Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Konfirmationsgaver - geniale gaver til konfirmanden

Konfirmationsgaver 2021 – 75+ geniale gaver til konfirmanden

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Konfirmation er en stor dag, som de unge mennesker med al sandsynlighed har set frem til i mange år. Der er knald på kjolerne, håret, skjorterne og transporten til og fra kirken. Sådan er det helt sikkert også hos den konfirmand, du skal fejre lige om lidt. Derfor skal konfirmationsgaven selvfølgelig også være noget helt særligt.

Så skal du være gæst til en konfirmation eller nonfirmation i år, og leder du efter særlige, gode eller sjove konfirmationsgaver, er du ikke længere langt fra at finde dem. De bedste konfirmationsgaver 2021 til både hende og ham finder du nemlig her hos Genialegaver. Vi har lavet en meget grundig liste over alle typer af konfirmationsgaver, som konfirmanden kunne tænke sig.

Derfor er listen heller ikke fyldt med sparegrise, fyldepenne eller manchetknapper, men i stedet med højttalere, streamingudstyr, paddle boards og mange andre gode konfirmationsgaver, som unge i dag typisk ønsker sig. Dette skulle gerne hjælpe dig godt på vej til at finde nogle gode gaver til konfirmanden, som du kan være sikker på, bringer godt med glæde i den anden ende.

Der er noget for ethvert budget, så alle kan være med og give en god konfirmationsgave, uanset hvad der økonomisk er mulighed for.

Så tag gerne et godt og grundigt kig på vores gaveideer til konfirmanden, så du kommer herfra med den bedst tænkelige konfirmationsgave.

Indholdsfortegnelse

De bedste konfirmationsgaver 2021

3D printer – print dine egne ting!

Med en 3D printer kan du printe stort set alle modeller og figurer i plast! Det er kun fantasien som sætter grænser. Den smarte teknologi har i mange år været forbeholdt virksomheder, da de har været utrolig dyre. Nu kan de dog fås til en yderst fordelagtig pris, så selv almindelige mennesker kan få glæde af dem.
Fra: 1.499,00 DKK

Smart LED-belysning

Smart LED-belysning i 6 kanter, som kan bygges op lige som du vil. De kan forbindes en en app, og skifte farve i takt med musikken. Dertil har de et utal af flotte farvekombinationer. Brug det som hyggelys, festlys eller læselys når der skal læses en god bog.
Fra: 729,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.
Fra: 199,00 DKK

Bobby Urban Anti-tyverirygsæk

Bobby Urban anti-tyverirygsækken er den perfekte rygsæk til de som bor i storbyen, rejser meget eller taget offentlig transport. Den har både plads til laptop og alle dine andre ting, har hemmelige rum og er sikret med tyveknægte.
Fra: 949,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

24 Karat Guld Spillekort

24 karat guld spillekortene er det måske sejeste sæt kort i verden og en sjov lille gadget. De er ikke kun utrolig fede, de er også robuste, vandafvisende og generelt virkelig holdbare. Perfekt til et spil kort med vennerne eller familien. En sjov gave til de som elsker et godt spil kort.
Fra: 99,00 DKK

Boksebold til skrivebordet

Skrivebords boksebolden er en super sjov kontor gadget, og alt i alt en super sjov gave. Sæt boksebolden fast på skrivebordet, og giv den at slag hvis frustrationerne bliver for meget, eller bare for sjov! Fantastisk til at afstresse, hvis du har en lang dag på kontoret.
Fra: 119,00 DKK

Streamingudstyr

Med det perfekte streamingudstyr kan der streames det ene spil efter det andet til perfektion. Tastatur, lys, wave panels og meget andet giver de optimale betingelser, og er den perfekte gave til streameren.
Fra: 429,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.
Fra: 2.992,00 DKK

Høretelefoner

Bliver der gamet meget? Eller hørt meget musik over telefonen? Hovedtelefoner er altid gode at have, da de kan bruges i mange situationer. De fås i forskellige prisklasser og designs og er egnet til både ham og hende.
Fra: 39,00 DKK

Fede højttalere

Er musik bare det bedste? Så giver det mere end god mening at give et par gode højttalere, så der kan skrues helt op, når favoritnumrene skal lyttes til. Især en trådløs højttaler kan være en rigtig god gave!
Fra: 100,00 DKK

Lækkert fladskærms TV

Hvem kan ikke bruge et nyt fladskærms TV? Det er især egnet, hvis der spilles meget PlayStation eller ses mange film hver uge. Proshop har et væld af mærker og størrelser at vælge mellem.
Fra: 1.179,00 DKK

Konfirmationsplakat med citater

Med citaterne på denne konfirmationsplakat kan konfirmanden helt sikkert godt kende sig selv. Den kan fås i forskellige størrelser og med ramme, så den er lige til at hænge op på væggen.
Fra: 249,00 DKK

Personlig konfirmationsplakat

Med en specialdesignet konfirmationsplakat kan dagen om noget forsegles og give gode minder for fremtiden. Der er mange forskellige prints at vælge mellem og kan gøres helt personlig med navn og dato.
Fra: 75,65 DKK

Sparebøsse med kløer

Sparebøsssen med kløer er en af de sjove gaver, som samtidig er super sød. Den fungerer som en sparegris. Læg dine mønter eller sedler oven på boksen, og katten kommer frem og snupper pengene. Boksen er også med lyd.
Fra: 149,00 DKK

Bogskrin til alle pengene

Er han eller hun god til at spare op? Så bliver det endnu sjovere med dette bogskrin, som til perfektion ligner en bog, men faktisk er et skjult skrin med plads til alle de opsparede penge.
Fra: 119,00 DKK

Stand up paddle board

Kan han eller hun godt lide at være meget aktiv? Så er et stand up paddle board den perfekte gave. Der kan padles i mange timer på sø og på hav. Der følger også en pagaj med i købet.
Fra: 2.189,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Sportsbuddy Veryfit V2 aktivitetsur

Dette smarte aktivitetsur har indbygget sportsprogrammer, skridtæller, puls og søvn måler. Det perfekte ur, til hende eller ham som elsker at træne, løbe eller dyrke sport generelt. Samtidig medfølder verifit appen, hvor du kan opsætte personlige mål.
Fra: 599,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Zhiyun Smooth-X Stabilisator Til Smartphone

Med denne smarte stabilisator til smartphone kan der optages film på professionel vis. Der er mulighed for at panorere og dreje og veksle mellem landskabstilstand og portræt. Perfekt gave til den, der elsker at optage og tage billeder.
Fra: 589,00 DKK

Joggingbukser med god pasform

Man kan altid bruge et par behagelige og bløde joggingbukser til hverdag, eller når den står på ren hygge og afslapning hjemme. Sportmaster har et godt og stort udvalg til begge køn til fornuftige priser.
Fra: 200,00 DKK

Lækkert fitnesstøj

Skal du finde en gave til en, der er meget aktiv? Så er fitnesstøj i god kvalitet mere end oplagt. Hos Sportmaster har de et væld af lækkert fitnesstøj til begge køn.
Fra: 50,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 319,00 DKK

Smarte in-ear høretelefoner

Disse høretelefoner egner sig perfekt til den aktive, da de har et specialudviklet ørekrogdesign, en høj vandtæthed og en høj batterikapacitet. De vejer kun 8 gram og forstyrrer derfor ikke meget under træning.
Fra: 800,00 DKK

Himitsu-Bako Hemmelig Æske

Denne fine pusleboks er håndlavet i Japan. Æsken har adskillige mekanismer, og små trin som skal klares for at den kan åbnes. Giv den som enkeltstående gave, hvor modtageren kan bruge den som puslespil, eller som eksklusiv gaveæske, hvor du har gemt endnu en gave indeni, som modtageren skal bruge hjernen for at få.
Fra: 495,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.
Fra: 499,00 DKK

Ønsker som konfirmanden ikke selv kunne finde på

Nogle konfirmander er rigtig gode til at lave lange ønskelister og komme på gode konfirmationsgaver. Men, der er også de konfirmander, som ikke kan komme på andet end penge og tøj. Synes du, det bliver lidt kedeligt at give som konfirmationsgave, er det bare med at finde inspiration i vores liste over gaver til konfirmation.

Vi har nemlig tænkt på det hele og mere til, der både egner sig til piger og drenge, uanset hvad deres interesser er.

Selvom det er god kutyme at give det, som festens midtpunkt ønsker sig, er det helt okay også selv at komme med en konfirmationsgave, du selv har fundet på. Så længe den passer til konfirmanden og giver god mening i forhold til, hvad han eller hun normalt godt kan lide at beskæftige sig med.

Du kan også sagtens kombinere en pengegave til konfirmanden med en gave ved siden af, hvis du gerne vil give begge dele. Det er heldigvis helt frit for.

 

Hvordan foregår en konfirmation?

En konfirmation foregår helt stille og roligt – også selvom det måske har taget lidt om sig de senere år med limousiner, helikoptere og andre transportmidler. På dagen samles familie og venner i kirken for at se konfirmanden sige ja til sin dåb. Pigerne er flot klædt på i hvide kjoler og med opsat hår, mens drengene typisk har jakkesæt på.

Når gudstjenesten er ovre, forlader konfirmandgruppen kirken sammen med præsten. Her vil de få overrakt de poser med kuverter og roser, der står i våbenhuset. Når alle har sagt tillykke og konfirmanderne er færdige med at snakke med hinanden, bliver konfirmanden kørt afsted til en lokation for at få taget billeder.

Herefter samles man enten i hjemmet hos konfirmanden eller i det lokale, festen afholdes. Hvordan festen så herfra bliver afholdt, er op til de traditioner, der er i familien. Men, det vil typisk indebære taler, sange og 3-retters mad. Og naturligvis en masse gaver til konfirmanden.

 

Hvor meget giver man for i gave til konfirmanden?

Hos Genialegaver anbefaler vi, at du giver for et beløb, der passer dig bedst. Det gælder uanset, om du er forælder, onkel eller bedsteforælder til konfirmanden. For der er ingen facitliste for, hvor meget eller hvor lidt, du skal give for i gave til konfirmanden – og det er heller ikke, hvad der er vigtigt på dagen.

Mange forældre vælger dog at give både fest og en dyr gave til flere tusinde kroner, mens venner og familie længere ude giver for omkring 500 kroner. Det er blot et pejlemærke og ikke noget, du behøver følge.

Nogen vil måske også mene, at gaver til konfirmation har taget lidt overhånd, og at det efterhånden er mere profitabelt at være konfirmand end brudepar. Gaver er ikke det, der tæller – og i virkeligheden skal du blot give en gave, der bringer glæde. Om det så er en simpel tur under stjernerne, hvor I kan se Mælkevejen, eller om det er en computer, er afhængig af både modtager og giver.

Start som udgangspunkt med at se, om ikke du kan finde på en personlig konfirmationsgave og beslut dig herefter for, om det er nok i sig selv, eller om du synes, der skal lidt mere til.

 

Hvad giver man i konfirmationsgaver til piger?

Konfirmationsgaver til piger er heldigvis ikke så svære at komme på. Det er generelt meget nemme at finde gaver til teenagepiger – uanset om de er meget kreative, går op i hår og makeup, er aktive udenfor eller noget helt fjerde. Piger er typisk også altid to eller tre skridt foran og tænker langsigtet. Så derfor vil det ikke være forkert at gå efter nogle lidt særlige konfirmationsgaver, som også godt kan bruges, når det er tid til at flytte hjemmefra – indtil da kan de blot bruges på værelset. Det gælder konfirmationsgaver som lysestager, spejle, lamper, plakater, Royal Copenhagen krus og lignende.

Ellers er der også de klassiske konfirmationsgaver til hende som armbånd, øreringe, fingerringe, tøj, sko og makeup. Det kan piger altid bruge. Og skal det skille sig lidt ud i forhold til de normale gaver, kan det blot være fra dyrere mærker, som konfirmanden måske ikke selv har råd til at købe.

 

Hvad giver man i konfirmationsgaver til drenge?

Drenge i konfirmationsalderen er typisk ikke så meget til pynt til værelset, et par bukser eller et smart armbånd. I stedet er de mere til gadgets og HiFi-udstyr, streamingudstyr og andre populære gaver til teenagere.

Det vil derfor give god mening at se dig om efter konfirmationsgaver til ham såsom højttalere, hovedtelefoner, gamercomputer, tablet og hvad der nu ellers alt er af elektronik og gadgets. Pengegaver er også meget almindeligt for drenge at ønske sig, hvilket du også fint kan kombinere sammen med en eller flere gaver til ham.

Det er ikke fordi, det er sværere at finde gode konfirmationsgaver til drenge. De har det bare med ikke at ønske sig så meget eller ikke rigtig synes, at de har brug for noget på samme måde som piger. Derfor er tiden godt givet ud, hvis du kigger dig igennem vores liste for lidt inspiration.

 

Hvad giver man i konfirmationsgave til sit barn?

Er du på jagt efter gode konfirmationsgaver til din søn? Eller nogle gode konfirmationsgaver til din datter? Selvom du godt ved, hvad dit barn normalt godt kan lide, er det helt normalt at være en smule blank på, hvad der skal gives i konfirmationsgave. Det er en stor dag, som din søn eller datter med al sandsynlighed ser meget frem til, så derfor skal gaven selvfølgelig også være derefter.

Vil du helst ikke give et kamera, en computer eller måske en ny telefon i gave, kunne ideer som dette måske være noget:

 • En rejse sammen
 • En særlig oplevelse
 • En god duft
 • Et flot armbåndsur
 • Sportsudstyr
   

Oplevelsesgaver til oplevelser i kan have sammen, er især en god gave at give i konfirmation, da det er nemt at glemme kvalitetstid i en travl hverdag. Det behøver ikke være en rejse til London eller en to ugers ferie til Rom. Det kan også være en fodboldkamp i Hamborg, en weekendtur til Bornholm og lignende. Der er mange gode ideer til konfirmationsgaver fra forældre, når først kreativiteten slippes løs. Kun fantasien sætter grænser!

 

Konfirmationsgaver fra bedsteforældre – hvad er oplagt at give? 

Konfirmationsgaver fra bedsteforældre er ofte dyrere gaver. Mange bedsteforældre vælger typisk at give en pengegave eller et beløb på en konto, som kan åbnes, når konfirmanden fylder 18 eller 21 år.

Er du ikke så meget til denne type af gave til konfirmanden, er der heldigvis også mange andre måder, du kan vise din kærlighed og stolthed på. Der er selvfølgelig den oplagte, som er en fysisk pengegave, men ellers er der også mulighed for at bruge pengene på oplevelser sammen.

Hvilken konfirmand får lige mulighed for at komme på en ferie eller en heldagstur alene sammen med sine bedsteforældre? Det er vi helt sikre på, vil være den perfekte gave. Der skal ofte ikke så meget til for at gøre konfirmanden glad – så læg gerne hovedet i blød og inviter på juletur i Tivoli, campingferie på Vestkysten eller måske en uge i Italien eller Frankrig. Så er der også noget at se frem til for konfirmanden, og som kan give rigtig gode minder til eftertiden. Det i sig selv er en gave.

 

Hvad kan man give i gave til nonfirmation?

Selvom siden her er dedikeret til den gode gaveide til konfirmanden, kan du også sagtens gøre brug af vores liste til en gave til nonfirmation. Det er også en festdag på samme højde som konfirmationen – og selvfølgelig skal det fejres med gode gaver, selvom kirken er blevet valgt fra. Det kan der jo være mange gode årsager til hvorfor.

Du kan derfor sagtens give det samme i gave til nonfirmation, som du måske ville have givet til en konfirmation. Dagen er en fejring af, at voksentiden nærmer sig, og at barndommen nu er ved at have en ende, så det skal selvfølgelig også fejres.

Du kan bl.a. give:

Det vigtigste er bare, at du giver noget, som du er mere eller mindre sikker på vil falde i god jord hos nonfirmanden. Om du så beslutter dig for at give en stor eller en mindre gave, fordi kirken er valgt fra, er helt op til dig.

 

Hvad hvis du ikke får købt de rette gaver til konfirmanden?

Til konfirmation og mange større begivenheder, er der altid en risiko for, at den eller de gaver, du giver, ikke lige var det, der var håbet på. Sådan er det bare nogle gange – og er der ikke mange ønsker at tage udgangspunkt i, er det bare at satse og købe det, som du umiddelbart tænker vil give rigtig god mening at give i konfirmationsgave til hende eller ham.  

Hvis du ikke er helt sikker på, at den gave du er endt med at købe, eller som du ender med at købe her på siden, er den rette, kan du altid sætte et byttemærke på eller gemme kvitteringen. Så er der altid mulighed for at få pengene tilbage eller bytte den til noget, som konfirmanden hellere kunne tænke sig. Det er selvfølgelig ikke lige så fedt som at købe noget, du er sikker på, falder i god jord – men det gør ikke tanken bag ringere. Og det er trods alt det, der tæller.

Det er ikke altid nemt med de kære konfirmander, da de ofte er lidt kræsent anlagt og har nøje styr på, hvad der rører på sig af tendenser inden for både mode og elektronik. Men, det skal ikke afholde dig fra at forsøge at købe en rigtig god konfirmationsgave. Så klik dig godt omkring og vælg den gave, som du synes, giver en god mavefornemmelse hos dig. Så kan det aldrig gå helt galt, når konfirmanden skal åbne den.

 

Find de perfekte konfirmationsgaver 2021 hos os

Selvom konfirmationen måske er lige på trapperne, er der ingen grund til at panikke eller stresse over, at du endnu ikke har fundet nogle personlige konfirmationsgaver til hende eller ham. Nu er du landet herinde, og da vi har så mange gode ideer til alt lige fra konfirmationsgaver til veninde, til konfirmationsgave fra bedsteforældre, kan vi næsten garantere, at du kommer herfra med et køb. Og et godt et af slagsen naturligvis.

Der er blandt andet:

 • Smykker
 • Elektronik
 • Plakater
 • Gadgets
 • Anderledes gaver
 • … Og meget mere
   

Hvad endnu bedre er, at forhandlerne vi linker til, alle er meget hurtige til at pakke gaven ind og sende den hjem til dig. Du kan derfor være ganske rolig omkring at købe en konfirmationsgave gennem os, da alt fungerer nøjagtigt, som fandt du selv frem til en gave på nettet. Det er både sikkert og nemt og sker gennem forhandlere, som du allerede kender til.

Vi håber, du kan mærke, at vi har gjort vores ypperste for at finde gode gaver til konfirmanden, og at vi bestemt ikke er gået ned på udvalget, hverken når det kommer til konfirmationsgaver til hende eller konfirmationsgaver til ham.

Om ikke andet kan du i hvert fald benytte dig af listen til at blive inspireret til en god gaveide til konfirmanden.

Tilbage er der kun at ønske en rigtig god konfirmationsfest!

Denne artikel er anmeldt af Lasse K. (5/5)
5/5