Oplevelsesgaver til ham - De BEDSTE oplevelser til ham

Oplevelsesgaver til ham 2024 – De BEDSTE oplevelser til ham

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Gavekort til oplevelser, er nogle af de bedste gaver til ham du kan give. I dag vægter mange oplevelser og minder højere end fysiske gaver. Det er bl.a. en af de ting, som gør oplevelsesgaver til ham, så fantastiske. Når du giver en oplevelse i gave til ham, får han i realiteten mere end selve gaven.

Han får selvfølgelig selve oplevelsesgaven, i form af et gavekort, eller et kort du selv har lavet. Dertil får han også selve oplevelsen, som enten opleves alene – eller hvis det er en oplevelse for 2 – med en partner, venner eller familie. Udover de 2, får han også et godt minde for resten af livet.

Gå ombord i de mange skønne oplevelsesgaveideer, og se om ikke, du kan finde den perfekte oplevelsesgave til ham du søger gave til. Se også vores guide med årets bedste oplvelsesgaver til hende.

De bedste oplevelsesgaver til ham 2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Gaming i Astralis Nexus: Oplev E-sportens Verden

Tag en dyb dykk ned i e-sportsverdenen med et besøg i Astralis Nexus. En actionfyldt oplevelse, der giver adgang til førsteklasses gaming-udstyr og træning fra professionelle spillere. Perfekt gave til gamere og e-sportsfans.
København

Billige rejser til sydens sol

Hvilken bedre gave, end en lækker rejse sydpå? Skal turen gå til Grækenland, Tyrkiet eller måske Spanien? Her kan du vælge i mellem en masse fantastiske solskinsrejse destinationer, og samtidig til super gode priser! Se evt. de vanvittigt billige afbudsrejser.
Sydeuropa

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

Hotel Viking Aqua, Spa og Wellness ophold for 2

Kom på et lækkert Aqua, Spa og Wellness ophold hos Hotel Viking i Sæby. Vælg mellem fantastiske kur, spa og/eller wellness ophold for 2, med forkælelse helt i top. Hotel Viking har været kåret til Danmarks bedste Spa & Wellness, så du er uden tvivl sikret op oplevelse i absolut topklasse.

Besøg i Alpacapark

Oplev en dag med alpacaer i Alpacapark på Sjælland. Dette unikke gaveidé giver mulighed for at komme tæt på disse charmerende, uldne skabninger. Nyd 2 timers hyggeligt samvær, en grundig introduktion til alpacaer, og endda muligheden for en ægte picnic blandt dyrene. En virkelig uforglemmelig oplevelse!
Ringsted, Sjælland

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Wonder Man Action oplevelsesgave!

Denne oplevelsesgave er tildelt helt fantastiske mænd! Med den kan han vælge en valgfri oplevelse hos Go Dream - der er masser af action oplevelser at vælge i mellem. Se dem alle via linket.

Spaophold på Comwell Borupgaard

Forkæl en du holder af med et afslappende spaophold på Comwell Borupgaard. Nyd wellnessfaciliteterne, slap af i de skønne omgivelser og genoplad batterierne. Den ultimative gave til dem, der trænger til lidt selvforkælelse.
Nordsjælland

Spaophold på Torekov Hotell: Luksuriøs Afslapning

Forkæl dig selv eller en du holder af med et spaophold på det eksklusive Torekov Hotell. Nyd de fantastiske faciliteter, behandlinger og den smukke omgivelser. En ideel gaveidé til en romantisk weekend eller en venindetur.
Torekov, Skåne, Sverige

Spaophold i Göteborg: Forkælelse på Jacyz Spa

Nyd et luksuriøst spaophold på Jacyz Spa i Göteborg. Oplev førsteklasses faciliteter og afslappende behandlinger, der vil efterlade dig forfrisket og fornyet. En dejlig gaveidé for par eller venner.
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Sov under stjernerne hos Glashytterne (for 2)

Hos Glashytterne på Sjælland har du mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du og en partner kan sove under stjernerne. Udover overnatning i den unikke hytte får i også morgenmad, samt adgang til opvarmet vildmarksbad.
Torrig L, Sjælland, Danmark

Overnatning i Alpacacamp

Nyd en unik overnatning i et shelter omgivet af alpacaer hos Alpacacamp. Vågn op til morgendis, fuglekvidder og søde alpacaer, der venter på at hilse på dig. Inkluderer en introduktion til alpacaerne, rundvisning af en guide, og fri afbenyttelse af bålhytte med udekøkken og pejs.
Tølløse, Sjælland

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

3-dages Miniferie på Comwell Hotels for 2

Tag på en 33-dages Miniferie på et af de skønne Comwell Hotels i Danmark. Inklusiv vil være 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad og 2 retters menu. Vælg mellem 6 Comwell hoteller i Danmark.
Hele Danmark (næsten)

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Herrefrokost for 2 oplevelsesgave

Denne oplevelsesgave giver en rigtig herrefrokost for 2. Det indebærer bl.a. 2 store 500g Ribeye og 2 store øl. Giv gavekortet til manden der har alt, eller ham som trænger til en god middag, med en god ven.

Svæveflyvning oplevelse

Vil du prøve at flyve i et svævefly? Det har du mulighed for, med en af disse fede svæveflyvning oplevelser. En både fantastisk og anderledes oplevelse som du sent vil glemme. Giv det evt. som gave til en som fortjener en fed oplevelse.
Viborg

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Overnatning i Holmelys trætop shelter

Tag på en anderledes overnatning i naturen hos Holmely i Midtjylland. Her skal i overnatte i en trætop shelter i naturen. Perfekt til dig som elsker naturen!
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Comwell hotels for 2

Tag på en afslappende ophold på et af de 14 fantastiske Comwell hotels i Danmark. Gavekortet her kan f.eks. bruges til en overnatning for dig og din partner, samt en lækker middag.

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Få lavet dit helt eget whiskyfad hos Trolden Destilleri i Kolding. Der vil være smagning hver 6. måned i de 4 år det tager. Efter vil du stå tilbage med enten en anpart i et 64 liters fad, eller dit eget 8 liters, det er op til dig. En ultimative gave til whiskyelskeren!
Kolding, Syddanmark

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til - eller fortjener - en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.
Over hele landet

Weber grillkursus

Lær at grille - eller bliv endnu bedre til det - med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Over hele landet

En kongedatter, en guldmager og et forsvundet hoved i Nyhavn med TYRA Byvandringer

Tag på en guidet byvandring i det historiske Nyhavn og oplev Københavns charmerende kanaler og farverige bygninger. Denne oplevelse er ideel for både lokale og besøgende, der ønsker at dykke ned i områdets rige historie og kultur.
København

5-stjernet ophold med 2 overnatninger

Tag på et fantastisk 5-stjernet ophold med 2 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg mellem destinationer over hele verden. Se destinationerne og læs mere om oplevelsen via linket.
Hele verden (næsten)

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Inviter din partner med på et romantisk ophold på Kragerup Gods på Sjælland - Karen Blixens gamle tilholdssted. I får udover overnatning på et dobbeltværelse, adgang til pool og spa område, en lækker middag samt morgenbuffet.
Ruds Vedby, Sjælland

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Pilot for en dag

Hvis du nogensinde har drømt om at flyve et fly, så er denne oplevelse for dig. Du kan prøve at være pilot for en dag og styre et fly. Hvor meget du kommer til at flyve bag styrepinden afhænger af lokationen du vælger. Nogle af stederne kan du få en valgfri passager med om bord når du flyver flyet, og du kan få en videooptagelse af oplevelsen. Du kan endda for lov til at planlægge ruten.
Svendborg - Herning - Roskilde - Viborg

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Svæveflyvning Hos Svæveflyveklub​

Svæveflyvning er en slags flyvning som ikke kræver moter. I stedet svæver det lille fly igennem luften. Det gør også at flyvningen er lydløs, og du kan dermed nyde den flotte udsigt over Danmark i ro. Du kan vælge mellem svæveflyveklubberne i Viborg, Aars og Herning. Længden af svæveflyvningen kommer an på hvilken svæveflyveklub du vælger.
Aars - Viborg - Herning - Rønnede

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
København K

SpaDag hos Pure Nature

Forkæl en du holder af med en spa-dag hos Pure Nature. Ren afslapning og fornyet energi garanteret.
Beder, Midtjylland

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Oplev en verden af smag med en eksklusiv whiskysmagning hos Copenhagen Distillery. Denne oplevelse inviterer dig ind i destilleriets fascinerende verden, hvor du vil blive guidet gennem en smagning af unikke, håndlavede whiskyer. Det er den perfekte oplevelse for den nysgerrige nyder, der ønsker at udforske kompleksiteten og de forskellige nuancer af whisky.
København S

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Hvis du er vild med rom, eller kender en som er, så er dette lige noget for dig! Hos Trolden Destilleri i Kolding kan du nemlig få lavet dit eget romfad - enten 8 eller hele 50 liter. En super fed gave til romnørden!
Kolding, Syddanmark

Gin walk hos Holmely

En gin walk hos Holmely kombinerer ginsmagning og hyggelig vandring, i en og samme oplevelse. I skal vandre 7,5 km guidet i smuk natur, mens i smager på 4 forskellige lækre gins.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Forkæl ham eller hende med et gavekort til et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard i Midtjylland. Her er tale og smagsoplevelser af absolut højeste kvalitet når i bliver præsenteret for en 5-retters gourmetmenu. Dertil skal i overnatte i et lækkert dobbeltværelse, og får også morgenbuffet.
Hurup Thy, Midtjylland

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Giv et Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel til du du holder af. Oplevelsen byder bl.a. på 4-retters gourmetmiddag og overnatning i et lækkert dobbeltværelse. En skønt ophold, hvor i samtidig har udsigt over Limfjorden.
Thyholm, Midtjylland

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Copenhagen Mie & Friends tager dig med på en guidet øltur på Vesterbro, hvor i skal besøge 3 forskellige barer, og smage på 3 forskellige øl. Turen tager 3 timer, som samtidig byder på spændende fortællinger.
København V, Hovedstaden

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Tag på en anderledes tur i Vestjylland med vennerne, i form af en guiden Puch Maxi tur på 2 timer. Lån af Puch Maxi og udstyr er inkluderet i prisen. En genial gave til kammeraten!
Thyborøn, Midtjylland, Danmark

Guidet tur på veteranknallert ved Isefjord med Puchtours

Oplev den idylliske Isefjord på en unik måde med en guidet tur på en klassisk veteranknallert. Denne nostalgiske rejse tager dig gennem naturskønne landskaber og historiske steder, mens du nyder friheden og charmen ved at køre på en vintage knallert. Perfekt for eventyrlystne sjæle, der elsker at kombinere historie med udendørs aktiviteter.
Jægerspris, Hovedstaden

Kyst til Kyst på Puch Maxi med Maxitours

Giv en gave, der bringer eventyret fra kyst til kyst med en tur på en Puch Maxi. Denne rejse tager dig gennem Danmarks smukke landskaber, fra den ene kyst til den anden, på en ikonisk knallert. Ideel for naturelskere og dem, der søger en unik rejseoplevelse, kombinerer denne tur spænding og skønheden i det danske landskab.
Lemvig, Midtjylland

Puch Maxi Ø-hop i Limfjorden med Maxitours

Oplev ø-hop i Limfjorden på en legendarisk Puch Maxi. Denne unikke tur giver en sjælden mulighed for at udforske øerne i Limfjorden på en nostalgisk og sjov måde. En fantastisk gave til dem, der elsker at kombinere historie, kultur og natur i én og samme oplevelse​.
Lemvig, Midtjylland

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Klar på en anderledes opevelse? Møns Klint er et af de smukkest og mest ikoniske natursteder i Danmark. Her kan du komme på en spændende og lærerig havkajak og fossiljagt. En super fed aktivitet i godt selvskab og utroligt flotte omgivelser.
Borre, Sjælland

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev en af Danmarks smukke storbyer fra luften med HeliCompany. I kan flyve fra Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Taastrup, og vælge mellem flyvninger på 10, 20 og 30 minutter. En oplevelse i særklasse som i sent vil glemme.
Aarhus N - Aalborg - Taastrup - Esbjerg Ø

Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

Vil du gerne prøve skydiving, men er ikke helt sikker på du tør tage springet endnu? Så kan du i stedet prøve bodyflight, som er en form for indoor skydiving. Her kan du mærke vægtløsheden, og hvordan det er, at falde i frit fald.
Taastrup, Hovedstaden

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

Kom på 2 timers kitesurfing kursus med en erfaren kitesurfinstruktør, hos Kitekollektivet i Dragør på Sjælland. Du vil lære alt du skal vide for at kitesurfe. Bered dig på en både sjov, lærerig og adrenalinfyldt oplevelse!
Dragør, Sjælland

Kør gokart F1-style hos Racehall

Tag på et fed gokart tur med vennerne i Racehall i København eller Århus. Her kan i race i gokarts i ægte F1-style på verdens største indendørs gokartbane.
Taastrup - Viby J

Romantisk slotsophold for 2

Hvad er mere romantisk, end at overnatte på et slot med din partner? Udover overnatning får i også kaffe og sødt, 3 retters middag og morgenmad. Vælg mellem 6 slotte fordelt over det danske land.
Midtjylland - Nordjylland - Fyn - Nordsjælland

Middag på Madklubben

Dette 500 kr. gavekort kan bruges på en af Madklubbens 30+ restauranter landet over - både i Århus, København, Odense, Esbjerg og andre steder i Danmark. Uanset hvilken restaurant i vælger, i er sikret lækker mad i høj kvalitet, til en fornuftig pris. Den perfekte gave til en sand madelsker!
Over hele landet

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Oplev adrenalinsuset med Djævleræs Motorsport i Nordjylland. En perfekt gave til fartentusiaster, der drømmer om at mærke suset fra motorsportens verden. Denne oplevelse tilbyder spænding og fart over feltet, ideel til dem, der søger et ekstra kick.

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Hvis du gerne vil lære at brygge dit eget øl, kan du her komme på et 5 timers kursus i ølbrygning hos Hjemmebryggeren i Silkeborg. Du vil lære hvordan du brygger dit helt eget øl, som efter gæringsperiode og flaskning, vil blive sendt hjem til dig. Under dagen vil der også være sandwhich, snacks og smagsprøver på øl.
Silkeborg, Midtjylland

Prøv pistolskydning hos Gunsport

Prøv at skyde med en rigtig 9mm pistol og revolver på skydebanen i København. I får 2 timer til at skyde i - en super fed oplevelse som du ikke kan få mange steder i Danmark.
København S

Prøv Tandem Paragliding

Prøv paragliding med en professionel tandeminstruktør. I skal op i højderne, hvorfra i svæver over Danmark med en fantastisk udsigt. En skøn oplevelse for livet, som også kan blive adrenalinfyldt, hvis du ønsker det.
Værløse, Hovedstaden

Guidet Elcykeltur & Ginsmagning: Oplev Holmelys Skønhed

Kombiner en naturskøn elcykeltur med en spændende ginsmagning på Holmely. Oplev områdets skønhed og lær om ginens verden i en afslappet atmosfære. En unik gaveidé for eventyrlystne og gin-entusiaster.
Brædstrup, Midtjylland, Danmark

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods for 2

Skrøbelev Gods i Rudkøbing, Syddanmark, er det perfekte sted for et romantisk ophold med din partner. I vil være i smukke omgivelser på Langeland, og får i prisen en overnatning på et dobbeltværelse, middag med hovedret, morgenbuffet, rundvisning på godset m.m.
Rudkøbing, Syddanmark

Rundflyvning over Danmark

Se Danmark fra en ny vinkel, med en skøn rundflyvning over Danmark. I kan være op til 3 passagerere og i bestemmer selv ruten, med start fra Svendborg. Vælg mellem 30, 45 eller 60 minutters rundfluvning over Danmark.
Svendborg, Syddanmark

Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Tag et smut forbi Samsø, og kom på en skøn rundvisning og smagning hos Sams Island Distillery. I skal smage på 3 forskellige produkter og får samtidig indsigt i destilleriets historie og unikke kendetegn. Destilleriet eksperimenterer med spændende kombinationer af gin, rom, vodka, whisky og snaps.
Samsø, Midtjylland

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Oplevelsen her giver 2 personer en dag med adgang til spaområdet hos Kurbad Limfjorden. Samtidig vil der bliver serveret vin og tapas for 2. Den perfekte gave til din partner, veninde, eller anden person, du ønsker en god omgang kvalitetstid med.
Struer, Midtjylland

Suite med Egen Spa på Skrøbelev Gods

Træd ind i en verden af luksus og afslapning med et ophold i en suite med egen spa på Skrøbelev Gods. En perfekt gave til parret, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Nyd hinandens selskab i smukke omgivelser.
Rudkøbing, Langeland

Afternoon Spaophold på Marienlyst Strandhotel: Luksus og Afslapning

Forkæl en, du holder af, med et afternoon spaophold på det eksklusive Marienlyst Strandhotel. Nyd førsteklasses faciliteter, afslappende behandlinger og betagende havudsigt. En luksuriøs gaveidé, der garanterer velvære og fornyet energi.
Helsingør, Sjælland

Spaophold på Falkenberg Strandbad: Forkælelse ved Havet

Giv en uforglemmelig spaoplevelse på det idylliske Falkenberg Strandbad. Nyd havudsigt, afslappende behandlinger og lækre retter i de fantastiske omgivelser. En fantastisk gave til dem, der fortjener en pause fra hverdagens stress og jag.
Falkenberg, Halland, Sverige

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom på en lækkert gourmetoplevelse i Mols Bjerge, i bedste Nak og Æd stil. Naturoplevelsen varer hele 7 timer, og byder bl.a. på vildmarksbad, guidet sanketur, cowboy kaffe, en lækker gourmet menu i bedste vildmark stil, og mulighed for overnatning.
Knebel, Midtjylland

Late Night Spaophold på Marienlyst: Nattens Magi og Forkælelse

Oplev en magisk late night spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel. Nyd faciliteterne i skumringens ro, og forkæl dig selv med afslappende behandlinger under stjernerne. En romantisk og luksuriøs gaveidé til par og veninder.
Helsingør, Hovedstaden

Urban High Roping

Urban High Roping i København har verdens højeste High Roping bane. Oplevelsen indkluderer 3-4 timers underholdning på banens 28 forhindringer samt 4 kæmpe svævebaner. Samtidig vil du få instruktion fra professionelle instruktører. En super fed oplevelse for dem som elsker adrenalin, til en  yders overkommelig pris.
København K

Velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro

Et velværeophold for 2 på Hvalpsund Færgekro er den perfekte oplevelsesgave, til parret som trænger til at slappe af i hyggelige omgivelser. Opholdet indebærer bl.a. 4-retters middag, adgang til spaområde, overnatning på dobbeltværelse med egen balkon og meget mere.
Farsø, Nordjylland

Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

Kan du lide vin? Kan du lide tapas? Hvis svaret er 2 gange ja, så er denne oplevelse lige noget for dig. Til vinsmagning og tapas hos Sydhavnens Vinbar skal i nemlig smage på 4 unikke vinm og samtidig nyde godt af inbarens berømte charcuteri med brød.
København SV

Cocktails & Comedy på Citizen

Få en helt særlig oplevelse med cocktails og comedy på Citizen i København K. I får en valgfri cocktail eller fadøl, samt 1,5 times open mic standup. I helaftensoplevelse med masser af hygge og grin!
København K

Bad & Massage Weekend

Overrask din elskede med en afslappende Bad & Massage Weekend. Nyd velværen fra terapeutiske bade og afslappende massage. En gave, der garanterer total afslapning og velvære.
Malmö, Sverige

Dagstur på knallert til Ørø med Puchtours

Tag på en uforglemmelig dagstur til den maleriske Ørø ombord på en klassisk veteranknallert. Denne tur byder på en spændende blanding af kultur og natur, hvor du kan udforske øens skønhed og stille charme. Den perfekte gave til dem, der ønsker at undslippe byens travlhed og opleve Danmarks skjulte perler på en unik måde.
Jægerspris, Hovedstaden

Kør i sportsvogn på bane eller gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Over hele landet

Kør Ferrari eller anden sportsvogn (bag rettet eller co-driver)

Overrask med en oplevelsesgave, hvor modtageren får mulighed for at kører i en fed sportsvogn på bane. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Skal du køre bilen skal du have kørekort - eller kan du side som co-driver.
Over hele landet

Karamelsmagning

Forkæl dine smagsløg med en karamelsmagning hos Karamelleriet. Udforsk en verden af søde fristelser, lær om karamelproduktion og find din yndlingssmag.
København N

Kinky København med Weirdwalks

Tag på en guidet tur gennem Københavns historiske syndige sider med "Sex, Synd & Skandaler". Udforsk byens skjulte fortællinger om natteliv, skandaler og forbudte lyster.
København K

Kør gokart hos Racehall

Føl suset og adrenalinet med en actionfyldt gokart-oplevelse. Uanset om du er erfaren kører eller nybegynder, giver denne drop-in session dig chancen for at teste dine køreevner på banen i en sjov og konkurrencepræget atmosfære.
Viby J - Taastrup

Rory Late Night Pool Club Stay på Marienlyst Strandhotel

Giv dig selv en pause med et Ro-Ry Late Night Spaophold på Marienlyst Strandhotel. Denne oplevelse byder på afslapning og velvære i hotellets eksklusive spa, fuldendt med en overnatning med udsigt til vandet.
Helsingør, Hovedstaden

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Oplev en unik kulinarisk oplevelse med "Snak & Æd", hvor du kan udforske nye smage, lære om madens oprindelse og deltage i spændende diskussioner om gastronomi.
Ebeltoft, Midtjylland

Spaophold i HimmerLand

Forkæl dig selv med et spaophold i Himmerlands smukke omgivelser. Dette ophold tilbyder en ultimativ afslapning og genopladning med adgang til luksuriøse spa-faciliteter, hvor velvære og ro er i centrum.
Farsø, Nordjylland

Geniale oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver til mænd er en hel kategori af gode gaveideer for sig. Der er masser af muligheder når det kommer til oplevelsesgaver til ham, og du kan finde oplevelser til stort set alle typer. I guiden her, over de bedste oplevelsesgaver til ham i år, har vi samlet nogle helt fantastiske oplevelser til mænd. Her i blandt adrenalinfyldte, kulturelle, lærerige og romantiske oplevelser til ham.
 

Derfor er oplevelsesgaver de bedste gaver

Vi har fundet en masse oplevelsesgaver til ham, som med garanti vil munde ud i nogle gode oplevelser. Men en oplevelsesgave er meget mere end bare en gave.

Når du giver en oplevelsesgave til ham, får han glæde af gaven over 3 gange. Man kan sige, at oplevelsen som helhed, kan deles op i 3 dele. Den første er når han modtager gaven. Det at få en gave, er altid en dejlig oplevelse, og måske får han også et kram og et personligt kort.

Den anden del, er selve oplevelsen. Her finder selve oplevelsen sted, og han nyder den forhåbentlig med stor glæde, og lever i nuet. Enten alene eller med andre.

Tredje del, er de minder som oplevelsen giver ham. En god oplevelse vil helt naturligt resultere i nogle gode minder. De minder kan han tænke tilbage på engang i fremtiden, og mindes en god tid. Måske er der endda blevet taget en masse billeder. De kan ligeledes findes frem senere hen og styrke minderne. Samtidig kan de bruges til en fotobog eller en personlig plakat, og på den måde laves til en gave engang i fremtiden.

 

Ideer til oplevelsesgaver til ham

Der er nok af oplevelsesgaver at vælge i mellem – men hvilke er rent faktisk de bedste oplevelser til mænd? Ligesom med fysiske gaver, kommer den bedste oplevelsesgave til ham an på, hvem han er som person. Hvad kan han lide at lave? Hvad er hans interesser? Hvor er han i hans liv?

Er han f.eks. interesseret i øl, er det oplagt, at give ham et gavekort til en ølsmagning. Det er en fantastisk gave fra en ven, som evt. kan tage med han, og på den måde få en god oplevelse sammen. Er han adrenalinjunkie, og elsker han at få pulsen op at køre? Så er det oplagt at give han et faldskærmsudspring, en tur i en helikopter, eller en prøvetur i en Ferrari.

Er det en ældre herre du søger gaveideer til – det kunne være en julegave til far – så er det måske mere oplagt med en tur på et golfresort, et kroophold eller en whiskysmagning.

Det kan også være det er en gave til kæresten du er på udkig efter. I det tilfælde er romantiske oplevelser for 2 en super god gaveide. Et minicruise til Oslo, romantisk spaophold eller en weekend på et hotel, er alle en oplagt oplevelsesgave til kæresten.

 

Gode oplevelser til ham der har alt

Gavekort til oplevelser, er super gode oplevelsesgaver til ham der har alt. Hvorfor? Fordi at lige meget hvor meget han har, kan han altid bruge en god oplevelses og et godt minde til. I teorien kan du give verdens rigeste mand en oplevelsesgave som ikke koster kassen, og det vil stadig være en god gave. En god oplevelse med venner og familie, kan man ikke sætte en pris på.

Er du på udkig efter gaven til manden der har alt, har vi her fundet lidt gode gaveideer. Alle sammen er fremragende oplevelser til ham der har alt.

 • Escape Room – Escape Room er hurtigt blevet en super populær oplevelse i Danmark. I bliver sat i en situation, hvor i skal tænke og finde ledetråde, til at komme ud af et rum. Både spændende, adrenalinfyldt og lærerigt, og ikke mindst en fantastisk gave til manden der har alt.
 • Pilot for en dag – Måske har han alt, men har han også sit eget fly eller helikopter? Hvis ja, så er det at være en pilot for en dag måske ikke noget for ham. Har han derimod ikke eget flyvende transportmiddel, så kan denne oplevelse være yderst interessant for ham.
 • Vinsmagning – Man kan altid drikke en god flaske vin derhjemme. Men at prøve forskellige vine og lære om dem, samme med andre vinentusiaster, er en oplevelse for sig. Selv manden der har alt kan blive klogere – i det her tilfælde på vin.

     

Oplevelsesgave til ham 50 år

Hvad giver man i 50 års fødselsdagsgave til ham? Du kan f.eks. give en oplevelsesgave. Bare fordi man fylder 50 år, kan man godt stadig have det sjovt, og få krydset flere oplevelser af bucket listen. Måske er det endda netop nu, at livet rigtig skal nydes! Heldigvis er der masser af gode oplevelser, som nemt kan være den perfekte oplevelsesgave til ham på 50 år.

Nogle gode ideer til oplevelser til ham på 50 år:

 • Whiskysmagning – Kan den 50 årige mand du leder efter gave til lide whisky? Så har du måske allerede givet ham en god whisky i gave før. Giv ham denne gang i whiskysmagning – evt. en hvor du tager med ham, så i får en god oplevelse sammen.
 • Slotsophold – Et slotsophold på et lækkert slot et sted i Danmark, er altid en skøn oplevelse. Særligt hvis det er med konen, og der er tid til god mad, wellness og alt hvad der ellers hører til.
 • Gourmetophold – Et gavekort til et gourmetophold på en kro eller et hotel, hvor der hver dag serveres lækkert gourmetmad. Kan han lide afslapning, god mad og velvære, så er det da den perfekte oplevelsesgave til ham. 
    

Populære oplevelsesgaver til mænd

Der findes som sagt rigtig mange gode oplevelser til mænd, som egner sig godt som gave til dem. Nogle oplevelser tager et par timer, nogle et par dage, og nogle er en decideret rejse. Samtidig fås de i alle forskellige prisklasser. Der er gode oplevelsesgaver til ham for 100 kr. og op til flere tusinde. Vi har fundet nogle af de absolut mest populære oplevelsesgaver til mænd i år, og samlet dem et og samme sted. Her får du yderligere et kort, men præcist overblik, over nogle af de mest populære oplevelser hver i sær.

 

Weber grillkursus

Weber er det nok mest populære grillkursus til mænd i Danmark, og med god grund. Du kender garanteret Weber fra deres gode grill. De fleste mænd som er interesseret i at grille, har en Weber grill. Weber afholder nu gennemgående grillkurser over hele Danmark. Der er forskellige grillkurser, hvor du kan lære at grille alt fra de perfekte stykke kød, til at lave burgere på grillen, til at lave italiensk mad på grillen. Der er ikke mange begrænsninger når det kommer til at grille på Weber grill, og det kan du få stor gavn af, i de mange gode kurser.

Tilgængelige Weber grillkurser lige nu:

 • Brug grillen til hverdag
 • Kulgrill kursus
 • Gasgrill kursus
 • Amerikanske klassikere
 • Jul på grillen
 • Middelhavsretter på grillen
 • Italiens på grillen
 • Chicken Masterclass
 • Steak Masterclass
 • Vegetarisk på grillen
 • Comfort food Masterclass
 • Bruger på grillen

Som du kan se, er der noget for en hver smag. Der samtidig både kurser for begynder samt garvede grillentusiaster.

Køb gavekort til Weber grillkursus her.

