Helikoptertur - De bedste helikopter oplevelser i DK

Helikoptertur 2024 – De bedste helikopter oplevelser i DK

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En helikoptertur over Danmark er en skøn oplevelsesgave. Om det er en romantisk gave til kæresten eller en sjov gave til din vens polterabend – så er et gavekort til en helikoptertur en fremragende gaveide. I vil se Danmark fra en helt ny vinkel, på en helt anderledes måde. At flyve i helikopter er nemlig langt fra den samme oplevelse, som at flyve i et fly.

Typisk varer en helikoptertur 12-60 minutter, afhængig af turen eller pakken du vælger. Samtidig er der typisk plads til 2-3 personer. En helikoptertur er fantastisk at opleve sammen med den du elsker. Derfor er de også utroligt populære som oplevelsesgaver til hende såvel som ham.

Det er en tur som byder på både god udsigt, adrenalin, og wow-effekt. Den perfekte oplevelse for 2, som evt. kan kombineres med en god middag eller en drink i byen efterfølgende.

De bedste helikopterture 2024

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev en af Danmarks smukke storbyer fra luften med HeliCompany. I kan flyve fra Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Taastrup, og vælge mellem flyvninger på 10, 20 og 30 minutter. En oplevelse i særklasse som i sent vil glemme.
Aarhus N - Aalborg - Taastrup - Esbjerg Ø

Helikoptertur med HeliCompany

HeliCompany tilbyder helikopterture over stort set hele landet. Du kan derfor med stor sandsynlig, få set din hjemby fra luften, og tage nogle gode billeder. Turen tager 10 minutter og foregår over udvalgte byer rundt om i landet.

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Lad drømmen blive til virkelighed, og blit helikopterpilot for en dag! Du skal sidde ba roret i en R22 eller R44 helikopter. Du sidder på pilotens plads og styre helikopteren. Oplevelsen tager ca. 1,5 timer.
Roskilde - Vamdrup

Helikoptertur med Sima Helikopter

Få en helikoptertur med Sima Helikopter over Lønstrup, Blokhus og Skagen i Nordjylland. Turen tager ca. 10 minutter, og du får en flot panoramaudsigt over det smukke Nordjylland.
Hjørring - Skagen - Løkken - Frederikshavn - Pandrup - Vamdrup

Helikoptertur over København med Copenhagen Helicopter

Kom på en spændende og anderledes tur over København - nemlig en tur i helikopter! Det er Copenhagen Helicopter som du kan flyve med, og du vil se Københavns seværdigheder som Tivoli, Amalienborg, Operaen og meget mere.
Roskilde, Sjælland

Helikoptertur over Roskilde med Copenhagen Helicopter

Se Roskilde fra en ny vinkel! Det kan du gøre med en helikoptertur over den flotte by med Copenhagen Helicopter. Domkirken, Roskilde Fjord og Risø, er blot nogle af de punkter du vil kunne se fra skyerne af.
Roskilde, Sjælland

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter

Kom på en privat helikoptertur med Sima Helikopter i Sydjylland. Sydjylland har et smukt ø-liv såvel som en fantastisk natur. I får dermed en skønt panoramabillede fra luften over den sydlige del af Danmark. Der er mulighed for at flyve over udvalgte steder.
Vamdrup, Syddanmark

Privat helikoptertur med HeliCompany

Kom på en privat helikoptertur med HeliCompany - i kan flyve fra en lang række byer over hele Danmark. En privat helikoptertur er en helt særlig oplevelse, og en helt perfekt oplevelsesgave til din eneste ene.
Over hele landet

En helikoptertur er en oplevelse for livet

Der er ikke nogen tvivl om, at en helikoptertur er en oplevelse for livet. Særligt første gang du prøver det er helt uforglemmeligt. Prøv derfor at flyve i helikopter med en du holder meget af. Det kan f.eks. være din partner eller en rigtig god ven eller veninde.

En helikoptertur er en oplevelse som byder på mange forskellige følelser og indtryk. Det kan både være en intim og romantisk oplevelse, samtidig med, at det kan få adrenalinen til at pumpe og sommerfuglene i maven til at baske med vingerne. Det er en oplevelse hvor du efterfølgende vil have et stort smil på læben, og virkelig føle, at du har fået en fed oplevelse. Deler du den følelse med en du holder af, bliver det kun dobbelt så godt.

Vi anbefaler derfor at du tager en helikoptertur for 2, så i begge to kan få det maksimale ud af oplevelsen. Turen kan både gives som en oplevelsesgave, i form af et gavekort, og som en overraskelsesgave. Ønsker du at give den som en overraskelse, fortæller du ikke modtageren hvad i skal, før i faktisk ser helikopteren. Det giver et godt overraskelsesmoment, og gør både gaven og oplevelsen endnu bedre.

Det er desuden mulighed at kommer på helikopter oplevelser i Jylland, såvel som Sjælland og Fyn.

 

Flyv i helikopter i hele Danmark

Når du skal give en helikoptertur i gave, er det naturligvis relevant, hvor oplevelsen kommer til at foregå. Det hjælper ikke noget, at du giver et gavekort til en helikoptertur i København, hvis modtageren bor i Ålborg. Heldigvis er det muligt at flyve i helikopter i stort set hele landet – i hvert fald alle de store byer. Det inkluderer oplevelser i København, Århus, Ålborg, Herning m.fl.

Det klart sjoveste er at tage en helikoptertur, i den by (eller nær) som du bor i. Du kender garanteret den givne by set fra jorden, men at se den i fugleperspektiv fra luften, er en helt anden oplevelse. Det at se noget man kender godt, fra en ny vinkel, er en både spændende og interessant oplevelse. Bor du i København, anbefaler vi derfor du tager en helikoptertur over København. Bor du i Århus, bør du vælge en helikoptertur i Århus osv.

 

Helikoptertur København

Det er muligt at opleve en helikoptertur over København, med afgang fra København af. På den måde er i allerede over storbyen, og i får med det samme udsigten over hele byen, når i letter op i luften. Der er passagerpladser i helikopteren, og det betyder, at i alle sammen får en vinduesplads – sådan! Turen kan flyves privat, eller sammen med andre. Er i f.eks. 2 personer, er der dermed både den billige løsning med at dele helikopterturen med andre, eller den mere intime løsning, med en privatflyvning for kun jer 2.

Hvilken løsning der passer bedst til jer, ved i bedst. Er der lagt op til en romantisk tur, får i naturligvis mest ud af turen, hvis det kun er en oplevelse for 2.

 

Helikoptertur Århus

Har du aldrig set Århus fra luften, er det noget du skal have skrevet på ønskelisten. Det er en oplevelse du ikke må misse! Der er mulighed for afgang i Århus C, så i med det samme får en god udsigt, og dermed får mest ud af jeres helikoptertur i Århus. Herfra vil i med stor sandsynlighed kunne se AROS regnbuen, den gamle by, og alle de andre skønne seværdigheder, smilets by har at byde på.

Det eneste du skal gøre at møde op med en du vil have oplevelsen sammen med, og for alt i verden huske kameraet. Der er masser af skønne billeder at tage fra luften over Århus, og det er minder du ikke vil gå glip af at have, når du husker tilbage på oplevelsen engang i fremtiden.

 

Helikopterture andre steder i landet

Det er ikke kun i København og Århus du kan opleve Danmark fra luften i helikopter. Der er også mange andre steder på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Der er bl.a. også mulighed for at flyve fra både Roskilde, Herning, Ålborg samt mange andre byer. Faktisk skal du fra de fleste steder i Danmark, ikke køre ret meget mere end en time, for at komme til en af de mere end 15 lokationer hvor du kan opleve en helikoptertur fra.

 

Helikoptertur for 2 – En romantisk oplevelsesgave

Er du på udkig efter en romantisk gave til hende eller ham du elsker, så er en privat helikoptertur for 2, uden tvivl en af de bedste gaveideer. Det er en oplevelsesgave som kan gives både i årsdagsgave, valentinsgave, eller til hvilken som helst anden anledning, hvor gaven gerne må være romantisk.

Der findes selvfølgelig mange gode oplevelser for 2. Alt fra weekendophold til spaophold til fine restaurantbesøg. Men nogle gange er det også godt, at gå lidt ud over normen. At give noget, som din partner absolut ikke havde regnet med at få. En oplevelse hvor i kan få nogle helt særligt minder sammen, og som ikke går i glemmebogen foreløbigt. Lige præcis sådan en type oplevelsesgave er en helikoptertur.

At flyve i helikopter er også en oplagt mulighed, for at få lidt alenetid til at stille store spørgsmål, eller afslører noget stort. Det kan være ham der spørger hende om de skal flytte sammen eller om hun vil gifte sig med ham. Eller det kan være hende, som afslører at hun er gravid. Det er en god oplevelse at bruge, til at bygge noget ekstra på en i forvejen stor begivenhed.

 

Andre skønne oplevelser i luften

Mens en helikoptertur er en fantastisk oplevelse, er det ikke den eneste fede oplevelse i luften. Er du ikke højdeskræk, og ønsker at få flere fede oplevelser i luften, får du her lidt inspiration til gode oplevelsesgaver i den kategori. Alle oplevelserne kan naturligvis købe i form af et oplevelsesgavekort, som kan gives væk i gave, eller bruges selv.

Oplevelsesgaver i luften:

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om helikopterture

Prisen på en helikoptertur afhænger både af, om den skal være privat eller med andre, som varighed af flyvningen. De billigste ture koster ca. fra 695 kr., mens en privattur kan løbe op i flere tusinde kroner, i forhold til hvor lang turen skal være. Nogle firmaer har også prisgaranti, hvilket er værd at tjekke hvis du ønsker den absolut bedste pris.

Den bedste helikoptertur afhænger af hvad du ønsker af turen. Skal den være privat, hvor lang tid skal den vare, og hvor skal der flyves fra? Vi har samlet alle de bedste helikopter oplevelser i Danmark på et og samme sted. Det er blot at tjekke listen ud, og finde den der passer bedst til dig.

Du kan prøve at flyve i helikopter i stort set hele Danmark. Nogle byer du kan flyve fra er: København, Århus, Herning, Roskilde, Ålborg, Esbjerg, Randers og mange flere.

Denne artikel er anmeldt af Michael Madsen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne