Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Pokémon julekalender - Årets bedste Pokémon kalendere!

Pokémon julekalender 2024 – Årets bedste Pokémon kalendere!

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kalder af Pokémon fans! Årets Pokemon julekalender 2024 er landet! Vi kan roligt sige, at det er en vanvittig fed legetøjs julekalender til børn – der er virkelig noget at glæde sig til. Bag de 24 låger gemmer sig en masse Pokemon figurer og andet sejt Pokemon legetøj.

Du vil naturligvis støde på de klassiske Pikachu, Charmander, Eevee, men også nogle af de nyere vil være at finde. Måske endda en legendary Pokemon eller to – hvem ved? Det finder du kun ud af, hvis du anskaffer dig kalenderen.

I guiden her har vi fundet årets bedste Pokemen pakkekalendere. Dertil også de bedste Pokemon julekalender tilbud. Du har nemlig mulighed for at sammenligne priser hos de forskellige forhandlere.

Årets bedste Pokémon julekalendere 2024 ​

Pokémon TCG Julekalender 2023

Pokémon TCG julekalender 2023 (med Pokémon kort)

Denne udgave af Pokémon TCG julekalenderen med Pokémon kort indeholder bl.a. hele 8 foil kort, 5 Pokémon TCG booster pakker, Fun pakke, Poke mønter, en kode til Pokémon TCG Live og meget mere. En hver Pokémon fans juledrøm!
429,95 kr.
Pokemon deluxe julekalender 2021

Pokemon julekalender deluxe

Pokemon deluxe julekalenderen til børn er fyldt med seje Pokemon overraskelser hele julen igennem. Her i blandt en masse Pokemon figurer som Pikachu, Squirtle og en masse andre favoritter.
Pokemon julekalender 2022 (1)

Pokémon julekalender

I Pokémon julekalenderen her får du hele 16 kampklare Pokémon figurer samt otter stykker tilbehør i løbet af julens 24 dage. Et must for enhver Pokémon fan og samler - store som små!
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 299,96 kr..
Pokémon TCG julekalender 2022

Pokémon TCG julekalender 2022 (med Pokémon kort)

Pokémon TCG julekalenderen er en ultimative julekalender for enhver Pokémon samler. Bl.a. indeholder den nemlig forskellige former for Pokémonkort pakker, 8 foil kort, Pokémon coins og meget mere.
Produktet er desværre udsolgt.
Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

Pokemon julekalender 2023 (med figurer)

I denne Pokemon julekalender med Pokemon figurer finder du både nye Pokemons såvel som gode gamle klassikere. Du vil bl.a. finde Pikachu, Eevee, Charmander og mange flere. Se indholdet via linket.
Produktet er desværre udsolgt.
Pokemon julekalender

Pokemon julekalender med figurer

Hvad siger du til en jul med Pikachu, Charmander, Bulbasaur og alle de andre seje Pokemons? I Pokemon julekalenderen får du ikke mindre en 24 stykker Pokemon legetøj og figurer. En super fed julekalender til drenge, og alle andre som er vild med Pokemon. Gotta catch em’ all!
Produktet er desværre udsolgt.

Pokémon julegaveideer

Pokémon gaver

På udkig efter gaver til en rigtig Pokémon fan? Har har du et godt udvalg af populære Pokémon gaver, bl.a. en masse spændende pakker og sæt med Pokémon kort.

Årets Pokémon julekalender til børn 2024

Pokemon var den helt store dille i starten af 00’erne, hvor mange stadig samler på Pokemon kort den dag i dag. For et par år siden, da mobil spillet Pokemon Go kom frem, fik de små pocket monsters for alvor nyt liv igen. Den dag i dag, er Pokemon elsket af både børn, teenagere og voksne. Derfor er det heller ikke overraskende, at Pokemon julekalendere stadig er populære – og måske endda mere end nogensinde.

Med en Pokemon kalender kan du fange en ny Pokemon, hver dag i julen. Juleaften sidder du tilbage med en helt ny gruppe af seje Pokemoner. De kan bruges af børn til at lege med, men også af teenagere og voksne, til at stå til pynt, eller som samleobjekter.

Måske var du selv en af de børn der for 20 år siden købte Pokemon pakker i den lokale boghandel, og byttede kort med dine klassekammerater i skolen. Er dit barn den dag i dag selv en Pokemon fan, er den seje julekalender noget i kan have sammen. Dit barn vil uden tvivl elske det, og for dig vil det være en fryd af nostalgi.

 

Hvilken Pokémon kalender skal du vælge?

Der findes flere forskellige Pokemon kalendere. Så hvilken skal du vælge? Fælles for de fleste er, at de indeholder Pokemon figurer. Dog kan du også finde en Pokemon kort julekalender. De er dog ofte dyre, da det er butikker som selv har lavet dem af samlerkort. De er mere til seriøse Pokemon kort samlere, end de er til børn.

I guiden her har vi valgt at fokusere på de Pokemon julekalender med legetøj og figurer i. Der er naturligvis forskel på indholdet i de kalendere vi har fundet frem. Begge med figurer, men forskellige. Begge har f.eks. en Pikachu, men det er stadig 2 forskellige figurer. Den største forskel på de julekalendere du ser her på siden, er selve kalenderen. Den ene er en klassisk Pokemon pakkekalender, mens den anden er en pop op julekalender. Her fungerer kalenderen samtidig som et display, hvor du kan lege med figurerne, og stille dem til pynt.

Vi anbefaler du tager et godt kid på begge kalendere, og efterfølgende beslutter dig for, hvilken som er bedst for netop dig eller dit barn. Uanset hvilken du vælger, vil du med garanti blive glad for den. Indholdet i begge er nemlig helt fantastisk, og vil helt sikkert ikke skuffe.

 

Hvad er der i årets Pokémon pakkekalendere?

Årets Pokemon pakkekalender, er en julekalender med legetøj. Den indeholder både Pokemon legetøj og figurer. Vi vil helst ikke afsløre alt hvad du kan finde i de forskellige Pokemon julekalendere. Det vil ødelægge overraskelsen. Vi kan dog afsløre, at følgende figurer højst sandsynligt vil være at finde:

  • Pikachu
  • Charmander
  • Squirtle
  • Bulbasaur
  • Eevee
     

Dertil vil nogle af figurerne være med juletema. Det kan f.eks. være de holder en julegave, eller har nissehue på. Er du heldig, vil du også støde på et par legendary Pokemon. Hvis du er meget ivrig efter at vide indholdet i Pokemon julekalenderen, kan du altid klikke dig ind på forhandlerens hjemmeside. Her vil ofte kunne se et fuldt billede, af alle de forskellige Pokemon figurer julekalenderne indeholder.

 

Samle alle dine yndlings Pokémon figurer

Hvis du i forvejen samler på Pokemon figurer, er en Pokemon julekalender en fremragende mulighed, for at udvide samlingen. Du vil nemlig finde flere af de populære Pokemons, hvor nogle af dine favoritter højst sandsynligt vil være i blandt.

Mange af de Pokemoner du finder, er nye figurer. Selvom du måske allerede har en Pikachu figur i din samling, kan du i Pokemon kalenderen, finde en ny udgave af den. Havde du ligeledes en Pokemon julekalender sidste år, vil det stadig også give mening, at skaffe årets udgave. Det er nemlig nyt indhold der er i den. Selvom nogle af Pokemonerne er de samme, er det stadig forskellige figurer.

 

Pokémon julekalender tilbud og priser

Er du fast besluttet på at købe en Pokemon julekalender til dig selv eller dine børn i år? Så er næste skridt, at finde den til den absolut bedste pris. Lige netop det skridt, har vi gjort utroligt nemt for dig i guiden her. Du kan nemlig se priserne på de forskellige forhandlere under hver kalender, og på den måde, finde det bedste Pokemon julekalender tilbud. Du behøver derfor ikke bruge tid på, at søge nettet igennem for de bedste tilbud. Det er blot at spotte den billigste pris her i guiden, og gå direkte til forhandleren, og bestille din kalender.

 

En fed julekalender med legetøj

Der er ikke nogen tvivl om, at årets Pokemon kalender, er en super fed julekalender til drenge og piger der elsker de små søde monstre. Skal du finde en pakkekalender til børn som kan lide Pokemons, er valget ikke svært! Så skal de naturligvis have en god Pokemon julekalender, så de kan lege Pokemon trænere hele julen.

Skulle børnene ske, at være til andet legetøj i stedet, findes der heldigvis også mange andre gode julekalendere til børn med legetøj. Blandt nogle af de mest populære er Gurli Gris julekalender – særligt hos de mindste børn i familien. Til de lidt ældre børn, er en LEGO julekalender ofte et hit. Det kan være med Harry Potter, Star Wars, Friends eller Avengers. Der er masser af gode muligheder!

Er du i tvivl om, hvilken pakkekalender du skal købe til dit barn, så kig på, hvad de kan lide at se af tegnefilm. Der er højst sandsynligt en pakkekalender til børn med lige netop den tegnefilm de er vilde med.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Pokémon julekalendere

Der er flere forskellige Pokemon kalendere, og prisen afhænger af, hvor du køber den. I guiden her kan du dog se alle valgmulighederne, og samtidig sammenligne priser fra de forskellige webshops på dem.

Der er flere steder du kan købe en julekalender med Pokemon figurer. Bemærk at nogle forhandlere hurtigt vil have udsolgt af den populære kalender. I guiden her kan du dog altid se, hvem der har den på lager, og hvor du kan få den til den bedste pris.

Uden at afslører alle figurerne, kan vi nævne Pokemons som Pikachu, Eevee, Charmander og Bulbasaur. Afhængig af hvilken kalender du vælger, vil der også være Legendary Pokemons at finde.

Denne artikel er anmeldt af Viktor Rask (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne