Jeg skal være storebror - Årets sejeste storebror gaver

Jeg skal være storebror – Årets sejeste storebror gaver 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

At blive storebror er en helt særlig ting og skal fejres med en jeg skal være storebror gave. Det gælder uanset om det er første gang eller tredje gang, og uanset om man er 5 eller 15 år gammel. Derfor er det en herlig tid at markere og fejre og gøre til noget helt særligt.

Jeg skal være storebror gaver kan være mange ting, store som små, dyre som billige. De gives typisk af mor og far, men kan også gives af bedsteforældre, søskende, venner og mere. Her kan du blive inspireret til, hvad netop du skal give.

Jeg skal være storebror gaver 2024

Personlige "Jeg skal være storebror/storesøster" gaver

Hvilken bedre måde at fortælle den kommende storebror/storesøster at der snart kommer en lille ny til familien, end med en personlig gave med deres navn, og teksten "Du/jeg skal være storebror/storesøster" og deres navn? Vælg mellem et væld af forskellige produkter der kan personliggøres. Bamser, puslespil, sokker, krus, tøj og meget mere!
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Jeg skal være storebror tøj

Jeg skal være storebror! Med moderne designs, der udtrykker kærligheden til familien, er disse bluser og bodystockings perfekte som gave til den kommende storebror. Lavet af høj kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed og komfort.

Personlig børnebog: Børnebog om at blive storebror

Forbered din søn på at blive storebror med en personlig børnebog fra Min Bedste Bog. Bogen fortæller en sød og sjov historie om de følelser, der opstår, når man får en mindre søskende. En perfekt gave til at forberede ham på den nye rolle som storebror.

Personlig t-shirt - jeg skal være storebror/storesøster

Gør din storebror eller storesøster ekstra speciel med en personlig t-shirt. T-shirten kan tilpasses med deres navn, hvilket gør den til en unik og tankevækkende gave. Perfekt til når der kommer en ny lillebror eller lillesøster til, til fødselsdage, eller bare for at vise dem, hvor meget de betyder for dig.

Du skal være... babyplakat

Denne søde "Du Skal Være..." Babyplakat er en personlig og kærlig gave, og en fantastisk måde at bryde nyheden om en lille ny på. Plakaten kan tilrettes enhver modtager; mormor, onkel, søster osv. Med sit nuttede design og varme budskab, er plakaten en smuk tilføjelse til ethvert børneværelse, og en dejlig måde at byde den lille ny velkommen.
Henter...

Sådan finder du den perfekte jeg skal være storebror gave

At finde den perfekte jeg skal være storebror gave, som eksempelvis en jeg skal være storebror trøje, kan være ret nemt. Og så alligevel ikke.

Først og fremmest skal du overveje dit forhold til den kommende storebror. Hvis du ikke er en af forældrene, bør du lige tjekke ind med dem og høre om, hvad de har tænkt sig at give. Selvom trøjerne er søde og sjove, mister de lidt betydningen, når man modtager den 5. af slagsen.

Derfra skal du også tage hensyn til om det er første gang eller ej, han får den fine titel. Er det første gang bør banen være fri, men er det ikke, skal du tænke på, hvad han fik sidst. Måske fik han en trøje der og absolut elskede den. Det kan give anledning til at give en trøje igen, måske med opdateret årstal eller bare i en anden farve for dog at tilføje lidt adspredelse. Omvendt var den måske ikke det store hit, eller måske det bare skal være noget andet. Du kan scrolle op og se de gode gaveideer igen, ellers fortsætter du bare med at læse videre.

Sidst men ikke mindst, bør du overveje, hvilken type drengen er, eller hvad han godt kan lide. Der findes nemlig nærmest, hvad som helst med jeg skal være storebror trykt på. Det kan være han skal have en lille bil, en hat, en dinosaur bamse. Måske er han noget ældre og vil have et drenget smykke eller et lille kort eller plakat.

 

Klassiske jeg skal være storebror gaver

De absolut største klassikere indenfor, jeg skal være storebror gaver, er, jeg skal være storebror tøj. Her finder du et bredt udvalg, som jeg skal være storebror bluse, jeg skal være storebror t-shirt eller storebror trøje. De findes i forskellige materialer, farver og printtyper, og prisen svinger selvfølgelig derefter.

Små gutter, der skal forfremmes til storebror, kan få en jeg skal være storebror body. Også de er i forskellige farver og materialer. Vi anbefaler selvfølgelig, at du går efter god kvalitet, som er rart at have på. Ikke kun for drengens skyld, men også fordi det meget sandsynligt er et stykke tøj, du gerne vil gemme. I så fald er det rart, at det ikke går så nemt i stykker.

Printet på tøjet spænder bredt fra ’jeg skal være storebror’ til at inkludere årstal, måneder, årstider og lignende.  

Det kan være du leder efter, jeg har en hemmelighed jeg skal være storebror tøj. Det er essentielt det samme, men budskabet er noget længere og printet kan derfor have svært ved at være på mindre tøj. Det gør ikke noget, det står bare med lidt mindre størrelse skrift. Det er stadig sødt!

Selvfølgelig er det helt op til dig, hvad der skal stå på tøjet, men at tilføje, at det er en hemmelighed, er især en god ide, hvis man vil bruge blusen på at annoncere nyheden. Det kan være på sociale medier, eller han skal have den på hjem til mormor og morfar for at afsløre det.

 

Alternative jeg skal være storebror gaver

Er du på udgik efter en anden jeg skal være storebror gave end bluser, er der masser endnu at vælge imellem.

Det kan være en jeg skal være storebror bog. De er supersøde og en rigtig god måde at introducere emnet og måske få talt lidt om de tanker, der opstår. Det kan være et miks af spænding og begejstring eller måske lidt nervøsitet om, hvordan det hele kommer til at være anderledes. Bøgerne kan personliggøres med drengens navn, så der for eksempel står ’Jens skal være storebror’. Bogen er en god idé til dig, der er lidt tæt med drengen, for I kan sidde og kigge i den sammen.

Til de helt små, dem der ville være gode i en jeg skal være storebror body, kan du alternativt vælge en jeg skal være storebror hagesmæk. Det giver nogle søde, sjove billeder fordi børn tit griner, når de er smurt ind i havregryn. Et godt tip er at give et par stykker, da hagesmækker som bekendt ofte bliver ret beskidte. Skulle det være noget slemt som tomatsauce, der nægter at blive vasket væk igen, er det ærgerligt den søde hagesmæk for evigt går tabt. Med et par stykker er man sikret.

Du kan også overveje andre ting som balloner, figurer eller plakater. Er den kommende storebror godt i gang med at lære at stave, kan du udfordre lidt med at købe alle bogstaverne til at stave budskabet. Sammen kan I løse det og til sidst ser han, hvad der står.

 

Personlige jeg skal være storebror gaver

Udover at skrive drengens navn på, når man skal give jeg skal være storebror gaver, er der også andre måder at gøre gaven mere personlig.

Du kan selvfølgelig tage fuldstændig udgangspunkt i, hvad han elsker. Skal det være dinosaurer, pokemons, tigere, fodbold – listen af interesser kan være lang. Når du først har knækket koden, kan du finde den helt rigtige ting og få trykt beskeden på. Kan det ikke lade sig gøre at få det trykt eller indgraveret, kan du i sidste ende selv skrive det på. Der findes tuscher til at tegne på tøj, på kopper og glas, på sten og meget mere.

Farven kan også være personlig. Er den kommende storebror, du skal forkæle, tosset med blå eller måske med militærprint, så sørg for tøjet bliver i den farve.

Desuden kan du tilføje ekstra. Det kan godt være, du vil give en klassisk bluse, men den kan godt gives sammen med sko eller en kasket. Det kan være du vil give en kop, men så kan du give både en der står storebror på og så en, der står drengens navn på.

Forældre og bedsteforældre kan også tilbyde den nye storebror, at han kan komme med ud og vælge en jeg skal være storebror gave. Hvem siger, det skal være noget, hvor det står på? Det kan være han vil have et løbehjul og det at vide, at det er en jeg skal være storebror gave er nok. Det er selvfølgelig også en mulighed for mostre, veninder osv.

Du kan finde flere gaver til bror her.

 

Hvordan og hvornår giver man gaven?

Når først du har bestemt dig for en jeg skal være storebror gave, du vil give, så er næste trin jo, hvordan og hvornår den gives.

Der er ingen officielle regler, og derfor er det jo helt op til dig. Men her er stadig lidt gode råd:

Hvornår afhænger først og fremmest af forældrene. Er du ikke selv forældre, så spørg dem før du giver gaven. Det vil være ekstraordinært kikset at give den, før de selv har fået sagt det til deres søn. Er du en af forældrene, så må I sammen vurdere, hvornår tiden er rigtig. Nogle fortæller det nærmest med det samme, mens andre venter til efter ca. 20. Uge. Det kan også afhænge af, hvor tidligt man kan se det og hvor mange andre, man fortæller det til. Man vil nødig risikere tante Oda kommer til at tale over sig.

Hvordan er ligeledes helt op til dig. Nogle laver stort ståhej med pynt og balloner og nærmest et lille surprise party. Andre sidder sammen på sengekanten på drengens værelse og tager en rolig snak sammen med gaven. Nogle kører et sted hen og giver den sammen med en kop cola. Her er det i sandhed et spørgsmål om både giver og modtagers temperament. Disse eksempler er til situationen hvor gaven og nyheden gives samtidig. Ved drengen der allerede, og kommer du efter noget tid med gaven, så kan den bare gives, når I ses uden noget større arrangement.

 

Hvem kan give en jeg skal være storebror gave?

At give en jeg skal være storebror gave er ikke reserveret til kun forældrene. Der kan være rigtig mange personer, som holder af og står et barn nært. Måske du er bedsteforældre, moster, faster, onkel, fætter, ven af en af forældrene osv. Der er ingen regel, der siger, at du ikke må give en jeg skal være storebror gave.

Det eneste, der er reglen er, at du ikke må give den, før forældrene har sagt god for det. Du skal ikke være den, der siger det til den nye storebror eller risikerer at give den foran nogen, der ikke endnu vidste det. Så sørg for grønt lys før gaven gives.

Det kan også være en meget personlig ting for nogle, og derfor kan det være forældrene gerne vil være dem, der giver bodyen eller bare er de første, der gør det. Tal med dem før du køber og giver gaven.

I disse tider er familier i øvrigt mange konstellationer, og det kan være du har en god kammerat, som skal være storebror og er 18 år gammel eller mere. I så fald kan du roligt give ham gaven, så snart han har fortalt dig nyheden. Her er det fint at stole på, at han selv ved, hvem og hvornår han kan fortælle det videre.

 

Glem ikke de andre

Det er så dejligt at give jeg skal være storebror gaver, men han er ikke nødvendigvis den eneste, der får ny titel. Måske er der en der skal være storesøster eller mormor. I så fald kan du med fordel også tjekke ved Jeg skal være storesøster gave guide.

Et nyt familiemedlem sker ikke alt for ofte i livet, og det bør fejres og markeres og glædes over uanset, hvilken rolle man har til det kommende barn. Glem derfor ikke alle de andre omkring barnet. At give en mormor gave eller en farfar kop er en sød måde at markere, men også til at annoncere nyheden.

Den kommende far bør også fejres, og nogle mødre vælger at bruge en far gave til at fortælle dem, at de er gravide. Den gave kan selvfølgelig kun gives af den kommende mor, men senere hen kan alle andre også give en du skal være far gave. Du kan også vælge at give en gave til den nybagte far, efter barnet er født.

Stjernen af showet, udover baby, er mor. Mor gaver kan gives fra nærmest dag 1 til resten af livet. Hvis du ikke er faren, så vent dog lige et par måneder inden du giver gaver til den gravide kommende mor. Herfra kan man slå sig løs med mom-to-be og mamma print på alt.

Sidst men ikke mindst bør nævnes, at man kan få de fleste ting i sæt. Hvad med en jeg skal være storebror trøje til drengen, og en jeg skal var far (igen) trøje til faren i samme farve? Sødt! Er man lidt tosset med sit kæledyr kan man måske give jeg skal være storebror tøj til hunden også. Hvorfor ikke!

 

Andre gode måder at forkæle en kommende storebror 

At kunne sige jeg skal være storebror betyder forandring på mange måder. Det er fantastisk og dejligt at få fede gaver med printet på, men det kan også lægge op til en periode med lidt ekstra forkælelse.

Nu er det tid til at tilbringe ekstra kvalitetstid. Alle turene i Tivoli og Zoo skal holdes nu. Skab minder med alene tid. Tag i sommerhus sammen og i biffen. Det gælder også for onkler og tanter og alle de andre. Inviter den kommende storebror med ud og spise en stor is. Sørg for han får det sidste ud af enebarnstilværelsen.

Har I allerede flere børn, kan man stadig sørge for at gøre noget særligt med dem hver for sig, men også de her særlige minder bare jer.

Som nævnt lidt tidligere, kan en jeg skal være storebror gave også være noget helt andet. Tag ham med ud og vælg lidt forskelligt. En jeg skal være storebror fodbold. Alt efter alder (og budget) hvad så med noget vildt som en jeg skal være storebror smartphone for virkelig at markere, at nu er han stor og klar til ansvar.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne