Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

60 års fødselsdagsgave – gaveideer til 60 års fødselsdag

60 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 60 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Der er flere forskellige elementer som spiller ind, når der skal holdes en god 60 års fødselsdag. Her i blandt maden, gæsterne, evt. taler og sjove indslag. Og selvfølgelig gaverne. Er du inviteret til 60 års fødselsdag, og festdagen ved at nærme sig? Så er det på tide at tænke på en god 60 års fødselsdagsgave til fødselaren. Uanset om det er din far, mor, onkel eller partner som fylder rund, så skal det fejres med stil.

Ofte er det sådan, at jo ældre fødselaren er, jo sværere er det at finde en god gaveide til ham eller hende. Det er sjældent at du bliver inviteret til 60 års fødselsdag, og du får en lang liste med gaveønsker med i invitatonen. Det kan måske skyldes, at man i den alder er mere ydmyg, og ikke vil bede gæsterne om en gave. Det kan også være, at personen simpelthen ikke har nogle store gaveønsker. På trods af, at gavekøbet  kan være en udfordring, skal de selvfølgelig have nogle gode gaver.

En god 60 års gave, er lige præcis hvad du kan finde her. Vi har nemlig samlet en masse skønne gaveideer, som du kan give i 60 års fødselsdagsgave. Der er både gaver til mor, far, konen og manden. Er det din onkel, kollega eller din nabos søsters forlovede, kan du ligeledes finde god gaveinspiration til den helt rigtige gaveide. Sagt på en anden måde – der er 60 års gaver til en hver type.

Indholdsfortegnelse

De bedste 60 års fødselsdagsgaver 2021

Globusbarskab i eukalyptustræ

Globusbarskabet her er mulgivis en af verdens fedeste og mest dekorative barskabe! Globussen har plads til både flasker og glas, og nendenunder er der plads til yderligere. Barskabet har samtidig hjul, så det nemt kan rykkes rundt på.

Fra: 1.009,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Lyngby whiskysæt Brillante i 5 dele

I denne flotte og eksklusive whiskysæt fra Lyngby, får du 4 whiskyglas samt en smuk karaffel. Karaflen er på 0,85 l mens hvert whiskyglas kan indeholde 34 cl whisky. Ligeså brugbart som det er dekorativt.

Fra: 275,00 DKK

Karikaturtegning fødselsdagsgave efter dine fotos

Giv en uforglemmelig fødselsdagsgave i form af en karikaturtegning, efter dine fotos. Gaven egner sig både til ham og hende, og er 100% tegnet og super kvalitet. Det bliver uden tvivl årets bedste fødselsdagsgave!

Fra: 399,00 DKK

Karikaturegning til bedsteforældre efter dine fotos

Få lavet en karikaturterning af dine bedsteforældre – evt. af bedsteforældre og barnebarnet sammen. Du sender blot billede ind af personerne som skal tegnes, og du får en karikaturtegning af dem retur. En sjov og personlig gave, en hver bedsteforældre vil elske.

Fra: 399,00 DKK

Tillykke med dagen skilte (2 stk.)

2 stk. Tillykke med dagen skilte, som kan bruges som bordpynt, til gaver eller kan hænges på. Perfekt til en hver fejring. De kommer samtidig i en lille fin gaveæske med magnetlås.

Fra: 169,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Range Finder IMeter i Sort

Med range finder kan du med laser måle på til 600 meters afstand. Den har funktioner som pin seeker, target centre og kan samtidig måle hastighed på noget som bevæger sig. Range finderen er særligt genial golft og jagt.

Fra: 799,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.

Fra: 799,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.

Fra: 249,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.

Fra: 567,00 DKK

Georg Jensen karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.

Fra: 120,00 DKK

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!

Fra: 69,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.

Fra: 449,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Fra: 42,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.

Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Fra: 200,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.

Fra: 229,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.

Fra: 159,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.

Fra: 179,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.

Fra: 499,00 DKK

Graveret kortholder

Er det på tide med en ny kortholder i gave? Så er denne en god mulighed, da den er i læder og kan graveres med et navn, en tekst eller et design. Den ligger godt i hånden og har god plads til penge og kort.

Fra: 219,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

60 års gave – hvad kan man give?

60 års fødselsdag. Jo ældre man bliver, jo hurtigere føler man tiden går. Det kan føltes for fødselaren, som om det kun er kort tid siden han/hun fik sine 50 års fødselsdagsgaver. Men trods det, er det nu allerede tid til at fylde 60 år, og dermed modtage sine 60 års fødselsdagsgaver. Og du som gavegiver skal endnu en gang på gavejagt.

Det er ikke helt lige meget, om det er en 60 års gave til mor, 60 års gave til far eller 60 års fødselsdagsgave til din partner du skal give. Selvom de har det tilfældes at de fylder 60, kan vi ikke skære alle over en kam, og gå ud fra, at de ønsker sig det samme. Ligesom med de fleste andre anledninger, kommer den bedste gaveide mere an på personen end anledningen. Når det så er sagt, er der naturligvis nogle gavetyper som egner sig bedre til nogle anledninger end andre. Kan du finde den gyldne gaveide, som både passer på personen og anledningen, har du en god kandidat til den perfekte gave. Lad os se nærmere på, hvad der er af gode 60 års fødselsdagsgaver til forskellige typer personer.

 

Gaven til manden der har alt 60 år

At finde en gave til manden der har alt, er aldrig en let opgave. Som årene går, og der bliver opfundet nye spændende ting og sager, bliver det dog lettere og lettere af finde gaver til mænd af denne type. Hver gang der bliver opfundet et nyt produkt, kommer der endnu en ting som han ikke har. Og mange af de nye ting der kommer frem, kender han måske slet ikke til. Det betyder dog ikke, at han ikke kan bruge dem. Lad os se på nogle af de spændende gaveideer, som vil passer perfekt som gaven til manden der har alt 60 år.

 • Vejrstation – Vejrstationer fås i flere forskellige typer. Fælles for dem, er at de kan aflæse vejret. En vejrstation er en både god og praktisk 60 års fødselsdagsgave, som manden der har alt uden tvivl vil blive glad for.
 • Dekanter til whisky – En flot dekanter til whisky er en super god gave til manden der har alt 60 år. Såfremt at han drikker whisky selvfølgelig.
 • En personlig gave til ham – En personlig gave er ofte også en unik gave. Det betyder, at du kan være 100% sikker på, at han ikke har den i forvejen. Samtidig viser du, at du har lagt tanker i gaven, og det varmer uden tvivl den 60 åriges hjerte. Derfor er en personlig gave til ham en fremragende 60 års gave.

Gave til far 60 år

Fylder din far 60 år, og mangler du gaveinspiration til den perfekte gaveide til ham? Fortvivl ej – her får du 3 gode gaveideer, som passer perfekt som gave til far 60 år.

 • Personlig gaveæske med øl – En personlig gaveæske med øl er den perfekte gave til far 60 år. Hvorfor? Fordi den både er personlig, og så indeholder den øl. Kan det blive meget bedre?
 • Urboks eller ur – Mangler din far et nyt ur? Giv ham et i gave. Har din far mange ure? Giv ham en urboks i gave, hvor han kan opbevare dem. En simpel men genial 60 års gave til far.
 • Vandfontæne til haven – Bor dine forældre i et hus med have, kan du give en vandfontæne til at pifte den lidt op. En vandfontæne til haven skaber en dejlig rolig stemning – lige hvad man har brug for som 60 årig.

 

Gave til mor 60 år

Er det mors tur til at fylde 60 år? På vores liste over 60 års fødselsdagsgaver finder du masser af skønne gaveideer, og du kan med stor sandsynlighed finde den bedste gave til mor 60 år i blandt dem. Vi ser på 3 af dem her.

 • Personlig opskriftsbog – Har din mor også stadig alle hendes opskrifter fysisk? Måske i en rodekasse eller en uorganiseret mappe? Så kan en personlig opskriftsbog være en fremragende gaveide til hende. Her kan hun nemt samle alle sine gode opskrifter.
 • En fotobog – En fotobog er stort set altid en god gaveide, og særlig som 60 års gave til mor. Fyld dem med billeder af jeres oplevelser sammen, og hun har en bog fyldt med skønne minder.
 • Flot pynteting til hjemmet – Om hun er til Georg Jensen lysestager, Kay Bojesen figurer eller noget helt 3. Flotte pynteting til hjemmet er ofte et hit som gave til mor 60 år.

Andre gode gaveideer til 60 års fødselsdag

Få gaveinspiration til at finde de bedste 60 års fødselsdagsgaver – uanset hvem modtageren er. Vi hjælper dig på vej, og giver vores bud på nogle skønne gaveideer til forskellige relationer.

 • 60 års gave til onkel – Gaver til onkler behøver som regel ikke være så højtidelige. Her har du stort set frit valg fra alle hylder. Du kan give alt fra personlige gaver, til sjove gaver til ham, og alt midt i mellem.
 • 60 års gaver til damer – Måske er det din kollega, nabo eller anden 60 års gave til en dame du skal finde. Kan du ikke finde noget fra hendes ønskeliste, kan du altid give en flot gavekurv med lækkerier. Det er altid en vinder!
 • 60 års gave til svigermor – Skal du overhovedet give en 60 års gave til svigermor? Er du som svigersøn/svigerdatter ikke gave nok i sig selv? Hvis hun er af en anden overbevisning, kan du altid give en lille ting til hende. Noget til køkkenet, Royal Copenhagen porcelæn eller et gavekort til hendes yndlingsbutik er alle fremragende valg.

En god 60 års fødselsdagsfest

Den bedste måde at fejre den store dag på, er på fødselarens præmisser. Hvor vil han eller hun gerne holde festen? Skal det være en stor fest i et lejet lokale, med mange gæster? Eller skal det være en lille hyggelig fødselsdagsfest derhjemme for den nærmeste familie og venner? Skal der være buffet, eller 3 retters menu? Det er alt sammen noget, den 60 årige bør være med til at bestemme. Når man fylder 60 år, behøver der ikke være så meget gøgl som f.eks. til en 30 års fødselsdag. Det må gerne være lige til, og så behageligt som muligt. Taler og sjove indslag er naturligvis en undtagelse, og noget som planlægges uden fødselarens viden.

 

Sjov til 60 års fødselsdag

Til en rund fødselsdagsfest må der gerne være lidt underholdning. Det kan være i har hyret en musiker, en komiker eller måske en tryllekunstner. Der er mange gode valgmuligheder når det kommer til sjov festunderholdning til 60 års fødselsdage. Vælg noget som du ved vil falde i fødselarens smag. Det skaber altid den bedste oplevelse, både for fødselaren og gæsterne.

Denne artikel er anmeldt af Helle P. Andersen (5/5)
5/5