Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Oplevelser i København - Sjove & anderledes oplevelser

Oplevelser i København 2021 – Sjove & anderledes oplevelser

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Kunne du godt tænke dig at komme en tur til København? Eller har du en, du gerne vil overraske med en oplevelsesgave i København? Det er der ikke noget at sige til, da hovedstaden for det første er en charmerende og virkelig hyggelig by at vandre igennem. For det andet er der mange fantastiske og sjove oplevelser i København, som passer til alle typer af mennesker.

Men fordi der netop er så mange oplevelser i København at vælge mellem, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal gives i gave. Det kan også være, at du ikke kender alle mulighederne og gerne vil have en større indsigt i, hvad der er af muligheder?

Begge dele hjælper vi dig med her på siden, da vi har lavet en længere oversigt og liste over sjove, hyggelige og udfordrende oplevelser i København.

Tjek den gerne ud og se, om ikke du kan finde den perfekte oplevelsesgave i København.

De bedste oplevelser i København 2021​

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
Fra: 750,00 DKK

Ridning i Dyrehaven

Oplev Dyrehaven på hesteryg med guide. I vil ride gennem smuk skov, flotte stier og alt i alt helt fantastisk natur. En helt speciel oplevelse for dig som elsker at ride, eller har mod på at prøve det.
Fra: 220,00 DKK

Spøgelsesvandring i København

Kom på en spændende og uhyggelig spøgelsesvandring i København med Ghosttour. Oplevelsen er for både børn og voksne. Børn koster 60 kr. mens voksne koster 120 kr.
Fra: 60,00 DKK

Stand Up Paddle kursus hos Copenhagen Surf School

Vil du lære at stå på paddle board? Så kan du kommer på SUP (stand up paddle) kursus hos Copenhagen Surf School. Oplevelsen indkluderer udstyr samt instruktioner fra dygtige instruktører.
Fra: 345,00 DKK

Urban High Roping

Urban High Roping i København har verdens højeste High Roping bane. Oplevelsen indkluderer 3-4 timers underholdning på banens 28 forhindringer samt 4 kæmpe svævebaner. Samtidig vil du få instruktion fra professionelle instruktører. En super fed oplevelse for dem som elsker adrenalin, til en  yders overkommelig pris.
Fra: 395,00 DKK

Yoga-søndag med brunch

Få en skøn yogatime hos Ananda Yoga Studio i København, efterfulgt af en lækker brunch. Den måde at bruge en søndag på, med en god veninde, din mor, eller anden person du holder af.
Fra: 395,00 DKK

Romantisk Spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder, er en af de mest romantiske gaver til hende du kan give. Inviter hende på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus gaver til hende.
Fra: 1.500,00 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Fra: 120,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.
Fra: 299,00 DKK

Biograftur for 2

Gavekortet omfatter en biografttur for 2 samt 2 bio menuer. En klassisk oplevelsesgave, som aldrig bliver for kedelig. Gavekortet kan indløses på biografter landet over.
Fra: 299,00 DKK

Gavekort til valgfri oplevelse 299,-

Ved du ikke hvilken oplevelsesgave du skal give? Giv et gavekort, og modtageren kan vælge mellem mere end 2500 fantastiske oplevelser i Danmark og Europa. Gavekortet her er på 299,- men fås også i andre prisklasser.
Fra: 299,00 DKK

Introduktion til kitesurfing

Kitesport er en ekstremsport i vandet, hvor du kan opnå en hastighed på 100 km/t og hoppe 10 meter op i luften. Her får du et kursus med introduktion til kitesurfing, som kan indløses 3 forskellige steder i Danmark.
Fra: 699,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.
Fra: 299,00 DKK

Miniferie for 2

Trænger dig og din partner til en lille miniferie for 2? Eller er du på udkig efter en god gave til et par? Få her et gavekort til en miniferie for 2, som kan inløses på en lang række hoteller og feriecentre i Danmark.
Fra: 1.699,00 DKK

Salsa for par

Inviter din partner med til et salsa begynderkursus for 2 personer. Salsa er en fantastisk dans, som er sundt og sjovt for både krop og sjæl. Den perfekte aktivitet med din partner.
Fra: 499,00 DKK

Weber grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Fra: 300,00 DKK

Wellness Ophold For 2 Personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Fra: 1.499,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Fra: 140,00 DKK

Ballonflyvning

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 2.395,00 DKK

Privat tur i en luftballon

En privat tur i luftballon – den ultimative romantiske oplevelse for dig og din eneste ene. I kan vælge at flyve fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Der er kun jer 2 og ballonskipper ombord. Turen starte et par timer inden solnedgang, så i kan nyde solnedgangen fra luftballonen. Turen afsluttes med champagne og snacks efter turen.
Fra: 11.995,00 DKK

Bodyflight i Vindtunnel

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det føles at ophæve tyngdekræften og falde i frit fald? Det kan du prøve, helt uden at skulle hoppe i faldskærm. Bodyflight vindtunnel giver dig følelsen af at være vægtløs. Samme følelse som kan forekomme i frit fald fra 4000 meters højde, eller i et rumskib omkring jorden. En af de oplevelser på Sjælland, som er oplagte at gøre sammen med en gruppe venner eller kollegaer.
Fra: 445,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Fra: 400,00 DKK

Chokoladesmagning hos Peter Beier

Chokoladesmagning hos Peter Beier den helt perfekte oplevelsesgave til ham, hende eller dig selv. Peter Beier er en familie virksomhed, som arbejder efter det bæredygtige koncept ”fra jord til bord”. Samtidig er alle chokoladerne håndlavet, og kakaobønnerne kommer fra deres egen plantage i Caribien. Chokoladesmagningen inkludere: 1½ times gourment chokoladesmagning.
Fra: 299,00 DKK

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
Fra: 295,00 DKK

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
Fra: 1.195,00 DKK

Eksklusiv Michelin-Middag Hos Kokkeriet​

Hvis du vil have en gourmet mad oplevelse for livet, så skal du prøve en eksklusiv michelin middag hos Kokkeriet i København. Du får inkluderet: Cran Cru Champagne, Caviar, 18 serveringer, Fuld vinmenu, Kaffe og sødt. Den perfekte oplevelse i Danmark, for dig som elsker mad. Giv gavekortet i gave til kæresten på jeres årsdag, eller til dine forældre i bryllupsgave.
Fra: 2.875,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
Fra: 500,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Fra: 1.950,00 DKK

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
Fra: 449,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Fra: 349,00 DKK

Gavekort Til Ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
Fra: 450,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.
Fra: 499,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Fra: 175,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 695,00 DKK

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn​

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til ham som elsker biler.
Fra: 895,00 DKK

I Fodsporene På Flammen og Citronen​

Er du interesseret i 2. verdenskrig? Nu kan du gå i fodsporene på Flammen og Citronen. På byvandringen vil i se hvordan det var for modstandsmænd og kvinder under det besatte København. Turen indebærer: Ca. 2 timers guidet byvandring, besøg 10-15 historiske steder fra besættelsestiden, se ikoniske steder fra frihedskampen m.m.
Fra: 199,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
Fra: 399,00 DKK

København Zoo​

En tur i zoologisk have er en klassisk oplevelse for familien, som altid er et hit. Besøg Københavns Zoo og se de eksotiske og spændende dyr. Der er både elefanter, isbjørne, aber og mange andre fantastiske dyr. Der er også mulighed for at købe spændende oplevelser i København Zoo. F.eks. kan du være dyrepasser for en dag, eller du kan fodre pingvinerne.
Fra: 105,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Fra: 895,00 DKK

Kør Segway​

Prøv at køre segway, enten på bane, som sightseeing eller guidet tur. En anderledes og spændende måde at se området og de forskellige seveærdigheder på. Det er lettere at køre på segway end du tror, og de fleste har godt styr på de allerede efter 5 minutter. Så selv de guidet ture i byen kan du sagtens klare, selvom du aldrig har prøvet at køre på segway før.
Fra: 300,00 DKK

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Gin er blevet mere og mere populær de seneste par år. Nu kan du lave din helt egen gin hos Copenhagen Distillery. I får 2 timer med gin, hvor i blandt andet kommer til at høre om ginens historie. Og så skal i selvfølgelig lave jeres helt egen gin, hvor i: udvælger jeres urter og krydderier, destillering af jeres egen ginessens, blander jeres egen flaske gin og laver jeres egne etiketter.
Fra: 499,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

Pizzakursus

Elsker du pizza, men kan aldrig rigtig få lavet den ligeså god som den fra din yndlings pizzaria? Det er en kunst at lave gode pizzaer, lige fra den sprøde bund til det lækre pizza toppings. På pizzakurset lærer du at mestre kunsten at lave den perfekte pizza. Du får: 2-3 timers pizzakursus hvor du lære at arbejde med dejen og ælte den. Dertil bagning og spsining af pizzaen, samt gode tips og tricks.
Fra: 600,00 DKK

Prøv pistolskydning hos Gunsport

Prøv at skyde med pistol på skydebane. En oplevelse som du kan tage med din ven, veninde eller kæreste. I vil helt sikkert få en spændende dag, og ikke mindst en oplevelse for livet. Det er ikke lovligt at have pistoler derhjemme i Danmark, men er selvfølgelig lovet på en certificeret skydebane.
Fra: 790,00 DKK

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
Fra: 195,00 DKK

Sushikursus – Lær at lave sushi!​

Er du vild med sushi? Og har du altid gerne ville kunne lave din egen lækre sushi derhjemme? På dette sushikursus vil du blive klogere på det asiatiske køkken, og lære hvordan du laver din helt egen sushi. Lær at kende forskel på nigiri, futumaki, hosomaki og alle de andre sushier. Kurset indebærer: 3 timer sushikursus med sushikok hvor du lære at lave forskellige typer sushi og spise den.
Fra: 395,00 DKK

Tag På Eventyr Med Kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Fra: 175,00 DKK

Tivoli i København​

Tag familien med en tur i tivoli i København. Tivoliet er en af de ældste forlystelsesparker i verden, og en af de oplevelser i København der skal opleves. Køb et turpas og prøv de mange spændene forlystelser som rutsjebaner, karuseller og pariserhjul. I kan også vælge at gå en tur og nyde den hyggelige stemning, og måske få en god bid mad på en af de mange restauranter. Kommer i på de rigtige dage, vil i også kunne oplever koncerter i tivoli.
Fra: 135,00 DKK

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Vil du gerne blive bedre til madlavning med en grøn vinkel? På denne vegetariske workshop hos SimpleGreens, vil du få masser af inspiration til vegetariske retter. Workshoppen inkludere: 2½ timers vegetarisk workshop, gennemgang af de lækre råvarer, lær at lave vegetarisk mad og meget mere. Vegetarisk kost er super sundt og fyldt med fibre, antioxidanter og c-vitamin.
Fra: 499,00 DKK

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ”København på vrangen”, ”Blod, bødler og bordeller” og ”Sex, synd og skandaler”. Turene tager ca. 1½ timer.
Fra: 120,00 DKK

Hvorfor give en oplevelsesgave i København?

Om du bor langt ude et sted i Nordjylland eller holder til i Hillerød tæt på København, er det altid en fornøjelse at tage dertil. Ganske enkelt fordi der er så mange forskellige muligheder – både for oplevelser, men også for noget hyggeligt og inspirerende sightseeing.

At give en eller flere oplevelser i København som en gave er også en god måde at komme hinanden ved på – i hvert fald hvis du planlægger også at skulle med. Ellers er det også en god måde at få den heldige modtager ud af sine vante omgivelser for at opleve lidt. Det har vi alle sammen godt af, da det giver et smil på læben og nogle gode minder.

En oplevelsesgave er samtidig også en fantastisk måde at vise, at du rigtig gerne vil vedkommendes selskab og venskab.

Kast dig derfor endeligt ud i at finde nogle oplevelser i København, da det kun bringer godt med sig.

 

Er det muligt at komme på billige oplevelser i København?

København er bestemt ikke kendt for at være et billigt sted at være på ferie eller ophold. Men, der er nu meget, du kan gøre for, at du og den heldige modtager kommer billigt rundt København.

For når du inviterer på sjove oplevelser i København, behøver det ikke være ting som en helikoptertur, et escape room eller en 7-retters på NOMA.

