Kalendergaver til børn - Årets bedste kalendergaveideer

Kalendergaver til børn 2024 – Årets bedste kalendergaveideer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen er hjerternes tid. Men den er så sandelig også børnenes tid. For den er magisk, spændende og nærmest uudholdelig for dem. Ventetiden bliver dog langt mindre for dem, når de kan gå og glæde sig til en lille overraskelse hver eneste dag. Og det er vel også derfor, du er landet her?

Vi har i hvert fald en masse gode bud på kalendergaver til børn klar her på siden. Vi har bestemt ikke været kræsne, så der er noget for ethvert barn og til forskellige aldre. Så vil du gerne overraske et barnebarn, en nevø eller niece eller måske bare dit eget barn med fantastiske kalendergaver til børn, er du kommet det helt rette sted.

Mangler du også kalendergaver til en voksen? I så fald kan du få inspiration i vores guide med kalendergaver til voksne.

Værsgo’ at gå på jagt!

De bedste kalendergaver til børn 2024 ​

Til

Kalendergaver til børn! (stort udvalg)

Vi har fundet en side som er dedikeret til at kalendergaver til børn! Her finder du nemt 24 kalendergaver til dit barn, uanset køb og alder. Der alt temaer som jul, slik, dinosaurer, til håret, legetøj, og meget mere! Samtidig kan du også købe en færdig pakkekalender med 24 gaver klar, hvis du vil spare tid. Tjek kalendergaverne ud via linket.

Gaver fra Flying Tiger

Flying Tiger er det ultimative sted at finde sjove, seje og geniale gaver til 10, 20, 30, 40 og 50 kr. De har et kæmpe udvalg af alt fra sjove spil, til dekorationer til hjemmet, julepynt og meget, meget mere. Det perfekte sted at finde pakkelegsgaven, kalendergaven, eller blot en lille ting "bare fordi", til en du holder af. Se det imponerende udvalg via linket.

Tegn selv-magneter

En kreativ gave, hvor man kan tegne og personliggøre egne køleskabsmagneter. Perfekt til kunstnere i alle aldre.

Billige, anderledes og sjove julekugler

Her finder du et stort udvalg af billige, anderledes og sjove julekugler. Der er alt fra festlige croissanter, gin, cupcakes, pickles og meget mere. Tjek det fede udvalg via linket og gør dit juletræ til årets absolut fedeste!

Sjove julekalendergaver fra Bent

Bents Webshop er fuld af sjove og fede små gaver, som egner sig helt perfekt som kalendergaver til jul. Se det store udvalg - der skal helt sikker nok være 24 som dit barn vil blive enormt glad for!

Skræddersy Din Egen Personlige Julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.

KitKat med spændende & anderledes smage

Vidste du, at du kan fit KitKats med smag a citron, is, matcha, budding og meget mere? Her finder du et stort udvalg af KitKats med spændende & anderledes smage!

Udgravningssæt "Bliv Arkæolog for en Dag"

Gå på et spændende eventyr med dette Excavation Kit. Dette sæt er perfekt for nysgerrige sjæle, der elsker at udforske og opdage. Grav og find skjulte skatte – en sjov og lærerig gave til børn og voksne med en indre opdagelsesrejsende.

Poppende slik

Oplev en fest i munden med dette popping candy. En sjov og overraskende snack, der vækker barndomsminder.

Personlig fotobog med dine billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave som modtageren uden tvivl vil knuselske.

Tegnetavler og tilbehør

Er der gem en lille kunstner i barnet? Giv en tegnetavle eller et tegnebræt i gave, så barnet kan udfolde sin kreativitet. Vælg mellem klassiske tegnetavler med kridt, magnetiske tegnetavler og masser af skønt tilbehør.

Fidgets Nyeste Hit: Magnetisk Folding Cube

Giv en gave, der forbedrer koncentrationen og reducerer stress med en magnetisk folding cube. Perfekt til fidgeters.

24 personlige nissebreve til dit barn fra Julemanden

Giv dit barn en betagende december med Julemandens Flaskepost! Denne særlige pakke indeholder 24 personlige breve, ét for hver dag i december, fyldt med spændende fortællinger fra Julemanden Julius og hans nisser. Disse detaljerede historier lader børnenes fantasi blomstre. Inkluderer samleomslag og personlig flaskeetiket. En fortryllende optakt til jul!

Fidget Toys!

Kender du et barn der elsker Fidget Toys? Her har du et stort udvalg til rigtig gode priser - helt perfekt til kalendergaver eller til en pakkekalender.

Dinosaurus Udgavningssæt: Lærerig Leg for Børn

Tag din lille palæontolog på et spændende eventyr med dette Dinosaurus Udgavningssæt. Dette sæt giver børnene mulighed for at udgrave deres egen dinosaur. Det er en fantastisk måde at lære om historie og videnskab, mens de har det sjovt.

Personlig snekugle med billede

Den personlig snegkugle med billede er den perfekte gave til julen. Det kan være adventsgave, julegave eller mandelgave. Vælg din yndlingsbillede, og giv den flotte snekugle til en du holder af.

Pen med digitalt kæledyr

Denne unikke kuglepen inkluderer et sjovt digitalt kæledyr, der bringer glæde og underholdning til skole eller kontor.

Personlige julekugler med billede

Så er årets fedeste julepynt her! Personlige julekugler med egne billeder. Du bestemmer helt selv hvilke billeder der skal være i julekuglerne. Køb dem til dig selv, eller giv dem i kalendergave, adventsgave eller julegave.

Personliggjorte julekugler

Personliggjorte julekugler med navn eller tekst. Pynt juletræet i år med disse fantastiske personlige julekugler, eller giv dem væk i gave til en der fortjener det. Oplagt som pakkelegsgave eller adventsgave.

Chokoladebombehjerter til Varm Chokolade 2-pak

Chokoladebombehjerterne til varm chokolade er den perfekte lille gave til en du vil vise din kærlighed til. Chokoladehjerterne smelter, og der kommer små skumfiduser ud i kakaoen. Det giver en lækker lyserød kakao, fyldt med de små skumfiduser, og ikke mindst fuld af kærlighed.

ALGA Science Eksperimenter​

ALGA Science legetøjsserien gør det super sjovt at eksperimentere og lære! Hvis du leder efter fede gaver til en måske fremtidig videnskabsmand, så er ALGA Science pakkerne lige det du leder efter. Prøv pakken med 101 eksperimenter, slim laboratoriet eller vulkan kittet. Her er til mange timers sjov og leg, og ikke mindst læring. Den geniale gave til det geniale barn!

Fairy Lights Lyskæde: Til Hyggeelskeren

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med Spralla Fairy Lights Lyskæde. Denne lyskæde vil bringe en følelse af varme og hygge til ethvert rum. Perfekt gave til hyggeelskeren.

Sød LED-julenisse

Denne fine LED-julenisse bliver dit nye yndlingsjulepynt! Nissen er ikke kun hyggelig og dekorativ, den spreder også god julestemning med lyset. Står flot uanset om lyset i den er tændt eller ej.

Julekrus med billede

Giv et personligt julekrus til en du holder. Det kan være et billede af modtageren, børn de har kært, eller måske et kæledyr. Du bestemmer billeder og personliggøre selv det skønne julekrus.

LEGO Friends

LEGO Friends er et af pigernes foretrunkne legetøj fra LEGO universet. Serien er designet specielt til piger, hvor veninderne i Heart Lake city tager på eventyr sammen. Tag f.eks. på eventyr i junglen, i luftballon eller en tur i modebutikken. LEGO Friends er uden tvivl på mange pigers ønskeseddel.
Sammenlign priser

LEGO Dots

LEGO Dots er en af de gode gaver til piger, hvor de virkelige kan sætte kreativiteten igang. Her kan dit barn bygge alt fra smykkeskrin, til ananas blyantsholder. Absolut en af de bedste kreative gaveideer til børn.
Sammenlign priser

Danmarks bedste lakrids

Gå på opdagelse i noget af Danmarks bedste lakrids! Du finder her lakrids fra Johan Bülow Lakrids, såvel som Bagsværd Lakrids. Det er dansk lakrids i absolut højeste kvalitet, og det smager derefter!

Gourmet popcorn

Popcorn er ikke bare microovspopcorn med salt på. Det er en meget større verden, end du måske aner! Se bare det store udvalg her, af lækre gourmet popcorn, som bl.a. har smag med karamel, hindbær, lakrids, hvis chokolade og meget mere.

Gourmet vingummier

Hvis du er vild med vingummier, så vil du uden tvivl elske alle de lækre gourmet vingummier du kan finde her. Der er de fantastiske vingummer fra Wally og Whiz, men også andre gode, som øklogiske vingummibanser og de veganske Candy Kittens.

Lækre drikkevarer

Hyldeblomst sodavand, ginger beer og rarbarber drikke, er blot nogle af de lækre drikkevarer du kan finde her. De skønne drikkevarer er perfekt til en gavekurv, såvel som kalendergaver til jul.

Luksus chokolade

Se her et stort udvalg af udsøgt luksuschokolade af højeste kvalitet. Du finder chokolade fra Delikatessehuset, Summerbird, Bülow Lakrids og mange andre fantastiske chokoladeproducenter. Intet mindre end et paradis for enhver chokolade elsker.c

Luksus skumfiduser

Vidste du, at du kan få skumfiduser med salty caramel, lakrids, toffee og karamel og meget andet? Tjek her der store udvalg af luksuriøse marshmellows fra bl.a. The Mallows - det er en sand oplevelse for en hver slikmund, og noget som absolut skal prøves.

Crazy Aaron Thinking Putty

Crazy Aaron Thinking Putty er en substans af 100% giftfri silikone, som er super sjovt for børn at lege med. Thinking Putty fås i mange forskellige farver med glimmer, og fås i forskellige varianter med forskellige egenskaber.

Farverig tryllestav

Er der en lille tryllekunstner i familien? Giv denne sjove lille tryllestav i gave til dem. Tryllestaven er 30 cm lang og fyldt med farverigt glimmer.

Fidget Cube mod stress

Fidget Cube mod stress Fidget Cube hjælper dig med effektivt at stresse af. Brug den derhjemme, på kontoret, i bussen eller hvor end du måtte have behov for det. Cuben har mange forskellige funktioner, så du kan mikse det op hele tiden.

Forklæde til at male på

Lad barnet male deres helt eget forklæde. Det er ikke kun super sjovt og kreativt for barnet - efterfølgende har de også deres helt eget hjemmelavede forklæde, når der skal hjælpes med aftensmaden eller at bage i køkkenet.

Kinetic Sand - Magisk legesand

Slip kreativiteten med det magiske sand fra Kinetic Sand. Sandet har en helt speciel struktur, som gør at det er nemt at bygge med. Samtidig kommer det i mange forskellige farver og kan bruges igen og igen. Byg sandslotte, bag sandkager, eller form det lige som du har lyst til!

Kvalitets nissehue

Her får du en god gammeldags nissehue er super kvalitet, samtidig til en rigtig god pris. Køb den til dig selv så du er helt klar til juleaften, eller giv den som en lille gave til en du holder af.

Magic Rainbow Fidget cube

Magic Rainbow fidget cube er et både sjovt, hyggeligt og afstressende fidget legetøj. Sid med den i hånden og tryk på de farverige kugler, for at finde næste åbning. Perfekt mod stress og uro, og en sjov lille gaveide.

Makeup til børn

Kender du en lille pige som er vild med makeup? Så vil hun helt sikker elske noget af dette flotte makeup til børn. Vælg mellem læbestift, øjenskygge, neglelak og meget andet.

Modellervoks

Modellervoks er sjovt for børn i alle aldre! Der kan bruges timer på at lege og eksperimentere med det bløde modellervoks. Der er masser af skønt modellervoks at vælge i mellem, og de fås i mange forskellige pakker - der er noget til et hvert pris niveau.

Opgave- og malebøger

Både opgavebøger og malebøger er super gode aktiviter for børn. Det hjælper dem med at udfolde sig kreativt, såvel som at bruge hovedet. Vælg en af de mange flotte og seje opgave- eller malebøger - der er noget for en hver smag, og et hvert barn!

Perler og perleplader

Giv en perleplade og en omgang perler i gave til et kreativt barn. Perler er en fantastisk måde for barnet at udfolde sig kreativt på, og de kan bruge timevis på at lave de flotte små kunstværker, som efterfølgende kan hænges op på værelset eller gives i gave til mor, far eller bedsteforældrene.
Sammenlign priser

Personlig Milka gaveæske

Kender du en som elsker Milka chokolade? Giv en personlig Milka chokolade gaveæske, med billde og tekst på. Fås i mange forskellige varianter - både med sommertema, juletema og hjerter.

Playmais

Med Playmais kan du lave flotte mosaik mesterværker. Det er både kreativt, udfordrende og super sjovt. Playmais er lavet af majs, og er 100% giftfri og er en perfekt lille gave til kreative børn.

Sjippetov

Alle piger har en fase, hvor sjippetov er et hit! At sjippe er både sund og sjovt, og et sjippetov er en super fin lille gave til piger i alle aldre. Vælg mellem flere forskellige farver.

Sjovt og afstressende pop spil

Dette pop spil er både sjovt og afstressende. Spillet er den nye dille og er populært blandt både børn og teenagere. Spillet kan spilles alene eller sammen med andre.

Legekøkken og tilbehør (stort udvalg)

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!
Sammenlign priser

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige stearinlys

Giv en anderledes personlig gave, i form af personlige stearinlys med billede. En sød lille gave til ham eller hende der kan lide at brænde stearinlys af derhjemme. Lysene er også gode som pynt til konfirmation eller fødselsdag.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev
Henter...

Derfor skal du købe kalendergaver til børn

Hvert år op til jul er der store diskussioner blandt forældre om, hvorvidt børn skal have kalendergaver eller ej. For er det nødvendigt med alle de gaver til jul, der også venter juleaften? Og er det ikke bare med til at støtte op om det ræs, der i forvejen er?

Det synes vi bestemt ikke. For det fantastiske ved kalendergaver til børn er, at det ikke behøver være dyre eller fancy ting. Det kan sagtens være billige kalendergaver såsom hjemmelavede småkager, en hoppebold, nye strømper eller et hjemmelavet gavekort til hjemmebiograf. Det behøver ikke være stort og dyrt for at være godt.

Har du samtidig også et barn, der sætter stor pris på de små glæder, er kalendergaver til børn perfekte i den sammenhæng. For så kan selv små gaver som en chokoladejulemand eller en julekugle med en Disneyfigur være det bedste i hele verden.

 

Pakkekalender ideer – hvad skal man finde på?

Vil du gerne lave en pakkekalender til børn med hele 24 gaver? Så kan vi sådan set også godt forstå, hvis du synes, det er en udfordring at finde på noget til alle dage. Vi hjælper dig dog gerne på vej med nogle gode ideer til både små børn såvel som teenagere (for man bliver vel aldrig for gammel til kalendergaver, vel?).

Ideer til kalendergaver til børn:

 • Sjippetov
 • Bold
 • Gadekridt
 • Puslespil
 • Magneter
 • Chokolader
 • Rasleæg
 • Malebøger
 • Kortspil
 • Modellervoks
 • Ansigtsfarve
 • Maling
 • Anti-stressbold

Ideer til kalendergaver til teenagere:

 • Strømper
 • Underbukser/trusser
 • Lakrids/slik
 • Chokolade
 • Hjemmesko
 • Julepynt
 • Læbepomade
 • Pynteting
 • Ting til håret
 • Voks

Dette er bare nogle af de mange kalendergaveideer, der findes til både børn og teenagere. Vil du gerne have endnu flere ideer til kalendergaver til børn og teenagere, er du velkommen til at klikke dig gennem vores liste. For vi er ret sikre på, at du herefter får styr på de sidste små kalendergaver, du mangler. Alternativt kan du tjekke vores guides til gaver til børn baseret på alder, som f.eks. gaver til 4 årige.

 

Kan man give kalendergaver til baby?

Ja, det kan du sagtens! Har du en veninde, en søster eller et andet familiemedlem, der lige er blevet forælder? Så kan du sagtens forkæle både forælder og baby med kalendergaver. Den lille guldklump opfatter måske ikke så meget selv – men kalendergaver til baby kan sagtens komme den lille til gavn i og med, at du kan give gaver, der kommer til stor gavn i hverdagen.

Kalendergaver til baby kan være:

 • Legetøj med lyd
 • Fugtighedscreme
 • Bodystock
 • Hagesmæk
 • Grød på glas
 • Vådservietter
 • Babypudder
 • Babyolie

Der er fantastisk mange ting at finde på selv til en baby. Og mor eller far vil helt sikkert også sætte pris på, at du har skænket barnet og dem en ekstra tanke i juletiden. Så vær endelig kreativ!

 

Hvad kan man give i kalendergave til drenge?

Har du svært ved at finde på 24 kalendergaver til drenge? Så er hjælpen heldigvis meget nær. For selvom det måske synes lidt svært at finde så mange små gaver til drenge, skal der egentligt ikke så meget kreativ tænkning til for, at du kommer i mål.

Har du f.eks. overvejet følgende pakkekalender gave til børn og drenge?:

 • Puslespil
 • Actionfigurer
 • Kortspil
 • Fodbold
 • Snurretoppe
 • Pruttepude
 • 4 på stribe
 • Tegneblyanter
 • Drikkeflaske
 • Sæbebobler
 • Lineal
 • Blyantspidser

Afhængigt af alder og interesser er der naturligvis mange flere kalendergaver at finde på. Så er ovenstående og vores liste ikke nok, kan du med fordel finde nogle små gaver, som passer til hans interesser.

Husk også, det ikke behøver være perfekt. Det er tanken, der tæller.

 

Hvad kan man give i kalendergave til piger?

Mange piger er kreative og gode til at fordybe sig ekstra meget i det, de foretager sig. Det kan du med fordel bruge som udgangspunkt til at finde kalendergaver til hende.

Det kan blandt andet være:

 • Elastikker
 • Børnemakeup
 • Neglelak
 • Magicsand
 • Malebøger
 • Pensler
 • Tuscher
 • Glimmer
 • Perler
 • Perleplader

Der er masser af ideer, når det kommer til kalendergaver til piger, fordi de ikke er særligt kræsne og ofte kan blive helt vildt glade bare for en god eller flot elastik. Har hun også en bestemt interesse, eller kan hun f.eks. godt lide at lave smykker, er det bare at give små gaver i den retning.

 

Færdig pakkekalender til børn eller lav selv?

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre? Personligt kan vi selv bedst lide at lave en pakkekalender til børn selv. Det kan vi, fordi det er muligt at lave en pakkekalender, som er personlig. Altså kan du med flere små pakkekalender gaver til børn fylde den med gaver, som passer spot on på barnet.

Det kræver selvfølgelig tid og masser af kreativitet, da 24 kalendergaver til børn er mange. Dog kan du hurtigt komme efter det ved at lade nogle dage være småkager og små chokolader. Det er noget, alle børn sætter pris på – især hvis det er hjemmelavet.

Kan du dog ikke overskue at skulle købe 24 kalendergaver samt pakke dem alle sammen ind efterfølgende, er der naturligvis ikke noget i vejen for at give en færdig pakkekalender. Der er efterhånden rigtig mange gode bud på færdige pakkekalendere med LEGO, Frost, Spiderman, Batman, og hvad der nu ellers er af trendy tegnefilm og legetøj.

Så gør det, du har det bedst med – for det skal selvfølgelig ikke være en træls opgave at glæde et eller flere børn med kalendergaver.

 

Hvad skal man give for i kalendergave til børn?

Det er ganske enkelt helt op til dig! De fleste vælger at finde en billig kalendergave, som de mikser med hjemmelavede kalendergaver og nogle enkelte dyrere kalendergaver, som typisk åbnes til advent.

Er du rigtig god og ude i god tid, kan du sagtens finde en kalendergave til børn x 24 til ganske billige penge – og dermed behøver pakkekalenderen ikke koste mere end få hundrede kroner.

Det behøver heller ikke koste meget mere end det, da kalendergaver jo typisk er ment til at gøre ventetiden op til juleaften lidt kortere og mere fornøjelig. Så selv et stykke chokolade til ganske få kroner kan være rigeligt til den ene af de 24 pakker.

Er du til gengæld vild med jul, og har du ikke lyst til at spare på noget som helst, er du selvfølgelig også velkommen til at give den fuld gas. Det er der ikke noget i vejen for.

 

Behøver en pakkekalender bestå af 24 gaver?

Synes du, det er lidt meget at skulle lave og give en pakkekalender bestående af 24 gaver? Det behøver du sådan set heller ikke. En pakkekalender kan sagtens bestå af gaver hver anden eller hver tredje dag. Det er helt op til dig, hvad du synes giver mening – men også hvad du synes er rimeligt.

Julen kan hurtigt blive et gaveræs, og vil du gerne undgå, at det bliver sådan for barnet, kan du sagtens lave en version med færre gaver. Det er der ingen, der vil se ned på. Fordelen ved at købe færre kalendergaver til børn til en pakkekalender er også, at du i højere grad kan købe bedre gaver – netop fordi du ikke skal strække et budget over 24 gaver.

Kalendergaver kan som noget andet også gives på advent – og så er budgettet for hver enkelt gave pludseligt noget helt andet.

Der er heldigvis rigtig mange muligheder, som du frit kan vælge mellem helt selv. Med vores liste ønsker vi blot at hjælpe dig med at finde de bedste ideer til kalendergaver. Hvor mange du køber, eller hvad du ender med at købe, er helt op til dig.

Så rigtig god gavejagt!

 

Kom i hus med pakkekalenderen med vores ideer til kalendergaver til børn

Julen er en dejlig tid, og den skal nydes. Det bliver den bedst, hvis du ikke farer rundt hele december efter kalendergaver, adventsgaver og julegaver til børn og resten af familien . Det kan du undgå ved at shoppe til kalendergaverne online her hos os. For du behøver ikke engang rejse dig fra sofaen for at få de sidste kalendergaver i hus.

Alle de ideer til kalendergaver, som du finder her hos os, har vi sørget for at linke videre til. Det betyder, at du kan klikke dig videre til en troværdig forhandler (med billige priser) ved vores gaveideer. Dermed behøver du ikke lede nettet tyndt efter de ideer, som vi kommer med her i teksten.

Du kan trygt klikke dig videre og shoppe de ting, du finder interessante, da vi udelukkende linker til velkendte forhandlere. Leveringstiden vil derfor typisk heller ikke være lang.

VI håber, vi med vores liste over kalendergaver kan give dig de sidste gode ideer til en pakkekalender til det barn, du gerne vil glæde.

Ellers er du også velkommen til at klikke dig rundt på vores site, som byder på et væld af gaveideer til andre og spændende anledninger for både børn, teenagere og voksne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kalendergaver til børn

Der findes rigtig mange gode kalendergaver til børn – vi har samlet et stort udvalg af de absolut bedste. Kalendergaveideerne er samlet fra en lang række danske webshops, og vi har nøje udvalgt de allerbedste.

Du bestemmer selv hvor meget kalendergaverne skal koste. De gaveideer du finder i guiden, har en pris på op til omkring 100 kr.

Børn får ofte deres kalendergaver i en julesok, som hænger på døren til deres værelse. Hver julemorgen når barnet står op, er der en ny lille gave i sokken. Det er ofte også her, gaven bliver åbnet.

Denne artikel er anmeldt af Karoline Toft (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne