Adventskalender - Årets BEDSTE adventskalendere

Adventskalender 2023 – Årets BEDSTE adventskalendere

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

4 søndage. Som alle er ekstra hyggelige på grund af advent. Vil du gerne glæde dine børn, en søster, veninde eller måske en kæreste med en adventskalender? Men har du brug for lidt kreativ hjælp til at finde ud af, hvad den skal bestå af?

Så er vi glade for, at du er endt hos os, da vi er eksperter i jul og i gaver. Her får du nemlig inspiration til at finde den bedste adventskalender til hende, ham, voksne og børn. Du kan godt glæde dig til at gå listen over adventskalendere igennem, da vi blandt andet har fundet spa- og wellness produkter, lækre delikaterres og endda med øl, for bare at nævne nogle!

For et større udvalg til børn, se vores guide med julekalender til børn. Det er fyldt med gode gaver – men en til hver dag i julen. Rigtig god gavejagt og julehygge.

De bedste adventskalendere 2023

Adventskalender med danske juleøl

Her har du en ultimative adventskalender til ham eller hende der elsker øl. Den er nemlig fyldt med god juleøl, som alle er lavet i Danmark.

Adventskalender Deluxe med belgisk juleøl

En geniale adventskalender med 4 belgiske øl fra Brasserie de L'Abbaye D'Aulne. Med den er der noget at se frem til hver søndag i advent!

Adventskalender med Luxus Mjød

På udkig efter en adventskalenderen til manden der elsker mjød? I denne adventskalender får du ikke mindre end 4 adventsgaver i form af 4 forskellige mjød.

Royal Copenhagen Adventskalender 2022

Et nyt og spændende julekoncept fra Royal Copenhagen - en adventskalender med 4 skønne Royal Copenhagen gaver, som er nøje udvalgt. Forkæl dig selv med denne fantastiske kalender, eller giv den til en du holder af.

Me&My BOX adventskalender med smykker

Me&My BOX adventskalender med smykker indeholder overraskelser, som enhver der elsker DIY smykker, uden tvivl vil blive ellevilde med. Metallerne i kalenderen er belagt med 18 karat guld eller 925S Sterling sølv.

BeGin CPH adventskalender

I denne adventskalender kan du smage på 4 unikke gin fra BeGin CPH. Du får i alt 4 x 5 cl økologisk gin med 4 tonics, som passer perfekte til de 4 gins.

Meraki Gift Box adventskalender

Meraki gift box er den perfekte adventskalender til de som elsker hudplejeprodukter. I den vil du bl.a. finde de økologiske  Northern Dawn Exfoliating Hand Soap og Northern Dawn Hand Lotion.

Pudderdåsernes adventskalender

I Pudderdåsernes adventskalender får du både en alt i en shampoo, alt i en fodcreme, alt i en creme og en alt i en hyaluronsyre. En skøn adventeskalender til de som er vilde med personlig pleje produkter.

Egoista Gin Adventskalender

Egoista Gin Adventskalender byder på 4 forskellige lækre gin, du kan nyde på julens søndage. I den finder du gin fra Jim & Tony, ELG, Citadelle og Haymans. Den perfekte adventskalender til de som elsker gin!

Cognac adventskalender

Med denne fremragende cognac adventskalender, kan du nyde en god cognac hver søndag i advent. Hver flaske er på 100 ml, så der er nok til at dele med en ven eller partner, hvis man er til det.

Lav selv adventskalender - Sammensæt selv

Her kan du selv sammensætte din helt egen personlige adventskalender. Du skal blot købe kassen her, samt de produkter, som adventskalenderen skal indeholde. Produkterne blive lagt i adventskalenderen og sendt til dig, klar til at give væk, eller åbne den selv til advent. Vælg mellem hundredvis af skønne delikatesser, julegodter, drikkevarer og meget andet godt.

Adventskalender med italiensk rødvin

I denne rødvinskalender bliver du forkælet med 4 italienske rødvin. Tag på en rejse igennem Italien med denne skønne adventskalender, som samtidig giver dig en pose luksus chokolade at nyde din rødvin med om søndagen. Se de specifikke vin via linket.

Adventskalender med portvin fra Dalva

Denne luksus adventskalender er den perfekte adventskalender til portvin elskeren. Den flotte trækasse er nemlig fyldt med god portvin fra Dalva. Du får 4 flasker i løbet af julen, samt luksus chokolade fra Bülow Lakrids. Se de speficikke vin via linket.

Adventskalender med Rødvin, Glögg, Portvin & Rom

I denne eksklusive adventskalender, får du en flaske med luksus dråber hver søndag i advent. Du får en flaske rødvin, glögg, portvin og rom. Hver søndag følger en poser Bülow snacks med, og det hele kommer i en dekorativ flot trækasse.

Eksklusiv adventskalender med rødvin

Hvis du leder efter gode adventsgaver til en der elsker vin, så er denne eksklusive rødvins adventskalender lige det du leder efter. Her får du nemlig 4 flasker fantastiske rødvin, i en samlet adventskalender. De gode rødvin er fra henholdsvis Frankring, USA, Italien og til sidst en rødvin fra Spanien. Samtidig får du lækkert luksus chokolade med fra Bülow.

By Stine Winther adventskalender med smykker

By Stine Winther adventskalenderen indeholder 4 flotte smykker i 18k guldbelagt sterling sølv eller sterling sølv. Den perfekte adventskalender til hende!

Adventskalender med aromatisk gin fra Warner's, garniture & Franklin Tonic

Denne spændende og eksklusive gin og tonic adventskalender, giver dig hver søndag en ny spændende gin med aromatiske smage. Samtidig kommer det hele i en flot trææske, klar til at give i gave, til en du holder af (eller dig selv).

Adventskalender med ELG gin & Fever-Tree Tonic

Her er den! Den bedste gin adventskalender til hende eller ham der elsker gin. Adventskalenderen byder på 4 forskellige gin fra ELG-gin. Dertil forskellige tonics og snacks, så du får en ny gin oplevelse hver adventssøndag i julen. Også en af de bedste 1. adventsgaver til ham der elsker gin.

Maria Åkerberg Makeup Essentials Adventskalender

I den skønne Maria Åkerberg Makeup Essentials julekalender får du de bedste makeup favoritter fra Maria Åkerberg. Den perfekte pakkekalender til hende der elsker makeup.

Rom adventskalender fra Great Dane

Rom adventskalenderen fra Great Dane Rum byder på 4 forskellige rom i julen. Du får Barrel Aged, Spiced Barrel Aged, Extra Sweet og Y5 Rum - alle fra Great Dane. Dertil får du et romglas, som du kan nyde din rom på bedste maner.

Adventskalender med premium cognac

Kender du et som vil elske en god cognac på julens 4 adventsdage? Adventskalenderen her giver dig 4 x 100 ml blandet premium cognac, samt faktaark, som beskriver dem hver i sær.

HERBIE GIN adventskalender

HERBIE GIN adventskalender giver dig 4 smagfulde gin flasker. Du får Herbie Gin Pink med hindbær og tranebær, Herbie Gin Export med kamille og grønne æbler, Herbie Gin Original med lakrids og rosmarin, og til sidst Herbie Gin Organic med havtorn og citrus. Værsgo!