Nej, det kan også være oplevelser såsom:

 • Kanalrundfart
 • En gåtur i Tivoli med en kaffekurv
 • En rundtur på Christiania
 • Frokost på Nyhavn
 • Kajaktur i kanalerne i solnedgangen
 • En billigere vinsmagning

Der er rigtig mange ting at lave i København, og derfor er der også rigeligt med muligheder for oplevelser, selvom budgettet er stramt. Det handler bare om at være kreativ og tænke lidt ud af boksen!

 

Hvilke unikke oplevelser er der i København?

Kan du godt lide unikke oplevelser? Eller vil du bare gerne overraske med anderledes oplevelser i København? Det kan vi sådan set godt forstå, da det giver ekstra meget forventningsglæde samt et helt andet kick under selve oplevelsen.

Her handler det i høj grad også om at lægge hovedet i blød og finde de små og lidt anderledes oplevelser, som ikke stikker så meget frem under søgninger. Vi har gravet lidt i det og er blandt andet kommet frem til unikke oplevelser såsom:

 • København rundt på en segway
 • Gåtur med Gadens Stemmer (du får vist bagsiden af København sammen med en hjemløs)
 • Oplevelse på hesteryg i den Københavnske natur
 • Rundvisning i DR
 • En tur i vandflyver

Dette er blot et udpluk af de mange unikke oplevelser, der er. For er du eller vedkommende meget gastronomisk interesseret, er der også mange oplevelser inden for dette at finde. Ligesom det også er gældende for kultur og nicheområder.

 

Hvad er gode oplevelser i København for børn?

Oplevelser i København er bestemt ikke kun for det voksne publikum. Tværtimod. Du kan sagtens give oplevelser i København som en gave i stedet for et stykke legetøj, da byen også kan være meget spændende i børnehøjde.

Vi kan varmt anbefale oplevelsesgaver som:

 • En tur i Zoologisk Have
 • En tur i Den Blå Planet
 • En kanalrundfart
 • Et hyggeligt flødebollekursus
 • En tur på Bakken
 • En tur i Tivoli

Dertil er der også gode muligheder for at gå fra isbutik til isbutik for at finde den allerbedste is i København. Eller måske det bedste stykke smørrebrød alt efter, hvor gammelt barnet er.

København er også på mange måder en meget børnevenlig by med gode muligheder for sjove eksperimenter, aktive lege og meget mere. Der kommer hele tiden flere og flere til – især i disse tider hvor mange af os i højere grad holder ferien hjemme.

 

Hvad er der af gode oplevelser i København for par?

Det kan godt være, at Paris er kærlighedens by. Men, vi synes nu også, at København klarer den romantiske del ret godt med alle de oplevelser, der er i byen.

Tag nu bare disse gode eksempler på oplevelsesgaver i København for par:

 • Romantisk vinsmagning
 • Spændende og udfordrende kaffekursus
 • Solnedgang i kanalerne fra en kajak
 • Frokost og aftensmad på fine restauranter
 • Helikoptertur over København
 • Klatring i København
 • Chokoladesmagning

Er der noget helt særligt, som I godt kan lide at lave som par, eller som du gerne vil overraske med, er det bare at dykke ned i muligheden for det. For når først du dykker ned i et nicheområde, vælter der en masse gode muligheder frem, når det kommer til en god eller unik oplevelsesgave i København. Byen er nemlig fyldt med gode oplevelser for 2.

 

Kombiner oplevelsesgavekortet med sightseeing og hygge

Påtænker du at give et oplevelsesgavekort, som skal indløses sammen med dig, kan du med fordel planlægge en hyggelig weekend i København. Byen har fantastisk meget at byde på, som ikke nødvendigvis koster noget.

København er nemlig ikke større, end at du og den heldige modtager af gavekortet sagtens kan gå rundt til samtlige seværdigheder og brokvarterer på et par dage.

Læg gerne vejen forbi steder som:

 • Nyboder
 • Amalienborg
 • Kongens Have
 • Rosenborg Slot
 • Børsen
 • Christianshavn
 • Nyhavn
 • Christiania
   

Det og mange andre oplevelser er i vente på en helt almindelig sightseeing. Det kan gøres stort set gratis med smurte madpakker, vand i drikkedunken og et par lækre snacks, der kan holde jer kørende det meste af dagen.

Undervejs rundt i Københavns gader og stræder er der gode muligheder for at sætte sig ned for at få et hvil eller noget i maven. Vil I tilmed også gerne se København lidt for oven, koster det ikke meget mere end 50 kroner for to mand at komme op i Rundetårn. Her kan I se helt ud til Øresund på en klar dag – det er absolut de få penge værd.

Undervejs rundt i gaderne støder i helt sikkert også på små og hyggelige fortovscaféer med lækker kaffe, kakao og specialiteter. Prøv gerne at sætte jer ned et sted og nyd den hyggelige atmosfære og bylivet. Der er mange små oplevelser eller samtalestartere at få ved bare at sidde og nyde en god kop kaffe.

Er det meget varmt, kan I også dyppe tæerne i Københavns Havn eller på Islands Brygge sammen med en kold øl eller sodavand. 

Vi elsker København og er også sikre på, at du eller I også kommer til det!

 

Oplevelsesgavekort København – hvordan fungerer det?

Det er mindst lige så nemt at købe et oplevelsesgavekort til oplevelser i København, som det er at købe en helt almindelig gave i fysisk form. Fælles for alle de gavekort til oplevelser i København for voksne, børn og par, som vi foreslår her på siden er, at de kan købes med ganske få klik. For du behøver faktisk ikke vente på at få tilsendt et gavekort, da de i langt de fleste tilfælde bliver sendt direkte til din mail.

Herfra kan du printe oplevelsesgavekortet ud og pakke det ind, helt som du har lyst til. Det kan være sammen med en lækker kurv, der repræsenterer det I skal. En ide kan også være en kurv med forskellige bamser, hvis gavekortet er til en hel dag i Zoologisk Have i København.

Der er fantastisk mange muligheder for at give en ellers ”kedelig gave” (når man ser på indpakningen) på en sjov og spændende måde. Det er kun med til at give endnu mere forventningsglæde. Så gør meget gerne noget ud af det!

Du behøver typisk heller ikke booke en tid til oplevelsen, inden du køber den. Det kan gøres efterfølgende via en kode, som bliver givet sammen med gavekortet. Det er derfor en meget fleksibel måde at give en gave på.

 

Få masser af inspiration til gode, sjove og skæve oplevelser i København

Oplevelser i København ligger ikke langt væk, da det bare er at klikke dig videre fra en eller flere af de oplevelser, vi har linket til her på siden. Herefter er det bare at købe et gavekort – måske både til dig selv og til en heldig modtager – og så ellers få booket en tid til oplevelsen.

Vil du gerne prøve noget anderledes, eller har du svært ved selv at komme på den der vildt gode ide, er du velkommen til at finde inspiration her hos os. Uanset om du køber gennem os eller ej. For os gælder det blot om at give dig inspiration til den absolut bedste gave, så du kan glæde en, du holder særligt meget af.

Du kan trygt klikke dig videre til en udbyder af oplevelsesgavekort, da vi udelukkende har valgt danske udbydere med sikker betaling og professionel håndtering. Har du derfor set dig lun på et gavekort til vinsmagning eller en tur i Tivoli, kan du roligt gennemføre købet hos udbyderen.

Vi håber, du finder en rigtig god gave eller får en masse inspiration til gaver, du kan give nu og fremadrettet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelser i København

Der er masser af både sjove, romantiske og anderledes oplevelser i København. Se bare listen her på siden, hvor vi har samlet de absolut bedste oplevelser hovedstaden har at byde på.

Det kan du lave med kæresten i København:

 • Helikoptertur over byen
 • Flyv i luftballon
 • Biograftur
 • Romantisk middag
 • Spaophold
 • Dinner in the dark
 • Salsa for 2
 • Vinsmagning
 • Chokoladekursus
 • Escape room

Og meget mere! For yderligere inspiration, se den fulde liste på siden.

København byder på masser af fede oplevelser for teenagere. Nogle af de bedste er:

 • Kør i sportsvogn
 • Helikoptertur
 • En tur i biografen
 • Prøv virtuel reality
 • Escape room
 • Ballonflyvning

For flere gode ideer til oplevelser i København, se den fulde liste over oplevelser.

Denne artikel er anmeldt af Matilde Iversen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.