Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Kalendergaver til børn - Årets bedste kalendergaveideer

Kalendergaver til børn 2021 – Årets bedste kalendergaveideer

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Julen er hjerternes tid. Men den er så sandelig også børnenes tid. For den er magisk, spændende og nærmest uudholdelig for dem. Ventetiden bliver dog langt mindre for dem, når de kan gå og glæde sig til en lille overraskelse hver eneste dag. Og det er vel også derfor, du er landet her?

Vi har i hvert fald en masse gode bud på kalendergaver til børn klar her på siden. Vi har bestemt ikke været kræsne, så der er noget for ethvert barn og til forskellige aldre. Så vil du gerne overraske et barnebarn, en nevø eller niece eller måske bare dit eget barn med fantastiske kalendergaver til børn, er du kommet det helt rette sted.

Værsgo’ at gå på jagt!

De bedste kalendergaver til børn 2021​

Bubble T Christmas Cracker med Bathbombs

Hvem elsker ikke en god Christmas Cracker? Her får du en anderledes og luksuriøs en af slagsen, fyldt med lækre badebomber med dufte fra Bubble T! En sød lille gave til hende der sætte pris på luksus.

Fra: 99,00 DKK

Crazy Aaron Thinking Putty

Crazy Aaron Thinking Putty er en substans af 100% giftfri silikone, som er super sjovt for børn at lege med. Thinking Putty fås i mange forskellige farver med glimmer, og fås i forskellige varianter med forskellige egenskaber.

Fra: 39,00 DKK

Dino æg

Et sjovt lille dinoæg som samtidig er dejligt blødt. Når barnet klemmer om dinoægget kommer der små farverige kugler ud. Samtidig er det både afslappende og afstressende at have det blød æg i hånden og klemme på det.

Fra: 19,00 DKK

Farverig tryllestav

Er der en lille tryllekunstner i familien? Giv denne sjove lille tryllestav i gave til dem. Tryllestaven er 30 cm lang og fyldt med farverigt glimmer.

Fra: 29,00 DKK

Fidget Cube mod stress

Fidget Cube mod stress Fidget Cube hjælper dig med effektivt at stresse af. Brug den derhjemme, på kontoret, i bussen eller hvor end du måtte have behov for det. Cuben har mange forskellige funktioner, så du kan mikse det op hele tiden.

Fra: 49,00 DKK

Fingerringe sæt med enhjørning

I dette seje sæt får du adskillige fingerrige med enhjørningetema. En god lille gave til pigen som er vild med enhjørninger og smykker. Sættet indeholder 5 fingerringe.

Fra: 39,00 DKK

Fluffy Slime

Her får du en anderledes og super lækker slim. En slik som ikke er klistret og slimet, men deriomod luftig, formbar, blød og utrolig strækbar. En perfekt lille gave til børn der elsker at lige med slim – fås i mange forskellige farver.

Fra: 89,00 DKK

Forklæde til at male på

Lad barnet male deres helt eget forklæde. Det er ikke kun super sjovt og kreativt for barnet – efterfølgende har de også deres helt eget hjemmelavede forklæde, når der skal hjælpes med aftensmaden eller at bage i køkkenet.

Fra: 29,00 DKK

Kinetic Sand – Magisk legesand

Slip kreativiteten med det magiske sand fra Kinetic Sand. Sandet har en helt speciel struktur, som gør at det er nemt at bygge med. Samtidig kommer det i mange forskellige farver og kan bruges igen og igen. Byg sandslotte, bag sandkager, eller form det lige som du har lyst til!

Fra: 14,95 DKK

Kvalitets nissehue

Her får du en god gammeldags nissehue er super kvalitet, samtidig til en rigtig god pris. Køb den til dig selv så du er helt klar til juleaften, eller giv den som en lille gave til en du holder af.

Fra: 29,00 DKK

Magic Rainbow Fidget cube

Magic Rainbow fidget cube er et både sjovt, hyggeligt og afstressende fidget legetøj. Sid med den i hånden og tryk på de farverige kugler, for at finde næste åbning. Perfekt mod stress og uro, og en sjov lille gaveide.

Fra: 79,00 DKK

Makeup til børn

Kender du en lille pige som er vild med makeup? Så vil hun helt sikker elske noget af dette flotte makeup til børn. Vælg mellem læbestift, øjenskygge, neglelak og meget andet.

Fra: 34,95 DKK

Modellervoks

Modellervoks er sjovt for børn i alle aldre! Der kan bruges timer på at lege og eksperimentere med det bløde modellervoks. Der er masser af skønt modellervoks at vælge i mellem, og de fås i mange forskellige pakker – der er noget til et hvert pris niveau.

Fra: 24,95 DKK

Opgave- og malebøger

Både opgavebøger og malebøger er super gode aktiviter for børn. Det hjælper dem med at udfolde sig kreativt, såvel som at bruge hovedet. Vælg en af de mange flotte og seje opgave- eller malebøger – der er noget for en hver smag, og et hvert barn!

Fra: 37,00 DKK

Penguin Trap spil

Penguin Trap er et sjovt spil som kan spilles 2-4 spillere. Isflagerne skal hakkes af spillepladen – men pas på du ikke hakker den af, hvor pingvinen står på! Et supernemt og sjovt spil for både børn og voksne.

Fra: 99,00 DKK

Perler og perleplader

Giv en perleplade og en omgang perler i gave til et kreativt barn. Perler er en fantastisk måde for barnet at udfolde sig kreativt på, og de kan bruge timevis på at lave de flotte små kunstværker, som efterfølgende kan hænges op på værelset eller gives i gave til mor, far eller bedsteforældrene.

Fra: 8,00 DKK

Personlig Milka gaveæske

Kender du en som elsker Milka chokolade? Giv en personlig Milka chokolade gaveæske, med billde og tekst på. Fås i mange forskellige varianter – både med sommertema, juletema og hjerter.

Fra: 79,00 DKK

Playmais

Med Playmais kan du lave flotte mosaik mesterværker. Det er både kreativt, udfordrende og super sjovt. Playmais er lavet af majs, og er 100% giftfri og er en perfekt lille gave til kreative børn.

Fra: 49,00 DKK

Sjippetov

Alle piger har en fase, hvor sjippetov er et hit! At sjippe er både sund og sjovt, og et sjippetov er en super fin lille gave til piger i alle aldre. Vælg mellem flere forskellige farver.

Fra: 24,00 DKK

Sjovt og afstressende pop spil

Dette pop spil er både sjovt og afstressende. Spillet er den nye dille og er populært blandt både børn og teenagere. Spillet kan spilles alene eller sammen med andre.

Fra: 29,00 DKK

Vulkan – lav selv vulkanudbrud

Med denne smarte vulkan kan du lave dine egne vulkanudbrud! De kan laves på hele 3 forskellige måder. Se de forskellige fremgangsmåder via linket. Egner sig til børn 5 år+

Fra: 45,00 DKK

LED-lysbånd med fotoklemmer

Hæng LED-lysbåndet med fotoklemmer op i stuen, på værelset eller kontoret, og hæng dine yndlingsbilleder på den. Det kan være billeder af dig og familien, fra en god ferie, eller hvilke som helst andre du føler for at hænge op. Perfekt til billeder fra et polariod kamera.

Fra: 99,00 DKK

Smartphone fængsel

Kender du en, hvis smartphone trænger til at komme i fængsel? Smartphone fængsel kan gives som en sjov gave til en som bruger sin telefon lidt for meget. Eller den kan bruges til at få mere kvalitetstid sammen med familien.

Fra: 79,00 DKK

Personlige julekugler med billede

Så er årets fedeste julepynt her! Personlige julekugler med egne billeder. Du bestemmer helt selv hvilke billeder der skal være i julekuglerne. Køb dem til dig selv, eller giv dem i kalendergave, adventsgave eller julegave.

Fra: 99,00 DKK

Personlige krus med billede

Giv et personlige krus med billede i gave. Vælg mellem de klassiske hvide eller sorte krus, hvor du vælger foto og design. Dertil kan du også vælge ølkrus, eller de magiske krus som skifter farve, når der hældes en varm drik i.

Fra: 99,00 DKK

Personlige stearinlys

Giv en anderledes personlig gave, i form af personlige stearinlys med billede. En sød lille gave til ham eller hende der kan lide at brænde stearinlys af derhjemme. Lysene er også gode som pynt til konfirmation eller fødselsdag.

Fra: 89,00 DKK

Personlige tasker og rygsæk

Få lavet en personlig taske eller rygsæk med billede. Perfekt til barnet som skal til at starte i skole, såvel som dem der skal bruge en sportstaske til sport. Vælg mellem mange forskellige modeller.

Fra: 59,00 DKK

Personlige trækort med billede

Gør noget ekstra ud af kortet denne gang – om det så er fødselsdagskort, julekort eller noget helt tredje. Få lavet et personlige trækort med eget billede og tekst. Kortet er med holder, så det nemt kan stå til pynt.

Fra: 69,00 DKK

Barbie legetøj

Alle små piger kender Barbie, og de fleste er vilde med de smukke dukker, legehuse og alt hvad der ellers høre til. Her har du Danmarks muligvis bedste udvalg og priser på Barbie legetøj.

Fra: 79,00 DKK

Disney Frost legetøj

Kender du en lille pige som er helt vild med Elsa, Olaf og alle de andre fra Disney filmen Frost 1 og 2? Her har du et stort udvalg af fantasifuldt legetøj og andre skønne ting med Frost. En hver lille piges drøm!

Fra: 69,00 DKK

Disney prinsesser legetøj

Disney prinsesser et et hit hos de fleste små piger. Elsa, Jasmin, Ariel og alle de andre. Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj og andre produkter med Disney prinsesser, og find den perfekte gave til en lille pige, tilmed til en super god pris.

Fra: 49,00 DKK

Fortnite legetøj

Er du på udkig efter en gave til en Fortnite fan, så kan du her et fantastisk udvalg af Fortnite legetøj og andre ting. Vælg mellem fede figurer, ting til værelset, Nerf Guns og meget mere.

Fra: 39,00 DKK

Lav hjemmelavede smykker

Lad barnet udfolde sin kreativitet ved at lave flotte smykker. Smykkerne kan bruges selv, eller de kan gives videre som gave til mor, bedsteforældre eller veninderne. Der er masser af sjove måder at lave hjemmelavede smykker på – se mulighederne her.

Fra: 18,00 DKK

Læringslegetøj til børn

Legetøj er ikke kun sjovt – det kan i den grad også være utroligt lærerigt. Her har du en masse læringslegetøj til børn, som er både interaktivt, teknisk og udviklende. Der er noget for en hver aldersgruppe og sværhedsgrad.

Fra: 79,00 DKK

LEGO 7-10 år

LEGO er det perfekte legetøj til børn i 7-10 års alderen. Se her et stort udvalg af de bedste LEGO til super gode priser. Der er noget for en hver smag – både fede racerbiler, Harry Potter slotte, Ninjago og meget mere.

Fra: 29,00 DKK

LEGO Super Mario

LEGO Super Mario er et at de helt store LEGO hit. Den interaktive Mario figur skal føres igennem banen og klare udfordringerne på hans vej. Nøjagtigt ligesom vi kender det fra konsolspillene. Start eventyret med Mario startbanen, og udvid evt. med et af de mange spændende udvidelsespakker og ekstra figurer.

Fra: 29,00 DKK

Neglelak til børn

Det er sjovt at klæde sig ud og gøre sin fin ligesom mor. Med det populære neglelak til børn fra Snails, kan den lille pige gøre netop det. Neglelakken kan nemt fjernes med vand og sæbe.

Fra: 45,00 DKK

PAW Patrol legetøj

PAW Patrol en hos mange børn favoritserien. Derfor er PAW Patrol legetøj naturligvis også, noget af disse børns yndlingslegetøj. Vælg her mellem masser af legetøj med de smarte og heltemodige hunde.

Fra: 39,00 DKK

Søde stjernetegnsplakater

Søde stjernetegnsplakater til børneværelset. Vælg mellem af de forskellige stjernetegn – krebsen, jomfruen og alle de andre. Det perfekte vægpynt til den lilles drenge- eller pigeværelse.

Fra: 99,00 DKK

Babyhuer- og hjelme

Små babyer skal helst have noget på hovedet hele året rundt. En lille hue eller hjelm til din lille, er derfor en oplagt gaveide. Vælg mellem mange flotte og søde modeller – både tykke til vinteren og tynde til sommeren.

Fra: 19,50 DKK

Bordteater med figurer fra kendte historier

Bordteater er en fantastisk måde for barnet at udvikle sig kreativet på. Vælg her forskellige bordteatre fra kendte historier. Bl.a. de 3 små bukkebruse, Snehvide, Rødhætte og mange andre.

Fra: 99,00 DKK

Dino udklækningsæg

Med dinoægget kan du udruge din helt egen dinosaurunge. Læg ægget i vand, og lad det ligge i noget tid. Efterfølgende klækker ægget, og der kommer en lille dinousaurbaby ud. Dinoen bliver hele 10 gange større end ægget!

Fra: 89,95 DKK

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, pakken bliver pakket op og Gurli Gris kommer frem.

Fra: 50,00 DKK

Legetøj med enhjørning tema

De fleste små piger er ellevilde med enhjørninger, og alt hvad der har med enhjørninger at gøre! Gå her på opdagelse i et kæmpe udvalg at fantastisk enhjørning legetøj – du finder alt fra figurer, til tasker, til udklædning.

Fra: 24,95 DKK

LEGO 4+

LEGO 4+ er LEGO lavet specielt til børn på 4 år+ som for første gang skal i gang med at bygge LEGO. Du kan få LEGO med alle børnenes favoritter. Her i blandt superhelte, Disney, Ninjago, prinsesser, biler, dinosaurer og meget mere.

Fra: 99,00 DKK

Personlige sutter med navn

Sutten er en af babyes vigtigste redskaber. Giv en personlig sut med navn på til den lille. Vælg mellem mange flotte modeller, farver og størrelser. Der er bl.a. sutter fra det populære brand BIBS.

Fra: 75,00 DKK

Schleich dyr

Legetøjs dyrene fra Schleich er utroligt naturtro og fantastisk godt lavet. Dertil kommer de i alverdens varianter. Alt fra almindelige bondegårdsdyr til afrikanske vilddyr, til dinosaurer og til fabel dyr som enhjørninger og feer. En af de gode gaver til mindre børn, som aldrig går af mode.

Fra: 33,00 DKK

Squar3D legetøjs-connectere

Med Squar3D legetøjs-connectere kan du få endnu mere ud af legetøjet. De smarte elementer gør at du kan forvinde legetøj som Dublo og BRIO, og på den måde få det fulde potentiale ud af legetøjet. Intet mindre end genialt!

Fra: 39,00 DKK

Personlig snekugle med billede

Den personlig snegkugle med billede er den perfekte gave til julen. Det kan være adventsgave, julegave eller mandelgave. Vælg din yndlingsbillede, og giv den flotte snekugle til en du holder af.

Fra: 99,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.

Fra: 149,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.

Fra: 69,00 DKK

Tegnetavler og tilbehør

Er der gem en lille kunstner i barnet? Giv en tegnetavle eller et tegnebræt i gave, så barnet kan udfolde sin kreativitet. Vælg mellem klassiske tegnetavler med kridt, magnetiske tegnetavler og masser af skønt tilbehør.

Fra: 39,00 DKK

Værktøj og arbejdsborde

Arbejdsborde, værktøjskasser, hammer og skruetrækker. Det er blot noget af det legetøjsværktøj du kan finde her. De bl.a. det populære træværktøj fra MaMaMeMo. Der er masser af gode sager for den lille handymand.

Fra: 39,00 DKK

Gurli Gris og de gyldne gummistøvler

Hvilket eventyr begiver Gurli Gris og vennerne sig ud på i dag? I denne bog kan du læse historien om Gurli Gris og de gyldne gummistøvler, og der er naturligvis masser af billeder så barnet kan følge godt med.

Fra: 99,00 DKK

Dice-Flix terninger

Bruger du også altid, alt for lang tid på at finde ud af, hvilken film du skal se på Netflix? Det problem løster Dice-Flix terningerne som vælger en film for dig, nemt, sjove og hurtigt!

Fra: 69,00 DKK

Star Wars Baby Yoda Farveskiftende Krus

Der er garanteret en god start på dagen, hvis du drikker din morgen kaffe af dette søde Star Wars Baby Yoda krus. Som der bliver hældre varm væske i kruset, skifter det farve. Den perfekte lille gaveide, til enhver der er vild med the Child fra The Mandalorian.

Fra: 89,00 DKK

Fotobog med de bedste billeder

En fotobog er en gave lige fra hjertet og er absolut en af de bedste personlige gaveideer til kvinder, du kan give, da du kan fylde den med de bedste rejseminder, oplevelser og andre skønne ting, som I sammen har oplevet. Det er en fantastisk gave til hende, som hun uden tvivl vil knuselske.

Fra: 79,95 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.

Fra: 99,00 DKK

ALGA Science Eksperimenter​

ALGA Science legetøjsserien gør det super sjovt at eksperimentere og lære! Hvis du leder efter fede gaver til en måske fremtidig videnskabsmand, så er ALGA Science pakkerne lige det du leder efter. Prøv pakken med 101 eksperimenter, slim laboratoriet eller vulkan kittet. Her er til mange timers sjov og leg, og ikke mindst læring. Den geniale gave til det geniale barn!

Fra: 99,00 DKK

Legekøkken og tilbehør

Skal der koges noget vand? Eller ristes noget toast? Det er der alt sammen mulighed for med det store udvalg af legekøkken og tilbehør til det. En verden fuld af mad kan åbne sig!

Fra: 29,00 DKK

Lækkert legemad

Så er der pizza! Eller var det noget med en is? Legemad er altid et stensikkert hit som gave hos børn, da det er meget naturtro og giver en stor forståelse for former og farver på forskellig mad.

Fra: 10,00 DKK

LEGO Technic

LEGO Technic er et sikkert gavehit hos drenge. Og hvert år kommer der nye fede modeller. Med de nyeste modeller som 6×6 Volvo arbejdsmaskinen, Ducati motorcykel, Dodge charger og mange andre, skuffer de bestemt ikke (se dem via linket)!

Fra: 99,00 DKK

Fodboldgaver​

På udkig efter en gave til en dreng eller pige som spiller fodbold? Her finder du ikke kun fodbolde og fodboldtrøjer, men stort set alt fodbold merchandise med din favorit klub, om det er FC Barcelone, Real Madrid, Juventus eller noget helt andet. Se det store udvalg via linket.

Fra: 25,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Harry Potter Bean Boozled Jelly Beans​

Smag på de interessante og kendte Harry Potter jelly beans, med både lækre og underlige smage. Smagene er blandt andet med vandmelon, skumfidus, og candyfloss. Men pas på, for der er også med råden æg, bræk, booger og regnorm! Tør du spise en jelly bean? Bare rolig, du får ikke stor lilla tunge eller store øre, ligesom Fred og Georges slik.

Fra: 34,95 DKK

Harry Potter Notesbog​

Skriv dine noter ned i din yndlings Harry Potter notes bog. Vælg mellem forskellige temaer som Hogwarts, Deathly Hallows eller Free Dobby. Skulle du være en del af Hermiones SPEW gruppe, er sidst nævnte med husalften Dobby måske særlig attraktiv? Eller måske kender du en Harry Potter fan som skal starte i skole? I så fald er de flotte notesbøger her super gode gaveideer til hende/ham.

Fra: 69,95 DKK

Harry Potter sokker

Kan du stå for sådan et par lækre Harry Potter sokker? Nej vel? Strømperne er onesize og i bomuld. En sød lille gaveide til din veninde, dig selv eller måske jer begge. Perfekt til en filmaften med Harry Potter og de vises sten, eller en af de andre skønne film i serien.

Fra: 29,00 DKK

Harry Potter Tryllestav Af Chokolade​

Denne Harry Potter tryllestav af chokolade er en præcis kopi af Harry potters tryllestav fra filmene. Udover at den er lavet at lækkert chokolade! Spis tryllestaven mens du ser Harry Potter film for den fulde effekt. Hvis du leder efter gode gaveideer til et Potterhead som også er en slik mund, så finder du næppe en bedre Harry Potter gave end tryllestaven her.

Fra: 109,00 DKK

Musiklegetøj

Børn bliver stimuleret af lyde og musik allerede fra de er helt små. Derfor er musiklegetøj perfekt som gave. Der kan fås et væld af forskellige instrumenter og andet legetøj, der kan sige lyde eller give lyst til at spille musik.

Fra: 49,95 DKK

Nusseklud med navn

En nusseklud er en super sød dåbsgave, da den lille vil kunne bruge den til tryghed og til at finde trøst. Der er både til drenge og piger og med forskellige bamser. Skal det være en skildpadde eller en kanin? Du vælger.

Fra: 99,00 DKK

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.

Fra: 79,00 DKK

Søde og personlige wallstickers

Mangler du gaveinspiration til en personlig gave? Med wallstickers kan du give personlige citater, der vækker rejselyst, giver et smil på læben eller minder om ting, som i måske gerne vil i jeres liv.  Der er mange forskellige at vælge mellem, og de efterlader ikke mærker på væggen. En af de mere personlige gaver til kæresten, som egner sig både som fødselsdagsgave, julegave eller måske endda indflytter gave til jeres nye hjem.

Fra: 79,00 DKK

Synstavle plakater til børneværelset

Plakater er skønne på et børneværelse og en synstavle plakat med dyr, maskiner eller bogstaver ser både godt ud og er god til stimulering af læring for børn. Plakaterne er designmæssigt meget flotte.

Fra: 89,00 DKK

Vedhæng med billede eller navn

Leder du efter personlige gaver med navn eller billeder til kæresten, veninden eller måske din mor, kan du glæde hende med et personligt vedhæng med et billede af jer to eller en sød gravering. Køb den sammen med en kæde, der passer til og giv hende en flot og rigtig sød gave, som hun kan bruge med det samme.

Fra: 109,00 DKK

Vedhæng med bogstaver ​

Smykker er altid et hit som gave til kvinder. Med en halskæde med et eller flere vedhæng med bogstaver kan du gøre smykket og gaven til hende endnu mere personlig og til noget helt særligt. Du kan lave alt lige fra en personlig gave med navn til bare at nøjes med forbogstavet på hendes eller måske jeres begges navne.

Fra: 99,00 DKK

Derfor skal du købe kalendergaver til børn

Hvert år op til jul er der store diskussioner blandt forældre om, hvorvidt børn skal have kalendergaver eller ej. For er det nødvendigt med alle de gaver til jul, der også venter juleaften? Og er det ikke bare med til at støtte op om det ræs, der i forvejen er?

Det synes vi bestemt ikke. For det fantastiske ved kalendergaver til børn er, at det ikke behøver være dyre eller fancy ting. Det kan sagtens være billige kalendergaver såsom hjemmelavede småkager, en hoppebold, nye strømper eller et hjemmelavet gavekort til hjemmebiograf. Det behøver ikke være stort og dyrt for at være godt.

Har du samtidig også et barn, der sætter stor pris på de små glæder, er kalendergaver til børn perfekte i den sammenhæng. For så kan selv små gaver som en chokoladejulemand eller en julekugle med en Disneyfigur være det bedste i hele verden.

 

Pakkekalender ideer – hvad skal man finde på?

Vil du gerne lave en pakkekalender til børn med hele 24 gaver? Så kan vi sådan set også godt forstå, hvis du synes, det er en udfordring at finde på noget til alle dage. Vi hjælper dig dog gerne på vej med nogle gode ideer til både små børn såvel som teenagere (for man bliver vel aldrig for gammel til kalendergaver, vel?).

Ideer til kalendergaver til børn:

 • Sjippetov
 • Bold
 • Gadekridt
 • Puslespil
 • Magneter
 • Chokolader
 • Rasleæg
 • Malebøger
 • Kortspil
 • Modellervoks
 • Ansigtsfarve
 • Maling
 • Anti-stressbold

Ideer til kalendergaver til teenagere:

 • Strømper
 • Underbukser/trusser
 • Lakrids/slik
 • Chokolade
 • Hjemmesko
 • Julepynt
 • Læbepomade
 • Pynteting
 • Ting til håret
 • Voks

Dette er bare nogle af de mange kalendergaveideer, der findes til både børn og teenagere. Vil du gerne have endnu flere ideer til kalendergaver til børn og teenagere, er du velkommen til at klikke dig gennem vores liste. For vi er ret sikre på, at du herefter får styr på de sidste små kalendergaver, du mangler. Alternativt kan du tjekke vores guides til gaver til børn baseret på alder, som f.eks. gaver til 4 årige.

 

Kan man give kalendergaver til baby?

Ja, det kan du sagtens! Har du en veninde, en søster eller et andet familiemedlem, der lige er blevet forælder? Så kan du sagtens forkæle både forælder og baby med kalendergaver. Den lille guldklump opfatter måske ikke så meget selv – men kalendergaver til baby kan sagtens komme den lille til gavn i og med, at du kan give gaver, der kommer til stor gavn i hverdagen.

Kalendergaver til baby kan være:

 • Legetøj med lyd
 • Fugtighedscreme
 • Bodystock
 • Hagesmæk
 • Grød på glas
 • Vådservietter
 • Babypudder
 • Babyolie

Der er fantastisk mange ting at finde på selv til en baby. Og mor eller far vil helt sikkert også sætte pris på, at du har skænket barnet og dem en ekstra tanke i juletiden. Så vær endelig kreativ!

 

Hvad kan man give i kalendergave til drenge?

Har du svært ved at finde på 24 kalendergaver til drenge? Så er hjælpen heldigvis meget nær. For selvom det måske synes lidt svært at finde så mange små gaver til drenge, skal der egentligt ikke så meget kreativ tænkning til for, at du kommer i mål.

Har du f.eks. overvejet følgende pakkekalender gave til børn og drenge?:

 • Puslespil
 • Actionfigurer
 • Kortspil
 • Fodbold
 • Snurretoppe
 • Pruttepude
 • 4 på stribe
 • Tegneblyanter
 • Drikkeflaske
 • Sæbebobler
 • Lineal
 • Blyantspidser

Afhængigt af alder og interesser er der naturligvis mange flere kalendergaver at finde på. Så er ovenstående og vores liste ikke nok, kan du med fordel finde nogle små gaver, som passer til hans interesser.

Husk også, det ikke behøver være perfekt. Det er tanken, der tæller.

 

Hvad kan man give i kalendergave til piger?

Mange piger er kreative og gode til at fordybe sig ekstra meget i det, de foretager sig. Det kan du med fordel bruge som udgangspunkt til at finde kalendergaver til hende.

Det kan blandt andet være:

 • Elastikker
 • Børnemakeup
 • Neglelak
 • Magicsand
 • Malebøger
 • Pensler
 • Tuscher
 • Glimmer
 • Perler
 • Perleplader

Der er masser af ideer, når det kommer til kalendergaver til piger, fordi de ikke er særligt kræsne og ofte kan blive helt vildt glade bare for en god eller flot elastik. Har hun også en bestemt interesse, eller kan hun f.eks. godt lide at lave smykker, er det bare at give små gaver i den retning.

 

Færdig pakkekalender til børn eller lav selv?

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre? Personligt kan vi selv bedst lide at lave en pakkekalender til børn selv. Det kan vi, fordi det er muligt at lave en pakkekalender, som er personlig. Altså kan du med flere små pakkekalender gaver til børn fylde den med gaver, som passer spot on på barnet.

Det kræver selvfølgelig tid og masser af kreativitet, da 24 kalendergaver til børn er mange. Dog kan du hurtigt komme efter det ved at lade nogle dage være småkager og små chokolader. Det er noget, alle børn sætter pris på – især hvis det er hjemmelavet.

Kan du dog ikke overskue at skulle købe 24 kalendergaver samt pakke dem alle sammen ind efterfølgende, er der naturligvis ikke noget i vejen for at give en færdig pakkekalender. Der er efterhånden rigtig mange gode bud på færdige pakkekalendere med LEGO, Frost, Spiderman, Batman, og hvad der nu ellers er af trendy tegnefilm og legetøj.

Så gør det, du har det bedst med – for det skal selvfølgelig ikke være en træls opgave at glæde et eller flere børn med kalendergaver.

 

Hvad skal man give for i kalendergave til børn?

Det er ganske enkelt helt op til dig! De fleste vælger at finde en billig kalendergave, som de mikser med hjemmelavede kalendergaver og nogle enkelte dyrere kalendergaver, som typisk åbnes til advent.

Er du rigtig god og ude i god tid, kan du sagtens finde en kalendergave til børn x 24 til ganske billige penge – og dermed behøver pakkekalenderen ikke koste mere end få hundrede kroner.

Det behøver heller ikke koste meget mere end det, da kalendergaver jo typisk er ment til at gøre ventetiden op til juleaften lidt kortere og mere fornøjelig. Så selv et stykke chokolade til ganske få kroner kan være rigeligt til den ene af de 24 pakker.

Er du til gengæld vild med jul, og har du ikke lyst til at spare på noget som helst, er du selvfølgelig også velkommen til at give den fuld gas. Det er der ikke noget i vejen for.

 

Behøver en pakkekalender bestå af 24 gaver?

Synes du, det er lidt meget at skulle lave og give en pakkekalender bestående af 24 gaver? Det behøver du sådan set heller ikke. En pakkekalender kan sagtens bestå af gaver hver anden eller hver tredje dag. Det er helt op til dig, hvad du synes giver mening – men også hvad du synes er rimeligt.

Julen kan hurtigt blive et gaveræs, og vil du gerne undgå, at det bliver sådan for barnet, kan du sagtens lave en version med færre gaver. Det er der ingen, der vil se ned på. Fordelen ved at købe færre kalendergaver til børn til en pakkekalender er også, at du i højere grad kan købe bedre gaver – netop fordi du ikke skal strække et budget over 24 gaver.

Kalendergaver kan som noget andet også gives på advent – og så er budgettet for hver enkelt gave pludseligt noget helt andet.

Der er heldigvis rigtig mange muligheder, som du frit kan vælge mellem helt selv. Med vores liste ønsker vi blot at hjælpe dig med at finde de bedste ideer til kalendergaver. Hvor mange du køber, eller hvad du ender med at købe, er helt op til dig.

Så rigtig god gavejagt!

 

Kom i hus med pakkekalenderen med vores ideer til kalendergaver til børn

Julen er en dejlig tid, og den skal nydes. Det bliver den bedst, hvis du ikke farer rundt hele december efter julegaver og kalendergaver. Det kan du undgå ved at shoppe til kalendergaverne online her hos os. For du behøver ikke engang rejse dig fra sofaen for at få de sidste kalendergaver i hus.

Alle de ideer til kalendergaver, som du finder her hos os, har vi sørget for at linke videre til. Det betyder, at du kan klikke dig videre til en troværdig forhandler (med billige priser) ved vores gaveideer. Dermed behøver du ikke lede nettet tyndt efter de ideer, som vi kommer med her i teksten.

Du kan trygt klikke dig videre og shoppe de ting, du finder interessante, da vi udelukkende linker til velkendte forhandlere. Leveringstiden vil derfor typisk heller ikke være lang.

VI håber, vi med vores liste over kalendergaver kan give dig de sidste gode ideer til en pakkekalender til det barn, du gerne vil glæde.

Ellers er du også velkommen til at klikke dig rundt på vores site, som byder på et væld af gaveideer til andre og spændende anledninger for både børn, teenagere og voksne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kalendergaver til børn

Der findes rigtig mange gode kalendergaver til børn – vi har samlet et stort udvalg af de absolut bedste. Kalendergaveideerne er samlet fra en lang række danske webshops, og vi har nøje udvalgt de allerbedste.

Du bestemmer selv hvor meget kalendergaverne skal koste. De gaveideer du finder i guiden, har en pris på op til omkring 100 kr.

Børn får ofte deres kalendergaver i en julesok, som hænger på døren til deres værelse. Hver julemorgen når barnet står op, er der en ny lille gave i sokken. Det er ofte også her, gaven bliver åbnet.

Denne artikel er anmeldt af Karoline Toft (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.