Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Adventskalender - Årets BEDSTE adventskalendere

Adventskalender 2024 – Årets BEDSTE adventskalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

4 søndage. Som alle er ekstra hyggelige på grund af advent. Vil du gerne glæde dine børn, en søster, veninde eller måske en kæreste med en adventskalender? Men har du brug for lidt kreativ hjælp til at finde ud af, hvad den skal bestå af?

Så er vi glade for, at du er endt hos os, da vi er eksperter i jul og i gaver. Her får du nemlig inspiration til at finde den bedste adventskalender til hende, ham, voksne og børn. Du kan godt glæde dig til at gå listen over adventskalendere igennem, da vi blandt andet har fundet spa- og wellness produkter, lækre delikaterres og endda med øl, for bare at nævne nogle!

For et større udvalg til børn, se vores guide med julekalender til børn. Det er fyldt med gode gaver – men en til hver dag i julen. Rigtig god gavejagt og julehygge.

De bedste adventskalendere 2024

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

Adventskalender med Luxus Mjød

På udkig efter en adventskalenderen til manden der elsker mjød? I denne adventskalender får du ikke mindre end 4 adventsgaver i form af 4 forskellige mjød.

Me&My BOX adventskalender med smykker

Me&My BOX adventskalender med smykker indeholder overraskelser, som enhver der elsker DIY smykker, uden tvivl vil blive ellevilde med. Metallerne i kalenderen er belagt med 18 karat guld eller 925S Sterling sølv.

Kun Det Bedste Luksus Adventskalender

Kun Det Bedste Luksus Adventskalenderen indeholder produkter til en værdi af hele 1400 kr. I den finder du bl.a. julevin, kvalitets delikatesser, julegløgg m.m. Se alt indhold via linket.

Drik Portvin adventskalender

Drik Portvin adventskalenderen er til dig der elsker at drikke portvin! I den finder du flere forskellige spændende portvin - både hvid og tawny. Den indeholder i alt 4 x 37,5 ml portvin.

Dobbelt portvins adventskalender

Denne portvins adventskalender, er for dig som vil nyde en god portvin adventssøndag, med en god ven eller partner. Hver søndag får du nemlig 2 små flasker portvin, som du kan dele med en du holder af. I alt 8 flasker i løbet af julen.

Rom adventskalender

I denne rom adventskalender får du de prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced samt Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet, samt et rom glas du kan nyde dem i.

Disney's adventskalender med jumbobøger 2021

Hold jul med Anders And, Mickey Mouse, Rip, Rap og Rup, og alle de andre elskede Disney figurer fra andeby. I Disney adventskalenderen her får du en jumbobog på hele 100 sider, alle adventssøndage i julen. Perfekt til de som elsker at læse Anders And - børn såvel som voksne.

Walt Disney's adventskalender med jumbobøger

Her er den perfekte adventskalender til alle Anders And fans! Hvor søndag får du nemlig en hel jumbobog på 100 sider. Så er der lagt op til en underholdende jul med Anders And og alle vennerne. Den vil med garanti gøre ventetiden til juleaften meget lettere!

Ferm Living adventskalender i rosa

Denne fine adventskalender fra Ferm Living er lavet i 100% bomuld. Den har 4 lommer, som hver kan rumme en fin adventsgave til en heldig modtager. En god mulighed for at lave en personlig adventskalender med egne gaver, og samtidig have et flot stykke julepynt hængende.

Adventskalender med JBS bambus produkter

I denne adventskalender fra JBS, finder du 4 lækre bambus produkter. Uden at afslører for meget, kan vi sige at gaverne er dejligt bløde og af super god kvalitet.

Kun Det Bedste Adventskalender med Søde Overraskelser

Kun Det Bedste adventskalenderen er fyldt med alt det bedste slik til julen! Der er nok til masser af julehygge for hele familien til hver af de 4 søndage i advent og mere til!

HERBIE GIN Adventskalender med Gin

Denne lækre gin adventskalender byder på  4 små flasker på 5 cl. med Herbie Gin. De 4 flasker er alle med forskellig smag, så der er noget nyt til hver søndag i advent. Perfekte til at lave gin and tonic med!

Cocoture adventkalender med julemix

Cocoture adventkalender med julemix er til dig der elsker chokolade og marcipan! I den finder ud nemlig et vælg af lækre chokolader og marcipaner du kan nyde i julen. Hver advent en skuffe fuld af herligheder!

Great Dane - Rom Adventskalender

Great Dame Rom adventskalenderen indeholder 4 forskellige rom til at nyde i julen, samt et flot romglas til at drikke herlighederne af. Du får bl.a. en Great Dane - Barrel Aged 40% samt en Great Dane - Spiced Barrel Ag.

Cocoture Julekalender 4 låger

Denne adventskalender fra Cocoture har 4 store låger, som er fuldt med lærke sager som chokolade, karameller og fransk nougat.

Find den perfekte adventskalender 2024

En adventskalender er en anden variant af en pakkekalender. I stedet for 24 små kalendergaver er der i stedet 4 gaver, som gives hver søndag i advent. En adventskalender til børn er især populært, fordi de så har noget at se frem til, når den står på weekend.

Men, det er ikke kun for børn. For det er også muligt både at få en adventskalender til kvinder, adventskalender til mænd, samt til dem, som ikke længere er børn, men som heller ikke er helt voksne endnu. Du kan endda få en julekalender til voksne at kombinere den med, hvis du er rigtig i julehumør i år (det kunne f.eks. være en te eller kaffe julekalender). Markedet er derfor rigtig stort – men det gør det ikke mindre hyggeligt.

Om din adventskalender skal bestå af større eller mindre gaver, er helt op til dig. Der er ikke nogen gyldne regler om, hvor meget der skal gives for, eller hvad der skal gives.

Find derfor gerne din indre kreativitet frem og se, om ikke du kan lave den bedste adventskalender 2024 til den, du holder af.

 

Hvorfor give en adventskalender?

Juleaften er fyldt med gaver, så hvorfor også give en adventskalender oven i hatten? Jo det bør du gøre, fordi det er fantastisk hyggeligt at vågne om søndagen for at tænde et adventslys og en pakke en lille gave op. Der findes ikke nogen mere hyggelig og langsom måde at starte dagen på.

Hvordan du vælger at gøre det, kan du helt selv bestemme. Nogen laver en gavekurv, som står og frister frem til den 4. søndag i advent, mens andre lader deres børn og unge stille ”pusserne” (læs: hjemmesko) i vinduet, så julemanden, julenissen eller juleånden kan komme forbi og lægge en gave – hvis man har været heldig.

Nogle vælger kun at give adventsgaver, eller kun at give kalendergaver til børn. Andre vælger begge dele. Uanset hvordan du vælger at gøre det, kan du være helt sikker på, at det bringer en masse glæde hele december.

 

Giv en adventskalender sammen med lys eller en krans

Advent er og bliver først sådan rigtig advent, når lysene tændes og kransen stråler så fint. Det er indbegrebet af hygge om søndagen i juletiden. Så hvorfor ikke give en krans eller måske bare nogle flotte lys sammen med den første, eller hver gave? Så er der også et hyggeligt lys at glædes over, mens gaven pakkes op og nydes.

Vi kunne ikke forestille os nogen bedre måde at starte søndagen på – langsomt i nattøj med lys, morgenmad og en gave. Så ryger julebarometeret helt sikkert i top.

Det behøver heller ikke være en krans i traditionel forstand, men kan også være nogle fine stager med et fad. Kreativiteten må gerne råde, hvis ikke det passer så godt med en krans hængende fra loftet eller stående på bordet.

 

Hvilke færdiglavede kalendere til advent kan man få?

Det er meget populært at give en adventskalender. Derfor er der i dag også rigtig mange muligheder for at købe nogle færdiglavede. Det er perfekt til dig, som rigtig gerne vil give, men som måske ikke har overskuddet eller ideerne til at finde på nogle gode gaver, der egner sig til advent.

Af færdiglavede kalendere kan du blandt andet få:

 • Portvins adventskalender
 • Gin adventskalender
 • LEGO adventskalender
 • PlayMobil adventskalender
 • Nilens Jord adventskalender
   

Sådan bliver listen ved afhængigt af, hvor gammel modtageren er. Det store udvalg kan du også få et godt indblik i ved at se på vores liste. For den bliver længere og længere, jo tættere på jul vi kommer. Både når det kommer til en adventskalender til voksne og til børn.

Dyk derfor gerne ned i udvalget og se, om ikke du kan finde en eller flere, som passer lige til den, du gerne vil give en kalender. Finder du ikke en på vores liste, kan du også blot klikke dig videre til forhandleren for at se deres øvrige udvalg. Det kan være, vi har overset en, eller der er kommet nye til, siden vi har opdateret vores liste.

Måske du også kan være heldig at finde de første eller sidste julegaver på listen. Ellers har du i hvert fald mulighed for at finde dem i en af vores andre gavelister med inspiration til julegaver her på hjemmesiden.

Jul går vi ikke ned på – så gå gerne på opdagelse.

 

Hvad koster det at give en adventskalender?

Det koster lige præcis det, du har lyst til og mulighed for at give. For julen handler ikke om beløber eller fancy gaver. Det handler om at glæde hinanden. Finder du derfor glæde i at give en lækker Ecooking adventskalender frem for hjemmelavede gaver eller omvendt, er det så perfekt, som det kan være.

Det kommer både an på dig som giver og på modtageren, hvordan kalenderen i sidste ende skal tage sig ud. Vigtigst er bare, at du føler dig godt tilpas med resultatet og hver eneste søndag er spændt på at se eller høre om reaktionen på den enkelte gave.

Det er jo hyggeligt – og sådan skal det forblive med at være. Så læg endelig ikke pres på dig selv over gaveræset, da det slet ikke er, hvad en adventskalender drejer sig om.

Vi har også både simple og billige, samt lidt mere dyre adventskalendere at vælge mellem her på siden. Så kan alle være med uanset lyst og muligheder.

 

Ideer til hjemmelavede adventsgaver

Vil du gerne kombinere en adventskalender herfra med nogle hjemmelavede adventsgaver? Det er der ikke noget at sige til, da det skruer ekstra op for julehyggen. Dertil er der også virkelig mange måder at lave en hjemmelavet adventskalender på – om den så består af hjemmelavede eller indkøbte gaver.

Ideer kunne være:

 • Dine eller vedkommendes favoritsmåkager
 • Masser af god konfekt
 • Gavekort til oplevelser med dig
 • Strikkede handsker, tørklæde og lign.
 • En guide til at lave julepynt med
 • De bedste julefilm nogensinde (1 til hver søndag)
   

Det gode ved julen er, at alt er tilladt, når det kommer til gaver. Så længe det bare passer lige ind i modtagerens ånd, er der gode chancer for nogle smil og en masse glæde.

 

Hvad er advent?

Kan du ikke helt huske, hvorfor der er noget, der hedder advent? Jo, det forholder sig nemlig sådan, at første søndag i advent markerer starten på et nyt kirkeår. Advent er desuden også den sidste ventetid frem til julenat, hvor Jesus blev født.

Det er ikke helt tilfældigt, at det hedder advent, da det kommer af det latinske ord, ”Adventus Domini”, som betyder ”Herrens komme”. Altså bruger vi det til at vente på, at vores alles Jesus bliver født.

Den første søndag i advent falder ikke nødvendigvis på den første søndag i december. Da den falder 4 søndage fra juleaften, hænder det, at første søndag i advent allerede ligger i november. Netop derfor kan det også være en god ide at være ude i god tid med adventsgaver til børn.

Første søndag i advent falder dog aldrig tidligere end den 27. november. Så har du blot styr på gaverne og kalenderen inden da, går det hele nok.

 

Få den bedste inspiration til en adventskalender 2024

Om du er på jagt efter en julekalender eller adventskalender til ham, hende eller til børnene, finder du det her hos os. For vi er bestemt ikke gået ned på udvalget, da vi elsker jul og alt, hvad den bringer med sig. Der er både enkle og simple kalendere at vælge mellem, ligesom der er dem, der er gjort lidt mere ud af og deraf også koster lidt mere.

Uanset hvad du ender med at vælge, er vi dog sikre på, at du kommer til at bringe en masse fantastisk julestemning og forventningsglæde. For det er netop det, adventsgaver kan – for der går en hel uge mellem, at hver gave må åbnes.

Vi har gennemsøgt hele nettet for de bedste kalendere til advent. Så er det netop, hvad du søger, kommer du ikke til at gå forgæves. Kombiner eventuelt gerne den valgte kalender med lidt hjemmelavet hygge såsom småkager eller konfekt, så den bliver lidt mere personlig. Så er der også lidt at hygge sig med til ganen, når gaverne skal pakkes op.

Vi håber, du finder den helt rette kalender og kan se frem til at glæde modtageren med den.

Klik dig gerne videre, når du finder en, der er lidt mere interessant end alle andre. Så lover vi, at du bliver ført videre til en god og troværdig forhandler med styr på både betaling og levering til tiden.

Rigtig god jul!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om adventskalender

For at give den bedste adventskalender til ham, skal det naturligvis være med noget han kan lide. Både de med øl og kaffe i, er utroligt populære valg. Dem kan du finde i flere forskellige varianter, sammen med en masse andre, her i vores store guide.

Årets bedste adventskalender til hende, er en med wellness og/eller personlig pleje produkter, en med gin, eller den fra Wally og Whiz. Du finder alle dem, samt mange andre gode, her i vores guide – og til super gode priser.

Til børn er det mange gange bedst, selv at købe 4 adventsgaver til dem. I og med børn spænder rigtig meget i både alder og interesser, er det umuligt at udnævne en, som er den bedste til alle.

Denne artikel er anmeldt af Cecilie Larsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne