Fra: 499,00 DKK

Luksus adventskalender med hvidvin, rødvin & portvin

Denne luksus adventskalender er den perfekte adventskalender til vin elskeren. Den flotte trækasse er nemlig fyldt med god vin. Du får både rødvin, hvidvin og portvin, samt luksus chokolade fra Bülow Lakrids. Se de speficikke vin via linket.

Fra: 749,00 DKK

Adventskalender med Rødvin, Glögg, Portvin & Rom

I denne eksklusive adventskalender, får du en flaske med luksus dråber hver søndag i advent. Du får en flaske rødvin, glögg, portvin og rom. Hver søndag følger en poser Bülow snacks med, og det hele kommer i en dekorativ flot trækasse.

Fra: 775,00 DKK

Eksklusiv adventskalender med rødvin

Hvis du leder efter gode adventsgaver til en der elsker vin, så er denne eksklusive rødvins adventskalender lige det du leder efter. Her får du nemlig 4 flasker fantastiske rødvin, i en samlet adventskalender. De gode rødvin er fra henholdsvis Frankring, USA, Italien og til sidst en rødvin fra Spanien. Samtidig får du lækkert luksus chokolade med fra Bülow.

Fra: 749,00 DKK

Adventskalender med rødvin – around the world

Rødvins-adventskalenderen her giver dig gode rødvin fra nogle af de største vinlande i verden. Bl.a. fra Chile, Frankrig og Italien. En fremragende adventskalender til vinentusiasten, såvel som dem, som blot gerne vil nyde et glas godt rødvin i julen.

Fra: 499,00 DKK

Adventskalender med aromatisk gin fra Warner’s, garniture & Franklin Tonic

Denne spændende og eksklusive gin og tonic adventskalender, giver dig hver søndag en ny spændende gin med aromatiske smage. Samtidig kommer det hele i en flot trææske, klar til at give i gave, til en du holder af (eller dig selv).

Fra: 420,00 DKK

Adventskalender med portvin

I denne portvins adventskalender, får du 4 adventsgaver med portvin og tilhørende snacks i. Adventskalenderen kan sendes direkte til modtagerens adresse, ønsker du at forære den til en du holder af. Eller skan du naturligvis også få den sendt direkte hjem til dig, klar til at åbne 1. advent!

Fra: 499,00 DKK

Adventskalender med lækkerier – Merry Christmas

Merry Christmas adventskalenderen med lækkerier, byder på både søde og salte godter, såvel som lidt godt til ganen. Du får bl.a. juleøl, rødvin, luksus chokolade m.m. En adventskalender de fleste vil elske at modtage!

Fra: 550,00 DKK

Adventskalender med økologiske delikatesser

Denne skønne adventskalender forkæler dig med økologiske delikatesser hver søndag i advent. I vente har du bl.a. Summerbird chokolade, rødvin, økologisk te, marcipanstænger og mange andre fantastiske økologiske produkter.

Fra: 540,00 DKK

Adventskalender med ELG gin & Fever-Tree Tonic

Her er den! Den bedste gin adventskalender til hende eller ham der elsker gin. Adventskalenderen byder på 4 forskellige gin fra ELG-gin. Dertil forskellige tonics og snacks, så du får en ny gin oplevelse hver adventssøndag i julen. Også en af de bedste 1. adventsgaver til ham der elsker gin.

Fra: 460,00 DKK

Adventskalender med juleøl fra Grauballe Bryghus

Øl adventskalenderen her er med 4 forskellige gode danske juleøl, hvor der hver søndag samtidig følger en lille snack med. Enten chips, chokolade eller lakrids. Juleøl og snacks – så blev det alligevel en god jul i år, skål!

Fra: 350,00 DKK

Adventskalender med juleøl fra Skagen Bryghus

Denne adventskalender byder på danske juleøl fra Skagen Bryghus. Du får 4 forskellige gode øl at nyde i julen, men hver deres pose tilhørende godter. En kalender en hver øl elsker drømmer om at få i julen.

Fra: 350,00 DKK

Adventskalender til børn og barnlige sjæle

Både børn og barnlige sjæle vil få enormt meget glæde ud af denne adventskalender. Den er nemlig fyldt med søde og smagfulde sager. Du får bl.a. chokoladetrøfler, vingummier, karamelliserede popcorn, økologisk rabarber sagt og meget mere.

Fra: 299,00 DKK

Øl adventskalender med nok til 2 personer

Den perfekt øl adventskalender til ham eller hende, der elsker øl! Hver søndag i advent får du ikke mindre end 2 gode øl fra Møn Bryghus. De kan drikkes selv, eller du kan dele med din partner eller en ven. Du får i alt 8 øl i flaske, i en flot gaveæske.

Fra: 300,00 DKK

Rom adventskalender fra Great Dane

Rom adventskalenderen fra Great Dane Rum byder på 4 forskellige rom i julen. Du får Barrel Aged, Spiced Barrel Aged, Extra Sweet og Y5 Rum – alle fra Great Dane. Dertil får du et romglas, som du kan nyde din rom på bedste maner.

Fra: 295,00 DKK

Wally and Whiz vingummi adventskalender

Er du fan af julen? Er du fan af vingummi? Er svaret ja og ja, har du her den perfekte adventskalender til dig! Wally og Whiz adventskalenderen giver dig en adventsgave hver søndag i advent. I gaverne er der de lækre veganske gourmet vingummier i forskellige spændende smagsvarianter.

Fra: 239,00 DKK

Gourmet adventskalender

En skøn gourmet adventskalender som indeholder te, kaffe, konfekture og delikatesser. Alt det, som kan være med til at gøre julemåneden lidt bedre hver søndag. Giv den til dig selv, eller send den direkte til en som fortjener den.

Fra: 499,00 DKK

Estate kaffe adventskalender

En luksus adventskalender med kaffe fra Estate Coffee, som en hver kaffe drikker vil elske at nyde i julen. Adventskalenderen indeholder 4 forskellige poser kaffebønner – henholdsvis Jaz, Rio Verde Kaffe, Øko Dulc og en helt ny variant, Winter Edition. Poserne er på 125 gram.

Fra: 199,00 DKK

Adventskalender med kaffe

Kaffe adventskalenderen her forkæler dig i løbet af de 4 adventssøndag med kaffe og konfekture af høj kvalitet. Kaffen fås som hele bønner, men kan også bestilles formalet hvis det ønskes.

Fra: 400,00 DKK

Adventskalender med te

Denne lille fine adventskalender indeholder højkvalitets te og konfekture. Alle 4 pakker er flot pakket ind – klar til at give en te elsker. Det er selvfølgelig også tilladt at købe den til sig selv!

Fra: 250,00 DKK

Smykke adventskalender (lille udgave)

Denne lille smykke adventskalender indeholder smukke og stilfulde smykker fra By Stine Winther. Perfekt til hende som elsker smykker, og samtidig ønsker at blive overrasket hver søndag i advent. Giv din evt. til din kæreste eller kone.

Fra: 400,00 DKK

Smykke adventskalender (stor)

Den populære smukke adventskalender fra By Stine Winter, er her i en stor udgave, fyldt med fantastiske smykker. Hver søndag i advents får du et nyt flot smykek i en gave. En adventskalender som kan få en hver kæreste eller kone, til at være ekstra god ved dig hele julen!

Fra: 700,00 DKK

Milwaukee adventskalender 2021

Milwaukee adventskalender er den perfekte adventskalender til mænd. Den indeholder 4 fede produkter fra Milwaukee. Dertil er der en ekstra overraskelse juleaften! Giv den til din mand, far eller bror – en hver mand vil elske den.

Fra: 436,25 DKK

Miljøvenlig adventskalender til en værdi af 620 kr.

Her får du en grøn adventskalender, med 4 – nej faktisk 5 miljøvenlige gaver. Indeholdet bliver ikke afsløret, udover af det alle er favortitter fra forhandleren, og at den femte gave, er de genanvendelige hør Multi Bags som er brugt til indpakningen.

Fra: 499,95 DKK

Miljøvenlig adventskalender til en værdi af 815 kr.

En stør grøn adventskalender som giver dig ikke mindre end 4 miljøvenlige adventsgaver. Gavernes indholde er hemmeligt, men kan sige så meget at det er storfavoritter, og at du helt sikkert ikke kommer til at blive skuffet! Dertil får du en 5. gave, i form af de genanvendelige hør poser som er brugt til inpakningen.

Fra: 599,95 DKK

HERBIE GIN adventskalender

HERBIE GIN adventskalender giver dig 4 smagfulde gin flasker. Du får Herbie Gin Pink med hindbær og tranebær, Herbie Gin Export med kamille og grønne æbler, Herbie Gin Original med lakrids og rosmarin, og til sidst Herbie Gin Organic med havtorn og citrus. Værsgo!

Fra: 249,00 DKK

Gin adventskalender “Be-Gin the Celebrations”

Denne fantastiske gin adventskalender byder på 4 forskellige gins, og 4 forskellige tonics i løbet af de 4 adventssøndage. Du kan dermed lave en ny gin og tonic hver advent i julen. Den perfekte adventskalender til en hver gin elsker.

Fra: 349,00 DKK

Gin adventskalender “Til Os”

”Til os” gin adventskalenderen indeholder 8x gin samt 8x tonics. Det betyder du kan dele den med en partner, ven eller veninden. Hver søndag er der nemlig lagt op til 2 gin og tonics. Nyd den med en du holder af!

Fra: 649,00 DKK

Jim og Tony adventskalender med gin

Her får du en super lækker Jim og Tony gin adventskalender. Der er 5 rør med gin i kalenderen – en til hver af de 4 adventssøndage, samt en ekstra smagsprøve. Hvert rør indeholder forskellige spændende gin, og er på 60ml.

Fra: 429,00 DKK

Adventskalender med personlig pleje produkter

Denne fine adventskalender er fyldt med lækre personlig pleje produkter til hende. Hver søndag åbnes en gave med nye lækre produkter i. Alle produkterne er økologiske produkter fra Amber. Se det fulde indhold via linket.

Fra: 195,00 DKK

Humdakin adventskalender med duftlys

I julen skal der skrues helt op for hyggen og den gode stemning. Hvilken bedre måde at gøre det på, end med nogle gode duftys? I adventskalenderen her får du hver søndag et nyt duftlys, som du kan tænde og få gang i julehyggen.

Fra: 229,00 DKK

Adventskalender wellness gave

Køb her en lækker wellness adventsgave, som kan bruges som del af en adventskalender. Gaven indeholder økologiske genanvendelige rondeller, green tea facial cleansing lotion samt en ansigtsmaske. I alt til en værdi af 300 kr.

Fra: 199,00 DKK

Miljøvenlig wellness adventskalender

Her får du en dejlig adventskalender som har fokus på både miljøvenlighed såvel som wellness. Gaverne består af massageolie, massagelys og andre skønne wellness produkter, som du kan hygge med i julen. Giv den til en som fortjener det! Kan også bruges som julegave.

Fra: 199,00 DKK

Adventskalender wellness gave til fødderne

Denne adventsgave har fokus på wellness til fødderne. Den indeholder badesalt, fod scrub og fodfil, til en samlet værdi af 220 kr. Den perfekte adventsgave, som del af en adventskalender, til en du vil forkæle.

Fra: 189,00 DKK

Wellness adventsgaver til 3. og 4. advent

Her får du 2 skønne wellness adventsgaver, hvor hver gave indeholder flere små. Du får bl.a. badesalte, fod scrub, ansigtsmaske og meget mere til selvforkælelse i julen. Gaverne har en værdi af 600 kr., så der er gode penge at spare.

Fra: 399,00 DKK

Small Talk Big Questions adventskalender familiespil

Denne spil fungerer både som et hyggeligt familiespil, samt en fælles familieadventskalender. Hver søndag får i 15 nye spørgsmål som kan tilføjes det sjove familiespil. Det er julehygge med familien på højt plan! Se de fulde regler via linket.

Fra: 169,95 DKK

4 par jule-boxershorts adventskalender

Mangler han altid underbukser? Eller vil du bare gerne se ham i et par søde jule boxershorts? Så giv ham denne adventskalender, hvor han hver advent får et sæt jule boxershorts med forskellige julemotiver på.

Fra: 179,00 DKK

Estate Coffee kaffe adventskalender i hele bønner

En luksus adventskalender med kaffe fra Estate Coffee, som en hver kaffe drikker vil elske at nyde i julen. Adventskalenderen indeholder 4 forskellige poser kaffebønner – henholdsvis Jaz, Rio Verde Kaffe, Øko Dulc og en helt ny variant, Winter Edition. Poserne er på 125 gram.

Fra: 200,00 DKK

Disney’s adventskalender med jumbobøger 2021

Hold jul med Anders And, Mickey Mouse, Rip, Rap og Rup, og alle de andre elskede Disney figurer fra andeby. I Disney adventskalenderen her får du en jumbobog på hele 100 sider, alle adventssøndage i julen. Perfekt til de som elsker at læse Anders And – børn såvel som voksne.

Fra: 149,95 DKK

Walt Disney’s adventskalender med jumbobøger

Her er den perfekte adventskalender til alle Anders And fans! Hvor søndag får du nemlig en hel jumbobog på 100 sider. Så er der lagt op til en underholdende jul med Anders And og alle vennerne. Den vil med garanti gøre ventetiden til juleaften meget lettere!

Fra: 149,95 DKK

Ferm Living adventskalender i rosa

Denne fine adventskalender fra Ferm Living er lavet i 100% bomuld. Den har 4 lommer, som hver kan rumme en fin adventsgave til en heldig modtager. En god mulighed for at lave en personlig adventskalender med egne gaver, og samtidig have et flot stykke julepynt hængende.

Fra: 199,00 DKK

Maileg adventskalender

Mailegs smukke adventskalender kan nemt hænges op på en guirlande eller snor, og samtidig pynte som flot julepynt i stuen eller på værelset. Samtidig er der naturligvis plads til 4 skønne adventsgaver til en heldig modtager.

Fra: 449,00 DKK

Hvad er en adventskalender?

En adventskalender er en anden variant af en pakkekalender. I stedet for 24 små kalendergaver er der i stedet 4 gaver, som gives hver søndag i advent. En adventskalender til børn er især populært, fordi de så har noget at se frem til, når den står på weekend.

Men, det er ikke kun for børn. For det er også muligt både at få en adventskalender til kvinder, adventskalender til mænd, samt til dem, som ikke længere er børn, men som heller ikke er helt voksne endnu. Du kan endda få en julekalender til voksne at kombinere den med, hvis du er rigtig i julehumør i år (det kunne f.eks. være en te eller kaffe julekalender). Markedet er derfor rigtig stort – men det gør det ikke mindre hyggeligt.

Om din adventskalender skal bestå af større eller mindre gaver, er helt op til dig. Der er ikke nogen gyldne regler om, hvor meget der skal gives for, eller hvad der skal gives.

Find derfor gerne din indre kreativitet frem og se, om ikke du kan lave den bedste adventskalender 2021 til den, du holder af.

 

Hvorfor give en adventskalender?

Juleaften er fyldt med gaver, så hvorfor også give en adventskalender oven i hatten? Jo det bør du gøre, fordi det er fantastisk hyggeligt at vågne om søndagen for at tænde et adventslys og en pakke en lille gave op. Der findes ikke nogen mere hyggelig og langsom måde at starte dagen på.

Hvordan du vælger at gøre det, kan du helt selv bestemme. Nogen laver en gavekurv, som står og frister frem til den 4. søndag i advent, mens andre lader deres børn og unge stille ”pusserne” (læs: hjemmesko) i vinduet, så julemanden, julenissen eller juleånden kan komme forbi og lægge en gave – hvis man har været heldig.

Nogle vælger kun at give adventsgaver, eller kun at give kalendergaver til børn. Andre vælger begge dele. Uanset hvordan du vælger at gøre det, kan du være helt sikker på, at det bringer en masse glæde hele december.

 

Giv en adventskalender sammen med lys eller en krans

Advent er og bliver først sådan rigtig advent, når lysene tændes og kransen stråler så fint. Det er indbegrebet af hygge om søndagen i juletiden. Så hvorfor ikke give en krans eller måske bare nogle flotte lys sammen med den første, eller hver gave? Så er der også et hyggeligt lys at glædes over, mens gaven pakkes op og nydes.

Vi kunne ikke forestille os nogen bedre måde at starte søndagen på – langsomt i nattøj med lys, morgenmad og en gave. Så ryger julebarometeret helt sikkert i top.

Det behøver heller ikke være en krans i traditionel forstand, men kan også være nogle fine stager med et fad. Kreativiteten må gerne råde, hvis ikke det passer så godt med en krans hængende fra loftet eller stående på bordet.

 

Hvilke færdiglavede kalendere til advent kan man få?

Det er meget populært at give en adventskalender. Derfor er der i dag også rigtig mange muligheder for at købe nogle færdiglavede. Det er perfekt til dig, som rigtig gerne vil give, men som måske ikke har overskuddet eller ideerne til at finde på nogle gode gaver, der egner sig til advent.

Af færdiglavede kalendere kan du blandt andet få:

 • Portvins adventskalender
 • Gin adventskalender
 • LEGO adventskalender
 • PlayMobil adventskalender
 • Nilens Jord adventskalender

Sådan bliver listen ved afhængigt af, hvor gammel modtageren er. Det store udvalg kan du også få et godt indblik i ved at se på vores liste. For den bliver længere og længere, jo tættere på jul vi kommer. Både når det kommer til en adventskalender til voksne og til børn.

Dyk derfor gerne ned i udvalget og se, om ikke du kan finde en eller flere, som passer lige til den, du gerne vil give en kalender. Finder du ikke en på vores liste, kan du også blot klikke dig videre til forhandleren for at se deres øvrige udvalg. Det kan være, vi har overset en, eller der er kommet nye til, siden vi har opdateret vores liste.

Måske du også kan være heldig at finde de første eller sidste julegaver på listen. Ellers har du i hvert fald mulighed for at finde dem i en af vores andre gavelister med inspiration til julegaver her på hjemmesiden.

Jul går vi ikke ned på – så gå gerne på opdagelse.

 

Hvad koster det at give en adventskalender?

Det koster lige præcis det, du har lyst til og mulighed for at give. For julen handler ikke om beløber eller fancy gaver. Det handler om at glæde hinanden. Finder du derfor glæde i at give en lækker Ecooking adventskalender frem for hjemmelavede gaver eller omvendt, er det så perfekt, som det kan være.

Det kommer både an på dig som giver og på modtageren, hvordan kalenderen i sidste ende skal tage sig ud. Vigtigst er bare, at du føler dig godt tilpas med resultatet og hver eneste søndag er spændt på at se eller høre om reaktionen på den enkelte gave.

Det er jo hyggeligt – og sådan skal det forblive med at være. Så læg endelig ikke pres på dig selv over gaveræset, da det slet ikke er, hvad en adventskalender drejer sig om.

Vi har også både simple og billige, samt lidt mere dyre adventskalendere at vælge mellem her på siden. Så kan alle være med uanset lyst og muligheder.

 

Ideer til hjemmelavede adventsgaver

Vil du gerne kombinere en adventskalender herfra med nogle hjemmelavede adventsgaver? Det er der ikke noget at sige til, da det skruer ekstra op for julehyggen. Dertil er der også virkelig mange måder at lave en hjemmelavet adventskalender på – om den så består af hjemmelavede eller indkøbte gaver.

Ideer kunne være:

 • Dine eller vedkommendes favoritsmåkager
 • Masser af god konfekt
 • Gavekort til oplevelser med dig
 • Strikkede handsker, tørklæde og lign.
 • En guide til at lave julepynt med
 • De bedste julefilm nogensinde (1 til hver søndag)

Det gode ved julen er, at alt er tilladt, når det kommer til gaver. Så længe det bare passer lige ind i modtagerens ånd, er der gode chancer for nogle smil og en masse glæde.

 

Hvad er advent?

Kan du ikke helt huske, hvorfor der er noget, der hedder advent? Jo, det forholder sig nemlig sådan, at første søndag i advent markerer starten på et nyt kirkeår. Advent er desuden også den sidste ventetid frem til julenat, hvor Jesus blev født.

Det er ikke helt tilfældigt, at det hedder advent, da det kommer af det latinske ord, ”Adventus Domini”, som betyder ”Herrens komme”. Altså bruger vi det til at vente på, at vores alles Jesus bliver født.

Den første søndag i advent falder ikke nødvendigvis på den første søndag i december. Da den falder 4 søndage fra juleaften, hænder det, at første søndag i advent allerede ligger i november. Netop derfor kan det også være en god ide at være ude i god tid med adventsgaver.

Første søndag i advent falder dog aldrig tidligere end den 27. november. Så har du blot styr på gaverne og kalenderen inden da, går det hele nok.

 

Få den bedste inspiration til en adventskalender 2021

Om du er på jagt efter en julekalender eller adventskalender til ham, hende eller til børnene, finder du det her hos os. For vi er bestemt ikke gået ned på udvalget, da vi elsker jul og alt, hvad den bringer med sig. Der er både enkle og simple kalendere at vælge mellem, ligesom der er dem, der er gjort lidt mere ud af og deraf også koster lidt mere.

Uanset hvad du ender med at vælge, er vi dog sikre på, at du kommer til at bringe en masse fantastisk julestemning og forventningsglæde. For det er netop det, adventsgaver kan – for der går en hel uge mellem, at hver gave må åbnes.

Vi har gennemsøgt hele nettet for de bedste kalendere til advent. Så er det netop, hvad du søger, kommer du ikke til at gå forgæves. Kombiner eventuelt gerne den valgte kalender med lidt hjemmelavet hygge såsom småkager eller konfekt, så den bliver lidt mere personlig. Så er der også lidt at hygge sig med til ganen, når gaverne skal pakkes op.

Vi håber, du finder den helt rette kalender og kan se frem til at glæde modtageren med den.

Klik dig gerne videre, når du finder en, der er lidt mere interessant end alle andre. Så lover vi, at du bliver ført videre til en god og troværdig forhandler med styr på både betaling og levering til tiden.

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om adventskalender

For at give den bedste adventskalender til ham, skal det naturligvis være med noget han kan lide. Både de med øl og kaffe i, er utroligt populære valg. Dem kan du finde i flere forskellige varianter, sammen med en masse andre, her i vores store guide.

Årets bedste adventskalender til hende, er en med wellness og/eller personlig pleje produkter, en med gin, eller den fra Wally og Whiz. Du finder alle dem, samt mange andre gode, her i vores guide – og til super gode priser.

Til børn er det mange gange bedst, selv at købe 4 adventsgaver til dem. I og med børn spænder rigtig meget i både alder og interesser, er det umuligt at udnævne en, som er den bedste til alle.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie Larsen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.