Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Oplevelser i København - Sjove & anderledes oplevelser

Oplevelser i København 2024 – Årets 50 bedste oplevelser

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kunne du godt tænke dig at komme en tur til København? Eller har du en, du gerne vil overraske med en oplevelsesgave i København? Det er der ikke noget at sige til, da hovedstaden for det første er en charmerende og virkelig hyggelig by at vandre igennem. For det andet er der mange fantastiske og sjove oplevelser i København, som passer til alle typer af mennesker.

Men fordi der netop er så mange oplevelser i København at vælge mellem, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal gives i gave. Det kan også være, at du ikke kender alle mulighederne og gerne vil have en større indsigt i, hvad der er af muligheder?

Begge dele hjælper vi dig med her på siden, da vi har lavet en længere oversigt og liste over sjove, hyggelige og udfordrende oplevelser i København.

Tjek den gerne ud og se, om ikke du kan finde den perfekte oplevelsesgave i København.

De bedste oplevelser i København 2024

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og din partner? Forkæl din partner med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til en du holder af.
Danmark - Tyskland - Sverige

Standup på Knock Knock Comedy Club

Grin natten væk med en aften hos Knock Knock Comedy Club. En perfekt gave til humorelskeren.
København

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Over hele landet

Minicruise til Oslo for 2

Oplev skønheden i Oslo med et romantisk minicruise for to. Tag en pause fra hverdagen og nyd den friske havluft, god mad og de smukke udsigter. En uforglemmelig oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen.
København

Romantisk spaophold​

Eksklusive oplevelsesgaver til kvinder såvel som mænd, er en af de mest romantiske gaver du kan give. Inviter din partner på et luksuriøst spaophold, og få kvalitetstid sammen. Perfekt som bryllupsgave, års dags gave, valentinsgave eller bare fordi du vil vise du elsker hende/ham. Gode oplevelsesgaver, er afgjort nogle af de bedste luksus du kan give.
Danmark - Tyskland - Sverige

CopenHill Skattejagt: En Sjov Udfordring

Tag på en spændende skattejagt på CopenHill og udforsk Københavns ikoniske vartegn. En underholdende aktivitet for hele familien eller en gruppe venner, der søger sjov og udfordring.
København S, Hovedstaden, Danmark

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Over hele landet

Cavasmagning for begyndere & nysgerrige

Dyk ned i cavaens perlende verden med en cavasmagning hos Copenhagen Cava. Her vil du blive guidet gennem en række udsøgte cavaer, lære om produktionen og smage forskellene, der gør cava til en festlig og elsket drik.
København V

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får flere timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Frederiksberg - Odense - Vester Skerninge

Stand Up Paddel (SUP) oplevelser

SUP surfing er en super fed aktivitet som stormer frem i Danmark. Her har du mulighed for at give en SUP surf oplevelse i gave - både surf, men også kursus hvor du lærer alt du skal vide for at glide hen over vandet på et SUP board.
København - Aarhus - Thisted - Aalborg

Luksuscruise til Oslo med Vinsmagning

Oplev Oslo på en luksuriøs måde med et cruise kombineret med vinsmagning. Nyd den storslåede udsigt, udsøgte vine og godt selskab. En uovertruffen gave til dem, der værdsætter det gode liv.
København

Luksusbrunch

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen - både som par, veninder eller familie. Vælg mellem en lang række lækre caféer over hele Danmark.
Over hele landet

Escape Room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
København - Århus

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Over hele landet

Faldskærmsudspring - Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalinsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Over hele landet

Sunrise Spaophold på Marienlyst Strandhotel: En Oase af Ro

Skab uforglemmelige minder med et sunrise spaophold på det smukke Marienlyst Strandhotel. Oplev en morgen med ultimativ afslapning, velvære og foryngelse i de luksuriøse spaomgivelser. En vidunderlig gave til par og venner.
Helsingør, Hovedstaden

Romantisk middag for 2

Giv et gavekort til en romantisk middag for 2 - det kan være til din partner, eller som gave til et par. Gavekortet kan bruges på over 70 restauranter i hele landet. En god klassisk gave, du aldrig går galt i byen med.

Ballonflyvning - Flyv i luftballon!

Har du nogensinde drømt om at flyve i luftballon? I kan vælge at flyve fra Midtjylland eller Sjælland, og vil se Danmark fra en helt ny vinkel. Turen inkludere: 3-4 timers oplevelse, ca. 1 times ballonflyvning, champagne og andet godt til ganen og ballonflyvnings certifikat. En af de fantastiske oplevelser i Danmark som man ofte kun prøver en gang i livet. Del oplevelsen med familien eller venner, og få uforglemmelig oplevelse sammen.
Silkeborg - Roskilde

Wellness ophold for 2 personer

Wellness kan man aldrig få for meget af. Derfor er dette wellness ophold for 2 personer, en af de gode gaver til hende der har alt, som hun helt sikker kan bruge. Oplevelsesgaver som denne, er perfekt som både gaver til kæresten, konen og veninden. Se mere om det lækre ophold via linket.
Danmark - Tyskland - Sverige

Weber grillkursus

Lær at grille - eller bliv endnu bedre til det - med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Over hele landet

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
København - Århus - Kolding - Valby

Floating

Hvis du er vild med wellness og er på udkig efter gode oplevelser i Danmark, så skal du prøve floating. Luk øjnene, og føl hvordan du vægtløst svæver i vandet. Floating er godt for din krop, både fysisk og mentalt. Det hjælper bl.a. med at: Forebygge stress, forbedre søvnen, øge koncentrationen og reducerer ledsmerter. Køb et gavekort til floating, til dig selv og en du holder af.
København - Århus

Gavekort til ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
København - Kolding - Århus - Beder - Viby

En kongedatter, en guldmager og et forsvundet hoved i Nyhavn med TYRA Byvandringer

Tag på en guidet byvandring i det historiske Nyhavn og oplev Københavns charmerende kanaler og farverige bygninger. Denne oplevelse er ideel for både lokale og besøgende, der ønsker at dykke ned i områdets rige historie og kultur.
København

Dinner in the Dark

Dinner in the dark, er en af de mere anderledes gastronomiske oplevelser i København. I spiser middag i total mørke, og får skærpet sanserne på en helt ny måde. Middagen inkludere: Hemmelig 3 retters menu, øl, vin eller andet drikke, kaffe og te samt lydquizzer og sanseoplevelser. Dinner in the dark foregår på Dark Waiter på Frederiksberg. En unik og sjov oplevelse som kan gøres med familien, kæresten eller venner.
København K, Hovedstaden

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Over hele landet

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
København - Frederiksberg - Århus - Vejle

Prøv Virtual Reality​

Har du nogensinde spillet et computerspil, og tænkt hvordan det ville være rent faktisk at være inde i spillet? Lige præcis det kan du opleve med virtual reality. Skyd zombier, skyd dine modstandere eller arbejd sammen som et team. I 25-30 minutter kan du prøve virtual reality, og vælge mellem et af de mange forskellige spil, i kan spille op til 5 personer sammen ad gangen.
København - Århus

Tag på eventyr med kæresten!​

Giv din kæreste et gavekort, til at tage på eventyr sammen i udlandet eller inden for Danmarks grænser. Vælg mellem alt fra romantiske overnatninger, til minicruise til Oslo, til en helikoptertur over Danmark. Hvis du leder efter den perfekte gave til din kæreste, så er et gavekort til at tage på eventyr det oplagte valg. Genial gave til den eventyrlystne kæreste, og en perfekte mulighed for at få nye fantastiske oplevelser og minder sammen.
Over hele landet

Weird Walks i København​

På en tur med Weird Walks får i en sjov, anderledes og ikke mindst underholdende guidet tur i København. Hør om spændende fortællinger, som i med garanti ikke ville have hørt på andre guidet ture i byen. I kan vælge mellem forskellige ture som f.eks. ''København på vrangen'', ''Blod, bødler og bordeller'' og ''Sex, synd og skandaler''. Turene tager ca. 1½ timer.
København

Tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg med TYRA Byvandringer

Tidsrejse i Ruinerne under Christiansborg" er en unik 1,5 times rundvisning i de historiske ruiner under Christiansborg Slot i København. Deltagere kan opleve fortællinger om Absalons Borg og Københavns Slot, ledsaget af spændende og humoristiske historier. Denne tur byder på en fascinerende rejse til Københavns middelalder og renæssance, inklusive et besøg til det berygtede fængselstårn.

Kanalrundfart i det usynlige København med TYRA Byvandringer

"Kanalrundfart i København med TYRA Byvandringer" tilbyder en unik 1 times sejltur gennem Københavns kanaler, hvor du oplever byen fra et nyt perspektiv. Denne tur fokuserer på historierne bag Københavns middelalder- og renæssancehavneområder, formidlet af Hanne Fabricius fra TYRA Byvandringer. Du vil opleve historiske fortællinger om steder som Holmens Kirke og Operaen, fortalt med humor og indsigt.

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

Få en 50 minutters lang skræddersyet ansigtsbehandling hos Ni'mat i København, som er baseret på en hudanalyse af deres kosmetolog. Behandlingen bliver udført med produkter specielt til udvalgt til dit behov.
København K, Hovedstaden

Big Swing

Denne adrenalinfyldte oplevelse hos Urban Ranger Camp i København, byder på 34 meters gynge hvor du får et frit fald på 8 meter. Det svarer til at stå at kigge ned fra 5 sal. Der er garanteret sus i maven!
København K

The Ring Escape room hos Riddlehouse

Du kender garanteret gyseren The Ring. Hos Riddlehouse i København kan i prøve et Escape Room med den uhyggelige gyser film. I kan være 4 personer, og har 1 time til at klare udfordringen. Dette Escape Room er med live performance! Tør i?
København K

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event

Da Vinci Escape Room hos Midgaard Event i København, handler om at løse mysteriet og bevogte Den Hellige Gral. I skal have lagt hjernen i blød, og har 60 min. til at løse mysteriet.
København Ø

The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse

I The Last Passenger Escape Room hos Riddlehouse i København, er i i et tog i Europa på vej til Prag. En passager i toget bliver myrdet - i har 60 minutter til at finde ud af hvem morderen er.
København K

Det hjemsøgte København med Ghosttour

Kom på en spændende og uhyggelig spøgelsesvandring i København med Ghosttour. Oplevelsen er for både børn og voksne. Børn koster 60 kr. mens voksne koster 120 kr.
København

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Oplev en verden af smag med en eksklusiv whiskysmagning hos Copenhagen Distillery. Denne oplevelse inviterer dig ind i destilleriets fascinerende verden, hvor du vil blive guidet gennem en smagning af unikke, håndlavede whiskyer. Det er den perfekte oplevelse for den nysgerrige nyder, der ønsker at udforske kompleksiteten og de forskellige nuancer af whisky.
København S

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Der er for alvor dømt krimitur når Drabet ved Amalienborg Solgt oplevelsen med Solve the Mystery blvier skudt i gang. I skal som efterforskerhold klare gåder som til sidste gerne skulle få jer på sporet af morderen.
København K

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

En ginsmagning hos Copenhagen Distillery i København S, indebærer 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. I skal smage på 5 forskellige produkter. En af Københavns bedste ginsmagninger!
København S

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Drabet ved rundetårn, er en 2,5 timers oplevelse for 2-4 personer arrangeret af Solve a Mystery. I skal på en gådefuld forbryderjagt i Københans gader i 1899. Samtidig vil i opleve ikoniske monumenter i København.
København K

Forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Tag på forbryderjagt i Nyhavn med en gruppe venner, og få sat jeres hjerner og samarbejde på prøve. I skal nemlig opklare mysteriet om en tyv, og fange ham inden tiden render ud.
København K

Fruentimmerturen - en byvandring i København

Tag på en anderledes og spændende byvandring i København, hvor i vil få interessante fortællinger fortidens fruentimmere. Turen tager 1½ time, og tager jer helt fra bronzsealderen til 1900-tallet.
København K

Byvandring gennem Vesterbro & cafébesøg med Dan Turèll

"Byvandring gennem Vesterbro & cafébesøg med Dan Turèll" tilbyder en unik 2-timers audio tour, hvor du kan følge i fodsporene af den berømte danske forfatter Dan Turèll. Turen starter på Frederiksberg, går gennem Vesterbro, og slutter på Café Dan Turèll med et charcuteribræt og en stor fadøl. Gennem 9 forskellige fortællinger i StoryHunt appen, vil du dykke ned i Dan Turèlls liv og hans forhold til Københavns gader.

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Copenhagen Mie & Friends tager dig med på en guidet øltur på Vesterbro, hvor i skal besøge 3 forskellige barer, og smage på 3 forskellige øl. Turen tager 3 timer, som samtidig byder på spændende fortællinger.
København V, Hovedstaden
Henter...

Hvorfor give en oplevelsesgave i København?

Om du bor langt ude et sted i Nordjylland eller holder til i Hillerød tæt på København, er det altid en fornøjelse at tage dertil. Ganske enkelt fordi der er så mange forskellige muligheder – både for oplevelser, men også for noget hyggeligt og inspirerende sightseeing.

At give en eller flere oplevelser i København som en gave er også en god måde at komme hinanden ved på – i hvert fald hvis du planlægger også at skulle med. Der er nemlig massr af fede oplevlsesgaver til ham og hende i KBH. Ellers er det også en god måde at få den heldige modtager ud af sine vante omgivelser for at opleve lidt. Det har vi alle sammen godt af, da det giver et smil på læben og nogle gode minder.

En oplevelsesgave til hende/ham, er samtidig også en fantastisk måde at vise, at du rigtig gerne vil vedkommendes selskab og venskab.

Kast dig derfor endeligt ud i at finde nogle oplevelser i København, da det kun bringer godt med sig.

 

Er det muligt at komme på billige oplevelser i København?

København er bestemt ikke kendt for at være et billigt sted at være på ferie eller ophold. I hvert fald ikke, hvis vi sammenligner med oplevelser i Jylland. Men, der er nu meget, du kan gøre for, at du og den heldige modtager kommer billigt rundt København.

For når du inviterer på sjove oplevelser i København, behøver det ikke være ting som en helikoptertur, et escape room eller en 7-retters på NOMA.

Nej, det kan også være oplevelser såsom:

 • Kanalrundfart
 • En gåtur i Tivoli med en kaffekurv
 • En rundtur på Christiania
 • Frokost på Nyhavn
 • Kajaktur i kanalerne i solnedgangen
 • En billigere vinsmagning

Der er rigtig mange ting at lave i København, og derfor er der også rigeligt med muligheder for oplevelser, selvom budgettet er stramt. Det handler bare om at være kreativ og tænke lidt ud af boksen!

 

Hvilke unikke oplevelser er der i København?

Kan du godt lide unikke oplevelser? Eller vil du bare gerne overraske med anderledes oplevelser i København? Det kan vi sådan set godt forstå, da det giver ekstra meget forventningsglæde samt et helt andet kick under selve oplevelsen.

Her handler det i høj grad også om at lægge hovedet i blød og finde de små og lidt anderledes oplevelser, som ikke stikker så meget frem under søgninger. Vi har gravet lidt i det og er blandt andet kommet frem til unikke oplevelser såsom:

 • København rundt på en segway
 • Gåtur med Gadens Stemmer (du får vist bagsiden af København sammen med en hjemløs)
 • Oplevelse på hesteryg i den Københavnske natur
 • Rundvisning i DR
 • En tur i vandflyver

Dette er blot et udpluk af de mange unikke oplevelser, der er. For er du eller vedkommende meget gastronomisk interesseret, er der også mange oplevelser inden for dette at finde. Ligesom det også er gældende for kultur og nicheområder.

 

Hvad er gode oplevelser i København for børn?

Oplevelser i København er bestemt ikke kun for det voksne publikum. Tværtimod. Du kan sagtens give oplevelser i København som en gave i stedet for et stykke legetøj, da byen også kan være meget spændende i børnehøjde.

Vi kan varmt anbefale oplevelsesgaver som:

 • En tur i Zoologisk Have
 • En tur i Den Blå Planet
 • En kanalrundfart
 • Et hyggeligt flødebollekursus
 • En tur på Bakken
 • En tur i Tivoli

Dertil er der også gode muligheder for at gå fra isbutik til isbutik for at finde den allerbedste is i København. Eller måske det bedste stykke smørrebrød alt efter, hvor gammelt barnet er.

København er også på mange måder en meget børnevenlig by med gode muligheder for sjove eksperimenter, aktive lege og meget mere. Der kommer hele tiden flere og flere til – især i disse tider hvor mange af os i højere grad holder ferien hjemme.

 

Hvad er der af gode oplevelser i København for par?

Det kan godt være, at Paris er kærlighedens by. Men, vi synes nu også, at København klarer den romantiske del ret godt med alle de oplevelser, der er i byen.

Oplevelser hvor man laver en aktivitet sammen, er fantastiske som f.eks. Valentinsgaver til ham eller hende. Tag nu bare disse gode eksempler på oplevelsesgaver i København for par:

 • Romantisk vinsmagning
 • Spændende og udfordrende kaffekursus
 • Solnedgang i kanalerne fra en kajak
 • Frokost og aftensmad på fine restauranter
 • Helikoptertur over København
 • Klatring i København
 • Chokoladesmagning

Er der noget helt særligt, som I godt kan lide at lave som par, eller som du gerne vil overraske med, er det bare at dykke ned i muligheden for det. For når først du dykker ned i et nicheområde, vælter der en masse gode muligheder frem, når det kommer til en god eller unik oplevelsesgave i København. Byen er nemlig fyldt med gode oplevelser for 2.

 

Kombiner oplevelsesgavekortet med sightseeing og hygge

Påtænker du at give et oplevelsesgavekort, som skal indløses sammen med dig, kan du med fordel planlægge en hyggelig weekend i København. Byen har fantastisk meget at byde på, som ikke nødvendigvis koster noget.

København er nemlig ikke større, end at du og den heldige modtager af gavekortet sagtens kan gå rundt til samtlige seværdigheder og brokvarterer på et par dage.

Læg gerne vejen forbi steder som:

 • Nyboder
 • Amalienborg
 • Kongens Have
 • Rosenborg Slot
 • Børsen
 • Christianshavn
 • Nyhavn
 • Christiania 

Det og mange andre oplevelser er i vente på en helt almindelig sightseeing. Det kan gøres stort set gratis med smurte madpakker, vand i drikkedunken og et par lækre snacks, der kan holde jer kørende det meste af dagen.

Undervejs rundt i Københavns gader og stræder er der gode muligheder for at sætte sig ned for at få et hvil eller noget i maven. Vil I tilmed også gerne se København lidt for oven, koster det ikke meget mere end 50 kroner for to mand at komme op i Rundetårn. Her kan I se helt ud til Øresund på en klar dag – det er absolut de få penge værd.

Undervejs rundt i gaderne støder i helt sikkert også på små og hyggelige fortovscaféer med lækker kaffe, kakao og specialiteter. Prøv gerne at sætte jer ned et sted og nyd den hyggelige atmosfære og bylivet. Der er mange små oplevelser eller samtalestartere at få ved bare at sidde og nyde en god kop kaffe.

Er det meget varmt, kan I også dyppe tæerne i Københavns Havn eller på Islands Brygge sammen med en kold øl eller sodavand. 

Vi elsker København og er også sikre på, at du eller I også kommer til det!

 

Oplevelsesgavekort København – hvordan fungerer det?

Det er mindst lige så nemt at købe et oplevelsesgavekort til oplevelser i København, som det er at købe en helt almindelig gave i fysisk form. Fælles for alle de gavekort til oplevelser i København for voksne, børn og par, som vi foreslår her på siden er, at de kan købes med ganske få klik. For du behøver faktisk ikke vente på at få tilsendt et gavekort, da de i langt de fleste tilfælde bliver sendt direkte til din mail.

Herfra kan du printe oplevelsesgavekortet ud og pakke det ind, helt som du har lyst til. Det kan være sammen med en lækker kurv, der repræsenterer det I skal. En ide kan også være en kurv med forskellige bamser, hvis gavekortet er til en hel dag i Zoologisk Have i København.

Der er fantastisk mange muligheder for at give en ellers ”kedelig gave” (når man ser på indpakningen) på en sjov og spændende måde. Det er kun med til at give endnu mere forventningsglæde. Så gør meget gerne noget ud af det!

Du behøver typisk heller ikke booke en tid til oplevelsen, inden du køber den. Det kan gøres efterfølgende via en kode, som bliver givet sammen med gavekortet. Det er derfor en meget fleksibel måde at give en gave på.

 

Få masser af inspiration til gode, sjove og skæve oplevelser i København

Oplevelser i København ligger ikke langt væk, da det bare er at klikke dig videre fra en eller flere af de oplevelser, vi har linket til her på siden. Herefter er det bare at købe et gavekort – måske både til dig selv og til en heldig modtager – og så ellers få booket en tid til oplevelsen.

Vil du gerne prøve noget anderledes, eller har du svært ved selv at komme på den der vildt gode ide, er du velkommen til at finde inspiration her hos os. Uanset om du køber gennem os eller ej. For os gælder det blot om at give dig inspiration til den absolut bedste gave, så du kan glæde en, du holder særligt meget af.

Du kan trygt klikke dig videre til en udbyder af oplevelsesgavekort, da vi udelukkende har valgt danske udbydere med sikker betaling og professionel håndtering. Har du derfor set dig lun på et gavekort til vinsmagning eller en tur i Tivoli, kan du roligt gennemføre købet hos udbyderen.

Vi håber, du finder en rigtig god gave eller får en masse inspiration til gaver, du kan give nu og fremadrettet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om oplevelser i København

Der er masser af både sjove, romantiske og anderledes oplevelser i København. Se bare listen her på siden, hvor vi har samlet de absolut bedste oplevelser hovedstaden har at byde på.

Det kan du lave med kæresten i København:

 • Helikoptertur over byen
 • Flyv i luftballon
 • Biograftur
 • Romantisk middag
 • Spaophold
 • Dinner in the dark
 • Salsa for 2
 • Vinsmagning
 • Chokoladekursus
 • Escape room

Og meget mere! For yderligere inspiration, se den fulde liste på siden.

København byder på masser af fede oplevelser for teenagere. Nogle af de bedste er:

 • Kør i sportsvogn
 • Helikoptertur
 • En tur i biografen
 • Prøv virtuel reality
 • Escape room
 • Ballonflyvning

For flere gode ideer til oplevelser i København, se den fulde liste over oplevelser.

Denne artikel er anmeldt af Matilde Iversen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne