Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

20 Luksus Gaver Til Hende – Eksklusive Gaver Til Kvinder

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Luksus gaver til kvinder, er gaver ud over det sædvanlige. Det er eksklusive, og ofte dyre gaver. Der er tidspunkter hvor kvinden i dig liv, fortjener at blive ekstra forkælet. Det kan du f.eks. gøre, ved at give luksus gaver til hende. Det kan være ved særlige lejligheder som jeres bryllupsdag, årsdag, eller det kan være til en rund fødselsdag. 

Eksklusive gaver egner sig også godt som julegaver til hende, skulle du ønske at give hende noget helt særligt et år. Selvfølgelig behøver der ikke altid være en speciel lejlighed, for at give dyre gaver til hende og skrue helt op for forkælelsen. Hvis du bare af ren og skær kærlighed, vil vise at du elsker hende og gøre det ekstra, kan du altid overraske din kone eller kæreste, med eksklusive gaver til hende.

 

Den rigtige luksus gave til kvinden i dit liv

Hvis du har besluttet dig for, at kvinden i dit liv skal have en eksklusiv gave, gælder det om at vælge den rigtige. Luksusgaver til kvinder er ofte dyre, og derfor skal gaven selvfølgelig sidde lige i skabet, og feje benene væk under hende. Så står du i den situation, hvor du leder efter gode gaveideer til luksus gaver til hende, skal du først have fastlagt hvilken type gave du vil give. Er du på udkig efter romantiske gaver til hende, som f.eks. smykker? Personlige gaver til hende? Eller måske eksklusive oplevelsesgaver? 

I artiklen her har vi samlet ikke mindre end 20 luksus gaver til hende. Der er noget til en hver type og anledning. Der er både gaveideer til dig der leder efter 25 års bryllupsgave til konen, og til dig der er på udkig efter en romantisk gave til din kæreste. Fælles for alle gaveideerne er dog, er at det er eksklusive luksus gaver til kvinder.

Indholdsfortegnelse over eksklusive gaver til hende

Eksklusive Luksus Gaver Til Hende

Abelstedt A Øreringe Med Ferskvandsperle

Øreringe er en af kvindernes absolut favorit gaver. Hvis du leder efter luksus gaver til hender, er de eksklusive Abelstedt øreringe med ferskvandsperle et oplagt valg. Egner sig perfekt som årsdags gave, bryllupsgave og julegave til hende. En eksklusiv gave til kvinden i dit liv, hun uden tvivl vil elske at modtage.

Georg Jensen Masterpiece Copenhagen Lysestage

Den smukke Copenhagen lysestage fra Georg Jensen er lavet i rustfrit. Det er den store model som er 44 cm høj. Lysestagen som er designet af Georg Jensens søn, Søren Georg Jensen, er i et tidsløst og elegant design som passer ind i de fleste moderne hjem. En af de absolut smukkeste luksus gaver til hende.

Eksklusive Kimonoer

Det er en hver kvindes drøm, at ege en lækker kimono hun kan tage på om morgenen, aftenen eller hyggedagene derhjemme. De eksklusive kimonoer er vævet i 100% bomuld eller 100% hør. De er super bløde og lækre, og af højeste kvalitet. En af de eksklusive gaver til hende, som hun helt sikkert vil elske dig for.

Georg Jensen Cobra Bordlampe

Den flotte Georg Jensen Cobra bordlampe er i et elegant og enkelt design, hvor lampe og lampeskærm står i perfekt kontrast til hinanden. En af de eksklusive gaver til hende, hun kan have stående i hjemmet resten af livet.

Mokkasin Hjemmesko Af Ægte Lammeskind

De fleste kvinder elsker varme hjemmesko, i sær om vinteren hvor de kan blive koldt om fødderne. Mokkasin hjemmesko af ægte lammeskind, er premium udgaven af hjemmesko. Skoene er håndlavede, og kan også bruges f.eks. på arbejdet grundet deres design og gummisål. En af de bedste luksus gaver til hende som elsker at gå i hjemmesko.

Georg Jensen Damask Sengetøj

Det luksuriøse sengetøj fra Georg Jensen Damsask i AGER design, er vævet af 100% egyptisk kæmmet bomuld. Det lækre sengetøj fås i forskellige flotte farver og mønstr. En af de luksus gaver til hende, som uden tvivl får hende til at sove som en drøm.

Luksus Massagestole

En luksus massagestol er en af de mest luksuriøse gaver til hende du kan give. De lækre massagestole er med den nyeste teknologi og super høj kvalitet. Hvilken bedre måde at forkæle kvinden i dit liv på, end at give hende muligheden for lækker massage hver dag?

Premium Sækkestol af Lammeskind

Den lækre premium sækkestol af lammeskind fra New Zealand, er uden tvivl en af de mest eksklusive sækkestole der er. Den har fantastisk sidde komfort og fås i flere forskellige farver. En af de bedste lusus gaver til hende der elsker hygge og lammeskind.

Georg Jensen Vivianna Dameur

Det utroligt flotte og eksklusive Vivianna dameur fra Georg Jensen, er en hver kvindes drøm at modtage i gave. Uret har quartz urværk og glasset er safirkrystal, som er utroligt holdbart. En af de bedste luksus gaver til kvinder, som samtidig kommer i en eksklusiv Georg Jensen gaveæske.

Gucci Dameur G-Timeless

Gucci G-Timeless dameur med lænke fremstillet i rustfri stål, og glas af ridsefri safirkrystal. Det smukke og eksklusive ur er et luksuriøst damur, som mange kvinder vil elske at modtage i gave. Trænger kvinden i dit liv til at blive forkælet med et  smukt ur, så er Gucci uret en af de bedste luksus gaver til hende.

Beige Cashmere Hue Med Kvast

Forkæl hende med en lækker cashmere hue med kvast i gave. Cashmere strikhuen er af super høj og lækker kvalitet. Fås i flere farver, f.eks. beige, hvid, grå og sort. En af de luksus gaver til hende, som passer perfekt som julegave til de kolde vintermåneder.

Abbelone Cashmere Bluse

Denne lækre Abbelone cashmere bluse er en bestseller hos forhandleren. Den smukke bluse fås både i hvid, beige, pink og mange andre flotte farver. En af de gode gaveideer, som passer perfekt til hende der elsker lækkert tøj i god kvalitet. Kan bruges både til festlige og afslappet lejligheder.

Hydrogen Vandflaske

Denne vandflaske kan lave det almindelige vandhanevand om til hydrogenvand. Hydrogenvand har adskillige helbredsmæssige fordele. Bl.a. nedsætter det risiko for sygdom, sænker blodsukker og øger stofskifte og vægttab. En af de bedste eksklusive gaver til hende der går op i sundhed og helbred.

Pajar Aubrey Jakke

Pajar Aubrey vinterjakken til kvinder, er en super lækker jakke som de fleste kvinder gerne vil eje. Udover at være en utrolig god og varm jakke af høj kvalitet, er jakken også i kategorien af super gode luksus gaver til kvinder. En af de bedste gaveideer til hende der trænger til at blive forkælet med en ny vinterjakke. Oplagt som julegaveide.

Brasiliansk Koskind

Brasiliansk koskind i sort og hvid fra det nordlige Brasilien. Koskindet er af absolut højeste kvalitet, og holder i rigtig mange år. En af de eksklusive gaver til hende, som passer perfekt til kvinden der ønsker at sætte et unikt præg på boligindretningen.

Eksklusive Oplevelsesgaver Til Hende

Romantisk Spaophold

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.

Privat Tur i Luftballon

En privat tur i en luftballon med solnedgang i baggrunden, er en af de mest eksklusive oplevelsesgaver til hende. Luksus gaver til hende, er gaver hvor du virkelig gør det ekstra, og det må siges med oplevelsesgaven her. Perfekt som gaveide til store anledninger som bryllupgave, års dags gave, eller hvis du skal give hende en helt særlig nyhed. En af de absolut bedste gaveideer til kvinden i dit liv.

Polareventyr Med Nordlys i Sverige

Tag kvinden i dig liv med på polareventyr i Sverige. Her vil i overnatte i opvarmet tipi med rensdyrskind, gå på jagt efter nordlys og køre med hundeslæde. En oplevelse for livet sammen i aldrig glemmer, og uden tvivl en af de mest fantastiske luksus gaver til hende. Se mere info om turen via linket.

Adeligt Slotsophold i Danmark

Overrask konen eller kæresten med et eksklusivt adeligt slotsophold. I starter med at flyve helikopter fra København til Dragør slot, hvor der venter et eksklusivt gourmet ophold. En af de mest eksklusive gaver til hende i Danmark. En helt særlig oplevelse som hun aldrig vil glemme. Se mere om turen via linket.

Adeligt Slotsophold i Danmark

Inviter kvinden i dit liv på et romantisk weekend ophold, på et slot i Frankrig. Perfekt til jer der er nyforelskede, har en særlig lejlighed at fejre, eller bare fordi i vil fejre jeres kærlighed til hinanden. En af de eksklusive luksus gaver til hende, som giver hende en oplevelse for livet hun aldrig vil glemme.

Små luksusgaver til hende

Ikke alle luksus gaver til hende, behøver at være super dyre gaver til flere tusinde kroner. Du kan sagtens finde små luksusgaver til hende, som koster 1000 kr. eller derunder. Få inspiration til små luksusgaver til kvinder her, hvor vi har opsummeret nogle af gaveideerne fra listen. De 3 gaveideer er desuden også super gode som eksklusive adventsgaver til hende.

  • Eksklusive kimonoer – Kimonoen er en japansk traditionel dragt. Vi her i Europa, bruger den ofte som en form for eksklusiv morgenkåbe. De eksklusive kimonoer er super komfortable, og perfekte til at gå rundt i derhjemme for kvinder. Her kan de tage den på om morgenen når det står op, efter badet, og hvis de bare har lyst til at gå rundt derhjemme og hygge. En kimono er en fantastisk lille luksusgave, og helt perfekt som morgengave til hende på jeres bryllupsdag.

  • Mokkasin hjemmesko af ægte lammeskind – Mokkasin hjemmesko er endnu en af de små luksusgaver til hende, som er hun vil få stor glæde af derhjemme. Hjemmeskoene er håndlavede af ægte lammeskind af høj kvalitet. Hvis du vil give 2 små luksusgaver til hende, kan du passende give hende en eksklusiv kimono og et par lækre mokkasin hjemmesko. Den perfekte gave kombination til hende der elsker hygge og god hjemmekomfort.

  • Cashmere hue – En lækker cashmere strikhue er helt sikkert en af de bedste gaveideer til hende, når vi snakker små luksusgaver til kvinder. Den er blød, luksuriøs og varm, alt det en god strikhue skal være.

 

Luksus chokolade gaver til hende

Hvis du er på udkig efter gode gaveideer til luksus chokolade gaver til hende, så skal du tage et kig på Delikatessehuset. De har et stort udvalg at luksus chokolade i alle afskygninger, både mørk, hvid og lys chokolade. Dertil chokolade med alt fra nødder, til lakrids, til skumfiduser, til salted caramel (tip: salted caramel chokolade er mange kvinders favorit!). Med andre ord, der er luksus chokolade for en hver smag, og du vil med garanti ikke blive skuffet.

Hvis du vil give en eksklusiv gave til hende med chokolade, kan du også lave din egen gavekurv. Her kan du blande alt hendes yndlings chokolade i en stor, lækker gavekurv. Nogle af de luksuschokolader du kan vælge i mellem er:

  • Summerbird
  • Bülow
  • Monty Bajangles
  • Delikatessehuset
  • Elmelund Chokolatier
  • … og andre lækre chokolader!

Dyre gaver til hende

Luksus gaver er mange gange også lig med dyre gaver. Med mindre du er rig, har du højst sandsynligt ikke budget til at give dyre gaver til hende, hver gang der er en gaveanledning. Og det er helt okay. Dyre luksus gaver er nemlig ment til særlige, og sjældnere anledninger. Ved kun at give luksusgaver til hende en sjælden gang i mellem, sikre du dig både at du ikke vælter dit budget, og samtidig føles det som en mere speciel gestus for hende.

Hvis du har fundet en af de dyre gaver til hende, som er over dit budget, kan du også splejse om den med nogen. Det kan være i går sammen flere familiemedlemmer eller venner, og giver én stor gave til hende samlet. Det kan være en super god løsning, hvis hun kun har dyre gaver på hendes ønskelisten, som den nyeste smartphone, Gucci dameur eller en dyr vinterjakke. Det kan også være, der er en helt speciel oplevelsesgave hun har ønsket sig i lang tid, og i er flere som går sammen og overrasker hende med den.

 

Dyre 18 års gaver til hende

At fylde 18 år, er en af de helt store livsbegivenheder som du kun oplever en gang i livet. Til 18 års fødselsdage, er der tradition for at give dyrere gaver end normalt. Især fra forældrene. Derfor er det også tilladt for hende som fylder 18 år, at skrive nogle store, dyre ønsker på hendes ønskeseddel.

Lad os se på nogle af de gode dyre 18 års gaver der er.

 

Smykker og ure til hende

Smykker og ure er altid et hit som 18 års fødselsdagsgave. Se bl.a. de smukke Abelstedt øreringe på listen, eller et af de eksklusive dameure fra Gucci og Georg Jensen. Øreringe er desuden et at de største gavehits til kvinder, når det kommer til smykker. Hvis du ønsker mere gave inspiration til flotte øreringe, kan du se listen over top 30 populære øreringe.

 

Ting til boligen til kvinder

 Ting til boligen er generelt super gode som luksus gaver til hende. Det gør sig ligeledes gældende for dyre 18 års gaver. Når hun fylder 18 år, er det nemlig på tide at tænke på at flytte hjemmefra. Skal fødselaren snart flytte hjemmefra, er ting til boligen en af de bedste dyre 18 års gaver til hende. Det kan f.eks. være Georg Jensen lysestagen eller bordlampen som vi har på listen. De er begge boligtilbehør i et tidløst smukt design, som kan bruges hele livet igennem.

 

Oplevelsesgaver til hende

Det er blevet populært, at give oplevelsesgaver frem for materiale gaver. Folk på 18 år, er i en alder hvor de gerne vil prøve ting og få en masse oplevelser. Derfor kan det været en super gode ide, at give oplevelsesgaver til hende i 18 års fødselsdagsgave. Ligesom med almindelige gaver, kan du også få oplevelses gaver som går ind under kategorien luksus gaver til hende. Det kan f.eks. være en privat tur i luftballon, eller et gavekort til en rejse i udlandet.

Hvornår giver man luksuriøse og eksklusive gaver?

Du kan give luksuriøse og eksklusive gaver til hende, lige når du vil. Der er dog særlige anledninger, hvor det giver mere mening at gå all in, og give hende den helt dyre gave. Det er f.eks. til jeres bryllupsdag, års dag, eller ved store milepæle i hendes liv. Har hun opnået noget stort med sit liv, måske en ny uddannelse? Udgivet en bog? Åbnet en restaurant? Det kan være mange forskellige lejligheder, hvor luksus gaver til hende er passende.

Mange vælger også at give store og dyre gaver til hinanden til jul. Julegaver er ofte dyrere og mere eksklusive gaver, end f.eks. fødselsdagsgaver er. Man kan sige at fødselsdagsgaver er mere uformelle, hvor julegaver er mere formelle. Juleaften, er derfor også en oplagt lejlighed, til at give eksklusive gaver til hende.

 

Hvor dyre gaver må man give?

Der er ikke nogle regler for, hvor meget du må give for i gave. Selvfølgelig skal gaven passe til dit eget budget, og et evt. budget du har aftalt indbyrdes, med personen du bytter gave med. Når det så er sagt, er der faktisk regler for hvor meget du må give for i gave, uden at blive beskattet af det. 

Giver du en gave for over et hvis beløb, skal der betales skat af gaven. Du kan dog give din ægtefælle så dyre gaver du vil, uden at betale skat af dem. Er det derimod en gave til dine børn, forældre eller anden person, er det en anden snak. Du kan beregne din gaveafgift på skats hjemmeside. Her kan du se hvor dyre gaver du må give, før de beskattes.

Denne artikel er anmeldt af Linea F. (5/5)
5/5