 

Ølsmagning

På udkig efter en gave til øl entusiasten? Til ham der elsker øl, er ølgaver altid en god gaveide. Et gavekort til en ølsmagning, kan dog hurtigt blive en endnu bedre gaveide! Her får han nemlig mulighed for at smage på mange forskellige typer øl, i fællesskab med andre ølentusiaster. Der er mulighed for ølsmagning over hele Danmark, både Jylland, Fyn, København samt resten af Sjælland. Det er blot at finde en god ølsmagning nær ham som skal have gaven.

Antallet af øl der skal smages på afhænger af stedet. Der vil dog typisk være en god variation af forskellige typer øl. Både lyse, mørke og her i mellem.

Køb gavekort til ølsmagning her.

 

Helikoptertur

De fleste af os har prøvet at flyve i et fly. Men det er ikke ret mange, som har prøvet en tur i en helikopter. En helikoptertur over Danmark er en helt anden oplevelse, end det at sidde i et fly. Du får set udsigten på en helt anden måde, og så føltes der også helt anderledes. En helikoptertur er en super god oplevelsesgave til ham der elsker et godt sus i maven. Det er en oplagt oplevelse, at tage med en god ven, veninden eller kæresten. Det er muligt at bestille helikopterture fra København, Århus, og flere andre store byer i Danmark.

Køb gavekort til helikoptertur her.

 

Kør i sportsvogn

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt i deres liv, drømt om at køre i deres yndlingssportsvogn. Om det så er en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller et fjerde bilmærke. For mange er det derfor en drengedrøm der går i opfyldelse, når de sætter sig ind på sædet, spænder sikkerhedsselen og giver den gas. Der er mulighed for både at køre på vej og på bane.

Et gavekort til at køre i sportsvogn er en fantastisk oplevelsesgave til ham der har en lille dreng med benzin i blodet indeni. Det er samtidig en oplevelse, som kan fås til en rigtig god pris.

Køb gavekort til at køre i sportsvogn her.

 

Kroophold

Der findes mange fantastiske kroer rundt omkring i vores skønne land. Et kroophold med konen, eller mere af familien, er en dejlig afslappende oplevelse. Det er typisk et idyllisk sted med fred og ro, og masser af god mad og vin. Nogle steder vil der også være mulighed for spa og wellness, hvilket gør det til en oplagt mulighed, for en romantisk getaway med kæresten eller konen.

Du kan vælge at give et kroophold nær modtageren, eller et andet sted i Danmark, så det samtidig bliver en anderledes oplevelse. Bor han i Jylland, er det f.eks. oplagt at give et kroophold på Sjælland, og ligeledes den anden vej rundt.

Køb gavekort til kroophold her.

 

Spring i faldskærm

Det at springe i faldskærm, er en fantastisk oplevelse, som alle bør prøve mindst en gang i livet. Der er flere former for faldskærmsudspring. Solospring, hvor man springer alene, eller tandemspring, hvor man springer med en erfaren faldskærmsspringer på ryggen. Har han aldrig prøvet at springe i faldskærm før, er det ofte tandemspring som er den bedste mulighed.

Et gavekort til at springe i faldskærm, er uden tvivl en af de bedste oplevelsesgaver til ham som elsker adrenalinoplevelser. Det er en oplevelse for livet som han aldrig vil glemme, og det kan han takke dig for – dig som har givet ham gaven til at starte med.

Køb gavekort til faldskærmsudspring her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver er fantastiske gaver til mænd. Det gode ved oplevelsesgaver er, at de bliver til gode minder. De kan gives igen og igen, og bliver aldrig kedelige. Giv et hotelophold, faldskærmsudspring eller gavekort til et flødebollekursus. Mulighederne er uendelige!

De bedste oplevelsesgaver til ham lige nu er:

 • Grillkursus
 • Øl-, whisky-, eller vinsmagning
 • En tur i helikopter
 • Gavekort til faldskærmsudspring
 • Gourmetophold
 • Prøvekør en sportsvogn

Vi har samlet alle de bedste oplevelser til ham et og samme sted.

Hvor du finder de bedste oplevelsesgaver til mænd, kommer først og fremmest an på, hvilken oplevelse der er tale om. Den bedste oplevelse er individuel fra mand til mand. Vi har dog samlet et stort udvalg af gode oplevelsesgaver til mænd i én stor guide. Den kan forhåbentlig hjælpe dig med, at finde den helt rigtige oplevelsesgave til lige præcis ham, du leder efter gave til.

Denne artikel er anmeldt af Kasper Jensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne