Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top 30 populære øreringe 2020

Top 30 Populære Øreringe 2020

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Er du på udkig efter et par flotte øreringe til kæresten, konen eller måske en veninde? Eller leder du efter inspiration til moderne øreringe, til din egen ønskeseddel? Uanset er du kommet til det rette sted. Her har du en gennemført liste over top 30 populære øreringe 2020. Vi har gennemsøgt nettet for smykkeforhandlere, og set på deres bedst sælgende øreringe i 2020. Dertil har vi lavet en udførlig research, over hvilke øreringe der er blevet søgt mest på af de danske kvinder. Med andre ord, vi har fundet ud af lige præcis hvilke øreringe, der er moderne og in for kvinder lige nu. Alle de fantastiske, klassiske og smarte øreringe vi fandt frem, resulterede i top 30 listen over populære øreringe 2020.

  

Flotte Øreringe Som Gaveideer Til Hende

Øreringe er er et fantastisk smykke, som egner sig godt, som gaveideer til kvinder. De kan gives til de fleste anledninger, f.eks. i årsdagsgave, bryllupsgave eller som en romantisk gave til hende. Der er øreringe både til hverdagsbrug, festlige lejligheder samt de mere formelle. Vi kvinder kan ikke få øreringe nok, og der skal naturligvis være et par til hver en anledning. Giv eventuelt et par smarte sølv øreringe til hverdagsbrug i fødselsdagsgave til hende, eller et par elegante guld øreringe i julegave til hende.

Uanset om du leder efter gaveideer til kæresten/konen, eller du skal finde en gave til din veninde, har du uden tvivl nogle super gode gaveideer i øreringene på listen her. Er du blot på udkig efter inspiration, til at øge til dit eget smykkeskrin, vil du ligeledes kunne få et par gode ideer blandt de populære øreringe. Rigtig god fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over top 30 populære øreringe 2020

De Mest Populære Øreringe 2020

Abelstedt Øreringe - Oxford Klassiske Creoler

Oxford klassiske creoler fra Abelstedt. Øreringene er kvalitetsfremstillet i sterlingsølv, med 18 karat guldbelægning. De er lavet i et elegant og stilfuldt dansk design og holder en livstid. De populære øreringe passer perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Sif Jakobs Ørestikker - Milan Sølv

Milan sølv ørestikkerne, er nogle af de mest populære øreringe fra Sif Jakobs. De flotte ørestikker er fremstiller i sterling sølv med zirkonia-sten. Sølvsmykkerne bliver leveret i en flot gaveæske. En oplagt gaveide til hende, som egner sig både som julegave, fødselsdagsgave, eller som romantisk gave.

Pilgrim Guldbelagte Øreringe - Mabelle

De guldbelagte Mabelle øreringe fra Pilgrim har et klassisk look, med et moderne twist. Et par flotte øreringe i et tidsløst design som aldrig går af mode. Samtidig passer de til et hvert outfit. Hvis du leder efter gode gaveideer til veninden eller kæresten, er de populære øreringe et super godt valg.

Abelstedt Øreringe - Oxford Pear Halo

Disse flotte øreringe fra Abelstedt, hedder Oxford Pear Halo, og er fremstillet i sterlingsølv med facetterede krystaller. De er pæreformet, og i et stilfuldt dansk design som holder en livstid. De populære øreringe er nogle af Abelstedts bedst sælgende øreringe. En perfekt gaveide til hende som sætter pris på smukke smykker.

Maanesten Øreringe Med Perler - Alya

Alya øreringe med perler fra Maanesten. De unikke øreringe har en hammerslået tekstur med en smuk perle forneden. Et par elegante og flotte øreringe som giver et personligt præg til dig look. En af de bedste gaveideer til hender der sætter pris på et personligt og unikt smykke.

Stina A Ørestik i Forgyldt Sølv - Dangling Petit

Dangling Petit Silhouettes ørestik fra Stina A i forgyldt sølv. De flotte øreringes størrelse er 3,5 x 20 mm. Øreringene kommer i en flot gaveæske. En af de gode gaveideer til hende, som en hver kvinde vil elske at modtage.

Julie Sandlau Ørestikker i Forgyldt Sølv - Boa Twisted

Boa Twisted ørestikkerne fra Julie Sandlau er i forgyldt sølv, og forestiller en boa slange. De populære øreringe er med zirkonia-sten og måler 11,4 x 7 mm. Hvis du leder efter gode gaveideer til kæresten eller konen, er de smukke øreringe her et fremragende valg. Kommer i en flot gaveæske.

Blomdahl Titanium Ørestikker - Petite Square

Blomdahl Gt Petite Square ørestikkerne er fremstillet i titanium med swarovski krystaller. De moderne øreringe er både smukke og utroligt populære. En genial gaveide til den moderne kvinde. Egner sig perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Izabel Camille Forgyldt Sølv Øreringe - Rainfall

Forgyldte rainfall sølvøreringe fra det populære mærke Izabel Camille. Hvis du leder efter en romantisk gave til kæresten, så er de populære øreringe fra Camille Izabel en super god gaveide. Øreringene kommer samtidig i en smuk lille gaveæske, klar til at give hende.

Christina Watches Livets Træ Ørestikker

Christina Watches Tree Of Life ørestikkerne er fremstillet i forgyldt sølv med laboratoriefremstillet diamant. De populære livets træ smykker er både smukke og moderne, og passer de fleste kvinder. Her i blandt selvfølgelig de populære øreringe.

Pandora Sterling Sølv Øreringe - Sommerfugl

Det populære brand Pandora, kan ikke kun lave smukker armbånd. Her har de lavet et par super flotte øreringe i sterling sølv med zirkonia sten. De søde øreringe forestiller sommerfugle og leveres i en fin gaveæske. En sød fødselsdagsgave eller julegave til kæresten.

Julie Sandlau Tree Of Life Ørehængere i Forgyldt Sølv

Tree of life ørehængere i forgyldt sterling sølv fra Julie Sandlau. De populære øreringe er en del af Julie Sandlaus Tree of life kollektion, som ligesom øreringene, er super populær. Øreringene egner sig perfekt som romantisk gave til hende. Både til fødselsdag, jul eller som valentinsgave til kæresten eller konen.

Georg Jensen Daisy Marguerit Ørestikker

Daisy margurit ørestikkerne fra Georg Jensen, er fortsat på mange kvinders ønskeseddel. I denne udgave er er de populære øreringe i forgyldt sølv med hvid emalje, og måler Ø 11 mm. De flotte øreringe passer både til hverdagsbrug og til festlige lejligheder. En perfekt gaveide til kvinden i dit liv – her går du ikke galt i byen.

Ole Lynggaard Leaves Creol Sølv Øreringe

Leaves creol øreringe i sølv fra Ole Lynggaard, her i den lille udgave. De populære øreringe er formet som et blad der runder. Øreringene er fantastisk smukke, og er den perfekte gaveide til konen eller kæresten. Er både oplagt som fødselsdagsgave, julegave, eller til en romantisk anledning som valentinsdag.

Christina Jewelry Ørestikker - Circles of Joy

Smarte øreringe fra Christina Jewelry i forgyldt sølv med topas. De store ringe ørestikker hedder circles of joy, og måler Ø 13 mm og Ø 22 mm. De store cirkler kan tages af og på efter hvad du ønsker. Moderne øreringe som passer til de fleste kvinder.

Georg Jensen Sølv Øreringe - Offspring

Flotte sølv øreringe fra det klassiske mærke Georg Jensen. De elegante øreringe måler 6 mm x 27,5 mm og er fremstillet i sterling sølv. Georg Jensen har gennem tiden fremstillet mange populære øreringe til kvinder, og disse offspring sølv øreringe er ingen undtagelse.

ByBiehl Sølv Ørehænger - Isla Wave

Isla Wave sølv ørehængere fra byBiehl med zirkoner. De flotte øreringe er fremstillet i rhodineret sterling sølv med et smukt zigzag mønster. Et moderne og flot sølv smykke, som en hver kvinde vil elske at modtage i gave.

Runde Ørestikkere i Sølv Med Romersk Glas

Håndlavede øreringe i sølv med 2000 års antikt romersk glas, i blå og grønne nuancer. Her får du et par unikke øreringe, som samtidig har en historie. De flotte øreringe kommer i en smuk lille smykkeæske. En af de bedste gaveideer til hender der elsker unikke smykker.

Pilgrim Guldbelagte Øreringe - Sensitivity

De populære øreringe fra Pilgrim, er en af deres bestsellere. Øreringene hedder sensitivity, er guldbelagte, og har et dragende motiv med deres snoet form. De moderne øreringe passer til både hverdagsbrug og til festlige anledninger. Den perfekte gaveide til veninden eller kæresten.

ByBiehl Olive - Forgyldte Ørehængere Med Kæde

Forgyldte ørehængere med kæde fra byBiehl. De smarte øreringe har to kæder som måler 3,5 cm og 5 cm. For enden er der et forgyldt olivenblad, deraf navnet Olive. Øreringene er fremstillet i forgyldt sterling sølv. Er du på udkig efter gode gaveideer til hende, så er de populære øreringe fra byBiehl et oplagt valg.

Sif Jakobs 18 kt. Forgyldte Øreringe

Vulcanello Grande øreringene fra Sif Jakobs er fremstillet i sterling sækv, og forgyldt med 18 kt. guld med hvide zirkoner. De populære øreringe er en favorit hos Sif Jakobs, og en af deres bedst sælgende øreringe. Et par super lækre ørering en hver kvinde vil blive blød i knæene over at modtage i gave.

AnneBrauner Øreringe - Creole Love Gold/White

Creole øreringene fra Anne Brauner er guldbelagte og med zirkonia smykkesten. Her får du er par øreringe med stor personlighed til en super god pris. De moderne øreringe kan bruges både til hverdagsbrug og fest. En fantastisk gaveide til hender der elsker lækre smykker.

Pernille Corydon Øreringe - Saga, Guld

Pernille Corydon øreringe i forgyldt sterling sølv med banket overflade. De moderne øreringe er kaldet Saga og har en diameter på 24 mm. Pernille Corydons smykker er lige nu super populære. De moderne øreringe egner sig perfekt som gaveide til kæresten, konen eller veninden. En hver kvinde vil uden tvivl elske at modtage dem i gave.

Pico Øreringe - Afrika, Guld

Pico Afrika øreringe i 24 karat forgyldt messing. De smarte øreringe giver et eksklusivt look, og kan bruges til hverdagsbrug såvel som mere formelle lejligheder. Et smykke som egner sig perfekt som både fødselsdagsgave, julegave og årsdags gave til kæresten. 

Stine A Vedhæng Til Ørering - 3 Dancing Leaves

3 dancing leaves vedhænget fra Stine A, sættes bag øret med en ørestik. Vedhænget er fremstillet i sterlingsølv belagt med 18 karat guld. De 3 smukke blade lave fine bevægelser bag øret, deraf navnet 3 dancing leaves. Et fantatisk vedhæng til at pifte ørestikkerne op.

Maria Black Sølv Ørering - Gaia Huggie

Sølv ørering fra Maria Black i et super flot og moderne design. Øreringen er lavet i blankpoleret sterlingsølv belagt med hvis rhodium. Den er nem at åbne og lukke, og måler 23 mm.

Scherning Øreringe - Splash Pistachio Guld

De populære øreringe fra Scherning i en ny udgave, med pistachio farvet porcelænsvedhæng. Creolerne er fremstillet i sterling sølv, og vedhængene har splash dekoration i guld. Et par moderne øreringe som egner sig til alt fra værtinde gave til veninden, til julegave til kæresten.

Izabel Camille Øreringe - Everyday Ørestikker

Izabel Camille everyday medium ørestikker. Et par enkle og elegante øreringe i et stilfuldt design. Kan bruges til stort set hver en lejlighed. De populære øreringe er af sterling sølv og måler 10 x 18 mm. En af de bedste gaveideer til den moderne kvinde der elsker sølv smykker.

Abelstedt A Øreringe Med Ferskvandsperle

Abelstedt A øreringene med ferskvandsperle, er en perleørering fremstillet i sterlingsølv og guldbelagt med 18 karat guld. Et par super lækre øreringe, som en hver kvinde uden tvivl drømmer om at modtage i gave. Perfekt som både fødslesdagsgave og årsdagsgave til hende. Egner sig generelt til alle store lejligheder hvor konen eller kæresten skal have en gave.

Bosphorus Øreringe - Khaterah

De flotte øreringe fra Bosphorus er af sterlingsølv, dobbeltbelagt forgyldt i 18 karat guld. Navnet Khaterah betyder hukommelse. Et par unikke øreringe som de fleste kvinder uden tvivl ønsker at have i smykkeskrinet. 

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Hvilke øreringe er populære lige nu?

Nogle af de brands som er in lige nu, når vi snakker øreringe, er kendte mærker som Pernille Corydon, Maanesten, Julie Sandlau og Stine A. Dertil kan vi se, at klassikere som Georg Jensen Marguerit øreringe og Ole Lynggaard øreringe, også stadig er et kæmpe hit. Der bliver også flittigt søgt på både sølv øreringe, guld øreringe og øreringe med perler. Mærker som Pilgrim, Sif Jakobs og Maria Black, laver ligeledes øreringe som kvinder er helt vilde med her i 2020.

 

Hvornår giver man øreringe i gave?

Ligesom med alle smykker, findes der øreringe til en hver lejlighed, til en hver type og i en hver prisklasse. Derfor kan du stort set give øreringe i gave, til en hver lejlighed. De kan gives både til de hyppige gavelejligheder som fødselsdag, jul og bryllupsdag. Men også til de mere sjældne og formelle lejligheder, som jubilæum, konfirmation eller i studentergaver. Dertil er øreringe også en super god gaveide, hvis du vil gøre noget romantisk for din kæreste. Det kunne være til valentinsdag, eller anden romantisk anledning. Giv f.eks. et par guld øreringe, en buket blomster og en flot håndskrevet kort til din kæreste i valentinsgave, og det vil med garanti være en sikker vinder. Et par flotte øreringe er stort set altid en sikker gaveide. Det der er vigtigt når du skal give øreringe i gave, er at give et par som passer til personen og lejligheden.

Mangler vi nogle øreringe på top 30 populære øreringe 2020 listen? Send os gerne en mail på kontakt@genialegaver.dk, vi vil hellere end gerne høre fra dig.

Denne artikel er anmeldt af Alberte Madsen (5/5)
5/5