Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

De mest populære øreringe 2021

Mest Populære Øreringe 2021 – Moderne Øreringe Til Kvinder

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Er du på udkig efter et par flotte øreringe til kæresten, konen eller måske en veninde? Eller leder du efter inspiration til moderne øreringe, til din egen ønskeseddel? Uanset er du kommet til det rette sted. Her har du en gennemført liste over de mest populære øreringe 2021. Vi har gennemsøgt nettet for smykkeforhandlere, og set på deres bedst sælgende øreringe. Dertil har vi lavet en udførlig research, over hvilke øreringe der er blevet søgt mest på af de danske kvinder. Med andre ord, vi har fundet ud af lige præcis hvilke øreringe, der er moderne og in for kvinder lige nu. Alle de fantastiske, klassiske og smarte øreringe vi fandt frem, resulterede i listen over de mest populære øreringe 2021.

 

Flotte Øreringe Som Gaveideer Til Hende

Øreringe er er et fantastisk smykke, som egner sig godt, som gaveideer til kvinder. De kan gives til de fleste anledninger, f.eks. i årsdagsgave, bryllupsgave eller som en romantisk julegave til hende. Der er øreringe både til hverdagsbrug, festlige lejligheder samt de mere formelle. Vi kvinder kan ikke få øreringe nok, og der skal naturligvis være et par til hver en anledning. Giv eventuelt et par smarte sølv øreringe til hverdagsbrug i fødselsdagsgave til hende, eller et par elegante guld øreringe i julegave til hende.

Uanset om du leder efter gaveideer til kæresten/konen, eller du skal finde en gave til din veninde, har du uden tvivl nogle super gode gaveideer i øreringene på listen her. Er du blot på udkig efter inspiration, til at øge til dit eget smykkeskrin, vil du ligeledes kunne få et par gode ideer blandt de populære øreringe. Rigtig god fornøjelse!

Indholdsfortegnelse over top 30 populære øreringe 2020

De Mest Populære Øreringe 2021

Izabel Camille Everyday ørestikker

Disse flotte og elegante ørestikker fra Izabel Camille, er fremstillet af blank sterlingsølv og måler 10×18 mm. De populære øreringe er en super fin gave til både mor, søster eller kæresten.

Fra: 425,00 DKK

Abelstedt Øreringe – Oxford Pear Halo​

Disse flotte øreringe fra Abelstedt, hedder Oxford Pear Halo, og er fremstillet i sterlingsølv med facetterede krystaller. De er pæreformet, og i et stilfuldt dansk design som holder en livstid. De populære øreringe er nogle af Abelstedts bedst sælgende øreringe. En perfekt gaveide til hende som sætter pris på smukke smykker.

Fra: 664,30 DKK

Abelstedt Øreringe – Oxford Klassiske Creoler​

Oxford klassiske creoler fra Abelstedt. Øreringene er kvalitetsfremstillet i sterlingsølv, med 18 karat guldbelægning. De er lavet i et elegant og stilfuldt dansk design og holder en livstid. De populære øreringe passer perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Fra: 629,30 DKK

Blomdahl Titanium Ørestikker – Petite Square​

Blomdahl Gt Petite Square ørestikkerne er fremstillet i titanium med swarovski krystaller. De moderne øreringe er både smukke og utroligt populære. En genial gaveide til den moderne kvinde. Egner sig perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Fra: 379,00 DKK

Stina A Ørestik i Forgyldt Sølv – Dangling Petit​

Dangling Petit Silhouettes ørestik fra Stina A i forgyldt sølv. De flotte øreringes størrelse er 3,5 x 20 mm. Øreringene kommer i en flot gaveæske. En af de gode gaveideer til hende, som en hver kvinde vil elske at modtage.

Fra: 330,00 DKK

AnneBrauner Øreringe – Creole Love Gold/White​

Creole øreringene fra Anne Brauner er guldbelagte og med zirkonia smykkesten. Her får du er par øreringe med stor personlighed til en super god pris. De moderne øreringe kan bruges både til hverdagsbrug og fest. En fantastisk gaveide til hender der elsker lækre smykker.

Fra: 395,00 DKK

Maanesten Øreringe Med Perler – Alya​

Alya øreringe med perler fra Maanesten. De unikke øreringe har en hammerslået tekstur med en smuk perle forneden. Et par elegante og flotte øreringe som giver et personligt præg til dig look. En af de bedste gaveideer til hender der sætter pris på et personligt og unikt smykke.

Fra: 850,00 DKK

Pilgrim Guldbelagte Øreringe – Mabelle​

De guldbelagte Mabelle øreringe fra Pilgrim har et klassisk look, med et moderne twist. Et par flotte øreringe i et tidsløst design som aldrig går af mode. Samtidig passer de til et hvert outfit. Hvis du leder efter gode gaveideer til veninden eller kæresten, er de populære øreringe et super godt valg.

Fra: 149,00 DKK

Ole Lynggaard Leaves Creol Sølv Øreringe​

Leaves creol øreringe i sølv fra Ole Lynggaard, her i den lille udgave. De populære øreringe er formet som et blad der runder. Øreringene er fantastisk smukke, og er den perfekte gaveide til konen eller kæresten. Er både oplagt som fødselsdagsgave, julegave, eller til en romantisk anledning som valentinsdag.

Fra: 1.900,00 DKK

Sif Jakobs 18 kt. Forgyldte Øreringe​

Vulcanello Grande øreringene fra Sif Jakobs er fremstillet i sterling sækv, og forgyldt med 18 kt. guld med hvide zirkoner. De populære øreringe er en favorit hos Sif Jakobs, og en af deres bedst sælgende øreringe. Et par super lækre ørering en hver kvinde vil blive blød i knæene over at modtage i gave.

Fra: 1.399,00 DKK

Pernille Corydon Øreringe – Saga, Guld​

Pernille Corydon øreringe i forgyldt sterling sølv med banket overflade. De moderne øreringe er kaldet Saga og har en diameter på 24 mm. Pernille Corydons smykker er lige nu super populære. De moderne øreringe egner sig perfekt som gaveide til kæresten, konen eller veninden. En hver kvinde vil uden tvivl elske at modtage dem i gave.

Fra: 550,00 DKK

Georg Jensen Sølv Øreringe – Offspring​

Flotte sølv øreringe fra det klassiske mærke Georg Jensen. De elegante øreringe måler 6 mm x 27,5 mm og er fremstillet i sterling sølv. Georg Jensen har gennem tiden fremstillet mange populære øreringe til kvinder, og disse offspring sølv øreringe er ingen undtagelse.

Fra: 2.100,00 DKK

Julie Sandlau Ørestikker i Forgyldt Sølv – Boa Twisted​

Boa Twisted ørestikkerne fra Julie Sandlau er i forgyldt sølv, og forestiller en boa slange. De populære øreringe er med zirkonia-sten og måler 11,4 x 7 mm. Hvis du leder efter gode gaveideer til kæresten eller konen, er de smukke øreringe her et fremragende valg. Kommer i en flot gaveæske.

Fra: 1.150,00 DKK

Abelstedt A Øreringe Med Ferskvandsperle​

Abelstedt A øreringene med ferskvandsperle, er en perleørering fremstillet i sterlingsølv og guldbelagt med 18 karat guld. Et par super lækre øreringe, som en hver kvinde uden tvivl drømmer om at modtage i gave. Perfekt som både fødslesdagsgave og årsdagsgave til hende. Egner sig generelt til alle store lejligheder hvor konen eller kæresten skal have en gave.

Fra: 3.399,00 DKK

Hvilke øreringe er populære lige nu?

Nogle af de brands som er in lige nu, når vi snakker øreringe, er kendte mærker som Pernille Corydon, Maanesten, Julie Sandlau og Stine A. Dertil kan vi se, at klassikere som Georg Jensen Marguerit øreringe og Ole Lynggaard øreringe, også stadig er et kæmpe hit. Der bliver også flittigt søgt på både sølv øreringe, guld øreringe og øreringe med perler. Mærker som Pilgrim, Sif Jakobs og Maria Black, laver ligeledes øreringe som kvinder er helt vilde med her i 2021.

 

Hvornår giver man øreringe i gave?

Ligesom med alle smykker, findes der øreringe til en hver lejlighed, til en hver type og i en hver prisklasse. Derfor kan du stort set give øreringe i gave, til en hver lejlighed. De kan gives både til de hyppige gavelejligheder som fødselsdag, jul og bryllupsdag. Men også til de mere sjældne og formelle lejligheder, som jubilæum, konfirmation eller i studentergaver. Dertil er øreringe også en super god gaveide, hvis du vil gøre noget romantisk for din kæreste. Det kunne være til valentinsdag, eller anden romantisk anledning. Giv f.eks. et par guld øreringe, en buket blomster og en flot håndskrevet kort til din kæreste i valentinsgave, og det vil med garanti være en sikker vinder. Et par flotte øreringe er stort set altid en sikker gaveide. Det der er vigtigt når du skal give øreringe i gave, er at give et par som passer til personen og lejligheden.

Mangler vi nogle øreringe på listen over de mest populære øreringe 2021? Send os gerne en mail på kontakt@genialegaver.dk, vi vil hellere end gerne høre fra dig.

Denne artikel er anmeldt af Alberte Madsen (5/5)
5/5