Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelsesgaver til ham - De BEDSTE oplevelser til ham

Oplevelsesgaver til ham 2021 – De BEDSTE oplevelser til ham

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gavekort til oplevelser, er nogle af de bedste gaver til ham du kan give. I dag vægter mange oplevelser og minder højere end fysiske gaver. Det er bl.a. en af de ting, som gør oplevelsesgaver til ham, så fantastiske. Når du giver en oplevelse i gave til ham, får han i realiteten mere end selve gaven.

Han får selvfølgelig selve oplevelsesgaven, i form af et gavekort, eller et kort du selv har lavet. Dertil får han også selve oplevelsen, som enten opleves alene, med en partner, venner eller familie. Udover de 2, får han også et godt minde for resten af livet.

Oplevelsesgaver til mænd er en hel kategori af gode gaveideer for sig. Der er masser af muligheder når det kommer til oplevelsesgaver til ham, og du kan finde oplevelser til stort set alle typer. I guiden her, over de bedste oplevelsesgaver til ham i år, har vi samlet nogle helt fantastiske oplevelser til mænd. Her i blandt adrenalinfyldte, kulturelle, lærerige og romantiske oplevelser til ham.

Gå ombord i de mange skønne oplevelsesgaveideer, og se om ikke, du kan finde den perfekte oplevelsesgave, til ham du søger gave til.

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSESGAVE TIL HAM HOS DGDA

De bedste oplevelsesgaver til ham 2021​

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Spaophold på HimmerLand

Tag på et dejligt spaophold på HimmerLand spa- og golfresort i Jylland. HimmerLand er et af Danmarks nyeste & fineste sparesorts. I får et lækkert værelse med god udsigt, entre til spa, fri adgang til badelandet & fitnesscenteret samt morgenbuffet.

Fra: 1.400,00 DKK

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Overrask din bedre halvdel med et gavekort til et lækker spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet badehotel, med flot udsigt udover vandet. De fik i 2019 prisen ‘Årets Spa’ ved Danish Beauty Awards. En af de mest fantastiske oplevelsesgaver til ham eller hende, som trænger til lidt forkælelse på Nordsjælland.

Fra: 3.695,00 DKK

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på 4 timers madkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København eller Århus. Kursets omdrejningspunt er saftige bøffer, sovs og selvfølgelig gode øl. En fed oplevelsesgave til ham eller hende, der vil lære at lave god mad.

Fra: 1.045,00 DKK

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Vil du lære at brygge din egen øl? Det kan du på ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby, København. Du får 4 timers kursus i ølbrygning, lærer at brygge din egen øl, og der vil være snacks og øl fra Timm Vladimirs eget køkken undervejs. Dertil får du dit eget bryggeanlæg med hjem samt opskrifter.

Fra: 1.345,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 249,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!

Fra: 300,00 DKK

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.

Fra: 1.998,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.

Fra: 140,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.

Fra: 299,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.

Fra: 500,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.

Fra: 1.950,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.

Fra: 349,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.

Fra: 175,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.

Fra: 1.790,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.

Fra: 695,00 DKK

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn​

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til ham som elsker biler.

Fra: 895,00 DKK

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

På udkig efter den perfekte gave til en der elsker oplevelser og sport? Så er et kitesurfing kursus en super fed ide. Det er både sjovt, spændendne og ikke mindst en oplevelse fuld af adrenalin! I kurset vil du blive hjulpet er en erfaren kitesurferinstruktør.

Fra: 599,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.

Fra: 399,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.

Fra: 895,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.

Fra: 125,00 DKK

Pilot For En Dag​

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.

Fra: 1.350,00 DKK

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får: 2-3 timers pizzakursus hvor du lære at arbejde med dejen og ælte den. Dertil bagning og spsining af pizzaen, samt gode tips og tricks.

Fra: 600,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.

Fra: 195,00 DKK

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.

Fra: 425,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.

Fra: 175,00 DKK

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.

Fra: 120,00 DKK

FÅ 10% RABAT PÅ FØRSTE OPLEVELSESGAVE TIL HAM HOS DGDA

Derfor er oplevelsesgaver de bedste gaver

Vi har fundet en masse oplevelsesgaver til ham, som med garanti vil munde ud i nogle gode oplevelser. Men en oplevelsesgave er meget mere end bare en gave.

Når du giver en oplevelsesgave til ham, får han glæde af gaven over 3 gange. Man kan sige, at oplevelsen som helhed, kan deles op i 3 dele. Den første er når han modtager gaven. Det at få en gave, er altid en dejlig oplevelse, og måske får han også et kram og et personligt kort.

Den anden del, er selve oplevelsen. Her finder selve oplevelsen sted, og han nyder den forhåbentlig med stor glæde, og lever i nuet. Enten alene eller med andre.

Tredje del, er de minder som oplevelsen giver ham. En god oplevelse vil helt naturligt resultere i nogle gode minder. De minder kan han tænke tilbage på engang i fremtiden, og mindes en god tid. Måske er der endda blevet taget en masse billeder. De kan ligeledes findes frem senere hen og styrke minderne. Samtidig kan de bruges til en fotobog eller en personlig plakat, og på den måde laves til en gave engang i fremtiden.

   

Ideer til oplevelsesgaver til ham

Der er nok af oplevelsesgaver at vælge i mellem – men hvilke er rent faktisk de bedste oplevelser til mænd? Ligesom med fysiske gaver, kommer den bedste oplevelsesgave til ham an på, hvem han er som person. Hvad kan han lide at lave? Hvad er hans interesser? Hvor er han i hans liv?

Er han f.eks. interesseret i øl, er det oplagt, at give ham et gavekort til en ølsmagning. Det er en fantastisk gave fra en ven, som evt. kan tage med han, og på den måde få en god oplevelse sammen. Er han adrenalinjunkie, og elsker han at få pulsen op at køre? Så er det oplagt at give han et faldskærmsudspring, en tur i en helikopter, eller en prøvetur i en Ferrari.

Er det en ældre herre du søger gaveideer til – det kunne være en gave til din far – så er det måske mere oplagt med en tur på et golfresort, et kroophold eller en whiskysmagning.

Det kan også være det er en gave til kæresten du er på udkig efter. I det tilfælde er romantiske oplevelser for 2 en super god gaveide. Et minicruise til Oslo, romantisk spaophold eller en weekend på et hotel, er alle en oplagt oplevelsesgave til kæresten.

 

Gode oplevelser til ham der har alt

Gavekort til oplevelser, er super gode oplevelsesgaver til ham der har alt. Hvorfor? Fordi at lige meget hvor meget han har, kan han altid bruge en god oplevelses og et godt minde til. I teorien kan du give verdens rigeste mand en oplevelsesgave som ikke koster kassen, og det vil stadig være en god gave. En god oplevelse med venner og familie, kan man ikke sætte en pris på.

Er du på udkig efter gaven til manden der har alt, har vi her fundet lidt gode gaveideer. Alle sammen er fremragende oplevelser til ham der har alt.

 • Escaperoom – Escaperoom er hurtigt blevet en super populær oplevelse i Danmark. I bliver sat i en situation, hvor i skal tænke og finde ledetråde, til at komme ud af et rum. Både spændende, adrenalinfyldt og lærerigt, og ikke mindst en fantastisk gave til manden der har alt.
 • Pilot for en dag – Måske har han alt, men har han også sit eget fly eller helikopter? Hvis ja, så er det at være en pilot for en dag måske ikke noget for ham. Har han derimod ikke eget flyvende transportmiddel, så kan denne oplevelse være yderst interessant for ham.
 • Vinsmagning – Man kan altid drikke en god flaske vin derhjemme. Men at prøve forskellige vine og lære om dem, samme med andre vinentusiaster, er en oplevelse for sig. Selv manden der har alt kan blive klogere – i det her tilfælde på vin.

   

Oplevelsesgave til ham 50 år

Hvad giver man i 50 års fødselsdagsgave til ham? Du kan f.eks. give en oplevelsesgave. Bare fordi man fylder 50 år, kan man godt stadig have det sjovt, og få krydset flere oplevelser af bucket listen. Måske er det endda netop nu, at livet rigtig skal nydes! Heldigvis er der masser af gode oplevelser, som nemt kan være den perfekte oplevelsesgave til ham på 50 år.

Nogle gode ideer til oplevelser til ham på 50 år:

 • Whiskysmagning – Kan den 50 årige mand du leder efter gave til lide whisky? Så har du måske allerede givet ham en god whisky i gave før. Giv ham denne gang i whiskysmagning – evt. en hvor du tager med ham, så i får en god oplevelse sammen.
 • Hotelophold – Et hotelophold på et lækkert hotel et sted i Danmark, er altid en skøn oplevelse. Særligt hvis det er med konen, og der er tid til god mad, wellness og alt hvad der ellers hører til.
 • Gourmetophold – Et gavekort til et gourmetophold på en kro eller et hotel, hvor der hver dag serveres lækkert gourmetmad. Kan han lide afslapning, god mad og velvære, så er det da den perfekte oplevelsesgave til ham. 
   

Populære oplevelsesgaver til mænd

Der findes som sagt rigtig mange gode oplevelser til mænd, som egner sig godt som gave til dem. Nogle oplevelser tager et par timer, nogle et par dage, og nogle er en decideret rejse. Samtidig fås de i alle forskellige prisklasser. Der er gode oplevelsesgaver til ham for 100 kr. og op til flere tusinde. Vi har fundet nogle af de absolut mest populære oplevelsesgaver til mænd i år, og samlet dem et og samme sted. Her får du yderligere et kort, men præcist overblik, over nogle af de mest populære oplevelser hver i sær.

 

Weber grillkursus

Weber er det nok mest populære grillkursus til mænd i Danmark, og med god grund. Du kender garanteret Weber fra deres gode grill. De fleste mænd som er interesseret i at grille, har en Weber grill. Weber afholder nu gennemgående grillkurser over hele Danmark. Der er forskellige grillkurser, hvor du kan lære at grille alt fra de perfekte stykke kød, til at lave burgere på grillen, til at lave italiensk mad på grillen. Der er ikke mange begrænsninger når det kommer til at grille på Weber grill, og det kan du få stor gavn af, i de mange gode kurser.

Tilgængelige Weber grillkurser lige nu:

 • Brug grillen til hverdag
 • Kulgrill kursus
 • Gasgrill kursus
 • Amerikanske klassikere
 • Jul på grillen
 • Middelhavsretter på grillen
 • Italiens på grillen
 • Chicken Masterclass
 • Steak Masterclass
 • Vegetarisk på grillen
 • Comfort food Masterclass
 • Bruger på grillen
   

Som du kan se, er der noget for en hver smag. Der samtidig både kurser for begynder samt garvede grillentusiaster.

Køb gavekort til Weber grillkursus her.

 

Ølsmagning

På udkig efter en gave til øl entusiasten? Til ham der elsker øl, er ølgaver altid en god gaveide. Et gavekort til en ølsmagning, kan dog hurtigt blive en endnu bedre gaveide! Her får han nemlig mulighed for at smage på mange forskellige typer øl, i fællesskab med andre ølentusiaster. Der er mulighed for ølsmagning over hele Danmark, både Jylland, Fyn, København samt resten af Sjælland. Det er blot at finde en god ølsmagning nær ham som skal have gaven.

Antallet af øl der skal smages på afhænger af stedet. Der vil dog typisk være en god variation af forskellige typer øl. Både lyse, mørke og her i mellem.

Køb gavekort til ølsmagning her.

 

Helikoptertur

De fleste af os har prøvet at flyve i et fly. Men det er ikke ret mange, som har prøvet en tur i en helikopter. En helikoptertur over Danmark er en helt anden oplevelse, end det at sidde i et fly. Du får set udsigten på en helt anden måde, og så føltes der også helt anderledes. En helikoptertur er en super god oplevelsesgave til ham der elsker et godt sus i maven. Det er en oplagt oplevelse, at tage med en god ven, veninden eller kæresten. Det er muligt at bestille helikopterture fra København, Århus, og flere andre store byer i Danmark.

Køb gavekort til helikoptertur her.

 

Kør i sportsvogn

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt i deres liv, drømt om at køre i deres yndlingssportsvogn. Om det så er en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller et fjerde bilmærke. For mange er det derfor en drengedrøm der går i opfyldelse, når de sætter sig ind på sædet, spænder sikkerhedsselen og giver den gas. Der er mulighed for både at køre på vej og på bane.

Et gavekort til at køre i sportsvogn er en fantastisk oplevelsesgave til ham der har en lille dreng med benzin i blodet indeni. Det er samtidig en oplevelse, som kan fås til en rigtig god pris.

Køb gavekort til at køre i sportsvogn her.

 

Kroophold

Der findes mange fantastiske kroer rundt omkring i vores skønne land. Et kroophold med konen, eller mere af familien, er en dejlig afslappende oplevelse. Det er typisk et idyllisk sted med fred og ro, og masser af god mad og vin. Nogle steder vil der også være mulighed for spa og wellness, hvilket gør det til en oplagt mulighed, for en romantisk getaway med kæresten eller konen.

Du kan vælge at give et kroophold nær modtageren, eller et andet sted i Danmark, så det samtidig bliver en anderledes oplevelse. Bor han i Jylland, er det f.eks. oplagt at give et kroophold på Sjælland, og ligeledes den anden vej rundt.

Køb gavekort til kroophold her.

 

Spring i faldskærm

Det at springe i faldskærm, er en fantastisk oplevelse, som alle bør prøve mindst en gang i livet. Der er flere former for faldskærmsudspring. Solospring, hvor man springer alene, eller tandemspring, hvor man springer med en erfaren faldskærmsspringer på ryggen. Har han aldrig prøvet at springe i faldskærm før, er det ofte tandemspring som er den bedste mulighed.

Et gavekort til at springe i faldskærm, er uden tvivl en af de bedste oplevelsesgaver til ham som elsker adrenalinoplevelser. Det er en oplevelse for livet som han aldrig vil glemme, og det kan han takke dig for – dig som har givet ham gaven til at starte med.

Køb gavekort til faldskærmsudspring her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver er fantastiske gaver til mænd. Det gode ved oplevelsesgaver er, at de bliver til gode minder. De kan gives igen og igen, og bliver aldrig kedelige. Giv et hotelophold, faldskærmsudspring eller gavekort til et flødebollekursus. Mulighederne er uendelige!

De bedste oplevelsesgaver til ham lige nu er:

 • Grillkursus
 • Øl-, whisky-, eller vinsmagning
 • En tur i helikopter
 • Gavekort til faldskærmsudspring
 • Gourmetophold
 • Prøvekør en sportsvogn

Vi har samlet alle de bedste oplevelser til ham et og samme sted.

Hvor du finder de bedste oplevelsesgaver til mænd, kommer først og fremmest an på, hvilken oplevelse der er tale om. Den bedste oplevelse er individuel fra mand til mand. Vi har dog samlet et stort udvalg af gode oplevelsesgaver til mænd i én stor guide. Den kan forhåbentlig hjælpe dig med, at finde den helt rigtige oplevelsesgave til lige præcis ham, du leder efter gave til.

Denne artikel er anmeldt af Kasper Jensen (5/5)
5/5